Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 19:51 | Üzenet # 226 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| Nem haragszom ès megérte.*Kuncogok, de komolyan gondolom.* - Messzire mentem én is azért bocsânat.*Mondom komolyabban.*- Jòl tagadtad.*Nevetek fel picit.*- De miért most hívtàl randira? Tegnapi miatt?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 20:10 | Üzenet # 227 |
 Yaoista
| - El van felejtve. *Mosolyodom el.* - Tudom. *Mondom én is, és kicsit szégyelltem magam.* - Valahol igen. Mondom valamit a nagyfőnök, amivel kiakasztott, de végülis igaza volt... *Sóhajtok egy nagyot.* - Meg beláttam, hogy ez nem mehet így örökké köztünk. *Mondom komolyan, de közben öleltelek és cirógattalak.* - azt mondta a főnök, hogy azért akaszt ki a viselkedésed ennyire, mert tetszel nekem.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 20:14 | Üzenet # 228 |
 Yaoista
| - Előbb is mondhatta volna.*Nevetek fel, majd ràd pillantok.* - Vagy talân most jött el az ideje, hogy a kapcsolatunk egy más szintre lépjen.*Mosolyodom el.* - Nem gondolod?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 20:15 | Üzenet # 229 |
 Yaoista
| - Mondta előbb is... nem így, de ez volt a lényege. *Mososlyodom el.* - Csak én nem akartam igazán beismerni. Pedig felváltva mondogatták Igorral. *Sóhajtok egy nagyot.* - De valószínű most jöttel az ideje. *Ölellek jobban magamhoz. Valahogy lenyugtatott, hogy így vagyunk, ami nagyon furcsa érzés volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 20:20 | Üzenet # 230 |
 Yaoista
| Tényleg foglalkoznak velünk. Maffia ide vagy oda nekem az èletem mentettèk meg, sőt akkor kezdtem el èlni igazân.*Mondom.* - Különben mondtâk nekem is, hogy kedvelsz de nehezen tudtam elhinni csak remèlni tudtam, hogy igaz és tényleg az.*Mosolyodom el.*- Igen most*Suttogom majd az öledbe szembe fordulok veled de csak hogy jobban tudjak bùjni. Mindkét kezem a felsőd alatt van és ùgy simizlek.*- Seime..*Suttogom neved.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 20:26 | Üzenet # 231 |
 Yaoista
| - Nekem is végül is. *Hiszen itt volt mindenki, mikor egyedül maradtam.* - Jobban ismernek mint én magamat. *Jegyzem meg, de mosolyogtam mellé. Ahogy szembefordulsz és teljesen hozzám bújsz, elmosolyodom. Az én kezem is a fölsőd alatt járnak és a hátad cirógatom lágyan. Ahogy nevem mondod, azért nagyot dobbant a szívem, azért jó volt hallani.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 20:27 | Üzenet # 232 |
 Yaoista
| Rôlam is elmondhatô.*Mosolyodom el.*- Annyira jò ìgy.*Suttogom füledbe.*- Majd valamikor nâlam alszol? Tényleg csak alvàs, csak jò lenne összebùjva aludni és reggel melletted ébreni.*Suttogom füledbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 20:31 | Üzenet # 233 |
 Yaoista
| *Én nem mondtam semmit, a tetteim beszéltek helyettem.* - Majd megbeszéljük... *Nem akartam úgy itt aludni, hogy reggel rohanhatok a főnök miatt valahova. Akkor már normálisan akartam.* - Milyen kiscica vagy... *Mosolyodom el. Nem gondoltam, hogy ennyire bújos vagy alapból.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 20:32 | Üzenet # 234 |
 Yaoista
| - Oké, bocsi ha sok vagyok.*Suttogom, nem akarok nagyon nyomulós lenni, már nem.* - Az bizony.*Vigyorgok és még nyávogok is egyet neked, majd felnevetek.* - Jó az erős karjaid között lenni.*Mosolygok. Én is izmos vagyok, de hozzád képest, azért nem igen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 20:34 | Üzenet # 235 |
 Yaoista
| - Nem vagy az... *Mosolyodom el. A Nyávogáson meglepődtem és elkuncogtam magam.* - Akkor jó... *Tényleg nem hittem, hogy ez lesz. Valahol féltem kicsit, hogy katasztrófába torkollik az este.* - Csak azért mondtam, hgy megbeszéljük, mert nincs kedvem elrohanni a főnökhöz, ha már egyszer itt alszok... *Magyarázom meg neked. Kezdtem rájönni, hogy neked fontosak a szavak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 20:35 | Üzenet # 236 |
 Yaoista
| - Akkor jó, kivételesen nem.*Nevetek.* - Ohh értem, nos akkor majd beszélek azzal hülyével, hogy maradjon a seggén. Mondjuk ott van neki Nick, szóval szerintem most kicsit lenyugszik, vagyis nagyon remélem, maga meg mindenki miatt.*Mondom, majd rád pillantok.* - Tudod féltem, hogy most Igor hanyagolni fog Nick miatt és egyedül leszek, de most már tudom, hogy nem, bár azért remélem nem fog.*Teszem hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 20:36 | Üzenet # 237 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam, ahogy beszélsz Igorról, mindig meg tudott lepni.* - Nem hiszem, hogy hanyagolna. Ráadásul Nick is azt mondta, hogy kedvel téged. *Puszillak meg az arcodon.* - Nem leszel többet egyedül... *Suttogom, hiszen tudtam, hogy ez mennyire fontos.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 20:36 | Üzenet # 238 |
 Yaoista
| - Én is őt, remélem te is megkedveled.*Jegyzem meg. Persze megértettem a te szemszöged is, ezért se mondom el a mobilos esetet még ha félreértés is volt, akkor se. A puszin elmosolyodom.* - Olyan sok puszit kapok tőled annyira jó.*Mondom édesen.* - Igen többé nem.*Bólintok.* - Jó a te szádból is hallani.*Mosolygok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 20:37 | Üzenet # 239 |
 Yaoista
| - Ki tudja. *Hagyom ennyiben. Amíg veszéklyt jelent, tuti nem lesz a pajtásom. Nem mondok semmit a puszikra, mert nem is tudtam mit, csak úgy csináltam, mint aki nem hallotta. Örültem, hogy ilyen jól érzed magad és boldognak tűntél.* - Majd lassan mennem kell... *Mondom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 20:38 | Üzenet # 240 |
 Yaoista
| - Minden kiderül.*Mondom, majd amikor mondod, hogy lassan menned kell, annak nem örülök.* - Értem.*Bólintok, de látszik, hogy elszomorodom. Visszabújok ismét teljesen, kiélvezem még a helyzetet, amíg lehet. Kicsit, azért még félek a holnaptól, hogy minden ugyanolyan lesz, mint a mai nap előtt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 20:38 | Üzenet # 241 |
 Yaoista
| *Ahogy visszabújsz, elmosolyodom kicsit és tovább simizlek.* - Kíváncsi vagyok hová fogsz vinni engem. *Elmélkedem, gondoltam valami nagyon rád jellemző helyre.* - Nem akartalak elszomorítani... *Mondom őszintén és felemelem a buksid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 20:39 | Üzenet # 242 |
 Yaoista
| Hmm mèg nem tudom de remélem az lesz életed legjobb randija.*Mondom èdesen, majd ahogyan folytatod és a fejem odafordítod ràd pillantok.*- Igen tudom és nem vagyok szomorù vagyis csak picit*Motyogom majd picit elhallgatok a hasadon körözök az ujjaimmal.*- Elmondhatom Igoréknak randit??*Kérdezlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 20:40 | Üzenet # 243 |
 Yaoista
| - Lehet... *Mosolyodom el.* - Találkozunk holnap is... sőt majdnem minden nap általában. *Mondom, hátha jobb kedved lesz.* - Ilyet miért kérdezel? *Nézek rád kicsit furcsán.* - Annak mondod el, akinek szeretnéd... *Cirógatom meg a pofid, majd visszahúzlak magamhoz. Ahhoz képest, hogy mennem kellett volna már, nem nagyon akartam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 20:42 | Üzenet # 244 |
 Yaoista
| Meg lehet.*Mosolygok.*- Igen de nâlad nem lehet tudni és nem szeretnèlek felbosszantani.*Mondom édesen.* -A tied is.*Mosolygok ismét hãtad simogatom és tovâbb szimatollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 21:12 | Üzenet # 245 |
 Yaoista
| - Nem fogsz, majd rád szólok, rendben? *Mondom kedvesen. Feltűnt, hogy már szimatolsz egy ideje, nem gondoltam, hogy ennyire tetszik az illatom.* - Ennyire tetszik az illatom? *Kérdezem már meg, nem hittem, hogy ilyen rendkívüli lenne. Lassan eltollak, majd adok még egy puszit a homlokodra.* - Mostmár tényleg mennem kell... *Mondom szelíden. Szépen kitettelek az ölemből és készülődni kezdtem.* - Kikísérsz? *Cirógatom meg az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 21:49 | Üzenet # 246 |
 Yaoista
| - Megbeszélve.*Mosolygok. A kérdésedre kapcsolok és abbahagyom a szimatot.* - Igen... de nem csak parfümöd, hanem a saját illatod.*Mondom édesen. A puszira, csak elmosolyodom, a folytatás nem tetszik annyira.* - Oké.*Kimászok az öledből.* - Persze.*Bólintok, majd megfogom a pandát és az ajtóhoz megyek.* - Köszönök mindent, nagyon jól éreztem magam.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 22:12 | Üzenet # 247 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam rajtad.* - Hát... örülök, ha tetszik. *Cirógatom meg az arcod még. Gondoltam, hogy szeretted volna, ha maradok még. Az ajtónál elmosolyodtam.* - Én is... Álmodj szépeket... *Hajolok oda és adok egy puszit az arcodra, majd kijövök és elindulok. Hirtelen megálltam, majd visszafordultam és becsöngettem hozzád. Mikor ajtót nyitottál elkaptam a derekad és magamhoz húzva szenvedélyesen megcsókoltalak. Hosszú perceken át faltam az ajkaid, majd kis levegőhiánnyal küzdve elengedtelek. Nem mondtam semmit, csak hátat fordítottam neked és újra elindultam, hogy megyek haza.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 22:32 | Üzenet # 248 |
 Yaoista
| - Én is.*Kuncogok.* - Akkor jó és te is.*Mosolygok. Én is adok egy puszit, majd becsukom az ajtót, de alig teszek egy lépést és csöngetnek. Gondoltam itt hagytál valamit és amikor kinyitom már kérdezném is de akkor te megcsókolsz. A panda kiesik a kezemből és pár másodperc után kapcsolva szorosan hozzád bújva viszonozom a csókodat. Beleremegek a csókba, ilyet még sose kaptam, még Igortól se vagyis sose fogott el ilyen jó érzés. Amikor elválunk és csak úgy ott hagysz az annyira rád vall. Az ajkaimra simítok és kell pár perc, míg be tudok menni. Pandát felveszem előtte és csak úgy repdessek a boldogságtól és így is fekszek le. Reggel is remek kedvem van és felöltözve pandástól elmegyek Nickhez, majd a csöngőre fekszek és amikor Nick kinyitja nyakába vetődök.* - Tényleg tetszem neki és randiztunk és megcsókolt.*Pattogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.06.29, 20:11 | Üzenet # 249 |
 Yaoista
| Egy kiadós szex és szerelmi vallomás után....
- Kis bolondom. *Mondom és adok egy puszit, majd csókod is viszonozom.* - Akkor jó. *Ahogy a felizgulást mondod, belecsípek egy kicsit a fenekedbe.* - Kanos. *Csapok is rá, majd kinyitom az ajtót és visszamegyünk kajálni. Egy darabig itt vagyunk, majd összeszedtük magunk és elmentem veled a vidámparkba, ahogy megígértem.* - Nos... itt vagyunk. *Mondom, de érzelemmentes és rezzenéstelen arccal.* - Remélem tudod, hogy ez sokba fog még neked kerülni. *Jegyzem meg viccelődve.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.06.29, 23:37 | Üzenet # 250 |
 Yaoista
| - Imádom, amikor ezt mondod.*Mondom édesen.* - Aucs.*Kapok popsimhoz, de vigyorgok.* - Miattad főleg.*Nevetek fel és az ütésre is. Nagyon jól el vagyunk és próbálom magam visszafogni a többiek előtt meg amúgy is, de hát amikor megérkezzünk nagyon nehezen megy.* - Igen igen tudom bármit tehetsz velem.*Kuncogok.* - Jujj hova menjünk először?? Valamelyik hullámvasútra vagy óriáskerék vagy más pörgős játékra.*Forgatom a fejem összevissza.* - Annyira izgalmas.... nem tudok dönteni.*Toporgok.*
|
|
| |