Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 13:09 | Üzenet # 326 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Jajj te.*Pirulok el.* - De nekem a tiéd a legszebb.*Mondom édesen.* - Te vagy mindenbe a legjobb... az én hercegem..*Suttogom minden túlzás nélkül. A simogatásodra azért többször felsóhajtok nagyon jól esik és feltűnik, hogy még finomabb vagy és tudom miért, de nem mondok semmit, mert tudom, hogy neked bűntudatod van.* - Tudod Seime most hogy veled vagyok, tényleg kijelenthetem, hogy teljes az életem. Van családom, barátaim és egy fantasztikus párom, ennél többet nem is kérhetnénk.*Mondom boldogan és ismét megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 15:23 | Üzenet # 327 |
 Yaoista
| - Kis bolondom... *Kicsit zavarba hoztál, de nagyon jól lepleztem, nem hittem, hogy ilyet fogsz mondani nekem. Csöndesen hallgattalak és finoman végigsimítottam arcodon. Nem tudtam neked semmit mondani, helyette visszafordultam veled és arcod cirógatva igen csak érzelmes csókot adok neked. Én nem voltam a szavak embere. Miután elváltunk, csak kedvesen rád mosolyogtam. Ez egy olyan mosoly volt, amit bizony nem sok mindenkinek mutogatok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 15:33 | Üzenet # 328 |
 Yaoista
| - Igen a tiéd.*Mosolygok. Nem várom, hogy te is mondj valamit, hiszen ismerlek, na meg a tetteid beszélnek. Belesimítom a kezem az arcodba, majd a csókod is viszonozom. Ahogyan utána rám mosolyogsz abba tényleg belepirulok és a szívem hangosan és hevesen kezd el verni. A kezedet megfogom és odateszem.* - Ezt teszed velem... sose éreztem ilyet... de nagyon jó érzés.*Mosolygok és a tenyeredbe csókolok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 16:14 | Üzenet # 329 |
 Yaoista
| *Kicsit meglepődtem, mikor a kezem a mellkasodra teszed, szinte olyan volt, minta a tenyeremben dobogna a szíved.* - Örülök, hogy így érzed kicsim. *Adok egy csókot a homlokodra, majd újra ajkaid veszem célba. Mikor elváltunk, csak néztelek és cirógattalak.* - Mit szeretnél vacsorázni? *Kérdezek rá, hiszen szeretném, ha nagyon jól éreznéd magad. Tényleg bűntudatom volt még, de nem ez volt a fő ok, hogy kényeztettelek. Egyszerűen csak így akartam veled bánni.* - Nekem bármi jó.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 16:26 | Üzenet # 330 |
 Yaoista
| *A kicsimre csak tovább pirulgatok.* - Neked köszönhető.*Mosolygok és az újabb csókod viszonozom.* - Hmm nem is tudom.*Gondolkodom el és én is simogatlak.* - Mindenképpen kell nasi a végére.*Jegyzem meg vigyorogva.* - Mondjuk mit szólsz ha lasagnét ennék? Azt már rég ettem, ha neked is jó.*Mosolygok és adok egy csókot is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 17:27 | Üzenet # 331 |
 Yaoista
| - Hát azt valahogy sejtettem. *Nevettem el magam.* - Van még jégkrém, ha az jó. *Puszillak meg.* - Jó ötlet, én is rég ettem. *Viszonozom csókod és visszafekszek a hátamra, téged pedig magamra húzlak.* - Elmenjünk étterembe, rendeljünk vagy főzzünk? *Kérdezem végig, hogy mit szeretnél, közben hátad cirógatom finoman.* - Nem zavar, hogy én nem mondom? *A szeretlekre gondoltam, de még így se akartam mondani. Igaza volt a főnöknek, nem kéne, hogy bántsalak, szenvedtél eleget.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 17:49 | Üzenet # 332 |
 Yaoista
| - Akkor van gond, ha nem kérek.*Kuncogok.* - Tökéletes.*Mosolygok.* - Megbeszélve.*Elhelyezkedek rajtad kényelmesen.* - Főzzük mi az a legjobb.*Felelem és én is finoman cirógatlak.* - Már mint?*Pillantok rád, majd leesik.* - Ja leesett és nem.*Megcsókollak.* - Seime ezt az érzést nem lehet erőltetni és az rosszabb lenne, ha hazudnál. Velem vagy és engem akarsz és előbb vagy utóbb de elrabolom a szíved is.*Tényleg nem bántott a dolgok.* - Téged nem zavar, hogy itt folyton szerelmet vallok?
Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2014.08.06, 18:31 |
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 18:13 | Üzenet # 333 |
 Yaoista
| - Az biztos. *Mosolyogtam én is kicsit.* - Rendben, de ha szeretnél mást, csak szólj. *Puszillak meg.* - Rendben, akkor még boltba is kell mennünk. *Cirógatlak folyamatosan. Mikor leesik csak hallgatlak.* - Nem arról van szó, hogy nem érzek irántad semmit. *Túrok finoman a hajadban, majd csak elmosolyodom.* - Nem zavar, te így fejezed ki, hogy mit érzel én máshogy. *Csókollak meg lágyan. Tényleg nagyon kedveltelek. Talán szerelmes még nem voltam, de nem voltál messze tőle, hogy teljesen beléd zúgjak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 18:52 | Üzenet # 334 |
 Yaoista
| - Mindenképpen.*Mosolygok.* - Oksa csak még picit feküdjünk.*Nem akarlak elengedni.* - Igen tudom, de jó hallani is.*Mosolygok.* - Így van.*Bólintok és a csókod viszonozom és amennyire tudok csak bújok.* - Vagy lehet te leszel a desszertem.*Harapok az ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 21:05 | Üzenet # 335 |
 Yaoista
| - Rendben, addig amíg csak szeretnél.... vagy amíg nem leszel éhes. *Mosolyodtam el kicsit.* - Akkor jó, ha tudod. *Puszillak meg.* - Hm, megbeszélhetjük. *Nyalok végig ajkaidon és újra megcsókoltalak. Jól érzetem magam veled.* - Megnyugtattál... és nem a szexszel, már ha azt nevezhetjük annak... *Mondom kedvesen, hogy megértsd, hogy tényleg fontos vagy nekem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 21:28 | Üzenet # 336 |
 Yaoista
| - Amíg éhes nem leszek akkor.*Mosolygok.* - Oké akkor megbeszéljük.*Vigyorgok és viszonozom a csókodat.* - Tényleg? Ennek nagyon örülök. Vicces nem? Eddig én bosszantottalak fel most meg én nyugtatlak meg, de ez jobb variáció.*Mosolygok és ismét megcsókollak.* - Különben neked kell felelősséget vállalnod, hogy itt pucérkodsz nekem.*Vigyorgok az ágyékom a tiednek nyomom kicsit, amire fel is nyögök.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 21:42 | Üzenet # 337 |
 Yaoista
| - Rendben. *Mosolyodom el.* - Szerintem nem beszéd lesz a vége. *Jegyzem meg és finoman megmarkolom a popsid.* - De eddig direkt provokáltál, most pedig nem teszed. *Cirógatom meg arcod. Nem bántam, hogy hozzám simulsz.* - Te is pucérkodsz, az nem számít? *Kérdezem és végignyalok ajkaidon.* - Vagy előre kéred a desszertet? *Nyalok végig nyakadon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 21:56 | Üzenet # 338 |
 Yaoista
| - Az nem baj, jártatom én számat eleget.*Vigyorgok és halkan felsóhajtok.* - Nem értem miről beszélsz.*Adom az ártatlant.* - Az nem, mert magamra nem izgulok fel, az Igor.*Nevetek fel.* - Hmm előre is..*Nyögök fel, majd vadabbul megcsókollak és elkezdek hozzád dörgölőzni.* - Meghoztad a kedvem.*Harapok az ajkaidra és lejjebb csúszva az egyik mellbimbód veszem a számba és szopogatni kezdem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 23:04 | Üzenet # 339 |
 Yaoista
| - Na ez igaz. *Vigyorodtam el picit, de legalább önkritikád az volt.* - Nem? Akkor hagyjuk. *Cirógatom meg az arcod.* - Bolond vagy. *Mosolyodtam el. Csókod folyamatosan viszonozom.* - Nem lepődtem meg. *Ajkamra sóhajtottam egyet, majd nem nagyon hagytalak. Elkaptalak és átfordultam veled. Nyakad kezdtem csókolgatni, majd lejjebb haladva mellkasod kóstolgattam és piercingjeiddel is elszórakoztam.* - Most én jövök... *Közlöm veled és már hasad csókolgatom és harapdálom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.08.06, 23:38 | Üzenet # 340 |
 Yaoista
| - Sex közben is simán beszélek.*Vigyorgok.* - Oké.*Kuncogok.* - Tényleg számolni fogom, hogy hányszor mondod egy nap.*Nevetek fel.* - Miattad van.*Suttogom az ajkaid közé. Nem zavar, hogy fordítasz a helyzeten, hiszen érted te a dolgod nagyon is.* - Ahh Seime.*Nyögök fel kéjesen.* - Nem is tudtam semmit csinálni..*Jegyzem meg és jobban a hajadba markolok.* - Ez finom...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.08.07, 00:04 | Üzenet # 341 |
 Yaoista
| - De akkor könnyedén be tudom fogni a szád. *Végül is kreatív tudok lenni.* - Azt, hogy bolond vagy? Szerintem még így sem elégszer. *Kuncogtam el magam.* - Nem tettem semmit. *Jegyzem meg, hiszen nem fogdostalak meg semmi. Folyamatosan kényeztettelek és finoman csókolgattalak.* - Nem baj az... *Eleget tettél te már. Lassan elértem farkad, de kikerültem és combod kezdem kényeztetni. Szerettelek kóstolgatni. Feltoltam a lábaid és végignyalok bejáratodon, majd nyalni kezdelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.08.07, 00:20 | Üzenet # 342 |
 Yaoista
| - Jogos.*Vigyorgok.* - Kis mocsok.*Kuncogok.* - Pedig de, hiszen elég csak a jelenléted, meg hát pucér voltál.*Nevetek fel.* - Ahh oké.*Nyögöm, majd amikor a farkam kihagyod felmorranok kicsit, de mielőtt szóvá tenném nyalni kezdesz így el van nézve.* - Ahh édesem..*Nyögöm kéjesen és már ennyitől kemény vagyok. Egyik kezemmel a fejed simizem a másikkal a farkam kezdem simogatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.08.08, 00:02 | Üzenet # 343 |
 Yaoista
| - Mert most zavarjalak el? *Kérdezem kicsit mocsok mód. Tudtam, hogy morogni fogsz a farkadért, de nem zavartattam magam. Megfogom a kezed, amivel a farkad simogatom és nem engedem, hogy folytasd. Folyamatosan nyalogatlak, nyelvem is amennyire tudom, beléd nyomom. Nem hittem, hogy ennyire simulni fogsz a kezeim alé, de nem bántam. Elengedtelek és abbahagytam mindent, majd finoman átfordítottalak és felhúztam a csípőd.* - Így jobban hozzád férek. *Nyalok végig golyóidon, majd újra nyalogatlak, de továbbra se engedem, hogy izgasd magad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.08.09, 13:49 | Üzenet # 344 |
 Yaoista
| - Ez még viccnek is rossz.*Tudom, hogy csak viccnek szánod, de így is rossz hallani, hiszen annyiszor zavartál már el.* - Seime a kezem..*Morgok édesen, ami nyögésbe megy át. Egyre hangosabb nyögök és nem tiltakozom, hogy helyzetet váltasz, na nem mintha lenne esélyem, hiszen a kezem se tudom mozdítani.* - Ahh igen... de elég lesz már.... akarom a farkad vagy legalább az ujjaid, a nyelved nem elég.*Nyögöm kéjesen és már teljesen elengedem magam melletted.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.08.09, 22:06 | Üzenet # 345 |
 Yaoista
| - sosem volt a humor az erősségem. *Mondom kedvesen, nehogy rosszul érezd magad.* - Mi a baj vele? *Kérdezem vissza, de folyamatosan kényeztetlek.* - Nem úgy tűnik, mintha nem lenne elég. Szinte mindjárt elmész. *Még kicsit nyalogatlak, majd felemelkedek és mögéd térdelek. Farkam fenekednek dörzsölöm.* - Még így is érzem, hogy lüktet a kis lyukad. *Nagyon lassan és óvatosan beléd hatolok, bár még elég laza vagy az előbbi után. Mikor tövig mentem, megállok és finoman simogatom a hátad és az oldalad. Nem akartam, hogy fájjon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.10, 22:49 | Üzenet # 346 |
 Yaoista
| - Akkor csak úgy mondtad?*Kérdezlek zavarodottan.* - Az, hogy fogod.*Motyogom.* - Az lehet, de akkor is többet akarok.*Nyögöm főleg, ahogyan megérzem a farkad a fenekemnél.* - Ahh te perverz.*Pirulok el. Nem hittem volna, hogy valaha ilyeneket fogsz nekem mondani és így leszünk, de mégis mindig már a valóság.* - Seime...*Nyögök fel hangosan és ahogyan tövig belém jössz megremegek.* - Jól vagyok... mozogj kérlek.*Kezdek el mozogni, nagyon fel vagyok izgulva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.10, 23:25 | Üzenet # 347 |
 Yaoista
| - Csak viccnek szántam. *Egyáltalán nem gondoltam komolyan. Tetszett,, hogy kis akaratos voltál és én örömmel teljesítettem vágyad.* - Rendben... *Nem hittem, hogy ilyen leszel hirtelen. Azért nyögtem egyet, mert meglepődtem, ahogy mozogni kezdtél. Lassan én is elkezdtem mozogni, de nagyon óvatosan és törekedtem arra, hogy elérjem gyönyörpontod. Végigsimítottam csípődön és farkadra is rásimítok. Finoman mozgatom a kezem, szinte alig.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.10, 23:52 | Üzenet # 348 |
 Yaoista
| - Oké.*Mosolygok. Amint te is elkezdesz mozogni sokkal jobb érzés, viszont ahogyan a farkam is simogatni kezded nem bírom és elmegyek, de rögtön kemény leszek.* - Ahh nem kell megjegyzés.... miattad van..*Nyögöm zavartan és tovább mozgok.* - Szeretnélek csókolni.*Pillantok rád kéjesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.08.11, 00:12 | Üzenet # 349 |
 Yaoista
| *Meglepődök, hogy már elmentél, de csak elvigyorodom.* - Ugyan kicsim... Tudom, hogy kis kanos vagy. *Kihúzom farkam és a hátadra fordítalak, majd megemelve a derekad, újra beléd hatolok és tovább mozgok. Előre dőlve végignyalok ajkaidon, majd adok egy csókot. Végig mozgok, egyre keményebben, de nem voltam durva és csak annyira mozogtam, amennyit még könnyedén bírtál. Folyamatosan falom ajkaid és nem engedlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.08.11, 00:35 | Üzenet # 350 |
 Yaoista
| - Ezt kár tagadnom.*Kuncogok azért.* - De a te kis kanos pasid vagyok.*Mondom édesen. Elhelyezkedem, ahogyan megfordítasz és veled együtt mozgok. A csókod igen csak forrón viszonozom és többször a farkadra szorítok. A nyakad is elkezdem csókolni, majd a füledhez hajolok.* - Szeretlek..*Lehelem a füledbe, majd ismét megcsókollak.*
|
|
| |