2025.07.20, Vasárnap, 14:05
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

szela00Dátum: Szerda, 2014.03.12, 01:59 | Üzenet # 201
Yaoista
*Örültem, hogy elmosolyodtál és meg is nyugodtam kicsit az előzőek után. A kézcsókot nem értettem, sem azt, hogy mit köszönsz, de rád hagytam.* - Csúcspontja? *Kérdezek vissza, mert nem egészen értettem, hogy mire is gondolsz. Egyszer csak feltűnik, hogy folyamatosan cirógatod a kezem, amin elmosolyodom kicsit és én is elkezdem a tiéd.*

MioDátum: Szerda, 2014.03.12, 02:14 | Üzenet # 202
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Mint mindig.*Vigyorgok.* - Ahogyan te nekem.*Mosolygok. Az újabb csókod viszonozom, majd megfogva a kezed visszamegyünk Orionhoz és vele együtt Démonhoz.* - Felsegítselek? Először gondoltam kicsit menjünk itt, majd ki utána, oké?*Simogatom meg az arcodat.*

MioDátum: Szerda, 2014.03.12, 02:21 | Üzenet # 203
Yaoista
- Miért komolyan azt hitted, hogy csak úgy sétálgatunk?*Vigyorodom el. A simid nagyon jól esik, de nem mondok semmit. Ahogyan sétálunk víz csobogást hallhatsz és meredekebben megyünk, ahol segítelek, majd megérkezünk egy vízeséshez.* - Mit szólsz? Nem gyönyörű?*Kérdezlek.* - Teljesen véletlen fedeztem fel.*Ölellek át ismét hátulról de előtte ledobom a táskát.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.03.12, 02:57 | Üzenet # 204
Yaoista
- Talán. *Mondom tétován, bár téged ismerve ilyen nincs, hogy csak úgy céltalanok legyünk. Hallom, víz közelébe érünk, majd ahogy megérkezünk a vízeséshez, hát még én is elámultam.* - Nagyon szép... *az se volt ellenemre, hogy átöleltél hátulról, sőt élveztem és. Finoman karodra simítok, de többet nem teszek.* - Sose láttam még vízesést...

szela00Dátum: Szerda, 2014.03.12, 03:06 | Üzenet # 205
Yaoista
*Elmosolyodtam, hogy én is fontos vagyok neked. Visszamenve Orionhoz, már azért sokkal bátrabban simogattam meg.* - Igen, segíts... fogalmam sincs mit és hogyan... *Kuncogok.* - Ez egy nagyon jó ötlet. *Értek egyet. Azért láthatóan izgultam, de annál jobban vártam. Alig fértem a bőrömbe, olyan voltam, mint egy kisgyerek.*

MioDátum: Szerda, 2014.03.12, 13:19 | Üzenet # 206
Yaoista
- Előfordul de nem most.*Mosolyodom el.* - Örülök, hogy tetszik.*Mondom, majd ahogyan folytatod csak jobban magamhoz ölellek.* - Elviszlek ahova csak szeretnéd, amit csak látni szeretnél, de ha még se mondasz semmit, akkor csak úgy viszlek, amiről úgy gondolom tetszeni fog.*Suttogom a füledbe, majd megfordítalak. Kisimítok egy tincset az arcodból és igen lágyan mosolygok rád.* - Annyira örülök, hogy eljöttél velem.*Mosolygok és nem bírva magammal egy nagyon apró szájra puszit adok.*

MioDátum: Szerda, 2014.03.12, 13:32 | Üzenet # 207
Yaoista
- Oké.*Mosolygok.* - Nagyon édes vagy.*Adok egy puszit. Elkezdem mondani, hogy ülj fel és segítek is.* - Ügyes vagy.*Mosolygok.* - Igen te is az vagy.*Simogatom meg Oriont, majd vezetni kezdem és közben azért magyarázok neked.* - Milyen érzés?*Kérdezlek.* - Mindjárt veled is foglalkozom.*Mondom Démonnak, aki figyelt minket.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.03.12, 21:35 | Üzenet # 208
Yaoista
- Te is. *Vigyorodtam el, nem tudtam kihagyni, hogy ne mondjam én is. A segítség tényleg jól jött és iránymutatásoddal nem is volt olyan bonyolult művelet.* - Köszi... csak mert jó a tanár. *Mosolyodom el és közben megsimogatom Oriont a nyakánál.* - Na meg persze rólad se feledkezzünk meg. *Ahogy vezetni kezdesz, próbálok úgy csinálni, ahogy mondod.* - Jó érzés nagyon... *Nagyon élveztem a dolgot, majd kicsit lágyabb lesz az arcom arra, amit Démonnak mondasz. Annyira jó volt látni, hogy gondoskodsz róla.*

szela00Dátum: Szerda, 2014.03.12, 21:46 | Üzenet # 209
Yaoista
*Szavaidra elmosolyodom kicsit.* - Néha túl kedves vagy... *Mondom halkan, de nem rosszból, mert nagyon is jó érzés volt, ahogy foglalkoztál vele. Feléd fordulok, ahogy szeretnéd, majd szégyellősen lehajtom a fejem egy kicsit és felpillantok rád. Ilyenkor senki nem gondolná rólam sem, hogy simán megölnék bárkit. Szavaidra csak bólintok, majd kicsit meglep a puszid, de ami fura volt, hogy nem volt ellenemre. Ugyan nem mondtam semmit, de érezhető volt, hogy nagyon is élveztem.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.03.13, 13:42 | Üzenet # 210
Yaoista
- Mert megérdemled.*Mosolygok.* - Remélem ezt az arcod senki más nem látja.*Suttogom. Ahogyan nem tiltakozol ismét adok egy szájra puszit és közben az egyik kezemmel magamhoz ölellek a másikkal pedig az arcodra simítok. Ízlelgetni kezdem finoman az ajkaid, majd a nyelvemmel is végigsimítok de várok, hogy mit lépsz, mert semmit nem akarok elsietni.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.03.13, 14:18 | Üzenet # 211
Yaoista
- Pimasz.*Vigyorgok.* - Igen ez így van, azért a lovagláshoz igen csak értem.*Mosolyodom el és most se az ego szól belőlem.* - Szerintem is...*Mosolygok és az arcomon látszik, hogy a gondolataim kezdenek máshol járni.* - Emlékszem amikor elkezdtem lovagolni azért volt párszor, amikor leestem a lóról. Anyukám máris ott termet és nyugtatott, hogy nincs semmi baj és ez bárkivel előfordulhat még ha legjámborabb lovat is fogod ki. Tudod azért egy gyerek jobban megrémül, de az ő szavai és pátyolgatása mindig megnyugtatott. Azok a szavai is mindig fülemben zengenek. Igor ne feled, ahogyan a ló is, majd az élet is földre fog küldeni nem is egyszer, és azok a sérülések ezekhez képest semmi. Látta rémült arcom és így folytatja. Semmi baj kicsikém, ha félsz, mert az ember lehet bármennyire és erős,akkor is vannak dolgok, amitől fél, de nem lesz semmi baj. Tudod miért? Mert ahogyan a lóra is visszafogsz szállni, az életben is mindig talpra fogsz állni és ebben biztos vagyok, mert erős vagy és emellett itt vagyunk mi a családod, akikre mindig számíthatsz.*Mesélem el lágy hangom, de kicsit el is csuklik. Orion persze a fejével megbökdös de nem csak ő, hanem Démon is ott terem és ha nem lenne elég arrébb tol tőletek, úgy véli te miattad változott meg a kedvem.* - Szépségem nincsen baj... nyugalom ő nem bánt... oké? Minden oké...*Mosolygok és cirógatom.* - Ő is a védelmezőm.*Mosolygok.* - Bocsi túlságosan elmerengtem.*Nevetek fel picit és Démon is érzi, hogy minden oké, így csak még egyszer rád pillant és visszasétál.* - Remélem nem ijesztettelek meg, mert kevés az esély, hogy Orion ledobjon magáról maximum csak ha megijed, de nem lesz baj oké?*Kapcsolok ne hogy elvegyem a kedved.*

szela00Dátum: Péntek, 2014.03.14, 19:47 | Üzenet # 212
Yaoista
*Teljesen meglepődtem, ahogy hirtelen beszélni kezdesz. Csöndesen hallgattalak és elmosolyodom szavaidon. Annyira kedves volt anyukád és éreztem, hogy kölcsönösen rajongtatok egymásért. Nem mondtam semmit, nem is tudtam volna. Lassan kinyújtom a kezem, hogy megsimogassam az arcod, de Démon megelőz és arrébb tessékel tőlünk. Ahogy gyanakvóan néz rám Démon, csak mosolyogtam tovább.* - Semmi baj. *Ahogy közelebb jöttél, az arcodra simítok gyöngéden.* - Anyukádnak igaza van. *Mondom lágyan.* - Csodálatos férfit nevelt. *Végig cirógatom közben az arcod. A szemeidbe néztem és hirtelen valahogy el is felejtettem minden rosszat, ami volt köztünk.* - Démon pedig rettentő aranyos, hogy mennyire vigyáz rám. Van ebben a házban valaki, aki bízik bennem? *Nevettem el magam, nem gondoltam komolyan.* - Nem ijesztettél meg... De ha mégis történne valami, tudom, hogy itt vagy és vigyázol rám.

MioDátum: Szombat, 2014.03.15, 13:20 | Üzenet # 213
Yaoista
- Köszönöm, édes vagy.*Mosolyodom el lágyan és most kivételesen nem kötekszek, persze nem anyukám neveléséről van szó, hanem rólam.* - Igen az...*Mosolyodom el, majd nem mondok elsőre semmit a folytatásra.* - Igen pontosan.*Bólintok, majd óvatosan lehúzlak kicsit és megcsókollak.* - Kicsim én már bízom benned csak egy nagyon halvány kétely van bennem úgymond, de az akkor is meg lenne, ha nem lettek volna  dolgok, mert ilyen vagyok. A többiek pedig csak óvnak, de hidd el Sergej imád, apám is kedvel és Seime is megfog de ő külön műfaj.*Kuncogok.* - Na de mennyit pár kört és induljunk el, mert a drágám már nagyon türelmetlen.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.03.15, 23:13 | Üzenet # 214
Yaoista
*Ahogy lehúzol, megtámaszkodok óvatosan a válladon és úgy viszonozom a csókod. Szavaid nagyon jól estek és ez látszódott is rajtam. Azért féltem, hogy nem bízol bennem kicsit sem, ezért jól jött a megerősítés, még akkor is, ha nem gondoltam komolyan azt a bizalmas dolgot.* - Köszönöm... *Mosolyodom el.* - Rendben, nem szeretném megváratni. *Kuncogok én is. Elindulok ismét, persze a segítségeddel. Minden tanácsodra hallgatok és azt teszem, amit mondasz. Pár kör alatt egész jól belejöttem, legalábbis ha mást nem, már nem voltam annyira bizonytalan.* - Nem egyszerű, pedig annak tűnik. *Ennek ellenére nagyon is tetszett. Orion pedig tényleg nagyon édes volt és rettentő türelmes velem.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.03.15, 23:22 | Üzenet # 215
Yaoista
Ezt az arcom? *Fogalmam sem volt, hogy milyen arcot vágok, de ebből tudhattad, hogy talán senki más nem látott még így. Te voltál az egyetlen, aki bármilyen érzést ki tudott belőlem váltani. Újabb puszidra sem húzódok el. Kicsit meglepődök, ahogy magadhoz húzol és kóstolgatni kezdesz, de még sincs ellenemre. Lassan válladra simítok kezeimmel és viszonozom könnyed csókot. Én sem léptem tovább, valahogy nem is mertem igazán.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.03.16, 22:15 | Üzenet # 216
Yaoista
- Igen, a zavart és szégyellős arcodat.*Válaszolok. Mivel továbbra se tiltakozol, sőt viszonozod is, de nem lépsz tovább így megteszem én. Nagyon finoman áttolom a nyelvem a szádba és megkeresve tiéd lassú táncra hívom.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.03.16, 22:21 | Üzenet # 217
Yaoista
- Nem kell.*Mosolygok. Tovább sétálgatunk és most is folyton magyarázok neked.* - Nos igen. Ügyes vagy tényleg, hamar ráéreztél.*Mosolygok.* - Te is az vagy igen...*Kiveszek egy almát és odaadom neki.* - Akkor menjünk.*Mondom és Démont odahívom, majd kap almát ő is utána pedig felpattanok.* - Most nem igen fogunk vágtázni jó?? Tessék szépen viselkedni.*Simogatom meg a fejét.* - Mehetünk úgyis, hogy én fogom a kantárt, hogy legyen?

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.03.16, 23:17 | Üzenet # 218
Yaoista
*Az almán elmosolyodom.* - Megígérem később én is adok valami finomat. *Simogatom meg Oriont.* - Köszi... *Jól esett, hogy megdicsértél, azért én tényleg bénáztam még. Elkuncogtam magam rajtad.* - Hm, megpróbálom egyedül, ha nem megy, szólok.* - Megpróbálom előbb egyedül, ha nem megy szólok. *Szerettem volna megtanulni, de úgy nem megy, ha te csinálod helyettem.* - Tényleg csodásan festetek... így élőben sokkal jobb. *Nézek végig rajtatok és valahogy tökéletesen összeillettetek.* - Nos, merre? *Kérdezek rá és kicsit izgulok is.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.03.16, 23:38 | Üzenet # 219
Yaoista
- De jó dolga van.*Mosolygok.* - Oké, meg itt vagyok úgyis melletted.*Mondom.* - Köszönjünk szépen édes vagy.*Mosolygok és adok egy puszit.* - Előre.*Nevetek fel és elindulunk, de tényleg lassan.* - Azért így teljesen más érzés nem?*Kérdezlek.* - Rendszeresen is eljöhetnénk, ha van kedved.

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.03.16, 23:38 | Üzenet # 220
Yaoista
*Nem is tudtam, hogy van ilyen arcom. Ahogy megérzem nyelved, engedek és viszonozni kezdem csókot. Azt meg kellett hagyni, hogy elég jól csókoltam. Már nem voltam annyira szégyellős, bár nem tudtam, hogy mire megy ki a játék. Nem értettem, hogy miért csókoltál meg, de nem akartalak ellökni. Valahogy kellemes volt, mikor előtte gyűlöltem, ha bárki így ért hozzám, de te annyira más voltál.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.03.16, 23:59 | Üzenet # 221
Yaoista
*Elmosolyodom, hogy viszonozod. Tényleg istenien csókolsz, de rám se lehet panasz. Kiélvezem a helyzetet, de még se csókollak olyan sokáig, persze nem azért mert nem akarlak, hanem, mert tényleg semmit nem akarok elsietni.* - Nagyon finomak az ajkaid.*Mosolygok a csók után és magamhoz ölellek.* - Igazán boldoggá teszel kicsim.*Suttogom lágyan és a fejedre adok egy puszit.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.17, 00:33 | Üzenet # 222
Yaoista
*Én is kiélveztem a dolgot, amin magam is meglepődtem. Általában csak túl akartam rajta esni, de most kellemes volt nagyon is. Bókodra elmosolyodom kicsit, és ahogy magadhoz ölelsz, a válladra fektetem a fejem és átölellek én is.* - Tényleg? *Kérdezem megdöbbenten, hiszen általában én senkit se szoktam boldoggá tenni. Ez az első, hogy ezt hallom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.03.17, 00:43 | Üzenet # 223
Yaoista
- Megérdemli, elviseli a bénázásom. *Kuncogtam el magam.* - Igen. *Puszid jól esik nagyon, majd elindulok én is.* - Nagyon más... *Mondom őszintén.* - De nagyon tetszik... *A folytatásra felcsillannak a szemeim.* - Nagyon jól hangzik. *Abba most bele se gondoltam, hogy mi van akkor, ha nem tudom elfogadni a titkod.*  - Kíváncsi vagyok, hová viszel. *Gondolkozom el, hiszen tudtam jól, hogy úgy sem mondanád meg.*

MioDátum: Hétfő, 2014.03.17, 00:54 | Üzenet # 224
Yaoista
- Persze amúgy nem mondanám.*Mosolygok, majd adok még egy puszit és elengedlek.* - Most, hogy tapasztaltam milyen édesek az ajkaid még inkább nehezebb lesz visszafogni magam.*Nevetek fel.* - Nem kell tartanod viszont, mert nem foglak lerohanni.*Simogatom meg az arcod.* - Én kajás lettem te?

MioDátum: Hétfő, 2014.03.17, 01:22 | Üzenet # 225
Yaoista
- Ugyan.*Mosolygok.* - Örülök, hogy így élvezed.*Mondom, majd csak elmosolyodom ismét, mert nagyon édes vagy.* - Mondtam, hogy kiviszlek anyukámhoz.*Felelek.* - Meg itt terveztem a lovaglást meg piknikkelünk, ha megfelel.

Keresés: