Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.09.03, 12:01 | Üzenet # 1626 |
 Yaoista
| - Fel se tűnik.*Hiszen ösztönösen jön. Arra hogy pótolhatatlan vagyok nagyot dobban a szívem.* - Ahogyan te is nekem.*Csókollak meg.* - Az biztos, csak az árnyalatok változnak.*Vigyorodom el pimaszul.* - Igen az, mert tudod mint mondtam, azért elég nehéz magam visszafogni és mondhatni itt is meg vannak a fokozatok.*Nem tudom másként megmagyarázni.* - Na látod erről beszélek.*Célzok a színedre és igen csak élvezem a helyzetet.* - Akkor úgy mondanám, hogy nem tudnám a megfelelő körülményeket biztosítani.*Magyarázom meg.* - Vagy ha megtudnám, akkor se lenne az igazi.*Teszem hozzá.* - Arról nem is beszélve, hogy nem éppen legális, bár tudom ez az én számból viccesen hangzik.*Nevetek fel.* - Igen, cuki.*Bólintok.* - Azok.*Értek egyet.* - Te is tudsz kérdezni.*Nem számítottam tőled ilyen kérdésre. A szorításra adok egy puszit a fejedre.* - Ez nehéz kérdés és magam se tudom rá a választ. Az biztos, hogy nehéz menet lesz és ez nem ellened fog szólni. Bárki állhatna mellettem, neki elsőre az biztos sok lesz. Édesanyja halála után csak ágyasaim voltak és senkivel se jöttem össze. Ő is tudja, hogy nem gyászolhatok örökké, de az is más lesz, ha szembesülni fog a valósággal.*Mondom és sóhajtok egy nagyot gondterhelten.* - Nem fogom feladni te is tudod, de sajnos választ se tudok rá adni.*Ami bosszantó és megrémít.* - Lehetne, hogy most nem beszélünk erről?*Kérdezlek komolyan. Láthatod rajtam, hogy aggaszt a helyzet, de most jól szeretném magam érezni. Azt meg mondanom se kell, hogy ha választanom kéne, akkor ki mellett döntenék. Igaz még nem vagyok beléd szerelmes, de amint megtörténik se változtatna a helyzeten. Ő a fiam és mindig ő lesz számomra is az első, még ha ez azzal is jár, hogy elveszítelek téged.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.09.03, 14:53 | Üzenet # 1627 |
 Yaoista
| - Fokozatok... *Ismétlem halkan és picit elgondolkozom, de nem kérdezek rá. A színem még jobban kijött, mikor mondod, hogy erre célzol.* - Értem. *Jó volt látni, hogy így törődsz velük.* - Nem szabad őket tartani? *Lepődök meg nagyokat pislogva.* - Szerintem még sose mondtad ennyiszer, hogy édes, cuki és aranyos vagyok... *Mosolyodom el lágyan. Nem zavart, csak nem voltam hozzászokva. Puszidra ismét csak mosolygok.* - Nem hiszem, hogy a személyem könnyítene rajta. *Jegyzem meg halkan. Tudtam jól, hogy másnak bárki jobban örülne, hiszen velem csak a gond van és mocskos is vagyok. Tudtam, hogy nem érdemellek meg. Sóhajodra adok egy puszit és rád mosolygok.* - Remélem veled maradhatok... *Mondom halkan, kissé félve. Egyre jobban kötődtem hozzád és így a félelmem is erősebb lett, hogy elveszítelek. Tudtam, hogy nem érdemellek meg és ezt mások is látni fogják.* - Azt azért ugye tudod, hogyha... végül nem lehetek veled, akkor is ugyanígy fogok érezni. *Mondom édesen. Csak bólintok, hogy ne beszéljünk most erről. Picit így maradok, majd feléd fordulok és hozzád bújok átölelve a derekad. Nem érdekelt hol vagyunk. Lassan elengedtelek és kicsit pipiskedve adtam egy finom puszit az arcodra. Visszafordultam a pingvinek felé és figyelem, ahogy totyognak.* - Tényleg cukik.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.09.04, 21:10 | Üzenet # 1628 |
 Yaoista
| - Bizony a fokozatok.*Kuncogok.* - Szeretnéd hogy megmagyarázom?*Már amennyire megtudod érteni.* - Bizony nem és még nagyon sok mindent nem lehet tartani. Tény hogy megtehetném, hogy bármit tartsak, de nekik nem lenne jó és ezért sose fogok tartani. Tudod szépségem én nem csak az embereket becsülöm meg, hanem az állatokat is.*Egyszerűsítem le.* - Mert még sose voltál ennyire édes, cuki és aranyos.*Ismétlem meg a szavaidat.* - Bár megjegyezném, hogy többször mondtam ilyen jelzőket rád, csak nem tűnt fel.*Ebből is látszódik. hogy egyre inkább közelebb engedsz magadhoz.* - Tudod, hogy nem szoktam neked hazudni és egyetértek, de mint mondtam mással se lenne könnyebb. Igornak az édesanyja volt a mindene és igen magas mércéje van, de talán az is hozzájön, hogy annyira én se vagy különb.*Ami igazából jó érzéssel tölt el.* - A fiam makacs, de ilyen szinten engem se kell félteni. Még te se tudod, hogy mennyire makacs tudok lenni.*Még mindig fogalmad sincs róla, hogy mire vagy képes érted vagy éppen tettem meg érted.* - Ez sose rajtam fog múlni.*Ha rajtam múlik mindig velem maradsz.* - Most te olvasol a gondolataimban.*Mosolyodom el.* - Bárhogyan lesz köztünk, remélem mindig mellettem maradsz.*Mondom igen csak komolyan.* - De örülök, hogy te is így gondolod.*Csak remélni tudom, hogy ez nem fog változni. Magamhoz ölellek, amikor átöleled a derekamat.* - Ez nagyon finom volt.*Célzok a puszidra. Tisztában vagyok vele, hogy tőled ez milyen nagy dolog, főleg ilyen helyzetben.* - Mondtam.*Kuncogok.* - Mit szólnál, ha csinálnánk egy közös képet?*Még ilyet se csináltunk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.09.05, 22:43 | Üzenet # 1629 |
 Yaoista
| - Hát... nem biztos, hogy megérteném, ezért nem kérdeztem. *Pillantok rád.* - Gondoltam ez is olyan dolog, amit idővel megértek. *Teszem hozzá. Figyelmesen hallgatlak és elmosolyodom kicsit.* - Nagyon jó ember vagy Diablo. *Cirógatom meg az arcod finoman. Mindig lenyűgözött, hogy te mennyire más vagy és mennyivel jobb, mint bárki, akivel eddig találkoztam. Láttam már éhező állatokat és te még erre is figyelsz. Ahogy visszamondod a szavaim, még jobban pirosodok.* - Feltűnt... csak... én nem hiszem, hogy bármelyik lennék és nagyon zavarba hoz. *Mondom kissé zavartan.* - Tudom, hogy nem hazudsz. *Mosolyodom el halványan. Csöndesen hallgatlak tovább és egy gyönyörű mosoly terül el az arcomon.* - Olyan hihetetlen ezt hallani. *Mondom édesen és bújok hozzád.* - Szeretnék. *Mindig melletted szerettem volna lenni, aztán majd kiderül, mit hoz a jövő. Kérdésedre nagyon meglepődtem. Pár pillanatig válaszolni is elfelejtek.* - Én nagyon szeretném! *Lelkesedek fel, majd kapcsolok és ismét elpirulok.* - Bocsánat, csak nekem... fontosak a fényképek, főleg a jó dolgokról. *Mondom egész halkan.* - Kézzelfogható, hogy... nem csak álmodtam. *Fejezem be, majd kapcsolok.* - Ne haragudj, megint... *Kezdek szabadkozni. Nem akartam elrontani a randit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 00:15 | Üzenet # 1630 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Kuncogom el magamat.* - Szerintem így lesz.*Biccentek.* - Köszönöm édesem.*Csókolok a tenyeredbe.* - Egyre vörösebb vagy.*Mulatozom.* - Mert ha egyetértenél velem, akkor nem lennél zavarba?*Vigyorodom el pimaszul.* - Helyes.*Sose tettem és nem is fogom.* - Olyan szép vagy.*Mosolyodom el lágyabban, örülök hogy egyre többször mosolyogsz így rám.* - Azt elhiszem kicsikém.*Ölellek jobban magamhoz.* - Akkor ezt meg is beszéltük.*Puszilom meg a buksidat. Már pont mondanám, hogy nem baj ha nem szeretnél közös fotót, de nem kell így tennem.* - Ugyan emiatt nem kell.*Nevetek fel.* - Sőt baromi édes vagy.*Kuncogok.* - Annyi fényképet csinálunk, amennyit csak szeretnél.*Én csak élvezem.* - Szépségem emiatt nem kell, megértelek.*Tényleg nincsen bennem emiatt semmi rossz érzés.* - Most csak telefon van nálam, de majd kinyomtatom a képeket, otthon pedig van rendes fényképezőgépem és akkor ezt is használhatjuk. Annyi albumot készítünk, amennyit csak szeretnél.*Kacsintok rád.* - Na gyere.*Karolom át a válladat.* - Mond hogy csííízzzzz.*Lövök pár képet, majd gondolva egyet megcsókollak és úgyis csinálok egy fotót.* - Na nézzük meg őket.*Vigyorgok rajtad, főleg hogy ismét mennyire zavarba vagy.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 13:47 | Üzenet # 1631 |
 Yaoista
| - Nem vicces... *Motyogom édesen, mert persze nem voltam mérges egy kicsit sem.* - Talán. *Válaszolok így azért is, bár tudtam, hogy csak pimaszkodsz. Bókodra az arcodra pillantottam és édesen mosolyogtam tovább. Tőled jól estek a bókok és még ha szavakba ezt nem is tudtam foglalni, egyértelmű volt a reakcióimból. Bólintottam, hogy valóban megbeszéltük és puszidra csak jobban mosolyogtam.* - Akkor jó. *Azért még piros voltam.* - Jól hangzik. *Örültem nagyon a képeknek.* - Csak nem akarom úgy elrontani. *Utalok a korábbi randiainkra. A folytatáson teljesen ledöbbenek. Tudom, hogy mindig igyekszel valahogy a kedvemre tenni, de most máshogy érintett.* - Oké. *Mosolygok boldogan.* - Jövök. *Kuncogok és én a derekad ölelem át. Valahogy annyira meglepett ez a csíz tőled, hogy kicsit fel is nevettem. Csókod meglepett, de persze viszonoztam. Teljesen elpirultan váltam el tőled.* - Bolond... *Motyogom egy lágy mosollyal. Elkezdem veled nézni a képeket és a csókosnál elveszem tőled a telefont és úgy nézem meg. Nagyon lágyan nézem, majd rád nézek.* - Tényleg te vagy az... *Mosolygok rád, majd adok egy puszit az arcodra, végül finoman végigsimítok az arcodon. Visszaadom utána a telefonod persze.* - Jó képek lettek szerintem. *Teszem hozzá és kissé zavarban vagyok, de máshogy, mint eddig.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 17:30 | Üzenet # 1632 |
 Yaoista
| - Szerintem pedig de.*Kuncogok.* - Kis édes.*Puszillak meg.* - Hidd el most nagyon messze vagy tőle, hogy elrontsad.*Nyugtatlak meg és szerintem nem is fogod.* - Most mégis miért? Csak megcsókoltalak.*Kuncogok. Örülök, hogy egyre jobban elengeded magad.* - Bizony én vagyis pontosítva mi vagyunk.*Mondom lágyabb hangon.* - Szerintem is, gyönyörű vagy és nagyon jól mutattunk.*Puszilom meg a buksidat.* - Elküldöm neked őket.*Így is teszek. Kicsit nézzük még a pingvineket, majd tovább megyünk.* - Körbejártuk, vissza menjünk még valahova?*Kérdezlek kíváncsian.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 18:21 | Üzenet # 1633 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Mosolyodom el édesen.* - Pont azért... így nem ér. *Mondom zavaromba, de nem rosszallóan. Szimplán megdöbbentem. Nagyon dobogott a szívem, ahogy rám néztél vagy a hangodra. Puszidra rád pillantok és csak bólintok egyet.* - Oké. *Örültem, hogy elküldöd.* - Köszönöm. *Még azért kicsit nézelődtem veled és fogom a kezed, úgy megyek veled tovább.* - Nagyon jó volt. *Mosolyodom el lágyan. Kérdésedre csak megrázom a fejem és kicsit megszorítom a kezed.* - Inkább... szeretnék veled kettesben lenni. *Pillantok rád elpirultam.* - Te? *Kérdezek azért rá.* - Ha valamit még szeretnél, akkor menjünk. *Magyarázom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 22:09 | Üzenet # 1634 |
 Yaoista
| - Ugyan hiszed élvezted.*Kuncogok, teljesen elengedtem magam melletted.* - Örülök, hogy élvezted.*Csókollak meg.* - Én is csak veled szeretnék lenni, semmi másra nem vágyom.*Örülök, hogy te is így vélekedsz.* - Akkor menjünk haza.*Így is teszünk, majd haza érve a szobámba megyek veled.* - Ez a randi egyre jobb és jobb.*Csókollak meg hosszasan. Leveszem a felsődet majd az enyémet is és elkezdek az ágy felé menni veled, majd finoman rádöntelek.* - Remélem mondanom sem kell, hogy csak addig megyünk, amíg élvezed.*Mondom komoly, de mégis lágy hangon.* - Annyira szép vagy.*Mérlek végig, majd a nyakadat kezdem el csókolgatni és simogatni.* - Nem tudok veled betelni.*Minden egyes érintésemből és csókomból áradt, hogy mennyit is jelentesz nekem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2024.01.30, 23:46 | Üzenet # 1635 |
 Yaoista
| *Szavaidra még jobban ellágyul a tekintetem. Sosem voltam még ilyen boldog.* - Menjünk. *Bólintok. Még azért az ajándékboltba bementünk. Én teljesen beleszerettem egy szélharangba, de nem mondtam neked, viszont az arcomra volt írva. Hamar megjártuk és hazafele szinte izgulok. Követlek a szobádba és csókodra ismét hevesen vert a szívem.* - Igen... *Suttogom ajkaidra. Hagytam, hogy levedd a felsőm és csak pirultam, ahogy levetted a sajátod is. Mikor eldöntesz és fölém kerülsz, átölelem a nyakad. Szavaidra elmosolyodom és adtam egy puszit.* - Tudom... *Azt is tudtam már, hogy nem akarod, hogy bármit bevegyek. Csak szeretnél velem lenni úgy, ahogy most tudunk. Bókodra pír úszott az arcomra és halkan sóhajtozni kezdtem a nyakamra. Érezhetően reagáltam rád és forrósodott a testem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.02.11, 23:24 | Üzenet # 1636 |
 Yaoista
| - Helyes.*Biccentek arra, hogy tudod. Bíztam benne, de ugye nálad jól jön megerősítés.* - Mindenhogy gyönyörű vagy de a kedvencem amikor mosolyogsz vagy éppen zavarba jössz, a kettő együtt meg a legjobb.*Kuncogok. Tovább csókolgatlak és cirógatlak és hát igen csak meglepődök és ez a arcomra is van írva.* - Azt hiszem elmondhatjuk, hogy megint szintet léptünk.*Mosolyodom el boldogan. Sokat elmond, hogy már a tested is a reagál rám. Nem bízol el magam és továbbra se akarok elsietni semmit, de ahogyan randin való viselkedésed úgy ez is egy újabb löketet adott számomra, hogy van jövőnk úgy mint egy párnak.* - Mit gondolsz nem kéne megszabadulni minden ruhánktól?*Kérdezem egy huncut vigyorommal az arcomon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2024.02.14, 22:27 | Üzenet # 1637 |
 Yaoista
| - Nem ér ilyeneket mondani. *Motyogom ismét elpirulva. Tudtam, hogy nagyon jót szórakozol a zavaromon, persze nem rosszból. Nagyon élveztem a csókjaid, mindet viszonoztam, amit az ajkaimra kaptam. Nem csak te lepődtél meg, én is rendesen. Nagyon zavartan és kétségbe esetten néztem.* - Én nem... értem... mi... *Jövök teljesen zavarba és nagyon vörös az arcom, kicsit még meg is voltam ijedve és átölelem a nyakad hozzád bújva. Hozzád menekültem.* - Nem értem, mi történik velem. *Suttogom megilletődött hangon. Kérdésedre a szemeidbe pillantok és mosolyodtól teljesen ellágyul az arcom.* - Én... én nem tudom, én még sose... *Mondom édesen és hát továbbra sem voltam kevésbé zavart. Lassan odanyúltam és elkezdtem kiövelni a nadrágod, de rettentő bizonytalan voltam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.03.03, 23:31 | Üzenet # 1638 |
 Yaoista
| - Miért is? Hiszen csak őszinte vagyok, mint mindig, amit tudtommal szeretsz.*Vigyorgok pimaszul.* - Szépségem ez lenne a természetes reakció, amit végre te is megtapasztalsz.*Büszkeséggel tölt el, hogy én értem el, de mellette szomorú is, hogy eddig nem tapasztaltad meg, de erre nem gondolok, hiszen a múlton nem lehet változtatni, de a jövőd még jobbá tudom tenni.* - Igen tudom, te pedig tudod hogy csak szépen lassan, amíg neked jó.*Semmi más nem számít.* - Neked semmit nem kell tenned.*Veszem el kezed és meg is csókolom a kézfejed.* - Csak bízd rám magad.*Csókollak meg lágyan, majd mindent leszedek rólad, de magamról még nem.* - Mint mondtam gyönyörű vagy.*Mérlek végig majd ismét megcsókollak.* - Tudod csak szólj, ha sok vagyok.*Nálad tudom, hogy folyton el kell mondani.* - Fogalmad sincsen, hogy milyen boldoggá teszel.*Elkezdem csókolgatni a tested a nyakadtól lefelé, majd az egyik mellbimbód kezdem el finoman szívogatni és egyik kezemmel a combod belső felét simogatom.* - Jól esik?*Pillantok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2024.03.05, 23:20 | Üzenet # 1639 |
 Yaoista
| *Arra, hogy szeretem ezt a viselkedésed, csak még jobban elvörösödtem. Szavaidra eléggé zavartan néztem továbbra is. Persze értettem, hogy ez lenne a normális és így kéne működjek, de valahogy annyira furcsa volt. Mi más most, mint eddig bármikor? Nem értettem. Bólintottam egy aprót, hogy szép lassan és próbáltam azért megnyugodni. Meglep, ahogy megállítasz és csókodra lágyan nézlek.* - Oké... *Mondom halkan csókunk előtt, amit hosszan viszonoztam. Utána hagytam, hogy levegyél rólam minden ruhadarabot és ismét pirultam feküdtem ott. Így, hogy csak én voltam meztelen, még zavarba ejtőbb volt.* - Mindig olyan kedves vagy... *Mosolyodom el kicsit és csókjaid azért jó hatással vannak rám.* - Tudom. *Mondom édesen. Nem tudtam, hogy mivel teszlek ennyire boldoggá, de örültem, hogy így van. Nyakamra tiszta libabőr lettem szép lassan és combomon is érezhetted. Mellbimbómra nyögtem egy aprót, ami furcsa volt.* - Én... *Nézek rád picit bután.* - Nem tudom. *Mondom őszintén.* - De nem rossz érzés. *Teszem hozzá, hogy nehogy félre érts. Szimplán csak még szoknom kellett ezeket a finom érintéseket.* - Olyan finoman érsz hozzám. *Suttogom, szinte ártatlanul. Finoman odanyúlok és besimítok az inged alá a nyakadnál.* - Te nem veszed le? *Kérdezem és azért csókjaidnak meg volt a hatása és eléggé kéjesen néztem rád, mégha nem is voltam vele tisztában.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2024.03.18, 23:45 | Üzenet # 1640 |
 Yaoista
| *Nekem nem is kelletek a szavak a reakciód mindent elmondtak és ez most nekem bőven elég votl.* . - Csak nem zavarban vagy?*Azért ez engem is meglep, hiszen már sokszor láttálak így.* - Nos nem vitatkozom, de azért hozzátenném, hogy csak őszinte vagyok.*Azért ezt muszáj megjegyeznem.* - Akkor jó.*Azért veled kapcsolatban nekem is jól jön a megerősítés.* - Ez a lényeg, a többi majd kialakul.*Biztatlak kedvesen, nekem ez bőven elég.* - Hiszen egy kincs vagy számomra.*Mosolyodom el lágyabban.* - Ennek a kérésnek nem tudok ellenállni és igaz már elég kényelmetlen lenni, ennyi ruhába lenni.*Azért nekem is igen csak melegem volt.* - Akkor kérnék egy kis türelmet.*Lemászva rólad igen csak szexi mozdulatokkal, megszabadulok minden ruhámtól.* - Mond mit szeretnél mit tegyek veled?*Kérdezem, mkiözben visszafeküdve magamhoz ölelve megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2024.03.25, 21:08 | Üzenet # 1641 |
 Yaoista
| - De, nagyon. *Ismerem be. Lehet voltam már előtted meztelen, nem is egyszer, de ez az egész helyzet zavarba hozott. Halványan elmosolyodom, ahogy azt mondod csak őszinte vagy.* - Igen... *Motyogom halkan.* - Kincs? *Leszek lángvörös és hevesen kezdett dobogni a szívem. Követem a szemeimmel a mozdulataid és ahogy lehúzod az inged, nyelek egyet, a folytatásra még pislogni is elfelejtettem. Kérdésed meglep nagyon, de ölelésed és csókod nagyon jól esik és elterel. Finoman az arcodra simítok és még mindig pirosan, halkan megszólalok.* - Nem tudok neked felelni. *Nem tudtam, hogy mi a normális. Folyamatosan cirógatlak és végül kicsit bátortalanul, de megcsókoltalak, miközben átölelem a nyakad.* - Csak tedd, amit szeretnél. *Suttogom ajkaidra.* - Tudom, hogy vigyázol rám.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2025.03.05, 22:30 | Üzenet # 1642 |
 Yaoista
| - Ez örömmel tölt el.*Hiszen nálad ez azt jelenti, hogy egyre inkább elengeded magam előtted és egyre közelebb engedsz magadhoz.* - Tényleg nagyon jól áll a vörös.*Nevetek fel,.* - Bocsi szépségem, de annyira édes vagy.*Másképpen nem lehet lereagálni.* - És igen kincs..*Ismétlem meg és nem zavar, hogy így meglepett, majd lassan te is érezni fogod, ahogy egyre inkább engedsz nekem. Most én is sokkal bizakodóbb vagyok kettőnkkel kapcsolatban. Nem is gondolok arra, hogy mit hozz a holnap, sőt a te esetedben akár a következő óra, csak a jelennek élek. Elvigyorodom a reakciódon.* - Látom tetszik amit látsz.*Simítok végig magamon. Nem is várok válasz, hiszen a reakciód mindent elmond.* - Nincsen semmi baj..*Mosolygok rád kedvesen, én is finoman cirógatlak. A csókod örömmel tölt el, lágyan viszonzom.* - Rendben van.*Suttogom az ajkaid közé.* - Pontosan és mindig is vigyázni fogok rád.*Minden értelemben.* - Tudod csak szólnod kell.*Ismétlem meg magamat ismét, bár úgyis figyelni fogok, de azért elragadhat a hév, így se egyszerű tartani magamat. Most én csókollak meg majd kicsit elnevettem magam.* - Saját magamon nevetek.*Mielőtt bármit kérdeznél folytatom is.* - Be kell valljam azért izgulok, kicsit úgy érzem magam mint kamaszként, amikor még elég tapasztalatlan és esetlen voltam.*Látom rajtad, hogy nem igazán érted, hogy miért is mondom, így tovább magyárazom.* - Veled minden más így nekem is azért másként kell viselkednem. Hiába van tapasztalatom, ez a helyzet nekem is teljesen új, így már értesz?*Másként nem tudom megmagyarázni.* - De ezzel nincsen semmi baj.*Teszem hozzá rögtön.* - Majd együtt beletanulunk.*Nevetem ismét el magam. Annyira felhőtlennek éreztem magamat, ami nem mostanság fordult elő.* - Boldoggá teszel..*Mosolyodom el lágyan és hasanlóképpen is csókollak meg.*
|
|
| |