Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.06.29, 23:57 | Üzenet # 251 |
 Yaoista
| *Nem mintha egyébként nem tehetnék azt veled, amit csak akarok.* - Ahova szeretnél. *Én nagyon nyugodt voltam, de te olyan voltál, mint egy toporzékolós kisgyerek.* - Jól van, jól van, te felnőtt. *Mosolyodom el, nem tudtam kihagyni.* - Istenem... *Még gyerekként se szerettem az ilyen helyeket, hát még felnőttként. Te viszont olyan boldognak tűntél, hogy csak na. Beljebb sétáltam veled. Rám úgy néztek, mintha valami rendkívüli dolgot látnának, hát igen... kicsit se illettem ide.* - Na kitaláltad?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.06.30, 00:11 | Üzenet # 252 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Mindenre csak a sorrendet nem tudom.*Mondom, majd kapsz egy durci pillantást.* - Chh én tökre felnőtt vagyok.*Közlöm veled igen gyerekesen. * - Hmmm igen menjünk az egyik hullámvasútra.*Mondom, majd be is állunk a sorba de izgek mozgok.* - Annyira de annyira imádlak, hogy elhoztál ide. Tudod először Igor hozott el ide engem. Mindig el akartam jutni, csak senki nem hozott el és nekem ilyenekre nem volt pénzem, na meg egyedül olyan szomorú lett volna eljönni.*Mesélem el és picit hozzád simulok.* - Most te is elhoztál... akkor ez egy randi?*Pillantok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.06.30, 09:43 | Üzenet # 253 |
 Yaoista
| - Értem már. *A durci pillantásod csak alátámasztotta, hogy egy hatalmas gyerek vagy.* - Persze, persze. *Hagyom rád.* - Rendben. *Beállok veled a sorban, de ahogy izeg-mozogsz, kész vagyok rajtad. Ezres fordulaton pörögsz.* - Ide szerettél volna jönni, hát eljöttünk. *Cirógatom meg a pofidat. Ahogy hozzám simulsz, kérdően nézek rád.* - Nem, nem randi. *Mondom komolyan.* - Sergej nap.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.06.30, 11:37 | Üzenet # 254 |
 Yaoista
| - Igen.*Mosolygok és az arcom a kezedbe simul. Amikor mondod, hogy ez nem randi elszomorodom picit.* - Pedig az jobban hangzik, mint a Sergej nap.*Motyogom és kicsit haladunk sorban. Persze az is feltűnik, hogy két csaj nagyon les téged.* - Hülye cafkák.*Morgok, de nem nyúlok hozzád persze azt tenném legszívesebben.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.07.01, 18:15 | Üzenet # 255 |
 Yaoista
| - Tényleg? *Lepődök meg.* - Akkor randi. Azt hittem a Sergej napnak jobban örülnél. *Igazából csak ezért mondtam. Mikor megszólalsz, hogy hülye cafkák, csak megborzolom a fejed.* - Gyökér faszkalapok. *Szólalok meg, hiszen téged meg két srác stírölt igencsak tetőtől talpig.* - Hát... sajnos túl népszerűek vagyunk. Mondjuk a lányok miatt nincs okod féltékenynek lenni. *Jegyzem meg, hiszen engem nem igen érdekelt a női nem.* - Án pedig tudom, hogy nekem sincs okom... hülye lennél megcsalni, mikor ennyit szenvedtél értem. *Jegyzem meg, bár komolyan gondoltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.07.02, 11:34 | Üzenet # 256 |
 Yaoista
| Azért mondtad? Nagyon kedves tőled tényleg te vagy a legjobb.*Mosolyodom el.* - Tőled még azt se bànom, ha szétszeded a hajam.*Kuncogok, majd hirtelen nem èrtelek körbe nézve meglàtom kèt srácot.* - Igen egyetértek főleg te ami jò és rossz is egyben.*Jegyzem meg a folytatás nagyon jòl esik.*- Pontosan nekem te vagy szerelmem és senki màs nem kell és nem is adlak.*Mondom komolyan de el is pirulok egyben.* - Megcsòkolnàlak most...*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.07.02, 21:27 | Üzenet # 257 |
 Yaoista
| - Igen, azért. *Mikor már mosolyogtál, azért annak örültem, mégha ki se mutattam olyan nyilvánosan.* - Nem lehet szétszedni a hajad. *Jegyzem meg, hiszen ugyan úgy össze-vissza állt a borzolásom előtt és után is.* - Csak hiszed,hogy főleg én. *Jegyzem meg, de nem fűzök hozzá többet.* - Helyes. *Pirulásodon meglepődtem kicsit. Kíváncsi voltam, hogy ez meddig fog tartani.* - Majd később bepótoljuk. *Mondom, hogy ne szomorkodj. Lassan mr mi következtünk.* - Előre vagy hátra? *Kérdezek rá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.07.03, 13:54 | Üzenet # 258 |
 Yaoista
| - Kedves vagy.*Mosolygok.* - Nem értem miért mondod nincs olyan sok zselé, wax és hajlakk rajta.*Nevetek fel.* - Ezen nem fogunk összeveszni maradjunk annyiban, hogy mindketten népszerűek vagyunk, de nem számít, mert együtt vagyunk és semelyikünket nem érdekli más.*Fejtem ki édesen.* - Helyes.*Kuncogok.* - Őőő előre nem hátra nem előre ááá nem tudom.*Fogom a fejem, azért akik hallanak minket jót kuncognak rajtunk meg persze megnéznek minket nem egy hétköznapi páros vagyunk és akkor se lennék, ha ez csak egy haveri kimozdulás lenne, de szerencsére nem az. Végül kétszer is megyünk és ülök elől és hátul és persze én voltam a leghangosabb. Utána veszünk egy vattacukrot nekem.* - Tuti nem kérsz?*Kérdezlek, majd kiszúrom a céllövöldét.* - Nézd mekkora PANDA.... KELL NEKEM.*Zsongok be és mozdulattól küldök a hajamba egy kis vattacukrot de fel se tűnik *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.07.06, 19:18 | Üzenet # 259 |
 Yaoista
| - Relatív. *Eresztettem el egy félmosolyt.* - Igen. *Értek egyet a kifejtéseddel. Csak csóváltam a fejem rajtad, de nagyon édes voltál, az tény. Végül kétszer mentünk, hogy ne ezzel menjen el a nap, míg kitalálod mit akarsz. Örültem, hogy élvezed a dolgot és teljesen fel vagy pörögve, olyan voltál, mint egy energizeer nyuszi. A vattacukorra csak megrázom a fejem.* - Tényleg nem. *Nekem nagyon édes volt. Mikor hirtelen bepörögsz, követem a tekinteted a panda felé, majd rád néztem és sóhajtottam egyet.* - Menj el a mosdó, szedd ki a hajadból a vattacukrot. 15 perc múlva itt találkozunk, oké? *Miután elmentél, odamentem a céllövöldéhez. Körbeérdeklődtem a panda miatt, persze mindenki úgy nézett rám, mintha valami marslakó lennék. A vége az lett, hogy meglőttem neked a pandát és mire visszaértél, már ott dekkoltam vele.* - Tessék. *Nyomom a kezedbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.07.06, 19:30 | Üzenet # 260 |
 Yaoista
| - Ohh hoppika.*Nevetek fel.* - Őőő oké.*Méregetlek gyanúsan, de elmegyek. Betömöm a fejembe a vattacukrot, majd rendbe szedem magam szerencsére sikerrel, majd amikor visszamegyek és meglátlak a pandával felragyognak a szemeim.* - Köszönöm... de édes.*Ölelem magamhoz és vissza tudom fogni magam, hogy ne vetődjek a nyakadba örömömbe.* - Kis pandának egy tesó.... tényleg te vagy a legjobb Seime..*Mosolygok édesen rád.* - Jöhet az óriáskerék?*Kérdezlek és be is állunk a sorba, amint rábólintasz. A pandát igen csak ölelem és még jobban mosolygok. Szerencsére hamar sorra kerülünk. Leteszem a pandát és kinézzek.* - De szép.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.07.06, 20:29 | Üzenet # 261 |
 Yaoista
| *Ahogy felragyognak a szemeid, ismét eleresztem egy féloldalas mosolyt.* - Egy nagy tesó. *Aranyos voltál, ahogy mondod, hogy én vagyok a legjobb.* - Jöhet. *Az óriás keréken csak nézlek, ahogy kifele bámulsz* - Az... *Simítok a tarkódra és magam felé fordtva az arcod hosszan megcsókollak és csak falom ajkaid.* - Édes vagy... *Suttogom ajkaidra és folyamatosan csókollak. Magamhoz ölellek és besimítok a fölsőd alá.* - Örülök, hogy jól érzed magad...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.07.06, 20:38 | Üzenet # 262 |
 Yaoista
| - Igen.*Mosolygok. Amikor fent a tarkómra simítasz rögtön oda fordulok és a csókodba belesóhajtok és rögtön viszonozom.* - Most már teljes randi.*Suttogom az ajkaid közé édesen.* - Te is.*Kuncogok és a kezeidre felsóhajtok jólesően.* - Ugye te is?*Kérdezlek és lenyomlak az ülésre és az öledbe mászok.* - Imádlak.*Csókollak meg vadul.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.07.07, 21:40 | Üzenet # 263 |
 Yaoista
| - Miért, csók nélkül nem lenne az? *Kérdezem, hiszen erre kíváncsi lettem.* - Nem, úgy értem a szád a vattacukortól... bár más értelemben is az vagy, de én nem vagyok. *Jegyzem meg, hiszen nem vagyok én édes.* - Igen, én is... *Ahogy az ölembe mászol, megmarkolom a feneked.* - Tudod... van körülbelül 20 percünk... *Suttogom ajkaidra és tovább csókollak, közben kigombolom a nadrágod és besimítva bejáratod kezdem simogatni.* - Mi fér bele szerinted...?
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.07.08, 01:02 | Üzenet # 264 |
 Yaoista
| - De az lenne, de így a legigazibb.*Mondom édesen. Amikor meg tudom, hogy mire mondtad, hogy édes vagyok elpirulok.* - Félreértettelek bocsika.*Nevetek fel zavartan.* - Akkor jó és te is bármit is mondasz.*Jegyzem meg vigyorogva.* - Akkor jó...*Mosolygok boldogan. A popsimra felnyögök halkan.* - Valóban?*Suttogom az ajkaid közé és az ujjadra felnyögök.* - Hmm nem is tudom.... talán egy kis sex is beleférne..*Harapok az ajkaidra és kibontva a nacid benyúlok az alsódba és a farkadra simítok.* - De bármi lehet... amit csak szeretnél..*Suttogom a füledbe, majd a nyakad kezdem csókolgatni és farkad simogatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.07.10, 22:28 | Üzenet # 265 |
 Yaoista
| - Kis bolondom. *Mosolyodom el kicsit.* - Nem vagyok. *Zárom le a témát. Nem volt ellenemre, hogy a nacimba matattál.* - Talán... megpróbáljuk belezsúfolni... *Suttogom és közben áttérek nyakadra én is és halkan sóhajtozok a simogatásodra. Nagyon óvatosan beléd tolom az ujjam és megkeresve gyönyörpontod izgatni kezdelek.* - Milyen érzékeny vagy...
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.07.11, 19:51 | Üzenet # 266 |
 Yaoista
| - Igen igen.*Mosolygok. Arra, hogy nem vagy édes csak mosolygok, mert szerintem az vagy sokszor, ahogyan most is, de nem akarom húzni most ezzel az agyad.* - Oké..*Vigyorgok és a nyakamra felnyögök. Oldalra döntöm a fejemet, majd amikor megérzem az ujjad kissé felszisszenek, de igen csak kellemetlen de ez is hamar elmúlik, mert nagyon gyengéd vagy és rögtön megtalálod a gyönyörpontom.* - Ahh miattad..... a nézésedtől is képes vagyok felizgulni.... soha senki nem volt rám még ilyen hatással mint te.*Mondom édesen és szabad kezemmel az arcodra simítok és igen szerelmesen megcsókollak. A testem már ennyitől lángol tőled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.07.12, 00:38 | Üzenet # 267 |
 Yaoista
| *Ahogy felszisszensz, rögtön finomabb válok. Nem akartam még véletlenül se fájdalmat okozni, így aztán gyönyörpontodra koncentrálok leginkább.* - Kis kanos... *Kuncogok halkan és másik kezemmel farkad kezdem simogatni és csókod is viszonozom természetesen. Egyre jobban kezdtem elengedni magam veled kapcsolatban.* - Milyen forró vagy már... *Suttogom a füledbe és megharapdálom a fülcimpád.* - Szeretnéd a farkam...? *Kérdezem és közben persze folyamatosan izgatlak és lassan még egy ujjam belédnyomom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.07.12, 00:48 | Üzenet # 268 |
 Yaoista
| - Miattad van...*Nyögök fel még jobban, amikor a farkam is simogatni kezded.* - Igen... egyre forróbb leszek.*Lehelem az ajkaid közé és a hangodtól kirázz a hideg. A kérdésedre rápillantok és igen búján nézzek rád.* - Igen szeretném.... most annyi időnk nincs..*Csókollak meg. Kihúzom az ujjaid és lassan ráülök a farkadra, amire picit fájdalmasan felnyögök.* - Ahhh olyan nagy..*Fogadom magamba és hozzád bújok.* - Olyan jól esik.... hogy ennyire gyengéd vagy velem...*Suttogom füledbe és most én nyalok bele.* - Nekem van a legjobb pasim világon.*Mondom édesen és megcsókolva mozogni kezdek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.07.12, 13:39 | Üzenet # 269 |
 Yaoista
| - Tudom. *Közlöm egósan, mondjuk tényleg nem voltam nagyon szerény. Ahogy közlöd, hogy akarod, nem volt meglepő.* - Tudom. *Meglepődtem, ahogy beleültél farkamba, de hagytam magam.* - Óvatosan... *Szólok rád, nem akartam, hogy fájjon.* - Ez a normális... *Ölellek magamhoz és a feneked markolászom. Segítelek a mozgásban, de nagyon vigyáztam rád.* - Bolond... *Suttogom ajkaidra és szenvedélyesen falom ajkaid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.07.12, 13:57 | Üzenet # 270 |
 Yaoista
| *Vigyorgok rajtad.* - Ahh óvatos vagyok..*Nyögöm és csak elmosolyodom.* - Igen ez...*Bújok még jobban.* - De így van..*Mosolygok és egyre jobban csókollak. A felsőd alá simítva a hátad kezdem karmolászni és hevesebben mozgok, majd hirtelen megállok.* - Tegyük izgalmasabbá.*Lemászok rólad és felállva odamegyek az ablakos részhez.* - Gyere csődöröm...*Nézzek rád kéjesen és a fenekemre csapok. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.07.14, 22:26 | Üzenet # 271 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Mondom halkan. Felmorranok halkan a karmolásra, nagyon jól esett.* - Mire gondolsz? *Nézek utánad, majd eleresztettem egy féloldalas mosolyt. Felálltam és a farkam a fenekedhez dörzsöltem. Kivettem két kotont a zsebemből, az egyiket felhúztam magamra, a másikat rád, bár rád kicsit nagy volt, de a célnak megfelelt, hogy ne koszoljunk össze mindent.* - Így akkor mehetsz el, amikor csak akarsz. *Suttogom füledbe és lassan tövig beléd csúszok, majd mozogni kezdek. Végig gyönyörpontodra koncentrálok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.07.15, 13:36 | Üzenet # 272 |
 Yaoista
| *Nem mondok semmit, hiszen a tettem magáért beszél.* - Imádom a mosolyod.*Mondom édesen, majd már csak arra felnyögök, hogy a farkad a fenekemhez dörgölöd. A koton meglep elsőre, majd csak elmosolyodom.* - Milyen figyelmes vagy és felkészült kis perverz.*Kuncogok és bár jobban szeretem óvszer nélkül, azért most így kényelmesebb.* - Meg amíg az idő engedi..*Vigyorgok, majd amikor belém jössz hangosan felnyögök.* - Ahh édesem...*Jobban kinyomom a fenekem és mozogni kezdek veled együtt. Hátranyúlok és vadul megcsókollak.* - Isteni vagy.*Lehelem az ajkaid közé és farkadra szorítok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.07.15, 22:11 | Üzenet # 273 |
 Yaoista
| - Csak véletlen, mindig van nálam. *Jegyzem meg mellékesen, hiszen nem azért készültem, mert most szexelni akartam volna veled, de egyszerűen megkívántalak.* - Igen... *Nyögésed nagyon jó jelnek veszem. Ahogy kinyomod a feneked, megragadom a csípőd és kicsit erősebben kezdtem benned mozogni, főleg, ahogy te is. Csókod szenvedélyesen viszonozom és mélyebbre hatolok.* - És még én vagyok perverz... *Nyalok végig nyakadon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.07.16, 11:55 | Üzenet # 274 |
 Yaoista
| - Értem..*Bólintok. Ahogyan jobban mozogni kezdesz a hangom is kéjesebb lesz.* - Ahhh én sose mondtam..... hogy nem vagyok perverz..*Vigyorgok. Az egyik lábam felteszem az ülésre, hogy még mélyebbre belém tudj hatolni.* - Ahhh még soha senkivel.... nem sexeltem óriáskeréken.*Nyögöm édesen és ismét megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.07.16, 12:15 | Üzenet # 275 |
 Yaoista
| - Jogos... *Mosolyodom el én is. Ahogy felemeled a lábad, végigsimítok a combodon és vettem a kérést, még mélyebbre mentem.* - Hát... én se. *Az már biztos. Még vidámparkba se jöttem senkivel. Ebben teljesen egyedülálló voltál. Előresimítva farkadra fogok és ott is izgatni kezdelek. Éreztem, hogy erősen szorítasz és magamban csak mosolyogtam. Ajkaidról áttértem nyakadra és szívogatni, harapdálni kezdtem.* - Csak aztán nehogy ne tudj járni... *Suttogom a füledbe.*
|
|
| |