2025.07.20, Vasárnap, 20:07
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.07.27, 22:20 | Üzenet # 301
Yaoista
- Nem a legkedvesebben beszéltem vele és nem voltam vele igazságos. *Vallom be őszintén.* - Azt mondtam, hogy egy idióta azért, amit Nickért tett, hogy az életével játszott miatta... *Suttogom, érezhetően már megbántam.* - Hmm... vékony, lenge holmit és fürdőnadrágot. *Nem hittem, hogy ennyire bepörögsz egy ilyen apróságtól.* - Meg belőled kiindulva egy úszógumi se árt. *Viccelődök kicsit.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.07.27, 22:27 | Üzenet # 302
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Értem, de csak a félelem és a düh beszélt belőled és Igor megfogja érteni főleg, hogy aztán ő is tud barom lenni sőt ő a fő idióta majom.*Jegyzem meg.:D* - Hmm jól hangzik.*Mosolygok.* - Kis mocsok.*Kuncogok.* - De am van macis és viszem a pandáimat is, mert szegények sírnának, ha itt maradnának.*Vigyorgok.* - Már nagyon várom, én még sose utaztam el így senkivel.*Motyogom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.07.27, 23:02 | Üzenet # 303
Yaoista
- Van, amit komolyan mondtam neki, például hogy szakítania kéne vele. *Nem vicceltem vele, továbbra is veszélynek tekintettem Nicket. A mocsokra csak elmosolyodtam.* - Nem lepődtem meg azt hiszem. Az lett volna furcsa, ha állatkert nélkül megyünk. *Nem rosszból mondtam, csak rájöttem, hogy ez hozzád tartozik.* - Hm, akkor épp ideje. *Adok egy puszit a mellkasodra és visszafektetem a fejem. Nagyon élveztem, ahogy birizgáltad a hajam.* - Nem nyomlak...?

MioDátum: Vasárnap, 2014.07.27, 23:07 | Üzenet # 304
Yaoista
- Nem fog vele és szerintem neked se kéne mondanod, nem lenne jó, ha veszekednétek.*Jegyzem meg, na meg én örültem nekik.* - Pontosan ott már gond lenne.*Kuncogok és nem veszem sértésnek.* - Igen itt.*Bólintok és a puszin csak elmosolyodom.* - Nem, de ha nyomnál se érdekelne.*Mosolyok tovább.* - Olyan jó így, nagyon szeretek veled lenni.

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.07.27, 23:34 | Üzenet # 305
Yaoista
- Már túl vagyunk rajta. Figyelj, tudom, hogy milyen ez az egész... én ezért szakítottam az exemmel, pedig tényleg szerettem. De sem neki, sem Nicknek nem való ez a világ. *Mondom komolyan.* - Akkor nagy baj lenne. *Mosolyodom el.* - Remélem tetszeni fog. *Cirógatlak persze folyamatosan.* - Igazából engem se, csak fészkelődnék, hogy ne nyomjalak. *Jegyzem meg, de mosolyogva.* - Örülök neki... *Nekem még mindig kicsit Igoron járt az eszem.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.07.27, 23:40 | Üzenet # 306
Yaoista
- Akkor a későbbiekben.*Jegyzem meg viszont, ahogyan mondod az exed, annak nem örülök. Nem szeretek róla hallani és bár én kértem, hogy mesélj róla, már nem érdekelt, de abban biztos voltam, hogy ő maga volt a tökély.* - Valóban, de akkor is egymást akarják.*Mondom.* - Igen az.*Mosolygok még mindig, de az exed most a fejembe van.* - Figyelmes vagy.*Mondom és tovább cirógatlak.* - Nem itt jársz...*Suttogom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.07.28, 00:09 | Üzenet # 307
Yaoista
- Igyekszem... *Mondom halkan, de azt tudhattad, milyen csökönyös szamár tudok én is és Igor is lenni.* - Én csak féltem a főnököt... így is elég veszélynek van kitéve... *Ez amolyan bátyusos megszólalás volt, még a hangnememen is érezni lehetett, Csak csöndben hallgatok, majd felemelkedem rólad, hogy meg tudjalak csókolni.* - Sajnálom, a főnökön jár az eszem... *Gondoltam azt hiszed az exem.* - Pedig rajtad kéne, sajnálom... ma nem vagyok formában. *Fekszek vissza és magamhoz ölellek jobban.*

MioDátum: Hétfő, 2014.07.28, 00:17 | Üzenet # 308
Yaoista
- Tudom.*Mosolygok.* - Én is féltem és téged is megértelek Seime, de ha ellenséges vagy csak ártasz a kapcsolatotoknak. Legalább egy esélyt adj Nicknek és ennek a kapcsolatnak és rajta tartod úgyis szemed.*Ideális megoldás lenne és Igorral se morognátok annyira egymásra.* - Tudom jól, hogy szereted és nagyon fontos neked.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - Akkor jó.*Motyogom.* - Ne viccelj semmi baj, nem járhat mindig rajtam az agyad meg itt vagy velem és ez is elég.*Odahajolva adok egy puszit fejedre.* - Próbálj pihenni és kikapcsolni.*Cirógatlak tovább. Még nem láttalak ilyenek, de egyben örülök is, hogy nem játszod a keményemet előttem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.07.28, 00:34 | Üzenet # 309
Yaoista
- Lehet igazad van... *Morgom halkan, nem tetszett az ötlet.* - Olyan, mintha az öcsém lenne... *Nekem is ők voltak a családom, akárcsak neked.* - De mikor itt vagy, rajtad kéne... *Tényleg sajnáltam, hogy most ilyen vagyok veled, pedig szinte mindig próbállak boldoggá tenni.* - Pihenek... egy kényelmes kispárnán... *Az, hogy nem makacsoltam be magam előtted, annyit jelentett, hogy kezdtelek igazán közel engedni magamhoz. Ezt az oldalam nem sok mindenki láthatja, de te köztük vagy, ami nagyon sokat jelent.*

MioDátum: Hétfő, 2014.07.28, 00:44 | Üzenet # 310
Yaoista
- Néha előfordul és ha meg morogni akarsz én meghallgatlak.*Mosolygok.* - Tudom kicsim.*Tényleg hatalmas szíved van még ha nem is akarod belátni.* - Komolyan most te vagy a bolond.*Csóválom a fejemet.* - Hidd el jó így...*Így is gondolom.* - Nem is találsz jobb párnát.*Kuncogok édesen. Tényleg sokat jelent, hogy egyre közelebb engedsz magadhoz.* - Néha neked se árt lazítani, már azért egész jól haladsz, na de majd én segítek.*Mosolygok és persze folyton simogatlak.* - Igor nálad jobb bátyust nem is találhatna és hidd el ezt ő is tudja jól, de majd beszélek a hülye fejével, amikor kell.*Vigyorgok, de komolyan gondolom.* - Viszont olyan jó volt a reggeli nem? Mindenki jókedvű és vidám. Mikor láttad ilyen boldognak Igort vagy Diablot?*Kérdezlek. Nem akartam kötekedni, de ez részben Nicknek tudható be.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.07.28, 21:55 | Üzenet # 311
Yaoista
- Nem is morgok. *Morgom, de azért jól esett, amit mondtál. Egyre inkább éreztem, hogy működik köztünk a dolog.* - Néha én is lehetek. *Mondom halkan.* - Nem is állt szándékomba másikat keresni. *Simogatom oldalad.* - Édes vagy. *Mosolyodom kicsit el.* - Valóban jó volt... *Ismerem be halkan.* - Mikor még élt az asszonyom. *Ismerem be. Utoljára akkor láttam a főnököt ilyen felszabadultnak és a nagyfőnököt ennyire nyugodtnak.* - Te is jól érezte magad láthatón. *Pusziltalak meg.*

MioDátum: Kedd, 2014.07.29, 11:46 | Üzenet # 312
Yaoista
- Persze, hogy nem kis morgós mackóm.*Kuncogok.* - Amikor csak akarsz, na meg hát velem jársz szóval nagy bolond vagy.*Nevetek fel édesen.* - Akkor jó.*Mosolyodom el, azért jó, hogy megerősíted, nem mintha azt hinném el akarsz hagyni, de jó hallani mégis csak.* - Kezdem úgy érezni, hogy cukorból vagyok.*Kuncogok.* - Na látod.*Mondom arra, hogy tényleg jó volt meg, hogy mikor.* - Az pedig régen volt. Tényleg rendkívüli lehetett, sajnálom, hogy nem ismerhetem meg személyesen.*Suttogom, majd csak elmosolyodom.* - Igen, mert mindig szeretem, amikor együtt van a család és ezt fokozta, hogy mindenki milyen jól érezte magát és veled járok, hát hogy ne lettem volna jókedvű? Én vagyok a világ legboldogabb embere.*Igen boldogan mondom és így is gondolom.* - Te is jól érezted magad még Nick ellenére is, nem?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.07.29, 22:59 | Üzenet # 313
Yaoista
- Vicces vagy. *Morgom még azért.* - Ez igaz. *Értek veled egyet, de kicsit mosolygok. Tudom, hogy nem vagy biztos magadban. Kicsit megemelkedek és végignyalok egyik mellbimbódon.* - Nem, még nem vagy cukorból. *Adok egy puszit is, majd visszafekszek.* - Nagyon rég... 10 év eltelt azóta. *Gondoltam bele. Olyan szomorú volt. Nekem is hiányzott, anyám helyett anyám volt.* - Igaz, semmi okod nem volt, hogy ne légy boldog. *Mosolygok.* - Igen, de jobb lett volna nem ott találkozni vele. *Vallom be őszintén. Tudtam, hogy mennyire komoly a dolog, ha a főnök elhozta Nicket a házba.* - Nem kellett volna még elvinnie... *Suttogom.* - túlságosan beleéli magát a főnök... *Csak az aggodalom beszélt belőlem.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.07.31, 11:31 | Üzenet # 314
Yaoista
- Tudom, bár nem viccnek szántam.*Kuncogok.* - Na látod.*Mosolygok, ami nyögésbe megy át elég hirtelen ért.* - Hülye.*Motyogom.* - Az tényleg rég volt.*Suttogom. Tudtam jól, hogy te is mennyire szeretted vagyis még mindig szereted.* - Na ugye.*Mosolyodom el.* - De elhozta Seime. Én megértelek téged, de Igort még inkább. Igorral nagyon hasonlítunk abban, hogy az érzelmek irányítanak minket és nem a józan eszünk főleg ilyen esetekbe.*Mondom és tovább cirógatlak.* - Én örülök Igornak. Nick jó hatással van rá.*Mondom komolyabban, majd picit elhallgatok.* - Seime te is boldog vagy?

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.07.31, 21:48 | Üzenet # 315
Yaoista
- Most miért? csak megbizonyosodtam arról, hogy cukorból vagy-e. *Közlöm veled, hiszen csak ennyi történt.* - Lehet jobb lenne, ha a józan eszetekre is hallgatnátok... *Közlöm veled, bár nem bántásból.* - Igornak főleg fel kéne fogni, hogy ő van a leginkább veszélybe. *Mondom halkan.* - Az igaz, hogy jó hatással van rá... de rossz hatással is. *Sebezhető lett nagyon. Kérdéseden meglepődtem, nem is kicsit. Elhallgattam pár percre végül felemelkedtem rólad és szenvedélyesen megcsókoltalak.* - Igen, boldog vagyok. *Bár igaz, nálam nem úgy nyílvnult meg, mint nálad.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.07.31, 22:00 | Üzenet # 316
Yaoista
- Igen csak még a végén felizgatsz.*Közlöm édesen.* - Neked meg néha ha nem az eszedre hallgatnál.*Jegyzem meg de én se sértésből.* - Igen meg lehet, de legalább boldog és lenyugodott ezeket se felejtsd el.*Mondom. Amikor elhallgatsz és se szólalok meg, majd amikor megcsókolsz ugyanolyan szenvedéllyel viszonozom.* - Olyan jó ezt hallani és bocsi, hogy ilyen problémás vagyok.*Nevetek zavartan és most én csókollak meg.* - Annyira várom már a holnapot csak mi ketten leszünk és ott is alszunk ez annyira izgis.*Kezdek felpörögni.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.07.31, 23:29 | Üzenet # 317
Yaoista
- És te most nem szeretnéd, tényleg. Sajnálom. *Puszillak meg.* - Ha nem kontrollálnám magam, félek, hogy bántanék valakit. *Vallom be neked őszintén.* - Nem vagyok benne biztos, hogy ez a nyugalom sokáig fog tartani. *Édes volt a csókod, mint mindig.* - Nem vagy problémás. *Csókod viszonozom és visszafekszek megint. Gondterhelt voltam nagyon.* - Akár maradhatunk is pár napot. *Mondom halkan.* - Persze csak akkor, ha a főnök és a nagyfőnök elenged. *Nekem még mindig a munka volt az első.*

MioDátum: Csütörtök, 2014.07.31, 23:35 | Üzenet # 318
Yaoista
- Lehet már másként gondolom és nem kell sajnálod.*Mosolygok.* - Nem gondoltam, hogy ilyen gondolataid vannak.*Tényleg meglepett.* - Remélem nem lesz igazad.*Sóhajtok fel, többet már nem tudok neked mondani, hiszen más véleményen vagyunk.* - Köszi.*Mosolygok.*  - Te mondtad, hogy ott éjszakázhatnánk.*Motyogom kicsit már szomorkásan, mert megint a munka.* - Persze, csak akkor. Nekem az is jó, ha együtt vagyunk.*Tényleg így gondoltam, de azért jó lenne kicsit messze lenne és csak egymással foglalkozni.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2014.07.31, 23:50 | Üzenet # 319
Yaoista
- Akkor lehet még kísérletezgetek. *Mondom és finoman végigsimítottam egy érzékenyebb területeden.* - Jobb lenne, ha én is tombolnék mindenen, mint a főnök? *Kérdezek vissza.* - Gondolj bele... lehet már rég megöltelek volna, ha nem fognám vissza magam. *És ezt most komolyan mondtam.* - Valakinek muszáj észnél lenni. *Fejezem be, majd elmosolyodom rajtad kicsit.* - Sergej, azt mondtam, a több napot kell megkérdezni. Egyet biztos ott alszunk. *Nem szerettem, ha motyogsz, vagy elkedvetlenedsz.*

MioDátum: Péntek, 2014.08.01, 00:00 | Üzenet # 320
Yaoista
- Oké.*Kuncogok és felsóhajtok a simogatásra.* - Nem lenne jobb és nem minden esetbe mondom, csak néha.*Felelem, de a folytatásra megremegek kicsit főleg, hogy eszembe jut, hogy parancsra megölnél vagyis ezt mondtad múltkor és azóta csak pár nap telt el, mégis többnek tűnik.* - Jó értem, ne is beszéljünk erről.*Kérlek meg, de el is mosolyodom.* - Igazad van bocsika figyelhetnénk.*Nevetek fel.* - Biztos nagyon jó lesz....

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.03, 22:59 | Üzenet # 321
Yaoista
*Tetszett sóhajod nagyon és élveztem, hogy cirógatsz. Kérésedre csak bólintottam és nem folytattam a témát.* - Bolond vagy, megszoktam már. *Mosolyodtam el.* - Remélem élvezni fogod. *Igazából nem is a magam kedvéért akarok most elmenni, hanem hogy felvidulj te is és jó kedved legyen. Tényleg próbáltalak elkényeztetni, még akkor is, ha az előbb bántottalak.* - Nem kérsz semmit? Nem vagy éhes vagy szomjas? *Kérdezem halkan és közben tovább cirógatom az oldalad.* - Ha az előbb megbántottalak, akkor ne haragudj. *Mondom halkan, gondolván itt az ölésre.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.08.03, 23:07 | Üzenet # 322
Yaoista
- Akkor jó.*Kuncogok.* - Abban biztos lehetsz. Remélem te is élvezni fogod.*Nekem meg ez volt a legfontosabb, mert én melletted nagyon boldog vagyok és minden percet élvezzek.* - Nem és nem, de köszönöm.*Mosolygok, jól esik a figyelmességed.* - Nem haragszom butus, de viszont kérnék mégis valamit talán teljesíthető.*Kicsit elhallgatok.* - Egy hosszú csókot szeretnék.*Mondom édesen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.08.03, 23:54 | Üzenet # 323
Yaoista
- Biztosan. *Aranyos volt, hogy aggódtál.* - Ha kell valami, csak szólj. *Teszem azért hozzá.* - Mit szeretnél? *A kérésedre csak elmosolyodtam picit. Feltápászkodtam rólad és megtámaszkodtam feledted a két könyökömön.* - Azt hiszem ezen tudok segíteni. *Először csak finoman csókolgattam hol alsó, hol felső ajkad, majd lassan csókolni kezdtelek végül táncba hívtam nyelved is. Nagyon elhúztam a csókunk, szinte kifulladásig.* - Elég hosszú volt? *Suttogom ajkaidra.*

MioDátum: Hétfő, 2014.08.04, 00:03 | Üzenet # 324
Yaoista
- Örülök.*Mosolygok.* - Mindenképpen.*Bólintok.* - Olyan szépek a szemeid, nem tudom elégszer megjegyezni.*Mondom lágy hangon.* - Akkor jó.*Kuncogok és lehunyom a szememet. Nem csókollak meg és hagyom, hogy először csak ízlelgess, majd amikor megcsókolsz viszonozom és a hajadba túrok.* - Igen nagyon... szédítő... életem legjobb csókjait tőled kapom.*Kicsit lihegve mondom, de újból megcsókollak és fordítva helyzeten feléd kerülve falom tovább az ajkaid.*

szela00Dátum: Kedd, 2014.08.05, 20:55 | Üzenet # 325
Yaoista
- Pont te mondod? *Suttogom az ajkaidra. Reméltem is, hogy tetszik a csókom.* - Jó hallani. *Hagyom, hogy fölém kerülj. Végigsimítok hátadon és megmarkolom popsid, majd combodra simítok. Nagyon finoman értem hozzád, finomabban, mint szoktam, még véletlenül se akartam fájdalmat okozni. Közben persze folyamatosan viszonozom csókjaid és el is nyújtom. Be kellett ismernem, hogy nagyon jól éreztem magam veled és teljesen lenyugodtam melletted és nem a szextől, egyszerűen a jelenléted volt rám ilyen hatással. Egyre fontosabbá váltál számomra, lassan de biztosan beférkőztél a szívembe.*

Keresés: