2025.07.20, Vasárnap, 01:49
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

MioDátum: Vasárnap, 2020.03.22, 23:40 | Üzenet # 1576
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Már ez is haladás és hidd el, hogy ezek az érzések helyesek, majd ami nem így lesz, akkor úgyis mondom.*Nyugtatlak meg.* - Köszönöm, ezt sokszor mondod.*Nem tudom, hogy neked feltűnt e.* - Helyes.*Azért kapsz egy kézcsókot is, számomra így teljes.* - Tudom, de ezzel én is így vagyok.*Múltkori miatt nagyon haragszom magamra, de ezt neked nem mondom, hiszen nem értenénk egyet.* - Időnk az van bőven.*Én tényleg úgy tervezem, hogy mindig itt leszel velem a kérdés már csak az, hogy milyen formában.* - Ezt örömmel hallom.*Nálad ez is már nagyon nagy előre lépés. Figyelmesen hallgatlak és nem szólok közbe. Amikor a múltadról beszélsz, mint mindig megremegek, sőt még az italomat is lehúzom, majd töltök magamnak egy újabbat. Mindig is gyűlölni fogom őt és a hozzá hasonlókat. Sajnálom, hogy nem tudtalak jóval előbb elhozni abból a borzalomból. Amikor rólam kezdesz beszélni egyre inkább megdöbbentesz és ez rám is van írva. Visszaülök melléd és lerakva az italomat tovább hallgatlak. Amint befejezed lecsókolom a maradék könnyeid és meg is cirógatom az arcodat.* - Amikor meghalt a feleségem egy részem nekem is odaveszett és ez sose fog változni, ahogyan az sem, hogy mindig is szeretni fogom. Mindig magamat fogom hibáztatni, hogy nem tudtam őket megvédeni.*Az biztos, ha Igor is meghal, már én se lennék.* - Azóta nem bírok és nem is akarok ránézni egy nőre sem és ez sose fog változni.*Őt senki se pótolhatja.* - Idővel azért a testiség hiányzott, de sose gondoltam volna, hogy találkozni fogok valaha egy olyan személlyel, aki ezen változtatni fog, de mégis csak megtörtént.*Mosolyodom el.* - Elsőre az esetem voltál, de meg se fordult a fejemben, hogy lesz köztünk bármi is, egyszerűen csak tudtam, hogy nem vagy közéjük való.*De erről már beszéltem neked.* - Azzal nincsen semmi baj, hogy félsz, én is félek, ez természetes.*Megfogom a kezeid.* - Tudom, hogy nem haragudnál, de nem akarok mással lenni, legalábbis még nem*Maximum csak akkor, ha semmi lesz velünk.* - Szeretnék magunknak időt adni és most ismét reményt adtál. Meglátjuk, hogy mit hozz a jövő és ha úgy döntesz, hogy nem vagy képes többre, akkor elfogadom, de csak akkor ha úgy látom, hogy tényleg nincs jövőnk. Nem foglak soha megutálni, ettől ne félj,*Ettől nem kell tartanod.* - Őszintén erre most nem számítottam, de nagyon kellemesen csalódtam és sokkal pozitívabban állok hozzánk.*Látszódik is rajtam.* - Azzal, hogy a mindent jelentek számodra, ezzel mindent elmondtál. Te is nagyon sok mindent jelentesz számomra.*Simítok az arcodra és meg is csókollak.*

szela00Dátum: Hétfő, 2020.03.23, 22:23 | Üzenet # 1577
Yaoista
*Tényleg megnyugtattak a szavaid, majd picit elmosolyodom.* - Mert az vagy... *Legalábbis velem biztosan az voltál.A kézcsókod már meg se lep, de azért picit elpirultam rá. Tudtam, hogy nem szeretsz hallani a múltamról, de szerettem volna, ha megérted teljesen, mit is jelentesz nekem. Mit jelent az, ha azt mondom, te vagy számomra minden. Hagytam, hogy lecsókold a könnyeim és az arcom a kezedhez simul. Nem szólok közbe, viszont finoman az arcodra tettem a kezem. Tudtam, hogy mennyire fáj a feleséged elvesztése, pedig részben... én ennek a tragédiának köszönhetem, hogy itt lehetek veled így.* - Csak szerettem volna, ha tudod az okát, hogy miért mondom... *Magyarázom meg neked.* - Az a baj, hogy ez nem az én döntésem. *Ha az én döntésem lenne, már rég olyanok lennénk, mint bármilyen pár.* - Ezt nem én döntöttem... *Mosolyodom el szomorkásan.* - Jó... *Motyogom aranyosan. Reméltem, hogy valóban nem, mert azt már nem bírnám elviselni. Bárkitől elviselném, de tőled nem tudnám. Halvány pír úszik az arcomra szavaidra és igencsak odaadóan csókollak. Elengedve a kezeid átölelem a nyakad. Mikor elváltunk, reményekkel telve csillogtak a szemeim. Egyre élettel telibb a tekintetem. Gyöngéden az arcodra simítok és rád mosolygok.* - Öhm... szóval ezen gondolkoztam már... szóval szeretnéd, ha együtt lennénk úgy, mint a szállodában? *Kérdezem kíváncsian.* - Mármint... *Gondoltam érted.* - Csak azért mondom, mert engem nem zavarna. *Furán sikerült megfogalmaznom.*

MioDátum: Szombat, 2020.04.04, 16:59 | Üzenet # 1578
Yaoista
- Megérdemled.*Cirógatom meg az arcodat. Elmosolyodom az érintésedre, hogy most miért is tetted.* - Azt megjegyezném, hogy ha élne, akkor is köztünk lennél, csak másként.*Ismerlek és tudom, hogy másként gondolod.* - Sőt hamarabb is megnyíltál volna, tudod neki ebben is varázsereje volt.*Mai napig nagyon hiányzik.* - Igen tudom.*Bólintok.* - Megértelek Fumio, nem tudok neked újat mondani.*Attól még tudnál rajta változtatni. Elmosolyodom, ahogyan nézel rám, az ilyen pillanatok adnak reményt, hogy ne adjam fel kettőnket.* - Szerintem ezt kérdezned se kell, hiszen ezt is már sokszor kifejtettem meg mondanom se kell hogy mennyire kívánlak. Igen tudom, csak már erről is kifejtettem a véleményemet. Hidd el ez sokat jelent, de nem csak neked új ez a helyzet. Sose volt még olyan, hogy az illető, akivel közelebb kerülünk egymáshoz ne kívánjon. Igen tudom, hogy erről se tehetsz és a múltad miatt van.*Mielőtt ismét mondanád. Tudom, hogy nem hasonlítható össze a helyzetünk, de nekem se volt egyszerű.* - Mit szeretnél csinálni?

szela00Dátum: Kedd, 2020.04.07, 19:21 | Üzenet # 1579
Yaoista
*Lágyan elmosolyodom, hogy megérdemlem. Én sokszor nem így éreztem, de te mégis ezt érezteted velem.* - Te... miért látsz a fejembe? *Jövök zavarba, nem is kicsit. Azért ez olyan dolog volt, amit nem mondanék ki sosem és nem is kívánnám sosem.* - Köszönöm, hogy ennyire megértő vagy velem. *Mondom lágyan.* - Tudom, hogy nem szeretsz hallani a múltamról és nem szereted, ha beszélek róla.... ezért köszönöm a türelmed is. *Próbáltam magamban tartani, hogy ne kelljen szomorú dolgokat hallgatnod és ne legyél ideges.* - Nekem jó érzés volt. *Lehet nem úgy reagált a testem, mint normális esetben, de tényleg jó volt.* - Lehet nem izgultam úgy fel, de élveztem, ahogy hozzám értél. *Hozzád bújok és a fejem a válladra fektetem. Picit zavarodott voltam a szavaidtól.* - Én értem, amit mondtál... azt hiszem... *Nem voltam benne teljesen biztos.* - De ezt nem csak érted tenném. Mármint... szeretnék veled lenni és nem csak azért, mert te velem. *Felemelem a fejem.* - Ezt nagyon furcsán mondtam most, igaz? *Lángvörös voltam és azt se tudtam miket beszélek.* - Sosem éreztem még olyat. *Nézek rád egész aranyosan.* - Az érzés, hogy... nem kell félnem és bízhatok benned. Tudni azt, hogy te nem fogsz fájdalmat okozni. *Inkább visszabújtam és elrejtettem az arcom, mert tényleg nagyon piros voltam.* - Ha a testemnek nem is esett úgy jól... mármint... jól esett, csak érted... *Magyarázom édesen.* - A lelkemnek annál inkább. Jó érzés volt az is, hogy boldoggá tehetlek.

MioDátum: Szerda, 2020.09.30, 23:58 | Üzenet # 1580
Yaoista
- Mondjuk úgy hogy ez is egy adottságom.*Kuncogok.* - Viccet félre téve, ezért is vagyok jó vezető.*Igen csak jó emberismerő vagyok, bár azért rajtad nekem is nagyon nehéz kiigazodni még így is, ami igen csak bosszantó.* - Ne köszönd.*Bár tudom hiába  mondom.*  - Azért nem szeretem, mert rossz hallani, hogyan bántak veled, ez nem a türelem szól.*Szeretném ha ezzel tisztában lennél.* - Ennek nagyon örülök.*Mosolyodm el.* - Azért jól jön a megerősítés, pedig erre soha nem volt szükségem.*Tisztában vagyok vele, hogy igen csak jó vagyok az ágyban és értem a dolgomat, de ugye te külön eset voltál.* - Ez már haladás.*Piszkállak kicsit, bár van benne igazság.* - Nem, ezt most tényleg nem.*Kuncogok.* - Annyira édes vagy, hogy most saját magadat hozod zavarba.*Én igen csak élvezem.* - Egyrészről sajnálom, de egyben még se hogy miattam érzel ilyet először.*Nyilván jobb lenne, ha már lett volna erre példa és nem csak a rossz. Úgy jobban hangzana, hogyha lettek volna olyanok, akikkel jó volt, de mégis velem a legjobb.* - Ebben biztos lehetsz szépségem.*Cirógatom meg a buksidat.* - Szóval igazából most te próbálsz engem elcsábítani?*Suttogom a füledbe, majd a nyakadba csókolok.* - Ha tényleg úgy érzed, hogy jó lenne, akkor én benne vagyok. Mindennél jobban vágyok rád Fumio.*Nem vagy vele tisztában hogy mennyire vágyom az egész lényedre.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2020.10.01, 22:51 | Üzenet # 1581
Yaoista
- Te nagyon sok mindenért vagy az. *Mondom halkan, de annál őszintébben.* - Rossz hallani... *Ismétlem meg halkan, kissé zavartan. Nem tudtam eldönteni, hogy jó-e az, ha beszélek róla.* - Azt nem szeretném, ha rossz lenne neked. *Fontos voltál nekem és vigyáztam, ahogy tőlem kitelt. Egy picit elmosolyodom szavaidra.* - Akkor, hogy tudd. *Nézek a szemeidbe.* - Minden ölelés és csók nagyon jó érzés. Ugyan összezavar és fogalmam sincs mi történik velem, de mégis... megnyugtat és biztonságot ad. *Visszatettem a fejem a válladra.* - Sajnálom. *Motyogom aranyosan. Tudtam, hogy nagyon lassú vagyok ilyen téren.* - Neked mindig édes vagyok. *Nem zavart, hogy annak tartasz, csak továbbra sem értettem.* - Te vagy az egyetlen, aki sosem okozott fájdalmat... *Suttogom. Megtehetnéd te is, hogy kínzol és használsz, de nem teszed, sőt még szépnek és aranyosnak is tartasz, és nem úgy, ahogy mások. Kérdésedre még vörösebb leszek, már ha az lehetséges volt és nyakamra elfojtottam egy nagyon halk nyögést.* - Én... én nem tudom. *Mondom a csábításra. Ha így is volt, látszott, hogy egyáltalán nem tudatosan csináltam, csak tisztázni akartam a dolgokat.* - Boldoggá szeretnélek tenni. *Mondom édesen és adok egy hosszú csókot.*

MioDátum: Péntek, 2021.02.05, 20:48 | Üzenet # 1582
Yaoista
- Miért vagyok még az?*Kérdezem kíváncsian.* - Csak miattad rossz, de másként nem tudom mondani, de édes vagy.*Teszem hozzá, hiszen te csak nekem akartál jót.* - Igen?*Pillantok rád, majd lágyan elmosolyodom.* - Ez boldogsággal tölt el és az nem baj, ha összezavar, igazából szeretlek összezavarni.*Kuncogom el magam.* - Nem kell kicsim.*Puszilom meg a fejedet.* -  Ez így van, mert az vagy.*Persze nem mindig, hiszen azért feltudsz igen csak bosszantani.* - Ennek örülök, bár biztos hogy fogok majd fájdalmat okozni, de azt nem szándékosan fogom tenni és ez rólad is elmondható.*Tudom, hogy te se szándékosan bántasz meg, sőt te igazából fel se fogod, hogy mit teszel.* - De azt megígérhetem, hogy olyat sose fogok tenni, mint az elődjeid.*Remélem most már ebben te se kételkedsz.* - Tényleg nagyon édes vagy.*Nevetek fel.* - Ne haragudj szépségem, de egyszerűen zabálnivaló vagy.*Imádlak zavarba hozni.* - Én már most is boldog vagyok.*Suttogom az ajkaid közé és viszonzom a csókodat.* - Mi lenne ha bemennénk a hálóba és még boldogabbá tennénk egymást?*Kérdezem egy csábos mosollyal.*

szela00Dátum: Hétfő, 2021.02.08, 00:34 | Üzenet # 1583
Yaoista
- Van szíved. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Óh... értem. *Megértettem, hogy csak aggódsz miattam.* - Igazából... talán egy kicsit én is szeretem, hogy összezavarsz. *Ismerem be édesen és kicsit félve. Ez olyan érzés volt, amit még sosem éreztem. Puszidra rád pillantok és csak bólintok egy aprót.* - Az más... *Ennyit legalábbis már megértettem, hogy ha te bántasz meg, az teljesen más, mint mikor régen ők bántottak. Picit elhallgattam, majd halkan a füledbe suttogtam.* - Tudom... *Szinte féltem kimondani, mert ez komoly bizalmi dolog volt tőlem, viszont hinni akartam benned, hogy valóban nem bántasz sosem. Teljesen zavarban voltam és a nevetésed se segített rajta. Picit lehajtom a fejem, annyira piros voltam.* - Akkor jó. *Motyogom még válaszul. Kérdésedre rák vörös lettem és hirtelen nem is tudtam, hogy hogyan reagáljak. Lassan felálltam és csak megfogtam a kezed, jelezvén, hogy mehetünk.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.28, 14:08 | Üzenet # 1584
Yaoista
- Édes vagy, ahogyan neked is van.*Teszem hozzá még ha ezt sokszor nem is hiszed el.* - Akkor jó.*Egyre többször értesz meg, hogy mire is gondolok.* - Ezt örömmel hallom, akkor még többször fogom csinálni.*Vigyorodom el pimaszul.* - Igen az más és örülök hogy végre ezt te is megérted.*Mert azért ez nagyon fájt és bosszantott, hiszen én egyszer se adtam rá okot, hogy velük hasonlítsál össze.* - Kis paradicsom.*Mulatozom nem tehetek róla, de annyira cukorfalat vagy. Elmosolyodom rajtad, majd megfogva a kezedet elmegyek veled a hálómba.* - Tudod addig megyünk el, ameddig szeretnél.*Csókollak meg, majd leszedem rólad a felsőd és magamról is úgy döntelek el az ágyon.* - Olyan szép vagy.*Mosolyodom el, majd a nyakadat kezdem el csókolgatni és az oldalad finoman cirógatni kezdem.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.28, 23:34 | Üzenet # 1585
Yaoista
*Elpirulok ismét szavaidra.* - Én.. valahol tudtam mindig. *Nézek szemeidbe.* - De... nem ismerek mást. Nem tudok máshoz mérni, értesz? *Finoman az arcodra simítok.* - Sosem gondoltam, hogy rossz embernél lennél. *Ezt fontos volt leszögezni, úgy érzem. Igazából nem vettem rossz néven, ahogy a színemen szórakozol, csak még jobban zavarba hozott. Némán követlek a szobádba.* - Igen... *Csókod rettentő odaadóan viszonoztam és hagytam, hogy levedd a felsőm.* - Így sokkal zavarba ejtőbb. *Mondom édesen, hiszen múltkor magamtól vetkőztem. Hagytam, hogy eldönts és bókodra elpirulok. Nyakamra kicsit megborzongtam és arra is, ahogy cirógatsz.* - Tudod, nem a te hibád... *Jegyzem meg halkan. Nem éreztem most sem, hogy felállna a farkam. Picit csak élvezkedek, majd halkan megszólalok.* - Ha szeretnéd, beveszek valamit, hogy jobban reagáljon a testem... *Nem hittem, hogy neked nagy élvezet lehet egy olyan testhez hozzáérni, ami nem reagál rád. Finoman végig simítok a hátadon és rád mosolygok.* - Megtennék bármit, ha te kéred... *Teszem a kezem az arcodra.* - Mert tudom, hogy bízhatok benned. *Sose kérnél olyat, ami rossz lenne nekem.*

MioDátum: Szombat, 2021.08.28, 13:39 | Üzenet # 1586
Yaoista
- Ennek nagyon örülök.*Mosolyodom el.* - Igen tudom kicsikém.*Csókolok a tenyeredbe.* - Ezt is jó hallani.*Csókollak meg.* - Azt megértem, de így sokkal jobb is.*Vigyorodom el.* - Igen tudom.*Attól még nagyon furcsa és új ez a helyzet, sose hittem volna, hogy ezt megfogom tapasztalni.* - Tessék?*Pillantok rád, majd végül csak megcsókollak. Lemászok rólad és téged is felhúzlak.* - Nézd Fumio, erre semmi szükség.*Fogom meg a kezeid és finoman cirógatni kezdem.* - Tudom téged nem zavarna, de engem igen.*Ezt ha régebben mondtad volna, akkor kiakadtam volna, de most már tudom, hogy tényleg csak jót akarsz és a kedvembe akarsz járni.* - Igen azzal is tisztában vagyok és nagyon jól esik, hogy ennyire próbálkozol, de nem szeretném, hogy bármit is bevegyél. Már így is sokat haladt előre a kapcsolatunk és ez is változhat és tudod, hogy mennyire kitartó vagyok.*Mosolyodom el.* - Nem tagadom, hogy furcsa számomra a helyzet, de attól még boldog vagyok, hogy veled lehetek. Szépen lassan haladunk és minden kialakul, rendben van?*Kérdezlek kedvesen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.10.31, 15:13 | Üzenet # 1587
Yaoista
*Ahogy visszakérdezel, már pont válaszolnék, de mire megszólalnék, már csókolsz, amit hosszasan viszonzok. Meglep, hogy felhúzol, de hagyom magam. A kezeimre édesen elpirultam és csak hallgatlak.* - Rendben. *Bólintok egy aprót és halványan elmosolyodom. Annyira jól esik, hogy téged zavarna és nem akarod, hogy bármit is bevegyek.* -  Igen, tudom... *Hiszen még itt voltál velem. Elhúzom a kezeim, majd átölelve lágyan megcsókoltalak.* - Rendben van. *Mondom édesen és csak öleltelek. Érezhetted, ahogy kalapál a szívem.* - Annyira kedves vagy. *Simítok az arcodra. Nagyon lágyan nézek a szemeidbe.* - Csak szeretném megadni neked azt, amit érdemelsz. *Ölellek át újra és a fejem a válladra fektetem.* - Akár így, akár úgy. *Teszem hozzá halkan és reméltem, hogy tényleg legalább egy kicsit viszonozni tudom majd azt a sok mindent, amit tőled kapok.*

MioDátum: Szombat, 2021.11.13, 21:21 | Üzenet # 1588
Yaoista
*Azért látom én rajtad, hogy jól hogy nem kell bevenned semmit még ha tényleg minden probléma nélkül megtetted volna.* - Édes vagy.*Puszillak meg. A csókodat örömmel viszonzom és magamhoz ölellek.* - Hogy dobog..*Simítok a szívedre.* - És ezek után te még azt mondod hogy nincsenek érzéseid, hiszen itt van rá az élő bizonyíték.*Ezek a reakciók pedig mindig erőt adnak, hogy ne adjam fel veled kapcsolatban és van arra esély, hogy egy párt alkossunk egyszer a jövőben.* - Nem vitatkozom, mert felesleges lenne, de azt azért megjegyzem, hogy ez a normális.*Bár tudom, hogy ehhez idő kell, hogy megértsd.* - Itt vagy velem és én ettől boldog vagyok, a többi meg majd kialakul.*Suttogom lágyan a füledbe.* - Ahogyan mondod.*Puszilom meg a buksid, majd az ajkaidat veszem célba és elfekszem veled.* - Mi lenne ha elmennénk randizni és este pedig folytatnánk?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.05.22, 01:17 | Üzenet # 1589
Yaoista
-  Ezt te váltod ki belőlem. *Motyogom édesen. Senki másért nem tudna így dobogni a szívem.* - Tényleg csodálatos vagy. *Nézek rád őszintén. Nem gondolnám, hogy az, amit értem teszel annyira hétköznapi.* - Akkor jó, ha boldog vagy. *Örültem neki, hogy legalább ennyire boldoggá tehetlek. Puszidra elmosolyodom és csókod nagyon odaadóan viszonzom. Szavaidra meglepődök és nagy szemekkel pislogok rád.* - Randizni? *Pirulok el édesen.* - Én szeretnék! *Leszek hirtelen nagyon lelkes és ismét a nyakadba kötök ki.* - Mit szeretnél? *Nézek rád csillogó szemekkel.*

szela00Dátum: Szombat, 2022.07.23, 12:43 | Üzenet # 1590
Yaoista
- Ez benne a legjobb.**Mosolyodom el.* - Köszönöm, számomra pedig te vagy az.*Cirógatom meg az arcodat.* - Szerintem is.*Kuncogok.* - Igen randizni szépségem.*Annyira imádom, ahogyan reagálni tudsz.* - Ezt örömmel hallom.*Nem hittem volna, hogy ennyire lelkes leszel.* - Meglepetés.*Suttogom a füledbe.* - Menjünk el most. Mondjuk találkozunk fél óra múlva. Lazán öltözzél.*Elég ennyit tudnod. Még adok egy csókot, majd ott se vagyok mielőtt még elkezdenél kérdezgetni. Lefürdök, majd felöltözök. Farmert és egy rövidujjú inget veszek fel, majd lent felveszek egy sportcipőt.* - Nagyon jól nézel ki.*Mérlek végig, amikor te is megjössz.* - Akkor menjünk.*Adok egy csókot, majd neki indulunk. Útközben se mondok neked semmit, hogy hová is megyünk.* - Megérkeztünk.*Állok meg végül egy állatkert előtt.* - Mit szólsz?*Kérdezlek miután kiszálltunk, persze az ajtót kinyitom neked.* - Remélem tetszik.*Azért látszik, hogy izgulok, hiszen nálad azért nehéz helyzetben vagyok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.08.28, 16:48 | Üzenet # 1591
Yaoista
- Nem is tudom, miért kérdeztem. *Mosolyodom el, hiszen tudhattam volna, hogy nem árulod el.* - Rendben. *Csókod picit még el is nyújtom, bár nem tudatosan. Folytattam volna a faggatózást, de le is léptél. Én is gyorsan letusolok és nagyon gondolkozok, hogy mit vegyek fel.* - Lazán... *Elmélkedem hangosan. Végül kivettem egy farmert és egy bővebb pólót a szekrényből. Persze a nadrág kiemelte az alakom. Hajam csak kifésültem és hagytam szabadon. Tényleg nehéz úgy rosszul felöltözni, ha minden ruhád szép.* - Köszönöm. *Pirulok el bókodra.* - Rendben. *Lépek bele én is az egyik cipőmbe. Valahogy nagyon zavarban voltam, de izgatott is voltam. Ahogy megérkezünk csak pislogok nagyokat. Még a kiszállásnál is teljes transzba vagyok. Nem foglalkozva azzal, hogy hol vagyunk, odaléptem és átöleltelek. Tudtam, hogy neked ez valószínűleg nem olyan izgalmas, mint nekem, de nagyon boldoggá tett.* - Nagyon. *Mondom halkan. Alapvetően szerettem az állatokat, csak ugye ezt is elnyomtam mélyen. Persze te átláttál rajtam már Lunánál is. Lassan elengedtelek és elpirultam.* - Sosem voltam még állatkertben... *Mondom halkan egy halvány mosollyal.* - Sokszor láttam a kocsiból, mikor vittek valahova, mindig megfordult a fejembe, hogy milyen lehet, de aztán el is felejtettem, hogy ne vágyjak rá. *Felpillantok és kicsit jobban elmosolyodom.* - Köszönöm...

szela00Dátum: Hétfő, 2022.09.12, 22:09 | Üzenet # 1592
Yaoista
*Nagyon meglep, hogy így megölelsz, elsőre nem is viszonzom, de amikor kapcsolok rögtön magamhoz ölellek.* - Ennek nagyon örülök.*Azért hallatszódik, hogy megkönnyebbülök.* - Akkor ideje volt és annyiszor jövünk, ahányszor csak szeretnél.*Cirógatom meg a pofidat.* - Az a lényeg, hogy most már itt vagy.*Annyira jó lenne, ha egyszer nem hoznád fel a múltodat. Reméltem, hogy legalább ez mérséklődni fog majd.* - Bármikor.*Puszillak meg.* - Na de gyere.*Megveszem a belépőket.* - Majd veszünk eledelt is és perecet, mert az nagyon finom vagyis én biztos eszek. Te meg amit csak szeretnél. Legutoljára Sergejjel voltunk és ő mindent evett.*Nevetek fel.* - Az a fő, hogy szóljál, oké?*Pillantok rád kedvesen.* - Én se mostanság voltam, már ideje volt.*Elindulunk.* - Van időnk bőven és ha nem végzünk, akkor visszajövünk, de ha végzünk akkor is visszajöhetünk.*Azt akartam, hogy értsd amikor rá érek, bármennyiszer eljövök veled.*

szela00Dátum: Szerda, 2022.09.28, 22:14 | Üzenet # 1593
Yaoista
*Csak még jobban mosolygok, ahogy magadhoz ölelsz. Arcomra szégyenlősen rád pillantok.* - Hogy veled vagyok itt... *Teszem hozzá édesen. Még mindig nagyon furcsa volt, hogy mennyire átláttál rajtam, de már kezdett nem rosszul érinteni. Követlek csendesen és közben is nézelődök.* - Eledelt? *Kérdezek vissza kissé furcsán.* - A perec jól hangzik. *Mosolyodom el.* - Oké. *Bólintok egy aprót kissé zavarban. Figyelmesen hallgatlak és közben megyek melletted.* - Rendben. *Most értettem, hogy mire is gondolsz. Picit elhallgattam, majd halkan megszólaltam.* - Szeretek veled helyekre menni. Mindig valami újat és szépet mutatsz. *Akár a vízesés vagy az, hogy most itt vagyunk.* - Bár veled otthon is jól érzem magam. *Ha csak filmezünk is olyan jó.* - Csak sajnálom, hogy én nem tudok neked semmit mutatni. *Jó lenne, ha én is meg tudnám tenni ezeket érted. Közben folyamatosan nézelődök és szinte gyermeki ragyogás van a szemeimben. Látszik rajtam, hogy mennyire izgatott vagyok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 20:08 | Üzenet # 1594
Yaoista
- Édes vagy.*Puszilom meg a buksidat.* - Igen, nekik van kifejezetten. Van állatsimogató ott is lehet őket etetni meg ahol jelezve van.*Magyarázom meg.* - Majd meglátod.*Biztos vagyok benne, hogy élvezni fogod.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Mosolygok rád.* - Ennek nagyon örülök. Én meg szeretlek elvinni téged.*És még nagyon sok helyre el is akarlak vinni.* - Ahogyan én is, az a lényeg hogy veled legyek.*A többi már csak plusz.* - Édesem emiatt ne aggódjál. Nekem azért elég nehéz új dolgot mutatni.*És ez akkor is így lenne, ha úgymond normális körülményekből érkeztél volna.* - Mint mondtam engem boldogsággal tölt el, hogy velem tartasz.*Nem hittem, hogy ez téged zavar.* - Jó rád nézni.*Nézek rád lágyan.*

szela00Dátum: Szerda, 2022.10.19, 17:29 | Üzenet # 1595
Yaoista
*Buszidra még édesebben mosolyogtam. Csillogó szemekkel hallgatlak és látszik, hogy teljesen oda vagyok.* - Értem. *Nagyon vártam.* - Köszönöm. *Mondom halkan arra, hogy sok helyre el szeretnél vinni, nagyon szépen mosolyogtam.* - Igen... *A legfontosabb, hogy melletted lehettem. Ennél jobban, mint az elmúlt pát hétben, még sosem éreztem magam és elég volt hozzá az, hogy veled aludhattam, hogy magadhoz öleltél, megcsókoltál... sosem képzeltem, hogy ezek a dolgok nekem ennyit fognak jelenteni, most mégis.* - Nem aggódok igazán, csak jó lenne. *Mondom édesen.* - Nem igazán tudom elmagyarázni. *Elmélkedem.* - De majd megtalálom a módját, hogy én is kedveskedjek neked. *Látszott rajtam, hogy igazából csak szerettelek volna én is boldoggá tenni, de még nem nagyon tudtam, hogy hogyan is működnek a dolgok és ezen dolgoznék. Nagyon sokat változott a felfogásom.* - Én is az vagyok azt hiszem... *Nem tudtam biztosan, hogy azaz érzés, amit érzek, az boldogság-e, minden estre nem akartam elveszíteni. Szavaidra kérdően nézek.* - Mire gondolsz? *Kíváncsiskodok, mert nem tudom, hogy mire gondolsz.* - Nem is tudom hova nézzek. *Tényleg kijött belőlem a kisgyerek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 17:43 | Üzenet # 1596
Yaoista
*Imádom, amikor ennyire csillognak a szemeid.* - Bármikor.*Már nem is mondom, hogy ne köszönd hiszen felesleges lenne.* - Akkor jó és megértelek és abban is biztos vagyok, hogy megfogod találni a módját.*Cirógatom meg az arcodat.* - Sőt várom is.*Kíváncsi vagyok hogy mivel fogsz előrukkolni.* - Akkor jó.*Tudom hogy nálad már ez is haladás.* - Látom hogy jól érzed magad, ami engem boldogsággal tölt el.*Felelem.* - Maradunk zárásig és mint mondtam annyiszor jövünk vissza, ahányszor csak szeretnéd.*Mondom kedvesebben. Minden állatnál megállunk és amiről tudok mondok neked plusz infókat. Látszik, hogy mennyire jól érzem magam én is és milyen jól esik kikapcsolódni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 22:27 | Üzenet # 1597
Yaoista
- Remélem. *Mosolyodom el és bújtatom az arcom, mint egy kiscica. Bólintottam egy aprót, hogy várod, nagyon szerettem volna valamit tenni érted.* - Sosem éreztem magam még így, mint az utóbbi időben. *Ismerem be halkan. Nem tudtam, hogy hogyan fogalmazzam meg.* - Valahogy... nem érzem azt, hogy nem szabadna léteznem. *Mondom hirtelen komolysággal.* - Talán én is jól érezhetem magam néha. *Mosolyodom el halványan, de annál szebben. Tényleg csak neked volt ez köszönhető.* - Rendben. *Imádom, ahogy nézelődünk és ahogy mesélsz nekem. Teljesen oda vagyok minden állattól, annyira szépek. Ahogy a nagymacskákhoz érünk, talán még jobban lenyűgöztek.* - Olyan szépek... *Mondom halkan és meglátok egy fehér tigrist.* - Olyan, mint Luna... csak kicsit nagyobb. *Kuncogok halkan. Teljesen elengedtem magam melletted.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 23:20 | Üzenet # 1598
Yaoista
- És most hogy érzed magad?*Kérdezem kíváncsian.* - Ennek nagyon örülök és remélem egyre többször fogod így érezni, amíg ez nem lesz a természetes.*Én mindent megfogok tenni ezért, ahogyan eddig is.* - Jól érezheted magad és meg is érdemled.*Javítalak ki.* - Hidd el ennél csak jobban fogod érezni magad és nem csak velem.*Hiszen egyre jobban nyitottál azért.* - Például Igorral is egészen elvagytok már nem? Kinézem belőle, hogy elfog téged hívni valaha, akkor ha van kedved nyugodtan menjél, de ha tényleg csak szeretnél.*Ne miattam.* - Na de ez a nap csak most rólunk szól.*Senki másról.* - Különben azt nem is mondtam, hogy most még szebb vagy.*Kacsintok rád.* - Olyan édesen viselkedsz.*Most olyan vagy mint egy kisgyerek.* - Valóban.*Bólintok mindkettőre.* - Csak egy kicsivel.*Kuncogok.* - Mondanám, hogy vigyünk haza egy tigrist, de elég veszélyes lenne, na meg nagy macskának ott van Igor.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.01.15, 21:55 | Üzenet # 1599
Yaoista
*Picit elhallgatod és a szemeidbe pillantok.* - Még ha.. fura dolgokat is mondok, melletted többnyire így érzem magam. *Egyedül akkor nem, ha veszekszünk vagy rémálmom van.* - Ha nem így van, az sem a te hibád szokott lenni, hanem az enyém. *Tudtam, hogy gyakran megbántalak, mert nem tudom jól átadni a dolgokat neked és azt is tudom, hogy bosszant, mikor a múltamról beszélek, pedig csak próbálok megnyílni neked és nem tudok még más módot rá.* - Veled más... *Mondom édesen.* - Azt hiszem igen. *Bólintok is egy aprót.* - Nem igazán tudom ezt elképzelni. *Vallom be őszintén.* - De ha esetleg megtörténne, akkor végig fogom gondolni. *Nem fogok igen mondani csak miattad.* - Igen. *Mosolyodom el édesen.* - Végülis randizunk. *Vörösödök el teljesen, és ezt csak fokozza bókod.* - Köszönöm. *Motyogom aranyosan. Elmosolyodom jobban, ahogy beszélsz, még mindig piroskás voltam.* - Nekem pont tökéletes veled és Lunával. Így pont kényelmesen elférünk az ágyban. *Kicsit elhallgattam, ahogy tovább néztem őket.* - Nekik otthont ad ez a hely. *Szólalok meg végül.* - Nekünk te adtál egyet. *Közel álltam hozzád és nagyon finoman hozzáérintettem a kézfejem a tiédhez. Annyira meg akartalak ölelni. Nem tudtam mik ezek az érzések, amik ennyire kötnek hozzád, nem tudtam mi ez, de azt tudtam, hogy sosem akarom elveszíteni ezt a melegséget.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.01.15, 23:43 | Üzenet # 1600
Yaoista
- Ennek még inkább örülök.*Mosolygok továbbra is.* - Tetszik a megfogalmazás.*Célzok a furcsára.* - Én is tudok hibázni.*De igaz a legtöbbször te vagy hibás, ezen nincs mit szépíteni.* - Még jó, hogy más.*Az hiányozna még hogy mással is más legyen.* - Már mint hogy elmenjél vele vagy elhívjon?*Kérdezlek.* - De ha gondolod, azért szólok neki hogy még most ne tegye.*Cirógatom meg az arcodat.* - Pontosan és ezt a te szádból még jobb hallani kis paradicsomom.*Kuncogok.* - Igen ezt nagyon jól látod, egy tigris kitúrna minket.*Nevetek fel. Bólintok a folytatásra meg elég nehéz magam visszafognom, annyira édes vagy.* - Megfogsz őrjíteni..*Ezt most jóból mondom. Adok egy csókot a kézfejedre, majd átkarolom a válladat.* - Mit szóénál ahhoz ha most megcsókolnálak?*Engem nem érdekelne, hogy mit szólnak hozzá.*

Keresés: