Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.09.11, 16:47 | Üzenet # 1526 |
 Yaoista
| - Akkor még se vagyok ősember?*Vigyorodom el.* - De vicces is.*Kuncogok tovább, ami egy kis sóhajba megy át a harapásodra.* - Ez igaz, de ebbe nem szólok bele.*Úgy teszel, ahogyan te jónak látod.* - Sajnálom, hogy miatta kell titkolóznod.*Erről is én tehetek.* - Remélem.*Bizakodom benne mást nem tehetek.* - Minden más lenne akkor igen.*Édes, hogy ennyire jól esik neked.* - Azért nem mondanám, hogy nem baj.*Jegyzem meg a csók után.* - De inkább ne menjünk bele.*Nem lenne értelme.* - Holnap elmegyek Chrishez, nem húzhatom tovább. Már rég paráztam ennyire.*Vallom be.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.09.11, 17:07 | Üzenet # 1527 |
 Yaoista
| - Nem mondtam, hogy rosszat tettél.*Sóhajtok fel. Elég hamar kidőlök, arra se ébredek fel, hogy bejössz hozzám, de a karodat automatikusan magamhoz ölelem. Reggel felébredve elsőre fel se fogom, hogy itt vagy, majd ahogyan leesik, csak elmosolyodom.* - Kis bolondom.*Kimászok óvatosan és kapsz egy puszit. Lefürdök és felöltözök edzőcuccba. Lemegyek és csinálok egy kávét, mire felmegyek már fent vagy.* - Jó reggelt.*Köszönök és leülök melléd.* - Mielőtt bármit mondanál nem haragszom, hogy mégis visszajöttél és hogy egyáltalán átjöttél.*Szögezem le.* - Emlékszem mindenre, de nem tudok újat mondani, amit még nem mondtam.*Azt meg nem igen értetted meg.* - Jól vagy?

|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.09.17, 21:26 | Üzenet # 1528 |
 Yaoista
| - Csak őscica. *Nevettem el magam.* - Tudom. *Puszillak meg. Szerettem, hogy rám hagytad a döntéseimet és támogattál engem.* - Ne kérj bocsánatot, mert nem a te hibád. *Ennek születtél, nem magadtól lettél maffia örökös.* - Sosem hittem, hogyha tehetnéd, miattam változtatnál. *Ismerem be. A szemeid kémlelem egy kicsit, majd halványan elmosolyodom.* - Igaz, ne menjünk bele. *Cirógatom meg az arcod, majd visszahelyezkedtem és a fejem ismét az öledbe landolt. Nagyon békésnek éreztem így magam.* - Munka után? *Kérdezek rá.* - Holnap nálam alhatsz, ha szeretnél. *Sejtem, hogy amúgy nem lenne egy könnyű éjszakád és nem akarom, hogy leidd magad vagy balhézz..* - De csak alvás. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.09.17, 22:06 | Üzenet # 1529 |
 Yaoista
| *Megkönnyebbülten sóhajtok, ahogy átöleled a karom. Én egyáltalán nem kelek fel arra, hogy kikelsz mellőlem, de a puszidra automatikusan elmosolyodom egy kicsit. Lassan ébredeztem és szinte csak akkor nyitom ki a szemeim, mikor hozod a kávét.* - Neked is. *Már pont kezdenék bele, mire te megelőzöl. Felülök és úgy hallgatlak.* . Igen, jól vagyok. *Nem tudtam, hogy mit mondjak neked.* - Az jó, ha nem haragszol. *Kicsit elhallgattam és csak az arcod figyeltem. Végül finoman megcirógatom a pofid.* - Te jól vagy? Örülök, hogy jól érezted magad este. *Látszott rajtam, hogy nem igazán értek semmit sem. Kicsit elhallgattam.* - Miért rossz, ha érted tenném meg? Te vágysz rá, nekem pedig nem számít. Ha élveznéd és ezért megtenném, az miért baj? *Pillogok nagy szemekkel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2018.09.20, 18:35 | Üzenet # 1530 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Akkor jó, ennek örülök.*Cirógatom meg a buksidat. Ahogyan végig simítasz az arcomon bele is simítom a kezedbe.* - Igen jól, köszönöm.*Ismét befogom iktatni, hogy eljárjak a fiúkkal szórakozni. A kérdésedre kicsit felsóhajtok, bár nem lep meg, hogy ismét felhozod.* - Nem azt mondom, hogy rossz, de így nem akarom. Lehet, hogy neked nem számít, de nekem annál inkább. Tudod nekem mindig is fontos volt, hogy a párom is élvezze és ez nem fog változni.*Bár nem reagáltál múltkor rám, de akkor úgy tűnt, hogy nem töltött el rossz érzéssel, hogy ott is hozzám értél.* - Lezárhatjuk ezt a témát?*Kérdezlek és megiszom a kávémat.* - Csinálok reggelit, utána pedig edzek, neked még kicsit várnod kell vele.*Mielőtt még megkérdeznéd.*

|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2018.09.20, 18:43 | Üzenet # 1531 |
 Yaoista
| - Bolond.*Nevetek fel.* - Valamilyen értelemben az enyém, de értelek.*Mosolyodom el.* - Miért olyan hihetetlen? Főleg, hogy azért így is sokat változtam miattad és engedtem neked.*Értve arra, hogy nem kevés dologba avattalak bele.* - Helyes.*Örülök, hogy te se firtatod tovább a témát.* - Oké, bár az is biztos, hogy most kivételesen nem fog lekötni a munka.*Annál jobban fogok őrlődni.* - Benne vagyok, köszönöm.*Hajolok le és megpuszillak.* - Ezt most úgy mondod, mintha annyira ellenedre lett volna, hogy lefeküdtünk.*Nem is egyszer. Nem igen tudom most hova tenni a kijelentésed.* - Mondjuk úgyse fogok aludni.*Jegyzem meg mellékesen, de kissé morogva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.09.23, 15:01 | Üzenet # 1532 |
 Yaoista
| - Hát.. ahogy reagáltál, amikor mondtam... bár megértem, hogy miért is volt, csak amiatt azt hittem, hogy semmilyen körülmény között nem hagynád ezt az életet. *Nem rosszból nem feltételeztem, csupán emlékeztem, hogy mit mondtál nekem akkor.* - Igen, ez igaz. *Mosolyodom el kicsit, de látszódott rajtam, hogy ezt nagyon értékelem, mert tudtam, hogy az én bizonytalanságom és félelmeim miatt teszed.* - Minden rendben lesz. *Puszilom meg a kezed.* - Ezt nem kell... *Szerettem volna, ha jól érzed magad. Puszidra csak mosolygok.* - Nem így értettem, tudod jól. Én csábítottalak el, miért is lett volna ellenemre? *Simítok az arcodra.* - De nem csinálhatjuk ezt a végtelenségig. *Mondom halkan, de közben megszorítom a kezed és az arcom is hozzábújtatom. Nehezemre esett elengedni téged, de tudtam, hogy most meg kell tennem, különben belebolondulok a helyzetbe. Egyszerűen nem álltan készen erre. Nagyon szerettelek, de rettegtem a halálodtól.* - Majd álomba ringatlak. *Mondom kedvesen. Nagyon törődtem veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.09.23, 15:54 | Üzenet # 1533 |
 Yaoista
| *Még mindig nem teljesen értettem, hogy miért nem akarod így, hiszen én örülnék, ha a hasznodra lehetnék. Na meg a múltkor jó érzés volt, ahogy hozzám értél. Csak bólintottam, hogy lezárhatjuk. Igazából bárhányszor kérdezem meg, akkor sem értelek meg, így pedig kár feszegetni. Pont rávágnám, hogy edzek veled, de beelőzöl.* - Jól vagyok, tényleg. *Hirtelen nem tudtam, hogy most hogyan viszonyuljak hozzád, hiszen egy csókot sem adtál és még ha nem is haragudtál rám, érezhetően nem volt minden rendben.* - Reggelit csinálni segíthetek? *Kérdezek rá, hiszen lehet azt se engeded a karom miatt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.09.23, 23:31 | Üzenet # 1534 |
 Yaoista
| *Örülök, hogy nem feszegeted tovább a témát.* - Majd ha Sergej az áldását adja rá, addig nem.*Mondom komolyan és tudhatod, hogy bármit mondasz, akkor se fogok mást mondani.* - De engem nézhetsz, addig is tanulhatsz.*Kacsintok rád.* - Persze, miért ne segíthetnél?*Nézzek rád értetlenül.* - De még mielőtt lemennénk.*Arcodra simítva megcsókollak.* - Elmaradt a reggeli csók.*Suttogom az ajkaid közé és tovább csókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.09.24, 01:06 | Üzenet # 1535 |
 Yaoista
| - Tudom. *Morgom kicsit az orrom alatt. Nem örültem neki egy kicsit sem.* - Ez igaz. *Értek veled egyet. Rengeteget tanultam eddig is abból, hogy néztelek.* - Azt hittem a karom miatt nem szabad. *Magyarázom meg, mire is gondoltam.* - Igen? *Pillantok a szemeidbe. Csókodra kicsit megilletődök, mert nem számítottam rá. Picit el is pirultam szavaidra, majd ahogy tovább csókoltál, rásimítottam az arcomon lévő kezedre és finoman megszorítottam. Lehetett érezni, hogy egy ilyen apró csók, hogy megnyugtatott és felvillanyozott. Mikor elváltunk, édesen elmosolyodtam és végül átöleltem a nyakad. Kicsit így maradtam, majd elengedtelek.* - Mehetünk. *Adok még egy puszit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.10.21, 21:33 | Üzenet # 1536 |
 Yaoista
| - Azóta változtak a dolgok, de mint mondtam ez elég összetett dolog.*Bár felesleges is róla beszélni, hiszen ilyen nem fog előfordulni.* - Édes vagy, de erre nem látok sok esélyt, maximum, majd később lesz így.*Biztathatsz, de te is nagyon jól tudod, hogy nem így lesz, ami érhető.* - Tudom, de én mégis szeretném és amúgy is megtettem.*Kuncogok.* - Igaz, ne haragudj, de nem vagyok toppon.*Sóhajtok fel.* - Különben tényleg ismét te csábítottál el.*Bár neked sincs nehéz dolgod.* - Igen, igen tudom.*Megcirógatom az arcodat.* - Az mindig is ment.*Elhúzom a kezemet, de csak azért, hogy magamhoz tudjalak örülni. Nem mondok semmit, hiszen erről is kár beszélni. Nap folyamán nem jön fel semmi komoly téma és csóknál se történik több, csak elvagyunk, mint régen. Este még mondom Chrisnek, hogy megyek, ha jó neki, de téged nem említelek, ne kattogjon feleslegesen. Igen csak nehezen alszom el és a munka se köt le másnap, de szerencsére nyugis nap van, így nem is kell úgymond odatennem magam. Munka után megyünk a megbeszélt időpontban, szerencsére senkinek nem jött semmi közbe. Így is igen csak féltem és izgultam, ha nem most, akkor kitudja, hogy mikor mondtam volna el. Te mint mindig nagyon jó hatással vagy rám, ha nem lennél itt velem, akkor sokkal jobban ki lennék. Odaérve leparkolok, majd még kint adok egy csókot, végül bemegyünk.* - Sziasztok.*Köszönök nekik.* - Mielőtt még kérdeznéd nem vagyunk együtt.*Előzöm meg a bátyád kérdését, hiszen jogosan ez lenne.* - Jól vagytok?*Kérdezem meg, de látszik rajtam, hogy sok ideg vagyok, Chris pedig nagyon jól ismer, hogy nem csak úgy átrúgtam, lehet ezt már tegnap is sejtette, amikor hívtam.*
/ Cukrászda /
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2018.10.23, 19:29 | Üzenet # 1537 |
 Yaoista
| - Moroghatsz, akkor se lesz másként.*Vigyorodom el kicsit, mert annyira aranyos vagy.* - Nos egy tésztagyúrást nem engednék, de azt tudtommal nem csinálunk.*Nevetek fel. Hihetetlen, hogy milyen édesen tudsz reagálni egy apró csókra is. Örülök, hogy ilyen hatalmas változáson mentél keresztül, és ez csak egyre jobb lesz napról - napra egyre inkább megnyílsz nekem minden értelemben.* - Édes vagy.*Mondom ki végül a gondolataim. Magamhoz ölellek, ahogyan odabújsz.* - Rendben.*Én is adok egy puszit, majd lemegyünk.* - Mit szeretnél enni?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2018.11.14, 01:44 | Üzenet # 1538 |
 Yaoista
| *Ismét csak morogtam egy picit, de aztán megadóan sóhajtottam egyet.* - Akkor segítek. *Mondom aranyosan.* - Csak szerinted... *Mondom az édesre. Nagyon jó volt, ahogy öleltél és nem engedtél, amíg én nem tettem. Lemegyek veled és elgondolkozom kérdéseden.* - Tükörtojást. *Nagyon egyszerű ember voltam főleg étkezést tekintve.* - Kérsz kávét? *Kérdezem és már oda is lépek a kávéfőzőhöz, hiszen ez inkább költői kérdés volt. Tudom, hogy most ittál nem rég, de nálad ez nem számított. Látszott rajtam, hogy azért még fáradt vagyok kissé a késő fekvéstől.* - Mi a terved mára? *Kérdezek rá, miközben odalépek hozzád.* - Miben tudok segíteni?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.12.16, 22:47 | Üzenet # 1539 |
 Yaoista
| *Továbbra se törődöm a morgásoddal, ebben az esetben, úgyis az van, amit én mondok, ha tetszik neked, ha nem.* - Igen szerintem, de igazam van.*Vigyorgok.* - Rendben, azt már régen ettem.*Engem nem zavar, hogy ilyen egyszerű vagy, ezt is nagyon kedvelem benned.* - Tudod a választ.*Kuncogok.* - Nyugodtan pihenjél le, majd utána.*Láttam, hogy fáradt vagy, amit nem is csodálok.* - Edzek és itthonról dolgozom és persze veled leszek.*Cirógatom meg az arcodat.* - Lazább napot terveztem.*Ami azért nálam ritka.* - Terítsél meg és vágjál fel zöldségeket. Hány tojásból kéred és kérsz e valamit alá?*Kérdezlek és úgy csinálom, ahogyan mondod. Vágok még fel kenyeret, majd amint minden kész megreggelizünk, majd a nappaliba megyünk.*

- Bizony nem.*Nevetek fel és persze feltűnik a tőled szokatlan reakció.* - Igor nem is tudja, hogy mennyire mázlista veled.*Puszillak meg.* - Köszönöm, igyekszem.*Szétszórt vagyok és gyerekes, de amikor dolgozom, ezek egyáltalán nem mondhatók el rólam.* - Köszönöm, ez sokat jelent.*Mint mindig nagyon sokat számít a véleményed, főleg hogy tudom az igazat mondod. A folytatásra, csak megmeghatottan elmosolyodom és a csókodat viszonozom, amibe belenyögök, amikor megharapsz.* - Értem*Mondok végül csak ennyit, hiszen erre nincsenek szavak. Mint mindig fantasztikus veled és azért a végére elfáradok, de nem bántam meg, hogy most se álltunk meg egy menetnél.* - Jó reggelt neked is.*Nyitom ki a szemem, a legjobb dolog melletted ébredni. Adok egy csókot, majd eszünk és végül elkészülve elmegyünk a Főházba.* - Sziasztok.*Köszönök nekik, amikor meglátom őket.* - Ohh sziasztok.*Köszön Diablo.* - Mi járatban? Nem számítottam rátok, de annál jobban örülök nektek.*Mosolyodik el.* - Köszönjünk.*Mosolygok én is.* - Gondoltam, hogy megnézem Fumio sebét és a másik, ami miatt jöttünk, hogy szeretnék tanulni egy kis önvédelmet.*Leülve elmondok mindent, amiket neked is.* - Mit szólsz?*Kérdezem izgatottan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.12.24, 00:09 | Üzenet # 1540 |
 Yaoista
| *Tudtam, hogy jót akarsz nekem, de akkor sem bírtam a hosszú pihenőket. Rettentő rossz beteg voltam.* - Igazából... nem értem, hogy miért gondolod, hogy édes lennék... de valamiért jól esik, hogy így gondolsz rám. *Mondom halkan, csak hogy tudd, engem nem zavar az, ha így látsz. Csupán csak megérteni nem tudtam.* - Igen. *Mosolyodom el kicsit és már csinálom is a kávét.* - Lehet le fogok. *Persze a tényleges alváshoz te is kellenél, de ezt nem mondtam. Arcom belesimítom tenyeredbe, annyira jó volt érezni.* - Értem. *Bár látszott rajtam, hogy örülök, hogy itthon leszel.* - Rendben. *Veszem is elő a zöldségeket.* - Kettőből és nem kérek, köszönöm. *Szépen meg is terítettem, miután végeztem az aprítással. Nem volt a legkényelmesebb a karomnak, de nem volt vész. Miután megettünk mindent, adtam Lunának is, aki miután végzett, csatlakozott hozzánk a nappaliba.* - Jól laktál? *Veszem fel az ölembe és finoman simogatom, mire csak dorombol.* - Sziasztok. *Csak lestem, hogy itt vannak.* - Rendben, köszönöm. *Azért látszott, hogy már jobban festettem.A többit rád hagytam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.12.24, 00:25 | Üzenet # 1541 |
 Yaoista
| *Kicsit se bántam, hogy kimerítettelek teljesen. Úgyis vigyázok rád. Egyre jobban az ujjaid köré csavartál, még ha én nem is ismertem be.* - Jó reggelt, Uram. *Mentem oda kezet nyújtani.* - Szia Fumio. *Köszönök neki. Csak leültem veled és hagytam, hogy mindent elmondj Diablonak.* - Szerintem sem rossz ötlet, de én nem tudnám kiképezni. *Ismerem be gond nélkül.* - Csak Ön vagy Fumio tudná jobban tanítani. *Beismertem, ha valami nem megy vagy nem az erősségem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.12.31, 12:57 | Üzenet # 1542 |
 Yaoista
| *Figyelmesen hallgatom végig a fiúkat.* - Rendben semmi akadálya. Nem is várnám el tőled, hogy te képezd ki, majd én megteszem.*Fumio tudom, hogy csak miattam tenné meg, arról nem is beszélve, hogy tényleg szívesen teszem.* - Már régen tanítottam legalábbis ami az alapokat illeti, legutoljára téged és Igort és az se ma volt.*Nevetek fel.* - Viszont azt tudnod kell Sergej, hogy nem fogok veled kesztyűs kézzel bánni.*Annak semmi értelme nem lenne.* - Lásd el akkor Fumiot kérlek, öltözzél át és utána neki kezdünk.*Mondom, majd amikor elmennek Seime felé fordulok.* - Tényleg csak úgy jött neki vagy történt valami?*Kérdezem kíváncsian.*

*Elmosolyodom rajtad, olyan édes vagy.* - Köszönöm szépen.*Mosolyodom el.* - Az tényleg nem ma volt.*Kuncogok.* - Nem is várom el, hiszen annak semmi értelme nem lenne.*Mondom komolyan, azért látszik, hogy elégé izgulok.* - Rendben van.*Mi el is vonulunk.* - Hogy van a sebed?*Kérdezem, ezen kívül nem is erőltettek beszélgetést vele.* - Szépen javul.*Mondom, amikor leszedem a kötést.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2019.01.04, 23:40 | Üzenet # 1543 |
 Yaoista
| *Bólintottam csak, hogy nem várnád el tőlem a kiképzését.* - Valóban nem. *Értek egyet. Hagytam, hogy elvonuljanak Sergejék.* - Beszélgettünk sok mindenről és ő mondta, hogy szeretné. Nem akarja, hogy megsérüljek azért, hogy őt védjem. Igazából szerintem az volt rá ekkora hatással, ami Fumioval és Önnel történt. *Elmélkedem.* - Igazából szerintem a legtökéletesebb Fumio lenne számára. *Nem rejtem véka alá a véleményem.* - Termetben ő van hozzá a legközelebb, bár arra sosem lenne képes, mint amire Fumio. *Nem lehet behozni azt a sok éves kemény kiképzést.* - Bár megértem, ha nem akar vele dolgozni Sergej. *Ezt is meg lehet érteni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2019.01.05, 05:00 | Üzenet # 1544 |
 Yaoista
| *Követem Sergejt egy szó nélkül. A szobámba mentünk, ahol leraktam a cicám a helyére.* - Fáj és húzódik, de nem vészes. *Bírtam a fájdalmat, de azt tudtad.* - Akkor jó. *Nem ellenkeztem egy kicsit sem. Pár percig csöndben maradok, majd rád pillantok.* - Múltkor megbántottalak valamivel, igaz? *Kérdezek rá. Látszott, hogy nekem fel se tűnt és nem is vagyok benne biztos.* - Bocsánatot szeretnék érte kérni, ha úgy volt. *Teszem hozzá. Elfordítom a tekintetem, mert kissé zavarban vagyok.* - Ha szeretnéd, én is segíthetek. *Mondom váratlanul.* - Mármint.... Diablo erősebb nálam, de neki nem probléma odaférkőzni bárkihez. *Nagyon erős volt és pontos.* - Bár most el vagyok tiltva. *Sóhajtok fel, látszott, hogy nem tetszik, hogy nem edzhetek, de betartom, mert Diablo mondta.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2019.01.19, 20:36 | Üzenet # 1545 |
 Yaoista
| - Húzódás már jót jelent, de ezzel tisztában vagy. Szerencsére gyorsan gyógyulnak a sebeid.*Még ha te is nem is így gondolod.* - Tessék?*Lepődök meg, mert erre nem számítok és a folytatásra meg főleg nem. Abba is hagyom a tevékenységem és kell pár perc mire kapcsolok.* - Nem esett jól a viselkedés, de erre rátesz az is, hogy annyira mások vagyunk.*Igaza van Seimének, hogy nem kéne magamra vennem a viselkedésed.* - Nem haragszom.*Látszik, hogy azért jól esik a gesztusod.* - Segítenél?*Előbbi ledöbbenésem semmi nem volt.* - Megvallva őszintén Seime is ezt mondta, hogy te lennél a legjobb, de úgy voltam vele, hogy csak Diablo miatt tennéd és azt nem akarom.*Mindkettőnknek kellemetlen lenne.* - Lenne türelmed hozzám? Tudod elég béna vagyok.*Nem tudom neked mennyire tűnt fel, hogy milyen kis szerencsétlen vagyok.* - Amíg meg nem gyógyulsz, addig tanít Diablo és utána ha még mindig komoly gondolod, akkor elfogadom a segítséged, köszönöm.*Még mindig hihetetlennek tűnik.* - Ne haragudj, hogy megkérdezem, de mi ez a váltás?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2019.01.19, 21:38 | Üzenet # 1546 |
 Yaoista
| - Ez rávall.*Mosolyodom el.* - Igazából meg is értem.*Teljesen normális gondolatmenet.* - Valóban ő lenne a legjobb, de Fumio csak miattam mondana igent és ez semelyiküknek nem tenne jót.*Legalábbis így gondolom.* - Még szerencse, hogy nem.*Hiszen azt jelentené, hogy hasonló kiképzést kapott ő is, mint Fumio.* - Én is.*Főleg neki lenne rossz.* - Tényleg szívesen edzem, bár nem biztos, hogy az elején ti is tudtok, majd játszani.*Vigyorodom el, ezt nem tudtam kihagyni.* - Sokat kell gyakorolnia, de nem lesz gond, hiszen gyorsan tanul.*Még ha most nem csak az elméjét fogja edzeni.* - Igazából lássuk be, hogy ha Sergej annyit tudna, mint te például és mellé párosul az, hogy úgy ismeri az emberi testet, mint a tenyerét, akkor nagyon veszélyes lenne.*Bár szerintem, ezzel nem mondok újat.* - Minden esetre érdekes lesz és részben vicces is.*Kuncogok.* - Teljesen más lesz őt tanítani, mint titeket.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2019.01.20, 02:15 | Üzenet # 1547 |
 Yaoista
| - Gyógyulhatna gyorsabban. *Sóhajtok egy nagyot. Ez nem ellened szólt, csak nem bírtam az ilyen pihenőket.* - Nem igazán tudom, hogy viselkedtem. *Teszem hozzá. Nekem ezek nem tűntek fel, mert természetes volt számomra.* - Akkor jó. *Teszem hozzá.* - Igen. *Fordulok kicsit feléd.* - Ez annál bonyolultabb, minthogy miatta teszem vagy sem. *Nem igazán tudtam, hogyan fogalmazzam meg.* - Ha utasítana, természetesen nem mondanék nemet. *Ez tény volt. Lojális voltam.* - Részben miatta tenném, de nem mert ő akarná. Érted? Nem tudom jobban kifejezni. *Szimplán annyiról volt szó, hogy hallgatni akartam a szavaira és kicsit nyitni.* - Inkább úgy mondanám, hogy valamennyire érte tenném és nem miatta. Másrészről tudom, milyen frusztráló, ha meg akarsz valakit védeni, ha tenni akarsz érte valamit, de nem tudod, mert nem vagy elég erős. *Mondom halkan.* - Na meg te is sokat segítettél nekem. *A gyulladt fájdalmas sebeim, a kelések... csak neked köszönhető, hogy csak hegek maradtak.* - Türelmes vagyok, de hibátlant várok el. Nem baj, ha ezerszer kell megcsinálnod, ha ezer egyedszerre tökéletes és attól kezdve mindig. *Mondom komolyan.* - 8 évig csak edzettem. *Addig nem volt más dolgom, mint kiszolgálni a testemmel azt, akit kellett és keményen edzeni. Persze azok sokszor kínzások voltak, hogy szokjam a fájdalmat és bármit tesznek velem, ne beszéljek.* - Rendben. *Kérdésedre kicsit elgondolkoztam, de nem tudtam, hogy mit kéne felelnem.* - Sok minden történt mostanában... nem szeretnék róla beszélni. *Egyértelmű, hogy a múltkor történtek indított el valamit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2019.01.20, 17:12 | Üzenet # 1548 |
 Yaoista
| - Akár csak Igort hallanám, sőt ő nálad is rosszabb.*Kuncogok.* - Így nem is tudom elmagyarázni és különben is felejtsük el.*Mosolygok rád, ami azért nálam is ritka veled szembe. Figyelmesen hallgatlak és elsőre nem esik le, de aztán megértem, hogy mire is gondolsz.* - Igen értem. Tudom jól, hogy ha ő kérne megtennéd.*Ezt előbb már lebeszéltük.* - Igen valóban az, még ha nekem úgymond nem ez a dolgom, de mégis szeretnék alapvető dolgokat megtanulni, hogy legalább magamat megtudjam védeni, titeket másként tudlak megmenteni.*Erre viszont más nem képes.* - Fumio remélem tudod, hogy nem tartozol nekem semmivel, hiszen csak a dolgomat teszem.*Nem várok senkitől cserébe semmit.* - Ezzel nem lesz gond, hiszen az én szakmámban ez elengedhetetlen.*Egy rossz vágás, akár végzetes is lehet.* - Hidd el ezeket a dolgokat nagyon is komolyan veszem.*Bár te is láthatod, ha dolgozom, akkor teljesen más vagyok.* - Kár, hogy nem saját akaratodból tetted.*Hiszen én azért tanultam anno is és most is, mert én akarom.* - Persze, bocsi a kérdésért.*Le is zárom a témát.* - Végeztünk is.*Veszem le a kesztyűmet.* - Különben látsz bennem lehetőséget? Csak őszintén, mint mindig.*Magam se értem, hogy miért, de kíváncsi vagyok, hogy vélekedsz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2019.02.07, 03:12 | Üzenet # 1549 |
 Yaoista
| - Igazából ha Diablo nem tiltotta volna meg, már edzettem volna. *Jegyzem meg csak úgy mellékesen. Bólintottam egy aprót, majd csak csöndben hallgatlak.* - Gyakran úgy érzem, hogy tartozom, de ez nem csak rád vonatkozik. *Teszem hozzá, nem akartam, hogy magadra vedd.* - Ez igaz. *Neked is egy rossz döntés és olyan halhat meg, akinek nem kellene.* - Elhiszem. *Láttalak már munka közben nem egyszer.* - Téged nem úgy foglak edzeni, ahogy velem tették. *Jegyzem meg.* - Azt nem bírnád és nem is kell bírnod. *Kissé elhallgattam, mert tőled még sosem kérdeztem.* - Te mennyit tudsz rólam? *Sejtettem, hogy te a sebeimből sokkal többet ki tudsz olvasni, mint a többiek.* - Semmi baj... *Nem a te hibád volt. Kicsit elgondolkozom, majd lassan bólintok egyet.* - Az alkatod jó, de sokszor rossz a tartásod. Gyakran vagy ügyetlen. Igazából attól függ, hogy mennyire akarod. Sok a hiányosságod, de semmi olyan nincs, amit gyakorlással nem lehet kipótolni. *Őszinte voltam, mint mindig.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2019.02.07, 03:44 | Üzenet # 1550 |
 Yaoista
| - Ez valóban így van. *Értek egyet.* - Szerintem nincs senki, aki képes arra, amire ő. *Utalok Fumio képességeire.* - Megoldjuk. *Mosolyodom el nagyon halványan.* - Őszintén szólva kicsit aggódok miatta. *Hiszen nagyon szerencsétlen tud lenni.* - Megvallom, azt hittem nem fogja megengedni Sergejnek, hogy komolyabban tanuljon pont ezért. Fumionak is megtiltotta, hogy Sergejtől tanuljon az emberi testről. *Magyarázom, hogy miért gondoltam.* - Bár Sergej... nem veszélyes úgy, mint Fumio. *Hiszen erről beszéltem vele.* - Mi is edzhetnénk néha.... egy kicsit hiányzik, hogy Önnel edzek. *Régen voltunk kettesben. Még ha nem is mutattam ki alapból a ragaszkodásom, tényleg hiányzott az együtt töltött idő, hiszen te voltál a második apám.*
|
|
| |