2025.07.20, Vasárnap, 14:30
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

MioDátum: Szerda, 2017.09.06, 12:13 | Üzenet # 1426
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Tudom, hogy nehéz.*Ezen nem tudsz változtatni és amikor összejöttél vele, ezt tudtad jól.* - Nem kétséges, de egy - két dologhoz még fel kell nőnie.*Mosolyodom el.* - Helyes, már itt volt az ideje. Seime is akarta vele találkozni, de így lényegesen könnyebb helyzet vagyis remélem tényleg békülnek.*Makacs tud lenni mind a kettő.* - Ne is, titeket egymásnak teremtettek.*Mosolyodom el.* - Nagyon édes vagy te is remélem tudod.*Kuncogok.* - Meglepően az és én nagyon élvezem.*Vigyorgok.* - Édes mondom féltékeny.*Teszem hozzá.* - Imádni fogod.*Nevetek fel.* - Van egy olyan érzésem, hogy ma is maradni fogsz.*Kacsintok rád.* - Ohh sziasztok.*Köszönök a fiúknak.* - Ennek nagyon örülök.*Mosolygok.* - Hozom is.*Pattanok fel és ahogyan elmegyek Seime mellett finoman hátára simítok.* - Na jó, csukd be a szemed.*Kuncogok.* - Legyen.*Így tesz, majd fel is helyezem a fejére a cicafüleket.* - Most már kinyithatod.*Van ott tükör láthatja magát.* - Nagyon jól áll cicus.*Tör ki belőlem röhögés.*

MioDátum: Szerda, 2017.09.06, 12:25 | Üzenet # 1427
Yaoista
*Magamhoz ölellek, tényleg nagyon édes vagy.* - Ennek örülök.*Eleinte ezt se hitted el. Csendesen várlak, hogy kifejtsd az érzésed. Tudtam, hogy egyre közelebb kerülök hozzád, de a vallomásod igen csak meglep.* - Nagyon boldoggá tesznek az érzéseid.*Mosolyodom el lágyan.* - Ez azt jelenti, hogy én is egyre jobban érdekellek téged.*Cirógatom meg az arcod és adok egy röpke csókot.* - Ezek az érzések teljesen normálisan, ugyanígy érzek én is.*Mosolyodom el.* - Folytassuk később, amikor tényleg csak kettesben vagyunk jó?*Ismét még közelebb érezlek magamhoz.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.09.06, 15:33 | Üzenet # 1428
Yaoista
*Nagyon piros voltam, nem voltam hozzá szokva, hogy így kitárulkozzak.* - Értem... *Motyogom édesen és csókod kiélvezem, még akkor is, ha csak rövid volt.* - Akkor jó. *Megnyugtatott, hogy normálisak az érzéseim és ráadásul te is így érzed magad. Elmosolyodom kicsit én is, de nagyon zavarban voltam. Igazából most jöttem rá, hogy itt vannak a többiek is, teljesen kiment a fejemből.*- Jó. *Köhintek egyet zavartan és befejezem a kávét.* - Kiviszem. *Mondom neked és közben igyekszem rendbe szedni az arcom. A konyhából kilépve csak pislogásra futotta. Nem készültem erre a látványra. Leraktam a tálcát, aztán elmosolyodom és kicsit még én is kuncogtam. Nem hittem, hogy valaha cicafülekbe fogom látni Igort, nagyon vicces volt.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.09.06, 15:56 | Üzenet # 1429
Yaoista
- Az már más kérdés. *Nevettem el magam.* - Biztos vagyok benne. Megértett. *Nem volt egy vidám beszélgetés, de megértette, hogy miért teszem, amit, még ha nem is ért vele egyet. Nem gondoltam, hogy neked eszedbe jut az, hogy egymásnak lettünk teremtve, minden esetre, jól hangzott.* - Ne is mond. *Kuncogok veled kicsit.* - Biztos voltam benne, hogy élvezed. *Cirógatom meg az arcodat.* - Lehet... *Tényleg nem mondanék neme a maradásra.* - Sziasztok. *Köszönök én is, majd elmosolyodom. Odamentem Igorhoz és megcirógatom az arcát kedvesen.* - Na elő az ajándékkal. *Mikor meglátom, nagyon meglepődök. Kibírtam addig nevetés nélkül, amíg nem mondtad, hogy megnézheti. Hangosan nevettem és imádtam.* - Ez nagyon jó. *Fogom a hasam, majd odamegyek hozzád és megölellek.* - Egy zseni vagy. *Kacagok hangosan, majd odamegyek Igorhoz.* - Mostvmár örökre a cicusom maradsz. *Nagyon vidám voltam.* - Nyávogsz egyet a kedvemért? *Majd meg pukkadtam.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.09.06, 19:30 | Üzenet # 1430
Yaoista
- Azért, mert ismered Sergejt elég jól. *Mosolyodom el kicsit.* - Megbeszéltük. *Tudtam, hogy lesznek még vitáink, hiszen ezek voltunk mi, de azt is, hogy egy család vagyunk.* - Tényleg, megfuttatnám már, biztos vérig van már sértődve Néró. *Imádtam én is lovagolni és a lovam is.* - Arra szerintem a legjobb ellenfél édesapád lenne vagy Fumio. Mi közel azonos szinten vagyunk. *Fejlődni így nehezebb.* - De egyébként szívesen edzek veled. *Kellemes időtöltés mindig.* - Nem kockáztatnám az életem, szóval tényleg csak akkor. *Mondom én is komolyan, tuti kinyírna, még ha csak képletesen is. Néztem a jelenetet, ahogy rád teszi a cicafület Sergej. Ezt nem lehetett kibírni. Eltakartam az arcom és én s nevettem halkan. Nem hittem, hogy ennyire szórakoztató lesz.*

MioDátum: Hétfő, 2017.09.11, 01:11 | Üzenet # 1431
Yaoista
- Démonnál nem jobban, bár most többet voltam vele.*Meg is akarom tartani ezt a szokásom.* - Igazad van, de akkor úgy mondom, hogy szinten tartáshoz jó lesz.*Meg szeretek veled edzeni.* - Pontosan.*Értek egyet. Egyre rosszabbat sejtek, azért Nick simogatásra kap egy mosolyt, majd ahogyan a szemem is be kell csuknom és megérzek valamit a fejemen. Lassan kinyitom és igen csak ledöbbenek, erre azért nem számítottam.* - Te egy akkora mocsok vagy Sergej.*Morgolódok. Meg se lep, hogy te és apám nevetsz, de a másik kettő igen.* - Ne már most tényleg? Seime és Fumio te is?*Annyira hirtelen ért, hogy le se esik, hogy nem kaptam le magamról.* - Nem vagy vicces remélem tudod.*Morgok de ez édes morgás.*

*Mosolygok rajtad, annyira édes vagy. Megyek be veled és igen csak meglep, ami fogad.* - Ohh fiam nagyon jól áll.*Nevetek fel.* - Ugyan ugyan szerintem, inkább köszönetét kéne mondanod, Sergej nagyon jó ötlet volt.*Az viszont nem meglepő, hogy az ő ötlete.* - Azért mert vicces.*Nem lep meg, hogy ők is nevetnek rajta, hiszen nagyon vicces.* - Vigyázz, mert mindjárt karmolni fog a kiscica.*Nagyon jót szórakozom.*

- Egy mocsok zseni.*Vigyorgok.* - Köszönöm, köszönöm.*Hajolgatok.* - Szerintem is meg kéne köszönöd, hiszen tényleg jól áll és mindenkinek tetszik.*Tudtam, hogy ezt te se fogod kibírni nevetés nélkül, Fumioban nem voltam biztos, de örülök, hogy ő is jól mulat.* - Pedig nagyon vicces és valld be, hogy tetszik, hiszen le se vetted.*Nevetek egyre jobban.* - Ez már fáj.*Fogom a hasam.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.09.19, 00:07 | Üzenet # 1432
Yaoista
- Dehogynem vagyok vicces. *Nevetek tovább, majd nem bírom ki, adok egy apró csókot az ajkaidra.* - Nagyon édes vagy. *Vigyorgok. Sosem hittem volna, hogy egyszer így látlak még.* - Én köszönöm helyette is. *Még mindig rettentő jól szórakoztam. Egyszerűen annyira jó ötlet volt ez a cicafül.* - Szóval akkor nincs nyávogás? *Kérdezlek szemtelenül.* - Látod, még egy kis rajongód is akadt. *Kuncogok tovább.*

- Ne haragudj. *Szabadkozok, de ez annyira meglepő látvány volt, hogy még én is nevettem kicsit. Nem igazán szoktam így elengedni magam, de a döbbenet most sokkal erősebb volt. Alapból igencsak híján voltam a humorérzéknek. Jó volt látni, hogy így vidul mindenki. Én már nem kuncogtam, de mosolyogva néztem rátok. Melegség járta át a szívem. A helyzetet fokozva Luna is kibóklászott a konyhából és odament Igor lábához. Csak úgy dörgölőzött és dorombolt.*

*Csak bólintottam egyet, hogy én is, nem akartam hangosan felnevetni. Odamentem Sergejhez és azért átkaroltam, nehogy a nagy nevetésbe elessen és beverje magát. Nem lenne tőle meglepő.* - Úgy látom sikert arattál. *Mosolyodom el kicsit. Most még Nick piszkálódása se zavart, hiszen ez tényleg mulatságos volt és a legjobb benne, hogy tényleg nem vetted le.* - Egyetértek az Urammal. Biztos nagyon tetszik. *Jegyzem meg én is sunyin.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.09.28, 11:24 | Üzenet # 1433
Yaoista
*Persze nem haragszom senkire, csak nem szoktam meg, hogy rajtam szórakoznak.* - Nem lesz semmiféle nyávogás és karmolás se.*Morgok édesen tovább.* - Te csak ne köszönj meg semmit a helyébe.*Közlöm veled.* - Ezt még visszakapod szöszi és nem tetszik.*Közlöm vele és már éppen levenném a fület, de akkor megjelenik Luna.* - Ugye tudod, hogy nem vagyok macska?*Kérdezem, de azért felemelem.* - Ő az édes és a macska nem én.*Közlöm veletek nagyon édesen.* biggrin 

- Ohh kár.*Vigyorgok és ez csak fokozódik.* - Ugye tudod, hogy ezekkel a fülekkel nem vagy valami ijesztő?*Nevetek fel, majd a végén tényleg elszakad a cérna és még te se hallhattál ennyire nevetni és a többiek is régen.* - Komolyan fiam nagyon vicces vagy.*Ez a szöveg nagyon jó.*

- Köszönöm.*Vigyorgok Nickre.* - Ejnye milyen ünneprontó vagy.*Csóválom a fejem, de közben mosolygok ezerrel.* - Szerintem is.*Hozzád is bújok kicsit, ha már átkaroltál, ami nagyon jól esik.* - Jujj de megijedtem cicus.*Adom elő rémültet, majd belőlem is kitör úgy a nevetés, mint Diabloból, ami azért nálam nem meglepő.* - Nem bírom, annyira édes vagy.*Ezzel csak fokozta. Kihasználva a helyzetet előveszem a mobilom és gyorsan lefotózom.* - Mára a cukisági faktorom kiégett.*Lövök még egy képet.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.10.08, 22:17 | Üzenet # 1434
Yaoista
- Káááár. *Adom elő magam szomorúan, de nem volt túl hiteles. A végére teljesen odavoltam. Annyira cuki voltál és édes.* - Tudod, ezzel pont az ellenkezőjét éred el. *Nevettem el magam és megcirógattam a kismacskát.* - Hidd el, te is nagyon édes vagy és lehet azt hiszi, hogy te vagy a tesója. *Vigyorgok szemtelenül, hiszen még mindig rajtad voltak a fülek és én egyszerűen imádtam. Sajnáltam, hogy nem nekem jutott eszembe korábban.* - Azt a képet kérem Sergej. *Magyarázni se kell, hogy miért.*

*Elmosolyodtam Lunán, annyira aranyos volt, viszont erre nem számítottam. Igor szövege ismét picit kuncogásra késztetett, pedig tényleg nagyon ritka volt. Odamegyek hozzá és elkérem a picurt, miután Sergej megcsinálta a képeket.* - Maszat... *Törölgetem meg a kis pofiját kedvesen. Nagyon szerettem és nagyon figyeltem rá. Odamentem Sergejhez és odanyújtottam neki.* - Az előbb kérted. *Ritka pillanatok egyike, hogy kedvesen viselkedtem.*

*Nem zavart a bújásod, de jelét se adtam annak, hogy tetszene. Még jó, hogy fogtalak, mikor kitört belőled a röhögés. Én csak elmosolyodtam, azért tényleg nem volt valami fenyegető jelenleg Igor. Nagyon meglepett Fumio viselkedése. Még sosem láttam, hogy ilyen lenne, főleg nem azt, hogy veled. Az Urammal azért szokott normálisan viselkedni. Kíváncsian vártam, hogy hogyan reagálsz erre.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.10.22, 20:00 | Üzenet # 1435
Yaoista
- Most már befejezhetitek.*Morgom, de végén nagyon kicsit én is elmosolyodom, annyira nevettek.* - Legjobb lenne, ha inkább kitörölnéd.*Sóhajtok fel, de erre tudom, hogy nincs esély. Megengedem, hogy elvegye Fumio a cicát és a tettén csak elmosolyodom.* - Akkor fogok lecsapni rád, amikor nem fogsz rá számítani.*Jegyzem meg Sergejnek és csak leveszem a füleket végül.* - Azért köszönöm, lássuk be kitettél magadért.*Még ha én is lettem a vicc tárgya.*

- Ugyan, hiszen jót mulatunk.*Vigyorgok.* - A kép nekem is jöhet.*Igorral nem is törődöm, főleg hogy a végén ő is elmosolyodik egy kicsit. Lágyabban elmosolyodom rajtad, majd a tetteden.* - Szép gesztus volt.*Suttogom füledbe, amikor visszajössz.*  

- Mindenki megkapja.*Kuncogok.* - Te is tudod, hogy nem törlöm ki és továbbra is rettegek, de tényleg.*Vigyorgok tovább, de amint megkapom Lunát elhallgatok és kissé zavarba is jövök.* - Köszönöm szépen Fumio.*Veszem el.* - Szia te kis édes.*Puszilom meg.* - Valóban Igornál sokkal édesebb vagy.*Kuncogok.* - Egyre szebb leszel.*Dédelgetem.* - Igazán nincs mit és tudtam én, hogy értékelni fogod.*Vigyorok Igorra.* - De hoztam más ajándékot is és nektek is Diablo.*Ha már így alakult, akkor előbb cicázok.* - Seime lefotóznál a cicával, kérlek.*Oda is adom a mobilom.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.10.28, 00:25 | Üzenet # 1436
Yaoista
- Na, ne legyél gonosz. *Védem be Sergejt, bár nem úgy tűnt, mint aki nagyon megijedt.* - Köszi Sergej. *Örültem nagyon, hogy elküldi a képet.* - Ajj, kár, hogy levetted. *Kuncogok kicsit. Elmosolyodom rajtad. Jó volt látni, hogy mennyivel jobb kedved van már.* - Megnézzük Démont? *Kérdezem kedvesen. Biztos voltam benne, hogy azért még aggódsz érte rendesen.*

*Tényleg ritka volt, ha én nevettem egy kicsit. Nem sokszor fordult eddig elő.* - Nincs mit. *Megyek vissza hozzád. Szavaidra rád pillantok, majd szégyenlősen le. Nem nagyon tudtam kezelni még az ilyen helyzeteket. Nagyon jó hatással volt rám a közelséged, szép lassan nyitottam mások felé is.* - Én felmennék. *Még rettentő fáradt voltam, karikásak is voltak a szemeim. Csak azért keltem fel, mert nem voltál mellettem.* - Kellek még? *Nem tudtam, hogy van-e bármi dolog.*

*Képzeltem milyen bosszú lesz. Hasonlóan gyerekes. Édes volt, ahogy hirtelen elhallgattál. Finoman végigsimítok a hátadon, sejtettem, hogy mennyire jól esett ez most neked.* - Halálra ne szeretgesd. *Mondom szelíden, kicsit viccelődve.* - Nagyon sok mindent hoztunk. *Belejöttél a vásárlásba a végére.* - Persze. *Veszem elő a telefonom és lekaplak titeket együtt.* - Jó lesz? *Mutatom meg.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.10.29, 19:08 | Üzenet # 1437
Yaoista
- Számomra az öröm, hogy megoszthatom veletek a képet.*Kuncogok.* - Igyekszem, de nem ígérek semmit, hiszen túl cuki.*Kuncogok tudom, hogy csak viccelsz.* - Majd vissza veszi még.*Kuncogok.* - Köszönöm.*Szerencsére Luna is odanézz, amikor fotózol nagyon jó kép lesz.* - Igen tökéletes.*Mosolygok.* - Mielőtt még elmennétek odaadom amiket hoztunk. Kicsit fogd meg addig.*Adom oda cicát neked.* - Neked is nagyon jól áll a kezedben.*Muszáj volt lecsapnom. Odamegyek Igorhoz és először adok neki egy puszit.* - Ugye tudod, hogy imádlak?*Kuncogok.* - Ahogyan én is téged, de akkor is visszakapod.*Vigyorog.*  - Állok elébe.*Olyat úgyse tesz, ami nekem rossz.* - Ez a tiéd.*Adok oda egy nagyobb ajándékzacskót. Van benne két fajta bort egy üveg konyak és persze pezsgő.* - Remélem ízleni fog és a parfüm is tetszik.*Az is volt benne és egy hűtőmágnes, amit mindenkinek hoztam, na meg sajtot.* - Nick édesem ez a tiéd.*Francia konyha fűszereivel , szószaival lepem meg és egy francia késsel.* - Aztán kérek az alkotásokból.*Kacsintok rá.* - A késre meg azt mondták, hogy ez az egyik legjobb minőségű.*Direkt utána kérdeztem, hiszen nem értek hozzá.* - Diablo ez tiéd.*Szintén vannak italok az arány ugyanaz csak más fajták és egy nyakkendő.* - Úgy gondoltam, hogy illeni fog hozzád.*Mosolygok.* - Fumio ez pedig tiéd.*Tudtam, hogy szereti teát, ezért több fajtát összeválogatom és egy csészét is kap hozzá alátéttel.*

- Jól áll a kezedben Seime.*Vigyorgok, ő se maradjon ki a piszkálódásból.*  - Akkor előbb az ajándékok és utána persze mehetsz.*Sétával ráérünk, na meg máskor is mehetünk. Kíváncsian nézem ki mit kap.* - Köszönöm szépen, de igazán nem kellett volna.*Mosolygok.* - Biztos finomak és a nyakkendő is tetszik.*Ismeri az ízlésem. Nem lep meg, hogy te is kapsz ajándékot, ez Sergejre vall.* - Még egyszer köszönöm.*Puszilom meg.* - Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy számomra a boldogságotok a legszebb ajándék.*Cirógatom meg Sergej arcát.*

- Ugyan nem vagyok.*Vigyorgok.* - Én, hogy mennyire örülök.*Bár fordított esetben, ugyan ezt tenném.* - Csak szeretnéd.*Bár lesznek olyan pillanatok, amikor lehet bevettem a füleket, még jól is jöhet, ha éppen békíteni akarok.* - Most te vagy az édes, kölcsön adjam a füleket?*Kérdezem Seimét vigyorogva, hiszen azért ő is igen csak viccesen fest egy kis cicával a kezében.* - Utána kimegyünk hozzá.*Bólintok.* - Ebben biztos vagyok, köszönöm szépen.*Mosolyodom el.* - Meg is kóstoljuk ma valamelyiket vagy többet.*Parfümöt is megszagolom.* - Tökéletes.*Cirógatom meg az arcát. Nézem ki mit kap, majd apám szavain csak elmosolyodom.* - Milyen igazad van.*Hiszen ez a legfontosabb.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.11.12, 23:05 | Üzenet # 1438
Yaoista
*Elmosolyodom mindenkin, főleg rajtatok. A parfümöd én is megszagolom, hiszen valószínű még így is én foglak a legtöbbet szaglászni.* - Nagyon jó illata van. *Bár a bőröd illatához képest, még ez is büdösnek tűnik.* - Köszönöm. *Meglepett, hogy én is kaptam ajándékot, de nagyon jól esett a gesztus. Megnéztem rögtön mindent és teljesen meghatott.* - Ez gyönyörű. *Nézegetem a kést. Az biztos, hogy nagyon jó minőségű volt.* - Még szép. Majd valamikor átjössz. *Legalább akkor tud mesélni is és amúgy is tartozok egy "bocs, hogy pöcs voltam" kajával neki. Én is elmosolyodom Dibalo szavain, valóban ki volt virulva Sergej, kissé irigy is voltam, hogy én nem tudok így veled lenni. Feltűnés mentesen megfogtam a kezed egy kicsit. Nem akartalak elengedni.*

- Rendben. *A séta nekem hirtelen ki is ment a fejemből, pedig lenne miről beszélnünk, fontos dolgokról. Nagyon zavarba jöttem, mikor Sergej odaadja nekem a dolgokat. Nagyon szerencsétlenül festettem, ahogy fogom és fogalmam sincs, hogy reagáljak erre. Nem voltam ehhez hozzászokva egy kicsit sem és amúgy sem fogadtam el igazán semmit még tőled sem, nemhogy mástól.* - Kö-köszönöm. *Hajtom le a fejem kicsit, hogy ne látszódjon az arcom. Nagyon zavarba voltam.*

*Elveszem a macskát, de csak morgok mind Diablora, mind Igorra. Még csak válaszra se méltatom őket. Nézem, ahogy egyesével mindenkinek odaadod az ajándékot. Fumio reakciója kicsit meglepett, a többieké olyan volt, mint amit vár az ember. Örültem, hogy mindenkinek tetszett minden. A boldogságukra nagyon halványan elmosolyodom. Valóban látszódott rajtunk, hogy jól érezzük magunkat egymás társaságában.* - Tessék. *Adom is vissza a macskát, amikor már odajöttél.*

MioDátum: Hétfő, 2018.01.08, 12:55 | Üzenet # 1439
Yaoista
- Le se tagadhatjátok egymást.*Vigyorgok Diabloékra és azért ez a vérszívás vicces, a morgásod meg nagyon cuki.* - Örülök, hogy jól választottunk, mert ugye ezek közös ajándékok.*Magyarázok édesen. Igaz Nick és Fumio ajándék választásában nem vettél részt, de akkor is együtt adjuk.* - Egyeztettünk, majd időpontot.*Mondom Nicknek. Nem hittem, hogy ennyire zavarba fog jönni Fumio, már ezért is megérte őt meglepni.* - Remélem ízleni fognak.*Mosolygok rá kedvesen.* - Miket beszélsz.*Vörösödöm el Diablo mondatára.* - Köszönöm.*Jól esik, hogy így vélekednek. Visszamegyek hozzád és elveszem a cicát. Kicsit maradunk és mesélünk, végül elmegyünk hozzád.* - Majd én nyitok.*Veszem le a nyakamról a kulcsot és így is teszek.* - Imádok nálad ajtót nyitni.*Veszem vissza nyakláncot.* - Akkor legközelebb tovább maradunk és lovagolunk is, ugye?*Azért elég zsibbadtak vagyunk, ezért se maradtunk tovább.* - Gyorsan bedobok egy mosást.*Mielőtt mondanál bármit is, már ott se vagyok. Át is öltözök melegítőbe és pólóba, amint meg vagyok mindennel visszamegyek hozzád.* - Remélem nem baj, hogy kimosom a saját holmim is.*Annyira automatikusan jött már.* - Jöhet egy üveg bor? Milyen cukin reagált már Fumio.*Jut eszembe.* - Nagyon sokat változott.*Mind Diablonak köszönhető.* - Mit szólsz Igorékhoz?

/Seime - Sergej/

MioDátum: Hétfő, 2018.01.08, 13:07 | Üzenet # 1440
Yaoista
- Nem bizony.*Vigyorgok, ebben tényleg hasonlítok apámra.* - Szerintem is.*Értek egyet a parfümmel.* - Nagyon szép.*Kések a te asztalod, de valóban szép darab és biztos jó is. Gondoltam, hogy Fumio meg lesz lepve, de azt nem, hogy ennyire.* - Édes vagy.*Nevetek fel.* - Megszólalt a másik édes, nem is tudom, hogy ki a vörösebb.*Kuncogok, bár ez Sergejnél nem újdonság. Kéz fogásodra elmosolyodom és cirógatni kezdem a kézfejed. Mosolyogva hallgatom Seiméket és megbeszéljük, hogy legközelebb folytatják. Amikor mindenki elvonul kimegyünk a lovakhoz és szerencsére még jobban van Démon. Kicsit kint vagyunk, majd kiülünk a teraszra borozni és sajtozni, egy kis almával és dióval megfűszerezve.* - Nagyon finomak, már rég csináltam ilyet, pedig imádom. Most, hogy béke van Seimével, sokkal jobban érzem magam.*Mosolyodom el.* - Tényleg olyan jó rájuk nézni, nagyon örülök nekik.

MioDátum: Hétfő, 2018.01.08, 13:13 | Üzenet # 1441
Yaoista
- Ahogy mondod.*Értek egyet én is abban, hogy hasonlítunk egymásra.* - De még milyen édes.*Kuncogok én is, ha ketten lennék még meg is csókolnálak és sokkal jobban kifejteném, hogy mennyire is édes vagy.* - Tarthatnának egy versenyt.*Nevetek fel. Fumio lepihen, én pedig maradok hallgatni az élménybeszámolót. Megbeszéljük, hogy majd jön a folytatás, amit kíváncsian várok, na meg szeretem, amikor együtt vagyunk. Te is felébredsz, mire elmennek a fiúk és megbeszéljük, hogy akkor megyünk sétálni. El is készülünk, amint elláttad a kis drágát is, kapsz egy hosszú csókot még majd elindulunk.* - Jót pihentél?*Kérdezlek kedvesen, majd nem bírva fülig elvigyorodom.* - Ismét meg kell jegyeznem, hogy nagyon édesen reagáltál az ajándékra.

szela00Dátum: Péntek, 2018.01.19, 21:49 | Üzenet # 1442
Yaoista
*Picit morgok a versenyre, de nem nagyon. A zavar próbáltam leplezni. Én elmegyek lepihenni, de a cicát ott hagytam veletek. Nagyon jól esett még aludni egy keveset. Mikor felébredtem, megkerestelek, de a többiek már nem voltak ott. Természetesen az első Luna volt, úgyhogy megettem és szeretgettem, amíg el nem aludt a kis édes. Csókod, mint mindig, viszonozom és megyek is veled sétálni.* - Igen, jól esett. Rég volt, hogy így fennmaradtam, elszoktam tőle. *Régen ez gyakori volt, de itt nem. Beszólásodra ismét elpirultam.* - Ne is mond. *Takarom el a pofim, szégyelltem magam.* - Nem tudom, ilyenkor mit illik. *Nem igen kaptam így ajándékot.* - Nem tudok mit kezdeni Sergejjel. *Ismerem be.* - Kicsit.... sok. *Még kellett egy kis idő, amíg hozzászokok. így is nehéz és bonyolult volt számomra minden emberi kapcsolat. Séta közben rád pillantok, majd finoman megfogom a kezed. Ennek az első randinkon is örültél, gondoltam most is.*

szela00Dátum: Péntek, 2018.01.19, 23:11 | Üzenet # 1443
Yaoista
*Kézfejemre én mosolyodtam el egy kicsit. Jó volt lebeszélni Sergejékkel a találkozást. Örültem volna nagyon. Nagyon jó volt látni, hogy mennyivel jobban fest már Démon. Persze Orion kiskutyaként követte, figyelt rá nagyon, aranyos volt. Jól esett kicsit így lazítani. Koccintok veled és belekortyolok a borba. Még azért fáradt voltam kicsit, de nem volt vészes.* - Örülök, hogy kibékültetek. Aggódtam már. *Ismerem be, hiszen tudtam, hogy mennyire fontos neked Seime.* - Sergejen nagyon látszik, hogy boldog. Seiméről nem tudok nyilatkozni. *Kuncogok, hiszen mindig olyan fapofával bámul.* - De úgy néz ki, jól megvannak. *Bámulok el egy kicsit. Rád pillantok, majd kicsit helyezkedek és szorosan melléd ülve a fejem a válladra hajtom. Látva az ő boldogságukat, még magányosabbnak éreztem magam nélküled. Sírni lett volna kedvem és kiabálni. Féltékeny voltam Sergejre, amiért ő képes arra, amire én nem. Képes a szerelme mellett lenni. Ez is olyan rosszabb pillanat, amikor nem érzem magam valami erősnek.*

MioDátum: Vasárnap, 2018.01.21, 18:30 | Üzenet # 1444
Yaoista
- Már én is, de az a fontos, hogy minden rendben van és remélem jó darabig így fog maradni, részemről nagyon fogok igyekezni.*Elég volt már a balhékból.* - Ő is boldog, csak rajta nem látszódik annyira, főleg nem előtted.*Kuncogok.* - De képzeld meglepően normálisan beszélt rólad.*El is mesélek mindent.* - Mit szólsz? Még a végén ő hozz minket össze.*Sütöm el neked is ezt a poént.* - Igen és csak ez számít.*Mosolyodom el. Magamhoz ölellek, amikor odabújsz.* - Mire gondolsz?*Kérdezlek kíváncsian.*

MioDátum: Vasárnap, 2018.01.21, 18:39 | Üzenet # 1445
Yaoista
- Örülök, hogy jól esett.*Én egészen friss vagyok, az események hatására egészen felpörögtem.* - Már megtettem.*Kuncogok.* - Megköszönöd ennyit illik.*Hihetetlen, hogy mennyire édes vagy.* - Ez tetszik.*Nevetek fel, ahogyan jellemzed Sergejt.* - Valójában kicsit sok, de ő ilyen. Szerintem jól kitudnátok jönni és már felé is sokat nyitottál.*Ahogyan mindenki felé.* - De azért örültél neki nem?*Kérdezlek, a kezemre pedig elmosolyodom.* - Igazán szórakoztató személyiség és most hogy nyitottabb vagy, majd te is meglátod, de hozzárakom nem kell vele barátkoznod, ha nem akarsz.*Úgy érzem, hogy ezeket még hozzá kell raknom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.01.21, 23:11 | Üzenet # 1446
Yaoista
- Értem. *Bár valahogy furcsa érzés volt.* - Igazából sokat segített nekem. *Ezt be kell ismernem, hiszen mikor idekerültem hozzátok, szörnyen festettek a sebeim. Rengeteget Sergej kúrált ki rendesen, egy-kettő már majdnem életveszélyes volt. Nem foglalkoztak azzal, hogy a játékszer egészséges legyen, csak azzal, hogy használható.* - Mióta ő ellátott, a régi sebeim se fájnak folyamatosan. *Ismerem be. Nagyon csúnya gyulladásaim voltak.* - Meglepett nagyon. *Válaszolok először, majd szégyellősen bólintottam egyet, hogy örültem.* - Rendben. *Nem volt egyszerű a helyzetem.* - Jelenleg annak is örülnék, ha megérteném az érzéseim. *Mondom halkan. Ahogy így sétálunk és elérünk egy parkot, egy ismerős hang üti meg a fülem.* - Kit látnak szemeim. A kis kurva és az új gazdija. *Kazuya egyik régi csoportvezetője és vásárlója volt. Én voltam az eladott tárgy és sosem kímélt, a szadistábbak közé való volt, bár még nem ő volt a legrosszabb.* - Már hiányzik az a kerek kis segged. *Áll meg előttünk és ezt persze nekem címezte. Én csak elengedtem a kezed.* - Kipróbáltad már? *Vigyorg.* - Nem sűrűn kaptam kölcsön, de az élvezetes volt mindig. Fantasztikus, hogy minden hiszti nélkül bírja, ha feldugod a kezed vagy minden előkészítés nélkül végigmennek rajta hárman-négyen, de ha bekötözöd a szemét és megégeted, rögtön fájdalmasan nyöszörög. Semmi mással nem tudtam rábírni, pedig kipróbáltam pár dolgot. *Nyalja meg a szája szélét.* - Bár nem csak a segge hasznos. *Vigyorog és közben rágyújt.* - Meguntam a feleségem és a kölyköm, sok volt velük a nyűg. Még a szeme se rebbent, mikor levágta őket. Láttad volna a szemeit. Nem bírtam ki, felállt rá a farkam. Meg dugtam ott helyben a hullák mellett, ha már olyan szépen keresett nekem ezzel. Tudod a biztosítás. *Nevette el magát. Az én arcomon nem látszódott semmi, olyan volt, mindig mindig. Rideg és érzelemmentes.* - Mennyi? *Kérdezett rá egyenesen.* - Nem számít a pénz, a minőségi kurvák drágák és ő a legjobb, mert nem nyávog akkor sem, ha megütöd. *Erre sem reagáltam, csak még hidegebbek lettek a szemeim. Biztos voltam benne, hogy létezik akkora összeg, amiért eladsz.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.01.21, 23:31 | Üzenet # 1447
Yaoista
- Ebben biztos vagyok. *Mosolyodom el.* - Igen, neked elhiszem. *Kuncogok veled.* - Tényleg? *Lepődök meg, majd elkuncogtam magam.* - Az vicces lenne. Figyelj, ha már Seime fog minket összehozni, azt hiszem már a nevedre is vehetsz. *Nevettem el magam, hiszen az már nem semmi lenne.* - Igen. *Értek veled egyet. Jól esett az ölelésed nagyon. Kérdésedre meglepődtem picit és felemeltem a fejem. Kémleltem az arcod, majd visszatettem.* - Semmiség... *Mondom először, de tudtam, hogy nem fogod annyiban hagyni.* - Csak... annyi, hogy most nem érzem magamban azt az erőt, amiről te állítod, hogy ott van. Ennyi. *Mondom halkan. Érezni lehetett a szomorúságom, de nem mondtam többet. Belekortyoltam a boromba, majd lehunytam a szemem és élveztem a helyzetet.*

MioDátum: Hétfő, 2018.01.22, 00:15 | Üzenet # 1448
Yaoista
- Mert ő végre rendesen ellátott és tényleg nagyon érti a dolgát.*Nála jobb orvost nem is találhattam volna.* - Azt elhiszem.*Kuncogok.* - Tudom édesem, de nagyon jó után haladsz.*Cirógatom meg a kezed. Minden nagyon, amíg fel nem tűnik az a barom. Nem találkoztam még vele és jobb is lett volna, ha így is marad.* - Nem kurva és nem vagyok a gazdája.*Mondanék mást is vagyis inkább leállítanám, de belém fagy a szó. Borzalmas hallani, hogy miket tett veled és csak egyre idegesebb leszek és a kezed is egyre jobban szorítom. Amint ismét megkérdezi, hogy mennyi és megint szájra vesz az kizökkent a lefagyott állapotomból.* - Megmondtam, hogy nem egy kurva és nem adom semminyiért.*Közlöm ridegen, majd rád pillantok és akkor látom meg, hogy is nézel. Nagyon régen találkoztam ezzel a szempárral és csak reméltem, hogy nem fogom látni.* - Ezt csak bízd rám.*Engedem el kezed.* - Sokkal jobban jártál volna, ha szó nélkül tovább mész.*Leveszem a zakómat és a kezedbe adom.* - Vigyázz rá kérlek.*Cirógatom meg az arcodat.* - Mindig is undorodtam az olyan férgektől, mint amilyen te vagy.*Fordulok felé ismét és már az ingujjam hajtom fel.* - Csak egy szánalmas, gyenge kis senki vagy.*Közlöm vele, majd kirántva a cigijét a szájából az arcába nyomom.* - Na most is olyan vicces?*Kérdezem és be is mosok neki egyet.* - Most legyen nagy a szád. Nem használ a pénzed és az embereid sincsenek itt, mit fogsz tenni?*Kérdezem, de igen csak ijesztő hangon.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.01.22, 00:37 | Üzenet # 1449
Yaoista
*Csak hagytam, hogy szorítsd a kezem, de nem reagáltam többet. Fel sem fogtam elsőre a szavaid, hogy nem adsz el, annyira elzártam magam a történésektől. Csak arra tudtam gondolni, hogy ezek után biztos meggyűlölsz. Megtudod, hogy mennyire is vagyok undorító, hogy miket tettem. Akkor kapcsolok, mikor a kezembe adod a zakód és megcirógatod az arcom, de a szemeim akkor is ugyan olyanok.* - Miért? Csak üzleti lehetőséget ajánlottam neked. *Közli veled, nem vette még a lapot, hogy gáz van.* - Ugyan kérlek. Egy ugyan ilyen undorító féreg áll melletted. *Vigyorog fölényesen.* - Mi a fasz bajod van? *Már kezdi sejteni, hogy valami nem stimmel. Felszisszen, ahogy a cigit az arcába nyomod, én pedig csak csendben néztem. Odaléptem és a karodra tettem a kezem, de csak egy pillanatig.* - Nem számít... nem baj, ha eladsz. *Még meg is érdemeltem volna. Semmi több nem jár nekem.* - Látod? Egy kurva, aki faszra vágyik és arra, hogy kínozzák. *Röhögi el magát.* - Mit fogok tenni? *Veszi elő a fegyverét.* - Olcsóbb a golyó, mint ez a kis ribanc. *Közli vigyorogva. Simán meghúzza a ravaszt, mire én gondolkozás nélkül eléd lépek. Vállon lő, amire egy hangom sincs, még csak egy apró nyögés se. Te többet érsz, mint én. Csak ez járt a fejembe.* - A következő találni fog. *Vigyorog.*

MioDátum: Hétfő, 2018.01.22, 01:18 | Üzenet # 1450
Yaoista
- Számomra ez nem üzleti lehetőség és arról nem is beszélve, hogy egy magadfajtával sose üzletelnék.* - Az egyedüli undorító féreg csak te vagy.*Te csak áldozat voltál és nem hagyom, hogy bárki is így beszéljen veled.* - Ostobább vagy mint hittem.*Összerakhatta volna már, hogy nem csak egy gazdag pasas vagyok.* - Tessék?*Döbbenek le teljesen, nem akartam hinni a fülemnek.* - Fogd már be.*Emelem fel a hangomat, majd a következő kép, hogy téged eltalál a golyó. A reflexeim se voltak az igaziak, annyira sokkoltál, de nem engedhetem meg magamnak ezt a figyelmetlenséget.* - Maximum beléd.*Kapok ki a kezéből és fejbe is vágom vele.* - Veled később számolok.*Közlöm veled. A fegyvert neked adom és az ingem levéve bekötöm erősen sebed.* - Most már tudod kibe kötöttél bele? Vagy talán a tetoválás se mond semmit?*Kérdezem elé lépve.* - Akkor kicsit segítek.*Ragadom meg erősen a haját.* - Én voltam, aki megölte Kazuyát.*Ezzel már csak összerakta a képet.* - És most nagyon felbosszantottál.*Nyomom bele a hüvelykujjamat a fegyver által okozott sebbe.* - Nehéz kihozni a sodromból, de akinek sikerül sose fogja elfelejteni, hogy ki is vagyok, már ha túléli.*Kap egy gyomrost is és még finoman bánok vele.* - Senki nem beszélhet így Fumioról, világos voltam?*Felrántom és hátra csavarom az egyik kezét.* - Kérj tőle bocsánatot.*Fordítom feléd.* - Nem hallom.*Szinte ropog a karja.*

Keresés: