2025.07.20, Vasárnap, 17:47
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

MioDátum: Csütörtök, 2017.08.10, 12:18 | Üzenet # 1401
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Ne is mond. Sose hittem, hogy egy kapcsolat miatt leszek így ki.*Sóhajtok fel.* - Köszönöm.*Mosolyodom el édesen, látszik hogy milyen sokat jelent nekem.* - Igen visszakérte és ő se fogja levenni.*Elhittem neki.* - Azért próbálkozni szabad.*Nevetek fel.* - Azt gondoltam, teljesen ki vagytok simulva.*Kuncogok, de nem teszek semmi megjegyzést, hogy tudom milyen jó Sergej.* - Elmegyünk inni és akkor talán elmondasz valamit.*Vigyorodom el, bár tudom, hogy nem így lesz.* - Sergejt se fogom faggatni és ígérem, hogy nem teszek semmi megjegyzést és vigyázok a számra.*Szándékosan bár biztos semmit nem fogok mondani, tanultam az esetekből.* - Tudod milyen kis érzékeny, főleg ha rólad van szó.*Mosolyodom el.* - Nagyon szereted téged és már elég régóta. Egy időben belém volt szerelmes és nem kételkedem benne, de az semmi, ahhoz képest, amint irántad érezz. Bár elég hülye vagyok az ilyen érzelmekhez, de abban biztos vagyok, hogy sokkal régebb óta szeret téged, mint ő gondolja. Amikor ott voltál, akkor téged figyelt, nem egyszer rá kellett szólnom, hogy itt vagyok.*Nevetek fel.* - Elején még zavart is, hogy mi az, hogy enyelgünk és megjelensz és mintha ott se lennék. Be is szóltam neki és csak akkor kapcsolt, olyan ösztönösen jött nála, hogy le se esett neki.*Emlékszem vissza.* - Utána már csak cukkolásból szóltam be neki és szurkoltam nektek, bár a viselkedésed miatt nem adtam nektek sok esélyt.*Nem egyszer szóltam én is rád, hogy fogd vissza magad.* - Annyira örülök, hogy egymásra találtatok, nagyon jó rátok nézni. Sose láttam még ennyire boldognak, mint melletted. Igaz, hogy nem vagyok toppon, de ti legalább boldogak vagytok és ettől én is. Tudom, hogy mostanság elég ellenséges voltam veled, de nagyon szeretlek és fontos vagy nekem.*Cirógatom meg az arcodat.* - Annyit még megjegyeznék, hogy Sergej sokkal jobban illik hozzád és ezt nem azért mondom, mert a barátom és szervezeten belül van, hanem tényleg így érzem és gondolom. Remélem, hogy mindig együtt maradtok.*Mondom őszintén.* - Sergej esetéből kiindulva, hogy mennyit várt rád, erőt ad nekem, hogy én is így tegyek Nicknél, még ha más is a helyzetünk.

MioDátum: Csütörtök, 2017.08.10, 13:18 | Üzenet # 1402
Yaoista
- Igen.*Mosolyodom el nagyon szerelmesen és boldogan.* - Az is, de ez ennél sokkal összetettebb.*Sóhajtok fel.* - Velem?*Lepődöm meg.* - Ebben igazad van és alapból butaság volt, hiszen Igor nem volt belém sose szerelmes. Bevallom kicsit jól esik, hogy féltékeny voltál vagyis nem hittem, hogy rám is lehet.*Elég kishitű vagyok, ilyen szinten.* - Ez igaz, de nem azért szakított vele,  mert nem szereti, hanem mert nem volt a szervezet tagja és féltette.*Azért így más a helyzet.* - De igazad van, már velem van.*Mosolyodom el.* - Tudom édesem.*Cirógatlak finoman.* - Milyen igaza van, nem lehetnék jobb helyen, mint mellette.*Mondom édesen.* - Te, mint külső szemlélő, hogy véled, mennyire komolyak Seime érzelmi?*Kérdezlek kíváncsian.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.08.10, 14:02 | Üzenet # 1403
Yaoista
- Nem baj az, én csak élvezem.*Mosolyodom el.* - Az is fontos, de a testiség, csak egy dolog. Pedig nem, ahhoz nem kell az illetővel járni, hogy szexeljetek. Felségem óta senkivel nem voltam együtt, de szexpartnereim voltak. Érted?*Tényleg nem tudom másként mondani.* - Majd megérted ezt is és igen tudni fogod.*Cirógatom meg a buksidat.* - Ennek nagyon örülök.*Simítok végig a hajadon, majd odafordítva lágyan megcsókollak.* - Csak sodródj az árral oké?*Kérdezlek kedvesen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.08.13, 19:23 | Üzenet # 1404
Yaoista
- Azt hiszem... *Most belegondolva, engem is sok mindenki megdugott, mégse volt köztünk semmi.* - Olyan van, hogy nem szexeltek, de együtt vagytok? *Tényleg nagyon tudatlan voltam ilyen téren.* - Értem. *Reméltem is, hogy megértem. Hajamra még jobban elpirultam. Csókod rettentő szégyenlősen viszonoztam és édesen nézek rád.* - Oké... *Odahajolva adok még egy puszit az arcodra.* - Tetszik a hajam? *Kérdezem kíváncsian. Közben a kávé is lefőtt és elkezdem kipakolni a csészéket.* - Én tényleg igyekszem, ugye tudod? *Pillantok rád aranyosan.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.08.13, 19:29 | Üzenet # 1405
Yaoista
- Miért ne lehetne? Szexi vagy és édes, kissé őrült. *Kuncogok.* - Ráadásul tudom, hogy nem csak futó kaland voltál Igornak, bár igazából a kis cicáinak ki tudnám kaparni a szemét, mert rettentő szemtelenek. *Morgom kicsit.* - Legalább te jó fej vagy. *Nevettem el magam, mert csak vicceltem. Teljesen más voltál, mint azok a kis idiótát.* - Értem. *Valahol jól esett a gondolat, hogy Igor annyira velem akart lenni, hogy még így sem akart elengedni, a veszély ellenére sem.* - Na ennek örülök. *Annyira boldognak tűntél.* - Hááát, ez egy nagyon nehéz kérdés. *Elmélkedem.* - Én nem ismerem jól, ráadásul utál is, de abból kiindulva, amiket hallottam róla, elég komolyak. *Cirógatom meg a pofidat.* - Minden rendben lesz Sergej.

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.08.13, 19:48 | Üzenet # 1406
Yaoista
- Valamiért részben örülök neki és nem azért, amire elsőre gondolnál. *Teszem hozzá gyorsan.* - Inkább örülök, hogy végre van valaki. *Bár a személyét még mindig ki nem állhattam, de egy időben aggódtam, hogy nem lesz senki komoly az életedben.* - Értem. *Csak ennyit mondtam a láncra.* - Szerintem egyszerűbb, ha megkérdezed Sergejt. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Mondtam neki, hogy mesélhet nyugodtan. *Annyi volt az egész, hogy én nem voltam az a fajta.* - Azt szerintem megköszöni. *Na meg én is, de az más.* - Igen... *Azért az picit bántott, mert nem akartam megbántani. Csöndesen hallgatlak, miközben nyugodtan pöfékelek.* - Én is észrevettem. *Voltak pillanatok, mikor éppen csak nem égetett belém lyukat a tekintete. Arcomra eléggé meglepődtem, régen csináltad ezt.* - Köszönöm. Hálás vagyok, hogy ezt elmondtad nekem. *Kicsit lágyabb is lesz még az én arcom is.* - Én is remélem, jól érzem magam vele. *Tényleg nyugodt voltam, kiegyensúlyozott.* - Sokat változtunk az évek alatt. Nem gondoltam én sem, hogy ekkora hatással lesz rám. *Elmélkedem.* - Azt mondtam neked korábban, ha nem fogadja el ki vagy, akkor nem ő az igazi. Ezt még mindig így gondolom. *Ezt nem rosszból mondtam, csak őszintén elmondom a véleményem. Kicsit elhallgattam, majd felpillantottam.* - Viszont... *Folytatom.* - Nem hiszem, hogy véletlen adta volna neked azt a láncot és hordaná újra a sajátját. *Még akkor is, ha veszélyesnek tartottam.*

MioDátum: Kedd, 2017.08.15, 21:24 | Üzenet # 1407
Yaoista
- Kivételesen nem gondoltam semmire és köszönöm.*Mosolyodom el.* - Igaz, de tényleg nem akarom, hogy rossz néven vegye és igazából rátok tartozik, csak kíváncsi vagyok.*Kuncogok.* - Rendben van, már hiányolom a társaságát.*Legutóbb meg ugye vigasztalt és az más.* - Amikor csináltam se akartam rosszat.*Bár szerintem ezt nem kell mondani.* - Mostanság nem ez jött le igaz?*Sóhajtok fel, bár te is tehetsz róla, de nagyon is hibás vagyok én is.* - Mit érzel iránta?*Kérdezlek.* - Az a legfontosabb, hogy együtt vagytok.*Lehet, ha előbb jöttök össze az nem lett volna tartós, mert most nagyon annak tűnik a kapcsolatotok és maradjon is így. Nem lep meg, amit mondasz, de a folytatás nagyon is.* - Igazad van. Komolyan el se hiszem, hogy ilyeneket mondasz, még a végén te hozol minket ismét össze.*Nevetek fel.* - Elmehetnénk, majd az étterembe ketten és majd Sergejjel is.*Arra az étteremre gondoltam, ahova anyummal is jártam.* - Rég voltam, együtt meg főleg.

MioDátum: Kedd, 2017.08.15, 21:49 | Üzenet # 1408
Yaoista
- Köszönöm.*Mosolyodom el, nagyon haloványan el is pirulok.* - Ohh ezzel én is így voltam.*Nevetek fel.* - A lábad nyomába se érnek.*Kacsintok rád.* - Bocsi jótól kérdezem, hiszen tényleg nem vagy a kedvence.*Csóválom meg a fejemet.* - Én is így érzem, még ha mellette bizonytalan is vagyok.*Mondom, majd csak elmosolyodom.* - Legyen igazad és köszönöm, hogy meghallgattál.*Puszillak meg ismét.* - Már nagyon hiányoltalak, bármi is lesz Igorral, ne tűnjél el jó?*Nagyon megkedveltelek és a barátomnak tartalak.*

MioDátum: Kedd, 2017.08.15, 21:53 | Üzenet # 1409
Yaoista
- Nagyon öregkorban vagy amikor már kihűl a kapcsolat. Nézd Fumio nekem fontos a testiség és nagyon türelmes vagyok és leszek is, de azt ne várd el tőlem, hogy ne akarjak szexet.*Most ha ezt nem érted meg, akkor nem tudok veled mit csinálni.* - Igen tetszik, olyan szép hosszú és selymes.*Simítok rajta ismét végig.* - Igen tudom.*Cirógatom meg az arcodat.* - De szerintem rám se lehet panasz.*Nem sok mindenkinek lenen ennyi türelme főleg úgy, hogy lehet nem is lesz több köztünk.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.08.18, 19:48 | Üzenet # 1410
Yaoista
- Nem ezért kérdeztem. Mondtam már, hogy nekem mindegy. Nem igazán számít nekem. *Teljesen még mindig nem értettem, hogy mennyivel lesz másabb veled.* - Csak kíváncsi voltam. *Mosolygok rád kicsit. Kicsit elpirulok, ahogy ismét végigsimítasz a hajamon. Nagyon jó érzés volt. Hozzásimítom a kezedhez az arcom. Egyre többször adtam jelét annak, hogy mennyire jól esik, ha hozzámérsz. Mindezt úgy, hogy én észre se vettem.* - Rád sosem. *Mosolyodom kicsit el. Miután befejeztem az előkészületeket, neki dőltem a pultnak háttal.* - Diablo... te nagyon különleges vagy nekem. *Igazítom ki a hajam az arcomból.* - Még ha a végén nem is leszünk együtt... akkor is melletted maradhatok?

szela00Dátum: Péntek, 2017.08.18, 20:33 | Üzenet # 1411
Yaoista
- Édes vagy. *Nagyon cuki volt a kis pirulásod.* - Tudom. *Vigyorgok. Tisztában voltam vele, hogy mennyivel többet jelentek, de attól még féltékeny tudtam lenni.* - Semmi. *Kuncogok.* - Egy kis bizonytalanság nem baj, hiszen csak nem rég vagytok együtt. *Cirógatom meg a pofid.* - Bármikor Sergej. *Mosolyodom el még jobban puszidra.* - Nem terveztem, hogy eltűnök. Te is nagyon hiányoztál. *Én is barátomnak tartottalak.* - Igorral is tartjuk a kapcsolatot, hisz a főnököm. *Kuncogok.* - Megpróbálunk egyfajta barátságot kialakítani. *A nyakláncom kezdem piszkálni, majd eszembe jut még valami.* - Majd megnézed a sebét? Nem sikerült annyira visszafogni magunkat, mint akartuk. *Kuncogok halkan.* - Kicsit szivárgott neki. Elláttam utána azzal, amit ott hagytál nálam, de azért... *Aggódtam érte. Picit elhallgattam és csak nézlek.* - Olyan jó rád nézni. *Nevettem el magam.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.08.18, 20:42 | Üzenet # 1412
Yaoista
- Tudjuk. *Veregetem meg a vállad.* - Részben, de okot is adtam rá. Szerintem tőlem sem ez jött le. *Hiszen azért én is kemény szavakat vágtam hozzád.* - Mit érzek? *Lepődök meg a kérdésen. Kicsit elgondolkozom.* - Nem tudom, hogy szerelmes vagyok-e, de... nem akarom másnak adni. *Nem tudtam, hogy ennek van-e értelme.* - Majd kiderül. Nem tudnám neki őszintén azt mondani, hogy szeretem. *Legalábbis még a saját érzéseim nem ismertem be magamnak, akárcsak te. Csak bólintok egyet, tényleg az a fontos, hogy jól éreztük magunkat.* - Hát attól nem kell félned. *Erre azért még én is elkuncogtam magam.* - Jó ötlet. Nagyon rég voltunk, pedig hagyomány volt. *Kicsit lágyabb lesz a hangom.* - Lehet elviszem én is majd Sergejt oda, már ha megengeded. *Sosem mentem oda anélkül, hogy neked ne szólnék. Például az exem nem is vittem el.*

MioDátum: Szerda, 2017.08.23, 12:20 | Üzenet # 1413
Yaoista
- Valóban, de az a fontos, hogy béke van.*Mosolyodom el.* - Ez már sokat jelent és azt a hülyeségem is sajnálom, máskor nem fog előfordulni.*Célzok arra, amit mondtam Sergejről.* - Tényleg nem kéne beszélnem, amikor ideges vagyok. Igyekszem, ezen változtatni.*Látszik, hogy most már tényleg akarok tenni ellene.* - Végén még felnövők.*Mosolyodom el féloldalasan.* - Szerintem már közel állsz hozzá.*Ezzel nem piszkálni akarlak.* - Ott már bajok lennének.*Nevetek fel.* - Igen, ideje folytatni ezt a hagyományt.*Túl sok dolog jött össze mostanság.* - Ti akkor mentek oda, amikor csak szeretnétek, de kedves, hogy megkérdezed.*Mosolyodom el.* - Anya örülni fog.*Biztos vagyok benne, hogy figyel ránk.* - Nagyon hiányzik, mostanság főleg.*Mondom hirtelen.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.08.24, 00:09 | Üzenet # 1414
Yaoista
*Nem mondok semmit, mert úgyis másként vélekedünk és a végén csak összeveszünk.* - Csak kérdezz nyugodtan.*Már ez is haladás.* - Édes vagy nagyon.*Nagyon örülök, hogy egyre inkább jól esik a közeledésem, ettől csak bizakodóbb vagyok velünk kapcsolatban.* - Köszönöm.*Azért ez megnyugtató.* - Ahogyan te is nekem.*Egyre inkább az leszel.* - Kicsi Fumiom, hiszen megmondtam, hogy addig maradsz, amíg akarsz nem? Rajtam múlik, mindig is mellettem leszel.*Lépek eléd.* - Emiatt ne aggódjál.*Cirógatom meg az arcodat.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.08.24, 00:18 | Üzenet # 1415
Yaoista
- Tényleg cukorrá fogok változni, annyit mondja Seime is.*Nevetek fel.* - Helyes.*Tetszik ez a önbizalom.* - Igazad van.*Bólintok.* - Akkor jó.*Vigyorodom el fülig.* - Mindig elfelejtem, hogy a főnököd. A munkába azért főnökként tekintesz rá tényleg?*Kérdezlek kíváncsian.* - Barátság extrákkal mi?*Kuncogok.* - Viccet félretéve nehéz lehet nagyon. Nem tudom, hogy mit csinálnék a helyedben.*Szívesen adnék okos tanácsot, de sajnos nem tudok.* - Ejnye - bejnye.*Csóválom a fejemet, de közben vigyorgok.* - Persze, hogy megnézem, alapból akartam. Hamarosan teljesen rendben jön.*Marad nyoma, de nem fog felszakadni.* - Mert olyan jól nézzek ki mi?*Túrok a hajamba egy csábos mosollyal, végül felnevetek.* - Köszönöm Nick, te egy nagyon nagyon jó barát vagy.*Ölellek meg.* - Most egy kicsit így leszünk, mert régen ölelhettelek.*Mondom édesen.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.08.25, 20:06 | Üzenet # 1416
Yaoista
- Legalább elnyalogat. *Vigyorgok, majd elnevetem magam.* - Igazából az étteremben nem dolgozunk annyira együtt. Ő inkább... a főnököm főnöke. *Kuncogok.* - Inkább a főszakáccsal egyeztet általában és úgy kapjuk mi is az utasításokat. *Magyarázom neked.* - De egyébként igen, úgy kezelem, persze... vannak pillanatok, mikor nem. *Mosolyodom el jobban.* - Elvileg nem. *Nevettem el magam.* - Hát nem könnyű, de megoldjuk. *Bólintok is mellé.* - Szükségem van egy kis időre. *Mondom halkan. Nagyon szerettem Igort és valahol mélyen éreztem, hogy mellette fogok kikötni, de most még nem ment.* - Bocsánat doktor bácsi. *Nézek ártatlanul.* - Akkor jó. *Nyugszom meg. Persze azzal tisztában voltam, hogy a heg megmarad, de az volt a legkevesebb.* - Bizony. *Nevetek veled. Én is megölellek, majd csak kuncogok és jobban megszorítalak.* - Csak nehogy féltékeny legyen a pasid. *Kuncogok.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.08.25, 20:21 | Üzenet # 1417
Yaoista
*Kicsit elgondolkozom, hogyan kérdezzem meg azt, ami a buksimba van.* - Ha... szóval ha nem leszek rá képes úgy, ahogy te szeretnéd... akkor nem is lehetek így veled, mint most? *Jól estek a csókjaid és az is, mikor magadhoz öleltél. Viszont benne volt a pakliba, hogy a testem sosem fog reagálni ennél jobban. Ez nem rajtam múlt, nem én tehettem róla.* - Igen, meg.... *Kicsit bizonytalanul válaszoltam de azért picit elmosolyodtam.* - Rendben, igyekszem. *Simítok a kezedre és finoman megfogom.* - Köszönöm... *Nem tudtam, hogy mi lesz később.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.08.25, 20:58 | Üzenet # 1418
Yaoista
- Semmi gond. *Mi se vettük komolyan, csak Sergej kis lüke.* - Úristen. Ki vagy te és mit csináltál a főnökkel? *Kérdezem döbbented, kicsit elviccelve.* - Húha. *Mosolyodom el én is hasonlóan, mint te.* - Lehet, nem tudom. De ha én közel állok hozzá, akkor te már fülig szerelmes vagy. *Jegyzem meg sunyin.* - Ha bekövetkezne, vigyél orvoshoz. *Akkor tuti valami baj lenne az agyammal.* - Igen... *Szerettem én is odajárni.* - Rendben, köszönöm. *Örültem, hogy mehetünk.* - Szerintem is. *Lágyul el a tekintetem.* - Nekem is. Beszélgettünk róla Sergejjel. Nagyon hiányoznak. *Utalok a saját szüleimre is.*

MioDátum: Szerda, 2017.08.30, 01:13 | Üzenet # 1419
Yaoista
- Én is ezt kérdezem.*Nevetek fel.* - Szerelmes? Ki tudja lehet, hogy az vagyok.*Simítok a láncomra.* - Mindenképpen.*Nevetek fel.* - Együtt vigyáznak ránk.*Simítok az arcodra.* - Visszamenjünk a többiekhez? Érdekel Sergej élménybeszámolója, imádom hallgatni, ahogyan beszél.*Olyan lelkesen és viccesen adja elő.* - Kicsit tölthetnék mi is több időt, ha van kedved.*Régen sokkal többet lógtunk együtt és nem csak a balhék miatt.* 

MioDátum: Szerda, 2017.08.30, 11:14 | Üzenet # 1420
Yaoista
- Meglepően sokat kérdezel, ez is fejlődés.*Állapítom meg.* - Nagyon sok ha van és minden annyira képlékeny, de a válaszom, hogy lehetsz.*Bár azért nem akarok lemondani a szexről véglegesen, már így is igen csak hiányom van.* - Minden kialakul, ennél okosabbat én se tudok mondani, ami elég bosszantó.*Nem vagyok ehhez hozzászokva.* - Nem kell megköszönöd.*Puszillak meg.* - Igyekszem pozitívan állni a dolgokhoz, hogy minden jól alakul. Fumio tényleg veled akarok lenni, komolyak a szándékaim.

MioDátum: Szerda, 2017.08.30, 11:49 | Üzenet # 1421
Yaoista
- Arra nincs panasz.*Vigyorgok.* - Értem.*Bólintok.* - Az sose baj, ahogyan én sem, mert szoktam főnökként kezelni, még ha te nem is láttad még.*Kuncogok.* - Különben a fiúk felnéznek rá és tisztelik a balhéi ellenére is. Azt mondta Seime, hogy Igorból még Diablonál is jobb vezető lehet, sőt a legjobb. Mondjuk lehet, hogy ez neked nem a legjobb hír.*Hiszen, ha ő lesz a fő, akkor még több veszélynek lesz kitéve, bár így is mint örökös.* - De előbb fel kell nőnie, bár jó úton halad.*Kuncogok.* - Miért hívta el Seimét?*Ezzel akartam kezdeni.* - Akkor végül is mi van veletek? Vagy ti se tudjátok?*Kérdezlek.* - Megértelek.*Cirógatom meg a pofidat.* - El van nézve.*Kuncogok.* - Biztos az lenne, mert igen csak féltékeny tud lenni.*Vigyorgok.* - Lassan jöhetnének oda akarom adni az ajándékokat.*Vigyorgok ezerrel.* - Nagyon fog tetszeni.*Biztos, hogy igen csak fogsz nevetni.* - Meddig leszel itt?*Engedlek el végül.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.09.01, 23:16 | Üzenet # 1422
Yaoista
- Nem is tudom, hogy ennek örülök-e. Az jó, hogy tiszelik és felnéznek rá, de féltem őt. *Mondom halkan. Ha egyszer Igor lesz a vezér, akkor még rosszabb lesz. Több veszély.* - Szerintem ő jó így, ahogy van. *Mondom lágyan mosolyogva.* - Kibékül vele. Megbeszéltük a dolgokat és rájött, hogy nem Seime tehet a kialakult helyzetről. *Aminek nagyon örültem. Itt volt az ideje.* - Igazából mi se tudjuk szerintem. Nem tudom, hogy milyen kapcsolat van most közöttünk, de egy biztos... megszakadni nem fog. *Lágyan és szerelmesen mondom.* - Ennyire kis féltékeny? *Kérdezlek kíváncsian.* - Igen, nagyon kíváncsi vagyok. *Kuncogok.* - Ma itt leszünk, de már otthon alszok. Holnap munka. Most úgy sem voltam két napot, már hiányzik. *Ugye tegnap meg ma.* - Bár igazából, ha megkérne, hogy maradjak vele, képtelen lennék nemet mondani. *Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.09.02, 16:11 | Üzenet # 1423
Yaoista
*Picit elpirultam arra, hogy sokat kérdezek. Édesen elmosolyodom, hogy veled lehetek akkor is. Engem nem érdekelt volna, ha másokkal is vagy, csak had legyek melletted. Csak odabújok egy kicsit és jólesően sóhajtok egyet.* - Nem baj, jó így. *Azért már így is sokkal több mindent értettem. Kicsit elhallgattam és elengedtelek.* - Nem a szándékaid komolysága aggaszt. Érzem, hogy kellek neked. *Gondolkozom el, hogy mit is mondjak.* - Nem igazán értem, hogy mi más, de tudom, hogy az. *A szemeidbe nézek egy pillanatra, majd szégyenlősen lesütöm a tekintetem.* - Nem tudom, hogy mik ezek az érzések. Mikor a közelemben vagy, olyan nyugalmat érzek, mint még soha, de közben ideges is vagyok. Izgulok és félek, hogy megbántalak, mikor nem akarlak. Ahogy magadhoz ölelsz vagy megcsókolsz, melegem lesz rögtön és furcsán bizsereg az egész testem. *Nagyon össze voltam zavarodva, mert ezek a dolgok teljesen ismeretlenek voltak számomra. Kedveltelek eddig is, de most teljesen más volt.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.09.02, 19:50 | Üzenet # 1424
Yaoista
*Picit elmosolyodom, mert elnézve téged, nem csak lehet, hanem biztos, hogy szerelmes vagy.* - Igen... *Mondom kicsit szomorkásabban.* - Minden kialakul így vagy úgy. *Állapítom meg végül és én is megsimogatom az arcod.* - Menjünk. Hozott neked ajándékot és kíváncsi vagyok, mit szólsz hozzá. *Azért nagyon vicceset talált ki.* - Mindent el fog mesélni. *Ami engem egy kicsit sem zavart.* - Nekem sosincs ellenemre. Te és az Uram mindig az elsők lesztek nálam. *Ezt nagyon komolyan mondtam.* - Elmehetnénk lovagolni, ha már Démon jól van. *Hiszen én is rég lovagoltam. Közben visszamegyünk a többiekhez, hiszen már elég rég kint voltunk és még azt hiszik, hogy öljük egymást.*

MioDátum: Szerda, 2017.09.06, 11:29 | Üzenet # 1425
Yaoista
- Igen.*Simítom az arcom a kezedbe.* - Miért van egy olyan érzésem, hogy számotokra lesz ez viccesebb?*Kérdezlek fejem csóválva.* - Ahogyan te is nálam és mint mondtam, ezeket sose feled.*Biztos, hogy lesznek még kiakadásaim veled szemben.* - Jó ötlet, olyat már nagyon régen csináltunk. Versenyezhetnénk is.*Vigyorodom el, az se ma volt.* - Edzhetnénk is, kissé eltunyultam.*Sóhajtok fel.* - Persze, csak akkor amikor Sergej rábólint.*Komolyan veszem ezt is.* - Itt vagyunk és béke van.*Úgyis ez lenne a fiúk első kérdése.* - Na mesélj Szöszi és ne kímélj mit vettél?*Kérdezem, már engem is érdekel.*

Keresés: