2025.07.20, Vasárnap, 22:00
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

MioDátum: Hétfő, 2014.03.31, 01:34 | Üzenet # 301
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Igen, sokkal jobb.*Kuncogok.* - Azt mondaná, hogy tegezd, mert különben megsértődik és azt fogja hinni, hogy öregnek tartod.*Nevetek fel. A szavaidra megszorítom a kezedet.* - Akár ő is mondhatta volna a végét...*Suttogom.* - Emlékszel annyi, amikor mondtad, hogy kívánod nekem, hogy találjam meg azt a személyt, akiért mindent megtennék, akinek folyton a kedvébe szeretnék járni, akinek a mosolya az egyik legszebb dolog a világon és azt látva, legyen bármennyire rossz kedvem ez el is tűnik. Igaz még nem ismerem annyira, de érzem megtaláltam ezt a személyt... és ő Nick.*Mondom, de nem nézzek rád, csak a kezed cirógatom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 01:49 | Üzenet # 302
Yaoista
*Elmosolyodtam az öreg dolgon.* - Bocsánat... *Teszem hozzá, majd csak lágyan rád pillantottam szavaidra. Én elhallgattam és csöndesen figyeltem, mit is mondasz. Mikor a végére jutsz, én alig hittem el. Rád néztem döbbentem és csak úgy kalapált a szívem. Nem hitem, hogy ilyen fogsz mondani. Nem mondtam semmit, csak némán elengedtem a kezed, és hirtelen a nyakadba kötöttem ki. Nem tudtam, hogy mit mondhatnék neked erre, de rettentő boldog voltam. Pár pillanatig csak szorosan ölellek, majd lassan elengedlek és finoman megcsókollak, de mostmár nem csak kicsit lehetett érezni, hogy kellesz, benne volt, hogy elloptad a szíven és végleg beléd szerettem. Lassan elengedlek és átkarollak.* - Boldoggá fogom tenni, nagyon boldoggá... *Néztem a sírt, majd elmosolyodtam kicsit.*  Tudod... szerintem az anyukáink nagyban kibeszélnek minket... apukám meg csak csóválja a fejét. *Kuncogtam halkan, ahogy elképzeltem.*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.31, 01:50 | Üzenet # 303
Yaoista
- Ugyan ugyan vigyázok én magamra, meg különben te is vigyázol, emiatt ne aggódj. Te vigyázol a testi épségemre már amennyire kell, én pedig a lelkedre.*Mosolyodom el, na meg persze alapból rád, de most nem akarok leállni arról vitatkozni, hogy kinek mi a dolga. * - Mindenkinek meg vannak a maga félelmei még nekem is, de ez nem baj, hiszen emberek vagyunk.

MioDátum: Hétfő, 2014.03.31, 02:14 | Üzenet # 304
Yaoista
*Amikor hirtelen a nyakamba kötsz ki annyira meglep, hogy kicsit elveszítem az egyensúlyom, de szerencsére nem borulunk el. Szorosan magamhoz ölellek, majd a csókod is viszonozom. Éreztem, hogy oda vagy értem, de azt nem, hogy mennyire. Én is átölellek és adok egy puszit a fejedre.* - Jól hangzik.*Mondom, majd felnevetek.* - Az tuti. Most már biztos jól kijönnek, tuti nem voltam elsőre a szívük csücske, de anyukám biztos mondott pár jó szót az érdekembe.*Kuncogok.* - Nick...*Fordítom feléd az arcom.* - Amit mondtam én komolyan gondoltam... figyelj nem igazán tudom, hogy ez, hogy működik, meg mi azért alapból egy fura páros vagyunk, de ha meg tudod titkomat és tényleg elfogadod, akkor... szóval járnál velem?*Kérdezem kissé zavartan.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 02:23 | Üzenet # 305
Yaoista
*A puszin elmosolyodom még jobban.* - Idő, még kiismer téged az ember, de nagyon megéri... *Mondom őszintén és szinte madarat lehetne velem fogadni. Sosem éreztem még ilyet. Szemeidbe nézek, ahogy nevemet mondod. A folytatásra viszont elpirultam. Én se nagyon tudtam, hogy normális berkeken belül ez hogy is működik, de úgy éreztem, hogy ez a mi esetünkben lényegtelen.* - Azt hiszem, nálunk ez így jó... *Cirógatom meg az arcod. Újra átölellek és a füledbe súgom.* - Semmit sem szeretnék jobban... *Mondom édesen.* - Semmit... *Csókollak meg ismét olyan szerelmesen, bár ez tőlem nem tudatos volt.* - Szóval akkor igen...

MioDátum: Hétfő, 2014.03.31, 02:37 | Üzenet # 306
Yaoista
- Köszi.*Mosolygok. A pirulásod nagyon édes.* - Ugye? Egyediek vagyunk beszéltük.*Kuncogok, a válaszodba pedig szinte beleremegek.* - Nagyon jól hangzik.*Suttogom és csókod igen hosszasan viszonozom.* - Boldoggá teszel már most is.*Simogatom meg a pofid, majd átölellek hátulról.* - Jól mutattunk igaz? Egy igazi kis szépséget fogtam vagyis inkább ő fogott meg engem.*Mosolygok és ismét elfelejtem, hogy mi is vár ránk.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 12:50 | Üzenet # 307
Yaoista
- Igen. *Mosolyodom el. Én is kiélvezem a csókunk minden pillanatát.* - Akkor jó... *Suttogom édesen. Ahogy átöleltél hátulról, kezeidre simítok és finoman cirógatni kezdem, majd megfogom kezeid. Jó volt hallani szavaid és rád pillantottam.* - Inkább kölcsönösen fogtuk meg a másikat. *Mosolyodom el és adok egy puszit az arcodra. Én is teljesen elfeledkeztem mindenről. Csak azt tudtam, hogy fontos vagy nekem.* - ÉS azóta el sem engedtük a másikat... *Bújok oda, de valahogy a mosolyom ott maradt az arcomon.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 13:36 | Üzenet # 308
Yaoista
*Csak bólintottam szavaidra és nagyon jó volt hallani. Én gyengének éreztem magam a félelmeim miatt.* - Csak azért nem mindegy, hogy mitől félünk... *Suttogom szinte szavaim.* - Diablo... *Emelem fel a fejem és a szemeidbe nézek.* - Ígérd meg nekem, hogyha.... valaha is elvesztem azt a kis részem, amitől még ember vagyok, akkor megölsz... *Nagyon komolyan kértelek és nem is tudom, hogy miért téged. Talán azért, mert tudtam, hogy te biztos meg tudnád tenni.*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.31, 13:44 | Üzenet # 309
Yaoista
- Igazad van.*Mosolygok.* - Pontosan. Ki gondolta volna, hogy ez lesz a vége, nem igaz? De nem bánom egyáltalán. Most tényleg úgy érzem, hogy kitomboltam magam és jó egy bizonyos személy mellett feküdni és ébredni, ami kicsit azért vicces, mert azt nem mondom, hogy nem tudtam elképzelni, hogy ez megtörténik velem, de ahogyan megtörtént, hogy ilyen rövid idő alatt, ebben sose hittem és most mégis megtörtént. Az élet tényleg kiszámíthatatlan.*Mosolygok.*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.31, 13:54 | Üzenet # 310
Yaoista
- Ez így van.*Bólintok.* - Igen?*Vonom fel a szemöldököm, de amire megkérsz megremegek érezhetően.* - Csak akkor, ha szükségesnek látom, de nem fogom megengedi SOHA hogy ez megtörténjen.*Mondom komolyan.* - Ez nem következhet be.*Szorítalak jobban.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 14:05 | Üzenet # 311
Yaoista
- Hát én nem hittem. *Nevettem el magam.* - Bár tetszettél tényleg, de valahogy azt hittem, csak barátok leszünk. De így ezerszer jobb... *Nézek rád és szavaim nagyon őszinték voltak. Lassan megfordulok az ölelésedben és megcsókollak lágyan és odaadóan. Nekem már nem igazán maradtak titkaim, nagyon is odaadtam magam neked.* - Örülök, hogy irántam érzel így... nagyon boldog vagyok... *Cirógatom az arcod finoman. Szemeimből melegség és boldogság áradt.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 14:14 | Üzenet # 312
Yaoista
*Nem akartam rosszat mondani, nem gondoltam, hogy így fogsz reagálni. Szavaid megnyugtattak, mint mindig és kicsit jobban odabújtam.* - Köszönöm... *Nem azt köszöntem meg, hogy megígérted, hanem azt, hogy nem hagyod ezt megtörténni. Kicsit elengedtelek és lassan újra megcsókoltalak.*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.31, 14:33 | Üzenet # 313
Yaoista
*Tudtam jól, hogy mire mondod, hogy köszönöm. Amikor megcsókolsz bele is mosolyodik és hosszasan viszonozom. Úgy helyezkedem, hogy elfeküdjünk és te alattam legyél. Nem akartam semmi többet, de teljesen érezni akarlak. El se válok az ajkaidtól és az oldalad cirógatom.*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.31, 14:43 | Üzenet # 314
Yaoista
- Ne haragudj meg, de én leginkább úgy voltam vele, hogy párszor megduglak és kész.*Közlöm, bár ezzel tisztában vagy, hiszen nyílt lapokkal játszottam. Csókod viszonozom és szorosan ölellek.* - Ezzel én is így vagyok..*Mosolygok és az arcodat finoman simogatom.* - Olyan szép vagy... egyre szebb... a boldogságtól kivirulsz teljesen...*Mosolygok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 16:49 | Üzenet # 315
Yaoista
- Tudom. *Kuncogtam el magam.* - De ez változott és ez a lényeg. *Mosolyodom el, hiszen ha csak dugásra kellenék, nem lennék veled, de ezt te tudtad nagyon jól.* - Jó hatással vagy rám... *Kuncogom el magam és lágyan megcsókollak.* - Akarod tudni, hogy mikor éreztem azt először, hogy igazán akarlak? *Kérdezem mosolyogva, majd adok egy csókot.* - Mikor először meséltél anyukádról nálad... Akkor... egyszerűen olyan szép volt az arcod és a tekinteted... Teljesen megbabonázott. *Lágyan elmosolyodom.*  - Szeretem a mosolyod...

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 16:53 | Üzenet # 316
Yaoista
*Ahogy kifekszünk és alattad kötök ki, nem volt ellenemre. Lassan rásimítottam felkarodra, onnan vállaidra és végül tarkód kezdtem cirógatni. Nem mondtam semmit, csak néztelek. Ritkán hagyom magam, hogy úgymond alárendelt szerepben legyek ilyen esetekben, jobban szerettem én irányítani, de neked engedtem.* - Nem akartalak megijeszteni... *Suttogom ajkaidra.*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.31, 17:17 | Üzenet # 317
Yaoista
- Pontosan.*Mosolygok.* - Te is rám, nagyon jó hatással és ezt a többiek is megmondták.*Mondom a csók után.* - Igen.*Bólintok, majd a csókot viszonozom. Nagyon édes vagy és arra most nem is gondolok mi történt utána, meg ha úgy nézzük, ha most balhé nincs, itt se lennék és kitudja, hol tartanánk. A kapcsolatunk tényleg furcsa. * - Akkor mosolyogtassál sokat.*Csókollak meg ismét.* - Gyere telepedjünk le, oké?*Kérdezlek.* - Még visszajövünk.

MioDátum: Hétfő, 2014.03.31, 17:22 | Üzenet # 318
Yaoista
*Felmorranok a simogatásodra jólesően.* - Igen tudom... nincsen semmi baj.*Mosolygok és ismét megcsókollak. Kezem a felsőd alá siklik és az oldalad kezdem el simogatni.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 18:28 | Üzenet # 319
Yaoista
*Csókod viszonozom és ahogy megérzem kezed, halványan megremegek. Érezhetted ujjaid alatt a rengetek heget, ami a kemény kiképzés, a büntetések és a harcok során szedtem össze. Én nem tettem többet, mint hogy nyakad cirógatom és csókjaid viszonozom.* - Mit szeretnél...? *Örömet szerettem volna neked okozni.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 18:39 | Üzenet # 320
Yaoista
- Apukád is mondta nekem. *Mosolyodom el. Finoman cirógatlak végig, eszemben sincs elválni tőled.* - Igyekszem... *Viszonozom csókod.* - Rendben... *Anyukád sírjára nézek, majd egy pillanatra elgondolkozom. Elengedlek és a sír felé fordulok.* - Remélem méltó társa leszek Igornak és... te is... *Rettentő furcsa volt letegezni, de ez érezhető is volt a hangomon.* - ...boldog leszel így. *Mondom halkan, majd megfogom a kezed. Nem tudtam, hogy te akarsz-e még most valamit.*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.31, 19:05 | Üzenet # 321
Yaoista
*Engem a sebeid, hegeid nem zavarnak, nekem úgy tetszel, ahogyan vagy.* - Mit szeretnék? Azt amit teszek.*Mosolygok, majd lemászok rólad és téged húzlak magamra és úgy simogatlak.* - Jó így most lazítani, ugye?*Kérdezlek.*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.31, 19:13 | Üzenet # 322
Yaoista
- Értem..*Mosolygok. Amikor elmondod a dolgokat, adok a homlokodra egy puszit.* - Nálad jobbat el se tudna képzelni, biztos nagyon boldog és megnyugszik, hogy vagy nekem.*Mondom és közben elindulok veled. Kimegyünk és szerencsére Démon se kószált el, hanem mindketten legelésznek. Leterítem a pokrócot és elterülök.* - Gyere szépségem.*Nyújtom ki a kezem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 20:30 | Üzenet # 323
Yaoista
*Még jobban elmosolyodtam szavaidra, főleg puszidon. Mikor kimegyünk és végül letelepszünk, nem is kell kétszer kérned és megfogva a kezed szépen letérdeltem, majd elengedtem és melléd heverve hozzád bújtam. Kezem becsúsztattam a felsőd alá, hogy pocakod tudjam cirógatni.* - Kényelmes vagy. *Kuncogtam el magam. Most egyszerűen csak boldog voltam. Rd pillantottam, majd megcsókoltalak hosszan és szenvedélyesen.* - Életem legjobb randija... *Kuncogtam el magam.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.31, 20:32 | Üzenet # 324
Yaoista
*Ahogy lemászol rólam és magadra húzol, már otthonosabban mozgok a helyzetben.* - Igen... *Simítok végig arcodon. Még így is kicsit rideg voltam és távolságtartó, de vannak dolgok, amiknek idő kell, hogy megszűnjenek bennem. Csak magamat védtem másoktól.* - Veled igen... *Mondom halkan és újra megcsókoltalak.*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.31, 20:58 | Üzenet # 325
Yaoista
- Azt máris gondoltam és örülök neki... nyugodtan használjak.*Vigyorgok. Én az oldalad és hátad cirógatom.* - Várd ki a többit is és akkor majd azt mondod, hogy sok sok legjobb randid volt.*Nevetek fel.* - Én már várom. hogy te vigyél el engem, nagyon kíváncsi vagyok.*Vallom be.*

Keresés: