2025.07.20, Vasárnap, 05:38
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.02.23, 23:56 | Üzenet # 101
Yaoista
*Mikor kijössz és átölelsz, én szinte remegek. Egyáltalán nem nyugodtam meg. Nem szólalok meg elég sokáig.* - Nem vagyok jó ember... nem érdemlek többet. *Mondom halkan, de hiába mondtam ezt, nagyon is vágytam rá, de féltem.* - Jó így... *Utalok a helyzetre. Melletted lehetek, szolgálhatlak. Nem mertem többet elfogadni.* - Most még... ha minden rossz lesz, el fogom tudni viselni. *Mondom halkan.* - Nem akarok érezni... nem akarok semmit érezni... *Suttogtam, nagyon zaklatott lettem, néha előtört, hogy mennyire nem is vagyok rendben érzelmileg és idegileg.*

MioDátum: Hétfő, 2014.02.24, 00:06 | Üzenet # 102
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Nem vagytok hibásak.*Suttogom. Rég nem tartottam apámat hibásnak és téged se, mert akkor rád is haragudtam meg úgy az egész világra, de legjobban apámra, de viszont magamat még hibásnak tartom, így erre nem mondok semmit.* - Igazad van.*Bólintok, de én nem nézzek rád. Ahogyan folytatod viszont megremegek picit és el is mosolyodom olyan keserédes mosoly volt ez.* - Köszönöm.*Suttogom, de akkor már csak én vagyok ott.  Elmegyek a lovardához, majd a lovamhoz.* - Szia szépségem.... igen tudom rég voltam, ne haragudj.*Simogatom meg. Kicsit simogatom, majd nyereg nélkül ülöm meg és kivágtázom a családi sírhoz. A többiek sírjára csak vettek pár pillantást, amolyan köszönés félét, majd megállok édesanyámnál virággal a kezembe, amit út közbe szakítottam le.* - Szia anya.... Seime üdvözöl és ezt ő küldi.*Teszem le a sírra virágot, majd sajátomat is és letérdelek sír elé és csak beszélni kezdek, de úgy kiakadok magamból mindent de azért röviden.* - Most mennem kell ne haragudj... de várnak, majd legközelebb hozom őt is.*Mosolygok. Adok a sírra egy csókot, majd visszamegyek Démonhoz.* - Menjünk.*Pattanok fel, majd visszamegyek. Ismét kicsit simogatom, majd az egyik emberrel elindulok haza, mivel az én kocsim nincs itt.*

MioDátum: Hétfő, 2014.02.24, 00:22 | Üzenet # 103
Yaoista
*Csak némán hallgatlak és még szorosabban ölellek magamhoz.* - Jó ember vagy csak te nem tartod magad annak.*Mondom, majd megfordítalak.* - Ne hagyd, hogy annak a szemét állatnak a szelleme kísérjen. Ő volt egy undorító féreg de nem te!!! Te többet érdemelsz és nem lesz semminek vége, ha rajtam múlik nem, oké?? Csak egy esélyt adj nekem és ha mégse akarsz velem lenni, akkor csak barátok leszünk.*Suttogom és minden szavam őszinte.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.02.24, 00:34 | Üzenet # 104
Yaoista
*Ahogy megfordítasz, nagy zavart volt a tekintetem, tele kétségbeeséssel.* - De itt van... *Mondom halkan. Szinte éreztem magamon a kezeit. Nem mondtam semmit, csak odabújtam hozzád. Rettentő védtelen és ártatlannak tűntem most.* - Csak nem akarok érezni... *Suttogtam alig hallhatóan. Valahogy ahogy öleltél, az annyira megnyugtatott. Kisebb voltam nálad jóval, így szinte elvesztem az ölelésedben. Lassan én is átöleltelek és szinte kapaszkodtam. Sóvárogtam azután a kis biztonságért, amit nyújtottál nekem. Végül megnyugodtam és visszanyertem a higgadtságom. Elengedtelek, de nem néztem fel rád, lehajtottam a fejem, szégyelltem magam.*

MioDátum: Hétfő, 2014.02.24, 00:53 | Üzenet # 105
Yaoista
- Én megvédelek tőle.*Suttogom.* - Sajnálom, hogy előbb nem tehetem.*Mondom és finoman simogatni kezdelek. Tényleg ilyenkor annyira más voltál, szinte úgy éreztem, ha jobban szorítanálak, akkor széttörnélek.* - Nem vagy egyedül.... megvédelek téged és a húgod is.... itt egy családba vagy és a többiekre is számíthatsz.*Suttogom. Amikor elengedsz nem húzlak vissza.* - Nem akartalak felzaklatni, nem borulok ki, ha tudom, hogy ez vége sajnálom.*Simogatom meg a fejed.* - Főzök egy teát jó?

szela00Dátum: Hétfő, 2014.02.24, 01:07 | Üzenet # 106
Yaoista
*Nem mondok semmit arra, hogy megvédsz, mert tudtam, hogy igazat mondasz. Teljesen lenyugodtam a végére.* - Én sajnálom... nem lett volna szabad... *Suttogom, iszonyatosan szégyelltem magam.* - Köszönöm... *Mondom a teára. Utáltam, hogy nem tudom elnyomni magamban ezt az egészet. Vissza bementünk én pedig leültem a kanapéra. Zavart, hogy így kiakadtam.*

MioDátum: Hétfő, 2014.02.24, 01:21 | Üzenet # 107
Yaoista
- Az érzéseid kimutatásáért sose kérj bocsánatot.*Simizem meg az arcod. Kimegyek a konyhába, majd a teával térek vissza.* - A kedvenc, ahogyan szereted.*Teszem le az asztalra, majd leülve melléd átkarolom vállad.* - Mond csak, veled tölthetem a napot?*Kérdezlek édesen.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.02.24, 01:42 | Üzenet # 108
Yaoista
- Ezek nem érzések... *Jegyzem meg halkan. Legalábbis számomra nem azok voltak, hanem gyenge pontok. Amikor visszajössz, elmosolyodom kicsit.* - Köszönöm... *Nem tudtam, hogy tudod, hogyan iszom a teát. Nem zavart a karod, kérdésedre meg nem igen tudtam felelni.* - Mire gondoltál...? *Kérdezek rá végül.*

MioDátum: Hétfő, 2014.02.24, 14:58 | Üzenet # 109
Yaoista
*Nem fogok veled leállni most kötekedni, hogy érzések vagy sem.* - Mi az, hogy mire gondoltál? Arra, hogy ha megengeded, akkor ma is szívesen lennék ma veled. Mondtam, hogy nincs munka és szabadnapod van, de mivel mondtad, hogy a húgodhoz nem mész így gondoltam lehetnék együtt, de csak ha szeretnél szóval, ha nem az se baj.*Teszem hozzá mielőtt azt hinnéd ez parancs.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.02.24, 22:22 | Üzenet # 110
Yaoista
*Ahogy folytatod, elmosolyodtam kicsit, mert egyáltalán nem így értettem.* - Úgy értettem, hogy mihez lenne kedved ma. *Jól esett, hogy ennyire magyarázod a dolgokat és próbálod velem éreztetni, hogy nem a szolgád vagy a kurvád vagyok. Iszonyat hálás voltam érte.* - Gondoltam, ha enyütt töltjük a napot, akkor van valami terved. *Teszem hozzá halkan, de nem nézek fel. Inkább elveszem a teámat és belekortyolok.* - Nagyon finom... *Mondom rá.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.03.02, 12:32 | Üzenet # 111
Yaoista
- Ohh értem, bocsánat.*Nevetek fel.* - Amihez neked, biztos van ötleted.*Mosolyodom el.* - Bármi jó csak veled legyek.*Mondom igen csak csábosan.* - Örülök.*Mosolygok ismét.* - Különben ma amúgy is randiztunk volna, csak nem voltam benne biztos, hogy lesz belőle valami a tegnap este után na meg ugye fiam is alkotott.*Sóhajtok fel.* - Különben mondták, amikor teát csináltam, hogy még lovagolt. Biztos az édesanyához ment ki, neki mindent elmond még ígyis.*Suttogom.* - Bocsáss meg befejeztem.*Túrok a hajamba.* - Nos akkor mihez lenne kedved?

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.03.02, 16:27 | Üzenet # 112
Yaoista
- Nem igazán van... *Mondom halkan. Nem tudtam, hogy mit is lehet csinálni, alapvetően elég korlátozott volt a gondolkodásom. Kicsit elpirultam a megjegyzésedre.* - Én nem nagyon tudom kezelni ezeket a dolgokat... *Sosem voltam szerelmes, sosem szerettem senkit, egyedül a húgom volt nekem. Soha nem szeretett senki, legalábbis maximum a testem érdekelte, és bár nem feküdtem le mindenkivel, de ha a célpont megkívánta az adott helyzetben, akkor szexeltem vele.* - Különleges kötelék lehetett köztük. *Mondom halkan, én még azt sem tudtam, hogy hol van eltemetve.* - Ne kérj bocsánatot. *Mondom halkan.* - Nem igazán tudom...

MioDátum: Vasárnap, 2014.03.02, 20:06 | Üzenet # 113
Yaoista
- Ejnye.*Mosolyodom el főleg a pirulásra.*  - Van időnk..*Cirógatom meg az arcod.* - Igen az volt nagyon, ki se lehet fejezni szavakba, hogy milyen különleges is volt.*Suttogom.* - Akkor kitaláljuk együtt.*Mosolygok de sajnos telefon hívnak a szállodába be kell mennem. Megbeszéljük, hogy randit pótoljuk. Csak egyedül megyek és te ahogyan ígértem szabad napot kapsz. Másnap is munka van de rákövetkező nap már tényleg eltudunk menni randira, ha úgy alakul a nap, mert még a fiam is jön bár kétlem, hogy sok időt töltenek velem.* - Akkor tényleg nagyon érdekli ha  már elhozza ide... most már akarok vele beszélni Nickről is csak a múltkori incidens miatt nem tudtam.*Mondom közben kissé izgatott vagyok és még készültem is mindenféle finomsággalxd.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.03.02, 21:03 | Üzenet # 114
Yaoista
*Azért jó volt, hogy volt időm letusolni, átöltözni miegymás. Mikor felcsöngetsz, már kapom is magamra a kabátom, sálam meg a cipőm és már lent is vagyok. Odalépek hozzád és adok egy puszit, azért a nyílt utcán nem csókolóztam csak úgy.* - Szia... *Nagyon izgatott voltam és alig vártam, hogy lássam, hol is laktál régen, na meg a gyerekkori képeket se felejtettem el, azokra is le akartam csapni.* - Izgulok... *Mondom, miközben beszállunk a kocsiba, ott azért már rendesen megcsókoltalak. Sokkal jobb volt, hogy már nem volt gipszem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.03.02, 21:10 | Üzenet # 115
Yaoista
- Kicsit irigylem. *Mondom halkan, de csak éppen, hogy hallhattad. Nem haragudtam, hogy dolgoznod kellett, hiszen van ilyen. Én azért el tudtam tölteni a napot. Kicsit olvastam meg edzettem, este felé pedig elmentem futni, habár már hűvösebb volt, de nagyon jól esett. Mire visszaértem már átfagytam, de gyorsan lezuhanyoztam meg minden. Másnap ugyan ezt csináltam, lemozogtam a felesleges energiám.  Mikor elérkezett a randi napja, kicsit ideges voltam. Sosem voltam még igazi randevún. Az, hogy valakivel elmegyek vacsorázni, hogy aztán megöljem, nem nevezném randinak.* - Csak nyugodtan én ráérek. *Mosolyodom el kicsit. A múltkori óta teljesen megnyugodtam, egyszer se voltak kitöréseim.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.03.02, 21:34 | Üzenet # 116
Yaoista
- Szia, de jól nézel ki.*Mosolyodom el. Én simán adnék neked csókot, de most kihagyom és nem hozlak zavarba. Bent magamhoz húzva viszonozom a csókod.* - Édes vagy.*Mosolygok, majd elindulok. Úton most is nagyon jól elbeszélünk, majd megérkezzünk. Megnyomom csengőt és kinyitják a kaput. Kiszállva neked is kinyitom az ajtót.* - Gyere.*Átkarolom a vállad és indulunk be, akivel találkozunk köszönök, majd mondják apámék teraszon vannak így odamegyünk.* - Sziasztok.*Engedlek el és apámnak puszit adok, Fumionak kezet nyújtok, mert kivételesen jó gyerek vagyok, de csak miattad.XD* - Fumio... ő itt Nick.*Mutatlak be titeket egymásnak.* 

- Neked is lehet még valakivel szoros köteléked.*Jegyzem még meg és reméltem ez velem lesz.* - Édes vagy.*Mosolygok és hamarosan befutnak a fiamék.* - Sziasztok.*Mosolygok és meg is ölelem a fiam és örülök, hogy viselkedik.* - Nick... rég láttalak.*Mosolygok és lazán adok neki puszit. Nem jegyzem meg a sérülését, ami még látszódik, nem akarom elrontani a hangulatot.* - Érezd csak magad itthon. Hogy vagy? Mikor jössz hozzám ismét?*Kérdezem csak, hogy cukkoljam a fiam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.03.02, 22:09 | Üzenet # 117
Yaoista
*Bókod nagyon jól esett. Nagyon jól éreztem magam, mint veled mindig. Mikor megérkezünk, azért az állam a földön maradt. Oké, felkészítettél, hogy nem minden napi, de ez egy kastély volt majdhogynem. Csak akkor szállok ki, mikor kinyitod nekem is az ajtót.* - Oké... azért csak meglepődtem. *Jegyzem meg úgy mellékesen, de mosolyogtam. Én a derekad karolom át és kicsit bújtam, azért kiélveztem a helyzetet. Én is köszönök mindenkinek, mert azért nem vagyok bunkó. Fumionak kezet nyújtok és rámosolygok. Azért se leszek vele szemét, úgy döntöttem.* - Szia. *A puszin azért kicsit meglepődtem apukádtól, de viszonoztam a gesztust.* - Jól vagy, ami azt illeti nagy jól éééés majd ha bosszantani akarom Igort. *Vigyorodtam el egy kicsit, vettem én, hogy apukád húzni akar és belementem a játékba.*

*Én nem tartottam magam édesnek de rád hagytam. Mikor megjönnek Igorék, fogadom a kézfogást, bár meglep, hiszen általában ember számba se vesz. Nickre először nem tudtam, hogy mit reagáljak, de tőle is fogadtam és köszöntem is.* - Szia... *Ráztam vele kezet, de nagyon távolságtartó voltam. Nem ismertem még, és bizalmatlan voltam. Azért még mindig a közeledben éreztem magam a legjobban.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.03.02, 22:18 | Üzenet # 118
Yaoista
- Ez még semmi.*Nevetek fel picit. Apám szövegére meg rád durcásan nézzek.* - Milyen kis viccesek vagytok.*Morgok de inkább édesen.* - Szerintem is.*Nevet fel apám.* - Örülök, hogy ilyen jól érzed magad szinte ragyogsz.*Mosolyodik el apám és erre én is, mert ez tényleg így van és örültem, hogy én váltom ki belőled.* - Mit isztok? Nick mit kérsz inni? Nem vagy éhes esetleg?*Kérdezz apám, mire csak kicsit kuncogok egyet.* - Látom készültél.*Vigyorgok.* - Köszi... kedves tőled.*Teszem hozzá.* - Én egy kávét és egy whiskyt kérnék.

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.03.02, 22:35 | Üzenet # 119
Yaoista
- Tudom. *Mondom én is mosolyogva. Hát látszódott, hogy boldog vagyok, az biztos. Rád mosolyogtam, hiszen neked volt köszönhető, hogy jól érzem magam.* - Nem vagyok éhes és egy kávét én is elfogadok, köszönöm. *Illedelmes volt, az biztos. Fumio semmit nem mond, csak bemegy, mire én értetlenül nézek. Reméltem, hogy beszélsz ma édesapáddal és normálisan. Én azért ott maradtam melletted és megfogtam a kezed. Tudtam, hogy nem is dolog, hogy elhoztál ide.*

*Mikor hallom ki mit kér, csak felállok és beindulok a konyhába. Azt tudtam, hogy te mit fogsz kérni, ugyan azt, mint Igor. Ismertelek már. Lefőztem a kávét és mindent összeraktam. A ti whiskytek is ráraktam egy tálcára, majd kivittem és lettem az asztalra. A te kávéd mellett már ott volt egy szál cigi is, hiszen már megtanultam egy két dolgot azért.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.03.02, 22:49 | Üzenet # 120
Yaoista
*Kezedre elmosolyodom és felemelve adok rá egy puszit. Én tudtam jól, hogy hova megy Fumio. Kihúzom az egyik széket, hogy leülj majd leülök melléd és megfogom a kezed. Amikor visszajön Fumio rápillantok.* - Köszi.*Mondom neki tényleg igen csak kiteszem magamért.* - Na és itthon mi a helyzet?*Kérdezem és én is rágyújtok és beleiszok a kávémba.*

- Ez csak természetes.*Mosolyodom el. Bár tartottam kicsit én is Nicktől mégis annyira jó volt rájuk nézni. Én is helyet foglalok, majd amikor visszajössz elmosolyodom.* - Köszönöm szépségem. Gyere ülj le te is.*Állok fel és kihúzom a mellettem lévő széket, majd leülök én is.* - Minden rendben van.*Felelem is rágyújtok és én is kávémba iszok. Igen sok mozdulatunk hasonló volt a fiammal.* - Hogy tetszik eddig itt Nick? Nem csodás a kilátás?*Mosolyodom el.* - Örülök, hogy itt vagy. Senkit nem hozott még haza Igor így.*Vigyorgok, hiszen Sergej más volt.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.03.02, 23:11 | Üzenet # 121
Yaoista
*A puszidon elmosolyodom, majd leülök arra a székre, amit kihúzol nekem. Ahogy megfogod a kezem én össze is kulcsoltam az ujjainkat. Fumiora elmosolyodom.* - Köszönöm. *Veszem el én is a kávém és beízesítem, majd kavargatni kezdem. Ahogy nézem a mozdulataitokat apukáddal, majd elnevettem magam, de inkább csak mosolyogtam. Ez volt az első, hogy így látlak benneteket.* - Nagyon szép minden... *Azért még mindig kicsit az ámulat hatása alatt voltam.* - Tudom... *Mondtam halkan, hiszen ezt te is mondtad már nekem és ez rettentő jó érzés volt. Kicsit meg is szorítottam a kezed.* - Ettől valahogy különlegesnek érzem magam. *Kuncogtam, bár valahol tudtam, hogy valóban az vagyok neked.*

- Semmiség. *Nem gondoltam, hogy Igor is megköszöni. Leültem, ahogy kérted és csendesen figyeltem. Valóban jó volt rájuk nézni, de én azért kicsit vizslattam Nicket, hogy minden rendben van-e vele. Én is elvettem egy kávét és bele is ittam. Gyűlöltem a cigit, okkal, hiszen a hátam nem véletlen olyan, amilyen. Ugyan az nem zavart, ha mások dohányoznak, de én sose gyújtottam rá egy szállal se.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.03.02, 23:25 | Üzenet # 122
Yaoista
*Meg se lep apám viselkedése Fumioval hiszen bár nem itt lakom de láttam őket együtt sokat és az is feltűnt, hogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz de erre most nem gondolok.* - Mert az is vagy.*Cirógatom meg a kézfejed. Gondoltam azért még nem csókollak meg nem akartam zavarba hozni, bár az is meglepett, hogy ilyen simán megfogtad a kezem bár azok után, hogy apámmal áll randin voltál nem is olyan meglepő annyira.* - A bátyád volt itt de ugye ő barát.*Mosolyodom el.* - Akkor egészségünkre.*Koccintok apámmal és lehúzom piát.* - Héten mikor érsz rá? Elmehetnénk csak ketten ebédelni a kedvenc étterembe.*Mondom.* - Meg menjünk mi  is most ugye nem tudtunk.*Jegyzem meg neked.*

- Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Tényleg az vagy.*Bólintok én is. Koccintok a fiammal, majd a meghívása nagyon jól esik és ez látszik is rajtam. Nem akarok vele veszekedni és már múltkori óta is lenyugodtam.* - Mondjuk holnap egy ebéd, ha neked is megfelelő.*Mosolygok és ettől még jobb kedvem lesz. Rád pillantok és látom, hogy nézzed Nicket.* - Lazíts.*Mosolygok, de többet nem mondok érted te.* - Mond csak lovagoltál már?

Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2014.03.02, 23:48

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.03.02, 23:51 | Üzenet # 123
Yaoista
*Elmosolyodom rajtatok, azért jól esett, amit mondtatok.* - Az más. *boldog voltam tényleg, hogy elhoztál. Örültem, hogy egész jó a hangulat, amúgy már megszoktam, hogy mindenki bámul szinte. Seime is ezt csinálta eleinte, úgy nézett, mintha marslakó lennék. Nagyon örültem, hogy elhívtad apukád. Legalább végre beszélsz vele és reméltem, hogy jól sül el a dolog.* - Benne vagyok, majd megbeszéljük. *Cirógatom a kezed finoman.* - Nem, még nem lovagoltam, de Igor megígérte, hogy megtanít.

*Láttam, hogy jobb kedved lett, hogy elhívott Igor az ebédre, amire én is elmosolyodom halványan. Arra, hogy lazítsak, csak bólintottam, de azért szemmel tartottam Nicket, viszont nem akartam udvariatlan sem lenni, hiszen megkértél, hogy Igorral szemben viselkedjek, gondoltam ez vonatkozik Nickre is.*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.03, 00:11 | Üzenet # 124
Yaoista
- Megbeszélve.*Bólintok és apámon elmosolyodom. Picit Fumiora pillantok én is, mert én veszem a lapot, de hát tényleg mindenki méreget téged.* - Pontosan.*Bólintok mosolyogva.* - Mond csak valami kaját vihetnénk? Gondoltam, hogy piknikelhetnénk is.*Mosolygok rád.*

- Igor jó lovas szóval jó kezekbe leszel.*Mosolygok.* - Persze van minden azt visztek, amit szeretnétek.*Mosolygok.* - Démon nagyon fog neked örülni.... bár hallottam múltkor lovagoltál egy picit, de így is hiányzol neki. Gondoltam kiviszem múltkor, de esélyem se volt. Makacs, mint a gazdája.*Vigyorodom el.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.03, 00:39 | Üzenet # 125
Yaoista
*Örültem az ebédnek vagy vacsorának, majd tárgyalás kérdése.* - Ebben biztos voltam. *Pillantok rád, a piknik ötlete meg külön tetszett.* - Jó ötlet, okos vagy. *Kuncogtam el magam, hiszen végképp elbukott az elméletem, miszerint kibírom anélkül, hogy dicsérnélek. Öröm volt hallani apukád, majd a végén köhintettem egyet.* - A gazdája meg, mint az apja. *Nem bírtam ki, hogy ne jegyezzek meg ilyen apróságot.*

*Tényleg igyekeztem lazítani és nem figyelni ennyire, de ez bennem volt. Kicsit meglepődök, ahogy beszól neked Nick, habár igaza volt valóban. Elég makacs tudtál lenni, bár meggyőzhető ész érvekkel, ha szükséges volt. Ezt tiszteltem benned talán a legjobban azután, ahogy bántál velem. Csak pislogtam és vártam, hogy te mit fogsz reagálni erre.* 

Keresés: