2025.07.20, Vasárnap, 18:00
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.17, 01:33 | Üzenet # 226
Yaoista
- Ezt nem lehet nem élvezni. *Mosolyodtam el. Mikor anyukád említed, eszembe is jutott, hogy mondtad, hogy kihozol, de nem gondoltam, hogy már.* - Igaz... *Mondom lágyan, hiszen tudtam jól, mit jelent ez neked.* - Tökéletes. *Mondom egy őszinte mosollyal az arcomon.* - Amíg veled lehetek, bármi jó. *Kuncogtam halkan.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.17, 01:36 | Üzenet # 227
Yaoista
*Jól estek szavaid, majd csak elmosolyodom.* - Tudom... *Bújtatom arcom a kezedbe.* - Én is kicsit... a séta meghozta az étvágyam. *Mivel mindketten éhesek lettünk, segítek neked előszedni mindenfélét és leterítünk egy plédet a földre. Én szinte végig a vízesés bámulom, annyira szép volt.*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.17, 01:50 | Üzenet # 228
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Akkor ezt megbeszéltük.*Mosolygok. Kipakolunk mindent és kényelembe helyezzük magunkat.* - Nem sokan mondhatják el, hogy egy vízesésnél eszem.*Mosolygok és adok egy puszit ismét.* - Eljöhettünk máskor is, ha szeretnél, amikor csak akarod.*Mondom, tényleg  a kedvedbe akartam járni.* 

- Pontosan.*Mosolygok.* - Örülök, hogy tetszik a terv.*Mondom, majd csak felnevetek.* - Komolyan megzabállak annyira édes vagy.*Kuncogok.* - Persze ez kölcsönös.*Simogatom meg az arcodat.* - Ügyes vagy Orion büszke vagyok rád.*Simogatom meg őt is.* - Viszont, majd ha nem baj kicsit mennék Démonnal jobban, de lehet, ha majd visszamegyünk akkor és addig el tudsz lenni apámékkal.

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.17, 23:01 | Üzenet # 229
Yaoista
-Azért ne egyél meg, de majd főzök valamit, aminek olyan az íze, mint én. *Nevettem el magam. Finoman hozzádörgölöm az arcom a kezedhez, azért a kantárt még nem mertem úgy elengedni.* - Amikor csak szeretnél. *Mosolyodom el.* - Ha letelepedtünk, akár akkor is elmehetsz nyugodtan, igazából apukádékat se szeretném zavarni. *Veled ellentétben engem nem zavart, ha apukád pasizott, bár valahol megértettem az álláspontod.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.17, 23:18 | Üzenet # 230
Yaoista
- Az biztos. *Értek egyet. A puszid még mindig nem tudtam kezelni, de nem tiltakoztam, csak nem tudtam, hogyan kéne reagálnom.* - Jó lenne... *Mosolyodom el kicsit. Sosem voltam ilyen szép helyen. Valahogy teljes nyugalmat éreztem magamban, ráadásul úgy voltam vele, hogy ezt semmi sem ronthatja el most,a mi nálam nagyon ritka.* - Köszönöm, hogy elhoztál ide. *Veszek el egy kis hamit és enni kezdem csöndesen.*

MioDátum: Kedd, 2014.03.18, 13:10 | Üzenet # 231
Yaoista
- Akkor jövünk.*Mosolygok. Amikor megköszönöd, az arcodat magam felé fordítom és adok egy apró csókot az ajkaidra.* - Számomra az öröm, hogy eljöttél velem szépségem.*Simogatom meg az arcod. Kicsit helyezkedek úgy, hogy mögötted kössek ki és magamhoz ölellek fél kézzel és úgy eszek tovább. Nagyon jól érzem magam veled és egyre inkább tudom és érzem, hogy te kellesz nekem és senki más.*

MioDátum: Kedd, 2014.03.18, 13:15 | Üzenet # 232
Yaoista
- Hmm szóval olyan kaja? Nem is tudtam.*Nevetek fel.* - Ugyan nem zavarod őt.*Legyintek és ezt most kivételesen nem Fumio miatt mondom, nem is gondolok rá most.* - Nem mennénk el sok időre, de ha így érzed, eltudod magad foglalni van pár dolog a házba, de apám úgyse hagyna magára.*Mosolygok.* - Különben pedig még tartogatok neked mára meglepetéseket.*Mondom sejtelmesen.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.03.18, 22:48 | Üzenet # 233
Yaoista
- Nem lenne az igazi, mi? *Kuncogtam el magam.* - Nem is úgy értettem, hogy őt. *Mosolyodom el.* - Annyi időre mész, amennyire csak szeretnél.. illetve szeretnétek. *Mosolyogtam rád és Démonra is, bár gondoltam ő nem cimborál velem.* - És ez jó vagy rossz dolog? *Kérdezem kíváncsian, hogy ez mit is jelent.* - Meglepetéseket? *Kérdezek vissza nagyokat pislogva.* - Miféléket? *Kíváncsiskodok, hátha elárulsz valamit.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.03.18, 23:03 | Üzenet # 234
Yaoista
*Viszonozom a csókod és elmosolyodom kicsit. Ahogy helyezkedsz, hagyom magam. Kicsit furán érint, de valahol nagyon is jó érzés, ahogy magadhoz ölelsz. Nem mondtam semmit, csak pár perc elteltével már kezdtem elengedni magam és finoman neked dőltem, majd karodra simítottam és ujjbegyeimmel kézfejed cirógattam. Tőlem azért már ez is nagy dolog volt.*

MioDátum: Szombat, 2014.03.22, 15:21 | Üzenet # 235
Yaoista
- Pontosan.*Nevetek fel, viszont a folytatásra már kapcsolok és kicsit elkomorodom.* - Ő nem számít.*Mondok csak ennyit, de többet nem, mert most foglalkozni se akarok vele.* - Köszönöm.*Mosolygok ismét.* - Már mint? Hogy sok dolog van nálunk vagy apám nem hagyj téged magadra Mert egyik se rossz dolog szerintem. Apám jó házigazda és ért is hozzá.*Ismerem el.* - Tudod a meglepetéseket nem szokták elárulni.*Nevetek fel.* - Remélem tetszeni fog... szeretnélek minél jobban elvarázsolni.*Mosolyodom el lágyan.*

MioDátum: Szombat, 2014.03.22, 15:40 | Üzenet # 236
Yaoista
*Amikor elengeded magad és cirógatni is kezdesz elmosolyodom és én is finoman cirógatlak.* - Hogy ízlik a szendvics szépségem?*Kérdezlek kíváncsian és a pocakod kezdem el simogatni.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.03.22, 15:46 | Üzenet # 237
Yaoista
*Nem mondok semmit, mert láttam, hogy elkomorodtál, így nem is akartam folytatni a témát.* - Hogy nem hagyna egyedül. *Adom meg a választ, de örültem annak, amit mondasz.* - Apukád figyelmes és kedves. *Mondom lazán, bele se gondolva, hogy te mindig féltékeny vagy rá.* - Tudom, de meg kellett próbálom. *Nevetek veled én is.* - Hm... nem tudom, hogy ez jelent-e valamit, de már teljesen el vagyok bűvölve. *Nézek rád mosolyogva.* - Egyébként bármit is találtál ki, biztos tetszeni fog. *Teszem hozzá.*

MioDátum: Szombat, 2014.03.22, 16:00 | Üzenet # 238
Yaoista
- Igen az, de én is tudok am az lenni.*Jegyzem meg édesen, gyerekesen.* - Azt szabad.*Mosolygok és a folytatásra csak megsimogatom a karod.* - Édes vagy, de minél többet és többet akarok neked nyújtani.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.03.22, 16:22 | Üzenet # 239
Yaoista
- Nagyon finom... *Majszolom tovább. Most olyan ártatlannak tűntem, akár egy kisgyerek, de mégis volt bennem, az a kimértség és komolyság, ami az évek alatt magamra szedtem.* - Ha a húgom jobban lesz, eljöhet ide egyszer? *Kérdezek rá. Szerettem volna mindent megadni neki, amit csak lehet.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.03.22, 16:25 | Üzenet # 240
Yaoista
*Elmosolyodtam rajtad, édes voltál.* - Egy szóval nem mondtam, hogy te nem vagy az. *Kuncogok halkan.* - Még szép. *Nevettem el magam.* - Köszönöm... *Jövök kicsit zavarba. Annyira jól esett, ahogy foglalkoztál velem és éreztetted, hogy milyen fontos vagyok.*

MioDátum: Szombat, 2014.03.22, 16:35 | Üzenet # 241
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok nagyon édes vagy.* - Persze tündérkém, ahova csak szeretnéd. Remélem minél hamarabb kijöhet és meggyógyul. Ott fog lakni ahol szeretnéd bár lehet nálam nem lenne a legjobb, de akkor kaptok egy lakást meg simán tudsz venni te is, mert ugye rendesen nem kapsz fizetséget kézbe, de simán kijönne belőle szóval érted.*Mosolyodom.* - Amiben csak tudok segítek neked és mindent megmozgatok, hogy a legjobb kezelést kapja.*Mondom komolyan.*

MioDátum: Szombat, 2014.03.22, 16:38 | Üzenet # 242
Yaoista
- Nagyon helyes.*Nevetek fel.* - Ne köszönd.*Mosolygok.* - Tudod te is nagyon jól mutatsz lovon és tényleg meg van hozzá a tehetséged, büszke vagyok rád kicsi lovasom.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.03.23, 15:29 | Üzenet # 243
Yaoista
- Jó lenne, ha már kijöhetne. *Mondom én is halkan.* - Nem szeretném, hogy tudja... *Remegett meg egy kicsit a kezem. Ez volt az egyik legnagyobb félelmem, hogy megtudja milyen is az ő kedves, szeretetreméltó bátyja.* - Nekem nincs szükségem pénzre... amíg ő rendben van, bármi jó és bármit megteszek. *Mondom halkan.* - Tudom és köszönöm... *Befejezem az evés és csak nézek előre, de láthatóan nem egészen vagyok itt. Pár perc csendben telik el, csak a víz alázúdulását hallani.* - Te miért nem kérted tőlem, hogy feküdjek le veled? *Kérdezek rá teljesen váratlanul.* - Mármint... mint fizetség...

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.03.23, 15:32 | Üzenet # 244
Yaoista
- Képzelem milyen esetlen vagyok. *Kuncogom el magam. A becézésen elnevettem magam.* - Ez tetszik... *Kicsit megindult bennem a kisördög.* - Bár gondolom az jobban tetszene, ha rajtad lovagolnék. *Vigyorodtam el. Kíváncsi voltam arra mit fogsz mondani, bár biztos voltam benne, hogy a végén úgy is én fogok zavarba jönni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.03.23, 23:52 | Üzenet # 245
Yaoista
Tudom.*Suttogom.* - Nem fogja.*Cirógatlak.* - Ezzel is tisztában vagyok és nem kell megköszönöd. *Mosolygok. Én se mondok semmit, amíg meg nem szólalsz.* - Te aztán tudsz kérdezni. *Sóhajtok fel, arról nem is beszelve, hogy randin ilyet kérdezni.*- Nos lehet meglepő, de anélkül is kapok sexet, hogy pénzt fizessek. *Kezdek bele, majd felállok és rágyújtok.* - Komolyan, miért kérdezel ilyet? Ilyenek ismertél meg? Nem vagyok olyan, mint a többi, akivel dolgod volt. Egyszerűen egy, nem vagyok rászorulva, kettő, nem vagyok ilyen ember, aki ilyet tenne. Nem tudok erre mit mondani ennél jobban. Különben meg, hogy jött ez itt, pont randin?

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.24, 00:56 | Üzenet # 246
Yaoista
- Pedig nem. *Mosolygok kedvesen.* - Akkor jó. *Kuncogok, majd a kijelentésedre elvigyorodom szélesen.*- Játszunk kicsikém? Nos, nem tagadom és remélem meg is fogom tapasztalni és valahogy úgy érzem, hogy a farkamon sokkal bátrabban fogsz lovagolni, arról nem is beszélve, hogy milyen kéjesen fogsz nyögni a gyönyörtől amikor jó melyen benned leszek.*Közlöm kajánul.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.24, 01:35 | Üzenet # 247
Yaoista
*Amit először mondasz, az meglep. Persze tudtam, hogy vannak partnereid, de attól nem egészen így értettem. Ahogy elengedsz és felállsz, már tudom, hogy csöndben kellett volna maradnom. Magam se tudtam, hogy miért kérdeztem meg.* - Azt hittem... valami oka van. Tudom, hogy nem vagy ilyen ember... *Mondom halkan és nem tudtam, hogy mit mondhatnék neked. Szégyelltem magam, hogy talán megint megbántottalak.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.24, 01:42 | Üzenet # 248
Yaoista
- Talán. *Somolygok kicsikét és várom a folytatást.* - A legszebb az egészben, hogy erre még várnod kell cicus. *Teszem hozzá kuncogva, de azért elvörösödtem. Rendesen zavarba hoztál.* - Tudtam, hogy a végén én leszek zavarba... *Nevettem el magam.* - De nem tudtam kihagyni... *Mosolyodtam el és láthatóan egyre jobban elengedtem magam minden értelemben.* - Mióta... így összegabalyodtunk, úgy érzem, hogy megtaláltam azt a valamit, amit kerestem... *Mondom halkan, de annál boldogabban.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.24, 02:47 | Üzenet # 249
Yaoista
- Nem elég ok az, hogy nem vagyok ilyen ember? *Vonom fel a szemöldökömet.* - Komolyan, tényleg nem tudok rajtad kiigazodni. Ilyenkor úgy érzem, hogy nem hiszel nekem vagyis, hogy tényleg érdekelsz és szeretnék veled lenni. *Mondom és mélyet szívok a cigimből.* - Fumio, én sose ártanék neked. Boldoggá szeretnélek tenni és ezek nem puszta szavak.*Mondom komolyan.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.24, 02:57 | Üzenet # 250
Yaoista
- De... én nem így értettem... *Én nem tudtam eligazodni rajtad. Csöndesen hallgatlak és tudom, hogy igazat mondasz mégis, nehéz volt elfogadnom. Olyasmit akartál nekem nyújtani, ami annyira kellemesnek hatott, de egyben ugyan annyira volt félelmetes is. Nem tudtam, hogy hogyan kellene kezelnem. Lehet erősnek tűntem, de belül nagyon is gyenge voltam és féltettem az a kis részt, ami még megmaradt bennem. Annyi sebet szereztem az évek alatt, hogy képtelen voltam elfogadni ezt a melegséget tőled.* - Nem akartalak megbántani...

Keresés: