Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.08.21, 11:30 | Üzenet # 1076 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Nagyon jól érzem magam és tényleg megnyugszom melletted. A következő napokba is nyugi van szerencsére, de nekem rossz előérzetem volt.* - Igen.*Bólintok.* - Nincs jó előérzetem és most Nick miatt mondom.*Amikor itt voltak egyszerűen rá volt írva mit is gondol.* - De ne legyen igazam.*Cirógatom meg az arcod.*
Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2015.08.21, 11:33 |
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.22, 11:08 | Üzenet # 1077 |
 Yaoista
| - Értem. *Nem nagyon tudtam neked.* - Én nem nagy értek ehhez... *Gondolkozom el kicsit. Arcom belesimul a kezedbe és kicsit rád mosolyogtam.* - Bármi is legyen, segítek rá vigyázni... *Mondom őszintén, közben persze komoly harcok dúltak köztem és a cica között.* - Arra gondoltam, hogy lehetne Luna a neve. *Mondom halkan, mivel még nem kapott a kicsike nevet. Lassan elfáradt és kiterülve az ölembe elaludt.* - Mi fog történni, ha bekövetkezik, amitől félsz? *Én még nem voltam itt, mikor meghalt a feleséged.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.22, 12:32 | Üzenet # 1078 |
 Yaoista
| - Nincsen semmi baj.*Mosolygok.* - Igen tudom.*Ebben nem kételkedtem.* - Luna? Tetszik.*Mosolygok, azon meg főleg, hogy ismét kidőlt.* - Még olyan kis baba.*Simogatom meg.* - Remélem nem az, mint az édesanyánál, de ezt kétlem sőt biztos, hogy nem, de tombolna és a kérdés, hogy mennyire. A drogról végre leállt és félek, akkor ismét kereskedne, de mint mondtam ebben se legyen igazam. Lehet jól fogja kezelni, ha megtörténik.*Bár erre esélyt nem láttam.* - Nem lehetsz ott te se mindig mellette és amúgy is végre kezdett felnőni és ennek így kéne maradnia.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.22, 23:14 | Üzenet # 1079 |
 Yaoista
| - Még igen. *Cirógatom én is.* - Értem. *Kicsit elgondolkozom.* - A drogot nem hiszem, hogy fogja folytatni. *Azért az elég csúnyán végződött.* - Te még mindig jobban tudsz magadra vigyázni, mint ő. *ezt nem rosszból mondtam, de így volt. A fejem a válladra döntöttem és csak néztem magam elé.* - És mi lesz Nickkel, ha szétmennek? Túl sokat tud...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.08.23, 21:57 | Üzenet # 1080 |
 Yaoista
| - Mindig a babád lesz.*Mosolygok.* - Szerintem se, de teljesen nem tudom kijelenteni, mert nem tudom, hogy éppen mikor mit akar csinálni.*Sóhajtok fel.* - Ez biztos és mindenki más is, de az is igaz, hogy vonzza a bajt nagyon is.*Még ha nem is keresi is.* - Nem lesz semmi.*Jelentem ki és magamhoz ölellek.* - Nem buta fia és ami a fontosabb sose árulná el Igort és minket.*Ebben biztos voltam.* - Az nagyobb probléma, hogy Seime ne intézkedjen, mert azt Igor tényleg nem bírná ki és tőlem se tenné zsebre, amit kap.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.08.23, 22:18 | Üzenet # 1081 |
 Yaoista
| - Meg fog nőni és majd vigyáz magára. *Cirógatom finoman, de még álmában is kis dorombgyár.* - Ez igaz... *Tényleg sose tudni Igornál, hogy mire készül.* - Valóban. *Meg sokszor keresi is. Válaszodra csak bólintok, én sose szegülnék ellen a szavadnak.* - Seime nem fog olyat tenni, amire nem adsz neki engedélyt. *Legalábbis én így láttam. Ölelésed nagyon jól esett és elgondolkozva rád pillantottam.* - Lehet nem a legjobb pillanat megkérdezni... de édesanyám mikor látogathatom meg? *Nem tudtam mi hogy áll, vagy mit intézkedsz még.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.08.24, 12:33 | Üzenet # 1082 |
 Yaoista
| - Akkor is vigyázni fogsz rá.*Mosolyodom el.* - Akik fontosak nekünk, mindegy hány éves, mindig óvni akarjuk.*Így vagyok én az egész családdal.* - Nagyon remélem, hogy ennél most is több esze lesz, csak tudod, ritka ha valakivel tényleg ennyire ellenszenves Seime.*Nickkel kapcsolatban nagyon is az.* - Ezt a kérdést bármikor felteheted és kérdezned se kell majd, akkor mész amikor akarsz. Már csak 3 nap és itt lesz már, addig még bírd ki kicsit. Sajnálom előbb nem tudtam elintézni.*Cirógatom meg az arcod. Még így is hamar itt lesz másnak sokkal tovább tartana.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.08.24, 20:29 | Üzenet # 1083 |
 Yaoista
| - Igen. *Cirógatom.* - Értem. *Bólintok egy aprót.* - Most, hogy belegondolok, velem sem viselkedett így. *Velem szemben csak távolságtartó volt, de sosem volt ellenszenves.* - Rendben. *Bólintok és látszott, hogy nagyon örül neki.* - Nagyon szerettem az édesanyám. *Őt tényleg imádtam, főleg, hogy tisztában voltam vele, milyen áldozatot hozott értem.* - Ne kérj bocsánatot, nagyon köszönöm. *Puszillak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.08.25, 11:36 | Üzenet # 1084 |
 Yaoista
| - Na látod, bár ennek örülök.*Abból sok feszültség származott volna.* - Azt elhiszem.*Mosolyodom el.* - Neked bármit szépségem.*Csókollak meg és tudhattad ez nem félrebeszélés, amit csak tudok megteszek neked.* - Elmehetek veled elsőre?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.08.25, 21:37 | Üzenet # 1085 |
 Yaoista
| *Csókod viszonozom, bár kissé szégyenlősen. Zavarban voltam a kérésem miatt.* - Igen, szeretném. *Fogom meg a kezed, majd belecsókolok a tenyeredbe. Rengeteget köszönhettem neked.* - Nagyon köszönöm, amiért ennyit fáradsz miattam... *Tudtam, hogy van pont elég gondod és elfoglaltságod enélkül is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 00:03 | Üzenet # 1086 |
 Yaoista
| - Akkor ezt megbeszéltük szépségem. Legalább így szeretném megismerni és megköszöni neki, hogy vagy nekem.*Mosolyodom el.* - Fáradni? Nem értem miről beszél kicsim, nekem ez nem fáradság. Mindent megteszek amit csak tudok, hogy boldog legyél.*Mosolygok lágyan, tényleg nagyon oda vagyok érted.* - Nagyon sokat jelentesz nekem Fumio.*Csókollak meg ismét, de nagyon lágyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 00:17 | Üzenet # 1087 |
 Yaoista
| *Annyira furcsa volt, hogy neked ennyire számít a létezésem. Szavaidra kissé elpirulok és én is elmosolyodom. Kivételesen még nem is kezdtem ellene mondani semmit.* - Te is nekem... *Annyit, még talán senki. A húgom volt még ilyen fontos nekem, de az ő is máshogyan. Csókodba teljesen belemerülök és az arcodra simítva viszonozom.* - Teljesen felkavarsz és összezavarsz... *Suttogom az ajkaidra. Ahogy hozzám értél, ahogy beszéltél velem. Teljesen magával ragadott még engem is.* - Sokaktól hallottam szép szavakat... de tőled teljesen más... *Azt nem tudtam, hogy miért.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 12:25 | Üzenet # 1088 |
 Yaoista
| *A pirulásra csak elmosolyodom imádom, hogy ilyen hatással vagyok rád. Örülök, hogy nem ellenkezel és te is így érzel.* - Sokat jelent.*Mosolygok lágyan.* - Én ennek csak örülök, tudom téged zavar vagyis új, de majd megszokod.*Mosolygok.* - Mert én őszintén gondolom és nincsen semmi hátsószándékom.*És ez nagyon fontos volt.* - A mi kapcsolatunk őszinte és semmi színjáték nincs benne.*Közben persze végigcirógatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 12:47 | Üzenet # 1089 |
 Yaoista
| - Mindig ilyen furcsán fogom magam érezni? *Kérdezem kíváncsian.* - Igen... ezt a kezdetektől tudom. *Valahogy sosem kételkedtem benned.* - Valóban... *Bújok hozzád még jobban és megcsókollak újra.* - Már az elejétől kezdve tudom, hogy te őszinte vagy. *Tudtam jól, hogy te nem fogsz elárulni és már azt is megtanultam, hogy nem fogsz használni úgy, mint mások.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 16:09 | Üzenet # 1090 |
 Yaoista
| - Meg lehet, de ezzel nincsen baj nem?*Kérdezlek.* - Ennek nagyon örülök.*Mosolygok és megpuszillak. A csókod viszonozom és magamhoz ölellek.* - Igen én mindig az vagyok még ha fáj is.*De nálam ez alap dolog és mástól is elvárom ezt.* - Ahogyan te velem.*Csókolok a nyakadba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.08.26, 18:13 | Üzenet # 1091 |
 Yaoista
| - Nincs, csak furcsa... *Motyogom aranyosan, nem voltam hozzászokva.* - Inkább, mint hogy hazudj... *Nagyon jól esett ölelésed, olyan finom volt.* - Igen... *Én mindig őszinte voltam, más kérdés, hogy hallgatni is tudtam, a kell. Na meg értettem a szép beszédhez, ha szükséges volt. Nyakamra sóhajtottam egy aprót. Egyre érzékenyebben reagáltam ezekre az apróságokra tőled. Jól estek a csókjaid nagyon is.* - Olyan jó így... *Közben a cicus is forgolódott kicsit, teljesen kitekerte magát.* - Azt hiszem neki is... *Nagyon megszerettem a cicát, igazi szerelem volt közöttünk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 11:14 | Üzenet # 1092 |
 Yaoista
| - Az nem baj, amíg nincs vele baj.*Mosolygok.* - Sose volt szokásom és nem is lesz.*Mondom.* - Édes hangokat adsz ki.*Suttogom a füledbe és kicsit bele is nyalok.* - Igen szerintem is nagyon jó.*Mosolygok.* - Komolyan, hogy lehet így aludni? Nekik minél kényelmetlenebb annál jobb.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.08.27, 13:00 | Üzenet # 1093 |
 Yaoista
| - Tudom. *Mosolyodom el kicsit. Fülemre megint nyögtem egy aprót, mire a szám elé teszem a kezem. Nem voltam hozzászokva, hogy önkéntelenül ilyen hangokat adjak ki.* - Lehet. *Mosolyodom el én is és a pociját kezdem cirógatni.* - Annyira aranyos. *Nézem közben, olyan kis szép cicus volt.* - Van valami terved mára? *Kérdezem meg úgy mellékesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.08.28, 00:20 | Üzenet # 1094 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom a hangodon, a reakciódon meg főleg, annyira édes és ártatlan.* - Igen valóban az, de szerintem nálad nem aranyosabb.*Jegyzem meg.* - Nincsen semmi különös és remélem ez így is marad.*Hiszen a szállodába mindent lerendeztem a szervezetbe meg ne legyen semmi.* - A tiéd vagyok.*Mosolygok.* - Szeretnél valamit csinálni?*Szinte biztos voltam benne, hogy azt mondod mindegy.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.09.06, 00:19 | Üzenet # 1095 |
 Yaoista
| *Bókodra kicsit zavartan nézek, közben persze pirulok. Még, hogy én aranyos, mikor simán élve kibelezek valakit.* - Rendben. *Bólintok és közben persze bújok hozzád.* - Jól hangzik. *Mosolyodom el kicsit.* - Nem is tudom... *Nem tudtam, hogy mit szeretnék, csak azt tudtam, hogy veled lenni.* - Csak veled szeretnék lenni. *Mondom végül és adtam egy röpke csókot az ajkaidra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.09.06, 23:52 | Üzenet # 1096 |
 Yaoista
| - Ezzel én is így vagyok.*Mosolygok és én egy csókot csinálok a te röpkédből. Nem megyünk sehova, de végig együtt vagyunk és ez csak ez számít. Este most is együtt alszunk, már szinte el se tudom képzelni nélküled. Nekem másnap be kell mennem a szállodához, de megmondom, hogy hamar jövök. Amíg te várakozol Igor befut.* - Hello.*Köszön neked, de semmi vidám nincs a hangjába.* - Apám?*Kérdezi és rágyújt és egy piát is önt magának, amit le is húzz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.09.07, 00:20 | Üzenet # 1097 |
 Yaoista
| *Lassan én is képtelen voltam nélküled aludni. Annyival nyugodtabb voltam veled. Én nyugodtan várlak, mikor megjön Igor.* - Szia. *Köszönök neki, ahogy mindig.* - A szállodában, hamarosan érkezik. *Válaszolom meg a kérdését, közben nagyon tanulmányozom.* - Valami gond van? *Azt hittem, hogy valami üzleti dolog, vagy megint megtámadtak, vagy ilyesmi.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.09.07, 00:31 | Üzenet # 1098 |
 Yaoista
| - Gondolhattam volna.*Sóhajtok fel és a piával együtt leülök.* - Hogy gond van e?*Kérdezek vissza és mélyet szívok a cigimből.* - Nick szakított velem.*Minek titkoljam úgyis megtudnád, na meg azért most tényleg jóban vagyunk.* - Gondoltam apám tőlem tudja meg.*Mondom már igen csak fájdalmasan. Szörnyen festettem, mert este semmit nem aludtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.09.11, 01:38 | Üzenet # 1099 |
 Yaoista
| - Szólhatok neki... *Csak bólintottam, ahogy visszakérdezel. Rendesen meglepődők, ahogy azt mondod, szakított veled Nick.* - Sajnálom... *Nem tudtam, hogy mi többet tehetnek érted, így csak újra töltöttem a poharadba.* - Mi történt? *Kérdezek rá, hiszen mikor itt voltatok, nem úgy tűnt, hogy bármi gond lenne köztetek, bár Diablo mondta, hogy Nick nem bírja annyira a helyzetet.* - Amíg várod Diablot nem pihensz le kicsit?
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.09.11, 12:09 | Üzenet # 1100 |
 Yaoista
| - Nem kell, nem akarom zavarni.*Bár tudtam ő nem így fogná fel, de tudok várni.* - Én is.*Suttogom.* - Nem akarok pihenni, nem tudok. Tegnap is elaludtam és róla álmodtam, így végül semmit nem aludtam.*Mondom és mélyet szívok a cigimből, végül mindent elmondok.* - Seime, ha nem pofázik most is velem lenne.*Még mindig meg voltam róla győződve, hogy ő tehet róla.*
|
|
| |