Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 15:14 | Üzenet # 76 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Elvonulok az evés után hiszen úgyse leszünk már úgyse leszünk együtt. Lefürdök, majd még dolgozok, de folyton kattogok rajtad. Igen csak későn fekszem le, majd reggel, mint mindig korán kelek. Elkészülök, majd lemegyek és amikor bocsánatot kérsz igen meglepsz.* - Jó reggelt.*Köszönök.* - Nem kell sajnálod tudom, hogy nehéz eset vagy és azt, hogy én másnak terveztem az már az én bajom.*Mondom, majd adok egy puszit a homlokodra.* - Mit tervezel mára?
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2014.02.23, 15:51 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 15:36 | Üzenet # 77 |
 Yaoista
| *Azért tényleg sajnáltam, majd a puszin meglepődök kicsit.* - Semmi különöset, talán egy kis edzést. *Magyarázom.* - A húgomnak ma kezelése van, hozzá biztos nem megyek. *Nem tudtam, hogy miért kérdezed, de nem akartam azt csinálni, mint tegnap. Igyekeztem változtatni a dolgokon, hogy veled lehessek minél többet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 15:55 | Üzenet # 78 |
 Yaoista
| - Értem.*Bólintok, majd befutnak a fiúk.* - Ti hogy néztek ki??? Mi történt??*Kérdezzem, majd igen csak megremegek.* - Hol van a fiam???*Emelem fel a hangon.* - Főnök próbáljon megnyugodni.... egyben van és otthon.*Mondják.* - Értem.... ti lássátok el magatokat.*Mondom, mire bólintanak és el is mennek.* - A kurva életbe már.*Csattanok fel és Seimét kezdem hívni.* - Seime... most azonnal gyertek ide és hozd a fiam is, mert ha én megyek akkor sokkal rosszabbul jár. 45 percetek van maximum.*Mondom szigorúan, majd lerakom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 16:41 | Üzenet # 79 |
 Yaoista
| *Kicsit meglepődök, ahogy befutnak a többiek és össze vannak verve. Látom, hogy hót ideg vagy, ki is maradok a dolgokból, amíg le nem teszed a telefont. Odalépek melléd és a karodra simítok.* - Kérsz egy italt? *Direkt nem kávét kérdeztem, mert tudtam, hogy most egy pohárka talán jobban esne.* - Nyugodj meg... Ha már otthon volt, akkor nincs nagy baja. *Tudtam jól, hogy mennyire szereted a fiad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 17:09 | Üzenet # 80 |
 Yaoista
| - Te mindig tudod mi kell nekem.*Mosolyodom el picit.* - Igen kérek.*Bólintok.* - De akkor is folyton veszélybe sodorja magát és a többieket és ebből már nagyon elegem van. Egy felnőtt férfi mégis egy idióta.*Morgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 17:55 | Üzenet # 81 |
 Yaoista
| *Odamegyek a bárpulthoz és töltök neked egy kis whiskyt, úgy, ahogy szereted és inni szoktad, majd odaviszem neked.* - Tessék.*Én leülök a kanapéra és közben figyellek.* - Az a fontos, hogy most nem lett nagyobb baj. Ha szeretnéd, vele mehetek ilyenkor én is. *Azért nem kis tapasztalatom volt közelharcban ezt tudhattad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 18:08 | Üzenet # 82 |
 Yaoista
| - Ha nem, seggbe rúglak. *Jegyzem meg, de érezhetted, hogy nem mondom komolyan. Mikor odaérünk és nem szállsz ki, kinyitom neked az ajtót intek a fejemmel.* - Ess rajta túl hamar és mehetsz haza. *Próbállak biztatni. Bemegyünk, én is elég ideges vagyok, mert úgy érzem, hogy kapni fogok a fejemre, mert nem vigyáztam rád eléggé. Beérve veszek egy mély levegőt, majd próbálok úgy tenni, mintha mi se történt volna.* - Jó napot...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 18:09 | Üzenet # 83 |
 Yaoista
| - Oké.*Mosolyodom el.* - Tudom.*Bólintok, majd bemegyünk és apámék már a nappaliban vannak.* - Itt vagyunk.*Pillantok apámra most még Fumioval se foglalkozok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 18:26 | Üzenet # 84 |
 Yaoista
| *Italt megköszönöm és rögtön lehúzom.* - Az se megoldás.*Mondom, hiszen annak akkor téged is bajba sodorna. Amikor megjönnek a fiamék, leteszem a poharat, majd egy hatalmas pofont lekeverek neki.* - És most csicseregj, hogy mégis mi a francot csináltál megint?*Üvöltök és Seimének most csak biccentek.*
*Amikor az apám megüt igen csak felszisszenek, mert amúgy is nagyot üt, na meg fáj is az arcom. Veszek egy mély levegőt, majd letörlöm a vért a számról és rágyújtok, ami picit lenyugtat, majd szépen elmesélek mindent, amire apám csak egyre jobban remeg és robban is végén.* - Mond már meg, hogy lehetsz ennyire idióta??? Nem elég, hogy droggal kereskedsz, hogy egy beteg állattal üzletelsz, de még le is állsz vele bunyózni, mert nem tetszik amit mond rólad. Kockáztatod a saját és a társaid életét, de miért?? Ennyire szarsz az életre??*Üvölt rám, de egyszerűen nem tudok mit mondani.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 18:37 | Üzenet # 85 |
 Yaoista
| *Tudtam, hogy az sem megoldás, ha én viszem vásárra a bőröm, de ha nekem esik bajom, az a legkevesebb. Milyest megjöttek én csak leültem én csak bólintottam mindenkinek és csendben ültem. Kicsit meglepődtem azért, ahogy felpofoztad Igort, de úgy voltam vele, hogy a te fiad és te tudod, hogyan kell bánni vele. A kikelésre azért felállok és melléd lépek, hogy nyugodj meg kicsit. Finoman a karodra simíto, majd magatokra hagylak és hozok neked még egy italt.*
*Arra vártam, hogy az én fejem mikor kerül leszedésre. Meglepődte, ahogy megüt a nagyfőnök és már léptem is, ha megtántorodnál elkapjalak. Sajnos sok mindenben igazat kellett adnom. Valóban nem foglalkoztál azzal, hogy a mi életünk és veszélyben van.* - Főnök, ülj le... *Hozok neked egy rongyot a vérre, hogy fel tudjuk vele itatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 18:54 | Üzenet # 86 |
 Yaoista
| *Még Fumio mozdulata se tűnik fel, mert nem igen nézzek fel. Leülök, ahogyan Seime mondja és elveszem a rongyot.* - Köszi.*Teszem a sebemre. Apám eközben lehúzz még egy italt és leül mellém.* - Most mért nem olyan nagy szád?*Kérdezlek és arcom megragadja, hogy ránézzek.* - Rám nézz, ha hozzád beszélek.*Morog.* - Néztél tükörbe vagy Seimre?? Látod, hogy nézz ki??? És ez mind miattad van!! Talán nem fontos neked?? Hiszen mintha a testvéred lenne, nekem meg a fiam.*Vágja hozzám. Lesütöm a tekintetem, majd rápillantok és kezét eltolom de finoman.* - Persze, hogy nagyon fontos.*Pillantok picit Seimére.* - Nem tudok neked felelni, ahogyan többieknek se tudtam. Azt megígérem, hogy nem kezdek azzal a fasszal és nem fogom megkeresni.*Mondom komolyan.* - De mást keresel nem??*Kérdezi apám.* - Nos, ha találok olyat, akkor igen.*Felelem.* - Gratulálok.*Mondja apám gúnyosan, majd Seiméhez megy.* - Nagyon fáj?*Simít az arcára, de gyengéden.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 19:49 | Üzenet # 87 |
 Yaoista
| *Én nem szólalok meg végig, ahogy apád oszt, igazat adok neki nagyon is. Legalábbis most biztos. Mégsem tölt el megelégedettséggel, hogy letol apád. Csak sóhajtok egyet, hogy keresel mást. Mikor a nagyfőnök odajön, csak megrázom a fejem.* - Nem. Sergej adott fájdalomcsillapítót és nem olyan vészes egyébként se. *Ez őszinte volt tőlem, legalábbis most.* - Jól vagyok tényleg. *Nyugtatom meg, hátha akkor jobb lesz valamennyivel. Pedig nem voltam jól.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 20:10 | Üzenet # 88 |
 Yaoista
| - Értem.*Bólintok és adok a homlokodra egy puszit.* - Köszönöm.*Suttogom a füledbe, hiszen tudtam, ha te nem vagy a fiam sokkal rosszabb állapotba lenne. Arcodra simítok és láthatod rajtam, hogy azért nagyon aggódom is. Visszasétálok a fiamhoz, aki szótlanul ül és ismerem jól tudom, hogy mennyire nehéz hallgatnia és ebben is te kezed van.* - Igor..*Ülök le ismét mellé és rám pillant.* - Én csak nem akarlak elveszíteni ezt olyan nehéz megérteni??*Kérdezzem már lágyabb hangon.*
*Nem mondok semmit és meg se mozdulok. Egyre szarabbul érzem magam, de még se tudok leállni, de magam se tudom, hogy miért. Amikor apám visszajön rá pillantok, majd amit mond szíven üt, mint mindig.* - Nem fogsz... nem olyan könnyű tőlem szabadulni.*Mosolyodom el picit kicsit elviccelve, de ő nem vevő rá.* - Nem vagy halhatatlan és ezzel már szembesültél nem is egyszer.*Suttogja, majd feláll.* - Most inkább menj el és gondolkozz el a dolgokon bár tudom értelme nem lesz.*Közli velem, de nem gúnyosan pont, hogy csalódottan inkább.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 21:03 | Üzenet # 89 |
 Yaoista
| - Én nem tettem semmit. *Mondom lágyan, hiszen tudom, hogy mire mondta. Láttam a nagyfőnökön, hogy nagyon aggódik a testi épségedért. Mikor mondja a főnök, hogy menjünk, megérintem a karod, hogy induljunk, a fiúk úgy is várnak vissza.* - Menjünk... *Én nem nagyon tudtam mit hozzáfűzni vagy hozzátenni a dolgokhoz. Örültem, hogy én megúsztam a lecseszést. Mikor kint vagyunk, rögtön előveszek egy cigit és elkezdem szívni.* - Azt hittem rosszabb lesz... *Mondom őszintén.* - Mi kell ahhoz, hogy abbahagyd? *Kérdezem meg komolyan már a kocsihoz menet.*
*Én csöndesen figyeltem az eseményeket. Odamentem hozzád miután elmentek és finoman a hátadra simítok.* - Sajnálom... *Nem nagyon tudtam, hogy mit mondjak neked, amitől jobb kedved lenne.* - Rendbe fog jönni... Seime vigyáz rá. *Tényleg nem tudtam mit mondjak.* - Megkeressem azt az alakot? *Bérgyilkos voltam, gond és nyomok nélkül el tudtam volna intézni bármikor.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 21:28 | Üzenet # 90 |
 Yaoista
| - Szia.*Köszönök el és kimegyek és én is rágyújtok kint megint.* - Ja én is.*Bólintok, majd a kérdésedre felsóhajtok.* - nem tudok erre felelni, de tényleg. Még ha hihetetlen is, mert nem úgy tűnik, de nem akarok apámnak és nektek se rosszat, de egyszerűen nem tudom abbahagyni.*Suttogom.* - Igyekszem visszafogni magam, de nehéz és erre indokot nem tudok adni.*Felelem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 21:41 | Üzenet # 91 |
 Yaoista
| *Biccentek.* - Kedves vagy ez jól esik.*Mosolyodom el főleg most, főleg a tegnapi után mekkora váltás.* - Nem kell, de szemmel kell tartani.*Mondom, majd és feléd fordulok.* - Veszélyes életet élünk, de ő rátesz és addig nem tudok nyugodt lenni. Bármit mondok nem használ, egyszerűen nem hallgat rám. Mindig is anyás volt, de mióta meghalt úgy érzem a szakadék sokkal nagyobb lett köztünk bár nem olyan vészes, mint régen. Amikor meghalt a feleségem, engem hibáztatott és igaza is volt, mert ha előbb érkezem ma is élne és Igor se lenne ilyen.*Remegek meg.* - Mint apa kudarcot vallok folyton...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 22:02 | Üzenet # 92 |
 Yaoista
| - Rendben. *Gondoltam majd én figyelem. Csak csöndesen hallgattalak, ahogy kitörsz magadból. Nem tudtam, hogy mit mondjak neked. Hosszú percekig hallgattam. Én önmagamtól soha nem mondtam neked semmit és nem tudtam, hogy mit tudsz rólam.* - Az első ember, akit megöltem azaz apám volt. *Nézek rád érzelemmentes arccal.* - Nem érte be velem, a húgomat akarta. 12 éves voltam. *Ezeket a dolgokat a túlélés érdekében én nagyon mélyre temettem.* - Szerintem ilyen egy rossz apa. *Fordítom el kicsit a tekintetem.* - A dolgok megtörténnek, túl kell tudnunk rajta lépni, vagy legyőznek. *Ülök vissza.* - Nem vagy rossz apa... ha az enyém csak fele ennyire becsült és szeretett volna, nem itt lennék.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 22:08 | Üzenet # 93 |
 Yaoista
| *Sóhajtok egy nagyot.* - Nick sem elég, hogy abba hagyd? *Kérdezem komolyan, valamiért reméltem, hogy talán akkor könnyebb lenne.* - Ha ránk nem is figyelsz, de elnézve a kölyköt... *Hagyom függőbe. Nem bírta volna ki, ha komolyabb bajod esik.* - Ne vedd rossz néven főnök... az a baj, hogy nem érted, hogy nem csak a saját életeddel játszol, hanem mindenkiével. *Dobom le a cigit és rátaposok.* - Sergej vár. *Indulok el a kocsiig. Most nagyon aggódtam én is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 22:50 | Üzenet # 94 |
 Yaoista
| *Meglep, ahogyan beszélni kezdesz bár ezeket tudtam magamtól is, hiszen bárki, aki a családba kerül nyomozok róla.* - Igazad van, de attól még én saját magam nem tartom jó apának mindenesetre nem legjobb. Ami pedig a túllépést illeti ebben is igazad van, de nem mindenen lehet és nem mindenki tud. Igor édesanyját a szeme láttára ölték meg és igen brutális módon miközben őt is kínozták és ezt nem fogja sose elfelejteni és túl lépni se rajta, pedig annyira szeretnék rajta segíteni és bármit megtennék érte, de nem tudok mit csinálni és ez megőrjít. Ami a legrosszabb, hogy saját magától se tudom megvédeni és ha őt is elveszíteném, azt nem élném túl.*Vallom be.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 22:57 | Üzenet # 95 |
 Yaoista
| - Nem tudom.... nem tudom... a rohadt életbe már.*Húzom fel magam.* - Igen tudom jól és nem szándékosan csinálom... nem tudok rá választ adni elmondtam...*Akadok ki.* - Menj.... én még nem megyek... egyedül kell lennem.... egy kicsit lovagolok és kimegyek anyához egy kicsit....*Suttogom és elindulok lovarda felé.* - Tényleg fontos vagy Seime még ha el se hiszed.*Suttogom, de úgy hogy halljad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 23:07 | Üzenet # 96 |
 Yaoista
| - Rendben. *Bólintok, hogy te még maradsz.* - Én elhiszem neked. *Odalépek hozzád és megölellek.* - Te vagy az egyetlen aki kérdőre vonja a saját fontosságát mindegy egyes ilyen alkalommal. *Engedlek el. Finoman megpaskolom a hátad.* - Jó lovaglást és üdvözlöm az Asszonyom. *Tudtam, hogy ilyenkor a lelked öntöd ki.* - Vigyél virágot helyettem is. *Teszem hozzá.* - Nicknek mit mondjak? Menjen haza vagy megvárhat nálad?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 23:13 | Üzenet # 97 |
 Yaoista
| - Pedig az vagy. *Mondom őszintén.* - Szereted, mellette vagy. *Azért nem voltam vak. Ahogy folytatod odamegyek és közrefogom az arcod.* - Ezt Igornak magában kell lezárnia, nem tudsz neki segíteni. Emiatt nem vagy rossz ember, vagy apa. *Azért lényegesen nyitottabb voltam feléd, aggódtam miattad.* - Én szerettem volna olyan apát, mint amilyen te vagy... *Mondom halkan lehajtott fejjel és megremegett a kezem az arcodon. Hirtelen feltörtek az emlékek. Elhúztam a kezem és elléptem előled.* - Egy kicsit... ki kell mennem... *Megyek a teraszra és igyekszem lenyugodni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 23:15 | Üzenet # 98 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok és picit hozzád bújok.* - Igaz.*Bólintok.* - Mindenképpen kedves tőled.*Mosolyodom el.* - Maradjon ott, nem lesz semmi baj.*Mondom és hiába volt meg az incidens akkor is bízni akartam benned vagyis jobban mint eddig és te is bizonyíthatsz, hogy tényleg nem kutakodsz.* - Seime... még csak egy szóra...*Szólalok meg de háttal vagyok neked.* - Mindig arra gondolok ha erősebb lettem volna, akkor még élne.*Mondom neked.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 23:32 | Üzenet # 99 |
 Yaoista
| - Rendben. *Bár nekem nem tetszett, de rád hagytam, kaptál ma már eleget. Ahogy mondod a nevem megálltam és feléd fordultam.* - Ha csak 10 perccel előbb érünk oda, megmenthettük volna... *Mondom halkan, hogy én mire gondolok.* - Gyerek voltál. Nem rajtad múlott... *Teszem hozzá.* - Az Asszonyom még most is köztünk van, az ő emléke és szeretete tartja egyben az egész szervezetet. *Legalábbis én így gondoltam.* - Igor... *Tudhattad, hogy valami fontosat mondok, ha már Igornak szólítalak főnök helyett.* - Édesapádnak szüksége van rád. Te vagy az egyetlen támasza. Van valaki, aki otthon vár idegesen. Én nem bírnám ki, ha az öcsém is elveszíteném... Sergej pedig... hát ő Sergej. *Mosolyodom kicsit el.* - Nekünk sokat ér az életed, neked is érjen sokat. *Fejezem be és már nyitom a kocsit, majd beszállok. Jó lett volna, ha vigyázni akarnál magadra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 23:39 | Üzenet # 100 |
 Yaoista
| - Köszönöm sokat jelent, hogy ezt mondod. Remélem egyszer Igor is így fog vélekedni de legjobb az lenne, ha már így vélekedne.*Suttogom.* - Igen de itt vagyok neki és bármikor kiadhatná magából amit érezz még ha üvölt akkor is.*Mondom és a kezedre simítok, majd folytatás igen meglep. Picit várok, majd utánad megyek és átölellek hátulról.* - Köszönöm, hogy így megnyíltál és a kedves szavaid.*Suttogom.* - Bár az apád nem lehetek bár lehetnék, de nem akarok, de ha szeretőd lehetnék, akkor is megadnék neked minden szeretet, amit érdemelsz Fumio.*Suttogom füledbe. Ilyenkor éreztem, hogy egy sérült kis madárka vagy.*
|
|
| |