2025.07.20, Vasárnap, 17:57
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

MioDátum: Hétfő, 2014.03.24, 14:15 | Üzenet # 251
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Akkor hogyan? Hogy értetted?*Kérdezlek, mert tényleg nem tudom.* - Nem bántottál meg csak nem értelek, pedig az ritka, ha valamit nem értek és igen csak bosszantó.*Sóhajtok fel.* - Most már ha itt tartunk, megpróbálnád elmagyarázni, hogyan is jött ez?*Kérdezlek.*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.24, 14:23 | Üzenet # 252
Yaoista
- A legszebb az egészben, hogy megéri várni.*Vigyorgok.* - Miért azt hitted, hogy sikerül engem zavarba hoznod?*Kérdezlek vigyorogva.* - Kicsikém engem sex témában nem fogsz tudni és ha nem a sexről van szó, ahhoz is előbb kell felkelned.*Nevetek.* - Nem is baj paradicsomka.*Kuncogok tovább, viszont  a folytatás meglep, de annyira, hogy meg is állok.* - Mit kerestél?

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.24, 14:33 | Üzenet # 253
Yaoista
*Elmosolyodtam, mert ennek örültem.* - Kicsit... *Kuncogok.* - Hidd el, zavarba foglak tudni hozni... valahogy biztos. Még nem tudom, hogyan, de megoldom. *Nevettem el magam. Ahogy megállsz megálltam én is és kérdésedre elmosolyodom.* - Én se tudom igazán... így nem tudok válaszolni. *Cirógatom meg az arcod.* - Miután kijöttem az elvonóról, még azért nem volt minden olyan egyszerű... olyan üresnek éreztem magam és mindent magam körül... idővel ez változott, de... valami továbbra is hiányzott. Nem tudom mi, de nagyon hiányzott. *Mesélem el röviden.* - Aztán ahogy közelebb kerültünk egymáshoz, ez a hiányérzet megszűnt. *Magyarázom el neked, de közben végig az arcod cirógattam.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.24, 14:48 | Üzenet # 254
Yaoista
*Nem tudtam, hogyan fogalmazzam meg a dolgokat neked. Lehajtottam a fejem és próbáltam összeszedni a gondolataim.* - Elgondolkoztam dolgokon... és csak meg akartam kérdezni... *Mondom végül, nem tudtam normális választ adni. Felnéztem rád és olyat láthattál rajtam, amit nem sűrűn, hogy teljesen össze vagyok zavarodva. Én nem tudtam neked megmagyarázni. Úgy éreztem, megint elrontottam mindent, mint a minap.*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.24, 14:50 | Üzenet # 255
Yaoista
- Hajrá hajrá.*Kuncogok.* - Addig én csinálom helyetted és zavarba hozlak.*Kuncogok. Csöndbe végighallgatlak és rám van írva, hogy a szavaid, érzéseid milyen sokat jelentenek.* - Ennek nagyon örülök.*Mosolygok és odahajolva megcsókollak.* - Hasonlóan érzek én is.*Mosolygok és adok még egy puszit.* - Jól van már megyünk nem kell a hisztid.*Szólok be Démonnak, akinek nem igen tetszett, hogy mi itt leállunk enyelegni.* - Komolyan eszem megáll olyan makacs vagy.*Csóválom a fejem.:D*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.24, 15:03 | Üzenet # 256
Yaoista
*Valahogy éreztem, hogy nem fogok tőled egyértelmű választ, sőt úgy választ kapni. Ismét csak felsóhajtok, de ahogyan rám nézel csak fejem csóválom meg. Elszívom a cigit, majd letérdelek eléd és adok egy csókot a homlokodra, majd magamhoz ölellek.* - Nincsen semmi baj... tudod, hogy te egy igazán különleges nyuszika vagy.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.24, 15:04 | Üzenet # 257
Yaoista
- Ebben biztos voltam. *Kuncogok én is. Éreztem és láttam is rajtad, hogy mennyire fontosak a szavaim neked. Ahogy odahajolsz, viszonozom csókod és sóhajtok is egy aprót, annyira jól esik.* -  Akkor jó... *Mosolyodom el édesen és a puszin is. *Démonnak tett megjegyzéseden elnevettem magam.* - Sosem szokott elkószálni, mint a többiek? *Mivel mondtad, hogy szanaszét vannak a pacik.* - Szegényt ne hibáztasd,,, te magad mondtad, hogy rég lovagoltál. *Mondom és újra elindulok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.24, 15:21 | Üzenet # 258
Yaoista
*Ahogy homlokon csókolsz, értetlenül nézek rád, tényleg azt hittem, hogy haragszol.* - Nyuszika? *Kérdezek rá vissza. Nagyon jól esett ölelésed és lassan én is átöleltelek és odabújtam. Lassan megnyugodtam a hatásodra. Senkire nem reagáltam még így, hogy egy ölelésével teljesen le tudott nyugtatni és úgy éreztem, hogy újra béke van bennem. Kicsit elengedlek és rád pillantok, majd adok egy puszit az arcodra, megcsókolni ne mertelek.*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.24, 15:43 | Üzenet # 259
Yaoista
- Kérlek ő tényleg elszokott, mert volt rá példa, hogy kiszökött, de visszajött. Most már ritkábban csinálja, de hát mit mondjak megy a saját feje után.*Mosolygok.* - Igen ebben igazad van.*Mosolygok és adok egy puszit Démon fejére.* - Sose tudtam rá haragudni.*Mosolygok.* - Na akkor Orionnak leszel az apucia?*Kérdezem kuncogva.*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.24, 15:51 | Üzenet # 260
Yaoista
- Igen nyuszika.*Kuncogok.* - Oké nincsen semmi baj...*Mondom nyugtatóan és tényleg nem haragszom, bár váratlanul ért, de te már csak ilyen vagy és idővel csak fog változni, amikor már tényleg elfogadod a dolgokat és engem. Amikor adsz egy puszit tudom milyen nagy dolog. Csak jobban elmosolyodom és én megcsókollak lágyan, de mégis  igen csak forrón.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.24, 15:52 | Üzenet # 261
Yaoista
*Elnevettem magam a szökésen.* - Szóval rosszalkodik... ezt sem tudom, hogy kitől tanulhatta. *Kuncogok halkan. A puszin ellágyulok megint, annyira édes voltál, de nem akartam mondani, most nem hiányzott a morgásod, akkor sem, ha még az is aranyos.* - Tessék? *Döbbenek le ezen az apucis szövegen.* - Mármint, hogy érted ezt? *Kérdezem nagy szemekkel, hoy úgy értem-e, mint amire gondolsz.* - Én nem nagyon értek hozzájuk... *Nézem Oriont, aki aranyosan sétálgatott tűrve, hogy néha véletlen megrúgom meg ilyenek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.24, 20:01 | Üzenet # 262
Yaoista
- Igen, igen rosszalkodik. Ötletem sincs, hogy kitől tanulhatta. *Nevetek fel.* - Jól hallottad.*Mosolygok.*  - Szerinted, hogy értem? *Kérdezlek, de végig mosolyogva.* - Majd megtanulod. Azt beszéltük, kijövünk sokszor, nem? Nézd Orionnak konkrét gazdája nincsen, persze nincsen elhanyagolva se egyáltalán, szóval fő kedvenc, de ő került ide utoljára és mindenkinek meg van a főgazdija és szerintem Orionnak te tökéletes lennél. Tudod, hogy ilyen kijelentéseket csak úgy nem teszek. *Mondom őszintén.* - Most látszik, hogy remek páros vagytok és ez a kis szépség pont hozzad való.*Kacsintok rad.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.24, 20:19 | Üzenet # 263
Yaoista
- Nekem van egy-két tippem. *Kuncogtam el magam.* - Hát... *Habozok, mert értettem persze, de valahogy meglepődtem. Csöndesen hallgattalak, majd elmosolyodom kicsit. Elég nagy felelősséggel jár egy állat és most még az se volt biztos, hogy együtt maradunk végleg.* - Erre térjünk vissza akkor, ha már biztos, kimondtuk, hogy együtt vagyunk. *Mondom halkan, hiszen az ekkor lesz, mikor megtudom a titkod.* - Nem akarom magamat se és őt se ábrándokba kergetni. *Magyarázom neked.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.24, 20:39 | Üzenet # 264
Yaoista
- Az badarság lenne. *Nevetek fel. Türelmesen várom a válaszod és valahogy nem erre számítok, de teljesen jogos.* - Hirtelen a titkom el is felejtettem. *Nevetek fel zavartan.* - Csak most minden annyira szép és jó és nem gondoltam rá.*Mondom.* - Igazad van senkit nem szabad ábrándokba kergetni még engem se.*Mondom és fel se tűnik, hogy kissé szomorkásan jegyzem meg.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.24, 20:44 | Üzenet # 265
Yaoista
*Szavaid még inkább megnyugtattak. Ahogy megcsókolsz, közrefogom arcod és finoman cirógatom közbe. Azért tetszett a dolog nagyon is, te különleges voltál számomra. Lassan elváltunk, de még se engedtelek el. A zavarom kezdett elmúlni és szépen visszazökkentem önmagamba. Pár pillanat elteltével én csókoltalak meg, de igen csak érzékien. Egy kicsit azért mégis távolságtartó voltam, a védőbástyám érezhetően ott voltak, de engedtem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.24, 20:58 | Üzenet # 266
Yaoista
- Én is... csak most jutott eszembe, hála ennek a szépfiúnak. *Vallom be, hogy teljesen kiment a fejemből.* - Igen... valahogy hirtelen nagyon sokadrendű lett az a titok... *Kuncogtam el magam. A folytatáson meglepődöm, éreztem a hangodon a szomorúságot kicsit.* - Tudod... én annyi időt öltöttem ábrándokkal, álmokkal és a valóság teljes hiányával, hogy... még ha nem is tökéletes és van egy kis sötét oldala... ez akkor is igazi, ami mindennél fontosabb. Megérinthetlek, veled lehetek... és biztos vagyok benne, hogy akármi legyen is az a titok, megoldjuk valahogy. *Mondom komolyan és így is gondoltam. Nagyon veled akartam lenni.*

MioDátum: Szerda, 2014.03.26, 20:43 | Üzenet # 267
Yaoista
*Azért a szépfiúra elmosolyodom. Némán végighallgatlak és persze így más minden, de a félelem igen erős bennem.* - Majd minden kiderül.*Mondok csak ennyit és inkább tovább megyek, valahogy a nagyon jó kedvem most úgy elszállt.* - Minden kiderül.*Mondok csak ennyit halkan.* - Minden rendbe van.*Simogatom meg Démont, mert persze ennyi változást is megérezz.* - Estére van valami kifogásod mit főzzünk?*Kérdezlek.*

MioDátum: Szerda, 2014.03.26, 20:52 | Üzenet # 268
Yaoista
*A csók után csak mosolyogva nézlek. Amikor megcsókolsz azzal viszont igen csak meglepsz, de amint kapcsolok rögtön viszonozom. Felhúzlak magamhoz és úgy ölellek és egyre forróbban és szenvedélyesebben csókollak, de most is vigyázva rád, de érezheted, hogy mennyire kívánlak.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.03.26, 21:14 | Üzenet # 269
Yaoista
*Éreztem, hogy elszállt minden jó kedved és ettől én is elszontyolodtam kicsit.* - Igen, ki... *Mondom halkan és kicsit megszorítom a kantárt. Én is féltem, nagyon. Az utóbbi időben annyira közel éreztelek magamhoz, hogy rettegtem attól, hogy elveszítelek. Már egyáltalán nem érdekelt a titkod. Sőt kezdtem érezni, hogy valóban nem akarom tudni.* - Nincsen... van olyan, amit apukád vagy Fumio nem szeret? *Kérdezem kedvesen, hiszen a te ízlésed már ismertem.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.03.26, 21:30 | Üzenet # 270
Yaoista
*Ahogy felhúzol magadhoz, átölelem egyik karommal a nyakadat, de a másikkal továbbra is az arcod cirógattam gyöngéden. Elmélyülten csókollak és éreztem, hogy mennyire vágysz rám, de jelenleg én ezt csak testiségnek fogtam föl, máshogy még képtelen voltam, de még így se bántam. Olyan dolgokat váltottál ki belőlem, amit még senki. Lassan elváltunk, de nem engedtelek el.*

MioDátum: Szerda, 2014.03.26, 21:47 | Üzenet # 271
Yaoista
*Csók után tovább cirógatlak, majd lassan elengedlek.* - Tudod ez már nagyon sokat jelent nekem.*Mosolygok, majd visszaülök, de úgy, hogy mögéd üljek és magamhoz ölellek.* - Ez egy nagyon jó randi, az kell, hogy mondjam.*Nevetek fel és veszek még egy szendvicset.* - Tudod a csókod után igen csak szar íze van.*Nevetek tovább.*

- Apám mindenevő és Fumio pedig pont nem érdekel és amúgy nem is tudom. Nem szokásom vele olyanról társalogni, hogy mit szeret és mit nem és nem is fogok.*Mondom ridegebben.* - Tudod megcsinálhatnánk a legújabb recepted, ha jól emlékszem minden van hozzá.*Mosolyodom el, de már fel is szisszenek, mert azért fáj az arcom és a sok nevetést megérzem.* - Várom legközelebb mit találsz ki. Nem tudom, hogy vagy vele, de kicsit hiányzik a munka.

szela00Dátum: Szerda, 2014.03.26, 22:14 | Üzenet # 272
Yaoista
- Értem. *Rádhagytam most a Fumios  megjegyzésed, mert tudtam, hogyan állsz hozzá és ez most ne a legmegfelelőbb pillanat volt erről beszélni. A receptre elmosolyodom.* - Legutóbb én kértem érte randit, most te kérsz, hogy készítsük el. Jól hangzik. *Mosolygok boldogan.* - Minden rendben? *Kérdezem aggódva az arcod miatt.* - Nekem is hiányzik... Szeretem nézni, ahogy az általunk készített ételeket eszik az emberek. *Bár a legfontosabb "vendég" számomra te voltál és azok voltak a kedvenc pillanataim, mikor figyelhettem, milyen jó ízűen eszel a főztömből.* - De most kicsit mégis jó volt pihenni... vagyis... inkább az, hogy veled lehettem. *Jegyzem meg.* - Mégis... azért már hiányzik a konyha...

*Szavaidra nem mondtam semmit, csak elmosolyodtam és végül neked dőltem újra, ahogy szeretted volna.* - Tényleg? *Pillantok rád, hiszen nekem nem volt hasonlítási alapom, csak azt tudtam, hogy olyan nyugodtan érzem most magam, ami jó volt nagyon. A megjegyzéseden elmosolyodtam és a fejem hátradöntve támasztottam meg a válladon és az eget kémleltem. Annyira szép volt minden.* - Kellemes itt lenni...

MioDátum: Szerda, 2014.03.26, 22:26 | Üzenet # 273
Yaoista
- Pontosan.*Mosolyodom el.* - Persze, csak azért fájnak a sérüléseim, de nem kell aggódnod.*Teszem hozzá, mert azért ennyire már ismerlek.* - Igen egyetértek bár én nem főzöm, másért vagyok felelős.*Mosolygok.* -  Egyetértek és nem is mondtam azt, hogy bánom, sőt nagyon is jó volt és máskor is beiktathatnánk, ha úgy alakulnak a dolgok.*Teszem hozzá, most a titkom ismét nem tud kimenni a fejemből.* - Lassan visszamehetsz, ha gondolod, de nem foglak sürgetni, bár már hiányolnak a többiek és a vendégek is.

MioDátum: Szerda, 2014.03.26, 22:35 | Üzenet # 274
Yaoista
- Nem csak úgy mondtam.*Vigyorgok.* - Örülök, hogy jól érzed magad tényleg nagyon izgultam pedig nem vagyok az a fajta, de te más vagy, a többiről nem is beszélve.*Nevetek fel.* - Mond, hogy ááá.*Nyújtok oda egy falatot.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.03.26, 22:44 | Üzenet # 275
Yaoista
- Ne viccelődj ilyennel. *Morgom kicsit, de nem volt komoly.* - Az baj, hogy más vagyok...? *Kérdezem meg halkan, mert ezt sosem tudtam eldönteni. A falatra elmosolyodom és harapok egyet. Még mindig nagyon finom volt a szendvics.* - Finom... *Motyogom zavaromba.*

Keresés: