2025.07.20, Vasárnap, 10:05
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.02.18, 01:16 | Üzenet # 1476
Yaoista
- Azt tudom. ezért nem akarok semmihez hozzászokni. *Suttogom halkan. Nagyon féltem, hogy elveszítem a jót.* - Nem mondott semmi olyat, ami hazugság lenne, leszámítva, hogy bárkit is elárultam volna. *A végletekig hűséges és lojális voltam. Kérdésedre rápillantok az arcodra, majd lesütöm a tekintetem.* - Attól, hogy feljönnek az emlékek és elveszítem önmagam. *Meg persze akkor mindent. Elsősorban téged.* - Néha kiürült az agyam és nem tudtam mit csináljak. Azóta nem volt ilyen, mióta itt vagyok. *Féltem, hogy olyat bántok, akit nem kéne.* - Nem, nem kellett volna. Nekem semmiség, rád szükség van mindig. *az én jelenlétem bármikor pótolható.* - Nem a te hibád. Az enyém. Ha nem az lennék, ami, akkor ez meg sem történik. *Nagyon halkan mondom.* - Bármikor megvédenélek, még akkor is, ha belehalnék. *Simítok végig az arcodon.* - Akkor jó. *Nyugszom meg. Szavaidra egy picit felfelé görbül a szám.* - Neked nem eshet bajod. Nagyon sok emberért vagy felelős és Igor még nem kész átvenni a szervezetet. Nem mondom, hogy pótolható vagyok. *Tisztában voltam a képességeim egyediségével.* - De könnyebben, mint te.

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.02.18, 01:30 | Üzenet # 1477
Yaoista
- Ühüm. *Mosolyodom el és megcsókoltalak hosszan.* - Nem szoktalak, de morogsz magamtól. *Kuncogok.* - Igyekszem. *Puszillak meg, de azért örültem, hogy megkegyelmeztél.* - Veled csak azt tudok. *Közlöm veled.* - Hááát.... talán... egy kicsi. *Kuncogok és adok egy puszit.* - Sosem szeretkeztünk még annyiszor. Még mindig érzem egy picit. *Pedig már eltelt egy nap.* - Igen, nagyon jó érzés. Örülök, hogy te vagy az a valaki. *Ahogy magadhoz ölelsz, elmosolyodom és én is teljesen átölellek, miután letettem a poharam.* - Bármikor. Mindig vigyázni fogok rád. *Főleg a lelkedre.* - Most már minden rendben lesz. Túrok finoman a hajadba.*

MioDátum: Szerda, 2018.02.21, 19:05 | Üzenet # 1478
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Édes vagy.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - De te szereted a morgásomat is.*Vigyorgok.* - Ahogyan én is.*Simogatom meg a pofidat.* - Csak egy kicsi? Nem lenne ki a popsi, akkor felfrissíteném a memóriádat.*Vigyorgok és megmarkolom a popsidat.* - Milyen jó volt, bár megdönteném azt a rekordot is.*Kuncogok.* - Ahogyan én rád.*Csókolok a nyakadba.* - Te vagy az én kis őrangyalom.*Nem is vagy vele tisztában, hogy mennyire.* - Remélem.*Bár ez úgy lenne teljes, ha ismét egy pár lennék.* - Mit szeretnél csinálni?

MioDátum: Péntek, 2018.02.23, 12:32 | Üzenet # 1479
Yaoista
- Ez nem minden esetben akar kérdése.*Jegyzem meg.* - Semmit se magadtól tettél és ez sokat számít.*Ismétlem meg magam, bár már legszívesebben nem beszélnék róla.* - Megígértem, hogy megvédelek saját magadtól is, ha kell leállítalak.*Ne jöjjön ez a pillanat, de benne van a pakliban.* - Ne mond azt, hogy semmiség, mert nekem nem az.*Emelem fel kissé a hangomat.* - Fontos vagy nekem, hát nem érted?*Úgy feltudsz húzni, amikor ilyen hülyeségeket mondasz.* - Fumio ezt inkább most fejezzük be, mert a végén összeveszünk.*Mindketten a saját igazunkat hajtjuk, pedig csak a másikat védjük.* - Ahogyan én téged.*Csókolom meg a kézfejed.* - Nem áll szándékomban egyhamar átadni a szervezetet.*Mosolyodom el picit.* - Igor nagyon jó vezető lesz, de ha úgy kerülne az élére, hogy idő előtt meghalok, akkor inkább bele se gondolok mi történne és nem is szeretnék, erről beszélni.*Remélem ezt tiszteletben tartod.* - Itt senki se pótolható és most nem a képességekről beszélek.*Lehet, hogy te csak ezt veszed számba, de én nem.* 

szela00Dátum: Hétfő, 2018.03.05, 01:36 | Üzenet # 1480
Yaoista
*Az akarás dologra nem mondtam semmit.* - Mindent a húgomért tettem. *Az ő biztonságáért mindent feláldoztam. A saját lelkemet is.* - Tudom és ezért nagyon hálás vagyok neked. *Mondom lágyabban.* - De nekem az, ezért mondom. *Jelentem ki határozottan, még akkor is, ha felemelted a hangod. Finoman az arcodra tettem a kezem.* - Te nem lehetsz nekem az? *Kérdezem kedvesen és rettentő lágyan nézek rád. Még sosem mutattam ezt az arcom neked. Lágy, kedves a tekintetem, a szemeimből melegség sugárzik. Egyedül a húgomra néztem még így, mint most rád, bár nálad nyilván kicsit más jelentése volt.* - Nem a húgom miatt akarlak megvédeni. *Nagyon fontos voltál nekem. Elmosolyodom kicsit szavaidra, hogy te is megvédenél.* - Csak annyit szeretnék mondani, hogy nem kell ettől tartanod. *Biztos voltam benne, hogy nem azért fogod átadni a szervezetet, mert meghalnál. Bólintottam,  hogy senki sem pótolható. Kicsit hallgattam, majd megfogtam a kezed.* - Szeretném, ha megígérnéd nekem azt, hogy nem dobod el az életed értem. *Tudtam, ha megígérsz valamit, betartod, ezért szerettem volna.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.03.05, 02:17 | Üzenet # 1481
Yaoista
- Igen, mert édes. *Vigyorgok szélesen, élveztem, hogy picit piszkállak.* - Ebben biztos voltam. *Nevettem fel a memória frissítésen.* - Szóval még mindig nem volt elég? *Kuncogok veled. Csókodra kellemesen végigszaladt rajtam a libabőr.* - Bizony. *Mosolyodom el.* - Én biztos vagyok benne. *Puszilom meg a buksidat.* - Nem tudom, most nagyon jó így lenni veled. Van valami terved? *Kérdezlek.* - Nem vagy fáradt? *Kérdezem rögtön, hiszen te is alig aludtál, akárcsak én.* - Ha pihenni szeretnél, hagylak. *Gondolván itt arra, hogy akkor hazamegyek.*

MioDátum: Hétfő, 2018.03.12, 21:53 | Üzenet # 1482
Yaoista
- Azt akarod, hogy ismét lecsapjak?*Emelem fel a kezemet csikizésre.* - Belőled sosem elég.*Mosolyodom el lágyabban, minden értelemben igaz volt, nem csak a testiségre, ami szintén veled teljesen más, sokkal több.* - Akkor biztos is így lesz.*Mosolyodom el.* - Tökéletes nekem is.*Veled vagyok, ennél több nem is kell.* - Most elvagyok és ez is pihenés vagy te szeretnél aludni?*Meg se fordul a fejemben, hogy elakarsz menni.* - Az lesz, amit te szeretnél.*Csókollak meg.* 

szela00Dátum: Péntek, 2018.03.16, 01:14 | Üzenet # 1483
Yaoista
*Elkapom a kezed és összefonom az ujjainkat.* - Megelőzöm. *Kuncogok és adok egy csókot a kézfejedre.* - Ez jegyezed meg olyankorra is, mikor felbosszantalak valamivel. *Kuncogok, de közben adok egy lágy csókot, mert értettem, hogyan mondod.* - Bizony. *Mosolygok én is rád.* - Nem, nem szeretnék aludni. Fáradt vagyok, de nem vészes. Majd most már éjszaka alszok otthon. *Nem akartam hamarabb lefeküdni, mert különben éjszaka nem aludnék. Csókod viszonozom, majd elmosolyodom.* - Nagyon jó most így lenni veled. *Bújok hozzád kicsit jobban. Nagyon nehezemre esett elengedni téged.*

MioDátum: Vasárnap, 2018.03.18, 18:16 | Üzenet # 1484
Yaoista
- Mintha, ennyi elég lenne.*Kuncogok.* - De mivel túl cuki, így megkegyelmezzek.*Nevetek fel.* - De te is, hogy rám is mennyiszer jegyzed meg.*Még csak ki se mondom az édes szót magamra. A csókodat viszonozom és el is nyújtom. Váratlanul ér, hogy haza akarsz menni, kicsit el is hallgatok.* - Nem maradnál itt ma este is?*Kérdezem meg végül, de igen csak édesen.* - Azt is megértem, ha nem, de akkor haza viszlek és ehhez ragaszkodom.*Tudtad jól, hogy ebből nem engedek.* - Veled is szépségem.*Tényleg olyan mintha minden rendben lenne köztünk.* - Kérsz még sajtot? Vagy bármi mást?*Mint mindig el akarlak téged kényeztetni.* - A bor biztos elfog fogyni.*Kuncogok és bele is iszok.*

MioDátum: Vasárnap, 2018.03.18, 23:50 | Üzenet # 1485
Yaoista
- Igen tudom.*Már az elsőre is megjegyeztem, amikor mondtad.* - Pedig nem szükséges.*Nem mondom, hogy ne tedd, ez a legkevesebb.* - Én meg fordítva gondolom és azért mondtam.*Morgok.* - De lehetek és tudom, hogy az vagyok...*Hirtelen többet nem is tudok mondani, a tekinteted belém folytja a szót. Megfogom a kezed és a szívemre teszed.* - Érzed ezt? Miattad ver ilyen hevesen, éppen ezért főleg fáj, ha az életed semmibe veszed érted?*Kérdezlek.* - Tudom Fumio, ezt mondanod se kell.*Nem tudom, hogy meddig fogunk eljutni, de bármi lesz tisztában vagyok vele, hogy milyen sokat jelentek neked.* - Így legyen.*Kár is erről többet beszélni. A kérésed meghallva, kicsit felsóhajtok.* - Tudod jól, hogy nem szoktam hazudni és mindig tartom a szavamat, ezért ilyet nem tudok megígérni. Ne forduljon elő, de ha megesik és van rá mód, akkor az életem árán is megvédelek.*Mondom komolyan.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.03.25, 23:07 | Üzenet # 1486
Yaoista
*Meglepett, hogy nem fejezted be a mondatod, nem tudtam, hogy miért nem. Hagytam, hogy a kezem a mellkasodra tedd és elmosolyodom.* - Igen, érzem. *Válaszolok, majd elpirulok kissé. Picit csöndben vagyok és elgondolkozom, hogy mit feleljek neked.* - Nem arról van szó, hogy semmibe venném az életem. *Akkor nem harcoltam volna annyit, hogy életben maradjak. Persze a húgomnak ebben nagy szerepe volt, de fel is adhattam volna.* - De a tiéd sokkal többet ér. *Ezzel tisztában voltam még akkor is, ha te nem így gondolod. Csak bólintok következő szavaidra, majd várom válaszod.* - Nem teheted! *Mondom komolyan.* - Értesd meg, hogy nem teheted. Nem érek annyit, hogy valaha is az életed add értem... *Bújok hozzád kicsit jobban.* - Másrészt... ha elveszítelek én... beleőrülnék. *Mondom halkan.* - Elfáradtam Diablo. *Ismerem be. Kimerültem az állandó szélmalomharcban önmagammal szembe.* - Ha nem lennél itt velem, már nem tudnám zárva tartani azt a szörnyeteget. Így sem tudom, hogy meddig leszek képes rá. *Remegek meg kicsit.* - Tudod, kicsit olyan érzés, mintha kettő lenne belőlem az agyamban és a másik részem nem akar mást, csak tombolni. Bosszút állni mindenért, lemészárolni mindenkit, csak gyűlölni akar. *Szégyelltem magam nagyon.* - Még a húgom is... *Teszem hozzá.* - Egyedül téged nem. *Kicsit fáj a karom, ahogy bújok, de nem érdekelt.* - Mikor veled vagyok vagy csak tudom, hogy a közelben vagy, ez a részem is nyugodt, békés. *A szemeidbe nézek.* - Néha, mikor a tükörbe nézek, látom azt a szörnyet a szememben.

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.03.25, 23:27 | Üzenet # 1487
Yaoista
- Mit is jegyzek meg? *Kérdezek vissza. Értettem én, de húzni akartam az agyad. Ahogy megkérdezed, hogy nem maradnék ma mégis, elmosolyodom.* - Mennyire igaza volt Sergejnek. *Kuncogok és adok egy újabb csókot.* - De, maradok, ha szeretnéd. *Puszillak meg. Mikor így kérsz valamit, képtelen vagyok nemet mondani neked.* - Nem kérek semmit, maximum egy csókot. *Nyalok végig ajkaidon.* - Az biztos. *Kuncogok és én is beleiszok az enyémbe.* - Tényleg nagyon finom. *Szerettem borozni.* - Később sétálhatunk kicsit, na meg persze Démont se hanyagoljuk. *Mosolyodom el.* - Nagyon erős. Vihetnénk neki valami finomat, ha ehet. *Teszem hozzá.*

MioDátum: Vasárnap, 2018.04.01, 12:55 | Üzenet # 1488
Yaoista
- Tudod jól te kis piszok.*Csípek az oldaladba finoman.* - A következő csiki lesz.*Vigyorgok, mint egy nagy gyerek.* - Miért megmondta, hogy megkérdezem?*Kérdezlek és a csókodat viszonozom.* - Persze, hogy szeretném ez nem kérdés.*Mosolyodom el.* - Az talán teljesíthető.*Meg is csókollak.* - Jót választottak, na meg ismerik az ízlésem.*Iszok bele ismét.* - Rendben van.*Tetszik a tervet.* - Kap valami finomságot és persze a többiek is.*Nem feledkezem meg róluk se.* - Igen szerencsére.*Azért még bennem vannak a történtek.* - Bármennyire szeretek lovagolni, akkor se lesz más lovam, ha ő nem lesz.*Nagyon a szívemhez nőtt.* - De ez még nagyon nagyon messze van.

MioDátum: Vasárnap, 2018.04.01, 14:53 | Üzenet # 1489
Yaoista
- Édes vagy.*Mosolyodom el.* - Helyes.*Azért ez megnyugtató.* - Érhető, hogy így gondolod és az is, hogy én fordítva.*Jegyzem meg.*  - De nekem ért annyit, ezt meg te értsd meg.*Ebben sem fogunk egyetérteni.* - Jól van nincsen semmi baj.*Ölellek magamhoz, majd csak némán és döbbenten hallgatlak. Egy darabig meg se szólalok csak simogatlak.* - Megígértem, hogy megvédelek önmagamtól, de ha nem leszek, akkor nem tehetem meg.*Suttogom.* - Fumio ez egy nagyon nagyon nehéz helyzet lenne, ami remélem sosem fog megtörténni.*Belegondolni se akarok.* - Úgy fogalmazok, hogy mindent megteszek, hogy mindketten túléljük rendben?*Nem bírom még csak kimondani se, hogy hagylak meghalni, ha úgy alakul.* - Tudod én sose láttam a szörnyet a szemedben, még akkor se amikor megismertelek.*Mondom lágy hangon, majd finoman megcsókollak.* - És nem is fogom.*Suttogom az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.04.02, 23:26 | Üzenet # 1490
Yaoista
*Nagyon jó érzés volt, ahogy magadhoz öleltél. Megnyugtatott. Éreztem, hogy vigyázol rám. Nem erőltettem, hogy válaszolj, csak el akartam neked mondani a dolgokat. Lehunyom a szemem simogatásodra és csak csöndben várok. Mikor megszólaltál, csak akkor nyitottam ki a szemeim.* - Igen... *Suttogom én is. Végül halványan elmosolyodtam. Ez a válasz annyira te voltál.* - Rendben. *Így el tudom fogadni. A folytatás viszont nagyon meglep. Elvörösödöm ismét és csak nagyokat pislogok. Egy pillanatig csókod se viszonozom, annyira.* - Te nagyon furcsa ember vagy. *Közlöm végül. Kicsit helyezkedtem, mert már tényleg fájt a karom. Szinte teljesen rajtad feküdtem és úgy öleltelek.* - Tényleg az vagy... *Suttogom még halkan, majd elnyomott az álom. Nagyon kimerített idegileg ez az egész, ami történt ma. Egy fél óra múlva viszont folyni kezdett a homlokomról a víz.* - Ne... ne itt... *Kezdem motyogni halkan. Egyértelmű volt, hogy mit álmodok. Azt, ami akkor történt velem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.04.02, 23:48 | Üzenet # 1491
Yaoista
- Aúúúú. *Méltatlankodok játékosan.* - Azt mondtad, megkegyelmezel. *Kuncogok és adok egy puszit.* - Azt mondta, hogy van egy olyan érzése, hogy ma is veled alszom. *Cirógatom meg a pofid.* - Én pedig mondtam, hogyha megkérdezed, ma még nem mondok nemet. *Nem is az alvásra, hanem arra, hogy így ellegyünk.* - Akkor ezt megbeszéltük. *Mosolygok én is.* - Bíztam benne. *Nyújtom el egy kicsit.* - Nekem is ízlik, nagyon. *Kortyolgatok én is.* - Oké. *Kezdek el játszani a hajaddal.* - Az biztos. Együtt mentek majd nyugdíjba. *Kuncogok és adok egy apró csókot. Én most nem mondta, hogy veled öregszem én is.* - Egyébként nem gondoltál rá, hogy fedezteted?

MioDátum: Péntek, 2018.04.13, 11:16 | Üzenet # 1492
Yaoista
- Valóban, de ha nem viselkedsz, akkor cselekednem kell.*Kuncogok.* - Ohh értem és milyen igaza lett. Te nem számítottál erre?*Kérdezem kíváncsian, direkt nem veszem figyelembe, hogy azt mondtad a mai nap.* - Valahogy úgy.*Nevetek fel.* - Meg se fordult a fejembe. Először is belőle csak egy van, másodjára meg úgyse menne, mert nem engedné.*Nevetek fel, de ez az igazság.* - Komolyan maximum csak Oriont csinálná meg, sőt kitudja, hogy miket művelnek.*Vigyorgok.* 

szela00Dátum: Kedd, 2018.04.17, 22:54 | Üzenet # 1493
Yaoista
- Ó, ugyan. Én viselkedek. *Kuncogok és adok egy csókot a kézfejedre.* - Hm, ha belegondolok, de. *Mosolyodom el.* - Még szép, hogy csak egy van. *Viszont gyönyörű kis csikói lennének, az biztos.* - De megértem, miért mondod. *Nevettem el magam veled.* - Oriont? *Pislogok nagyokat.* - Mondjuk, ahogy elnéztem, őt elviseli maga körül. Aranyos volt Orion, hogy vigyázott rá, amíg nem volt jó. *Mosolyodom el.* - Egyébként viccel kívül... a lovak lehetnek melegek? *Elmélkedem nagy komolyan, közben persze folyamatosan simogatlak.*

MioDátum: Vasárnap, 2018.04.29, 22:22 | Üzenet # 1494
Yaoista
- Annyira, mint én.*Vigyorgok.* - Akkor jó.*Puszillak meg.* - Mondtam is már neked, elfelejtetted? Ez így van, nagyon édes.*Értek egyet, majd ahogyan felteszed a kérdésed felnevetek.* - Annyira imádni való vagy, hogy ennyire komolyan képes vagy megkérdezni.*Csókollak meg.* - Különben szerintem lehet, hiszen az állatvilágban is megfigyelhető, akkor a lovak is lehetnek.*Fejtem ki az elméletem.* - Sajnos nem tudom tőle megkérdezni.*Kuncogok.* - De egyszer lebukhatnak mondjuk nem láttam még lovakat szexelni normál felállásban se és nem is érdekel, de arra kíváncsi vagyok, hogy velük mi van.

szela00Dátum: Hétfő, 2018.04.30, 23:00 | Üzenet # 1495
Yaoista
- Nem, nem felejtettem el. *Mosolyodom el.* - Ezen most mi az édes? *Kuncogok és hosszan viszonozom csókod.* - Ebben igazad van. *Értek veled egyet.* - Pedig kíváncsi lennék. *Nevettem el magam.* - Én is így vagyok vele. *Kicsit a szemeid kémlelem, majd adok egy apró csókot.* - A szerelem nem csak a szexből áll... *Simítok végig gyöngéden az arcodon és igen csak elveszetten nézek rád. Csak úgy kalapált a szívem és végül hosszan megcsókoltalak.* - Lehet plátói a kapcsolatuk, az állatoknál azért máshogy működik a dolog. *Elmélkedem, miközben folyamatosan játszok a hajaddal.* - Mondjuk szerencsére az emberek feslettek és csak az élvezetért is szexelnek. *Vigyorgok és belecsókolok a nyakadba.*

MioDátum: Szombat, 2018.05.05, 12:29 | Üzenet # 1496
Yaoista
- Most kivételesen nem te hanem Orion az édes.*Felelem.* - De édes, hogy rögtön magadra gondoltál.*Nevetek fel.* - Mire nem vagy te kíváncsi.*Kuncogok és a csókodat viszonozom.* - Igen tudom.*Mosolyodom el. Még ha nem is jöttem rá, a szavaimból és a tetteimből lejön, hogy én is szerelmes vagyok beléd.* - Tényleg nagyon édes vagy.*Mosolyodom el lágyan ismét viszonozom hosszasan a csókodat szorosan magamhoz ölelve.* - Lehet, de mióta vagy te ilyen nagy állat szakértő?*Kérdezem egy pimasz vigyorral.* - Kitudja lehet hogy vannak állatoknál is feslettek.*Kuncogok.* - Nem bírsz nekem ellenállni igaz?*Simítok a fenekedre.* - Szeretnél játszani?*Nyalok végig a nyakadon.*

szela00Dátum: Szombat, 2018.05.05, 22:29 | Üzenet # 1497
Yaoista
- Hoppá. *Nevettem e magam.* - Mert sokat mondod nekem. *Magyarázom aranyosan.* - Arra, amire te. *Kuncogok én is. Én nem bántam, hogy te nem jössz rá, hogy mik az érzéseid vagy nem mondod, hogy szeretsz. Úgy éreztem így van és nekem ez többet számított.* - Ugyan. *Mosolyodom el és ölelésedre én is bújtam jobban.* - Naa, ne szólj be. *Nevettem el magam.* - Ez is igaz. *Puszillak meg.* - Az hagyján... nem is akarok egy kicsit sem. *Mosolyodom el, ahogy a kezed már a fenekem jár. Legalábbis most eszembe se jutott, hogy ellenálljak neked.* - Érezhetően te igen. *Csókollak meg szenvedélyesen. Felálltam az öledből, majd fogtam a poharakat és a bort.* - Mi lenne, ha a szobádba fejeznénk be? *Kérdezem igen kacéran.*

MioDátum: Vasárnap, 2018.06.10, 19:08 | Üzenet # 1498
Yaoista
- Mert az vagy.*Nevetek tovább.* - Azért te sokkal kíváncsibb vagy, mint én.*Minden rossz szándék nélkül mondom.* -  Már megtettem.*Vigyorgok.* - Zene füleimnek.*Vigyorodom el.* - Ugyan én csak a feneked fogtam meg.*Adom az ártatlant és a csókodat viszonozom.* - Ha erre a kérdésre egyszer nemet mondanék, akkor ölj meg.*Közlöm veled vigyorogva, csak remélni tudom, hogy te is viccnek veszed. Be is megyünk és fantasztikusat szeretkezünk. Miután lefürdünk, visszamegyünk a teraszra és most a hintaágyban helyezkedünk el.* - Most jut eszembe, hogy ezt még fel se avattuk, sőt még csak nem is szexeltünk kint, sőt csak az ágyamban csináltuk.*Tudom neked ez bőven elég ott, ahol felnőttem. Öntök még magunknak bort és rágyújtok egy cigire.* - A szervezetből a fiúk hiányolnak.*Mondom hirtelen.* - Valóban régen lógtam velük. Egyszer talán megismered őket.*Hiszen ha ismét egy pár leszünk, akkor szeretném, ha így lenne.* - Azt már láthattad, hogy szeretik szívni a vérem.*Nevetek fel.* 

szela00Dátum: Szombat, 2018.06.16, 23:03 | Üzenet # 1499
Yaoista
- Nem is... *Kuncogok.* - Persze, csak a fenekem. *Nevettem el magam. A válaszodon meglepődöm és persze vettem, hogy viccelsz.* - Hm... végül is... tudom hol tartod a fegyvered. *Vigyorodom el pimaszon. A szobádba érve rögtön neked estem és hát mint mindig, isteni volt a szex veled. Egyszerűen soha nem volt belőle elég. Fürdés után neked dőlve pihenek a hintaágyon, azért segítened kellett közlekedni egy kicsit.* - Azért itt bármikor összefuthatunk bárkivel... *Jegyzem meg.* - Amúgy meg... igaz, itt nem avattunk fel semmit, de egy játszótéren szeretkeztem veled. *Nevettem el magam. Elfogadom a bort és bele is kortyolok.* - Barátok is vagytok, nem? *Kérdezem érdeklődve.* - Kicsit lefoglaltalak azt hiszem. *Mondom egy halván mosollyal.* - Pedig azt csak én szívhatom. *Csókolok a nyakadba. Megittam egy kortyra a borom, majd elfekszem és a fejem az öledbe teszem. Megfogtam a kezed és finoman cirógatni kezdem a kézfejed. Nagyon elgondolkozva néztem az arcod.* - Vesztettél már el mást is édesanyádon kívül? *Kérdezem halkan.*

MioDátum: Kedd, 2018.06.26, 16:50 | Üzenet # 1500
Yaoista
- Pedig de.*Vigyorgok.* - Miért? Egyelőre csak azt fogdosom.*Nevetek veled együtt, főleg a válaszodon.* - Szép volt.*Örülök, hogy te is viccnek fogod fel.* - Az benne az izgi, bár igaz téged csak ne lásson senki pucéran.*Elég ha csak én csodálhatom meg a tested.* - Igaz neked egy erkély nem izgalmas.*Kuncogok.*  - Mondjuk azt megjegyezném, hogy nehezen mondasz nekem nemet.*Mindig meghozom a kedved és élvezni szoktad, arról nem is beszélve, hogy olyat sose teszek, amit ne élveznél.* - Igen azok.*Bólintok.* - Bár másként, mint a bátyáddal vagy éppen Seimékkel, de azok vagyunk.*Nem tudnám pontosan megfogalmazni, de biztosan érted.* - Meg az étterem is, de ezzel nincsen baj és nem haragszanak. Örülnek, ha boldog vagyok.*Mosolyodom el.* - Akkor ezt mond meg nekik is.*Nevetek fel picit, a nyakamra pedig jobban felnyögök, azért ilyenkor az én testem is érzékenyebb.* - Jó kis párna vagyok?*Mosolyodom el. Én is cirógatom a kezed, a szabaddal meg rágyújtok egy cigire.* - Micsoda kérdések.*Bár ehhez értesz.* - Szerencsére ez nem jellemző. Úgymond az én csapatomból senki nem halt meg, apámnál is csak kevesen, a legutóbbi is már bő 4 éve történt. Mondtam, hogy erős a szervezet, bár ez se garanciai mindenre.*Hiszen nem vagyunk halhatatlanok.* - Nem hinném, hogy képes leszek valaha átvenni apám szerepét. Ahhoz értek, hogy vezessek egy éttermet és a kisebb csapatot, de ott is apám nagyfőnök. A fiúk tisztelnek és bíznak bennem a sok hülyeségem ellenére is, de tudom, hogy magába a szervezetben vannak, akiknek szépen szólva nem vagyok a szíve csücske, bár megértem.*Tettem is érte.* - Arról nem is beszélve, hogy még ha akaratlanul is, de apámhoz hasonlítanak.*Még ha sok egyező is van bennünk, akkor is teljesen más személyiségek vagyunk.* - Szerintem Seime sokkal jobb lenne a helyemre, bár ez még messze van.*Remélem így is marad nagyon nagyon hosszú ideig.*

Keresés: