2025.07.20, Vasárnap, 18:48
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

szela00Dátum: Szombat, 2017.07.29, 23:30 | Üzenet # 1376
Yaoista
*Mindent átalszok, egy dolgot kivéve: mikor kikelsz mellőlem. Pár percre rá fel is ébredtem, mert hiányérzetem volt. Cicástúl, egy köntösbe mentem le utánatok, de már hallottam mindenki hangját.* - Sziasztok. *Köszönök én is. Még rettentő fáradt voltam.* - Kértek valamit? *Kérdezem rögtön, hiszen ezt mindig megkérdeztem. Lunát finoman simogattam, már ébren volt. Kicsit nyávogni kezdett, amin elmosolyodom ismét.* - Megyünk, megyünk. *Nyugtatgatom. Kis bélpoklos volt és megint éhes volt.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 12:49 | Üzenet # 1377
Yaoista
- Ilyen még nem volt, de nem akarok, ezzel visszaélni.*Még ha sokszor úgyis jön le. Elmosolyodom, ahogyan megölelsz megelőztél.* - Köszönöm, hiányoztál már.*Most már tényleg kimondom a dolgokat és nem csak a szemétségeket.* - Démon rosszul lett.*Elmondok mindent.* - De már jobban van.*Elmondom azt is, hogy mi történt előtte, hiszen nem beszéltünk a balhé óta.* - Nos ez a helyzet.*Gyújtok rá én is.* - Ti hogy vagytok? Jó rátok nézni.*Mosolyodom el.* - Nem is tudtam, hogy elmentek. Szöszi gondolom nagyon élvezte.

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 13:02 | Üzenet # 1378
Yaoista
- Beteg lett? Most már jól van ugye?*Kérdezem aggódva.* - Ez kedves.*Mosolyodom.* - Köszönöm szépen és remekül vagyok.*Mosolygok ezerrel.* - Te viszont nem nézel ki valami jól.*Szomorodom el, ettől picit.* - Persze, hogy mesélek nagyon nagyon sok mondanivalóm van.*Amúgy is, de most meg főleg.* - Egy kávé jöhet köszi meg majd a cica.*Kuncogok Fumiora.* - Hoztunk ajándékokat is, majd ha visszajönnek megkapjátok, Igoré tetszeni fog.*Vigyorodom el.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 13:05 | Üzenet # 1379
Yaoista
- Már jól van szerencsére.*Szólok közbe.* - Igen és ti?*Kérdezem.* - Kedves vagy köszönjük.*Simogatom meg Sergej arcát.* - Segítek neked.*Kimegyünk a konyhába, ahol felveszem a cicát.* - Mi van csöppség megint éhes vagy?*Kuncogok, mire nyávog egyet.* - Ezt igennek veszem.*Nevetek fel.* - Remélem Igorék békülnek, de úgy érzem igen.*Közben cirógatom a kicsikét, még mindig viccesen nézz ki a kezembe.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 20:02 | Üzenet # 1380
Yaoista
- Rendben, ha evett. *Mondom a cicára, hiszen az volt a legfontosabb. Kimegyek veled és leraktam menetközbe a drágát. Mikor felveszed, elmosolyodom.* - Ha nem békülnének, már hallanánk. *Teszem hozzá. Szépen kirakom neki a kajcsit meg a tejecskét.* - Most már ehetsz. *Veszem el tőled és odateszem a táljához, aminek neki is esett.* - Jól van, csak szépen. *Cirógatom meg a hátát.* - Aranyos a kezedbe. *Mondom a cicára neked. Egy pillanatra megölellek, majd odalépek a kávéfőzőhöz.* - Szerinted Igorék kérnek? *Kérdezem, de úgy, mint aki semmit se tett.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 20:19 | Üzenet # 1381
Yaoista
- Örülök neki. *Mosolyodom el.* - Az lehet, de jól leszek. *Bár ezt már nem mondom olyan vidáman.* - Kíváncsi vagyok nagyon. *Hallani akartam, hogy mizujs veled.* - Én is kérnék egy kávét. *Mondom még, majd elmosolyodom.* - Mit vettetek neki? *Kérdezem kíváncsian.* - Vagy meglepetés? *Sejtettem, hogy nem fogod elárulni. Miután kettesbe maradtunk leültem a kanapéra.* - Na mesélj. Nagyon érdekel minden. Ne haragudj, hogy nem kerestelek, csak nem tudtam, hogy... mit mondjak...

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 20:22 | Üzenet # 1382
Yaoista
- Te is. *Nagyon hiányoztál már.* - Mostmár jól van? *Kérdezem rögtön.* - Akkor jó. *Sóhajtok fel. Kár lenne azért a szép állatért na meg a barátod. Tudom, hogy nagyon fájna az elvesztése. Mindent végighallgatok, hogy mi volt veletek.* - És most ez lesz? Néha találkoztok? *Hiába jöttetek le így, láttam, hogy nem puszta barátság van köztetek, az nem ilyen.* - Megvagyunk. *Mosolyodom el picit.* - Meglepetés volt neki. Nagyon tetszett neki, főleg Disneyland. *Nem is volt kérdés, hogy az lesz a kedvenc.* - Megígértem neki, hogy minden évben visszaviszem. *Hosszú távra terveztem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 21:42 | Üzenet # 1383
Yaoista
*Elmosolyodom, hogy én is.* - Még nem az igazi, de jól lesz.*Most már nagyon bizakodó vagyok.* - Nem tudom, hogy mi lesz. Ez se állapot tudom jól, de így vele lehetek és olyan jó. Talán tényleg visszajön hozzám. Tudom szerinted ez hülyeség, de csak rá vágyok. Nagyon rossz nélküle, de most hogy vele voltam, minden sokkal jobb lett.*Nekem még mindig nem esett le, hogy ez bizony szerelem.* - Annál több nem?*Mosolyodom el féloldalasan.* - Azt elhiszem, biztos nagyon pörgött.*Látom lelki szemeim előtt, mire fel is nevetek* - Ez jól hangzik. Akkor nagy a boldogság, igaz? Nagyon örülök nektek.*Cirógatom meg az arcodat.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 21:50 | Üzenet # 1384
Yaoista
- Köszi.*Mondom Fumionak.* - Remélem is, rám mindig számíthatsz.*Simogatom meg az arcodat.* - Majd megtudod de nagyon fogod értékelni, ebben biztos vagyok.*Kuncogok.* - Semmi baj, én csak adtam neked egy kis időt, de már akartalak keresni. Nick, mint mondtam rám mindig számíthatsz oké? Szeretlek és a barátom vagy, ha együtt vagy Igorral, ha nem.*Nem változtat a helyzeten.* - Akkor kezdem az elejéről.*Mindent elmesélek neked, még a szexet is vagyis annyit, hogy bealudtam és mivel leptem meg Seimét, többit a fantáziádra bízom.* - Olyan boldog és szerelmes vagyok, hogy arra szavak sincsenek.

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.07.30, 21:59 | Üzenet # 1385
Yaoista
- Jogos.*Mosolyodom el.* - Mintha nem evett volna semmit.*Nevetek fel.* - Azt mondod? Szinte elveszik.*Alapból pici főleg az enyémbe. Meglep az ölelésed, de annál jobban esik.* - Szerintem igen, de ha mégse, akkor is majd elfogy.*Odamenve megfogom az arcod és magam felé fordítva adok egy apró csókot.* - Bevallom kicsit élvezem is még, hogy így titokban kell lennünk.*Meg van a maga a szépsége.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 00:27 | Üzenet # 1386
Yaoista
- Igen, olyan. Haspók. *Mosolyodom el.* - Mert nagy a tenyered. *Fogom meg a kezed és összemérem az enyémmel.* - Látod? *Szinte az én kezem is elveszett a tiédbe.* - Nem a cica kicsi, te vagy nagy. *Közlöm veled, de picit mosolyogtam.* - Rendben. *Meglep, ahogy megfogod az arcom. Lágyan viszonozom a csókod, zavarba is jövök.* - Ha megtudják, akkor mi lesz? *Kérdezlek kíváncsian.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 00:35 | Üzenet # 1387
Yaoista
- Egyre kíváncsibb vagyok. *Nagyon érdekelt, hogy mit vettél, de már most éreztem, hogy hatalmas nevetés lesz belőle.* - Rendben. *Mosolyodom el.* - Köszönöm. *Nagyon örültem, hogy egy ilyen jó barátot is szereztem közben.* - Hát honnan máshonnan. *Kuncogok és csak hallgatlak. Elnevettem magam rengetegszer, viccesen meséltél, na meg ahogy elképzeltem Seimét... zseniális lehetett.* - Látszik és én is boldog vagyok miattad. Csak úgy ragyog a tekinteted. *Mosolyodom el.* - Tudod... a szakítás ellenére együtt voltunk most kicsit. *Elmeséltem én is mindent, hogy milyen jó volt, mennyire közel kerültünk egymáshoz, na meg a láncot is, amit Igor kapott.* - Nem tudom, hogy lesz tovább... de egyre közelebb kerül hozzám. *Mosolyodom el.* - Akárcsak hozzád Seime.

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 00:44 | Üzenet # 1388
Yaoista
- Az a legfontosabb. *Nyugszom meg.* - Nem az érzéseid tartom hülyeségnek, csak Nick jelenlétét veszélyesnek. *Magyarázom neked.* - Annak kifejezetten örülök, hogy valakihez így kötődsz. *Cirógatom meg az arcod.* - Ez a fontos. *Nem is tudtam, hogy mi lenne a legjobb. Már én is láttam, hogy szerelmes vagy Nickbe.* - Egy kicsit. *Több volt persze.* - Teljesen fel volt pezsdülve, alig lehetett lelőni. *Csóválom meg a fejem.* - Igen. Nagyon jól érzem magam vele. *Veszek elő egy szál cigit és persze téged is megkínállak.* - Te pedig vigyázz magadra, rendben?

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 14:57 | Üzenet # 1389
Yaoista
- Igen igen tudom.*Nem is veszekszem ezen veled.*  - Köszönöm.*Mosolyodom el, már ez is haladás* - Azt elhiszem, bár alapból nem lehet.*Kuncogok.* - Akkor jó, bár elég csak rátok nézni.*Mosolyodom el.* - Köszönöm.*Veszem el és meg is gyújtom.* - Vigyázok tényleg most már jobban vagyok, főleg hogy Démon is rendben van. Arra gondoltam, hogy elutazok pár napra, de most hogy így Nickkel el vagyunk lehet, hogy nem megyek és azt is meg akarom várni, hogy Démon teljesen rendbe jöjjön.*Ő az első.* - A további meg kiderül.*Látszik, hogy több az életkedvem, de nem az igazi.* - Nem tudom mi lesz.*Lánc nekem ott lóg a nyakamba.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 15:06 | Üzenet # 1390
Yaoista
- Ez természetes.*Puszillak meg.* - Köszönöm szépen, ez kedves.*Ölellek magamhoz.* - Igen?*Figyelmesen hallgatlak. Nem irigyellek titeket, tényleg nehéz helyzet.* - Bár csak tudnék okos tanácsot adni.*Sóhajtok fel.* - Igen én is úgy érzem, talán lassan tényleg meghódítom.*Mosolyodom el.* - Néha törékenynek érzem a kapcsolatunk és ott van az exe, ami tudom, hogy részemről butaság, de tudod milyen vagyok.*Nevetek fel.* - Nem akarok elcseszni a hülyeségeimmel.*Ettől tartok.* - Nektek meg továbbra is szurkolok. Igor biztos, hogy várni fog rád.*Ebben biztos vagyok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 15:10 | Üzenet # 1391
Yaoista
- Az biztos.*Kuncogok.* - Jó fura lenne, ha akkora kezem lenne, mint neked.*Elég viccesen néznék ki.* - Pont a kezembe való.*Csókolom meg a kézfejed.* - Oké, de a cica is kicsi, annyira nem vagyok óriás.*Vannak nálam is magasabbak, de tény nem lehet panaszom.* - Nos Igor kiveri balhét, a többiek meg idővel elfogadnák. Sergej örülne az biztos, Seime is bele törődne úgymond, nos Igor meg Igor. Te is tudod jól, ha tényleg együtt leszünk és megtudja nem lesz könnyű menet, de erről még kár beszélni.

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 22:30 | Üzenet # 1392
Yaoista
- Ez igaz. *Kuncogok kicsit. Kézcsókodra hirtelen elpirultam.* - Majd megnő és édes nagy cica lesz. *Annyira megszerettem a kis szőrpamacsot.* - Értem. *Nyugtázom a hallottakat és kivételesen tényleg megértettem, amit mondasz nekem.* - Rendben, akkor nem beszélünk. *Simogatom meg kicsit az arcod. Kicsit elgondolkoztam megint, majd csak megkérdeztem.* - Mi számít annak, hogy tényleg együtt vagyunk? *Nem értettem ezekhez a dolgokhoz.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 22:37 | Üzenet # 1393
Yaoista
- Nem kell okosat mondanod. Örülök, hogy meghallgatsz. *Mosolyodom el.* - Lassan? Elvitt Párizsba. *Nevetek fel.* - Miért érzed törékenynek? Beszél még az exével? *Kérdezek rá, mert hát nekem ezekről fogalmam sem volt.* - Igen, tudom... magadban keresed a hibát. *Mosolyodom el.* - Hát... szerintem elég rég ismer, pontosan tudja milyen bolond vagy. *Cirógatom meg az arcod.* - Igen... tudod adtam neki én is egy nyakláncot és mint látod... *Mutatom az enyém.* - Ez is visszakerült. Levettem, mikor szakítottam vele. *Magyarázom meg.* - Távolságot kéne tartanom tőle, de nagyon nehéz. *Szorítom meg a medálom.* - Én miattad nem aggódok. *Mosolyodom el.* - Igor szerint jó helyen vagy, neki pedig elhiszem.

szela00Dátum: Hétfő, 2017.07.31, 22:48 | Üzenet # 1394
Yaoista
- Ez igaz. *Értek veled egyet, tényleg nem egyszerű lekapcsolni Sergejt.* - Szerintem ettől függetlenül nem rossz ötlet egy kis pihenő, de csak miután Démon meggyógyult. *Teszem hozzá.* - Egy kicsit kiszellőzteted a fejed, sok volt az elmúlt időszak. *Egy kész hullámvasút.* - Vagy ha azon múlik, vidd magaddal Nicket. *Bár nem tartom jó ötletnek.* - Mondjuk lehet, hogy egyedül most jobban ki tudnál kapcsolni. *Kivételesen nem Nicket húzom le. Feltűnt a láncod és meglepődök.* - Szép a nyakláncod. *Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.08.01, 00:33 | Üzenet # 1395
Yaoista
- Igen igazad van.*Értek egyet* - Vele másképpen akartam volna menni, tényleg jobb lesz egyedül.*Igazad van.* - Köszönöm Seime, hogy ilyen megértő vagy bár vicces, hogy pont akkor, amikor nem vagyunk együtt.*Nem rosszból mondom.* - Köszönöm tőle kaptam, bár gondolom ezt kitaláltad.*Mosolyodom el.* - Mindig magamon fogom tartani.*Szorítom meg.* - Na de ne búsuljunk.*Ki akarom élvezni, hogy éppen minden jó.* - Mesélj csináltátok valami extra helyen?*Nem bírtam ki, hogy ne kérdezzem meg.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.08.01, 00:43 | Üzenet # 1396
Yaoista
- Azt bármikor*Simogatom meg a buksidat.* - Igaz és azt mondta, hogy minden évbe elvisz valahova.*Legjobb, hogy ennyire előre tervezz.* - Nem, csak sok emlék fűzi hozzá és olyan, mintha belefurakodna a kapcsolatunkba. Tudom tényleg hülye vagyok.*Fogom a fejemet.* - Folyton.*Ebben nem változtam.* - Ott a pont.*Nevetek fel.* - Olykor úgy érzem, hogy sose fogok a tökéletes exe nyomába érni.*Tisztában vagyok vele, hogy ez a én hülye gondolatom, de nehéz rajta visszaváltoztatni.* - Ez olyan szép.*Hatódom meg.* - Mert szerelmes vagy belé, annyira édes vagy.*Szorongatlak meg.* - Igor ezt mondta? Ez kedves tőle.*Látszik, hogy milyen jól esik.* - Mit mondott pontosan?

szela00Dátum: Kedd, 2017.08.01, 00:50 | Üzenet # 1397
Yaoista
- Nálad nem lesz édesebb.*Mosolyodom el.* - Az, hogy együtt járunk, egy pár leszünk.*Gondolkozom, hogy fogalmazzak.* - Itt nem csak arról van szó, hogy testileg együtt leszünk, hanem minden értelemben. Hogy is mondjam neked, akkor mi már egyek leszünk. Érted?*Nem akarom, hogy félreértsd a helyzetet.* - Nem tudom jól megmagyarázni neked, de ha megtörténik, akkor tudni fogod.*Simogatom meg a fejed.* - Olyan szempontból együtt vagyunk, hogy senkire nem nézek rá rajtad kívül.*Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.08.04, 21:27 | Üzenet # 1398
Yaoista
- Még mindig nem szoktam meg, hogy édesnek találsz. *Pirulok el egy kissé.* - Járunk... *Gondolkozom el és közben persze hallgatlak.* - Akkor nem az számít, hogy mikor fekszünk le? Nem az a fontos? *Kicsit összezavarodtam. Valamiért azt hittem, hogy a szextől függ, hogy valaki együtt van valakivel.* - Nem igazán. *Pillogok rád.* - Szóval tudni fogom... *Elmélkedem kicsit. Elpirultam szavaidra és inkább a kávéval foglalatoskodtam.* - Én... sosem néztem még senkire így, mint rád. *A hajam a fülem mögé volt igazítva, így láthattad, hogy még az is piros. Igazából ezzel nem mondtam újat. Inkább csak arról szólt, hogy szép lassan, de felismertem az érzéseim irántad.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.08.04, 23:04 | Üzenet # 1399
Yaoista
- Hm, akkor hosszútávra tervez. *Kuncogok.* - Értem, szóval féltékeny vagy. *Nyugtázom a dolgokat.* - Tudod néha ez nekem is megfordult a fejembe veled kapcsolatban. *Hiszen Igor sokszor mesélt rólad.* - De aztán rájöttem, hogy butaság. Akkor és ott velem volt ott és kár arra gondolni, hogy veled miként viselkedett. *Cirógatom meg a pofid.* - Nem tudhatod, hogy tökéletes volt-e. Szakított vele, nem? Most pedig veled van, téged választott. *Próbállak vigasztalni.* - Nagyon szeretem még így is. *Én is kicsit magamhoz szorítalak.* - Nem emlékszem szó szerint, de valami olyasmi, hogy most már minden rendben lesz veled, Seime vigyáz rád és jó helyen vagy mellette.

szela00Dátum: Péntek, 2017.08.04, 23:12 | Üzenet # 1400
Yaoista
- Őszintén szólva, szörnyű így látni téged. Rég voltál ennyire magad alatt. *Láttam rajtad, hogy nem érezd jól magad a bőrödben teljesen.* - Igen, ki. Illik hozzád. *Állapítom meg.* - Ő is hordja azt, amit neki adtál? *Kíváncsi voltam, hogy mennyire komoly ez a szakítás.* - Rendben. *Bólintok mellé és persze cigizek.* - Mint mondtam már, egy úri ember nem fecseg. *Mosolyodom el féloldalasan.* - De maradjunk annyiba, hogy nincs okom panaszra és neki se lehet. *Sejtettem, hogy megkérdezed.* - Egy kicsit sikerült megbántanom talán. Rákérdezett, hogy voltam-e már Párizsba és megmondtam neki őszintén, hogy az exemmel igen. Eléggé... magára vette.

Keresés: