Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.06.26, 18:40 | Üzenet # 1351 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Azért egy kicsit erőltetted.*Kuncogok, majd csak elmosolyodom a reakciódon.* - Helyes és csak úgy megjegyzem, hogy azzal nincs baj, ha az ember aggódik, csak te túl sokat és feleslegesen dolgokon is.*Még ha te nem is érzed annak. Finoman ölellek magamhoz, majd amit mondasz, arra csak boldogan elmosolyodom.* - Ennek nagyon örülök kicsim.*Finoman az arcodra simítok és megcsókollak.* - Engem már ezzel is boldoggá teszel.*Suttogom az ajkaid közé. Egyre jobban a bűvköröd köré kerülök.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.06.27, 15:12 | Üzenet # 1352 |
 Yaoista
| Elpirulok, ahogy kuncogsz rajtam.* - Szóval egy bizonyos szinten nem baj? *Azt hittem az lenne a normális, ha kicsit se aggódnék. Elmosolyodom simításodra és csókod is viszonozom természetesen.* - Az jó... *Motyogom édesen. Egész végig melletted vagyok, mi se alszunk igazán. Szerettem volna ébren lenni, ha segíteni kell valamiben. Elég sok mindenről beszélgetünk, segítettem vacsorát csinálni és persze Lunával is foglalkoztam egészen addig, míg az ölemben el nem aludt. Látszott a mozdulataimon, hogy mennyire szeretem a kis szőrmókot. Reggel, mikor bejön Nick, hogy felállt Démon, azért azt nagyon jó volt hallani. Nem lett volna jó, ha nem gyógyul meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.06.27, 15:43 | Üzenet # 1353 |
 Yaoista
| - Rendben. *Nagyon finoman cirógatlak és végig nyugtatlak, hogy minden rendben lesz. Láttam apádon, hogy ő is aggódik nagyon. Sejtettem, hogy nem fogsz enni, de gondoltam majd később ráveszlek, fontos volt most, hogy egyél. Mikor már nem beszéltél, akkor is figyeltem rád. Néha adtam egy puszit neked, vagy jobban öleltelek, mikor láttam rajtad, hogy jobban átveszi a félelem a helyét a reménynek. Mikor feláll Démon, sóhajtok egy nagyot megkönnyebbülten. Felállok én is és elmosolyodom rajtatok.* - Persze, hogy szólok. *Szinte szaladok befele.* - Démon felkelt. Gyenge, de felállt. Tudnád hívni az orvost? *Kérlek meg, bár sejtettem, hogy ti is mindjárt kijöttök. Nem várom meg édesapád, már megyek is vissza.* - Hívja. *Megyek oda hozzád és megsimogatom a hátad.* - Nagyon ügyes vagy Démon. *Mosolygok rá, bár most se érdekli. Orion azért közelebb jön és óvatosan odatolja az orrát. Kicsit arrébb állok, hogy kényelmesen odaférjen, majd elkezdem a nyakát simogatni. Had nézze meg magának ő is Démont, hogy jobban van.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.06.27, 17:28 | Üzenet # 1354 |
 Yaoista
| - Igen.*Bólintok. Nagyon sokat jelent, hogy ismét mellettem vagy. Természetesen többször ránézzek, hogy mi a helyzet és nagyon szorítok. Neked mondom, hogy nyugodtan aludjál, de nem teszed és végig velem vagy. Lunán csak mosolygok, olyan szépen bánsz vele, ahogyan vártam. Reggel amikor Nick közli a jó hírt, hogy Démon jobban van, már hívom is a dokit, majd kimegyünk. Elmondom, hogy mindjárt jön és csinálok reggelit, mert most már muszáj enniük. Vissza is megyünk, nagyon fel vagyok dobódva.* - Most már minden rendben lesz.*Csókollak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.06.27, 17:39 | Üzenet # 1355 |
 Yaoista
| - Köszönöm szépen.*Mondom neked, majd az apámnak.* - Gyere ide kicsi.*Meg is szagolgatják egymást, amin csak elmosolyodom.* - Valakik itt nagyon kedvelik egymást.*Kuncogok.* - Máskor ne hozd rám így a frászt Démon.*Simogatom én is, közben befut a doki is. Mivel már jobban van a lovacskám, így nehezebb is megvizsgálni, de ezt most jó jel. Segítségemmel sikerül neki és tényleg kimondhatjuk, hogy minden rendben. Kap gyógyszert és piheni kell, de pár nap és újból régi lesz.* - Köszönöm doktor.*Fogok vele kezet, majd elköszönve elmegy.* - Maradsz ugye reggelire?*Simítok az arcodra.*- Olyan jó, hogy végig velem voltál.*Csókollak meg, nem bírom ki, hogy ne tegyem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.06.29, 07:04 | Üzenet # 1356 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom a lovakon, édesek együtt. Amíg te segítettél az orvosnak, addig én Orionnal foglalkoztam és megszeretgettem kicsit. Hiányzott már, hiszen nagyon megszerettem. Örültem nagyon, hogy Démon pár nap alatt teljesen rendbe jön.* - Megnyugodtál? *Simogatom meg az arcod, majd elmosolyodom.* - Igen. *Simul is a pofim a kezedbe.* - Ez természetes. *Csókod viszonozom, kicsit el is pirulok. Finoman közre fogom az arcod, majd homlokon csókollak.* - Most már minden rendben. *Ölellek magamhoz, majd én adta egy csókot az ajkaidra. Én se bírtam ki. Kicsit elfordítom az arcom és ásítok egy hatalmasat, persze eltakarom a szám a kezemmel.* - Bocsi. *Kuncogok.* - Menjünk? Vagy szeretnél még maradni? *Cirógatlak finoman.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.06.29, 08:15 | Üzenet # 1357 |
 Yaoista
| *Kimegyek veletek és jó látni, hogy mennyire megnyugodtál.* - Akkor jó. *Mosolyodom el és a csókod is viszonozom.* - Segítek reggelit csinálni. *Simogatom meg az arcod. Persze végig mondanod kell, hogy mit csináljak, hiszen főzni nem tudok egyáltalán. Ismét felgyűrtem a felsőm ujját, így láthatóvá válnak a hegek a karomon. Viszont most nem volt rajta se friss, se új seb. Ez volt rá az egyik legnagyobb bizonyíték, hogy mennyire jót teszel nekem.* - Főzzek kávét? *Kérdezlek, mikor a rám bízott dolgokkal végeztem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.07.02, 20:56 | Üzenet # 1358 |
 Yaoista
| - Már csak egy kis aggódólom van bennem, amíg meg nem gyógyul teljesen.*De ez természetes.* - Ahogyan mondod.*Bólintok és a csókodat viszonozom.* - Semmi baj, ha gondolod itt is ledőlhetsz és akkor én is pihenek egyet, de ha nem, akkor haza viszlek. Holnap meg megyünk dolgozni, jó?*Kérdezlek.* - Biztos, hogy pletykálnak rólunk.*Kuncogok.* - Mehetünk.*Fogom meg kezed és így teszünk.* - Ismét kitettél magadért.*Mosolygok a reggelire.* - Akkor jó étvágyat.*Kezdünk el enni a teraszon, hiszen jó idő van. Elmesélem, hogy mit mondott a doki.*

- Köszönöm.*Mondom, hogy mit tegyél.* - Szép vagy.*Mérlek végig és egy puszit is kapsz.* - Igen kérlek.*Bólintok és mire jönnek fiúk végzünk is, ki is pakolunk.* - Igyekeztem.*Megkérlek, hogy te is egyél velünk, úgyis jóban vagy Igorral.* - Ennek nagyon örülök.*Látszik, hogy mekkora kő esett le a szívemről.* - Jó látni Nick, bár annak nem örülök, hogy miként, de örülök, hogy itt vagy.*Mondom kedvesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.02, 21:40 | Üzenet # 1359 |
 Yaoista
| - Az lenne a fura, ha nem lenne. *Mosolyodom el. Picit elgondolkoztam, majd finoman az arcodra simítok.* - Pihenjünk majd együtt. *Tartottam tőle, hogy amúgy eszedbe nem jutna, na meg amúgy is jó lenne még kicsit veled lenni.* - Az jó lesz, a munka jó lesz. *Tetszett a dolog.* - Az tuti. *Vigyorgok, mert amúgy nem érdekelt. Picit szorítom a kezed, olyan jó így lenni.* - Csodásan néz ki. *Mondom a kajára és én is enni kezdek, miután jó étvágyat kívánok.* - Ezt megbeszéltük. *Pillantok rád.* - Ha szükségünk van a másikra, ott leszünk. *Látszott rajtam, hogy mennyire szeretlek, csak félek.*

- Szép... *Mosolyodom el édesen.* - Köszönöm. *Teljesen máshogy reagáltam már a bókjaidra. Éreztem, hogy őszinte és kedves. Más, mint régen és most már jól is esik.* - Rendben. *Főzöm is le a kávét mindenkinek, mert gondolom senki se mond rá nemet.* Segítenek neked megteríteni és örömmel maradok.* - Örülök, hogy jobban van Démon. *Mondom kedvesen és látszott, hogy őszinte.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.07.03, 18:59 | Üzenet # 1360 |
 Yaoista
| - Megbeszéltük.*Bólintok a pihenésre és a munkára is.* - Ez pontosan így van.*Fogom meg a kezed és adok rá egy csókot is, nem fogom magam vissza.* - Köszönöm Fumio.*Mosolygok rá.* - Minden nagyon finom, most már azért éhes voltam.*Idegesség miatt nem éreztem magam annak.* - Hami után kicsit lepihennünk Nickkel.*Mondom el a tervet.*

*Elmosolyodom a fiúkon, annyira édesek és látszik, hogy mennyire szeretik egymást, még ha Igornak ez még mindig nem esett le.* - Örülök, egyetek van bőven.*Mondom.* - Rendben van jól teszitek.*Nekünk is még pihenni kéne, hiszen nem estünk túlzásba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.03, 22:48 | Üzenet # 1361 |
 Yaoista
| *Picit zavarba jöttem a kezemre, de nem bántam.* - Igen, nagyon jól esik. *Én se éreztem magam eddig éhesnek, de most... egy kisdisznót is meg tudnék enni. Rendesen belapátoltam a reggeliből, jó étvággyal ettem. Amúgy is megígértem neked, hogy vigyázok magamra és eszek rendesen.* - Ránk fér. *Mosolyodom el.* - De ti is fáradtnak tűntök. *Állapítom meg, de hát ez nem meglepő.* - Jól fog esni azaz alvás. *Egy pillanatig nem bántam, hogy fent voltunk egész éjszaka.*

*Én csak csendben ettem és figyeltem. Láttam én is, hogy van valami közöttük, de nem értettem, hogy mi. Nem tudtam, hogy a szerelem így néz ki.* - Szerintem én is ledőlök reggeli után. *Nagyon fáradt voltam. Az utóbbi pár napban nem is aludtam jól, csak most veled a szállodában. Egyszer csak keserves nyávogás hallatszik, amin elmosolyodom.* - Adok neki reggelit. Éhenkórász. *Állok föl.* - Elnézést. *Megyek is be, nehogy éhen vesszen szegényke. Felvettem és babusgattam, miközben a konyhában adtam neki reggelit és még tejecskét is. Miután már szépen neki látott, vissza kijöttem, hogy befejezzem én is az evést.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.07.09, 00:52 | Üzenet # 1362 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Mosolygok rád.* - Ránk bizony.*Értek egyet, most már nyugodtan fogok aludni, főleg hogy veled aludhatok.*- Jól teszed és te is aludjál apa, igaza van Nicknek.*Tudtam, hogy miattam nem aludt és így Fumio se.* - Akár itt is tölthetnéd a napot.*Mondom neked, de azt is megértem, ha nemet mondasz.* - Menj csak.*Mosolygok.* - Nagyon egymásra találtak.*Jó ötlet volt, hogy itt maradt.* - Malacka.*Pillantok rád és leveszem egy morzsa darabot a szád széléről, amit be is kapok.* - Nagyon jól bánsz a cicáddal.*Mondom kedvesen Fumionak.*

- Értettem, így lesz.*Bólintok, azért fáradt vagyok, de most tudok aludni, hogy minden rendben van.* - Ez jó ötlet, majd csinálok valami ebédet, mert ha maradsz, akkor pihensz és nem főzhetsz, bármennyire szeretem a főztöd és jobb szakács is vagy.*Kuncogok.* - Valóban.*Értek egyet és azt nem mondom a fiam előtt, hogy mennyire édes vagy.* - Éhes malacka.*Vigyorgok.* - Valld csak be, hogy onnét akartál enni.*Nevetek fel, olyanok mintha nem is szakítottak volna.* - A lehető legjobban.*Bólintok.* - Mindenki pocakja most már tele lesz és jöhet a pihenés. A kis drága szerintem már ki is dőlt.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.09, 19:53 | Üzenet # 1363 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam az édesre. Bíztam benne, hogy így nyugodtan fogsz tudni aludni, akárcsak én. Elkuncogtam magam, ahogy apukádra is rászólsz, nagyon aranyos, ahogy vigyázol rá. Meglepődtem a felajánlásra, amit apukád csak jobban fokoz. Finoman az arcodra simítok.* - Jó lenne. *Örültem, hogy még megnyújtjuk kicsit ezt a pár napot. Nagyon nehéz elengedni téged.* - De egyébként szívesen főzök, nekem az kikapcsolódás. *Még az étteremben is. Ez egy olyan dolog volt, amit imádtam.* - Úgy látszik, kiheverte a Sergej-traumát. *Kuncogok, hiszen elsőre nagyon megijedt, most meg olyan hangosan magyarázott, hogy csak na. A morzsára elnevettem magam.* - Megengedhetem, van aki leszedi. *Vigyorgok, apukádon pedig ismét nevetek.* - Mennyi idős cica? *Kérdezlek titeket.*

*Csöndesen figyelek, amíg be nem megyek. Kicsit zavarba jövök arra, amit mondtok nekem. Szégyenlősen le is hajtom a fejem egy kicsit.* - Köszönöm. *Nem szoktam meg, hogy egy ilyen dologért megdicsérnek.* - Igyekszem vigyázni rá. *Láthatóan nagyon jót tett, hogy valamihez így kötődhetek. Egy állat mégis más, mint egy ember. Lehet másmilyen, de bizalom volt, amit még bőven tanulnom kellett és ez segített.* - Majd felviszem, hogy velü.. em aludjon. *Javítom magam nagyon gyorsan, reméltem senki se veszi észre. Inkább ettem is tovább. A cica korát én nem tudtam pontosan, nem is nagyon foglalkoztatott.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.07.16, 20:05 | Üzenet # 1364 |
 Yaoista
| - Ez még jobb ötlet.*Bár nekem mindegy, hogy ki főzz a lényeg, hogy legyél itt* - Akkor döntsétek el.*Szívesen segítek neked és apának is természetesen.* - Igen ki.*Vicces jelenet volt, bár Sergejnél általános.* - Pontosan.*Mondom apának a leevésre.* - Akkor is malac vagy.*Pimaszkodom veled.* - Nagyon jól megy.*Célzok a vigyázásra és úgy általában a gondoskodásra.* - Nincs elkényeztetve.*Nevetek fel.* - Ezt nem kell különben megköszönöd.*Kacsintok rá.*

- Nekem is mindegy, hogy ki főzz, de akkor Nick döntsd el te.*Bármelyik opció megfelel.* - Szerintem Sergejnek lesznek még kitörései, de edzett kismacska, meg majd megszokja.*Kuncogok. Bólogatok egyetértően, hogy milyen jól megy neked. Szerencsére a fiúknak nem tűnik fel, hogy mit is mondasz vagy lehet Nicknek igen, de ugye tudja, hogy titok. Az a fontos, hogy Igor ne kapcsoljon.* - Ugyan dehogy van.*Nevetek én is.* - Kér még valaki valamit?*Nagyon jól érzem magam, olyan jó így négyen együtt, főleg hogy már Démon is sokkal jobban van.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.16, 21:30 | Üzenet # 1365 |
 Yaoista
| - Akkor főzök én és majd befogom Igort. *Kuncogok kicsit, de annyira megörültél neki és szerettem volna egy kis jókedvet.* - Biztos. *Mosolyodom el* - Te meg egy perverz disznó. *Pimaszkodom én is vissza, nem hagyom magam. Annyira jó volt, ahogy Fumioval beszéltél és nekem fel is tűnt a kis nyelvbotlás, de úgy csináltam, mint akinek nem. Egyrészt az ő dolguk, másrészt neked erről még nem kell tudnod. Korai lenne.* - Nem baj, jár neki. *Kuncogok a cicakényeztetésen.* - Én nem kérek már semmit, köszönöm. Tele vagyok. *Fogyasztottam rendesen. Volt hely a pocakomba. Kényelmesen hátra is dőlök és megsimogatom a hasam.*

*Picit elmosolyodom, hogy jól meg, sőt még zavarba is jövök.* - Szeret velem aludni. *Hiszen ha csak szunyókál délután, akkor is mindig az ölembe mászik vagy mellém kucorodik.* - Egy picit talán. *De örültem, hogy így tudok rá figyelni. Már nem aggódtam annyira.* - Én sem kérek, köszönöm. *Én is ettem rendesen. Látszódott az arcomon, hogy mennyire fáradt vagyok.* - Te kérsz még valamit? *Hiszen szívesen hoztam volna neked bármit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.07.21, 00:41 | Üzenet # 1366 |
 Yaoista
| - Akkor ez el lett döntve.*Úgyse mostanság főztünk együtt.* - Igen az vagyok.*Vigyorgok büszkén.* - Elvégre te vagy a gazdija és az se baj, ha el van kényeztetve.*Nem rosszból mondtam.* - Én is tele vagyok, köszönöm.*Én a te pocid simogatom meg.* - Tényleg tele van.*Kuncogok.* - Akkor mi kicsit ledőlünk.*Megkérdezem, hogy segítsünk e pakolni, de apám nem engedi. Elköszönve felmegyünk.* - Majd alvás után fürdünk jó? Most érzem, hogy tele a poci, kijött a fáradság.*Ásítok is egy nagyot.* - Így megfelel?*Kérdezlek és elkezdek vetkőzni.* - Mit szeretnél főzni?

- Nekem tökéletes, már rég ettem a főztötökből.*Nyugtázom.* - Pontosan.*Bólint, annyira édes vagy, egyre nehezebb visszafognom magam, hogy ne érjek hozzád.* - Én is jól laktam, köszönöm.*Mosolygok rád.* - Menjetek csak.*Persze nem hagyom, hogy segítsenek.* - Akkor egy kicsit mi is ledőlünk? Mert ugye velem szeretnél.*Kuncogok.* - Annyira jó, hogy ilyen szinten Igor nagyon lassú, de vigyáznunk kell. Automatikusan jött igaz? Nekem is nagyon nehéz visszafogni magam.*Simítok a kezedre.* - Pakoljunk el és vonuljunk félre, mit szólsz?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.07.21, 20:22 | Üzenet # 1367 |
 Yaoista
| - Bizony. *Mosolyodom el.* - De még mekkora. *Nevettem el magam. A pocimra elmosolyodom.* - Teljesen. *Kuncogok veled, azért már nekem is jobb a kedvem. Megköszöntem apádnak a reggelit és a segítség meg se lepett, hogy nem engedi, pedig szívesen segítettem volna.* - Jó ötlet. *Én ásítok rögtön, ahogy te is.* - Ragályos. *Mosolyodom el.* - Tökéletes. *Kezdek el én is vetkőzni.* - Még nem tudom. Majd szétnézek, mi van és majd akkor megmondom. *Alsógatyát azért hagytam magamon. Ledőlök az ágyba és elterülök.* - De jó... *Mosolyodom el.* - Mindennek olyan illata van, mint neked. *Tetszett nagyon.* - Bújj ide. *Hívlak oda édesen. Mikor befeküdtél te is, magamhoz ölellek szorosan.* - Most már minden rendben lesz Démonnal. *Puszilom meg a buksid.* - Orion is vigyáz rá. *Cirógatlak finoman.* - És te is itt vagy neki.

*Elmosolyodom kicsit, de éppen csak. Nagyon jól esett, amit te és Igor mondtatok, picit zavarban is voltam. Nem mondtam rá ugyan semmit, de a tekintetem beszélt helyettem. Elköszöntem a fiúktól, mikor lepihennek.* - Ige... *Akad fenn a szó és hirtelen nagyon elvörösödtem.* - Sajnálom, jobban figyelek. *Mondom halkan, ismét zavarban. Az autómatikusanra csak bólintottam egy aprót. Kezemre rád pillantok, majd elmosolyodom kicsit.* - Menj előre, majd én elpakolok. *Aggódtam érted, hiszen te jobban idegeskedtél az éjszaka és kicsit sem pihentél.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.07.28, 22:53 | Üzenet # 1368 |
 Yaoista
| - Az biztos.*Kuncogok.* - Biztos, hogy találsz sok mindent, ennyire már ismered apámat.*Minden bizonnyal tele a hűtő.* - Édes vagy nagyon.*Alsót én is hagyok magamon, majd ahogyan kéred befekszem és hozzád bújok.* - Igen most már minden rendben lesz.*Bólintok.* - El se hiszed, hogy mennyit jelent, hogy itt voltál végig velem.*Bújok jobban hozzád.* - Te meg itt vagy nekem.*Csókollak meg, majd visszahelyezkedem.* - Addig maradhatsz itt, amíg szeretnél remélem tudod.*Nagyon bizakodom, hogy egyszer visszajössz hozzám.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2017.07.28, 23:09 | Üzenet # 1369 |
 Yaoista
| - Semmi baj, nem azért mondtam.*Olyan kis édes vagy.* - Együtt elpakolunk, ne aggódj bírom a strapát.*Így is teszünk, majd felmegyünk a szobámba, a cicáddal együtt.* - Azért becsukom az ajtót.*Bár kopogás nélkül senki nem jön be, de jobb biztosra menni.* - Milyen furcsa, hogy itt van Nick, de nagyon örülök neki. Igor úgy mosolyog, mint mielőtt szakítottak.*Levetkőzök és elterülve várlak téged is.* - Jó lesz kicsit aludni, elvégre végig velem voltál.*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.07.29, 12:39 | Üzenet # 1370 |
 Yaoista
| - Rendben. *Mosolyodom el. Nagyon gyorsan elpakolom, majd az ajtóra csak bólintok már nálad. Szépen elhelyeztem a cicám, fel se ébredt a kis drága.* - Kedves, hogy eljött. *Értek veled egyet. Én is levetkőzök és bebújok melléd kicsit.* - Én nem vagyok olyan fáradt. *Csókod persze viszonozom és kicsit jobban simultam.* - De örülök, hogy minden rendben. *Közben simogatom a cicát, még álmában is édesen dorombolt. Ahhoz képest, hogy azt mondtam, nem vagyok olyan fáradt, nagyon hamar elaludtam melletted. Olyan nyugtató hatással voltál rám, hogy kidőltem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.07.29, 12:59 | Üzenet # 1371 |
 Yaoista
| - Az tuti. *Kuncogok, hiszen most is annyi mindennel készült.* - Mindig melletted leszek, amikor szükséged van rám. *Puszillak meg, ahogy jobban bújsz. Csókod kicsit el is nyújtom és csak tovább cirógatlak.* - Igen, tudom. De holnap már dolgozni szeretnék. Tudod van egy főnököm, aki nagyon szereti a hasát... szeretnék neki végre ebédet főzni. *Ebből rájöhettél, hogy már főzni is szeretnék rendesen.* - Na de aludjunk. *Túrok a hajadba és finoman cirógatni kezdem egészen addig, amíg el nem alszom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.07.29, 19:59 | Üzenet # 1372 |
 Yaoista
| - Ahogyan én melletted.*Ez sose fog változni.* - Ez így van, de arra gondoltam, hogy jöhetsz bármikor ide és hozzám is.*Tény, hogy be kell jelentkezned, de ez is csak a védelmed van.* - Rendben.*Megcsókollak még, majd elég hamar elalszok, de nem alszunk, olyan sokat. Lazán öltözök fel, ahol nem csak apámékat, de Sergejéket is látom.* - Micsoda meglepetés sziasztok.*Köszönök mosolyogva, ők meg főleg meg vannak lepve, hogy itt vagy.* - Ezt el se hiszem, hogy itt vagy Ninck.*Ugrik Sergej a nyakadba, majd az enyémbe.* - Mégis hogy mi történt?*Kérdezi.* - Nick elmeséli majd.*Biztos azt hiszi, hogy együtt vagyunk, hiszen nem tud Démonról.* - Seime beszélhetnénk?*Amikor bólint kimegyünk a teraszra viszek italt is.* - Akartam már veled beszélni, szeretnék bocsánatot kérni és békülni.*Nyújtok kezet.* - Megbocsátasz?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.07.29, 20:11 | Üzenet # 1373 |
 Yaoista
| - Igen az.*Bólintok.* - Én sem, de jó lesz kicsit piheni.*Rajtad elkuncogom magam, hogy így kidőltél. Alszol már, amikor a fiúk telefonálnak. Nicket nem mondom el meglepetésnek szántam. El is alszom kicsit, de mire jönnek a fiúk már fent vagyunk. Úgy voltam vele, hogy nem ébresztelek fel, de magadtól felkeltél.* - Sziasztok fiatalok.*Mosolygok rájuk, mire bármit is mesélhetnének Igorék is befutnak.* - Akkor ti beszélgessetek, majd csatlakozzatok.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.07.29, 23:16 | Üzenet # 1374 |
 Yaoista
| *Lágyan elmosolyodom.* - Köszönöm. *Suttogom még halkan. Nagyon jó volt így aludni veled. Sokkal kipihentebb voltam még akkor is, ha csak egy picit aludtunk. Kérek tőled egy pólót, hogy mégse ugyan azt vegyem vissza, amibe tegnap egész éjszaka voltam. Picit nagy volt, de nem volt gáz, na meg jó illata volt.* - Sziasztok. *Köszönök én is mindenkinek.* - Szia. *Nevettem el magam és megölelgettem Sergejt. Persze elengedtem, amint a te nyakadba köt ki. Örültem, hogy kimész és beszélsz Seimével, büszke voltam rád nagyon.* - Démon beteg lett. *Fordulok Sergejhez.* - Megígértem neki, hogy... mellette leszek, mikor szükség van rá. *Magyarázom halkan neki.* - Rég találkoztunk, jól nézel ki. *Nézek végig rajta.* - Kicsattansz a boldogságtól. *Ami rólam nem volt elmondható, de a lánc a nyakamba lógott. Látszott, hogy fogytam egy kicsit és fáradt vagyok.* - Majd mesélsz? *Kérdezlek téged, majd Diablora nézek.* - Tudtatok aludni?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.07.29, 23:25 | Üzenet # 1375 |
 Yaoista
| - Bizton tetszeni fog nekik minden. *Nyugtatlak meg kedvesen. A főházba érve már váltottam a stílusomon és máshogy viselkedtem. Kicsit távolságtartóbb voltam veled, mint ilyenkor mindig.* - Sziasztok és jó napot. *Köszönök mindenkinek. Meglepett, ahogy a főnök rögtön hozzám fordul.* - Természetesen. *Megyek ki a teraszra. Előveszek egy szál cigit és rágyújtok.* - Mikor nem bocsátottam meg neked? *Kérdezem lágyabban. Fogadom a kéznyújtást és odahúzlak egy ölelésre is. Megveregetem a vállad, majd elengedlek.* - Hogyhogy itt van? *Kérdezek rá egyenesen, de nem rosszallóan, csak meglepetten.*
|
|
| |