Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:01 | Üzenet # 2 |
 Yaoista
| *Éppen a rezidencián vagyok mert volt pár dolgom, végezve pedig elheverek a nappaliba. Tudtam. hogy jönni fogsz így gondoltam megvárlak és nem is kellett sokat.* - Ohh szia Seime... nem is tudtam hogy jössz.*Vigyorodom el ártatlanul, majd odamegyek hozzád és levágok gyorsban két puszit, tudtam nálam nem szereted de már csak azért is csinálom.* - Hogy vagy morcosa?*kuncogok de közben mint egy cica simulok hozzád xd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 03:08 | Üzenet # 3 |
 Yaoista
| *Én Igortól jövök, miután elvittem a ruhákat és beszéltünk pár szót. Elég gondterhelt vagyok, aggódok a srác miatt, hogy bajba keveri Igort. A nagyfőnökkel is akartam erről beszélni, kíváncsi voltam, hogy ő mit mond. De persze, miért is ne, pont beléd kell futnom.* - Szia... én meg nem tudtam, hogy itt leszel. *Azért meg volt a kellő cinizmus a hangomba.* - Eddig jól voltam, de most találkoztam veled. *Viszont ha már itt voltál, kihasználtam a dolgokat.* - Te mit tudsz Nickről? *Kérdezek rá a lényegre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 16:48 | Üzenet # 4 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Most már tudod.*Vigyorgok.* - Még jobban vagy?*Kuncogok, majd visszaülök a kanapéra.* - A lényegre, mint mindig.*Vigyorgok.* - Nos van pár hasonlóság Igor és közte. Drog, elvesztették a szerettüket oké Nick mindkét szülőjét.*Mondom, majd odadobom mappát.* - Minden benne van.*Gyújtok rá.* - Amúgy egy nagyon édes srác... jól kifogunk jönni, ma is átmegyek hozzá.... és Igor oda van érte, de gondolom erre rájöttél és azért kérdezel róla te kis védelmező öleb.*Pimaszkodok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 17:00 | Üzenet # 5 |
 Yaoista
| - Nem. Elcseszted a napom. *Vágom rá, még véletlenül se élvezd a helyzetet.* - Ezt tudom. *Mondom kicsit morogva. A mappát elveszem és elkezdem olvasni.* - Igen, oda van érte, de az a kölyök veszélyes. *Mondom komolyan, az öleb meg nem igen tetszik.* - A munkámat végzem veled ellentétben. Nincs valamelyik emberünk darabokba, hogy összeférceld? *Kérdezek rá.* - Vagy valaki kibelezni való? *Nézek rád hidegen. Leültem a kanapéra és tovább olvasgattam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 17:21 | Üzenet # 6 |
 Yaoista
| - Te az enyémet feldobtad.*Vigyorgok, nem vettem magamra a szidásod, mindig ezt csinálod.* - Neked mindenki veszélyes, aki Igor közelébe van.*Jegyzem meg.* - Talán még én is.*Pillantok rád, majd elvigyorodom.* - Túl jó emberek dolgoznak itt szóval nem és nem.*Vigyorgok, majd végigsimítok a combodon.* - De mi ketten játszhatnánk... nem gondolod?*Lehelem füledbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 17:30 | Üzenet # 7 |
 Yaoista
| - Ez nem igaz. *Mondtam komolyan.* - Te az vagy. Túl nagy a pofád és könnyen fecsegsz. *Mondom lazán, közben tovább lapozgatom az aktát. Nem volt benne számomra semmi meglepő.* - Könnyű egyeseknek. *Mondom, de mikor a kezed végighúzód a combomon, egy elegáns mozdulattal félreütöttem a kezed.* - Játssz a saját súlycsoportodba. *Közlöm veled, szinte nem is érdekelt, amit leműveltél.* - Keress magadnak egy kutyát és dugd seggbe, ha ennyire baszhatnékod van. *Teszem le a mappát.* - Azzal a kölyökkel még gondok lesznek.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 17:57 | Üzenet # 8 |
 Yaoista
| - Pedig igaz.*Mondom.* - Ohh milyen szép bókok.*Vigyorgok szélesen.* - Chh erről nem én tehetek.*Morgok picit.* - Szerintem te pont az vagy és szeretem a kihívásokat.*Vigyorgok, majd elnyomom a cigimet.* - Inkább te dugj seggbe.*Közlöm lazán, majd picit elmosolyodom.* - Igen tudom... majd szemmel tartjuk. Igornak kell ő és tudod milyen, nem hallgat senkire. Az apjára se fog, ha beszélni akarnál vele csak azt éred el, hogy Igor kiakad, az meg neked se hiányzik kutyuska.*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 18:03 | Üzenet # 9 |
 Yaoista
| - Álmaidba... sem. *Közlöm veled. Eszembe se jutott hozzád nyúlni. Meg kellett hagyni, tényleg csinos pofival áldott meg a sors, de a személyiséged az valami borzasztóan irritáló.* - Közöltem vele, ha a kölyök veszélybe sodri, nem fogom megkérdezni, hogy megölhetem-e. *Mondom komolyan.* - Pedig fogok... érdekel mit gondol a nagyfőnök. *Mondom komolyan.* - Nekem hiába pattog a főnök, leállítom tudod jól. *Rántom meg a vállam.* - Tudja jól, ha teszek valamit, azt csak a védelme érdekében. *Veszek elő egy cigit és rágyújtok.* - És tudod ki a kutyuska... még egy ilyen és nyelv nélkül maradsz. *Arra vonatkozóan nem kaptam utasítást, hogy a nyelved nem téphetem ki. *
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 18:15 | Üzenet # 10 |
 Yaoista
| - Pedig ott meg volt és nagyon jó voltál.*Vigyorgok.* - Reméljük erre nem kerül sor, most is nagyon tetszik neki és ki tudja lehet belé is szeret, ha te ezek után megölöd.... annak ismét vérfolyás lenne a vége.*Jegyzem meg de komolyabb hangon.* - Igen tudom és azért erre szüksége is van.*Mosolyodom el.* - Jaja persze.*Vigyorgok.* - Téged csak a két főnök érdekel, ha én is a főnököd lennék, én is érdekelnélek.*Jegyzem meg.* - Hmm várj.*Gondolkodom el.* - Te vagy az.*Közlöm.* - Nem félek tőled.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 18:20 | Üzenet # 11 |
 Yaoista
| - Jó vagyok, de te ezt sose fogod megtudni. *Mondom komolyan, továbbra se mutatva érzelmet.* - Belé fog szeretni. *Szívom meg a cigim. Nagyon jól ismertem Igort. Ha most nem lesz szerelmes, akkor soha.* - Tudomásul vette a játékszabályokat a főnök is. Én figyelmeztettem. *Hagyom ennyiben a témát.* - Ha főnök lennél se érdekelnél. *Jegyzem meg én is, nehogy már jól érezd magad.* - Nem félsz? Pedig lehet jobban tennéd. Csak azért nem öltelek meg eddig, mert a főnök nem engedi. *Mondom, de láthattad, hogy most tényleg nem viccelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 18:29 | Üzenet # 12 |
 Yaoista
| - Sose mond, hogy soha.*Vigyorgok.* - Szerintem is.*Mondom, majd csak felsóhajtok.* - Nem ismerek még egy ilyen rideg embert, mint te.*Közlöm veled.* - Ezt sose fogjuk megtudni.*Sóhajtok fel.* - Nem félek. A maffiának dolgozok. Mond meg miért pont egy ilyen blökitől félnék, mint te?*Kérdezem gúnyosan.* - Mert jó kutyus vagy, ha azt mondja Igor, hogy ugorj kútba megteszed.*Pimaszkodok tovább.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 18:35 | Üzenet # 13 |
 Yaoista
| - A munkámat végzem. *Mondom egyszerűen. Nem reagálok semmit a sóhajodra, viszont a folytatás nem tetszik túlzottan. Szépen a számba teszem a cigim, nehogy baja legyen, majd egy mozdulattal elkapom a nyakad, letaszítalak a földre, majd föléd magasodom, de a nyakad nem engedem. Kiveszem a számból a cigit és a szemedhez tartom, körülbelül fél centi híja, hogy nem nyomom belé az égő részét.* - Tudod... a testi épségedre vonatkozóan semmi tiltást nem kaptam. Akármit csinálhatok veled, csak meg nem ölhetlek. *Nagyon rideg voltam, irányodba különösen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 18:41 | Üzenet # 14 |
 Yaoista
| - De azon kívül is rideg vagy.*Jegyzem meg. Amikor megragadod a nyakam és földre taszítasz nem ér akkora meglepetésként, hiszen már máskor is nekem estél, de nem ilyen hamar és nem ennyire durván.* - Akkor csináld.... ne csak a szád legyen nagy....... bóknak veszem.... hogy én vagyok aki a kimért..... nyugodt.... hideg Seimét... feltudja húzni.*Nyögöm ki nagy nehezen de közben vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 18:52 | Üzenet # 15 |
 Yaoista
| *Egyre jobban kezdtél kihozni a tűréshatáromból.* - Nem vagyok senki ölebe, sem kutyája. *Mondom neked komolyan és megszorítom jobban a nyakad.* - Hálás vagyok ennek a családnak, ezért hűséges vagyok. *Persze ez csak Igorra és a nagyfőnökre volt igaz. A cigit elhúztam a szemedtől és belenyomtam a tenyeredbe, amire igen csak sistergett.* - Ne feszítsd túl a húrt Sergej. *Mondom komolyan, de láthattad, hogy most tényleg nem viccelek.* - Mert egyszer elpattan... *Újra meggyújtottam a cigit, de a nyakad nem eresztettem. A szádba nyúlva kihúztam a nyelved, majd előre dőlve megégettem a cigivel nem is kicsit, majd beledobtam a hamutartóba és felállva elengedtelek.* - Hol a nagyfőnök? *Úgy kérdeztem, mintha mi sem történt volna.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 19:03 | Üzenet # 16 |
 Yaoista
| - Akár egy kutya.*Közlöm veled, persze nem gondolom így, de olyan jó hergelni. Nyakamra jobban felszisszenek és egyre nehezebben kapok levegőt. Amikor a kezembe nyomod a cigit, azért hangosan felszisszenek.* - Megölsz??? Szembe szegülsz a főnököd parancsának?*Kérdezlek vigyorogva, de azért igen csak fáj a kezem, majd ahogyan hirtelen kihúzod a nyelvem és azt égetted meg, arra azért megrándulok jobban és nem vigyorgok már.* - Nem tudom....*Suttogom, majd felállok és a bárpulthoz megyek és a kezem a jeges vödörbe nyomom a nyelvemre pedig teszek jeget.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 19:12 | Üzenet # 17 |
 Yaoista
| - Nem öllek meg... de pokollá tudom tenni az életed. *Mondom komolyan. Mikor már nem vigyorogsz és csak odamész a bárpulthoz, csak nézlek.* - Én szóltam előre. *Mondom és csak nézlek.* - És még te vagy megsértődve. Olyan szánalmas vagy Sergej. *Mondom lazán, majd visszaülök és előveszek egy másik szálat. Gondoltam, ha nem tudod hol a nagyfőnök, akkor házon kívül van. Még mindig ugyan olyan volt az arcom, meg sem változott az arckifejezésem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 19:21 | Üzenet # 18 |
 Yaoista
| - Chh.*Morgok csak, majd ahogyan beszólsz, megremegek, majd rád pillantok.* - Akkor mi van? Legalább nekem vannak érzéseim, nem úgy, mint neked.*Közlöm veled.* - Kurva kiakasztó tud lenni a ridegséged.*Jegyzem meg, még ha sokszor szexis is. Ott hagylak egy időre, amíg rendbe nem teszem magam, majd csak utána megyek vissza. Nyelvemmel sokat nem tudtam tenni és ugye ez a beszédemen is hallatszik, hogy kissé sérültem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 19:29 | Üzenet # 19 |
 Yaoista
| - Vannak érzésem. *Mondom komolyan.* - Csak megtanultam elrejteni őket. *Valahogy túl kellett élnem és én ezt választottam. Ha nem látja senki, hogy mi van belül, nincs okom aggódni. Mikor visszajössz, jó párpercig, csak csöndbe vagyok. Felállok és odamegyek a bárpulthoz. Engedek egy pohár viezt és beledobálok jó pár jégkockát, majd odaviszem neked és leteszem eléd, de nem mondok semmit, sőt szinte rád se nézek. Csak visszaültem és bekapcsoltam a tv-t.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 19:47 | Üzenet # 20 |
 Yaoista
| - A társaid előtt nem kéne elrejteni.*Jegyeztem még meg. Amikor elém teszed a poharat igen csak meglep.* - Kösz.*Veszem el és picit áztatom a nyelvemet, azért viccesen festek. Odamegyek melléd és leülök de tartom távolságot most.* - Tényleg ennyire utálsz? Minden nap úgy kelsz... hogy reméled megölnek?*Kérdezlek, de nem nézzek rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 19:54 | Üzenet # 21 |
 Yaoista
| - Pont, hogy a társaim előtt kell. *Mondom válaszul. Azért tényleg érdekes látványt nyújtottál, ahogy áztatod a nyelved, de még csak el se mosolyodtam rajta. Mikor leülsz, oda se pillantok csak kérdésedre.* - Igor depressziós lenne, ha meghalnál. *Mondom komolyan.* - Szóval nem, nem kelek így minden reggel, de ha megölnének, nem sírnék. *Jó, nem mintha amúgy én valaha is sírtam volna.* - Azt se mondanám, hogy utállak. Ha így lenne, már megöltelek volna. Inkább csak bosszantasz és az agyamra mész.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 20:17 | Üzenet # 22 |
 Yaoista
| - Mások vagyunk.*Mondom.* - Igen tudom, ahogyan én is. Imádom őt, csak már farkát nem élvezhetem.*Sóhajtok fel. * - Gondolom és meg se mentenél ha úgy adódna nem?*Kérdezlek, majd ahogyan folytatod leöntelek a maradék vízzel.* - Chhh barom.... mintha ártottam volna neked... nem egyszer láttalak már el és ne feled lehet én fogom megmenteni az életed.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 21:16 | Üzenet # 23 |
 Yaoista
| - Te bajod. *Mondom könnyedén, nem nagyon hatott meg a problémád.* - Ezt nem tudom. Parancsba kapnám úgy is, hogy mentselek meg. *Rántok vállat, bár igazából sosem hagynálak azért szarban, de neked ezt nem kell tudnod. Mikor leöntesz a vízzel, azt is rezzenéstelen arccal tűröm, de azért rád néztem és összehúztam a szemöldököm.* - Ez volt a kedvenc öltönyöm. *Mondom ridegen, majd felállok és ledobom a zakóm, meg az ingem és elveszek a bárpultról egy rongyot. Nagyon szexin festettem, ahogy csorog rajtam a víz. Igazából rájöhettél volna már, ha annyira utálnálak, egyszerűen szóba se állnék veled.* - De lehet, hogy én a tiéd. Ez már csak így működik.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 21:41 | Üzenet # 24 |
 Yaoista
| - Nincs szükségem ilyesfajta védelemre, akkor inkább megdöglök.*Mondom komolyan.* - Ez csak víz.*Vonom meg a vállam, majd amikor félmeztelenre vetkőzöl, persze megnézlek, hiszen nagyon jól mutatsz.* - Te önként sose mentenél meg, ez van.*Vonom meg a vállamat.* - Inkább öltözz fel ez már kínzás.*Sóhajtok fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 21:56 | Üzenet # 25 |
 Yaoista
| - Ez már nem a te döntésed. *Mondom lazán.* - Tudom, de ez kényes. Csak tisztítóba lehet tisztíttatni. *Válaszolok, de hát ha baja is lesz, maximum veszek egy másikat.* - Ki tudja. *Válaszolok ennyit. Nem akartam rá komolyan válaszolni, mert minek. Higgy, amit akarsz.* - Csurom víz a ruhám, úgyhogy most el kell viselned. Te csináltad magadnak. Na meg úgy mondod, mintha öltönybe nem bámulnál folyamatosan. *Közlöm veled. Az egész hátam ki volt varrva nekem is, de meglepően gyengéd motívummal. Középen egy gésa ült, körülötte egy sárkány, de teljesen békésen.*
|
|
| |