2025.07.20, Vasárnap, 21:35
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

szela00Dátum: Szerda, 2014.03.26, 22:54 | Üzenet # 276
Yaoista
- Attól még aggódok érted... *Mondom szelíden.* - Azért vagy felelős, hogy az én főztöm edd. *Kuncogtam, mert csak piszkáltalak.* - Igen, jó lenne... *A folytatásra meglepődtem.* - Jó lenne ismét csak úgy elfeledkezni a dolgokról... *Mondom halkan és közben az utat nézem, na meg Oriont.* - Már rendben vagyok, kérdezősködni se fognak, így szerintem hét elején már megyek. *Hiszen a legtöbb foltom is éppen csak látszódott már hála Sergej csodacuccainak és az arcom se volt anyira gáz.* - Így már azért a vendégekre se hozom rá a frászt...

MioDátum: Szerda, 2014.03.26, 23:06 | Üzenet # 277
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Ezzel nincs is semmi baj.*Mosolyodom el.* - Köszi végre tudom mi a dolgom.*Nevetek fel.* - Ahogyan mondod.*Bólintok, de jobban nem is akarok most belemenni a témába.* - Oké ezt megbeszéltük, szerintem én is megyek, hamar szoktam általában gyógyulni.*Mondom.* - Te sehogy se hoznád én azért más vagyok, mert még épp arccal is tudok ijesztő lenni.*Vigyorgok.* - Lassan megérkezünk... de persze annyit lovagolunk, amennyit szeretnél.

MioDátum: Szerda, 2014.03.26, 23:13 | Üzenet # 278
Yaoista
- Bocsika.*Nevetek fel.* - Nem baj, mert így főleg különleges vagy.*Cirógatom meg az arcodat.* - Persze, mert én csináltam. Most mond meg nem vagyok igazi főnyeremény?*Kérdezlek vigyorogva.* - A szerénység a fő előnyöm.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.03.28, 01:55 | Üzenet # 279
Yaoista
- Furcsa vagy. *Közlöm veled, legalábbis ami az ízlésedet illeti, biztos.* - Csak mint általában... *Mondom a szerénységre, hiszen ha valamit nem lehetett elmondani rólad, az ez, bár én nem bántam. Mert az egód ellenére igen nagy szíved volt, ha még velem is foglalkoztál. Megint elgondolkoztam, de most inkább rólad. Láttalak már hidegvérrel gyilkolni, de ilyenkor sosem hittem el rólad, annyira kedves voltál.* - Valóban... *Mondom végül a főnyereményes dologra, de nem néztem rád, mert akkor zavarba jöttem volna.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.03.28, 02:10 | Üzenet # 280
Yaoista
- Nem lehet okod panaszra. *Kuncogtam veled. Bántam már a válaszom, gondolkodás nélkül bele kellett volna egyeznem, de annyira édes volt Orion, hogy nem akartam bántani, meg természetesen téged se.* - Remélem azért nem szoktad havonta összeveretni magad... *Nem tudtam, hogy pontosan mi történt, de nagyon nyugtalanított.* - Hát azért... nem biztos, hogy jó híre lenne az étteremnek, ha a szakács szarul fest. *Kuncogtam el magam.* - Ebben igazad van... *Értek egyet, hiszen gyilkos gy tekinteted tud lenni, de ezt most levetkőztem magamról, gondolni se akartam rá.* - Köszönöm, hogy elhoztál... *Mondom kedvesen.*

MioDátum: Szombat, 2014.03.29, 13:27 | Üzenet # 281
Yaoista
- Nem.*Nevetek fel.* - Nos inkább hetente szoktam.*Vigyorgok de csak egy picit.* - Nem szokásom, igyekszem figyelni. Nick figyelj ezeket a témákat most hanyagoljuk szerintem, eljön hamarosan az ideje.*Mondom komolyabban.* - Szerintem egy főnöknél se.*Teszek még ennyit hozzá. Az igazamra csak bólintok, de ez tényleg nem az a téma, amit most kéne feszegetni.* - Én örülök, hogy elhoztál.*Mosolygok.* - Sokat jelent... rajtad kívül ugye csak a bátyád járt itt, de ő is más.*Mosolyodom el.*

MioDátum: Szombat, 2014.03.29, 13:35 | Üzenet # 282
Yaoista
- Igen mondták már. Zavar?*Kérdezlek, majd csak felkuncogok. Én is csöndbe maradok, majd amikor megszólalsz, az igen csak meglep. Persze tudom jól, hogy messze vagyok a tökéletestől, de édes vagy, hogy így gondolod.* - Mondtam én, hogy szerény vagyok.*Nevetek fel. Persze érezhető, hogy tudom mire mondtad, de nem akarlak jobban zavarba hozni.* - Ez a mai nap annyira jó és remélem jól is folytatódik.*Mosolygok és a nyakadba csókolok.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.03.29, 13:53 | Üzenet # 283
Yaoista
- Nem vagy vicces. *Morgom oda azért.* - Igazad van. *Mondom mosolyogva, tényleg nem akartam én se most erről beszélni.* - De őt nem olyan státuszba hoztad, mint engem. *Kuncogom el magam. Én tényleg úgy éreztem, hogy együtt vagyunk, annyira oda voltam érted. Kicsit elhallgattam, majd megszólaltam.* - Jövőhéten ki jössz velem anyához és apához? *Nem tudtam miért, de az, hogy velem voltál, rengeteg erőt adott olyasmihez, amit nem biztos, hogy egyedül megléptem volna.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.03.29, 14:19 | Üzenet # 284
Yaoista
- Nem. *Vágom rá, hiszen veled kapcsolatban semmi se zavart igazán. Tudtam, hogy tudod mire gondolok, de csak mosolyogtam rajtad. Örültem, hogy nem akarsz zavarba hozni még jobban. Nyakamra sóhajtok egyet halkan, mert nagyon érzékeny helyen találtál el.* - Biztos vagyok benne, hogy jól folytatódik. *Fordulok kicsit feléd az arcodra pillantva.*

MioDátum: Szombat, 2014.03.29, 14:34 | Üzenet # 285
Yaoista
- Tudom.*Értek egyet.* - Nos igen őt nem. Pedig azért próbáltam egyszer - kétszer elcsábítani, de csak kiröhögött.*Vigyorgok. Ahogyan meghallom a kérdésed elmosolyodom.* - Amikor csak szeretnéd.*Simogatom meg az arcod. Emlékeztem, hogy még nem voltál kint és sokat jelent, hogy velem akarsz kimenni.* - Meglátod jót fog tenni vagyis én úgy gondolom..*Jegyzem meg.* 

MioDátum: Szombat, 2014.03.29, 15:08 | Üzenet # 286
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok.* - Micsoda hangok..*Suttogom a füledbe mély érzéki hangon.* - Én is úgy érzem...*Simítok az arcodra.* - Tudod nagyon azon vagyok, hogy meghódítsalak és igent mondj nekem szépségem.*Közlöm veled és megcsókollak. Nagyon  kívánlak, persze semmit nem akarok elsietni, de viszont igen csak nagy hiányom van már.xd*

szela00Dátum: Szombat, 2014.03.29, 15:29 | Üzenet # 287
Yaoista
*Elnevettem magam én is, el nem tudtam képzelni, ahogy bepróbálkozol a bátyámnál.* - Rendben. *Mosolyodom el halványan és nagyon jól esett simogatásod.* - Egyedül nem biztos, hogy ki tudnék menni... *Mondom halkan, beismerve a dolgokat. Iszonyat gyengének éreztem magam hozzád képest.* - Azt hiszem talán így tagadom... *Nézek előre kicsit elgondolkozva.* - De valahogy... te erőt adsz nekem.

szela00Dátum: Szombat, 2014.03.29, 15:34 | Üzenet # 288
Yaoista
*Hangodra megborzongtam kicsit, azért tényleg hatással voltál rám, ami nagyon új volt számomra.* - Nem arról van szó, hogy... nemet mondanék. *Mondom halkan, de még mielőtt folytatnám megcsókolsz, amit viszonozok is. Kiélvezem a dolgot, majd lassan elválunk.* - Én csak nem tudom hogyan kéne viselkednem... *Nézek szemeidbe és látszott rajtam, mekkora katyvasz van bennem, de az is, hogy valójában tetszel nekem, csak kezelni nem tudom.*

MioDátum: Szombat, 2014.03.29, 15:49 | Üzenet # 289
Yaoista
*Kiélvezem a csókod, majd utána meghallgatom a válaszod.* - Tudod már megint túl sokat gondolkodsz és túl bonyolítod a dolgokat. Minden kifog alakulni és csak ad önmagad. Fumio te önmagadért tetszel nekem és megéri érted küzdeni. Nem lesz könnyű menet, de nem bánom és akkor se ha végén azt mondod, hogy nem, mert azt is elfogadom és nem lesz semmi baj. Tudod ez nem erőszak, nem parancs. Nagyon is számít, te mit szeretnél.*Mosolygok.*

MioDátum: Szombat, 2014.03.29, 15:55 | Üzenet # 290
Yaoista
- Én itt vagyok neked.*Mosolygok.* - Kicsim teljesen megértelek. Nézd mindenki másképpen dolgozza fel a dolgokat és ezzel nincs is semmi baj. Örülök, hogy úgy érzed én erőt adok, de azt ne feled, hogy te magad is erős vagy, még ha nem is érzed. Voltak gyenge pillanataid, de kinek nem. Azt kell nézni, hogy most hol tartasz. Egy igen tehetséges feltörekvő szakács vagy, egy csodálatos ember és nagyon sokra fogod még vinni, csak bízz jobban magadba, csak ezt kell megtanulnod. Ne félj én itt vagyok és majd emlékeztetlek rá milyen sokat is érsz.*Mosolygok rád.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.03.29, 16:20 | Üzenet # 291
Yaoista
- Tudom... *Mosolyodom el lágyan. Csöndesen hallgattalak és teljesen zavarba jöttem, hogy te így gondolsz rám. Elpirultam és nem néztem rád, csak lopva odapillantottam, de abban benne volt minden.* - Köszönöm... *Mondom halkan és csak csöndben megyek tovább. Nem tudtam mit mondhatnék neked. Úgy kalapált a szívem, hogy azt hittem még te is hallani fogod.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.03.30, 22:59 | Üzenet # 292
Yaoista
*Annyira édes vagy, de most nem fokozom jobban a zavarod, csak mosolygok, de ismét úgy mielőtt feljött a titok téma.* -  Mondtam ma már, hogy imádlak?*Kérdezlek mosolyogva.* - Lassan megérkezünk szépségem.

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.03.30, 23:32 | Üzenet # 293
Yaoista
*Azért hálás voltam, hogy nem raksz még egy lapáttal a tűzre, mert így is égett az arcom. Mosolyodnak viszont annál jobban örültem, úgyhogy nagyon is megérte.* - Ma még nem. *Mosolyodom el.* - De én mondtam, csak nem hallottad. *Kuncogok, majd bólintok. Közben azért kicsit nézelődök, Orion figyel helyettem is az útra.* - Nagyon szép minden... *Olyan volt, mintha egy mesében lennék. Csak arra tudtam gondolni, hogy anyukád biztos boldog, hogy ilyen szép helyen van a sírja.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.03.30, 23:51 | Üzenet # 294
Yaoista
*Csöndesen hallgatlak, elgondolkozva szavaidon. Csak legyek önmagam, de azt se tudom, az milyen. Parancsokból és szabályokból álltam, legalábbis én így láttam magam.* - Én nem tudom, mit szeretnék. *Mondom halkan.* - Csak azt tudom, hogy mikor veled vagyok... nem üldöznek a démonjaim... *Mondom halkan és kicsit odabújok és a fejem a válladra fektetem.* - Nem hallom őket... *Mondom halkan. Nagyon is sokat számítottál nekem, rengeteget. Ezzel viszont még kicsit sem voltam tisztában.*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.31, 00:15 | Üzenet # 295
Yaoista
- Akkor most mondom, hogy imádlak.*Vigyorgok.* - Valóban? Akkor mond még egyszer, hogy halljam.*Mondom édesen.* - Örülök, hogy tetszik.*Mosolygok.* - Itt is vagyunk.*Mondom pár perccel később. Leszállok és odamegyek hozzád.* - Segítsek?*Nyújtom a kezem.*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.31, 00:22 | Üzenet # 296
Yaoista
- Majd megtudod.*Mosolygok. Megdöbbenek, amit mondasz és jobban magamhoz ölellek.* - Minél többet együtt leszünk, akkor a démonokat nem fogod hallani. Fumio... szépségem, én majd megvédelek, mindentől és mindenkitől még a belső démonjaidtól is.*Mondom lágyan.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 00:31 | Üzenet # 297
Yaoista
*Elmosolyodtam, a folytatáson meg elkuncogtam magam, de még nem mondtam semmit.* - Igen, kérlek. *A segítségeddel lemásztam Orionról, azért lefele nehezebb volt kicsit, mint fölfele.* - Nem könnyű... *Kuncogom, majd feléd fordultam és átöltelek.* - Imádom az a hülye fejed. *Kuncogom és hozzád bújok.* - De nagyon... *Cirógatom meg az arcod.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 00:39 | Üzenet # 298
Yaoista
*Érezhetően féltem néha saját magamtól. Ugyan tudtam kontrollálni magam bizonyos fokig és rettentő nagy volt az önfegyelmem pont ezért. Féltem, hogy egyszer elveszítem magam felett az irányítást.* - Tudom... habár ez az én feladatom lenne... *Mondom halkan. Nekem kellett volna vigyázni rád és nem fordítva.*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.31, 01:00 | Üzenet # 299
Yaoista
*Nem mondok semmit, hogy nem mondasz semmit.:D A kérdésedre lesegítelek.* - Ugyan hamar meg lehet tanulni.*Mosolygok.* - Hmmm ez aztán a szép bók.*Nevetek fel.* - Akkor jó.*Mosolygok és magamhoz ölelve hosszasan megcsókollak.* - Legyetek jók és nem elkószálni.*Közlöm Démonnal. Megfogom a kezed és elindulunk. Egy elzárt kis kertbe megyünk, hiszen úgy nézz ki leszámítva a sírokat. Szedünk egy - egy virágot. A többi sírra nem mondok semmit most. Vannak itt családtagok akik vagy rokonok vagy munka által voltak családtagok. Amikor megérkezünk édesanyám sírjához leteszem virágot.* - Szia anya... ő itt Nick... tudod akiről meséltem múltkor.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 01:16 | Üzenet # 300
Yaoista
- Ugye? *Nevettem el magam. Viszonozom a csókod, ami mint mindig, isteni volt. Elkuncogtam magam a paciknak tett megjegyzésedre. Csak csöndesen követlek és emlékeztem mi anyukád kedvenc virágja, úgyhogy abból szedtem én is. Gondoltam egyfajta családi sírkert ez, Elmosolyodtam szavaidra, majd utánad én is leteszem a virágot. Magamban nagyon sajnáltam, hogy nem találkozhatok azzal a személlyel, aki ennyire fontos neked. Talán a legfontosabb az életedbe. Mivel igazából most voltam először így sírnál, fogalmam nem volt róla, hogy én mit mondjak.* - Jó napot... *Mondom végül és lassan megfogom a kezed.* - Nagyon fogok Igorra vigyázni... már amennyire hagyja, hogy vigyázzanak rá...

Keresés: