2025.07.20, Vasárnap, 14:14
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Cicuskák :D
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:43 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy jó sztori orrtöréssel kezdődik...

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.08.28, 21:53 | Üzenet # 201
Yaoista
- Szerintem te. *Nevettem el magam. Nem mondtam semmit, hiszen azt tudjuk jól mindketten.* - Az nagyon jó. *Az egész helyzet ellenére nagyon boldognak éreztem magam. Ideges voltam és féltem, de egyben nagyon boldog.* - Ó, hát persze. Még a végén lefogynál édesem. *Nevettem el magam veled együtt. Csókod viszonozom és tovább simogatlak. Lassan visszaaludtam és nem is ébredtem fel többször az éjszaka szerencsére. A rémálmok is elkerültek, sokat számított, hogy éreztem a jelenléted és az ölelésed. Reggel kissé kómásan ébredtem, teljesen kész voltam. Mivel még rajtam aludtál, nem volt szívem felkelteni, így megvártam még te is felébredsz rajtam.* - Szia... *Simogatlak közben. Azért most végiggondolva a helyzetet, már kicsit paráztam, hogy mit szándékozik mondani majd apukád, de bíztam benne, hogy egybe maradok. xD Szépen megreggeliztünk, megkávéztunk, miegymás aztán elmentünk apudhoz. A házatok előtt a kocsiba, azért már láthatóan ideges voltam. Sergejtől is bocsánatot akartam kérni, mert elég bunkó voltam vele.* - Minden rendben. *Bár ezt inkább magamnak mondtam, mint neked. Odahajolva azért még adtam egy csókot.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.08.29, 23:14 | Üzenet # 202
Yaoista
*Én is megölelgetem Sergejt és összepuszilom, tényleg megszerettük egymást.* - Én is. *Mondom lágyan és összekulcsolom az ujjaink. Elbúcsúzva kimegyünk a kocsiba, ott azért kiszakadt belőlem egy jó nagy sóhaj.* - Szerintem igen. *Odahajolva hosszan megcsókoltalak.* - Egyébként mi történt közted és Seime között? *Kérdezek rá nem bírtam ki, hogy meg ne kérdezzem.* - Olyan... ellenszenvesebb volt, mint eddig. *Közben már alig vártam, hogy végre dolgozzak.*

MioDátum: Péntek, 2014.08.29, 23:21 | Üzenet # 203
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Viszonozom a csókodat és magamhoz ölellek, majd amikor kibukok belőled a kérdés csak jobban magamhoz szorítalak.* - Csak félt engem és nem úgy fejezi ki magát, ahogyan kéne, de minden rendben lesz és meglátja, hogy te vagy nekem a tökéletes pár.*Suttogom és megcsókollak ismét.* - Nem engedem, hogy bántson téged.*Suttogom.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.08.30, 21:19 | Üzenet # 204
Yaoista
*Nem tudtam, hogy ennyire beletenyerelek valamibe. Szorításodból azt éreztem, hogy féltesz nagyon.* - Értem. *Csókod kicsit elnyújtva viszonozom, majd elmosolyodom.* - Tudom... de mi rosszat csináltam? *Kérdezem kíváncsian, hiszen oké, korábban kutakodtam, de azóta nagyon is viselkedtem, lehet még jobban is, mint kellett volna.* - Mindegy... *Puszillak meg.* - Menjünk dolgozni, oké? Szeretnék már a főnökömnek egy finom ebédet főzni. *Cirógatom meg oldalad és elengedlek, hogy nyugodtan és kényelmesen tudj vezetni.*

MioDátum: Szombat, 2014.08.30, 21:48 | Üzenet # 205
Yaoista
- Seime már csak ilyen. Nem ismer, nem bízik benned és nem vagy a szervezet tagja. Meg ő Seime ez mindent elmond.*Felellem.* - Igen ne is beszéljünk erről.*Értek egyet.* - Helyes helyes.*Kuncogok, majd be is megyünk. Még adok egy csókot mielőtt belépnénk.* - Később találkozunk.*Mosolygok, majd bent igen csak örülnek nekünk és persze már gyanús volt, hogy mindketten nem jöttünk, na meg alapból közöttünk a légkör más volt. Beszélgettem pár szót többiekkel, majd felmegyek az irodába és dolgozni kezdek. Nyakkendőmtől persze megszabadulok közbe. Te éppen az egyik pincérrel beszélgetsz, amikor egy igen helyes srác odamegy hozzátok.* - Sziasztok. Ne haragudjatok, de tudjátok, hogy a Főnök Úr bent van e?*Kérdezi és elég egyértelmű, hogy nem az üzleti partnerem.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.08.30, 22:51 | Üzenet # 206
Yaoista
- Majd egyszer. *Mondok még ennyit. Jó, nem terveztem, hogy közvetlen tag legyek vagy ilyesmi, de tudom jól, hogy kimaradni sem fogok teljesen. Csókod kint természetesen viszonoztam, oda voltam.* - Persze. *Már nagyon örültem, hogy végre dolgozhatok. Hiányoztak már a többiek szóval jó volt látni mindenkit. Azért érezhető volt, hogy sejtenek valamit, de még nem szóltak be, pedig vártam rá. Felvettem a ruhám, majd be is álltam főzni. Kimentem egyeztetni az egyik pincérrel, hogy mi volt és mi újság, elég jóban voltunk. Mikor odajön a kis cukifiú, már fura volt.* - Szia, Ne haragudj, de most nem ér rá. *Közlöm a kelleténél lehet kicsit bunkóbban, de aztán váltottam és elmosolyodtam elég csábosan.* - De lehet én is tudok neked segíteni. *Azért előjött nekem is a csábító énem.*

MioDátum: Szombat, 2014.08.30, 23:05 | Üzenet # 207
Yaoista
*Elvigyorodik a pincér és ő megy is a dolgára.* - Valóban? Azért mégis szólnál neki, hogy itt vagyok?*Kérdezi, majd a folytatásodra elmosolyodik.* - Esetleg lehet róla szó.*Mosolyodik el csábosan ő is és az arcodra simít.* - De szeretnék előbb Igorral beszélni, aztán többi megbeszélés kérdése, mert szeretek játszani, ahogyan a főnököd is.*Leheli a füledbe.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.08.30, 23:56 | Üzenet # 208
Yaoista
- Még meggondolom. *Mosolyodom el, őszintén szólva eszembe se jutott szólni.* - Hidd el, lehet jobban tudom, mint te, hogy a főnök mennyire szeret játszani. *Azért abban biztos voltam, hogy jobban ismerlek, mint ez a kis idióta.* - Igazából jó lenne, ha lelépnél. Elég jó infóim vannak azzal kapcsolatba, hogy a főnöknek van valakije. *Jegyzem meg.* - Szóval... még mindig beszélni akarsz vele?

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.31, 00:11 | Üzenet # 209
Yaoista
- Talán csak nem te is egy cicuskája vagy?*Kérdezi, majd a folytatásra elvigyorodik.* - Nem igazán izgat, szóval igen. Különben csak nem te vagy az akivel jár a Playboy?*Kérdezi vigyorogva, de mielőtt bármit mondanál megjelenek.* - Ohhh nocsak kit fújt ide a szél?*Vigyorodom el.* - Hello Igor.*Indul el felém és simán ad egy puszit, ami igen csak az ajkaimhoz közel kerül.* - Éppen ettől a kedves fiútól érdeklődtem utánad.*Pillant rád sunyin.* - Nos itt vagyok. Iszol valamit?*Kérdezzem, nem érzem úgy, hogy el kéne küldenem, csak beszélgettünk ennyi, úgyse csalnálak meg.* - Naná. Szia még találkozunk.*Kacsint rád, de belül igen csak vigyorog.* - Gyere.*Leülök vele az egyik asztalhoz, neked pedig csak intek, gondoltam dolgod van, na meg nem tudtam, hogy ti elbeszélgetettek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 01:13 | Üzenet # 210
Yaoista
- Én? Dehogy. *Vágom rá, mert hát én messze álltam a kis dugókalandjaidtól. Pont válaszolnék, de jössz és még se akartam patáliát rendezni, így intésedre csak összeszaladt a szemöldököm és otthagytalak titeket. Magamban morogtam, nem is értettem, hogy gondolod, hogy egy kis dugópajtásoddal beülsz italozni, pláne az, hogy előttem. Kiöntöttem az italokat. A pincér el akarta tőlem venni, de közöltem vele, hogy ne. Kivittem én és letettem, de látszott, hogy ne tetszik a szitu. Mikor a kis idiótáét teszem le, "véletlen" megdöntöm és az egész az ölébe köt ki, leesik a pohár.* - Ne haragudj... *Szabadkozok gyorsan.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.31, 01:21 | Üzenet # 211
Yaoista
*Bennem tényleg nincsen semmi rossz szándék, nem tudtam, hogy ez gond. Elbeszélgettünk és persze teszi magát én meg hozom a formám. Meglep amikor te hozod ki az italt, majd amikor kiborul a pia felpattan a srác.* - Basszus... biztos direkt volt.*Morog rád.* - Biztos nem volt direkt, igaz?*Pillantok rád, meg fura, hogy te hoztad ki azért.* - Nem marad nyoma, csak mosd le.*Mondom mire lazán megfogja a kezem és a farkára teszi.* - Nem segítesz szépfiú?*Kérdezi csábosan.* - Menj egyedül cicám.*Húzom el a kezemet, de végigsimítok farkán, ahogyan elveszem a kezem, de fel se tűnik, amolyan reflex. biggrin * - Chh milyen unalmas. Mindjárt jövök.*Vonul el.* - Szépségem mi volt?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 01:40 | Üzenet # 212
Yaoista
- Nem volt direkt, sajnálom. *Hát még jó, hogy direkt volt. Majdnem megszólaltam, mikor végigsimítasz a farkán, kérdésedre meg rád nézek, de villámokat szórt a szemem.* - Itt simogatod a farkát és még te kérdezed, hogy ez mi volt? *Eléggé nem tetszett a helyet, az látható volt rajtam.* - NA majd mindjárt rájössz mi van. *Vágom oda, majd mikor visszajön, odalépek hozzá.* - Ne haragudj, tényleg véletlen volt.,, *Cirógatom meg az arcát.* - Cserébe a vendégem van. *Kacsintok neki.* - Mit szeretnél? *Persze én is finoman a derekára simítok és úgy kísérem vissza az asztalhoz.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.31, 01:59 | Üzenet # 213
Yaoista
- Simogattam?*Kérdezlek meglepve.* - Nem volt szándékos csak úgy jött.*Mondom.* - Nem kell így nézni, tudod hogy csak te érdekelsz.*Ez tényleg így van.* - Mit akarsz?*Kérdezlek, majd amit előadsz azért nézzek egy nagyot.* - Hmm esetleg kiengesztelsz.*Bújik hozzád, hamar túllépett a dolgokon, na meg simán benne lenne a hármasba. Arra viszont nincs ideje, hogy kifejtse mit akar, mert felpattanva megragadom kezet és meg se hallom, hogy szól utánunk. Irodámig meg se állok, majd bent az ajtónak váglak és igen vadul, szinte birtoklóan csókollak.* - Ne játssz velem Nick.*Morgok és tovább csókollak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 13:07 | Üzenet # 214
Yaoista
- Ahha. *Morgom még azért neked. Nagyon úriember voltam a kicsikével az tény. Vártam, hogy megmondja mit is szeretne, de te elkapod a kezem. Nem ellenkezdtem, tudtam jól, hogy féltékeny leszel, de arra nem számítottam, hogy ennyire. Azért meg kellett hagyni, hogy élveztem. Csókod viszonoztam, még akkor is, ha ennyire vad volt.* - Mi a baj? *Viszonozom az újabb csókod.* - Hiszen tudod, hogy csak te érdekelsz. *Közlöm veled, csak hogy rágyere, hogy nem a legjobb azt nézni, ahogy az egyik kis dugópajtásoddal ott enyelegsz. Megragadom az inged és átfordulok veled, hogy te legyél az ajtónak nyomva.* - Te se játssz velem Igor. 

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.31, 13:29 | Üzenet # 215
Yaoista
- Nem viselkedsz az a baj.*Felelem.* - Akkor mi volt az a előbb?*Morgok. Meglep a váltás, de tetszik is, hogy ilyen vad vagy.* - Mint mondtam nem szándékosan csináltam.*Elhallgatok, majd hirtelen megfordítalak, de úgy, hogy nekem háttal legyél. Kezeid fejed fölött összefogom és hozzád simulok.* - Most meg kell, hogy büntesselek, hogy ilyen rosszul viselkedtél.*Lehelem a füledbe és a farkadra markolok.* - Ellenvetés?*Nyúlok már be nacidba és megmarkolom farkad.* - Senki nem játszhat velem büntetlenül Nick..*Harapok a nyakadba.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 14:04 | Üzenet # 216
Yaoista
- Én nem viselkedek? *Kérdezek vissza mérgesen.* - Mert tőled mi volt? *Kérdezek vissza dühösen.* - Hát én se szándékosan, na? Attól minden el van rendezve? Ó, bocsi, véletlen volt? *Morgok neked, mert ez nem tetszett nagyon. Kicsit meglepődök, hogy megfordítasz, de nem vitatkozom veled.*  - Nekem kéne téged, nem? *Kérdezek vissza, majd azért nyögtem egyet.* - Van, bőven. *Közlöm veled.* - Te kezdted a játékot... *Morgom neked.* - Csak visszanyalt a fagyi és nem tetszik. *Nyakamra sóhajtok egyet.* - Csak ugyan azt csináltam, mint te.

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.31, 14:25 | Üzenet # 217
Yaoista
- Igen te nem viselkedsz.*Mondom lazán.* - Mit tettem?*Kérdezzem tényleg nem vágom. biggrin * - Mi az hogy nem szándékosan? Hiszen leöntötted, majd rámásztál.*Közlöm a tényeket.* - Tényleg nem direkt volt, hozzá se értem amúgy.*Mondom és tényleg nem értem miért vagy így ki.* - Akkor hajrá, próbálkozni lehet.*Kuncogok.* - Hallgatlak bogaram.*Szívom meg a nyakad, nem is törődök a következményekkel amúgy is beszélnek rólunk.* - Mégis milyen játékot?*Kérdezlek, majd a folytatásra megmarkolom erősebben a farkad.*  - Te direkt csináltad.*Közlöm veled és ismét simogatni kezdelek.* - Élvezed a helyzetet mi?*Kuncogok, majd elveszem a kezem a farkadról és a bejáratodra simítok.* - Kéred az ujjaim??

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 15:16 | Üzenet # 218
Yaoista
- Most tényleg nem érted, vagy adod a hülyét? *Kérdezem, de már viccen kívül.* - Majdnem megcsókolt és te még hagytad is. *Jegyzem meg, hiszen tényleg így volt, ezt nem tudod letagadni.* - A bosszantást... *A nyakamra azért nyögtem egyet.* - Te pedig fogd fel, hogy van valakid... azaz nem enyelgünk azokkal, akiket megdugtunk sorjába. *Ez alól persze Sergej volt a kivétel, de ő mást kategóriába tartozott, mint ez a kis patkány.* - Nem élvezem... *Tényleg nem, habár azt nagyon is, ahogy hozzám értél.* - Nem, mert dolgozni szeretnék... *Mondom komolyan és még így is fájt a fenekem, ideje se volt kipihenni magát rendesen.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.31, 15:29 | Üzenet # 219
Yaoista
- Tényleg nem értem.*Mondom komolyan.* - Csak megpuszilt és én semmit nem csináltam.*Mondom.* - Mert bosszantalak?*Kérdezlek.* - Igen tudom és nem is enyelegtem te voltál az aki nyíltan flörtölt vele és nem én.*Morgok.* - Nem?*Vonom fel a szemöldököm, majd ahogyan közlöd, hogy nem akarod elengedlek.* - Akkor menj a dolgodra és ne a vendégeimmel törődj.*Morgok és rágyújtok egy cigire.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 15:56 | Üzenet # 220
Yaoista
*Ahogy mondod, hogy semmit nem csináltál, egyre jobban felment bennem a pumpa.* - Igen. *Ezzel a kis hülyével.* - Csak visszaadtam. *Közlöm veled a tényeket. Nem tetszett a morgásod és végül sóhajtok egy nagyot. Odamegyek hozzád, kiveszem a szádból a cigit, majd átölelve hosszan megcsókollak.* - Csak két percre gondolj bele fordítva... csak kettőre... te már rég páros lábbal rúgtad volna ki azt, aki így keres engem, nem? *Kérdezem komolyan.* - Én is lehetek féltékeny, nem csak te. *Jegyzem meg. Visszarakom a cigit a szádba, majd adok egy puszit.* - Megyek dolgozni... és még este megbeszéljük ezt a bünti dolgot... *Markolom meg a farkad és kiindulok.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.31, 16:25 | Üzenet # 221
Yaoista
- Szóval visszaadtad.*Mondom gúnyosan. Épp megszólalnék amikor cigim elveszed, de te megcsókolsz, amit most éppen nem viszonozok nagyon. A kérdésedre megforgatom a szemeim.* - Lehet.*Makacskodom tovább.* - Nem mondtam, hogy nem lehetsz.*Mondom és rögtön tovább szívom a cigit.* - Ha lesz hozzá kedvem.*Jegyzem meg, felsóhajtok a farkamra.* - Bár szerintem elment, de ha itt van akkor szólj nekem és majd elküldöm.*Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 17:29 | Üzenet # 222
Yaoista
*Éreztem én, hogy nem viszonozod nagyon, de csak sóhajtok rá.* - Ha nem lesz, akkor majd csinálok. *Mondom és úgy éreztem, most nagyon megbántottalak.* - Nem azért utasítottalak vissza, mert nem kívánlak. *Jegyzem meg. Visszamegyek hozzád és a szemeid kémlelem.* - Féltékeny voltam... te is az lettél... ennyi. *Simítok az arcodra.* - Ne legyél már ilyen morcos...

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.31, 17:52 | Üzenet # 223
Yaoista
*Nem mondok semmit a csinálásra.* - Nem e?*Vonom fel szemöldököm. Ahogyan tovább beszélsz én csak cigizek és szúrósan nézlek.* - Nem vagyok morcos.*Morgok, majd csak kitörök.* - Jól van már nekem ez új. Basszus nem direkt csináltam, nem tudtam, hogy beszélgetnem se szabad. Nem direkt simogattam meg farkát és puszit se én csináltam, ahogy megbeszéltem vele se direkt csak úgy jött, de te direkt csináltad.*Vágom hozzád, de ez is csak féltékenység miatt.* - Tudod jól, hogy te kellesz, megdugtam volna, ha nem így lenne.*Mondom de már inkább édes vagyok.* - Igyekszem másként kezelni, ha ilyen lesz, de te se csinálj ilyet, mert mert nem volt szép.*Durcázok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.31, 18:12 | Üzenet # 224
Yaoista
- Nem. Csak tudom, hogy úgy se állnánk meg és így is alig állok a lábamon és nagyon hiányzik, hogy kicsit dolgozzak. *Magyarázom meg.* - Nem vagy... *Mondom cinikusan, majd vártam, hogy kitörj végre. Annyira édes voltál, hogy majd felzabáltalak. Odaléptem és átöleltelek kicsit odabújva.* - Soha többet nem csinálok ilyet... *Ígérem meg és csak mosolygok.* - Egyébként szabad, csak... beszéltem vele és felidegesített. Mert mondtam, hogy foglalt vagy és közölte, hogy nem érdekli... *Morgom halkan és jobban magamhoz szorítalak.* - Ne meg úgy vette le, mintha egy kis játékod lennék és berágtam rá... és tudom hogy nem, de tudják ők is, hogy el a kezekkel tőled...

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.31, 18:35 | Üzenet # 225
Yaoista
- Na jó igaz, a válasz elfogadva.*Mondom.* - Nem vagyok.*Makacskodok még ha tudom, hogy nincs is igazam, hiszen csak rám kell nézni.* - Ígéred?*Kérdezlek és elnyomva a cigit magamhoz ölellek, majd ahogyan folytatod elmosolyodom picit.* - Nem hittem, hogy ilyen kis féltékeny vagy, de ez tetszik.*Suttogom, majd eltollak de csak annyira, hogy megcsókoljalak.* - Ne foglalkozz vele és tudod jól, hogy te nem vagy a játékom és sose lennél az. Meg se közelítő a szinted.*Mosolygok és ismét megcsókollak, majd eltollak.* - Na tűnés dolgozni.*Vigyorgok, de már jókedvűen.*

Keresés: