2025.07.20, Vasárnap, 09:52
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

MioDátum: Csütörtök, 2014.03.06, 01:15 | Üzenet # 151
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Sziasztok.*Mosolygok.* - Igen de nem látta meg figyeltem és még izgis is volt és olyan titkos.*Nevetek fel.* - Nem érzem magam öregnek, de most 20 évvel fiatalabbnak érzem magam, ha nem még kevesebbnek.*Nevetek fel.* - Olyan jó volt így nem? Bár vigyázni kell Nickkel, de nagyon bizakodó vagyok és veled is milyen jól viselkedett.*Mondom boldogan.* - Különben... mehetünk randira?*Simítok az arcodra.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.03.06, 01:19 | Üzenet # 152
Yaoista
- Sziasztok.*Köszönök el. Elkezdek a konyhába pakolászni, ami persze hatalmas és minden más is benne.* - Apám tényleg bevásárolt.*Nevetek fel, majd ahogyan elmondod a dolgokat csak megcsókollak.* - Semmi baj úgyis meg tudta volna szóval emiatt ne aggódj, meg látod jól fogadta.*Mosolygok.* - Akkor minden meg van? Mehetünk?*Kérdezem izgatottan.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.03.06, 01:25 | Üzenet # 153
Yaoista
- Nem aprózta el. *Kuncogok én. Azért majdnem egy hegy szakad le rólam, ahogy reagáltál te is a nagy számra. Csókod boldogan viszonozom és még el is nyújtom.* - Rendben, akkor nem aggódok. *Bújok kicsit oda hozzád.* - Igen, mindjárt... csak előtte... *Átölelem a nyakad és azért nem bírva ki, kiélvezek még egy csókot, majd mosolyogva válok el tőled és el is engedlek.* - Mehetünk. *Nyugtázom.* - Azért meg kell hagyni, gipsz nélkül jobb veled csókolózni. *Kuncogtam el magam és fogtam én is pár cuccot, majd vártam, hogy mutasd az irányt.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.03.06, 01:29 | Üzenet # 154
Yaoista
- Szerencsére. *Mosolyodom el.* - Fiatalabbnak? *Kérdezek vissza, nem igazán értettem a dolgot.* - De jó volt... Bár kicsit furcsa Nick, figyelni kell rá, az biztos. *Mondom kicsit komolyabban, de láttam, hogy milyen boldog vagy, amitől elmosolyodtam.* - Igen... *Simul bele arcom a tenyeredbe, mint ahogy mindig. Tudat alatt nagyon is élveztem a törődésed, sőt, szükségem is volt rá. Senki mellett nem éreztem még ekkora biztonságot, mint melletted.* - Hová megyünk?

MioDátum: Csütörtök, 2014.03.06, 01:40 | Üzenet # 155
Yaoista
- Mint valami tini úgy érzem magam, akiknek titkolózni kell vagy hülyeség?*Kérdezlek nevetve.* - Igen tudom de a jót is kell látni benne és figyelek én is tudod, de nem a rosszra akarok gondolni.*Teszek még hozzá ennyit.* - Azt majd meglátod.*Kacsintok rád, majd igen közel az ajkaidhoz adok egy puszit.* - Na gyere.*Felsegítelek, majd a kocsimhoz megyünk vagyis az egyikhez. Kinyitom az ajtót neked, majd elindulunk.* - Nem mostanság voltam randin.*Gondolkozom el.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.03.06, 01:56 | Üzenet # 156
Yaoista
- Nem szokása.*Mosolygok.* - Helyes.*Bólintok.* - Igen?*Vonom fel a szemöldököm, de amint átöleled a nyakam már tudtam mire készülsz. Magamhoz ölellek és elnyújtom a csókot, majd megfogom kezed a másikkal a holmikat, majd elindulunk egyenesen a lovardához, ahol kint vannak a pacik.* - Ott is van a drágaságom.*Többi lótól külön volt, csak egy volt hozzá közelebb egy csodaszép fehér csődör.* - Gyere.*Bemegyünk.* - Majd együtt velem megsimogatod jó?*Mondom, majd elindulok felé.* - Szia szépségem.... na nézz ilyen csúnyán... gyere...*Nyújtom ki a kezem. Először csak nézz majd elindul felém és minden mozdulata kecses és kifinomult, mégis erőteljes.* - Démon...*Mosolyodom el és megsimogatom, amikor odaér, majd finoman magamhoz ölelem, amit enged és a fejét rám fekteti.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.03.07, 05:29 | Üzenet # 157
Yaoista
*Azért az út se volt semmi a lovardához, minden olyan szép volt, de ahogy a lovakhoz érünk és jobban látok mindent, azért igen csak össze kellett szednem magam. Hangodra megkeresem azt a fekete lovat, amit a képen láttam, de meglepődtem, hiszen a kép valóban nem adta vissza, hogy milyen gyönyörű. Nem kellett kétszer mondani, hogy menjek és elmosolyodva bólintok. Gyönyörű volt, meg kell hagyni. Nem értettem nagyon a lovakhoz, de ezt bárki megmondhatja. Ahogy magadhoz hívod és megöleled, lágyan elmosolyogva figyellek bennetek. Annyira jó volt ezt látni és részese lenni.* - Nagyon szépek vagytok... *Direkt így mondtam.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.03.07, 05:35 | Üzenet # 158
Yaoista
- Nem tudom. *Minden esetre örültem, hogy jól érzed magad.* - Meglepődtem Igoron. Talán most először nem volt goromba velem.*Jegyzem meg halkan.* - Rendben. *Láttam, hogy élvezed a titkolózást. A puszira elpirulok kicsit, mint mindig, továbbra se tudtam kezelni ezt.* - Oké. *Állok fel a segítségeddel. A kocsihoz érve be is ülök, mikor kinyitod nekem az ajtót. A mozdulataim, mint általában nagyon finomak voltak, de most volt bennük egy kis feszültség is. Kijelentéseden elgondolkozom egy pillanatra.* - Én még soha nem voltam igazi randin. *Mondom őszintén.* - Munka miatt voltam, de azért, mert érdekelt valaki, még soha. *Vallom be, majd rád pillantok.*

MioDátum: Péntek, 2014.03.07, 13:50 | Üzenet # 159
Yaoista
- Köszönjük.*Mosolyodom el.* - Gyere ide de csak lassan.*Mondom és ahogyan elindulsz felénk Démon már nem tetszését mutatja.* - Démon nyugalom...*Csitítgatom.* - Nem fog bántani.*Ezt mindkettőknek mondom.* - Oké most ad a kezed.*Megfogom.* - Nincsen semmi baj.*Beszélek a lovamhoz nagyon nyugodt, kedves hangom.* - Ne tegyél semmilyen hirtelen mozdulatot.*Mondom neked és Démon felé teszem a kezed. Még inkább nem tetszését mutatja, de ahogyan beszélek hozzá és simogatom kezd megnyugodni végül a te kezed is ráteszem.* - Látod? Nincsen semmi baj...*Mosolygok rá és elveszem kezemet tiedről, de másikkal simogatom.* - Oké most már megsimogathatod de csak óvatosan.*Mondom neked.*

MioDátum: Szombat, 2014.03.08, 15:04 | Üzenet # 160
Yaoista
- Ez így van két év alatt egyszer se viselkedett így, jó lenne ha így maradna, mert már ez is nagy haladás.*Mosolyodom el. Persze ismertem a fiam és tudtam, hogy ez egy hosszabb út lesz, hogy elfogadjon főleg, akkor ha lesz is köztünk komolyabb az keményebb menet lesz, de ez még a jövő zenéje.* - Akkor most leszel, feltéve, ha nem munka miatt jössz vagy azért, mert úgy veszed, hogy parancs. Ugye tényleg nincs így és azért jöttél, mert érdekkel?Pillantok rád.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.03.08, 15:40 | Üzenet # 161
Yaoista
- Megértem, ha nem lát itt szívesen. *Igazából én azt hittem, hogy nem bízik bennem és tart tőle, hogy ellened fordulok esetleg.* - A munkát határozottan kizárhatjuk, nem tervezem, hogy megöllek. *Jegyzem meg, hiszen egyébként sosem emeltem volna rád kezed, vagy esnék neked.* - És parancsnak se vettem.. *Azt azért se mondtam, hogy azért megyek veled, mert kedvellek, valahogy még ijesztő volt az egész és nem akartam hangosan kimondani, de ebből tudhattad.*

MioDátum: Szombat, 2014.03.08, 15:46 | Üzenet # 162
Yaoista
- Te csak ne értsd meg, sőt a fiamat én se értem meg sokszor, de most ne beszéljünk róla.*Jegyzem meg.* - Oké, akkor megnyugodtam.*Nevetek fel.* - Oké, akkor tényleg egy randi.*Mosolyodom el lágyan.* - Próbálj lazítani.*Simogatom meg finoman a combodat.* - Mond csak szeretsz túrázni?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.03.08, 15:51 | Üzenet # 163
Yaoista
*Közelebb mentem, ahogy mondod, de szinte lépésenként, nem siettem. Elmosolyodom szavaidon, rettentő aranyos volt, ahogy csitítgatod a lovad. Ahogy a kezem kéred, oda is adom és csak csöndben, nyugodtan várok.* - Rendben. *Mindent úgy teszek, ahogy mondod és nyugodtan várok még azután is, hogy elengedted a kezem.* - Szia... *Köszönök neki és nagyon finoman simogatom csak.* - Milyen szép vagy... *Beszélek én is hozzá.* - Rajtad kívül lovagolt már rajta valakit?

MioDátum: Szombat, 2014.03.08, 15:53 | Üzenet # 164
Yaoista
*Elmosolyodom rajtatok.* - Ugye, hogy jól esik és még tetszel is neki.*Vigyorgok Démonra.* - Dehogy és ez nem fog változni. Próbálták már, de mindenkit ledobott magáról, ha addig eljutottak. Csak engem tűr meg és ez valahogy jó érzés.... különleges kapcsolat van köztünk és bánom, hogy alig jöttem ki mostanság, de ez változni fog.*Mosolygok és adok egy puszit is neki. Hihetetlen ilyenkor, hogy egy vadállat tudok lenni.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.03.08, 21:27 | Üzenet # 165
Yaoista
- Még szép, hogy tetszik. *Mosolyodom el kicsit jobban.* - Te vagy neki az egyetlen... *Simogatom tovább finoman. Nem hittem, hogy ilyen is tudsz lenni. Annyira nyugodtan és békésnek tűntél. El se hittem, hogy létezik olyan oldalad, ami bántott akárkit, köztük engem is, közben meg hát... közelről tapasztaltam, hogy nagyon is ott van.* - És ő? *Kérdezek rá a fehér lóra, ami szintén kicsit errébb jött, ahogy Démon idejött hozzánk, vagyis inkább hozzád.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.03.09, 00:56 | Üzenet # 166
Yaoista
- Egy idegen vagyok... én se örülnék, ha a húgom mellett egy idegen lenne. *Magyarázom meg, hogy mit is értek meg.* - Rendben. *Zárom le én is a témát. Én kicsit elfordítom a fejem és inkább kifelé nézek, mert zavarba jöttem és nem szerettem ezt az érzést.* - Igyekszem... *Már ha tudnám, hogy hogyan kell lazítani.* - Túrázni? *Kérdezek vissza meglepetten.* - Nem tudom. Régen utáltam, de annak más oka volt. *Dőlök hátra kényelmesen. A kiképzésem részeként egyszer kiraktak az erdő közepén nagyjából két hétre. Alig éltem túl.* - Ilyeneket ne kérdezz, mert nem tudok normális választ adni. Nem tudom, hogy mit szeretek és mit nem... Nekem ezek a fogalmak... nem léteznek... illetve léteztek. *Javítom ki magam.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.03.09, 23:49 | Üzenet # 167
Yaoista
- Ebbe most ne menjünk bele.*Mondom komolyan. Tudom jól, hogy más véleményen vagyunk és nem akarom a hangulatot elrontani.* - Igen túrázni.*Bólintok, majd ahogyan folytatod felsóhajtok.* - Csak azért kérdeztem, mert kicsit többet kell most sétálni nem akartam kíváncsiskodni csak a randi miatt kérdeztem, sajnálom.*Mondom.* - Nem akartam rosszat.*Teszem hozzá, nálad aztán féltem kérdezni.* 

MioDátum: Vasárnap, 2014.03.09, 23:59 | Üzenet # 168
Yaoista
- Igen én.*Mosolyodom el szívből semmi ego nincs benne.* - Ő Orion.*Mondom és rápillantok.* - Gyere ide kicsi.*Hívogatom és több se kell neki.* - Szia kincsem...*Simogatom és ölelgetem meg.* - Ő Démon ellentéte barátságos, kíváncsi és keresi a társaságot, de ami a legfontosabb, hogy a kicsikém csak őt viseli el a közelébe még őt se teljesen, de a többieket ennyire se, de ő más.*Mosolyodom el és Orion már feléd is közeledik, Démon pedig csak vizslat téged.XD*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.10, 00:18 | Üzenet # 169
Yaoista
*Láttam a mosolyod, ami az én szívem is megmelengette nem is kicsit.* - Szép neve van. *Nagyon tetszett. Azért láttam rajta, hogy tényleg mennyivel barátságosabb Orion, mint Démon. Kicsit megmosolyogtatott, hogy Démon mennyire néz és attól, hogy hagyta, hogy kicsit megsimogassam, éreztem én, hogyha nem lennél itt, nagy ívbe elkerülne. Ahogy Orion közelebb jött, felemeltem a kezem és óvatosan az orrára tettem.* - Szia... *Cirógatom meg.* - Te is milyen szép vagy... *Nagyon élveztem a dolgot.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.10, 00:25 | Üzenet # 170
Yaoista
*Ahogy szabadkozni kezdesz, csak elmosolyodom kicsit.* - Semmi baj, nem történt semmi. *Mondom és feléd fordulok.* - Engem egész életemben a túlélésre és az ölésre képeztek. Semmi mást nem ismerek ezen felül. *Mondom halkan.* - De te... más vagy. Most azok a dolgok sem zavarnak, amiket régebben kényszerrel csináltam...

MioDátum: Hétfő, 2014.03.10, 00:47 | Üzenet # 171
Yaoista
- Jójó értem, csak nekem se egyszerű, mert bármit amit mondok te teljesen másképpen reagálod le, ami nem baj, csak hát nem könnyű és tudom neked se és ilyenkor jók ezek a megerősítések. Soha életembe nem voltam bizonytalan, de nálad minden más és ehhez nem vagyok hozzá szokva szóval nekem is szoknom kell a dolgokat.*Mosolyodom el picit.* - Érted aztán tényleg meg kell küzdeni..*Cirógatom meg az arcod.* - Fumio ha hiszed ha nem, de ha csak tested akartam volna, már rég megdugtalak volna és direkt így mondom, de nem csak a tested érdekel és nem szimplán megdugni akarlak, mint mondtam és ezt befogom bizonyítani.*Mondom komolyan.*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.10, 00:51 | Üzenet # 172
Yaoista
- Igen.*Mosolyodom el.* - Gyönyörű...*Mosolygok, majd megfogom az állad és megcsókollak.* - Édes vagy.*Mosolyodom el.* - Örülök, hogy itt vagy velem.*Mosolygok és magamhoz ölellek és mire elengedlek Démon már ott sincs.* - Ez az én lovam.*Nevetek fel.* - Így kivel megyek el lovagolni?*Nevetek rá, de lazán hátat fordít, mire csak felnevetek.* - Te Orionon fogsz menni jó?*Kérdezlek.* - Azért többi lónak is meg van a maga természete.... de ő a legkisebb és legfiatalabb és tünemény.*Mosolygok és ő persze élvezi a simit.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.10, 01:20 | Üzenet # 173
Yaoista
- Az bizony. *Örömmel veszem a csókod és igen csak nagy szenvedéllyel viszonozom.* - Én is örülök, hogy itt lehet. *Bújok oda hozzád, egyre jobban kezdtelek a szívembe zárni.* - Látod? Hanyagoltad és megbosszulja. *Kuncogtam el magam. Azon, hogy faképnél hagy, hát én is nevettem. Makacs volt tényleg, akárcsak te.* - Rendben. Hogy mondhatnék neki nemet? *Kérdezem mosolyogva és adok még egy csókot.* - Azt látom, hogy egy tünemény. Nagyon aranyos... *Simizem tovább, ha már élvezi. Vele azért kicsit bátrabb vagyok. Kicsit ellépek tőled, hogy könnyebb legyen simogatni.* - Látod? Cicust is ejtem miattad. *Nevettem el magam.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.10, 01:24 | Üzenet # 174
Yaoista
- Értem. Majd... valahogy jobban próbálom én is. *Nem akartam még véletlenül se, hogy rosszul érezd magad. Arcomra és szavaidra elmosolyodom kicsit. Tovább hallgatlak és elmosolyodom kicsit. Én nem nagyon tudtam különbséget tenni a dolgok között, de azt megértettem, hogy te mást akarsz, mint az "elődeid". Mégsem értettem pontosan, hogy mit, féltem, hogy ami én vagyok, az édes kevés. Ráadásul fogalmam sem volt róla, ki azaz "én". Elég elveszett voltam és zavarodott.* - Ha te vagy az, akkor rendben van... *Végül csak ennyit mondtam.*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.10, 13:20 | Üzenet # 175
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Igen igen.*Kuncogok.* - Nem lehet neki az biztos.*Mosolygok és csókod viszonozom.* - Rá merlek bízni, mert jól fog viselkedni és vigyázz rád.*Mosolygok, majd ismét csak felnevetek.* - Akkor ezek után én is itt hagylak titeket.*Vigyorgok, majd oda megyek Démonhoz. Kicsit beszélek hozzá, majd felülök csak úgy nyereg nélkül és ügetni kezdek rajta, és a mosoly ami az arcomon van az mindent visz.*

Keresés: