2025.07.20, Vasárnap, 14:47
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.17, 23:26 | Üzenet # 176
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Tudom, de akkor is enged, hogy elkényeztesselek.*Úgyis el foglak.* - Ő se szent hidd el, oké hozzánk képest az, de őt se kell félteni oké az persze teljesen más dolgok.*Gondolok itt a bulikra.* - Szerintem is.*Bólintok, majd csak csendbe hallgatlak és most csak rád koncentrálok. Meglep a hirtelen a vallomásod és hogy ilyeneket tettél.* - Nem voltál tiszta Nick. Persze tudom, hogy ez nem kifogás, de ezen nem tudsz változtatni. Kikerültél onnét és tiszta vagy és senkit nem bántasz már. Gondolj arra, hogy ők is rendbe jönnek vagy jöttek.*Szeretem volna okosabbat mondani, de sajnos nem tudtam.*  - Számomra te nem vagy szörnyű.*Felülök és átölellek.* - Az én életembe színt hoztál és melletted végleg rádöbbenten, hogy becsüljem meg az életem.*Suttogom füledbe és adok egy puszit, majd elengedlek és melléd ülök.* - Én is tudnék mesélni, hogy micsoda botrányokat csináltam. Belekötöttem mindenkibe, akibe csak lehetett, aki éppen nem tetszett nekem. Most, ha veled találkozok, akkor neked is neked mentem volna minden bűntudat nélkül. Igaz még csak 16 éves voltam, de akkor is igen jó formábban, na meg az se izgatott, hogy akinek beszólok kétszer akkora, mint én. Te megkeserítetted a bátyád életét, én pedig az egész családomért. Neki mentem apámnak nem egyszer és rettenetes dolgokat vágtam a fejéhez. Seimével se voltam jobb és mégis kimentettek a bajból és akkor is miattam sérültek meg, főleg Seime, mert engem védett és még hozzá is vágtam, hogy mi a szarnak van mellettem. Összeszámolni se tudom, hogy hányszor vágtam hozzájuk, hogy dögöljenek meg. Most is csak pár dolgot mondtam el. Az tény, hogy a rendőrség igen jól ismert és sitten is voltam párszor, csak ugye többet nem tudtak tenni.*Egyértelmű miért.* - Igen te is tettél szörnyű dolgokat, de nem tiszta állapotba én meg nagyon sokat úgy tettem. A drog vagy pia csak ráadás volt és még jobban bevadultam. Ez nem is maffia. Amiket tettem ahhoz képest a maffiának az ügyei kispályások.*Nem vagyok büszke magamra.* - Nem öltem meg senkit így, de csak mert visszafogtak. Időzített bomba voltam nagyon sokáig, amikor lenyugodtam akkor is, de te jöttél és most már minden jobb. Te vagy a józan eszem... melletted jobb ember lehetek.*Megfogom kezed és a másikkal az arcodra simítok.* - Ne engedd, hogy a bomba felrobbanjon jó?

Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2014.08.17, 23:35

szela00Dátum: Hétfő, 2014.08.18, 00:32 | Üzenet # 177
Yaoista
- Nem fogok tiltakozni, csak azért szeretném, ha tudnád, hogy annál nincs jobb, mikor veled vagyok. *Arra próbáltam kilyukadni, hogy leszarom a pénzed meg a többit, engem te érdekelsz.* - Az én szememben mindig az lesz. Tökéletes. *Mondom lágyan. Egyáltalán nem gúnynak mondtam, de nekem Chris volt a tökéletes nagytesó. Nagyon jól esett, hogy magadhoz öleltél.* - Ezt jó hallani... *Mondom őszintén, nagyon jól esett, amit mondtál, hogy nem haragszol rám vagy ítélsz el. Sokat jelentett nekem. Most én hallgattalak csöndesen és értettem, amit mondasz, de ettől nem éreztem azt, hogy én jobb ember lennék. Megfogtam kezed én is és az arcom belesimult a tenyeredbe.* - Régen rossz, ha én vagyok a józan eszed. *Nevettem el magam, majd átöleltelek, de akkora hévvel, hogy el is dőltünk. Megtámaszkodtam melletted és az arcodra simítva igen szerelmesen megcsókollak.* - Nagyon fogok rád vigyázni... *Nagyon komolyan mondtam és megcsókollak ismét.* - Mint ahogy te rám. Már beszéltünk róla... egymást kaparjuk ki a kis gödrünkből. *Kuncogtam el magam.* - Mindig melletted leszek, mikor szükséged van rám és agyon verlek, ha hülyeséget csinálsz, világos voltam? Vagy legalábbis... beszélek valakivel, aki agyon tud verni. *Azért azzal tisztában voltam, hogy én messze voltam attól, aki téged laposra ver.*

MioDátum: Hétfő, 2014.08.18, 00:45 | Üzenet # 178
Yaoista
- Tudom kicsim, hogy téged nem érdekel a pénz.*Tisztában vagyok az elejétől fogva.* - Ezzel nincs is baj, édes tőled.*Mosolyodom el.* - Szerintem egyáltalán nem rossz... nekem nem, szóval kérlek ne mond ezt még viccnek se.*Komolyan mondom ezt. Tényleg hirtelen az ölelésed.* - Még szerencse, hogy ágyon vagyunk.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Ahogyan én rád.*Suttogom és a csók közben magamhoz ölellek.* - Pontosan.. egymásra van szükségünk, csak erre rá kellett jönnénk, hiszen egyikünk se gondolta volna, sőt olykor egy kis kanál vízbe megtudtalak volna fojtani, de ez kölcsönös szerintem.*Kuncogok.* - Oké főnök.*Nevetek fel és most én csókollak meg és fordítok helyzeten, hogy én legyek felül.* - Tényleg a bátyádnak köszönetet kell mondanom, mert ha ő nem hozz el, akkor nem ismerlek meg. Meg milyen jó, hogy szakács lettél én meg nyitottam egy éttermet.*Mosolygok és az arcod finoman simogatom.* - Jobban vagy picit? Nem kérsz valamit?

szela00Dátum: Hétfő, 2014.08.18, 01:26 | Üzenet # 179
Yaoista
- Helyes. *Mosolyodom el, örültem, hogy tudod. Nagyon jól estek szavaid.* - Rendben szívem, nem mondom. *Nem hittem, hogy így fogsz rá reagálni, azt hittem rákontrázol egy viccel.* - Így van. *Mosolygok én is.* - Tudom. *Nagyon jó volt, ahogy magadhoz öleltél.* - Pffúúú, de még hányszor. *Nevettem el magam.* - De minden jó, a jó a vége, igaz? *Puszillak meg. Nem volt ellenemre, hogy fölém kerültél és csókod is viszonozom.* - Kicsit olyan, mintha a sors hozott volna össze minket. *Kuncogok.* - Azért ennek mekkora esélye volt...? *Kérdezem komolyan. Nagyon jól esett cirógatásod.* - Igen, jobban és nem kérek semmit, köszönöm... *Cirógatom én is a te arcod.* - Senkinek nem mondtam még ezt el... Te vagy az első. *Ismerem be neked.* - Senkiben nem bíztam még ennyire, mint benned. *Mondom komolyan.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.08.21, 14:05 | Üzenet # 180
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok.* - Én se tudom összeszámolni.*Pimaszkodok.* - Igen pontosan és maradjon is így és minden legyen jó.*Mosolygok.* - Szerintem nem kicsit. Nincsenek véletlenek szépségem.*Cirógatlak folyamatosan.* - Nem sok, de együtt vagyunk és csak ez a fontos.*Mondom lágy hangon.* - De, ha mégis kérsz csak szólj.*Kedvedbe akartam járni.* - Ez sokat jelent és sose fogok visszaélni a bizalmaddal.*Mondom komolyan és ismét megcsókollak, majd megint elhelyezkedem a pocidon és úgy cirógatlak.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.08.22, 00:38 | Üzenet # 181
Yaoista
- Akkor kvittek vagyunk. *Harapom meg a szád finoman.* - Hát, ez már csak rajtunk múlik. *Mosolygok én is.* - Talán, de akkor minek hívod? *Kérdezem kíváncsian.* - Igen, csak ez. *Cirógatom tovább az arcod lágyan.* - Rendben, de amire szükségem van, az itt van. *Célzok rád.* - Tudom. *Viszonozom a csókod és elhelyezkedéseden ismét csak mosolygok.* - Kényelmes? *Ujjaim puha hajadba túrom és közben finoman cirógatlak.* - Jó, hogy itt vagy... *Suttogom halkan és közben csak kicsit szerelmesen mosolyogva nézlek.*

MioDátum: Péntek, 2014.08.22, 12:37 | Üzenet # 182
Yaoista
- Pontosan.*Mosolygok és a harapásra kicsit felsóhajtok.* - Ahogy mondod.*Bólintok.* - Ahogy mondtad a sors és különben meg nincsen mindenre logikus válasz.*Puszillak meg.* - Édes vagy.*Mosolygok.* - Igen nagyon, de szólj, ha nehéz vagyok, mert akkor lemászok rólad.*Nem vagyok pehelysúlyú főleg hozzád képest nem.* - Ez finom.*Suttogom és lehunyom a szemem.* - Jó, hogy itt maradhattam, köszönöm.*Nagyon hálás vagyok.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.08.22, 13:16 | Üzenet # 183
Yaoista
- Ez is igaz. *Mosolyodom el. De nem is volt baj, hogy nincs mindenre válasz.* - Nem vagy nehéz és ami azt illeti nagyon jó így. *Mondom édesen és tovább simogatlak.* - Akkor csinálom még. *Nagyon kis édes voltál.* - Akkor jössz és mész, amikor csak szeretnél. *Mondom halkan.* - Majd adok egy kulcsot neked. *Jut eszembe. A majdot persze reggelre értettem, mert most eszembe se jutott felkelni ezért.* - Reggel megyünk dolgozni? *Már hiányzott nagyon és ki akartam kapcsolni, amit leginkább a konyhába tudok.*

MioDátum: Péntek, 2014.08.22, 13:34 | Üzenet # 184
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok.* - Helyes helyes, én szeretem, ha kényeztetnek.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Mondom, majd a folytatás meglep.* - Tényleg?*Pillantok rád, azért ez tényleg komoly dolog.* - Én is adok neked és sehonnét nem vagy kitiltva.*Teszem hozzá. Tényleg megbíztam benned.* - Hozhatnál is ruhát hozzám úgy még kényelmesebb. Meg vehetek is neked, ha szeretnéd.*Nem bírtam kihagyni.* - Igen megyünk már nekem is hiányzik szóval az, hogy betelefonáltam nem az igazi és ennyit még sose lógtam.*Mosolygok, majd komolyabb leszek.* - De előbb apámhoz kell menni. Minden rendben lesz. Apám kedvel téged és a bizalmát is megadja.*Igazából csak Seime volt ilyen szinten a gond, de erről most nem akarok beszélni.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.08.22, 14:15 | Üzenet # 185
Yaoista
*Elnevettem magam rajtad.* - Akkor majd sokat kényeztetlek. *Mosolyodom el.* - Tényleg. *A folytatás meg engem lep meg.* - Jól hangzik,mármint nincs szükségem új ruhákra, de viszek és hozhatnál te is, bár már nálam van egy inged. *Jegyzem meg, hiszen egyszer itt hagytad.* - Majd kapsz egy csinos fiókot. *Kuncogtam.* - Én se, bár ezt nagyon jól tudod. *Kuncogom el magam, majd komolyságodra én is az lettem.* - Rendben. Apukád nagyon szurkol nekünk egyébként. Imádja az ő kisfiát. *Mosolyodom el.* - Annyira nem izgulok... majd ha ott vagyunk, akkor majd nyugtatgathatsz. *Gondolok bele és közben persze egy pillanatra nem hagyom abba cirógatásod.*

MioDátum: Péntek, 2014.08.22, 14:32 | Üzenet # 186
Yaoista
- Tényleg.*Mosolygok.* - Igen igen tudom, de nem ígérem, hogy nem foglak meglepni egy két holmival, vagy mondjuk pár szexuális kellékkel.*Vigyorodom el és komolyan gondolom. Persze van nekem, de akkor neked már újakat veszek és csak veled használom.* - Oké és viszek van pár holmim.*Kuncogok. Férfi létemre igen csak szeretem vásárolni.* - Megbeszélve és te is kapsz.*Csókollak meg.* - Igen tudom jól.*Ebben is hasonlítottunk, hogy szeretünk a munkánkat és maximumra hajtottunk.* - Igen tudom jól és én is imádom, igyekszem egyre jobban megmutatni neki. Eleget bántottam már.*Tényleg szégyellem vagyis ezt is.* - Abban biztos lehetsz és balhé se lesz, mert most nem én kerestem a bajt. Minden rendben lesz.*Megcsókollak, majd ismét visszafekszek.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.08.23, 00:27 | Üzenet # 187
Yaoista
- Abban biztos vol.... hogy mi? *Lepődök meg, bár magam se tudom, miért is pontosan.* - Jó, mondjuk nem értem miért vagyok meglepve. *Kuncogtam el magam.* - Előre félek miket fogsz kitalálni. *De azért annyira nem aggódtam.* - Hm, így első tippre legalább akkora gardróbod van, mint nekem a szobám. *Nevettem el magam.* - Jól hangzik. *Mosolyodom el.* - Hát... ha ez segít, szóval ő nem dühös rád kicsit sem és nem is volt, csak aggódott, mint ahogy most is... legalábbis nekem ezt mondtam. *Szerettem volna, ha nem mar a bűntudat. Bár abban is biztos voltam, te is így érzel velem kapcsolatba, csak hát ez sosem egyszerű.* - Akkor jó, hiszek neked. *Csókunk közben finoman végigsimítok pofidon, majd ahogy visszafekszel csak elmosolyodom és tovább cirógatom a hajad.* - Arra jutottam, hogy... lehet rossz fiú vagy... de a rossz fiúk között nagyon is jó, ennek van értelme? *Kuncogtam.* - A fejemben értelmesebbnek hangzott.

MioDátum: Szombat, 2014.08.23, 11:26 | Üzenet # 188
Yaoista
*Felnevettek, ahogyan reagálsz.* - Na látod azt én se.*Kuncogok.* - Ugyan nem kell csak olyat, amit élvezni fogsz, maximum elsőre lesz ijesztő, de semmiképpen se lesz rossz, ebben biztos lehetsz.*Mondom megnyugtatóan.* - Nick hidd el fogalmad sincs arról, hogy milyen perverz vagyok, de majd megtapasztalod.*Lehelem a füledbe kajánul.* - Hmm akkora nincs, de azért jó nagy. Szeretek vásárolni nem tagadom.* Vigyorgok.* - Viszont, ha szeretnéd csináltatok neked olyan ruhát, ami teljesen egyedi, amit csak akarsz. Tényleg nem felvágás, de nekem elég sok holmim főleg a öltönyeim, mind egyediek. Meg is kaptam többször is, hogy persze, aki megteheti, mert hogy valamelyiknek olyan ára van, hogy többre kerül, mint egy havi fizetése és akkor jött a duma tudod, hogy gazdag ficsúr és sorolhatnám, de csak az irigység beszélt belőlük.*Utáltam az ilyen embereket.* - Viszont téged tudom ez egyáltalán nem érdekel.*Mosolyodom el.* - Igen tudom. Nem kívánhatnék nála jobb apát.*Mondom lágyan.* - Helyes.*Mondom arra, hogy hiszel nekem. A megjegyzésedre ismét megcsókollak, majd visszafekszek.* - Értem mire célzol és szerintem van, örülök, hogy így látod, sokat jelent.*Suttogom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.24, 22:17 | Üzenet # 189
Yaoista
- Nem vagyok annyira ijedős. *Jegyzem meg neked.* - De ez a felállás nagyon új. *Mosolyodom el, majd elnevettem magam.* - Majd te is rájössz, én mennyire vagyok perverz. *Suttogom vissza, hiszen attól, hogy még kicsit furcsa a helyzet és szoknom kell, nem jelenti azt, hogy én nem fogok perverzkedni veled.* - Van, aki megteheti és van, aki nem. Emiatt szerintem kár fortyogni. Egyébként én tényleg el vagyok a ruhatárammal, de ha szükségem lesz valamire, majd szólok. *Puszillak meg. Nem a legdrágább ruháim voltak, de azért nem is a legolcsóbbak, azért adtam rendesen a kinézetemre én is. Belém is szorult egy kis hiúság.* - Igazából tényleg nem. *Nevettem el magam.* - Ez aranyos, bármit mondasz. *Szögezem le. Csókod ismét viszonozom, majd elmosolyodom. Finoman simogattalak, egy pillanatra se hagyom abba. Mozdulataimból és érződött, hogy mennyire oda vagyok érted, mennyire fontos vagy.* - Nagyon szép vagy... *Jegyzem meg. Számomra te akkor is szép voltál és nem helyes. Lassan kezdtem visszaaludni, de még álmomban is finoman simogattalak.* - Igor... *Suttogom, de már sokkal nyugodtabban és elmosolyodtam.*

MioDátum: Szerda, 2014.08.27, 21:46 | Üzenet # 190
Yaoista
- Tudom én, de érted mire mondom.*Mosolyodom el.* - Igen tudom tudom és nem is sürgetlek.*Jegyzem meg.* - Ennek csak örülök és én mondom, hogy kinézzek belőled sok mindent te vagy aki mindent tagad és nem én.*Vigyorgok.* - Ahogyan mondod.*Bólintok.* - Helyes.*Mosolygok. Jó ízlésed van neked is.* - Akkor aranyos.*Adom meg magam. Számomra ez a puszta tény, de ha neked így jobb. ám legyen vagyis ebben a témában. Ahogyan mondod, hogy szép vagyok csak megcsóválom a fejemet.* - Édes vagy és már mondták többen is, de tőled tényleg nem zavar.*Suttogom. A nevem még hallom, de lassan én is elalszom, viszont pár óra múlva felkelek. Kicsit nézlek, majd kimegyek az erkélyedre és rágyújtok egy cigire. Igen csak gondterhelt vagyok azért, még ha nem is mondom.* - Bárcsak itt lennél...*Nézzek fel az égre és az anyukámra gondolok és ettől még a fájdalom is belehasít a sebembe.* - Sose fog elmúlni...*Suttogom.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.08.27, 22:25 | Üzenet # 191
Yaoista
- Hát mert nem akarom adni alád a lovat. *Nevettem el magam halkan. Meglepődtem, hogy csak úgy elfogadod, hogy aranyos vagy, de ettől csak olvadoztam igazából.* - Akkor jó, hogy nem zavar. *Suttogom még válaszul. Nagyon jót aludtam most már és a rémálmok is elkerültek. Lassan viszont felébredtem, hiszen annyira mélyen nem aludtam és fura volt, hogy nem érzem magamon a súlyod. Egyre jobban megszoktam, hogy együtt alszunk. Kinéztem az erkélyre, hiszen a hold szépen megvilágított. Kicsit néztelek, annyira jól néztél ki, de valahogy olyan szomorú is volt. Kitakaróztam, majd hangtalanul kimentem hozzád. Odaléptem mögéd és adtam egy finom puszit a heged fölé. Mindig igyekeztem nem hozzáérni, mert tudtam, hogy érzékeny és nem szerettem volna fájdalmat okozni.* - Minden rendben? *Kérdezem halkan.* - Olyan szomorúnak tűntél.

MioDátum: Szerda, 2014.08.27, 22:37 | Üzenet # 192
Yaoista
- Pedig sokszor sikerül.*Kuncogok még.* - Most tényleg nem.*Mosolyodom el. Igen csak elmerülök a gondolataimba és kicsit meg is ijedek, amikor megkapom a puszimat.* - Megijesztettél.*Mondom és feléd fordulok.* - Igen csak elgondolkodtam. Anyára gondoltam, hogy nem csak mennyivel jobb lenne minden, ha itt lenne, hanem mennyivel könnyebb és egyszerűbb és most ránk is gondolok.*Magamhoz ölellek fél kézzel és ismét felnézzek az égre.* - Amikor rá gondolok egyszerre vagyok boldog és szomorú, de ezt pont neked nem kell mondanom.*Puszillak meg.* - Félek Nick, nagyon félek.*Suttogom.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.08.27, 22:59 | Üzenet # 193
Yaoista
*Nem hittem, hogy megijedsz, de csak elmosolyodom.* - Nem direkt volt. *Csöndesen hallgatlak és nagyon is értettem, mire gondolsz. Finoman neked dőlök, ahogy magadhoz ölelsz. Egyik karommal a derekad karolom át, másik kezemmel a pocid cirógatom.* - Hát nem kell. *Sóhajtom halkan, majd a szemeidbe nézek.* - Mitől? *Kérdezem halkan. Szerettelek volna boldognak látni.* - Anyukád itt van veled, méghozzá itt. *Teszem a kezem a mellkasodra, oda, ahol szinte éreztem a szíved dobogását.*

MioDátum: Szerda, 2014.08.27, 23:10 | Üzenet # 194
Yaoista
- Tudom.*Mosolygok. Simogatásod nagyon jól esik és megnyugtat.* - Hogy mit hozz a jövő.*Suttogom, majd csak elmosolyodom és finoman megcsókollak.* - Ahogy mondod, azért ilyenkor is érzem, hogy van szívem.*Suttogom a csók után, majd finoman felkaplak és visszamegyek veled.* - Ne erőltesd meg magad.*Mondom már az ágyba és magamhoz ölellek.* - Félek, hogy nem tudlak megvédeni.... és legjobban, hogy magamtól.*Picit elhallgatok.* - Rettegek attól, hogy bántani foglak, pedig nem akarlak....

szela00Dátum: Szerda, 2014.08.27, 23:23 | Üzenet # 195
Yaoista
*Csókod hosszan viszonozom, kicsit el is nyújtom.* - Méghozzá elég nagy. *Tudtam jól, hogy a veszteség ellenére igenis nagy szíved van, csak nem akarsz már mást elveszíteni, ahogy én sem. Meglepődök, ahogy felveszel, nem számítottam rá.* - Jól vagy, de köszönöm. *Cirógatom meg a pofid. Nem hittem, hogy ettől félsz, hogy bántasz engem. Közre fogom az arcod és először is, adok egy csókot.* - Erről már beszéltünk korábban, igaz? *Mondom szelíden és magamhoz ölellek.* - Figyelj... én nem foglak provokálni, meg őszintén már nincs is okom arra, hogy bármit is keressek. Ha kell megkérdezlek és tudom, hogy most már, őszintén válaszolni fogsz. *Közben finoman cirógatlak.* - Szeretném, ha nem gondolnál ilyenre, hogy magadtól meg kell védened. Lehet lesznek zűrök, sőt biztos... de biztos vagyok benne, hogy megfogjuk oldani úgy, hogy megbeszéljük. *Én tényleg hittem benne, hogy nem fogsz bekattani már.*

MioDátum: Szerda, 2014.08.27, 23:47 | Üzenet # 196
Yaoista
*Nem mondok erre nagyra semmit, mert én nem így gondolom.* - Akkor is pihenj holnap hosszú napunk lesz.*Mondom. Rád pillantok, ahogyan az arcomra simítasz és a csókod is viszonozom.* - Igen.*Bólintok és én is ölellek.* - Igen ez igaz.*Egy dolgot leszámítva, de egyre jobban arra hajlok, hogy a droggal is leállok.* - Igyekszem kicsim, tényleg igyekezni fogok.*Suttogom és ismét visszahelyezkedem a pocidra.* - Sokat jelent, hogy bízol bennem. Tényleg különleges vagy egy csodálatos fiú.*Adok puszit a pocidra.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.08.28, 00:21 | Üzenet # 197
Yaoista
- Köszönöm, hogy aggódsz. *Élveztem a figyelmed és hogy ennyire kedves vagy velem. Megértettem, hogy mitől félsz.* - Tudom. *Ismét ugyan úgy cirógattalak, mint mielőtt elaludtunk.* - Túlzol cicus, de köszönöm. *Jövök kicsit zavarban.* - Amúgy ha fiú vagyok, akkor te is, csak két év van közöttünk. *Jegyzem meg mellesleg, de csak piszkálódtam picit, ezzel leplezve a zavarom.* - Te is bízol bennem, ez a minimum. *Szeretgetlek aranyosan.* - Jobban vagy picit? *Kérdezem érdeklődve.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.08.28, 00:30 | Üzenet # 198
Yaoista
- Ezt ne köszönd.*Mosolygok.* - Akkor jó.*Mondom.* - Nem nem veled kapcsolatba soha.*Még ha te azt is hiszed.* - Hmmm ez igaz.*Kuncogok.* - De tudod sokszor olyan öregnek érzem magam.*Jegyzem meg.* - Igen bízom és te sokkal jobban bízol bennem, mint én magamba.*Suttogom.* - Igen sokkal jobban és ezt csak neked köszönhetem. Melletted hamar lenyugszom.*Mosolyodom el és a pocid ismét megpuszilom.* - Egy kis husikát magadra szédhetnél am.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.08.28, 00:55 | Üzenet # 199
Yaoista
- Hát azt hiszem, mindketten azt hisszük, a másik túloz. *Mosolyodom el.* - Hát... sokat megéltünk... az biztos. *Néha én is öregnek éreztem magam, máskor meg még egy hülye tinédzsernek.* - Akkor legalább annyira kéne bíznod magadban, mint amennyire én benned. *Jegyzem meg, de komolyan gondolom.* - Örülök neki. Még jó, hogy hiányoltalak a hasamról. *Simítok végig arcodon, majd elkuncogtam magam.* - Majd te főzöl nekem finomat és akkor jönni fog fel. *Simogatom az arcod.* - Aludj még egy kicsit... *Mondom kedvesen.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.08.28, 01:04 | Üzenet # 200
Yaoista
- De te jobban.*Vigyorgok.* - Igen az már biztos.*Túl sokat.* - Igyekszem tündérkém és melletted menni fog.*Ebben biztos vagyok.* - Még jó.*Mosolygok.* - Megbeszélve de te is nekem, mert elvonási tüneteim lesznek.*Kuncogok.* - Oké.*Adok egy csókot és ismét visszahelyezkedem és betakarom magunkat.* - De te is. Rád is fér is.*Suttogom.*

Keresés: