Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 02:40 | Üzenet # 26 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Bocsi de nem értelek.*Mosolygok. Én sose foglak téged kevesebbnek nézni, mint saját magamat.* - Igen?*Mosolyodom el igen szélesen.* - Mégse tetszik, akkor mondasz egy nemet és ígérem semmi nem fog változni.*Nyugtatlak meg.* - Akkor elviszlek randira holnap jó? Holnap semmi dolgunk nincs szóval ha rá érsz, akkor elmegyünk?*Kérdezlek. Kényeztetni akartalak és mindent megadni neked, hogy érezd mennyit is érsz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 12:22 | Üzenet # 27 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam kicsit, zavarba jöttem ismét.* - Nem tudom, hogy mire gondolsz esély alatt. *Magyarázom meg. Hiszen szinte folyton együtt voltunk, itt laktam, mert nem volt hol.* - Rendben... *De látszott rajtam, hogy ez a lehetőség, hogy nemet is mondhatok, mindennél többet jelentett.* - Jó... csak a húgomat szeretném meglátogatni délután. *Szinte engedélyt kértem, ami egy rossz szokásom volt, mindenhez engeélyt kértem, talán csak a levegővételhez nem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 13:10 | Üzenet # 28 |
 Yaoista
| - Esélyt arra, hogy meghódítsalak és elraboljam a szíved.*Mosolygok.* - Amúgy arra mondtam, hogy nem értek, ez a hülye dumád, hogy én mit akarok tőled. Vagy talán öregnek tartasz?*Kérdezlek, de csak viccből, hogy ismét érezd én mennyire becsüllek téged.* - Fumio... tudom, hogy ez neked fura, de tudod nem vagy itt rab és van szabad akaratod. Amikor nincs rád szükségem oda mész és akkor amikor akarsz.*Mondom komolyan.* - Húgod hogy van?*Kérdezlek, természetesen ott is támogatlak amiben tudlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 14:01 | Üzenet # 29 |
 Yaoista
| - Nekem nincs szívem... *Legalábbis én így gondoltam. Ha lenne, nem követtem volna el annyi mindent.* - Nem... *Mosolyodom el kicsit, mert tudtam, hogy viccelsz és nem szereted, ha lekezelem magam.* - Igyekszem hozzászokni. *De ahhoz képest, hogy mennyi ideig éltem szigorú szabályok között bezárva, ez az idő, amit veled lehettem semmiség volt.* - Most kicsit jobban... használ neki a kezelés. *Nagyon hálás voltam érte. Lassan megfogtam a kezed, amivel átkaroltál.* - Köszönöm... *Mondtam halkan. Én nem tudtam volna ezt mind megadni neki.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 14:13 | Üzenet # 30 |
 Yaoista
| - Szerintem pedig van.*Mosolyodom el.* - Helyes.*Nevetek fel.* - Rengeteg időd van.*Mondom.* - Ennek nagyon örülök.*Mondom, majd amikor megfogod kezem és megköszönöd, elmosolyodom.* - Nem kell megköszönöd.*Mondom és megpuszilom az arcodat.* - Szeretnék neked mindent megadni, amit csak tudok.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.01.14, 19:01 | Üzenet # 31 |
 Yaoista
| *Nem reagáltam arra, hogy szerinted van szívem. Talán erről sosem fog egyezni a véleményünk. Az időre csak bólintok, bár örültem, hogy nem siettetsz.* - Én úgy érzem mégis. *Mondom halkan. A puszira kicsit zavarba jövök, furcsa volt. A húgomon kívül senki nem szokott puszilgatni.* - Már így is többet adtál, mint amit egy magamfajta megérdemel. *Mondom és nem tudatosan, de kicsit odabújtam hozzád. Mikor így voltunk kettesbe, nem éreztem annak szükségét, hogy erős és hideg legyek. Hogy tartsam magam. Veled lenni teljesen más volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.01.15, 15:07 | Üzenet # 32 |
 Yaoista
| - Akkor köszönd meg, ezen nem fog összeveszni vagyis ezen se.*Mosolyodom el.* - Tudod annyira szeretem, hogy csak én láthatom ezt az édes és zavart arcodat és viselkedésedet.*Mosolygok.* - Tudod ettől úgy érzem, hogy különleges vagyok számodra vagy butaság?*Kérdezlek. Mindig is magabiztos pasi voltam, de nálad ez nem volt százszázalékos, ami zavart.* - Elég legyen. Ne beszélj így magadról.*Mondom komolyabban, mert ezt nagyon szeretem. Örülök, hogy picit hozzám bújsz.* - Tudod a feleségem halála óta, senki se fogott meg igazán és érdekelt, de aztán jöttél te és minden megváltozott.*Mondom komolyan és közben ismét mélyen szemedbe nézzek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.01.18, 15:45 | Üzenet # 33 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom kicsit én is, hiszen még rengetegszer fogom én ezt megköszönni neked. Szavaidra nem tudtam, hogyan reagáljak, így kicsit elfordítottam a tekintetem.* - Nem butaság. Különleges vagy. *Mondom őszintén, de ettől nem jöttem zavarba. Tény volt, hogy különleges vagy számomra és ezt mindenki tudta.* - Elnézést, nem fogok. *Ez kicsit hivatalosabb lett a kelleténél. Nem tudtam különbséget tenni a között, hogy ez most parancs volt vagy sem. Ahogy ismét a szemembe nézel, ismét teljesen elvesztem. Valahogy a pillantásodtól teljesen ki vagyok. Nem igazán tudom, hogy mit mondhatnék neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.01.18, 16:28 | Üzenet # 34 |
 Yaoista
| - Tőled hallani ezt nagyon jó... köszönöm, olyan boldoggá teszel.*Mosolyodom el.* - Butus ez nem parancs, csak azt akarom, hogy megértsd teljes értékű ember vagy szépségem.*Mondom komolyan.* - Tényleg nagyon imádnivaló vagy.*Mosolygok és magamhoz szorítalak.* - Örülök, hogy megismerhetelek Fumio.*Suttogom füledbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.01.18, 16:44 | Üzenet # 35 |
 Yaoista
| - Boldoggá? *Lepődök meg, nem gondoltam, hogy ezzel az egyszerű dologgal boldoggá tudlak tenni.* - Értem... sajnálom, én nem akartam. *Mondom kedvesen, hiszen nem akartam, hogy felelősnek érezd magad. Kicsit elmosolyodom, hogy imádnivaló vagyok, mert én nem így éreztem, de azért kedves volt tőled.* - Én is örülök, hogy téged. *Mondom őszintén és a válladra simítok, ahogy átölelsz. Nagyon jó érzés volt hallani a hangod a fülembe és az, ahogy magadhoz szorítasz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.01.18, 16:49 | Üzenet # 36 |
 Yaoista
| - Igen.*Mosolygok.* - Nem kell bocsánatot kérned, csak mondtam, hogy tud.*Kuncogok.* - Nem könnyű am veled, de nem is baj.*Mosolygok.* - Akkor mindenki örül.*Kuncogok, kicsit még ölellek, majd elengedlek, de karomat nem veszem el válladról.* - Hova mennél vacsira? Vagy legyünk itt kettecskén?*Kérdezlek kíváncsian.* - Szeretnék a kedvedbe járni.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.01.18, 17:02 | Üzenet # 37 |
 Yaoista
| - Rendben. *Bólintok. Kicsit elszégyellem magam a folytatásra, bár örültem, hogy nem baj. Nagyon jó volt, ahogy így ölelsz.* - Döntsd el te... *Mondom, hiszen nekem nem sok mindenről volt fogalmam.* - Én nem igazán tudom. Nem számít, hogy hol vagyunk. *Mondom őszintén, hiszen nekem inkább számított az, hogy veled vagyok.* - Rád bízom inkább. *Mondom kedvesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.01.18, 17:12 | Üzenet # 38 |
 Yaoista
| - Oké, akkor maradjunk itt, nincs kedvem az emberekhez, csak hozzád.*Mosolygok.* - Mit szólnál, ha együtt főznénk valamit? Benne vagy?*Kérdezlek.* - Megvacsorázunk a teraszon, borozunk mellé, kellemes zene a háttérbe, akár lovagolhatnánk is utána.*Mondom el az ötleteim.* - Persze csak ha benne vagy.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.19, 21:54 | Üzenet # 39 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom szavaidra, mindig olyanokat tudsz mondani, amik nagyon jól esnek nekem.* - Benne, bár nem nagyon tudok főzni. *Igazából semennyire nem tudtam.* - Nagyon jól hangzik... *Lovagolni azt megtanultam még évekkel ezelőtt.* - Ennél jobb nem is lehetne. *Ismerem be, veled lenni nagyon jó volt.* - És mit szeretnél enni? *Kérdezem kedvesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.19, 23:58 | Üzenet # 40 |
 Yaoista
| - Akkor majd én főzök, te pedig kis kuktám leszel.*Mosolygok.* - Akkor jó, ezt megbeszéltük.*Simogatom meg az arcodat.* - Édes vagy.*Mosolygok tovább.* - Amit te, nekem teljesen mindegy. Csináljuk amit te szeretnél enni, hiszen mondtam, hogy a kedvedbe szeretnék járni nem de??*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.23, 22:04 | Üzenet # 41 |
 Yaoista
| - Rendben. *Mosolygok én is. Valahogy sosem voltam az a mosolygós fajta, de melletted kezdtem azzá válni. Nem tartottam magam édesnek, de már megtanultam ezeket rád hagyni.* - Túl kedves vagy... *Mondom kissé zavarban. Annyira furcsa volt, ahogy te viszonyultál hozzám.* - Akkor... *Gondolkozom el.* - Sajtos tésztát... *Nagyon egyszerű lélek voltam még akkor is, ha valójában luxus körülmények között éltem az utóbbi jó pár évben. Ennek ellenére én inkább visszahúzódó voltam, tartottam a távolságot mindenkitől, csak a húgomtól nem. Nagyon minimálisak voltak az igényeim, megtanultam úgy élni, hogy ne várjak semmit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.01.24, 13:19 | Üzenet # 42 |
 Yaoista
| - Mert megérdemled.*Mosolygok. Tényleg nem játszom meg magam, hiszen csak úgy poénból senkivel nem vagyok kedves és ezt te nagyon jól tudod.* - Mondj bármit.*Mosolygok, majd amikor közlöd a dolgokat, felnevetek.* - Komolyan ez annyira rád vall.*Nevetek, de igen jóízűen, de nem rosszból.* - Komolyan annyira imádnivaló vagy.*Ölellek magamhoz és adok egy puszit.* - Akkor sajtos tészta, már az se tudom, mikor ettem ilyet.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 18:54 | Üzenet # 43 |
 Yaoista
| *Nem reagálok semmit erre a megérdemlem dologra, mert én nem éreztem így, de tudtam jól, ha ellenkeznék, az nem tetszene neked. Kicsit zavarba jöttem megint, nem tudtam mi mást mondhattam volna, de a nevetésed jó volt hallani. Mikor magadhoz öleltél, oda is bújtam egy kicsit, jó érzés volt. Rád pillantok és kicsit elpirulok.* - Ehetünk mást is... *Mondom azért.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 20:55 | Üzenet # 44 |
 Yaoista
| - Tökéletes lesz.*Mosolygok, majd ismét csak fél kézzel ölellek magamhoz.* - Néha ilyet is kell enni.*Mosolygok.* - Mik a terveid a hétre? A húgodon kívül van valami terved?*Kérdezlek, bár sejtettem a választ, de kitudja.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 22:03 | Üzenet # 45 |
 Yaoista
| *Csak bólintottam egy aprót, majd elgondolkoztam.* - Semmi... *Nézek rád, nem értettem, hogy miért kérdezed.* - Csak ha te adsz valamit munkát. *Mondom komolyan.* - Van valami? *Nem gondoltam, hogy bármi másra gondolnál. A szemeid néztem, de valahogy most nem vesztem el úgy a tekintetedben, sokkal hidegebb és tárgyilagos maradt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 22:42 | Üzenet # 46 |
 Yaoista
| *Felsóhajtok és elengedlek.* - Most miért nézel így?*Kérdezlek, majd rágyújtok egy szivarra, mert persze hoztam magammal.* - Nincsen semmi, csak gondoltam, hátha el akarsz menni valahova és ennyi. Nekem nincs feladatom számodra, a fiamhoz megyek és oda nem kell jönnöd. Semmi érdekes nincsen most.*Mondom.* - Tudod nem csak a munkából áll az élet.*Jegyzem meg de nem rosszból.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.27, 23:15 | Üzenet # 47 |
 Yaoista
| *Kérdésed hirtelen nem értettem, majd utána esett le.* - Sajnálom... *Húzódtam én is el egy kicsit, mert szégyelltem magam. Csak bólintottam, hogy nincs semmi,majd a végére nem tudtam mit mondhatnék.* - Számomra igen, mert ez kell a túléléshez. *Mondom komolyan, majd szó nélkül fölálltam és kimásztam a vízből. A vízcseppek szépen végiggördültek a testemen. Elvettem egy törölközőt is elkezdtem magam törölni. Ismét kcsit távolságtartóbb lettem, habár nem tudatosan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.01.28, 15:20 | Üzenet # 48 |
 Yaoista
| - Nem kell, ne sajnálkozz folyton.*Jegyzem meg.* - De nem nálam, itt minden más és ezt te is tapasztaltad már. Elhiszem, hogy nehéz az átélés, de itt teljesen más életed van.*Mondom komolyan, majd ahogyan kimászol és törülközni kezdesz felsóhajtok. Lerakom a szivart kimászok, majd mögéd állva magamhoz ölellek.* - Miért csinálod ezt?? Miért menekülsz?*Kérdezlek a füledbe suttogva.* - Rosszat mondtam?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.02.02, 21:29 | Üzenet # 49 |
 Yaoista
| *Igazad volt, hogy teljesen más az életem, pont ezért volt nehéz elfogadni. Féltem elfogadni a jót, nehogy aztán elveszítsem. Inkább maradok abban a hitben, hogy ez csak egy amolyan ideiglenes állapot és bármikor elromolhat minden. Észlelem, hogy kiszállsz te is és mögém jössz, de az ölelésed mégis meglep. Kérdésed teljesen meglepett és döbbentem fordulok feléd.* - Nem menekülök. *Tagadom. Nem akartam, hogy így átláss rajtam, nem tetszett, hogy ennyire kiismersz* - Nem. *Hajtom le a fejem.* - Nem mondtál semmi rosszat. *Mondom őszintén.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.02.02, 22:14 | Üzenet # 50 |
 Yaoista
| - Pedig menekülsz.*Mondom, majd ahogy folytatod felsóhajtok.* - Akkor már vacsorázni se akarsz?*Kérdezlek.* - Nem értelek.*Suttogom és megsimogatom az arcod.* - Nem akarok rád erőltetni semmit.*Mondom komolyan.* - Menj be, nem akarom, hogy megfázz.*Mondom komolyan.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2014.02.02, 22:32 |
|
| |