Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.01.16, 22:37 | Üzenet # 1601 |
 Yaoista
| *Picit elmosolyodom azon, hogy még jó, hogy más vagy.* - Hogy elhívjon. *Mondom őszintén.* - Valahogy... attól, hogy kijövünk, nem érzem, hogy elhívna. *Nem igazán tudtam, hogyan fogalmazzam meg neked.* - Nem zavarna egyébként. *Teszem hozzá.* - Köszönöm, kedves vagy, de nem kell. *Nagyon jól esett, hogy ennyire figyelmes vagy velem. Még mindig enm nyertem vissza a színem, persze a viccelődésen mosolyogtam.* - Rossza... *Harapom el a kérdésem a kézfejemre és csak pirultam tovább. Ahogy átkaroltál, ösztönösen kicsit odabújtam. Eddig is láthattál már vörösen, de amilyen színem most lett, az überelt mindent. A szemedbe pillantok, majd az jakidra, majd ismét a szemedbe. Egyértelmű volt, hogy nagyon megcsókolnálak.* - Engem nem zavarna. *Mondom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.01.23, 19:18 | Üzenet # 1602 |
 Yaoista
| - Én pedig tudom, hogy elhívna.*Ennyire ismerem a fiamat.* - Most úgyis több szabadideje van.*Hiszen nincsen Nickkel együtt.* - Ha meggondolnád magad, akkor szóljál.*Cirógatom meg a pofidat.* - Ugyan ez csak természetes.*Legalábbis nekem az volt.* - Mit szeretettél volna mondani?*Kérdezem kíváncsian. Elmosolyodom, ahogyan bújsz hozzám, hiszen tőled ezek hatalmas lépések. Amikor totál vörös leszel nem bírom ki és felnevetek.* - Ne haragudj kicsim de annyira édes vagy.*Nem rosszból nevetek, de hát ezt nem lehet kibírni kacagás nélkül.* - Ezt örömmel hallom.*Látszik hogy azért megleptél, de annál jobban örülök neki.* - Engem se és az se érdekel, hogy mit gondolnak, de a te véleményed nagyon is számit.* Ezért is kérdeztelek meg. Szabad kezemmel finoman az arcodra simítok, majd lágyan megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.02.05, 00:27 | Üzenet # 1603 |
 Yaoista
| - Rendben, ígérem, szólok. *Mosolyodom el egy picit, jól esett, hogy mennyire vigyázol rám. Simításodra teljesen ellágyult az arcom.* - Csak azt hittem, hogy rosszat mondtam. *Magyarázom, de láthatóan már nem gondoltam úgy. Nem haragudtam, hogy nevetsz, de csak még jobban zavarba hozott. Ahogy ismét az arcomra simítasz, teljesen elvarázsolódom. Csókodra lassan lehunytam a szemem és csak élveztem, hagytam, hogy sodorjon az ár. Mikor elváltunk, csak úgy kalapált a szívem, pillangók repkedtem a hasamban. Felemelve a kezem, finoman megérintettem az ajkaim. Egy gyönyörű mosoly terült el az arcomon. Nem tudtam leírni, hogy mit jelent ez az egész számomra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2023.02.10, 22:42 | Üzenet # 1604 |
 Yaoista
| - Nem mondtál semmi rosszat.*Mosolygok rád.* - Gyönyörű vagy.*Elvéve a kezedet ismét megcsókollak.* - Na jó most már viselkedek.*Kuncogok amikor ismét elválunk.* - Na gyere menjünk tovább.*Elindulunk majd finoman a kezedet megfogom, de még nem kulcsolom össze az ujjainkat, kíváncsi vagyok hogy mit fogsz hozzászólni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.02.11, 14:40 | Üzenet # 1605 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom kicsit.* - Köszönöm. *Mondom édesen és a csókod is viszonozom. Elkuncogtam magam kicsit szavaidra én is.* - Oké... *Követlek és meglep, hogy megfogod a kezem. Kicsit hezitálok és én is megfogom jobban, picit meg is szorítom. Valahogy olyan boldogsággal töltött el, hogy ennyire kellek neked. Egy picit csendben követlek, majd picit közelebb jövök. Nem tudtam, hogy hogyan lehet kifejezni jobban, mennyire jól érzem magam.* - Köszönöm, hogy elhoztál. *Mosolygok rád és még jobban szorítom a kezed. Halványan még mindig piros voltam.* - Neked mi a kedvenced? *Kérdezlek kíváncsian.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.02.11, 17:48 | Üzenet # 1606 |
 Yaoista
| *Köszönömre csak kicsit megcsóválom a fejemet, de nem mondok semmit. Amikor megfogod a kezemet csak elmosolyodom és összekulcsolom az ujjainkat. A mai nap tele vagy meglepetésekkel.* - Örülök, hogy eljöttél és tetszik.*Ugye azért nálad nem vagyok biztos a dolgokban, hogyan is fel elsülni.* - Mi is lássuk csak..*Gondolkodom el.* - A pingvinek.*Jelentem ki.* - Annyira viccesek és cukik.*Kuncogok.* - De maga módján minden állatnak meg van a maga szépsége.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.02.12, 00:40 | Üzenet # 1607 |
 Yaoista
| *Picit megilletődök, ahogy összekulcsolod az ujjainkat. Csináltunk már ilyet, de ez más volt. Most értettem, hogy mi történik és miért. Nem csak egy üres gesztusként tekintettem rá, most minden más volt. Kalapált a szívem és csak mosolyogni tudtam.* - A pingvinek? *Döbbenek le és nagyon vicces arcot vágok.* - Ez meglepett. *Kuncogok halkan egy kicsit.* - Ez igaz. *Értek egyet veled. Folyamatosan nézelődök közben, tényleg ragyogott a szemem, az egész lényem. Kezdtem megmutatni egy olyan énem, amit talán még senki sem láthatott eddig és komolyan védtem, de veled... veled leengedtem a falakat végre.* - Itt is vannak? *Kérdezlek kíváncsian.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.02.12, 01:39 | Üzenet # 1608 |
 Yaoista
| - Tudok meglepetéseket okozni.*Kuncogok.* - Valami vadállatra gondoltál mi?*Mondjuk fordított helyzetben én is ilyesmire gondolnék és egy pingvin eszembe se jutna. Nagyon örülök, hogy ilyen felszabadult vagy.* - Igen vannak, nem sokára odaérünk majd.*Felelem.* - Nézd ott lehet venni perecet.*Mutatok egy bódéhoz és veszek is kettőt meg ha kérsz valamit inni, én egy kávét kérek magamnak.* - Na hogy ízlik?*Kérdezlek.* - Tudod Fumio nem hittem hogy ennyire jól fog sikerülni a randi. Az állatkertben se voltam biztos, abban meg főleg nem hogy ennyire felszabadultnak foglak látni, ráadásul úgy hogy nem csak ketten vagyunk. Ez boldogsággal tölt el.*Megfogom finoman a kezedet.* - Úgy érzem egyre közelebb engedsz magadhoz.*Ismét több esélyt láttam arra hogy egy pár legyünk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.02.28, 23:31 | Üzenet # 1609 |
 Yaoista
| - Igen, valami nagyra, hegyes fogakkal. *Ismerem be, ez azért nem meglepő.* - Az jó, mert így láthatod őket. *Mosolyodom el. Eszembe se jutott, hogy én még nem láttam élőben, csak annak örültem, hogy te láthatod a kedvenc állataid. Ahogy odamutatsz a pereces bódéhoz, csak bólintok és megyek veled. Kérek egy kis narancslét is, hogy ne maradjak szomjan. Nagyot harapok belőle is picit felcsillannak a szemeim.* - Nagyon finom. *Tényleg ízlett. Picit hallgatok, de persze a kezed fogom. Látszott, hogy gondolkozok valamin.* - Ezt nehéz elmagyarázni... *Kezdem el és lágyan elmosolyodom, miközben picit jobban megszorítom a kezed.* - Igazából nem is tudom, hogy hogyan lehetne. *Ismerem be.* - De egy biztos... még soha, senki mellett nem éreztem így magam, mint veled és képtelen vagyok neked szavakba önteni. *Odahajolok és adok egy apró puszit az arcodra.* - Igazából... nekem kicsit olyan, mintha csak ketten lennénk. *A saját kis buborékunkba.* - És veled lenni, az... az valami nagyon fontos számomra.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2023.04.21, 20:34 | Üzenet # 1610 |
 Yaoista
| - Mondjuk egy tigris?*Kérdezlek.* - Igen.*Mosolyodom el, olyan kis édes vagy.* - Ennek örülök.*Cirógatom meg a pofidat.* - Szólj, majd kérsz még. Bár még nem sütöttem, de ha szeretnéd szívesen megpróbálom, bár biztos nem lesz ilyen elsőre.*De miattad megtanulnám.* - Vagy ha nem jön össze akkor veszek.*Bár tudom hogy úgyis nemet fogsz mondani, de én meg úgy is megfoglak lepni.* - Az se baj ha nem tudod.*Mondom előre.* - Nos nem lehet mindent.*Hiszen én se tudok mindent megmagyarázni veled kapcsolatban.* - Nekem ennyi bőven elég.*Mosolyodom el, főleg a puszin.* - Ezzel én is így vagyok és hogy te is így érzel mindennel többet jelent.*Átkarolom a válladat a szabad kezemmel.* - Boldog vagyok.*Puszilom meg a fejedet.* - Fontos és mellette boldogsággal is tölt el.*Kiélvezem hogy most minden ennyire idilli.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.04.22, 23:10 | Üzenet # 1611 |
 Yaoista
| - Igen vagy egy oroszlán. *Értek egyet.* - Most elég lesz, köszönöm. *Lehet mást is meg fogok kóstolni és nem akarom pereccel teletömni a hasam. Picit elhallgattam és édesen rád-rád pillantottam, mire valahogy rávettem magam, hogy megszólaljak.* - Vagy csinálhatnánk együtt. *Nézek a szemeidbe.* - Sosem csináltam még ilyesmit, szóval biztos ügyetlen leszek... de megpróbálnám veled. *Tényleg szívesen csináltam volna és egyébként is gondolkoztam rajta, hogy valamennyire megtanulnék főzni, csak ezt meglepetésnek szántam.* - Akkor sikerült legalább... leírnom? *Kérdezem picit aggódva. Annyira a tudtodra akartam adni, hogy mennyi mindent jelentesz nekem. Legalább egy kis részét megmutatni, hogy mi zajlik le bennem.* - Annyi mindent érzek egyszerre. *Mondom édesen és ahogy átkarolsz, elmosolyodom és neked dőlök kényelmesen. Puszidra csak még jobban mosolyogtam.* - Azt hiszem én is. *Mondom a boldogra.* - Igen... *Suttogom. Közben elfogyott a percem és így át tudtalak ölelni. Pár pillanatig, csak öleltelek, végül mosolyogva kicsit engedek.* - Bocsi... *Pillogok édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.04.24, 21:40 | Üzenet # 1612 |
 Yaoista
| - Vagy bármilyen más nagymacska.*Kuncogok.* - Rendben.*Bólintok. Kíváncsi vagyok vajon mi jár az édes kis buksidba és amikor megtudom, azért kicsit meglep, de annál jobban tetszik az ötlet.* - Megbeszéltük.*Mosolyodom el.* - Ugyan emiatt ne aggódj és ilyet még én se csináltam, szóval ketten leszünk ügyetlenek.*Kuncogok.* - Különben meg tudod jól, hogy engem ez sose zavart és amúgyse vagy ügyetlen csak nem vagy jártas a konyhában.*Ez teljesen normális.* - Igen, sikerült. Azt kell hogy mondjam szavakkal is egyre jobban fejezed ki magad.*Cirógatom meg az arcodat.* - Ez teljesen normális.*Ahogyan nekem dőlsz még jobban elmosolyodom.* - Örülök.*Erre még a szívem is nagyobbat dobbant.* - Egyre jobban meglepsz.*Célzok az ölellésre.* - Azért bocsánatot kérhetsz mert elengedtél.*Kuncogok és visszahúzlak.* - Édesem én ennek csak örülök és boldoggá tesz.*Cirógatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.05.09, 21:29 | Üzenet # 1613 |
 Yaoista
| - Igen. *Értek egyet. Megörültem, hogy benne vagy, hogy együtt csináljunk ilyesmit.* - Te biztos nem leszel az. *Hiszen mindenben jó voltál kivétel nélkül.* - Igaz... *Végül is részben esélyesem se volt megtanulni.* - Akkor jó. *Simul is az arcom a kezedhez. Nagyon szerettem, ahogy hozzám érsz.* - Igen? *Nem értettem, hogy mivel pontosan. Ahogy visszahúzol, elpirulok kicsit, de örömmel ölellek újra. A cirógatásodra csak jólesően sóhajtok egyet.* - Ez nagyon jól esik... *Mondom halkan és csak mosolyogni tudtam.* - Örülök, hogy boldoggá tudlak tenni legalább egy kicsit. *Nekem ez nagyon sokat jelenett, mivel úgy hittem, hogy nem vagyok rá képes. Bárcsak minden ilyen gördülékenyen menne.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2023.05.12, 20:16 | Üzenet # 1614 |
 Yaoista
| - Nagyon édes vagy, de azért én se vagyok mindenben profi, az más hogy az leszek.*Vigyorodom el. Miattad még ezt is megfogom tanulni, hogy tökéletes legyen.* - Látod nekem is még sok mindent kell tanulnom.*Puszillak meg.* - Különben te tényleg azt hiszed hogy szinte mindenhez értek?*Persze ez nagyon jól esik.* - Most mi is a kérdés?*Kérdezlek.* - Örülök, hogy te is így érzed.*Most minden annyira jó és igen csak élvezem.* - Azt a legalábbat hagyd el és akkor oké.*Kuncogok.* - Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire édes vagy.*Csókollak meg finoman.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.05.15, 22:36 | Üzenet # 1615 |
 Yaoista
| - Jó lesz valamit veled együtt megtanulni. *Általában csak tanulok tőled, de nem veled csinálom és ez egy teljesen más élmény lesz.* - Azért nem olyan sokat kell... Tudom, hogy sokat szeretnél, de nem kell. *Mosolygok rád, főleg puszidra. Kérdésed picit meglepett és nem is tudtam, hogyan válaszolják rá.* - Igen. *Mondom végül.* - Legalábbis hozzám képest. *Mosolyodom el.* - Meg... nem mindenben, de nagyon sok mindenben. *Teszem hozzá és adok egy apró puszit az arcodra.* - Hát, hogy akkor tényleg jobb? *Kérdezem kicsit pirultál. Látszott rajtam, hogy nagyon igyekszem. Elmosolyodom szavaidra. Ismét kis pír úszott az arcomra és csókodba teljesen elmerülök. Mikor elváltunk, a szemeid kémlelem kicsit.* - Minden randi ilyen? *Kérdezem édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.05.23, 19:17 | Üzenet # 1616 |
 Yaoista
| - Már én is várom, tudod rég volt már ilyen.*Általában magamtól tanulok.* - Maximum, ha nagyon bénák vagyunk akkor kérünk segítséget Christől.*Mégis csak ő a cukrász, ezért se mondtam Nicket.* - Mit szólnál ha holnap meg is próbálnánk?*Igen csak fellelkesültem, hogy veled csinálhatom ezt.* - Tudom, de én már csak ilyen vagyok. Talán egy kicsit ez már rossz tulajdonság is, hogy mindent is akarok tudni.*Nevetek fel.* - Maximalista vagyok és szeretem ha tudom miről van szó.*Ami mondjuk a szakmai életemben nagyon jól jön, hiszen elég nehéz engem átvágni és úgymond mindkét életemre igaz.* - Édes vagy.*Nevetek fel a válaszodra.* - Köszönöm ez jól esik és van benne igazság, de azért azt hozzá raknám. hogy nálam is vannak sokkal jobbak, sok mindenben.*Attól még édes a meglátásod.* - Bárhogy is nézzük azért ezt magamnak köszönhetem még ha kicsit elfogult is vagy.*Kuncogok.* - De valóban magammal szemben vannak a legnagyobb elvárasaim.*Túlságosan sok is.* - Talán emiatt a környezetemtől is várom és csak nekem nem tűnik fel?*Kérdezlek bár lehet te erre nem tudsz válaszolni.* - Tény vannak elvárásaim, de nem olyanok amiket nem lehet teljesíteni, de lehet hogy tudok túlzásba esni.*Gondolkodom el.* - Tudom hogy kemény tudok lenni ami kell is, de kíméletlen se akarok lenni.*Ezt te is tudod.* - Bocsi kissé elkalandoztam.*Kérek elnézést.* - Sokkal jobb.*Erősítelek meg.* - Nos úgy mondanám, hogy minden randinak hasonlónak kéne lennie.*Most azt nem mondom, hogy már voltunk randin és az nem alakult a legjobban.* - Rajtam nem fog múlni, sőt csak fokozni akarom majd.*Kacsintok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.05.30, 20:30 | Üzenet # 1617 |
 Yaoista
| - Benne vagyok. *Mosolyodom el.* - Nem hiszem. *Elmélkedem.* - Szerintem ez pont, hogy jó dolog. *Hiszen így mindig felkészült vagy.* - Az nem baj. *Hiszen szerte ágazó tudásod van legalább.* - Lehet elfogult vagyok, de őszinte. *Közlöm veled. Kérdésedre elgondolkozok.* - Semmi baj. *Élveztem a beszélgetésinket.* - Szerintem nem kérsz semmit, ami lehetetlen lenne. *Legalábbis tőlem nem.* - Inkább... motiváló, hogy ennyit dolgozol magadon. *Picit elhallgattam.* - Tudod, velem is elhiteti, hogy nem olyan késő. *Teszem hozzá halkan.* - Semmi esetre se vagy kíméletlen. Nagyon messze vagy tőle. *Velem voltak kíméletlenek, tudtam miről beszélek.* - Akkor jó. *Látványosan megörültem. Válaszodra picit elhallgattam.* - Tudom, hogy... voltunk már randin. *Kezdek bele.* - Én nagyon jól éreztem magam azokon is. *Biztosítalak róla.* - Bár tudom, hogy mindig elrontottam őket... *Motyogom halkan a végét.* - Viszont nem tudom, hogy miért... ezt másnak érzem. *A fejem a válladra hajtom és kicsit odabújok. Azok is fontos lépések voltak közöttünk, de most, hogy ennyire közel kerültünk, vagyis én közel engedtelek magamhoz, más.* - Szeretnék vissza menni veled még a vízeséshez. *Most teljesen más lenne.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2023.06.02, 21:04 | Üzenet # 1618 |
 Yaoista
| - Azt hogy megcsináljuk vagy Chris is?*Kérdezlek vigyorogva, mert sejtem mire is gondolsz.* - Köszönöm kincsem.*Mondom mindenre.* - Ennek örülök, mert pont ez a lényeg.*Ha te is megérted, akkor a többiek is.* - Akkor valamit csak jól csinálok.*Kuncogok.* - Édesem mint mondtam sosem késő és ez is nagy előre lépés hogy te is így látod.*Hiszen nem olyan régen nem így vélekedtél.* - Ne értsél félre a kíméletlent a teljesítményben értem.*Bár nyilván neked ez a kifejezés mást jelent.* - Mondjuk lehet Igor más véleményem lenne.*Nevetek fel.* - Pedig nagyon is büszke vagyok rá, hogy mit is ért el és azt is tudom, hogy nagyon jó utódom lesz, sőt le is fog körözni. Ő még nagyon sokra fogja vinni csak ezzel ő sincsen még tisztában. Nyilván beszél belőlem az apa, de leginkább a vezető. Benne vannak olyan tulajdonságok, amiben bennem nincsenek meg.*Ezzel nincs is baj.* - Te hogy látod? Milyen vezető lesz?*Érdekelt a véleményed.* - Akkor jó.*Kuncogok majd igen csak meglepsz.* - Tényleg? Ezt jó tudni.*Mosolyodom el lágyabban, azért ezzel jó tisztában lenni.* - Az már elmúlt.*Az a fő hogy most minden jó.* - Szerintem azért mert egyre közelebb engedsz magadhoz.*Aminek nagyon örülök.* - Egyre jobban meglepsz.*Vonlak közelebb magamhoz.* - Amikor csak szeretnéd.*Puszilom meg a fejedet. Látszik hogy rajtam hogy most is megleptél, de mennyire jól esik.* - Ahányszor csak szeretnéd.*Most olyan mosoly volt az arcomon, amit még nem láthattál.* - Tudod Fumio ilyen közel még sose éreztelek magamhoz.*Simítok az arcodra majd lágyan megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.06.05, 21:06 | Üzenet # 1619 |
 Yaoista
| *Kérdésedre az arcodra pillantok és leesett, hogy viccelsz.* - Hát... Ha hárman vagyunk az már nem randi. *Közlöm veled, majd elmosolyodom.* - Tényleg nagyon jó vezető vagy. *Szerintem nagyon alulértékelted önmagad ilyen téren.* - Nagyon sok mindent. *Javítalak ki.* - Csak neked köszönhetem. *Nagyon sokat formáltál és folyamatosan formálod azon, ahogy magam látom.* - Teljesítményben? *Kérdezek vissza, mert nem értem, hogy most mire gondolsz.* - Igor nagyon tisztel téged. *Nézek bután, hiszen imád téged, ez egyértelmű. Elmosolyodom, ahogy beszélsz róla, mindig lenyűgözött az a mérhetetlen szeretet a szavaidban. Én mindig sóvárogtam ezután, de tudom, hogy rólam senki nem fog így nyilatkozni. Nincs mire büszkének lennem. Elsőre nem tudtam, hogyan válaszoljak neked a kérdésedre.* - Megmondtam neki, hogy bármi is legyen a jövőben, utánad legfeljebb őt leszek hajlandó szolgálni, senki mást. *Ez nagyon sok mindent elmondott arról, hogyan gondolkozok rólad és róla, hiszen te voltál számomra minden.* - Nem engedném, hogy baja essen. *Hiszen a legdrágább kincsed volt.* - Tényleg. *Mosolyodom el, főleg a folytatásra.* - Tudod Diablo... ijesztőek ezek az érzések nagyon... *Mondom halkan és hozzád búj kicsit jobban, ahogy közelebb húzol.* -... és még nem jöttem rá, hogyan kell kezelnem. *Nem tudtam, hogyan kell szeretni valakit.* - De neked akarom adni azt, amit senki másnak. *Fejezem be szinte suttogva. Ugyan a tiéd volt már rég a szívem, csak még én se jöttem rá.* - Jól hangzik. *Mosolyodom el lágyan puszidra. Arcodra pillantok és mosolyodra hatalmasat dobbant a szívem. Sosem láttam még ezt a tekinteted rajtad. Teljesen megilletődök és rettentő ártatlanul viszonozom a csókod, mintha az első lenne, amit valaha kaptam. Mikor elváltunk, szinte csodálattal néztem a szemeidbe és finoman végig simítok az arcodon.* - Miattam mosolyogsz így... *Mondom halkan, rettentő lágyan és elérzékenyülten. Hihetetlen volt, hogy miattam vagy boldog.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.06.06, 22:04 | Üzenet # 1620 |
 Yaoista
| *Felnevetek a kijelenetésedre.* - Ne haragudj édesem, de ez nagyon édes volt és egyben igazad van.* Nem gondoltam, hogy randinak gondolod, de annál jobban örülök neki.* - Amúgy igazad van, szóval majd előtte kérek segítséget vagy ha gond van akkor ott a telefon.*Kuncogok, bár komolyan gondolom.* . - Köszönöm kicsim.*Mondom mindkét állításra és adok egy puszit is.* - Ehhez te is kellettél.*Szépen lassan engedsz is.* - Igen, hiszen láttad az edzéseket vagy éppen a szellemi munka.*Magyarázom mire is gondolok.* - Igen, most már én is tudom.*Sokáig csak sejtettem, de most már én is tudom, hogy így van.* - Nos ez mindent elmond.*A te esetedben meg főleg.* - És ezt mikor mondtad neki?*Érdekelt hogy akkor már nyitod e feléd.* - Ezt mindig is tudtam, még akkor is amikor ellenséges volt veled. Fumio ha ezt nem tudnám, már rég nem lennél itt.*Mondom komolyabban.* - Igaz én is tudok makacs lenni, de Igor túlságosan is az tud lenni. Ő olyan mint az édesanyja vagy mint az én apám, de még őket is lekörözi.*Nevetek fel.* - Hidd el, nagyon is tisztában vagyok vele. Te még nem éreztél így, nos én pedig nagyon rég nem éreztem így.*Ugye a feleségem halála óta.* - Ijesztő, de egyben jó érzés.*Annyira jó érzés ezt ismét érezni.* - Majd rájössz, bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy ezt majd kezelni.*Kuncogok.* - Tudod én most is csak sodródom az árral.*Éppen most nagyon jó úton haladunk, nagyon remélem ez így is marad.* - Ezzel nagyon boldoggá teszel és vigyázni fogok is rá.*Látszik rajtam, hogy ez váratlanul ért és kissé meg is illetődöm.* - Tényleg boldoggá teszel.*Suttogom a füledbe, olyan mintha álmodnék.* - Akkor ezt meg is beszültük.*Mosolygok rád.* - Csak miattad kicsi Fumiom.*Fogom meg a kezed, amivel az arcomra simítottál.* - Csak miattad.*Suttogom és a tenyeredbe csókollak, majd ismét ismét az ajkaid veszem birtokba. Nem érdekel hogy vagyok csak téged érzékellek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.06.12, 10:07 | Üzenet # 1621 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, ahogy nevetsz.* - Megoldjuk. *Hiszen jók vagyunk.* - Próbálkozok. *Ez elég egyértelmű volt és néha bizony kudarcba fulladt.* - Óh, értem. *Már értettem, hogy mire gondoltál.* - Szerintem akkor sem. Mindenkitől azt várod el, amire képes, legfeljebb egy kicsit többet, de csak annyit, amire tudod, hogy még tudja teljesíteni. *Teszem hozzá.* - Egyszer hozzád jött, de végül nem várt meg téged. Kicsit beszélgettünk. Akkor elmondtam azt is, hogy mit jelentesz nekem. *Még ha Igor nem is úgy gondol rá, mint amit valójában jelent. Elmosolyodom, hogy mindig is tudtad.* - Pedig te se vagy semmi. *Kuncogok halkan, ezt nem tudtam kihagyni.* - Sosem, még hasonlót sem. *Sőt nagyon sok mindent nem éreztem még és nem csak romantikus értelemben.* - Igen, tényleg jó. *Értek veled egyet mosolyogva.* - Mindig ennyire kusza lesz? *Kérdezem kíváncsian.* - Szerintem én is. *Gondolkozom el, bár nem voltam benne biztos.* - Tudom... *Mondom lágyan. Szavaidra még inkább zavarba jöttem, csak úgy pirultam. Tenyeremre még inkább pirultam. Nagyon zavartan és édesen néztem rád. Csókjaid ismét kissé megilletődve viszonozom, de bújok közben.* - Jó érzés... *Suttogom ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.06.27, 18:50 | Üzenet # 1622 |
 Yaoista
| - Ebben biztos vagyok.*Mosolyodom el.* - Jól megy.*Tudom hogy kell neked a biztatás.* - Pont ezt akarom elérni és akkor sikerül is. Hidd el nem te vagy az egyetlen, aki kevesebbet néz ki magából.*Még ha te azért egy különleges eset is vagy.* - Látod még nekem is kell a megerősítés.*Mosolyodom el.* - Most már rémlik, hát azért örülök, hogy ilyen szinten lassú.*Nevetek fel.* - Igor amúgy nagyon jó gyerek.*Mosolyodom el lágyabban.* - Egyszer talán ő is rájön, hogy mennyit is ér.*Nicknek köszönhetően már sokat fejlődött.* - Az biztos, de azért én már érettebb vagyok, bár ennyire nem voltam makacs mint ő.*Kuncogok.* - Nem akarom a fiam fényezni, de mint mondtam ő még nagyon sokra fogja vinni.*És most nem az apa beszél belőlem.* - Olyan jövő áll előtte, amivel ő és még sokan mások sincsen tisztában. Tudom én is hogy vélekednek róla, amit meg is értek, hiszen tett érte, de azt is tudom, hogy mire képes. Amíg csak élek, én támogatni fogom őt.*De ezt mondanom se kell.* - Igor az egyik legjobb dolog, ami történhetet velem csak azt bánom hogy a fájdalmat nem vehetem át. Ne értsél félre mert Nicknek nagyon örülök, még ha most nincsenek is együtt, de azért kissé zavar, hogy én nem tudtam neki úgymond segíteni.*Még ha nincs is így úgy érzem, hogy kudarcot vallok.* - Ettől különlegesnek érzem magam.*Mosolyodom el.* - Örülök, hogy te is így érzed.*Puszillak meg.* - Sőt még kuszább.*Nevetek fel.* - Már mint sodródsz az árral?*Kérdezek vissza.* - Az csak jó ha tudod.*Puszillak meg.* - Ez a legfontosabb.*Csókollak meg ismét.* - Viszont mi lenne ha tovább mennék? Arra gondoltam, hogy ezt otthon folytathatnánk, amikor csak ketten vagyunk.*Lehelem a füledbe, tényleg nagyon nehéz visszafogni magamat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.07.02, 14:54 | Üzenet # 1623 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, hogy jól megy. Örültem neki nagyon.* - Értem. *Nem gondoltam, hogy én kevesebbet néznék ki magamból, de nem kötekedtem.* - Pedig mindent jól csinálsz. *Legalábbis szerintem.* - Nem akartam hazudni neki. *Furán is adta volna ki magát. Mindig olyan jó volt hallgatni, ahogy Igorról beszélsz. Látni, hogy valójában milyennek kéne lennie az apai szeretetnek egyben volt nagyon jó és nagyon rossz. Nem értettem, hogy én mit tettem, amiért nem érdemeltem meg.* - Szerintem már lehet tudja. *Mosolyodom el egy kicsit. Csöndesen hallgatlak tovább. Én tudtam, hogy nagyszerű vezető lesz, ezért is mondtam, hogy utánad csak neki dolgoznék.* - Te is sokat segítettél neki, de talán vannak dolgok, amikhez nagyon speciális személyek kellenek. *Ugyan az volt a helyzet nálunk is. Ehhez te kellettél, senki más nem lenne jó nekem. Halványan elmosolyodom arra, hogy különlegesnek érzed magad.* - Az vagy... nagyon is az. *Sosem fogom tudni leírni neked, hogy mennyire is.* - Eh, még kuszább? *Látszik, hogy ez meglepett.* - Igen. *Bólintok is egy aprót. Szavaidra édesen elmosolyodom és újabb csókod is viszonozom. A továbbiakra ismét rák vörös leszek, még a fülem is. Most jöttem rá, hogy hol is vagyunk és azért a hangod se volt semmi. Nem zavart annyira, de nagyon zavarba jöttem.* - Menjünk... *Motyogom és próbálom rendbe rakni a színem.* - Még látnod kell pingvineket. *Teszem hozzá kedvesen. Felállok és kinyújtom a kezem kissé még mindig pirultan, egy gyönyörű mosollyal.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2023.08.24, 20:05 | Üzenet # 1624 |
 Yaoista
| - Akkor jó, bár ugye nekem is van hová fejlődnöm.*Én már csak ilyen vagyok.* - Persze, ezzel nincsen gond. Én se akarok neki, de ha most rákérdezné, akkor úgy mondanám, hogy csak rébuszokba válaszolnék.*Érthető, hogy miért.* - Hidd el, ha el fog jönni az a pillanat, hogy tényleg a párom leszel, ami remélem így fog történi, én magam fogom neki elmondani.*Ez másként nem is történhet.* - Azt mondod?*Kérdezem kissé meglepve.* - Ezt még mindig jó hallani és igazad van.*Kuncogom el magam kicsit, tetszik ez a megfogalmazás.* - A te szádból még jobb hallani.*Cirógatom meg az arcodat és a mosolyt nem tudom levakarni az arcomról.* - Igen.*Nevetek fel.* - Hmm micsoda szín, azt kell hogy mondjam nagyon jól áll.*Nevetek fel ismét, annyira édes vagy.* - Komolyan ez már kínzás.*Így fogjam magam vissza.* - Bizony látnom kell.*Kuncogok, majd megfogva kezed felállok, de nem engedem el.* - Annyira édes vagy.*Puszillak meg.* - És mellette gyönyörű is.*A mosolyod megdobogattatja a szívemet.* - Na menjünk.*Adok még egy röpke csókot és el is megyünk a pingvinekhez.* - Komolyan, ha megtehetném, akkor tartanék pingvineket.*Mondom már amikor ott vagyunk.* - Imádom őket.*Engedem el kezed, de csak azért hogy a válladnál fogva öleljelek magamhoz.* - Olyan kis cukik, mint te.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2023.08.31, 23:41 | Üzenet # 1625 |
 Yaoista
| *Csak picit megcsóválom a fejem, de nem mondtam semmit neked.* - Megértem. *Mégis mit mondanál? A folytatásra csak bólintok, bár még mindig nem értettem, hogy mit jelent az, hogy tényleg a párod leszek.* - Hát, sokat mondod neki. *Legalábbis nem először mondod.* - Pótolhatatlan vagy számomra... *Mondom halkan és belesimul az arcom a kezedbe.* - Folyton piros vagyok... *Simítok az arcomra.* - Kínzás? *Nézek rád kérdően. Elmosolyodom még jobban és megszorítom kicsit a kezed. Puszidra megilletődök, de nagyon jól esett. Bókodra ismét lángvörös leszek és csókod még hirtelen viszonozni is elfelejtem. Még időm sincs kapcsolni és elindulsz, de nem bántam. Lassan visszanyertem az arcszínem és mire a pingvinekhez értünk, már rendeztem magam.* - Ezt úgy mondod, mintha nem tehetnéd meg. *Hiszen anyagilag simán megengedhetted volna magadnak. Nem tudtam, hogy otthon nem szabad ilyen állatokat tartani, hiszen voltam olya helyen, ahol tartottak egzotikus állatokat. Ahogy átkarolsz, én is így teszek és a derekadra simítok.* - Kis szmokingosok. *Mosolyodom el.* - Cuki? *Pillantok rád, majd picit elhallgattam.* - Szerinted Igor el fogja fogadni? *Utalok arra, hogyha összejönnénk. Tudtam jól, ha nem, akkor soha többé nem lehetek veled. Erre a gondolatra kicsit jobban megszorítom a hátadon a felsőd.* - El fog engem fogadni? *Mostmár kijövünk, de ez teljesen más, még én is értem.*
|
|
| |