Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.03.10, 13:29 | Üzenet # 176 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Majd minden kialakul.*Mondom csak ennyit, majd tovább vezetek, de csak általános dolgokról. Lassan meg is érkezünk egy csodaszép erdőhöz. Leparkolok, majd kiszállok és az ajtót is kinyitom neked.* - Akkor innét indulunk.*Mosolygok, majd amint kiszállsz bezárom az autót. Hátamra kapom hátizsákot. Nem sűrűn szoktam az aktatáskát lecserélni és persze az öltözködésem is laza és sportos, de még így is az elegancia látszódik rajtam.* - Na gyere szépségem.*Fogom meg a kezed és elindulok veled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.03.10, 15:48 | Üzenet # 177 |
 Yaoista
| - Értem, szóval te jó fiú vagy? *Kuncogok és közben simogatom.* - Rendben. *Kuncogtam és tovább simizem Oriont. Azért figyellek téged, ahogy beszélsz Démonhoz és aztán felpattansz rá. Téged figyellek, teljesen megbabonázva és csak azt éreztem, hogy kalapál a szívem, Annyira jó volt látni a mosolyod, hogy részese lehetek az életednek. Kicsit el is pirultam, majd Orionra néztem.* - Imádom... *Suttogom neki, de te nem hallgattad. Lassan megöleltem a nyakánál Oriont, közben persze simogattam.* - Tényleg aranyos vagy...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.03.10, 15:52 | Üzenet # 178 |
 Yaoista
| - Igen... *Értek veled egyet. Jó volt, hogy csak úgy a semmiről beszélgetünk. Mikor megállsz, bólintok szavaidra. Kiszálltam a kocsiból, amikor kinyitod nekem az ajtód.* - Oké. *Nagyon furcsa volt így látni, nem öltönyben és most nem is tűnsz egy komoly üzletembernek. Kezemre kicsit meglepődtem, de nem ellenkezdtem, csak mentem veled. Már megyünk pár percre, mire halkan megszólalok.* - Szép hely nagyon... *Nézelődök.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.03.10, 15:58 | Üzenet # 179 |
 Yaoista
| - Igen.*Mosolygok. Kicsit ügetek, majd odamegyek és lepattanok.* - Gyere Orionra teszünk nyerget.*Zsebembe nyúlok adok almát Démonnak meg Orionnak.* - Mindjárt jövünk.*Pillantok a lovacskámra a kicsikével pedig az istállóba megyünk.* - Most minden ló kint van csak szanaszét.*Nevetek fel.* - Tudod általában szabadon vannak.*Mondom és elkezdem felnyergelni.* - Izgulsz?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.03.10, 16:01 | Üzenet # 180 |
 Yaoista
| - Örülök, hogy tetszik de ez még semmi.*Mosolygok. Egy nagyobb kövön kell átmenni, de ott is átsegítek. Persze tudom jól, hogy menne neked, de bennem van a mozdulat és hát én már csak ilyen vagyok.* - Többször kimozdulhatnánk jó egy kicsit lazítani.*Mosolygok, bár tudom te nem igen tudod, hogy mit jelent ez, de most nem is megyek bele.* - Szólj ha szomjas vagy mert hoztam teát ahogyan szereted meg vizet is és csináltam szendvicset meg rágcsát is tettem be szóval, ha kajás vagy azt is mond.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.03.10, 16:21 | Üzenet # 181 |
 Yaoista
| - Rendben. *Az almákon elmosolyogom, nem gondoltam, hogy hozol nekik. Édes volt, ahogy tájékoztattad Démont a dolgokról. Beérve az istállóba, hagylak szabadon mozogni, hogy ne legyek láb alatt.* - Hány lovatok van? *Kérdezem kíváncsian, közben azért közelebb megyek.* - Eléggé... *Kuncogtam.* - Sosem lovagoltam, így szerintem ez normális. De azt is tudom, hogy jó kezekben vagyok. *Mondom neked és odalépve hozzád adok egy puszit.* - Miben tudok segíteni?
*Kedves volt, hogy segítettél és bár nagyon büszke vagyok, azért elfogadom. A kimozdulásra nem nagyon tudtam, hogy mit is mondjak neked. Igazából veled szívesen mentem mindenhova.* - Rendben, köszönöm szépen, de most nem kérek semmit. *Furcsa volt, hogy ennyire figyelmes vagy. Jó, te mindig figyelmes vagy, de ezt most valamiért másnak éreztem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.03.11, 14:19 | Üzenet # 182 |
 Yaoista
| - Oké, de ha kell valami csak szólj.*Mosolygok. Tovább sétálunk, majd hirtelen megállok és téged is megállítalak.* - Nézd ott egy mókus.*Mutatok az egyik fára.* - Olyan kis aranyos.*Mosolygok, majd adok neked egy puszit és hátulról átölellek.* - Jól érzed magad?*Kérdezlek és a nyakadba csókolok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.03.11, 14:35 | Üzenet # 183 |
 Yaoista
| - Na várj számolok.*Nevetek fel.* - Jelenleg 8 lovunk van.*Válaszolok.* - De tényleg nagyon jó dolgok van.*Mosolygok.* - Az lenne a fura, hogy nem izgulnál.*Mosolygok.* - Pontosan.... nem engedem, hogy bajod essen.*Cirógatom meg az arcod és én egy csókot adok neked a puszi után.* - Nem tudsz de köszi. A csomagot hozzád rakom jó? Mert én ugye nem teszek nyerget, meg gond se lesz, mert könnyű és a te pehelysúlyodról nem is beszélve, Orion nem is fogja érezni, hogy valaki ül rajta.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.03.11, 22:47 | Üzenet # 184 |
 Yaoista
| - Hűha. *Nem hittem, hogy ennyi lovatok van. Gondoltam van egy neked, egy apukádnak meg esetleg még talán egy-kettő, de nem gondoltam, hogy nyolc van.* - Abban biztos vagyok. *Kuncogok.* - Tudom... *Dörgölöm arcom a kezedhez, ahogy megcirógatsz. A csók ellen meg még úgy se volt kifogásom.* - Nem viseli el Démon a nyerget? *Kérdezek rá, azt hittem csak kicsit "megsétáltattad" most az előbb, hogy szőrén ülted meg.* - Egyébként, ahogy gondolod és kikérem magamnak. *Kuncogtam veled együtt.* - Azért annyira nem vagyok vékony. *Duzzogtam, de csak játékosan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.03.11, 22:51 | Üzenet # 185 |
 Yaoista
| - Rendben. *Jól esett nagyon is a gondoskodásod. Azt hittem baj van, annyira hirtelen álltál meg. A mókusra meglepődtem és elmosolyodom kicsit.* - Gyűjtöget. *Nagy rég éreztem ekkora nyugalmat magamban. A puszidra kicsit megilletődök, majd ahogy átölelsz, még zavarba is jövök, nem tudtam, hogy nekem mit kellene tennem.* - Igen... *Nyakamra ugyan látványosan nem reagáltam, de érezhetted, hogy azért halványan megremegtem az érzésre. Ezt régen meg se éreztem, ha a nyakamba csókoltalak, de téged éreztelek.* - Nyugodt vagyok...
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.03.11, 23:08 | Üzenet # 186 |
 Yaoista
| - Mindenkinek van, meg ilyen lovasok vagyunk.*Nevetek fel.* - Akkor jó.*Mosolygok.* - Nos nem igen, csak ritkán megyek vele úgy. Én meg már megszoktam és tényleg sokkal jobb teljesen más érzés.*Mosolygok.* - Annyira nem igazad van, azért van itt husika...*Csípem meg az oldalad játékosan.* - Na majd az ágyba ledolgozzuk.*Csókolok a nyakadba, de folyton csak vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.03.11, 23:12 | Üzenet # 187 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Mosolygok.* - Akkor jó.*Suttogom és érzem én a reakciód.* - Akkor jó.*Elengedlek és tovább megyek, majd hirtelen felugrok az előttem lévő ágra és himbálózni kezdek közben úgy üvöltök, mint Tarzan. Megakartalak nevettetni amennyire csak lehet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.03.11, 23:27 | Üzenet # 188 |
 Yaoista
| *Ahogy elengedsz, hirtelen nem mozdulok, így kicsit iparkodnom kell, hogy menjek utánad. Hirtelen nem értem mi van, ahogy felugrassz az ágra és elkezdesz Tarzanozni. Csak lefagyva nézlek, nagy szemekkel és igen vicces festek. Fogalmam sincs, erre mégis hogyan kéne reagálnom.* - Öhm... *Nem tudtam, hogy mit szeretnél elérni, vagy mit tervezel.* - Mester...? *Kérdezem értetlenül és csak nézlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.03.11, 23:34 | Üzenet # 189 |
 Yaoista
| - Értem. *Mosolygok, jó volt látni, hogy milyen jó kedved van.* - Értem. *Ahogy oldalamba csípsz, feljajdulok, de én is csak játékosan és azért se hagytam magam, de azért nyakamra sóhajtottam egyet halkan.* - Ez rád is igazad. *Vigyorodtam el.* - Mostanában felszedtünk néhány kilót, nem? *Kuncogtam.* - Jól tartalak. *Nevettem el magam és hátulról átöleltelek és a fejem a hátadra fektettem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.03.11, 23:35 | Üzenet # 190 |
 Yaoista
| *Bár tény, hogy viccesen festesz, de azért nem erre számítok. Leugrok a fáról, majd csak felsóhajtok.* - Legalább most ne szólíts így ez egy randi... mond azt, hogy Diablo..*Mondom, majd csak felsóhajtok ismét.* - Csak meg akartalak nevettetni de erre hülyét csináltam magamból.*Fogom a fejemet.*
Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2014.03.11, 23:44 |
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.03.11, 23:43 | Üzenet # 191 |
 Yaoista
| - Rám?*Vonom fel a szemöldökömet.* - Az biztos..*Bólintok, majd felemelem a felsőmet.* - A kockák meg vannak, de igaz nem mostanság edzettem szóval ezen változtatni kell.*Bólintok és a karodra simítok. Azért én igen csak büszke vagyok a testemre és nem akarok erről lemondani.* - Na kincsem, így nem haladunk és Démon nem türelmes.*Nevetek fel és ellépve folytatom a dolgom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.03.12, 00:01 | Üzenet # 192 |
 Yaoista
| - Bizony, megvannak. *Azért nem bírtam ki és végigsimítottam szexi pocakodon.* - Legalább velem voltál. *Mosolyodom el boldogan.* - Igaz. *A türelmesre elnevettem magam.* - Hm, nem is tudom kitől tanulhatta. *Jegyzem meg gonoszkodva, de hagylak, hogy folytasd, nem akartam láb alatt lenni, na meg jó volt nézni, valljuk be. Ahogy munkálkodsz, tényleg megbámullak feneked, izmaid, ami belefér :D. Jobb dolgom úgy se volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.03.12, 00:07 | Üzenet # 193 |
 Yaoista
| *Nem gondoltam, hogy letolsz azért, ahogy szólítalak.* - Sajnálom... *Kérek bocsánatot, valahol szégyelltem magam érte. A folytatásra nem nagyon tudtam mit mondani. Nem gondoltam, hogy ezért csinálod. Néha kicsit az volt bennem, hogy talán belefáradsz abba, hogy velem foglalkozz.* - Bocsánat... *Mondom nagyon halkan. Szerettem volna a kedvedbe járni, hiszen mindig sokat foglalkozol velem én meg a töredékét is képtelen vagyok viszonozni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.03.12, 00:19 | Üzenet # 194 |
 Yaoista
| - Nincs baj nem azért mondtam.*Mondom, majd a folytatásra is megcsóválom a fejemet.* - Nem kell bocsánatot kérned.*Mondom komolyan. Annyira szeretném, hogy felszabadulj és jól érezd magad, de erőltetni se akarom a dolgokat.* - Menjünk tovább.*Simogatom meg az arcod, hogy érezd én tényleg nem haragszom rád, csak próbálkozom. Tudom jól, hogy nehéz eset vagy és nem akarom feladni, de azért egy kis visszajelzés is jó lenne.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.03.12, 00:25 | Üzenet # 195 |
 Yaoista
| *Simin elmosolyodom.* - Nem is mondtam, hogy bánom.*Kacsintok rád.* - Nem tudom.*Nevetek fel. Érzem én, hogy figyelsz, amit igen csak élvezem és eszembe is jut valami.* - Kincsem vidd már ki kérlek Oriont és barátkozzatok, én mindjárt jövök.*Mondom sejtelmese és mire bármit kérdeznél ott se vagyok. Felmegyek a szobámba és felveszem a lovas szerkóm, ami persze teljesen egyedi. Csizmát is húzok, majd visszamegyek. Igen csak szépen kiadja a ruha minden egyes izmomat.* - Itt vagyok.*Mosolyodom el csábosan, a szerkót, mintha rám öntötték volna.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.03.12, 00:45 | Üzenet # 196 |
 Yaoista
| *Csak bólintok, hogy nem kell bocsánatot kérnem, mégis úgy éreztem, hogy kell.* - Rendben. *Megyek utánad és valahogy én is fel akartalak vidítani, de nem tudtam, hogyan kéne. Közelebb mentem hozzád és lassan a kezedért nyúltam, de nem csak megfogtam, hanem az ujjainkat is összekulcsoltam. Nagyon zavarba jöttem saját magamtól és kicsit el is pirultam. Teljesen más volt így megfogni valaki kezét, hogy jelent is valamit nekem.* - Köszönöm... *Mondom halkan. Tudtam, hogy nem kell semmit megköszönnöm, de szerettem volna, ha tudod, hogy nekem ezek sokat jelentenek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.03.12, 00:52 | Üzenet # 197 |
 Yaoista
| *Tudtam, hogy élvezed, hogy nézlek.* - Rendben cicus, de... *Mire folytatnám, te már el is tűnsz. Kivezetem óvatosan Orionk és közben elé állva simogatom.* - Már megint sántikál valamiben, nem? *Kuncogok, mire prüszköl. Tényleg édes és kedves ló. Mikor kijössz, engem már teljesen elvarázsolt Orion, de valahogy ez kicsit kölcsönös volt, bár mondtad, hogy nagyon barátságos. Mikor meghallom a hangod, feléd fordulok és úgy az állam a földön landolt, szó szerint tátott szájjal bámultalak. Odamegyek hozzád és végigsimítok mellkasodon.* - Mondom én, hogy herceg vagy. *Közlöm mire jutottam, majd elmosolyodom, de már abban is benne volt, hogy oda vagyok érted.* - Nagyon jól nézel ki... *Szinte csodálattal bámultalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.03.12, 00:58 | Üzenet # 198 |
 Yaoista
| *Amikor megfogod a kezem teljesen ledöbbenek és ez látszik is rajtam, de amint kapcsolok elmosolyodom, de igen édesen és láthatod, hogy már ennyinek mennyire örülök.* - Én köszönöm.*Emelem a kezed a számhoz, majd lehelek rá egy csókot, de utána se engedem el.* - Hamarosan elérünk ahhoz a ponthoz, ami a hely csúcspontja.*Mondom és a kezed folyamatosan cirógatom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.03.12, 01:07 | Üzenet # 199 |
 Yaoista
| - Vigyázz, mert a szádba repül valami.*Kuncogok.* - Azt mondod?*Kuncogok, majd megfogom a kezed, amivel megsimogattál és egy csókot adok rá.* - Akkor csak a te herceged vagyok szépségem.*Mosolygok, majd az arcodra simítva nagyon lágyan megcsókollak és magamhoz ölellek.* - Tudod nem sokan láttak így, de ahogyan te nézel rám az a első.... és ez többről szól, mint az ego... a nézésed a szívemig hatol.*Suttogom a füledbe már a csók után.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.03.12, 01:43 | Üzenet # 200 |
 Yaoista
| - Vicces vagy. *Öltök nyelvet.* - Azt... *Mosolyodom el, főleg a csókodra.* - Tökéletes. *Átölelem a derekad, ahogy magadhoz húzol és közben csókod viszonozom. Amit a fülembe suttogsz, annak hatására igen csak kalapálni kezd a kicsi szívem.* - Azért, mert fontos vagy nekem... *Jó, amúgy is megnéztelek volna, ha így sétálsz ki elém, de ez most teljesen más volt. Egyszerűen lenyűgöztél. Kicsit eltávolodok, de csak hogy újra kiélvezhessem a csókod. Észrevettem, hogy egyre több lágy csókod kapok tőled és nagyon élveztem.*
|
|
| |