2025.07.20, Vasárnap, 01:47
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.02.02, 22:30 | Üzenet # 51
Yaoista
- Hagyj ezzel. *Mondom komolyan, erről nem akartam beszélni. Mikor a vacsorát kérdezed meglepődtem. Akartam a vacsorát, de valahogy a torkomra forrtak a szavak.* - Igenis... *Csak ennyit mondtam, mintha egy parancs lenne, pedig tudtam én is, hogy nem az volt. Bementem és befejeztem a törölközést., majd felvettem a köntösöm. Az arcomon nem igen látszott semmi érzelem, de elég szomorú voltam, úgy éreztem, elrontottam mindent.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.02.02, 22:37 | Üzenet # 52
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Szarul esik a viselkedésed és ahogyan közlöd, hogy igen is, az igen kiakasztó.*  - Remek.*Sóhajtok fel. Felveszem a szivart és én is bemegyek a szobámba és felöltözöm, de most farmert és egy inget veszek fel. Kimegyek a hallba, ahol kicsit szivarozok és iszok egy konyakot, majd konyhába megyek és neki látok főzni, ha nem is együtt eszünk, attól még a kedvedbe akartam járni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.02.02, 22:47 | Üzenet # 53
Yaoista
*Elég sokáig a szobámban voltam, végül fölvettem egy melegítőnadrágot és egy pólót, gondoltam elmegyek futni kicsit, hogy lenyugodjak. Annyira könnyen fel tudtál kavarni. Ahogy mentem le a lépcsőn, meglátlak a konyhába, ahogy főzöl és megálltam. Szerettem volna veled lenni, de ez egyben rettentő ijesztő volt. Sóhajtottam egyet, majd odamentem nesztelen léptekkel.* - Tudok segíteni? *Kérdezem meg, de továbbra sem látszódott az arcomon semmi érzelem.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.02.02, 23:01 | Üzenet # 54
Yaoista
*Amikor meghallom a hangod feléd fordulok.* - Szia..*Mosolygok és az arcodra simítok.* - Terítsél meg kérlek, már mindjárt kész vagyok.*Mondom.* - Nagyon jól nézel ki.*Mosolyodom el, és nem is foglalkozom azzal, ami kint történt.* - Remélem éhes vagy.

szela00Dátum: Hétfő, 2014.02.03, 00:01 | Üzenet # 55
Yaoista
*Kicsit elmosolyodom a simogatásra.* - Rendben. *A bókra elpirultam kicsit.* - Köszönöm... *Nagyon illedelmesen viselkedtem, mert bűntudatom volt.* - Igen. *Nagyon is éhes voltam. Vettem elő tányérokat, evőeszközt, borospoharat, mindent és szépen megterítettem, szinte már kínosan tökéletesen. Néha már túlzásba vittem a dolgokat.* - Haragszol rám? *Kérdezem meg váratlanul.*

MioDátum: Hétfő, 2014.02.03, 00:12 | Üzenet # 56
Yaoista
*Örültem, hogy ismét jó kedved van.* - Csak magadnak.*Mosolygok.* - Komolyan még a szakmabeliek se tudnak ilyen jól megteríteni.*Mosolygok és persze nem rosszból teszem. A kérdésedre csak elmosolyodom.* - Nos lássuk csak.*Sétálok oda és az arcodra simítok.* - Miért is kéne?*Kérdezlek és a kézfejedre adok egy csókot.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.02.03, 00:20 | Üzenet # 57
Yaoista
*A terítésen elmosolyodtam kicsit, majd mikor odajössz az arcom ismét a tenyeredbe simult.* - Mert nem viselkedtem tisztelettudóan... *Fogalmaztam meg szépen azt, hogy elutasító, hideg és kissé szemtelen voltam és megbántottalak. Nagyon sajnáltam a dolgot.* - Ezért bocsánatot kérek... *Mondom komolyan.*

MioDátum: Hétfő, 2014.02.03, 00:30 | Üzenet # 58
Yaoista
- El is van felejtve.*Mosolygok, majd felnevetek.* - Elég lesz csak egy.*Kacsintok rád.* - Bár nagyon szépen megterítettél, de most jut eszembe, hogy nem megyünk inkább ki? Annyira szép időnk van, persze megcsinálok én mindent.*Teszem hozzá.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.02.03, 00:41 | Üzenet # 59
Yaoista
*Elmosolyodtam kicsit, örültem, hogy nem haragszol rám.* - Rendben. de megcsinálom én. *Mondom és elkezdek összeszedni mindent. Mikor minden egy kupacba volt kivittem a teraszra és megterítettem ott. Tényleg nagyon kellemes idő volt és annyira szép volt a kilátás. Kicsit meg is álltam és úgy néztem a tájat.*

MioDátum: Hétfő, 2014.02.03, 01:02 | Üzenet # 60
Yaoista
- Oké, akkor én befejezem.*Mosolygok. Nem is vártalak sokáig és már kész kajával mentem ki, meg egy hozzáillő borral.* - Annyira szép nem de?*Kérdezlek és átölellek hátulról.* - Főleg így veled szépségem.*Suttogom füledbe.* - Örülök, hogy velem töltöd az időt.*Suttogom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.02.03, 01:22 | Üzenet # 61
Yaoista
*Ahogy átölelsz, elmosolyodom kicsit.* - De igen, nagyon szép. *Bókodra csak rád pillantottam, nem tudtam mit mondhatnék.* - Tényleg ennyire jó társaság lennék? *Kérdezem kedvesen, majd a kezedre simítottam, amivel ölelsz.* - Furcsa vagy. *Mondom komolyan és kicsit megfordultam és rád néztem.* - Mi tetszik bennem?

MioDátum: Hétfő, 2014.02.03, 01:42 | Üzenet # 62
Yaoista
- Szerinted,  ha nem lennél, akkor veled lennék?*Kérdezlek.* - Miért is? Mert kedvellek?*Mosolygok.* - Nos ugye csodaszép vagy, még a nők is irigykedhetnek rád.*Mosolygok.* - Kedves és aranyos vagy és nagyon titokzatos. Jó társaság vagy és bár még nem nyíltál még meg teljesen, érted érdemes küzdeni.*Cirógatom meg a pofidat.* - Igazából nem tudom megmagyarázni pontosan, egyszerűen már elsőre pillanatra megtetszettél.*Vallom be.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.02.03, 02:41 | Üzenet # 63
Yaoista
- Sokan voltak körülöttem a külsőm miatt. *Mondom az egyszerű és ésszerű válaszom, épp ezért meg se lep a megállapításod, de a folytatás már annál inkább. * - Senki nem mondott még nekem ilyet... *Nézek rád nagy szemekkel, nem tudtam megérteni, hogy egy olyan férfi, mint te, mit eszik rajtam, de szavaid teljesen lenyűgöztek. Belecsókoltam a tenyeredbe, majd teljesen megfordulva átöleltem a derekad. Senki nem mondta még a belsőre azt, hogy kedves lennék vagy aranyos, még ha én nem is éreztem ezt, jó volt, hogy te ilyennek látsz. Bár féltem, hogy később csalódni fogsz, amiben szinte biztos voltam.*

MioDátum: Hétfő, 2014.02.03, 13:14 | Üzenet # 64
Yaoista
- Én nem a külsőd miatt vagyok veled, de van szemem.*Mosolyodom el.* - Én mondom és komolyan is gondolok.*Mondom komolyan, de ennyire ismersz, hogy nem hazudnék neked. Elmosolyodom, ahogyan tenyerembe csókolsz és hozzám bújsz.* - Édesem.*Suttogom kicsit ölellek, majd elengedlek.* - Gyere együnk.*Vezetlek az asztalhoz és a széket is kihúzom neked.* - Remélem jól sikerült, őszintén sajtos tésztát igen rég csináltam.*Kuncogok és szedek neked és magamnak is, majd bort is töltök, utána pedig leülök.* - Igyunk ránk szépségem.*Emelem poharam.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.02.03, 14:30 | Üzenet # 65
Yaoista
- Tudom. Ezért nem értem. *Mondom kicsit zavarodottan.* - Felkavarsz... *Motyogtam, hiszen számomra ez nagyon nem volt megszokott. Csak bólintottam, hogy együnk és elmosolyodtam, ahogy még a széket is kihúztad nekem.* - Köszönöm. *Ülök le. Elmosolyodtam a tésztára.* - Biztos finom. *Felvettem én is a poharam és koccintok veled, majd iszok belőle egy kortyot.* - Jó étvágyat. *Kezdek e enn.* - Tényleg finom... *Eszek csöndben.*

MioDátum: Hétfő, 2014.02.03, 15:08 | Üzenet # 66
Yaoista
- Nem is kell csak fogad el.*Mosolyodom el.* - Ez baj?*Kérdezlek mosolyogva.* - Neked is.*Mosolygok.* - Ennek örülök, szerintem is egész jó lett.*Mosolygok és én is eszek, de nem veszem le rólad a szemem.* - Tényleg fontos vagy nekem.*Simítok a kezedre.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.02.03, 15:27 | Üzenet # 67
Yaoista
- Igyekszem... *Mondom halkan, majd kérdéseden elgondolkozom.* - Azt hiszem, nem tudom. Minden esetre zavar, hogy így felkavarsz. *Mondom őszintén, soha nem éreztem még ezt. Nem zavar, hogy nézel, már megszoktam, de meglepődök, ahogy a kezemre simítasz. Rád pillantok és elpirulok kicsit. Nem tudtam, hogy mit mondjak. Így egyszerűen csak megszorítottam kicsit a kezed. Senki nem mondott nekem ilyet, senki nem viselkedett így velem. Nagyon különleges voltál számomra, mégse tudtam ezt szavakban kifejezni.*

MioDátum: Hétfő, 2014.02.03, 15:38 | Üzenet # 68
Yaoista
- Pedig jobb, ha hozzászoksz.*Mosolygok. Amikor elpirulsz, csak jobban elmosolyodom.* - Tudom, hogy ez neked furcsa és nem vagy hozzá szokva, de te nekem nem csak egy játék vagy éppen bábu, hanem egy nagyon fontos ember, érted ember!! Nem kihasznállak téged, nagyon sokra becsüllek Fumio.*Mondom komolyan.* - Boldoggá szeretnélek tenni.*Simítok az arcodra.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.02.10, 00:27 | Üzenet # 69
Yaoista
*Csöndesen hallgattalak, hogy embernek hívsz.* - Én bérgyilkos vagyok... *Mondom halkan, nem éppen tekintettem magam embernek. Nem nagyon találtam magamban semmi emberséget. Azzal nagyon is tisztában voltam, hogy nem használsz ki, amiért hálás is voltam nagyon.* - Nem tudom, hogy kell boldognak lenni. *Ezt komolyan mondtam és ez látszott is rajtam. Hiába nyílt ki előttem száz ajtó, mióta neked dolgozok, a látóköröm mégsem bővült igazán, megmaradta a számomra biztonságot jelentő dolgoknál.*

MioDátum: Szerda, 2014.02.12, 20:45 | Üzenet # 70
Yaoista
*Felsóhajtok.* - Más véleményen vagyunk.*Mosolyodom el. Tudtam, hogy nem lesz veled könnyű dolgom, de nem fogom feladni.* - Szépségem, majd én megtanítom neked, jó? Az időnk rengeteg vagyis remélem, hogy nem hagysz itt.*Simogatom meg az arcodat.* - Viszont tud, ha el akarsz menni a támogatásom nem fogom megvonni a húgodtól.*Mondom komolyan.* - Ha mégis csak eleged lenne az életből erre gondoltam, nem arra, hogy elárulsz, mert tudod azt nem tennéd meg.*Teszem hozzá.* 

Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2014.02.12, 21:58

szela00Dátum: Szerda, 2014.02.12, 21:31 | Üzenet # 71
Yaoista
*Meglep, hogy azt mondod, hogy megtanítod. Valahogy annyira hihetetlennek tűnt, hogy valaki ennyit foglalkozzon velem.* - Nem foglak. *Mondom komolyan. Nagyon hűséges voltam, viszont amit utána mondasz, teljesen meglep. Csak pislogtam és néztelek perceken keresztül. Valamiért úgy éreztem, hogy ez nem lehet igaz, túl szép volt ahhoz.* - Értem és köszönöm. *Mondom végül, de valahogy látszott rajtam, hogy nem teljesen hiszem el. Nem is szólalok meg többet, csak csendesen eszek tovább.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.02.13, 00:57 | Üzenet # 72
Yaoista
- Tudom.*Mosolygok.*  - Tudod te vagy az egyetlen, aki az ilyen dolgokra így reagál.*Kuncogok de nem rosszból.* - Mint tudod sose hazudok ilyenben és neked meg főleg nem hazudnék. Megértem, hogy bizalmatlan vagy, hiszen az élet erre tanított, de majd meglátod, hogy nem a levegőbe beszélek. Tartottam eddig is szavam nem? Elhoztam a húgodnak a legjobb orvosokat és állok mindent nem de?*Kérdezlek és megsimogatom az arcod.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 13:59 | Üzenet # 73
Yaoista
*Csöndesen hallgatlak, miközben eszem. Igaz, hogy tartottad a szavad és állsz mindent, de én is itt vagyok és teszem, amit mondasz. Az arcomra rád pillantottam, nem tudtam, hogy milyen választ vársz.* - Amíg ő megkapja, amire szüksége van, addig bármit megteszek. *Mondom halkan. Ő nem tehetett semmiről, ártatlan volt és szerettem volna, ha ez így is marad.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.02.23, 14:12 | Üzenet # 74
Yaoista
*Felsóhajtok egy kicsit és elveszem a kezem. A hangulatot a jakuzziba már megölted. Nem mondok többet, hanem inkább eszek, de nagyon nincs étvágyam. Nem így képzeltem el az estét. Tetszettél és tényleg érdekeltél, de most már nem tudok neked mit mondani.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 14:42 | Üzenet # 75
Yaoista
*Éreztem én, hogy valamit nagyon tönkretettem, de nem tudtam mit. Fogalmam sem volt róla, hogy hogyan kell viselkedni ilyen helyzetben. Te vagy az egyetlen, aki emberszámba vesz. Aki azt mondja nekem, hogy szép vagyok. Fogalmam sem volt róla, hogy hogyan viszonyuljak hozzád. Miután befejeztük a vacsorát én elpakoltam, hiszen te főztél. Miután végeztem, még elmentem futni, hogy kiszellőztessem a fejem. Visszaérve lefürödtem és lefeküdtem aludni. Reggel korán ébredtem, lezuhanyoztam és felöltöztem. Bűntudatom volt a tegnap miatt. Olyan szomorúnak tűntél tegnap. Lementem a konyhába és főztem kávét. Amikor felbukkantál, rád pillantottam.* - Jó reggelt... *Mondom halkan. Odamegyek hozzád, majd újra rád néztem.* - Sajnálom a tegnap estét... *Ugyan számomra se volt tiszta, hogy miért kérek bocsánatot, de úgy éreztem, hogy ezt kell tennem.*

Keresés: