Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 16:58 | Üzenet # 2 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Csak kérdeztem.*Mosolygok.* - Itt volt? Miért nem közölte ő vagy köszönt be: Miért jött?*Kérdezlek.* - Komolyan ez a kölyök.*Sóhajtok fel.* - Nos azon kívül, hogy Sergejjel gyilkolják egymást és Igor valamit titkol, minden oké.*Bólintok.* - Csak veled nincsen baj szépségem.*Mosolygok és ismét az arcodra simítok.* - Sose láttam még ilyen gyönyörű férfit, mint te.*Mondom lágyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 17:06 | Üzenet # 3 |
 Yaoista
| - Azt mondta, azért jött, hogy piszkálódjon kicsit. *Adom meg a választ.* - Meg őszintén nem nagyon tetszett neki, hogy Seimével róla beszélsz, valószínű ezért nem maradt. Többet nem tudok. *Mondom végül. Bólintottam, hogy akkor oké, hiszen az nem volt újdonság, ha Sergej és Seime nem jöttek ki nagyon.* - Igyekszem. *Mosolyodom el kicsit.* - Köszönöm... *Tisztában voltam a kinézetemmel, de tőled valahogy más volt ez a bók. Még mindig nem szoktam hozzá.* - Én sem sűrűn ilyen jóképűt. *Azért nem kellett félteni, ha flörtről volt szó.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 17:20 | Üzenet # 4 |
 Yaoista
| - Komolyan ez gyerek tényleg sírba visz.*Csóválom a fejemet.* - Na igen róla volt szó, tudod most van ez a Nick fiú és Seime aggódik mondjuk én is, de remélem nem lesz gond.*Mondom komolyabban.* - Ugye? Én is mindig így vagyok, amikor tükörbe nézzek.*Nevetek fel.* - Lenne kedved fürdőzni is egyet?*Kérdezlek, mert persze, hogy van saját meleg forrásom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 18:01 | Üzenet # 5 |
 Yaoista
| - Ugyan, engem nem zavar. Bár nem értem, hogy miért utál. *Mondom őszintén, bár itt senki sem kedvelt, de az nem is érdekelt.* - Nem ártottam neki és igyekszem vele normális lenni, mint ahogy kérted. *Nagyon hűséges voltam hozzád.* - Értem. Ha bármiben tudok segíteni, csak szólj. *Mondom kedvesen. Én csak elmosolyodtam kicsit zavaromban. Kérdésre meglepődtem,majd bólintottam.* - Szívesen, ha nem okozok gondot. *Mondom és már kicsit lazábban mosolygok, bár tőled is tartottam kicsit a távolságot, de ez egyfajta ösztön volt bennem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 18:40 | Üzenet # 6 |
 Yaoista
| - De engem igen. Nem szeretem, hogy ok nélkül bánt téged, még ha nem is veszed te magadra.*Mondom morogva.* - Ezt köszönöm is, de tudod nyugodtan szólj vissza neki és ha túl lendül vágd csak pofán és szólj nekem*Mondom komolyabban.* - Így leszek, te vagy legjobb.*Mosolygok.* - Miért okoznál? Ne bolondozz. Viszont ugye tudod, hogy ez nem parancs? Csak akkor gyere, ha szeretnél.*Mosolygok. Örültem, hogy kettesbe vagyunk, amíg meg nem jelenik Seime és látom, hogy baj van anélkül, hogy megszólalna, különben nem viselkedik így, ezért el is nézzem neki.* - Mi történt már megint Sergejjel? Elmentél hozzá és?
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2014.01.12, 18:51 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 19:15 | Üzenet # 7 |
 Yaoista
| - Nincsen semmi gond vele. Megértem, hogy nem lát szívesen. *Mondom őszintén, hiszen én se kedveltem önmagam.* - Tudom. *Mosolyodom el jobban.* - Szeretnék. *Szerettem veled együtt tölteni az időt. Kicsit meglepődök, ahogy látom Seimét. Ő mindig higadt és látom, hogy most mindennél feszültebb.*
Lassan megálltam és leültem, majd előkerestem még egy szál cigit és rágyújtok, de nagyon idegesen. Elmondom mi történt, hogy mit mondtam és hogy találtalak ott. Látszott rajtam, hogy inkább vagyok féltékeny és magamra dühös, mint rád. Már bántam, amit mondtam, csak még nagyon elvakult voltam a dühtől.* - Elegem van belőle... A rohadt életbe... *Morgom.* - Faszomba... *Dühöngök, mert káromkodni se nagyon szoktam egyébként.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 19:27 | Üzenet # 8 |
 Yaoista
| - Ezt meg se hallottam.*Komolyodom el, hiszen tudtam mit gondolsz magadról.* - Ennek örülök.*Mosolyodom el még. Ahogyan Seime elmondja dolgokat rágyújtok én is.* - Mintha megkértelek volna valamire, de nem is ez lényeg. Nagyon messzire mentél. Hogy vagy képes ilyet mondani neki? Nem veszed észre, hogy a féltékenység beszél belőled? Zavar, hogy másokkal van. Ami meg Sergejt illeti, nem élvezi mindig úgy sexet, csak azt akarja, hogy foglalkozzanak vele.*Fejtem ki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 19:35 | Üzenet # 9 |
 Yaoista
| - Nem rajtam múlott... Én bocsánatot kérni mentem. *Mondom őszintén. Tudtam én is, hogy messzire mentem, de még mindig nem higgadtam le.* - Nem vagyok féltékeny, nem érdekel... *Nézek félre, mert hát így volt, de nem akartam beismerni.* - Jah, persze. *Mondom kissé bunkón. Én nem hittem el, hogy nem élvezed, ami még jobban felspanolt.* - Én jót akartam, de ő képtelen tartani magát. *Mérgelődök és pöfékelek, mint egy gyárkémény.* - Megérdemelte. *Ezt még én se gondoltam komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 19:39 | Üzenet # 10 |
 Yaoista
| - Akkor se érdemelte meg ezt az egészet. Nem érdekel? Akkor minek húzod fel magad? Nem érdekelne mondtál volna egy bocsánatot és ott hagyod, de te helyette jól megbántottad.*Sóhajtok fel.* - Ezt te se gondolhatod komolyan. Megérdemelte hogy hozzávágtad nem ismeri családját? Hogy előttünk nem volt senkije??*Kérdezlek, hátha észhez térsz.* - Minden borzalomnak, aminek ki volt téve??
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 19:59 | Üzenet # 11 |
 Yaoista
| - Mert idegesítő, nem is értem, hogy lehet elviselni. *Mondom makacsul. Ahogy visszaolvasod, beharaptam a szám.* - Nem érdemelte meg, ahogy senki se érdemel ilyen sorsot. *Ezt viszont őszintén mondom.* - Rohadt életbe, nem ért ön semmit se! *Pattanok fel és otthagylak, amit előtte talán sosem tettem és így sem beszéltem veled. Faképnél hagylak titeket, még csak nem is köszönök.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 20:25 | Üzenet # 12 |
 Yaoista
| - El lehet.*Jegyzem meg.* - Na látod.*Mosolyodom el picit, majd amikor hozzám vágod dolgokat és elmész felnevetek picit.* - Egy nagy gyerek. Most komolyan kikészítenek.*Fogom a fejemet.* - Szerinted mi lesz velük?*Kérdezlek*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 20:50 | Üzenet # 13 |
 Yaoista
| *Furcsa volt, hogy Seime ilyen, sosem láttam még így kikelve magából. Mikor elneveted magad, még jobban meglepődök.* - Ne törd rajtuk a fejed, ez az ő dolguk. *Mondom kedvesen.* - Nem tudom, de nem hiszem, hogy baj lesz. *Mondom őszintén.* - Nem nagyon értek az érzelmekhez. *Mondom komolyan, hiszen én magam eléggé korlátolt érzelmek között nőttem fel, előtted használtak, mint egy babát, aki arra jó, hogy gyilkoljon, vagy néha napján megfektessék. Te voltál az első, aki nem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 21:21 | Üzenet # 14 |
 Yaoista
| - Azért ez rám is tartozik, mert kihatnak a dolgok a családra, de remélem legjobbakat.*Mondom komolyabban.* - Majd én megtanítalak.*Suttogom a füledbe.* - Remélem most már nem zavarnak meg minket szépségem.*Mosolygok és a combodra simítok.* - Ugye tudod, hogy nagyon kedvellek és tetszel nekem?*Kérdezlek. Igazából már igen csak oda voltam érted és többet akartam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 21:44 | Üzenet # 15 |
 Yaoista
| - Ez igaz. *Mondom végül, hiszen én erre nem gondoltam. Kicsit furcsán érzem magam, ahogy a fülembe suttogsz.* - Csak nem. *Mosolyodom el én is kicsit. Néha még most sem tudtam hova tenni a közeledésed. Persze tudtam, hogy szexuális, de a tartalmat mögötte nem értettem teljesen.* - Sokszor mondod. *Mondom, de kicsit zavartan. Nem volt ellenemre a dolog, de nem tudtam rá hogyan reagálni. Ez más volt, mint régebben és kényszernek sem éreztem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 22:13 | Üzenet # 16 |
 Yaoista
| - Komolyan is gondolom.*Nézzek mélyen szemedbe és kezem a combodról az arcodra teszem.* - Mi lenne, ha egy fürdővel kezdenénk? Szerintem mindkettőnknek nagyon jól esne szerintem.*Mosolygok és finoman cirógatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 23:06 | Üzenet # 17 |
 Yaoista
| - Ezt nem tudhatom, bár neked elhiszem. *Mondom végül és ahogy a szemembe nézel, teljesen elvesztem a tekintetedben és az arcom ismét belesimult a tenyeredben.* - Igen... *Mosolyodom el kicsit. Megnyugtatott, ahogy cirógattál. Az előbbi gondolataim fele el is tűnt, vagyis inkább az idegem hagyott alább. Kezdtem felengedni melletted. Legalábbis már sokkal jobban, kezdtem leengedni a falaim.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 23:13 | Üzenet # 18 |
 Yaoista
| - Neked sose hazudnék.*Mosolygok.* - Akkor gyere.*Állok fel és a kezemet nyújtom.* - Akarsz venni fürdőnacit? Tudod én pucéran fürdök, de ha nem akarsz úgy megértem.*Vigyorodom el és én már vetkőzni is kezdek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 01:13 | Üzenet # 19 |
 Yaoista
| *Jól esett, amit mondtál. A kezedre elmosolyodom kicsit és kinyújtva az enyém, megfogom és felállok én is.* - Nem fontos. *Nem voltam valami szégyenlős. Én is elkezdek vetkőzni, míg nem egy száll semmiben állok előtted. Az egész testem tele van hegekkel, vágásnyomokkal. A hátam a legcsúnyább, hiszen azt még az apám használta, hogy elnyomja rajtam a cigit. Nem igazán volt szégyenérzetem, megszoktam, ha bámulnak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 01:39 | Üzenet # 20 |
 Yaoista
| *Már láttalak meztelenül, de mindig lenyűgözz látványod, nekem nem vagy csúnya.* - Annyira szép.*Mosolyodom el, majd én is levetkőzöm. Olyan testem volt mint a húszéveseknek. Volt pár hegem na meg nekem is sárkány tetkó ami az egész hátam befedte de nekem a vége a combomnál volt és fenekem is keresztül ment minta.* - Gyere.*Ölellek magamhoz és úgy megyek ki veled. Minden teendőt elvégezve beülünk és jól esősen felsóhajtok.* - Isteni..*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 01:47 | Üzenet # 21 |
 Yaoista
| *Bókodra kicsit zavarba jövök, de nem mondok semmit. A szemem azért végigvezetem a testeden, de nem mondok rá semmit. Gyönyörű volt a tetoválásod és a tested is, csöndesen figyellek. Megyek egy szó nélkül és kicsit zavarba jövök ugyan. Nagyon jól esett nekem is a víz.* - Valóban, nagyon kellemes. *A hajam feltűztem, hogy ne legyen csurom víz, így teljesen szabad a nyakam. Jó érzés volt ez a fürdő.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 01:54 | Üzenet # 22 |
 Yaoista
| *Odaülök melléd és a nyakadra simítok.* - Jól áll, ha hajad fel van tűzve, persze neked minden jól áll.*Mosolygok, majd átkarolom a válladat.* - Mond csak te mit gondolsz rólam? Már mint tetszem?*Kérdezzek rá konkrétan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 02:08 | Üzenet # 23 |
 Yaoista
| *Beleborzongtam az érzésbe, ahogy végigsimítottál a nyakamon.* - Köszönöm... *Jövök kissé zavarba. Nem zavart, hogy átkarolod a vállam. Kérdésed igen csak meglep, nem tudom, hogy mit mondhatnék* - Én... *Nézek kicsit zavartan, így kivágom magam.* - Vonzódom. *Mondom végül, hiszen nem voltam tisztában a saját érzéseimmel.* - Te vagy az első, aki emberszámba vesz... *Mondom őszintén, sose mondtam még.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 02:18 | Üzenet # 24 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom rajtad.*- Szeretem, amikor zavarba jössz.*Mosolygok tovább, majd ahogyan bevallod a dolgokat annak nagyon örülök.* - Mindig is abba foglak. Nézd Fumio, mint mondtam többször tényleg tetszel egyre jobban. Szeretnék közelebb kerülni hozzád és hogy több legyen köztünk. Mond adsz nekem erre lehetőséget?*Kérdezlek kíváncsian.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 02:30 | Üzenet # 25 |
 Yaoista
| *Jó volt hallani, amit mondasz, de te nem tudtam, hogy mit mondjak. Olyan hihetetlennek tűnt.* - Mi tetszhet tajtam, egy olyan embernek, mint te? *Nézek rád értetlenül, de közben meg éreztem, vágyom erre az egészre.* - Adok... legalábbis megpróbálom. *Nem voltam még ilyen helyzetben és nem értettem pontosan, mit jelent az esély. Csak tőled esik ilyen jól, ha hozzám érsz és tudom, hogy nem használsz ki. Nekem ennyi bőven elég.*
|
|
| |