2025.07.20, Vasárnap, 22:31
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

MioDátum: Szombat, 2017.04.08, 12:41 | Üzenet # 1326
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Elmosolyodom, ahogyan elvörösödsz.* - Senkinek ne mutasd meg ezt az arcodat.*Suttogom az ajkaid közé. A látványodtól csak még keményebb leszek, én se hittem, hogy ennyire pirulós tudsz lenni.* - Isteni vagy.*Csókollak hevesen. Egyik kezeddel a farkad simogatom, míg a másikkal finoman a popsidat markolom.* - Nem fogom bírni már...*Nyögöm egy idő után és végül el is élvezem, de téged tovább simogatlak.* - Jól esett..*Rég éreztem ilyet és hogy veled történt még jobb volt.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.04.14, 12:34 | Üzenet # 1327
Yaoista
- Nem fogom. *Motyogom aranyosan, hiszen senki se venné a fáradtságot, hogy ennyit küzdjön értem, mint te. Teljesen kész voltam csókodra, alig győztem viszonozni. Még sosem történt velem ilyen. Kedves volt, hogy szóltál, így még jobban gyorsítottam a kezemen. Finoman simogatlak még én is levezetésnek.* - Akkor jó... *Csókollak meg, majd vettem el zsepit. Szépen letöröltelek, majd a kezemet is letisztogattam. Utána csak mind két karommal átöleltem a nyakad és hozzád bújtam. Szép lassan, de kimutattam a ragaszkodásom.*

MioDátum: Kedd, 2017.04.18, 11:55 | Üzenet # 1328
Yaoista
*Csókod viszonozom és hagyom neked magam, édes tőled, hogy még le is törölsz. Nálad nem igen tudtam, hogy most mi a helyet, így tovább simogatlak, a másik kezemmel meg magamhoz ölellek. Te majd leállítasz, ha úgy gondolod.* - Jó veled nagyon.*Suttogom füledbe és bele is nyalok, majd megcsókollak.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.04.20, 01:18 | Üzenet # 1329
Yaoista
*Nem bántam, hogy tovább simogatsz, jól esett az érintésed nagyon. Hangodra kicsit megremegtem, utána csókod hatása alá kerültem. Jó darabig így elvagyunk. Élvezem a csókjaid é az egész helyzetet. Miután lefeküdtünk aludni, egész éjszaka szorosan bújtam hozzád. Nem zavart, hogy meztelenek vagyunk, nagyon jó volt érezni téged. Olyan volt, mintha tényleg mindentől megóvnál. Reggel azért később keltem, mint te. Míg te tárgyaltál én elütöttem az időt a szobába, majd veled együtt jöttünk vissza a házba.* - Szia. *Veszem fel a kiscicám, aki nagyon örül nekem. Veszettül dorombolt és bújt a kezemben hozzám.* - Jól van, Luna. *Simogatom finoman és csak mosolyogtam. Odaléptem végül hozzád és adtam egy puszit az arcodra.* - Köszönöm, hogy rábeszéltél. *Utalok a macskára.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.04.23, 16:47 | Üzenet # 1330
Yaoista
*Még ha nem is izgultál fel, legalább mégis élvezted, még ha másként is és a legfontosabb, hogy nem undorodtál tőlem. Szépen lassan haladunk és elérem, hogy tényleg igazán reagáljál rám és megbízzál bennem, minden értelemben. Sokkal jobb volt minden, hogy te is eljöttél.* - Szia macsek.*Simogatom meg azért a buksiját én is.* - Hiányoztál neki.*Kuncogok.* - Szívesen.*Kapsz egy apró csókot.* - Nekem viszont be kell mennem a szállodába, de utána elmehetnénk randira, ha benne vagy.

szela00Dátum: Hétfő, 2017.04.24, 01:05 | Üzenet # 1331
Yaoista
- Igen. *Dédelgetem kedvesen, nagyon vigyáztam rá és szépen gondoztam. Nem volt hiánya semmiben. Csókodra picit elpirulok, még nem szoktam meg a légkört közöttünk. Mégis csak intimebb lett a kapcsolatunk az estétől.* - Szívesen. *Erre azért már jobban elmosolyodtam.* - Nem megyünk el lovagolni megint? *Az jó volt, amíg nem mondtam neked butaságokat, de most nem gondolom, hogy ez megtörténne.* - Vagy van valami terved? *Fontos volt, hogy mit szeretnél.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.05.07, 19:14 | Üzenet # 1332
Yaoista
- Édes vagy.*Kuncogok.* - A lovaglás tökéletes.*Adok még egy csókot, majd elmegyek. Nagyon jó kedvem van és a munka is gyorsan eltelik. Visszaérve elkészülünk, majd lemegyünk a lovakhoz, ahol szörnyű látvány fogad.* - Démon...*Üvöltöm el magam és odarohanok az összeset lóhoz.* - Tarts ki.*Simítok rá, amit most hagyj, hiszen semmi ereje nincsen. Hívom az orvost, majd utána Igort is.* - Mindjárt jön a segítség.*Nagyon aggódom, hiszen az én szívemhez is hozzá nőtt Démon, arról nem is beszélve, hogy Igor mennyire szereti.*  - Ígérem pótoljuk a randit.*Bár tudom ezt mondani se kell.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.05.08, 00:26 | Üzenet # 1333
Yaoista
- Akkor megbeszéltük. *Viszonozom is csókod. Amíg te odavoltál, én edzettem kicsit, nagyon jól esett. Mire visszajössz, már letusolok és várlak. Nagyon nyugodt voltam, még sosem éreztem ezt magamban. Nagyon meglepődtem Démonon. Én nem értem hozzá, mert tudtam, hogy nem szereti az idegeneket.* - Az a legkevesebb. *Simítok a hátadra. Az orvos és Igor megjövetele után, én csak a házban maradtam. Mikor bejöttél te is, odamegyek hozzád.* - Hogy vannak? *Kérdezem kedvesen és finoman az arcodra simítok.* - És te?

MioDátum: Vasárnap, 2017.05.21, 22:00 | Üzenet # 1334
Yaoista
- Sajnos nem jól.*Elmondok mindent.* - Aggódom nagyon. Igaz, hogy nekem se van sok közöm Démonhoz, de attól még a családhoz a tartozik és nagyon fontos, ahogyan a többi ló is.*Nem csak dísznek vannak.* - Arról nem is beszélve, hogy ha elpusztulna, azt Igor nem bírná ki. Nagyon szereti és alapból az állapota is nagyon ingatag, bele se merek gondolni, hogy mi történne ha nem élné túl.*Mondom gondterhelten.* - Démon erős túl fogja élni, másként nem lehet.*Persze én se vagyok benne biztos, de bizakodom.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.05.21, 22:11 | Üzenet # 1335
Yaoista
*Amikor hívsz felveszem, de nagyon nehéz beszélnem.* - A kicsikém rosszul van... kapott injekciót.... nem biztos, hogy elég.*Mondom remegve.* - Gyere ide... kérlek...*Többet nem is tudok neked mondani, annyira ki vagyok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.05.21, 22:32 | Üzenet # 1336
Yaoista
*Türelmetlenül várom, hogy válaszolj nekem.* - 20 perc és ott vagyok. *Nem volt kérdés, hogy sietek hozzád. Leraktam a telefont miután elköszöntem. Felvetem egy farmert és egy pulcsit. Nem volt szükség rá, hogy kiöltözzek. Lementem és fogtam egy taxit, majd már mentem is hozzátok. Becsöngettem és apukád nyitott ajtót.* - Szia... *Köszönök neki.* - Én... *Egyértelmű volt, hogy tudok a dolgokról és hozzád jöttem.* - Lehet szakítottam vele, de képtelen vagyok magára hagyni. *Mondom apukádnak. Mikor beengedett megköszöntem, majd Fumionak is intettem.* - Szeretnék főzni egy kávét és kérni egy meleg plédet. *Biztos voltam benne, hogy addig ott leszel, amíg nem lesz jobban Démon. Így pedig természetesen én is. Miután megkaptam és elkészítettem  mindent, csak kimentem hozzád, ismertem a járást.* - Szia. *Simogatom meg Oriont, mert rögtön odajött. Bementem az istállóba, majd lassan hozzátok, nem akartam, hogy megriadjon a lovacskád.* - Sziasztok. *Leteszem a földre a termoszt, majd leültem melléd és magunk köré terítem a plédet, persze vigyázva, hogy ne zavarja Démont. Átkarollak és magamhoz ölellek.* - Minden rendben lesz. *Suttogom a füledbe és adtam egy puszit a fejedre.

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.05.21, 22:38 | Üzenet # 1337
Yaoista
- Értem. Sajnálom. *Tényleg sajnáltam, mert már megértettem, hogy mit jelent szeretni egy állatot. Finoman megfogom a kezed, majd leültetlek a kanapéra.* - Biztos jobban lesz. *Hozok neked egy pohár italt, bár most cigit nem. Odaadom, majd leülök melléd. Megfogom a kezed és az ölebe húzva finoman simogatom, próbáltalak megnyugtatni. Mikor megjön Nick, azért rendesen meglepődöm. Fogadom a köszönését és még mielőtt bármit mondtatok volna, felálltam és elmentem egy pokrócért, amit aztán odaadtam neki. Miután kiment, csak csöndben maradtam.* - Miért van itt? *Nem értettem, hogy ez miért vagy hogyan van. Ilyen szintű kötődést még nem tudtam felfogni magamtól.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.05.28, 17:10 | Üzenet # 1338
Yaoista
- Nagyon remélem.*Helyezem kényelembe magam.* - Köszönöm szépségem.*Puszillak meg.* - Sokat jelent a közelséged.*Mosolygok rád, majd amikor csöngetnek és Nick áll ott, kissé meglepődöm, majd csak elmosolyodom.* - Örülök, hogy itt vagy.*A pokróccal megelőzöl és megköszönöm neked.* - Azért, mert szereti attól még, hogy szakítottak. Ők ketten összetartoznak és tudod úgy gondolom, hogy összefognak jönni egyszer még.*Tényleg bizakodom.* - Nála jobb társat, nem tudok elképzelni a fiam mellé.*Mosolyodom el.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.05.28, 17:20 | Üzenet # 1339
Yaoista
- Várlak.*Leteszem és csak cirógatom Démont.* - Szia.*Bújok hozzád rögtön.* - Remélem, nem bírnám ki, ha...*Be se tudom fejezni a mondatom.* - Köszönöm, hogy eljöttél, nagyon sokat jelent.*Puszillak meg én is.* - Tényleg te vagy a legjobb.*Mosolyodom el picit, de nem az igazi ugyebár.* - Meg kell gyógyulnod Démon, még nagyon sokat kell együtt lennünk.*Suttogom remegve.* - Sokkal többet fogok veled foglalkozni ígérem.*Nem láthattál még ennyire aggódni.* - Sok élmény vár még ránk te is tudod.*Nagyon finoman érek hozzá.* - Orion is itt van látod.*Pillantok fel, mert persze most is a közelben van és érzi, hogy baj van.* - Megfog gyógyulni kicsike.*Mondom neki.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.06.06, 23:17 | Üzenet # 1340
Yaoista
- Ne is gondolj rá... *Cirógatlak finoman.* - Nem is kérdés, hogy jövök. Akkor is jöttem volna, hanem hívsz. *Puszidra elmosolyodom kicsit. Végig ölellek és simogatlak, ahogy beszélsz Démonhoz.* - Mindenki aggódik. *Nem tudtam, hogy mi mondhatnék még neked.* - De Démon erős, meg fog gyógyulni. *Nagyon bíztam benne, mert tudom, hogy mennyire kiborulnál és szenvednél.* - Elég makacs és látszik, hogy küzd. *Tényleg látszódott rajta, hogy nem adja fel.* - Tudunk neki valahogy még segíteni? *Kérdezlek.* - Hozzak valamit? *Simítom félre a hajad.* - Szólj, ha bármire szükséged van. *Én is nagyon ideges vagyok.* - Nem megyek sehova, itt leszek veled, amíg jobban nem lesz. *Csak a miheztartást végett mondom. Közben látom, hogy Orion föl-le sétálgat a box mellett. Igyekeztem úgy helyezkedni, hogy kényelmesen nekem tudj dőlni.* - Még neked is pihenned kell. *Simogatlak nyugtatóan.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.06.06, 23:58 | Üzenet # 1341
Yaoista
*Picit elpirulok, de nem mondok semmit neked. Végig csak veled vagyok. Csöndesen hallgatlak és figyellek, de nem tudtam még mindig pontosan.* - Értem. *Csak ennyit mondtam végül, majd elmosolyodom én is. Boldognak tűntél a fiad miatt. Csak gondolkoztam ezen az egészen, majd odalépve finoman odabújtam. Úgy éreztem, hogy erre én sosem lennék képes és féltem, hogy megbántalak majd. Lassan elengedtelek, mert nem akartam, hogy Igor meglásson, bár most szinte biztos volt, hogy nem jön.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.06.08, 00:53 | Üzenet # 1342
Yaoista
*Váratlanul ér a bújásod, de annál jobban esik.* - Tényleg nagyon édes vagy.*Puszillak meg.* - Tudom, hogy nem érted ezt meg teljesen, de nem baj.*Majd idővel ez is kifog alakulni.* - Bárhogyan is lesz velünk, akkor is számíthatsz rám, ha nem leszel mellettem.*Ezt már mondtam neked és tudom, hogy még mindig kételkedsz ebben, de ez ne is történjen meg, hiszen akkor azt jelenti, hogy velem maradsz.* - De azért remélem, ez nem fog bekövetkezni.*Mondom ki hangosan a gondolataim.* - Fel sem fogod, hogy milyen sokat jelentesz nekem Fumio.*És ez csak egyre inkább erősödik.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.06.08, 22:23 | Üzenet # 1343
Yaoista
- Köszönöm.*Tényleg mindig számíthatok rád.*  - Igen nagyon erős.*Bólintok.* - Makacs, mint a gazdája mi?*Mosolyodom el picit.* - Semmit, csak majd próbálom kicsit itatni, de ennél többet nem tehetünk.*Pedig bármit megtennék érte.* - Itt van, akire szükségem van.*Célzok rád.* - Köszönöm Nick.*Puszillak meg.* - Amíg nem lesz jobban, nem tudok piheni.*Maximum, ha győzz felettem a fáradság, de amúgy nem.* - Gyere ide Orion.*Mondom neki és így is tesz.* - Még ő is vigyázz rád lovacskám.*Suttogom.* - Apa választotta ki nekem. Egy ideje nem volt lovam és ő elment érte. Mondták neki, hogy makacs természete van és senkit nem tűrt meg magán eddig, de ő tudta, hogy ő nekem való. Amikor meglátom, szerelem volt első látásra.*Mosolyodom el lágyabban.* - Nem egyszer dobott le, de végül elfogadott. Igaz, hogy előtte is volt lovam és az összeset szeretem, de ő más, Démon tényleg hozzám való és ő az én hűségem társam, mint másnak egy kutya.*Nem csak egy egyszerű jószág, annál sokkal több.* - A barátom és a társam, nagyon fontos nekem.*Suttogom és érzem, hogy a könnyek mardossak a szemeim.* - Tudom, hogy egyszer itt fog hagyni, de az most még nem lehet, ahhoz még túl fiatal és még sok időt kell együtt töltenünk. Nem tudom nélküle elképzelni az életem.*Csuklik el a hangom és a könnycsepp legördül az arcomon, amit a hajammal takarom.* - Nem veszíthetem el őt is.*Nagyon el vagyok keseredve.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.06.10, 22:38 | Üzenet # 1344
Yaoista
*Puszidra picit piros lettem. Meglepett, hogy szavak nélkül is mennyire megértesz engem.* - Valóban nem. *Nem tudtam mit jelent mindenek felett így szeretni valakit, akiért nem tartozol felelősséggel. Nem tudtam, hogy milyen a szerelem.* - Nem akarlak bántani. *Adok formát a gondolataimnak. Elmosolyodom ismét, hiszen én melletted akartam maradni, csak nem biztos, hogy képes vagyok rá úgy, ahogy szeretnéd. Szavaidra teljesen elvörösödöm. Szégyenlősen lehajtom a fejem és elfordítom picit a tekintetem. Csak úgy kalapált a szívem.* - Én csak... tudom, hogy nem vagyok normális. *Még akkor sem, ha te azt mondod.* - Félek, hogy csalódni fogsz bennem és tényleg nem tudom, hogy mit jelentek neked. *Néha úgy éreztem, hogy sokat vársz tőlem és a jövőtől, remélsz valamit, amiről én azt hiszem, hogy nem tudom megadni neked. Nem szeretetre neveltek, hanem ölésre. Nem alakult ki bennem az, hogy ezt természetesen tudjam kezelni.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.06.10, 22:51 | Üzenet # 1345
Yaoista
- Egész pontosan. *Kuncogok halkan.* - Értem. *Tudtam, hogy bármire képes lennél érte.* - Itt is leszek, ne köszönd. *Puszillak meg én is.* - Tudom, de én azért jöttem, hogy mindkettőtökre vigyázzak. *Mondom szelíden és több pihenésre nem is gondoltam, minthogy kényelmesen ülj. Oda is jött, ahogy hívtad Oriont. Odahajtotta a fejét és szomorúan nyerített egyet.* - Ne aggódj. *Simogatom meg az orrát.* - Rendbe jön és aztán megint kerülgethetitek egymást. *Mondom neki szelíden. Figyelem, amit mondasz nekem. Tovább cirógatlak és a fejem a válladra hajtom közben. Tudtam, hogy fontos neked Démon, de azt nem, hogy ennyire.* - Nem fog itt hagyni téged. Bízz benne. *Emelem is fel a buksim. Ahogy elcsuklik a hangod, meglátom a könnycseppet, de úgy csináltam, mint aki nem. Finoman rásimítok a fejedre és a nyakamhoz húzom az arcod.* - Nem fogod elveszíteni. Itt lesz veled ma, holnap és utána és még évekig. A te gyönyörű, különleges barátod. *Gyöngéden szeretgetlek és vigasztallak.* - Minden rendben lesz szerelmem. Minden. *Nem is figyeltem, hogy hívlak, hiszen olyan természetes volt.* - Reggel már csak egy rossz álomnak fog tűnni. *Beszélek hozzád halkan, nyugtató hangon.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.06.15, 23:07 | Üzenet # 1346
Yaoista
- Már megtettem.*Ösztönösen jön.* - Vigyázol hidd el, ahogyan mindig is szoktál.*Testileg én vagyok az erősebb, de a lelkemre és a szívemre te vigyázol.* - Pontosan.*Cirógatom meg én is.* - Oké.*Bólintok és csak csendesen hallgatlak. Egyértelmű, hogy tudod sírok, de kedves tőled, hogy nem említed meg, bár az se zavart volna. Bólogatok neked, a szerelmemre meg halványan elmosolyodom.* - Úgy legyen kedvesem.*Megtörlöm az arcom, majd felemelve lágyan megcsókollak enyhén sós ajkaimmal. Egész csak egy pillanatig tart, végül elfeküdve a fejem az öledbe hajtom és úgy cirógatom a lovacskám.* - Meséljek még róla?

MioDátum: Csütörtök, 2017.06.15, 23:29 | Üzenet # 1347
Yaoista
- Ezzel tisztában vagyok.*Tudom, hogy szándékosan sose bántanál.* - Tényleg jól áll a piros, sőt ez inkább már vörös.*Nevetek fel.* - Ne haragudj kincsem, de annyira édes vagy.*Nem rosszból nevetlek ki, de olyan kis imádni való vagy.* - Valóban egy kicsit lökött vagy, de pont amennyire kell, én se vagyok százas.*Kacsintok rád. Te gondolod azt, hogy nem vagy normális, csakis te.* - Túl sokat aggódsz, kattogsz és félsz. Nézd minden kifog alakulni.*Újat nem tudok neked mondani.* - Egyre jobban beleférkőzöl a szívembe és nélküled üres lenne az életem.*Tudom, hogy ezt nem igen fogod fel, de egyszer majd megérted és legfőképpen érezni fogod.* - Ne erőltesd meg a kicsi a buksid feleslegen.*Puszilom meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.06.18, 00:31 | Üzenet # 1348
Yaoista
- Nem haragszom. *Motyogom, Akkor se haragudtam, ha nem szerettem ezt a pirosságot. Szavaidra elmosolyodom kicsit. Bólintok, hogy sokat agyalok és ki fog minden alakulni.* - Nem erőltetem. *Puszidra kicsit még átölellek és beszívom az illatod.* - Igyekszem majd kevesebbet aggódni... *De a félelmem nem múlt ettől függetlenül, sőt. Minél jobban bíztam bennem, annál jobban féltem. Picit még így bújtam, majd halkan megszólaltam.* - Nem értem pontosan, hogy mit jelent, amit mondtál, de... *Rápillantok az arcodra.* - ...nagyon jó érzés, hogy fontos vagyok neked. Még sosem éreztem ilyet. *Számított az életem, a létezésem. Nehéz volt megérteni és felfogni, de jól esett még akkor is, ha van még mit megértenem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.06.18, 00:40 | Üzenet # 1349
Yaoista
- Igyekszem. *Mosolyodom el picit. Nagyon kedvesen vigasztallak, tényleg tenni akartam érted valamit. A kedvesemre én is elmosolyodom, még mindig olyan szépen mondtad. Nem reagáltam arra, ahogy megtörlöd az arcod. Csókod meglep, de viszonozom. Éreztem még a könnycseppeket az ajkaidon, de nem érdekelt. Hagytam, hogy elhelyezkedj és tovább cirógatom a buksid, ahogy az ölembe van.* - Persze. *Egyik kezem gyöngéden az arcodra teszem és finom simogatom a pofid.* - Kényelmes? Ne hozzak még plédet? *Kérdezem aggódva, közben persze kíváncsian hallgattalak.*

MioDátum: Hétfő, 2017.06.26, 18:40 | Üzenet # 1350
Yaoista
- Nem kell, tökéletes így.*Én a combod kezdem el simogatni és közben csak mesélek és mesélek. Apám néha kijön hozzánk megnézni, hogy mi a helyzet vagy éppen kérünk e valamit. Egy falat se megy le a torkomon, csak iszok egy kicsit és a lovacskám is próbálom itatni. Semmi se alszunk éjszaka és idő után már nem is beszélek, csak reménykedek és szerencsére kora reggel Démon bár gyengén, de lábra áll.* - Kicsikém.*Pattanok fel és megölelgettem.* - Annyira aggódtunk érted.*Suttogom megkönnyebbülten.* - Látod Orion is itt volt végig.*Pillantok rá és szinte rajta is látszik, hogy megnyugszik.* - Most már minden rendben lesz.*Simogatom, de nagyon finoman.* - Szólnál kérlek apának, hogy hívja a dokit?*Kérlek meg.*

Keresés: