Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.07.16, 12:25 | Üzenet # 276 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *A testünk már most nagyon összepasszolt, tudtad jól, hogy mi kell nekem és mondanom se kellett. Egyre hangosabb nyögök és a levegő is egyre fülledtebb. Amikor még a farkam is simogattad, hát készen vagyok. A nyakam oldalra döntöm, hogy jobban hozzáférj.* - Ahh meg lehet... de megéri.... meg bírni fogom.... mert még sok minden van hátra....*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.07.16, 13:00 | Üzenet # 277 |
 Yaoista
| *Nagyon erotikus volt a hangod és a légkör is.* - Kis... bolondom... *Azért nekem is akadozott a levegőm és egyre jobban mozogtam benned. Egyre nehezebben fogtam magam vissza, ha rólad volt szó. Szabad kezemmel mellkasodra simítottam a fölsőd alatt. Elkezdem morzsolgatni az egyik mellbimbód, közben természetesen tovább mozgok benned. Folyamatosan gyönyörpontod dörzsölöm.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.07.16, 13:45 | Üzenet # 278 |
 Yaoista
| - Ahh igen a tiéd.*Mosolygok.* - Ahh annyira jó vagy..... tényleg kikészítesz.... imádlak..*Nyögöm kéjesen és amennyire tudlak én is simogatlak és folyton mozgok és többször is farkadra szorítok.* - Ahhh nem fogom bírni...*Nyögöm és egy hangosabb nyögéssel elélvezzek.* - Nagyon érzékenyé teszel.*Lihegem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.07.16, 13:56 | Üzenet # 279 |
 Yaoista
| - Te is engem... *Suttogom és már azért én is kezdek a határomon lenni, mert hát nagyon kis ügyes voltál, lehetett érezni, hogy van gyakorlatod.* - Én se... *Egy halk morranással veled egyszerre elélvezek.* - Szerintem te mindig érzékeny voltál... *Húzódok ki belőled. Veszek elő zsepit és megtörölgetlek a gumit is leveszem rólad és a farkad is megtörölgetem, majd magamat intézem el.* - Na, a macid be lett vezetve a felnőttek világába. *Jegyzem meg kicsit mosolyogva és adtam még egy csókot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.07.16, 14:10 | Üzenet # 280 |
 Yaoista
| - De mellette főleg.*Motyogom. Hagyom, hogy letörölj meg rendbe szedj.* - Ehh na igen elég hamar túl esett rajta.*Nevetek fel és a csókod viszonozom, majd egy kicsit még letudunk ülni és az öledbe kötök ki és úgy bújok.* - Sose voltam ilyen boldog, mint veled.*Suttogom és igen csak mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.07.16, 18:08 | Üzenet # 281 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam rajtad, kis édes voltál.* - Legalább tudja, hogy mi vár rá. *Puszillak meg. Ahogy az ölembe ülsz, átkarollak és finoman simogatlak.* - Aranyos vagy...*Cirógatlak finoman és néha adok egy puszit.* - Örülök neki, ha boldog vagy. *Tényleg szerettem volna, ha jól érzed magad. Egész végig azt csináltuk, amit csak szerettél volna. Én szépen tűrtem mindent, amire csak felrángattál. A randi végén megszólalt a csipogóm, amit sose szerettem, ha megszólal.* - Gáz van. *Mondom, de már a kocsiban ültünk és mentünk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.07.18, 14:17 | Üzenet # 282 |
 Yaoista
| - Jogos.*Nevetek fel.* - Köszi.*Mosolygok édesen.* - A legboldogabb.*Csókollak meg. Nagyon jól elvagyunk annyira jó veled minden és minden remek lenne, ha nem szólal meg a csipogód, amitől mindig nagyon megijedek, hiszen Igor csak akkor nyomja, ha végszükséges. Rögtön odamegyünk és én teszem azt, amit Igor mond. Nagyon izgulok értük és amikor telefonálnak, hogy vége és vigyem Nicket haza megnyugszom nagyjából. Ház előtt várok, hátha Nick még se akar egyedül lenni. Amikor te megjelensz és még válaszolom se várod meg rossz, de ismerlek és érzem történt még valami Igornál. Írok neki egy üzenetet, hogy csak ügyesen és mindig számíthat rám, majd elküldve elmegyek hozzád. Amikor kinyitod az ajtót rögtön a nyakadba borulok.* - Annyira aggódtam.*Ölelek szorosan, majd elengedve elkezdelek vizslatni.* - Nem sérültél meg?*Kérdezlek aggódva, majd kapcsolok.* - Bocsi... nem zavarok? Ezzel kellett volna kezdenem.*Motyogom zavartan és ha kell elmegyek még ha nem is akarok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.07.20, 00:33 | Üzenet # 283 |
 Yaoista
| *Nem lepődök meg, hogy a nyakamba kötsz ki, de rád hagyom. Nem ölellek át, de el sem löklek.*- Nem. *Válaszolok röviden, pedig azért veled ennél bőbeszédűbb szoktam lenni.* - Nem. *Állok félre és beengedlek. Nem mondok semmit, csak előveszek egy cigit és rágyújtok. Bemegyek a nappaliba és öntök magamnak piát.*- Kérsz? *Kérdezem és beleiszok, de nagyon dühösen nézek ki, robbanni tudtam volna a dühtől. Mikor odajössz, elkapom a karod és magamhoz rántalak, majd megcsókollak, de nem olyan finoman, mint szoktalak, hanem már szinte durván.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.07.22, 11:55 | Üzenet # 284 |
 Yaoista
| *Rosszul esik a viselkedésed, de nem mondok semmit.* - Köszi.*Megyek be és leveszem cipőmet.* - Nem, köszönöm.*Most rá se gyújtok. Nem akarok kérdezni, amíg nem mondasz semmit, de látszik, hogy mindjárt robbansz és rég voltál ki ennyire. Odalépek és ahogyan magadhoz rántasz kicsit felszisszenek mert durván teszed és a csókod is, de viszonozom. Furcsa téged így csókolni, de tudom, hogy most erre van szükség.* - Csinálj amit csak akarsz velem.*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.07.22, 22:19 | Üzenet # 285 |
 Yaoista
| - Nem akarok most semmit. *Tollak el téged, de nem bántóan. Leültem a kanapéra és tovább iszok és cigizek.* - Hibát követ el. *Közlöm végül.* - Nem normális... majdnem meghalt egy hülye kis tacskó miatt. *Dühöngök és közben iszok és cigizek.* - Hagynia kellett volna meghalnia... *Utalok Nickre.* - Gyenge... *Morgom dühösen. Megittam a piát és a cigit is elszívtam. Végül a dühöm és a feszültség győzött, és elkapva behúztalak a hálóba, majd elkapva az állad ismét durván csókollak. Fel se fogtam igazán, túl dühös voltam. Leszedtem a fölsőd, ledobtam a sajátom és lenyomtalak az ágyra. Föléd térdeltem és lehúztam a sliccem.*- Szopj le...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.07.23, 01:12 | Üzenet # 286 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok megértően. Én is rágyújtok végül és leülök, de nem közvetlenül melléd.* - Hibát?*Vonom fel a szemöldököm, majd megértem, ahogyan folytatod.* - Nem értek veled egyet és nem tacskó.*Jegyzem meg mellékesen és már értem a kiakadásod okát még a teljes részletek nélkül is.* - Én is így tettem volna Igor helyébe.*Mondom komolyan, de többet nem mondok, mert nem akarok veled összeveszni és felidegelni. Te sose kedvelt Nicket és másként nézel rá, amit részben megértek vagyis, hogy félted Igort, de szerintem túlzásba esel.* - Nem az, ha az lenne már rég nem lenne Igor mellett.*Nem egyszer ment neki és annyit tudott az elejétől, hogy Igor nem átlagos. Én is elszívom a cigit, mire te, de az meglep, hogy a hálóba rángatsz, ami ellen nem tiltakozom. A csókod viszonozom és továbbra is hagyom magam, de ahogyan közlöd, hogy szopjalak le és felém térdelsz, azért meglep. Olyan rideg vagy velem, mint régen, amíg nem voltunk együtt. Tudtam jól, hogy ez nem ellen szól és tényleg szeretem volna, ha lehiggadsz és ha ez a ára én mindent megteszek neked. Semmit nem mondok csak előveszem a farkad és tövig nyelve rögtön szopni kezdelek. Most tudom, hogy ezt a sexet én nem igen fogom élvezni, de érted megéri.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.07.23, 11:05 | Üzenet # 287 |
 Yaoista
| *Válaszként csak morogtam neked. Ahogy szopni kezdtél minden teketória nélkül, sóhajtottam egy nagyot. Ugyan tényleg nem akartam durva lenni veled, de mozgatni kezdtem a csípőm. Ideges és feszült voltam. Mikor meguntam kihúztam a farkam, majd levetkőztem és téged is levetkőztettelek meztelenre. Nem teketóriáztam, rögtön beléd nyomtam 3 ujjam és pár durvább mozdulat után már a farkam kaptad meg. Nem volt bennem semmi gyengédség. Csak megdugtalak. Semmi érzelmet nem mutattam, még annyit sem, mint máskor. Végül elmegyek benned és kihúzódom, majd az csak az ágy szélén ülök és cigizek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.07.23, 11:14 | Üzenet # 288 |
 Yaoista
| *Nem zavart, hogy mozgatod a csípőd, mert ez amúgy se zavarna, de én most ettől nem izgulok fel. Amikor levetkőzöl és engem is segítek és meglepnek az ujjaid, mert erre se számítottam, hanem rögtön a farkadra. Semmit se élveztem az egészből és fájt is, de inkább kellemetlen volt. Én fel se izgulok a testem alig reagál rám, de neked rásegítettem, hogy úgymond jobb legyen. Amikor elmész picit fekszek, majd felkelek az ágyból és kimegyek, majd egy itallal jövök vissza, amit a kezedbe nyomok.* - Lefürdök.*Adok egy puszit a fejedre, majd kimegyek a mosdóba. Tényleg nem haragudtam rád egyáltalán és reméltem picit lenyugodtál. Amikor végzek a törülközőt a derekamra terítem, majd visszamegyek és leülök melléd és rágyújtok én is, de nem beszélek, hogy azzal se zavarjalak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.07.23, 11:24 | Üzenet # 289 |
 Yaoista
| *Meglepődök az italon, de elveszem és utánad néztem. Elkortyolgattam és szívtam a cigit, majd lassan leesett, hogy mit is műveltem most veled. Elnyomtam a csikket és leraktam a poharat. Rettentő gyengéden az arcodra simítottam, majd odahúztalak magamhoz.* - Annyira sajnálom... *Suttogom és magamhoz szorítalak.* - Ne haragudj... nem lett volna szabad... sajnálom... *Kérek tőled folyamatosan bocsánatot, hiszen eszem ágába nem volt bántani téged. Gyöngéden ölellek, de annál erőteljesebben, bűntudatom volt. Nem lett volna szabad rajtad levezetnem az ideget,*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.07.23, 11:33 | Üzenet # 290 |
 Yaoista
| *Amikor az arcomra simítasz rögtön elmosolyodom és tudom lenyugodtál legalábbis most. Elnyomom a cigit és hozzád bújok.* - Édesem nincsen semmi baj, nem haragszom. Tudom, hogy nem ellenem szólt és én csak örülök, ha segíthettem.*Suttogom és így is gondolom.* - Nincs baj Seime.*Kicsit eltollak, majd megcsókollak.* - Ne marjon a bűntudat, mert nincs miért.*Bújok vissza.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.07.24, 00:10 | Üzenet # 291 |
 Yaoista
| *Csókod viszonozom, de rettentő finoman és lágyan.* - Azért had érezzem már magam szarul, hogy így bántam veled... *Jegyzem meg halkan, majd ledöntelek az ágyra és végigsimítok oldaladon.* - Kárpótollak... *Suttogom füledbe. Habár kész vagyok, még se akartam így bánni veled. Finoman csókolgatni kezdem nyakad, majd végig simítok oldaladon, le egészen farkadig és simogatni kezdem. Nem akartam újra betenni, de szerettem volna, ha te is elélvezel azért.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.07.24, 13:59 | Üzenet # 292 |
 Yaoista
| *Nagyon jól esik a csókod, azért ezt persze, hogy jobban szeretem, mint a durva csókod.* - Ezen nem fogunk összeveszni, csak szeretném, hogy tud én nem haragszom.*Mosolygok rád. Meglep, hogy eldöntesz az ágyon és amit mondasz.* - Nem szükségem.*Suttogom és persze már jólesően kezdek sóhajtozni és nyögdécselni, de mégis kezedre fogok és elveszem a farkamtól.* - Elég Seime erre tényleg nincs szükség.*Csókollak meg.* - Vidámparkba jól éreztem magam.*Suttogom az ajkaid közé, majd finoman eltollak és kimászok az ágyból.* - Ne értsél félre kívánlak, de nem kell most az előbbi miatt csinálnod.*Mondom és felveszem az alsóm.* - Mi lenne, ha csinálnék egy fürdőt és utána megmasszíroználak, majd lefeküdnél. Hosszú nap volt és már a vidámparkba is leszívtalak.*Kuncogok és próbálom oldani a hangulatot. Leülök melléd és az arcodra simítok.* - Bár pontosan nem tudom mi történt de nekem bármit elmondhatsz és számíthatsz rám, remélem tudod.*Mondom kedvesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.07.24, 23:24 | Üzenet # 293 |
 Yaoista
| - Rendben. *Mondom halkan.* - De én szeretném. *Kényeztetlek tovább egészen addig, míg le nem állítasz.Nem csak az előbbi miatt csináltam volna, szerettelek volna kicsit kényeztetni, de mivel elutasítottál, nem másztam rád, visszavonulót fújtam. Végighallgatlak, majd adok egy puszit.*- Csak lezuhanyzok. *Cirógatom meg az arcod.* - Csak annyi történt, amit mondtam. *Közlöm veled és elmegyek lezuhanyozni. Miután végeztem visszajöttem hozzád és elfekszek, majd magamhoz húzlak és lehunytam a szemem, de nem aludtam.* - Örülök, hogy te nem voltál bent. *Mondom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.07.25, 11:32 | Üzenet # 294 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok.* - Jó.*Mondom és elfekszek. Amikor visszajössz és odahúzol rögtön bújok.* - Én pedig, hogy épp bőrről megúsztátok. Mindig is nagyon izgulni szoktam, most meg már főleg.*Suttogom és kicsit megremegek. Nem bírnám ki, ha te nem lennél.* - Olyan jó, hogy itt lehetek köszönöm.*Suttogom és még jobban bújok.* - Leszámítva a balhét, olyan szép volt ez a nap és tudod még jobban beléd szerettem.*Vallom be.* - Most már Seime nap lesz.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.07.25, 22:38 | Üzenet # 295 |
 Yaoista
| - Vigyázok magamra és a főnökre is. *Cirógatlak és adok egy puszit a homlokodra.* - Mondtam már... akkor jössz, amikor akarsz... *Mondom kedvesen.* - Kis bolondom. *Mosolyodom el kicsit és adok egy finom csókot.* - Akkor... mi lenne, ha holnap pihennénk?*Kérdezem és kisöpröm a hajad az arcodból. Tényleg bántam, hogy úgy bántam veled.* - Van egy ötletem, de az meglepetés akkor.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.07.26, 13:12 | Üzenet # 296 |
 Yaoista
| - Tudom, de értesz.*Suttogom. Tisztában vagyok vele, hogy erős és ügyes vagy és a legjobb vagyis számomra, de akkor se vagy halhatatlan, de erre most nem akarok gondolni.* - Igen tudom, csak olyan ideges voltál és nem akartalak zavarni, de örülök, hogy így gondolod.*Mosolyodom el.* - Még hihetetlen, hogy együtt vagyunk.*Vallom be édesen.* - Igen az.*Kuncogok és a csókod viszonozom.* - Ahogy gondolod, nincsenek nagy igényeid.*Pimaszkodom.* - Ez izgin hangzik már várom.*Csókollak meg igen hosszasan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.07.27, 21:18 | Üzenet # 297 |
 Yaoista
| - Igen, értelek. *Puszilom meg buksid, nagyon cuki tudsz lenni ilyenkor.* - Akkor is járunk, ha ideges vagyok, nem? A kettőnek nincs köze egymáshoz. *Legalábbis ez volt az én álláspontom.* - Ideje, hogy elhidd. Nem fogom folyton ismételni magam kicsim. *Simítok végig arcodon.* - Hát... nincsenek. *Ismerem be. Csókod viszonozom és átfordulva veled, föléd kerülök. Elgondolkoztam, hogy én ezt megtettem volna-e érted, mint amit Igor Nickért, és be kellett ismernem, hogy én is ezt csináltam volna. Fejem a mellkasodra teszem és finoman cirógatom oldalad.* - Holnap bocsánatot kell kérnem részben...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.07.27, 21:31 | Üzenet # 298 |
 Yaoista
| - Igen akkor is.*Bólintok és picit el is pirulok, ahogyan mondod, hogy járunk na meg a kicsimre.* - Igen tudom nem kell.*Simítom az arcom a kezdve és csak úgy mosolygok, hogy csak na.* - Nekem sincsenek olyan nagyok csak elég gyerekesek inkább.*Kuncogok. Magamhoz ölellek amikor felém kerülsz és kicsit meglepsz, ahogyan elfekszel.* - Akkor tégy így.*Suttogom és nem kérdezem meg miért, ha akarod elmondod. Finoman cirógatni kezdelek én is.* - Jó lesz a holnap, de gondolom Diabloval lesz egy találkozó.*Jut eszembe.* - De utána lehetünk együtt meg előtte is.*Mosolygok és a hajaddal kezdek szórakozni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.07.27, 22:02 | Üzenet # 299 |
 Yaoista
| - Olyan Sergejesek. *Mondom kedvesen. Jó volt így pihenni kicsit, meglepődtem, hogy ennyire megnyugtat a közelséged.* - Igen, bizonyára lesz. *Sóhajtok egyet halkan.* - Több szempontból is. *Teszem hozzá.* - Mivel az ötletem olyan, amihez elég sokat kell utazni, mi lenne, ha ott éjszakáznánk? Vagy akár maradnánk pár napot. Most a főnk is higgadt lesz, nem hiszem, hogy bármi lesz most. *Javaslom, jó lett volna kicsit kikapcsolódni és pihenni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.07.27, 22:07 | Üzenet # 300 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Kuncogok.* - Több szempontból is? Mire gondolsz? A balhé meg hogy tudja a Nick, hogy kik vagyunk?*Kérdezlek, majd ahogyan folytatod egyre izgatottabb vagyok.* - Elutazni mi ketten? Igen igen igen menni szeretnék jujjj és hova megyünk és mit kell vinnem?*Pörgök fel.*
|
|
| |