Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.03.03, 00:49 | Üzenet # 126 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Megint dicsértél.*Kuncogok egyet.* - Nem értem miről beszélsz.*Vigyorgok apámra, majd ahogyan beszólsz neki hát kitör belőlem a nevetés.* - Ezt megkaptad.... ááá ez jó... *Nevetek jóízűen.* - Komolyan imádlak, így beszólni apámnak hát erre nem sokan képesek... de ami igaz az igaz.*Nevetek, majd megcsókollak itt a nagy örömömbe, eddig tudtam tartani magam.xd*
- Nem mi?*Mosolygok, majd ahogyan nekem is beszól Nick arra először pislogok egyet, de csatlakozom fiam nevetéséhez.* - Nos akkor mégis csak van hasonlóság köztünk.*Kuncogok.* - Pimasz, hogy kiröhög.*Nevetek én is, nem mostanság láttam így a fiam nevetni és igen lágyan nézzek rá.* - Igen Nick amikor elsőre jobban elbeszélgettünk, akkor is simán beszólt.*Emlékszem vissza. A csók meg se lep, sőt az lepett meg, hogy eddig kibírta. Combodra simítok közben.* - Pimasz egy fiam van nem?*Mosolygok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.03.03, 01:18 | Üzenet # 127 |
 Yaoista
| - Rájöttem. *Sóhajtok egyet. Ahogy elneveted magad én is kuncogtam, de annyira adtam magát a lehetőség.* - Tehetséges vagyok, tapasztalhattad már. *Vigyorodtam el. Csókod meglepett, de viszonoztam és jól is esett nagyon. Furcsa volt nagyon is, hogy nem csókolóztunk folyamatosan. Azért láttam apukád, hogy néz rád és ez kicsit meghatott. Örültem, hogy te is olyan jól érzed magad, mint én.* - Pimasz valóban, de jól áll neki. *Cirógatom meg az arcod.*
*Mikor mind a ketten csak nevettek, azért elmosolyodom én is. Örültem, hogy most kijössz Igorral, mert tudtam, hogy mennyire vágysz rá.* - Csak egy kicsit... *Simítok kezedre, kicsit zavarba hozott a dolog, hiszen tudtam jól, hogy Igor mennyire ki nem állhat és nem akartam, hogy jobban gyűlöljön. Persze nem maga az utálata zavart, inkább az, hogy tudtam, ha nem bírunk megmaradni egymás mellett, nekem el kell mennem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.03.03, 01:34 | Üzenet # 128 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Mosolygok.* - Naná, hogy jól áll.*Kuncogok, majd megfogom kezed és tenyeredbe csókolok, majd csak egyszerűen fogom kezed. Még így se voltam senkivel apám előtt.* - Körbevezesselek vagy majd később, hogy szeretnéd?*Kérdezlek kedvesen.*
*Láttam én a zavarod, de nem kell semmiért aggódnod a kezem nem láthatja Igor, balhét pedig én se akarok.* - Különben, ha szeretnék itt is aludhatok és akár innét is mehetnénk az ebédre és előtte meg haza vinnék Nicket, persze ez csak egy ötlet.*Teszem hozzá és lábad tovább simogatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.03.03, 02:03 | Üzenet # 129 |
 Yaoista
| - Meg szerény is vagy, látom. *Mosolyogtam, főleg azon, ahogy tenyerembe csókoltál. Finoman cirógatom kezed, ahogy fogod az enyém. Kiélveztem a dolgot rendesen.* - Ahogy gondolod. Nekem mindegy. Időnk, mint a tenger. *Mondom egyszerűen. Apukád ötlete meglepett, de tetszett igazából.* - Te mit szeretnél? *Kérdezlek téged, mert nekem addig tényleg mindegy volt, amíg veled lehettem.*
*Csak csöndben figyeltem, és közben néha kezedre pillantottam. Nem zavart egyáltalán, valahogy ezeket a dolgokat megszoktam tőled. Kedves volt tőled, hogy mondtad nekik az itt alvást, bár igazából ez Igor otthona. Jól esett, ahogy simogattál, ami meg zavart. Nem igazán szoktam szeretni, ha fogdosnak vagy hozzám érnek, tőled mégsem rossz érzés.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.03.03, 02:18 | Üzenet # 130 |
 Yaoista
| - Az hát.*Nevetek fel.* - De szeretnék a kedvedbe járni.*Mosolygok, majd apám ötlete meglep.* - Hmm miért is ne. Holmim van itt és tudok adni Nicknek is szóval, ha tényleg van kedved maradhatunk.*Mosolygok rád.* - Köszi.*Mondom apámnak bár tény az én házam is, de azért még is nagy dolog, hogy így felajánlja.*
*Elmosolyodom a fiúkon tényleg jó volt látni őket és reméltem így is marad, mert az is biztos volt, hogy fiamnak igen csak tetszik Nick és nem akartam, hogy rossz vége legyen, de ezt nem mutatom ki vagyis az aggodalmam, de te már ismerhetsz annyira, hogy mi jár a fejembe, na meg már beszéltem is róla.* - Akkor ez megbeszélve.*Bólintok.* - Ne köszönd, én örülök, hogy maradtok. Együtt is vacsorázhatnánk, ha úgy értek vissza, persze nem akarok a randiba bezavarni.*Mosolygok. Mi meg úgyis visszaérnék meg utána is lehetünk együtt, mert persze nem feledkezem meg rólad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.03.03, 02:50 | Üzenet # 131 |
 Yaoista
| - Tudom, de tényleg mindegy... *Mosolyodom el.* - Én benne vagyok. *Apukádra nézek és rámosolygok.* - Köszönöm... *A múltkori találkozásunk után valamiért azt hittem, hogy sokkal hidegebb lesz velem.* - Akár még főzhetek is valamit. *Teszem hozzá, ha már szakács van a háznál, ki lehet használni. Nagyon jól esett apukád kedvessége.*
*Láttam, hogy aggódsz valami miatt és ahogy a srácokat nézed, megértettem, hogy miért aggódsz. A fiad boldogságáért. Én végül is úgy ítéltem meg, hogy Nick fülig szerelmes Igorba, úgyhogy szerintem nem volt okod aggódni. A vacsorán elmosolyodom kicsit. Persze pontosan tudtam, hogy nem feledkeztél meg a megbeszélt randinkról.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.03.03, 03:11 | Üzenet # 132 |
 Yaoista
| - Oké, akkor majd kitaláljuk.*Mosolygok.* - Ehetünk együtt benne vagyok én is.*Mosolygok. Tényleg jó volt itt lenni és apámmal lenni, na meg veled és most tényleg nem zavart Fumio se.* - Ez jól hangzik, majd csináljuk közösen. Este meg fürödhetünk, mert van am forrásunk és isteni...*Mosolygok.*
- Akkor ez megbeszélve.*Mosolygok.* - Nick istenien főzz és Igorra se lehet panasz, szóval jól fogunk járni.*Kuncogok.* - Pontosan mindenképpen ki kell próbálnod és ha valamiért még se akarnál Igorral aludni van pár vendégszoba.*Kacsintok Nickre de csak viccelek és ha nem lennél itt, akkor mondanám, hogy nálam is ami szintén vicc lenne de így nem teszem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.03.03, 03:28 | Üzenet # 133 |
 Yaoista
| - Az már úgy is kiderült, hogy tudunk együtt finomat főzni. *Mosolyodom el jobban, hiszen nagyon jó volt veled főzni a múltkor is.* - Komolyan? *Döbbenek le, azért ilyenekre nem voltam felkészülve, de ahogy apukád is mondja a dolgokat, hát kész voltam.* - Vagy majd bemenekülök hozzád. *Nevettem el magam, hiszen én tényleg vicceltem.* - Bár nem hiszem, hogy erre szükség lenne. *Mosolygok rád és odahajolva adok egy engesztelő puszit, mert tudtam jól, hogy mennyire féltékeny voltál rá.*
*Csak elmosolyodtam a főzésre, én nem nagyon beszéltem. Nem akartam elrontani ezt az egyensúlyt, ami most kialakult köztetek egyenlőre. A viccre is csak mosolygok, hiszen veszem a lapot mind tőled, mint Nicktől. Na meg amúgy sem tudtam, hogy pontosan mi is van köztünk vagy mi nincs, hogy mi ez az egész, de nem éreztem magam rosszul tőle.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.03.03, 03:43 | Üzenet # 134 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Mosolyodom el.* - Mondtam, hogy nem átlagos helyen nőttem fel. Anya ötlete volt vagyis inkább parancsa.*Nevetek fel de a hangom ismét lágyabb. Ahogyan poénkodtok bár örülök, hogy ilyen jó az összhang köztetek, azért naná, hogy féltékeny vagyok, hogy te így tetőzöd a dolgokat.* - Akkor én meg Fumihoz megyek.*Jelentem ki, valamit mondanom kellett.xd* - Rossz vagy.*Jegyzem meg én a pusziból egy rövidke csókot csinálok.*
- Meg is kapta, de milyen jó ötlet volt.*Mosolygok.* - Akár.*Kuncogok, ha így mondta és mivel láttam, hogy mosolyogsz tudtam te is viccnek veszed ezért is kontrázok rá jobban. A fiam viselkedése nem lep meg de a visszavágás igen.* - Hmm ne sértődj meg de szerintem két lábbal lennél onnét kirúgva.*Vigyorgok és amíg ők csókolóznak odahajolok füledhez.* - Te viszont bármikor jöhetsz a szobámba és ez nem vicc.*Lehelem füledbe és egy puszit is kapsz pofidra majd visszahelyezkedem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.03.03, 04:01 | Üzenet # 135 |
 Yaoista
| *A parancson elkuncogtam magam, nah meg arra is, ahogy apukád rákontráz. Mikor Fumiot említed, hát én úgy felnevettem, hogy csak na. Tudtam jól, hogy ki nem állhatod, így nem igazán jött össze a visszavágás.* - De élvezed. *Mosolygok, majd viszonozom csókod. Azért ez nem olyan spontán jött, így kicsit elpirultam, de nem bántam. Boldog voltam veled, nagyon.*
*Mikor Igor engem mond, kikerekednek a szemeim. Egyébként igazad volt nagyon is, rövid úton kivágtam volna. Viszont szavaidra elpirulok és a puszin is.* - Tessék? *Nézek rád döbbenten. Oké, tudtam, hogy szeretnél velem lenni, de attól meglepő volt a dolog.* - Ne mondj ilyeneket... *Mondom halkan, mert ezekkel menekülésre késztettél egy kicsit. Valahol ez csak félelem volt persze... attól féltem, hogyha megkaptál már nem foglak érdekelni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.03.03, 13:12 | Üzenet # 136 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom rajtad, mert tudom mièrt nevetsz teljesen jogosan.* - Hmm meg lehet.*Pillantok apámra. Bàr nem bírom, de az erejét nem becsülöm le.* - Persze, hogy élvezem.*Mosolygok.* - Kimegyek a mosdòba.*Adok egy puszit így teszek.*
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2014.03.03, 13:44 |
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.03.03, 13:48 | Üzenet # 137 |
 Yaoista
| - Miért? Csak az igazat mondom édesem.*Mosolygok rád csábosan de mégis van benne kedvesség is. Amikor fiam feláll, azért elveszem a kezemet, amíg vissza nem jön.* - Jó rátok nézni Nick de tényleg. Mindig csak reméltem, hogy fogom így látni a fiamat, de kezdtem feladni és erre mégis megtörtént és remélem így fog maradni nagyon sokáig.*Mondom komolyabban.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.03.03, 15:18 | Üzenet # 138 |
 Yaoista
| *Csak mosolyogtam rajtad.* - Oké.. *A puszin tovább mosolygok, azért jó érzés volt így lenni veled. Apukád szavaira kicsit zavarba jövök, de annál jobban esik.* - Én is remélem... *Mondom őszintén. * - Szeretném, ha működne. Bár azt hiszem, hogy még csak most jön a neheze. *Utalok itt erre a nagy titok dologra és sóhajtok is egyet. Nyugtalanná tett még mindig és ez érezhető volt, de most igyekeztem lerázni magamról ezt.* - De megígértem neki, hogy akármi is lesz, alaposan végiggondolok mindent. *Gondoltam ezt azért jó, ha apukád is tudja.*
*Azért furcsa volt, ahogy mondod a dolgokat, mert éreztem, hogy nem kényszer. Kicsit elfordítom a tekintetem, mert zavarba jöttem. Nem reagálok Igorra semmit, sem a kezedre, sejtettem, hogy miért vetted el. Figyelmese hallgattam Nicket és meglepett ez a hozzáállása, de őszintén. Azt hittem, fülét-fakrát behúzva fog menekülni, nem hittem, hogy akár eddig is kitart.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.03.03, 15:31 | Üzenet # 139 |
 Yaoista
| *Élvezem, hogy mindketten zavarba jöttök Nickkel, de főleg téged. Nicket némán végighallgatom és rágyújtok közben.* - Nos ez valóban így van, de örülök, hogy állsz hozzá.*Mondom komolyabban, már ez is biztató jel.* - Fontos a kölyök boldogsága nagyon is.*Mosolyodom el picit, na meg tényleg kedveltem Nicket és a bátyját is. Remélni tudtam, hogy nem kell senkinek közbe lépnie.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.03.03, 15:43 | Üzenet # 140 |
 Yaoista
| - Kicsit muszáj is vagyok így hozzá állni, ha nem akarom elveszíteni... *Mondom halkan. Nagyon fontossá váltál számomra.* - Jó látni a mosolyát nagyon. *Azért mikor mosolyogni látlak, mindig ellágyulok és nem is tudok rád semmiért haragudni.* - Nagyon dühös vagy még rá? *Tudtam jól a lecseszésről, arról viszont nem tudtam, hogy mennyit tudsz a velem történtekről.* - És rám... *Teszem hozzá, hiszen én is alakítottam, habár azóta tényleg tartottam magam és ami pár napja volt, az tényleg véletlen volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.03.03, 15:49 | Üzenet # 141 |
 Yaoista
| - Igen.*Bólintok.* - Ezzel egyetértek, szeretném őt boldognak látni és tiszta szívből mosolyogni, ahogyan most teszi.*Mondom lágyabban, majd a folytatásra felsóhajtok és mélyet szívok a cigimből.* - Már lenyugodtam, de még aggódom és a dühöm is emiatt volt.*Mondom, majd felszalad a szemöldököm.* - Múltkori miatt már nem és másról még nem tudok, mert nem volt lehetőségem Igorral beszélni. Haragudni fogok?*Kérdezem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.03.03, 20:33 | Üzenet # 142 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom szavaidra, majd bólintok.* - Most mindenkitől kapott fejmosást azt hiszem. *Tudtam, hogy mindenki lecseszett velem egyetembe, habár én nem azért, mint a többiek, bár ezt nem tudhattam.* - Értem... *Rájöttem, hogy elszóltam magam, mikor felhúzod a szemöldököd.* - Eléggé valószínű. *Legalább nem falaztam vagy próbáltam hazudni.* - Sőt... biztos, nem leszel boldog. *Szégyellem el magam.* - Maradjunk annyiba, hogy nem az ajtófélfának mentem neki... *Mutatok az orromra, hiszen ugyan gipsz nincsen, de még eléggé sok színben pompázott.* - Viszont enélkül valószínű én se mondok el neki dolgokat... *Utalok itt a drogos dolgokra.* - És nem itt tartanánk...
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.03.04, 16:03 | Üzenet # 143 |
 Yaoista
| - Megérdemelte és még így is visszafogtam magam legalábbis én.*Jegyzem meg. Némán végighallgatlak és megiszom a maradék italom.* - Édesem szerinted múltkor bevettem a dumád? Tudtam jól, hogy az is a fiam műve, mivel igen csak ismerem meg nekem nehezen lehet hazudni.*Közlöm igen komolyan és ijesztően.* - Most ne rontsuk el ezzel a hangulatot nem ezért jöttetek, viszont azt becsülöm benned, hogy most őszinte és korrekt vagy és tudom múltkor is miért ferdítettél.*Mondom már kedvesebb hangsúlyba, nekem is igen meg vannak a váltásaim.* - Mondom rosszban van valami jó igaz?*Mosolyodom el picit.* - A fő, hogy mostantól minden rendben legyen.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.03.05, 22:48 | Üzenet # 144 |
 Yaoista
| - Meg is beszéltük, hogy nem vetted be... *Mondom halkan, eléggé szégyellve magam.* - Igen, igazad van. *Azért örültem, hogy ezt becsülted valamennyire.* - Ez így van... és szerintem rendben lesz. *Mikor látom, hogy visszajössz és már az ajtóban vagy, elmosolyodom.* - Cicus... hoznál nekem egy pohár vizet? *Kérlek meg kedvesen, hiszen mégse akartam csak úgy mászkálni keresztül kasul a házban.* - Kérlek szépen... *Teszem hozzá és mosolygok tovább. Én rettentő jól éreztem magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.03.05, 23:10 | Üzenet # 145 |
 Yaoista
| - Igen.*Bólintok.* - Legyen így.*Mondom komolyan, majd amikor mondod, hogy cicus igen nagyot nézzek, majd a hátam mögé lesek.* - Cicus?*Vonom fel a szemöldököm vigyorogva, amire a fiamtól kapok egy kisebb szúrós nézést.* - Persze.*Bólintok.* - Nincsenek nagy igényeid és milyet kérsz?*Kérdezi.* - Ti kértek valamit? Apa? Fumio?*Kérdezi, ami szintén meglep, mert még Fumioval szembe ilyet se tett.* - Én nem kérek semmit cicus.*Kuncogok.* - Nagyon vicces vagy.*Morog.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.03.05, 23:38 | Üzenet # 146 |
 Yaoista
| *Nem vettem a lapot, hogy én most valami különlegest mondtam, annyira megszoktam, hogy cicusnak hívlak, hogy fel se tűnt.* - Simát. *Válaszolok mosolyogva, és közben élvezem, ahogy apukád szívja a véred. Viszont a folytatáson én is meglepődtem, hiszen beszélgetésünkből leszűrtem, hogy nagyon utálod Fumiot, mindegy miért, mégis kedves voltál vele, legalábbis magadhoz mérhetően.* - Vicceset mondtam? *Azért rákérdezek, miután elmentél.*
*Kicsit összeszaladt a szemöldököm arra a beszélgetésre, de nem szóltam bele. Úgy voltam vele, ha kell valamit, úgy is szólni fogsz és tudod jól, hogy bármit megtennék neked. A többire még az én szemem is kikerekedett, főleg Igor kérdésére.* - Nem kérek, köszönöm. *Mondom én is, de kicsit jól esett, hogy engem is megkérdeztél. Nem hittem, hogy ekkora hatással lenne rád Nick.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.03.05, 23:51 | Üzenet # 147 |
 Yaoista
| - Nos igen elégé. Még senki nem szólította így vagyis nem hallottam de biztos, hogy nem csak ő. Lásd be viccesen hangzik, de közben van benne igazság, ha nézzük, hogy milyen a természete.*Vigyorgok.* - Különben te nagyon jó hatással vagy tényleg rá.*Mosolygok és közben rád pillantok picit, hogy most itt rád célzok.* - Itt vagyok.*Jelenik meg Igor és leteszi vizet, majd leül Nick mellé és add egy puszit neki.* - Cicuska.*Kuncogok.* - Élvezed mi??*Csóválja meg a fejét.* - Igen nagyon.*Nevetek fel és a kezem ismét a combodra teszem és simogatni kezdelek. Már nagyon várom a randinkat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.03.06, 00:17 | Üzenet # 148 |
 Yaoista
| - Ja igen, mondta is, innen jött valahogy. *Kuncogtam el magam.* - Igen, az biztos, hogy van benne. *Mosolyodom el, de én sokkal gyengédebben.* - Az csak jó... *Örültem, hogy pozitív változáson mész keresztül, amit észre is vesznek.* - Köszi. *Mosolygok és a puszinak is örültem nagyon. A cicuskán elnevettem magam én is. Belekortyolok vízbe és újra megfogom kezed. Ez alatt a pár nap alatt meglepően fontossá váltál, szinte már akkor hiányoztál, ha nem voltál velem.* - Egyébként így csak én hívhatom. *Piszkálódok kicsit.
*Tudtam, hogy miért pillantasz rám, mert nekem is ez jutott eszembe. Mikor visszajön Igor és te újra a combom cirógatod, meglepődök kicsit, de ez kívülről nem látszódik. Nem teszek semmit, teljesen természetesen viselkedem, már amennyire én természetes voltam. Jó volt látni azért, hogy most egész jól kijöttök egymással, mert tudtam, hogy neked ez mennyire fontos.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.03.06, 00:37 | Üzenet # 149 |
 Yaoista
| - Pontosan csak ő.*Bólintok. Már előre féltem, hogy mindenki ezzel fogja szívni a véremet, de most nem is akarok erre gondolni, na meg majd jól lehordom őket, az más kérdés, hogy egyeseket ez nem fog érdekelni, mint például apám, de Seime és Sergej még rosszabb lesz, az biztos.* - Nos viszont mi elindulunk és akkor ha visszajövünk megmutatok mindent és főzünk oké?*Pillantok rád.*
- Értem.*Mosolygok.* - Persze persze, de néha lehet kifog csúszni.*Nevetek fel.* - Persze menjetek csak, akkor majd este találkozunk, érezzétek jól magatokat.*Mosolygok és a kezedre simítok a combodon van. Nagyon élvezem a helyzetet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.03.06, 01:00 | Üzenet # 150 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam a helyeslésre, majd az indulásra is.* - Tökéletes. *Állok föl menetkészen, de persze a kezed nem engedtem. Arcomra volt írva, hogy mennyire boldog is vagyok, de gondoltam még azért elmondom, hogy elszóltam magam apukádnak. Mikor bent voltunk és összeszedtünk némi hamit a piknikhez, odamentem hozzád.* - Azt hiszem elszóltam magam apukádnak... *Elmondom nagyjából, hogy mi volt.* - Sajnálom, azt hittem tud róla. Csak azért mondom, hogy ne lepődj meg. *Cirógatom meg az arcod.*
*Mikor megfogod a kezem, magamban mosolygok kicsit, de ez sem látszódik, minden esetre jól esett.* - Viszlát. *Köszönök el én is. Mikor elmennek rád pillantok.* - Ugye tudod, hogyha ezt meglátja Igor, akkor kiborult volna...? *Kérdezem, de igazából engem nem zavart annyira ez a dolog, mint amennyire zavarnia kellett volna.*
|
|
| |