Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.08.11, 01:38 | Üzenet # 351 |
 Yaoista
| - Kár bizony. *Értek veled egyet-* - Igaz. *Suttogom füledbe és kényeztetlek. Nagyon jó voltál, azt meg kellett hagyni, bár amennyit gyakoroltál, nem is csoda. Én is nyakad kóstolgatom és egy-két apróbb foltot is hagyok. Nem válaszolok semmit a szeretlekedre, mert egyszerűen nem tudok. Csókod viszonozom, majd felhúztalak és az ölembe ültettelek. Gondoltam élvezd egy kicsit a magad módjára. Farkad is izgatom persze végig, majd hátrasimítok bejáratodhoz és simogatni kezdem a farkam mellett.* - Hogy lüktet...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.08.11, 13:09 | Üzenet # 352 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Nem zavar, hogy nyomokat hagysz rajtam, hiszen én legszívesebben mindenkinek elmondanám, hogy együtt vagyunk. Most se várom el, hogy mondj valamit és ugye nem akarok sok lenni, de egyszerűen csak jön, hogy mondjam és az érzelmeimnek soha nem tudtam parancsolni. Ahogyan az öledbe kerülök jobban felnyögök.* - Perverz...*Vigyorgok és megcsókollak.* - Megőrjítesz teljesen.*Lehelem az ajkaid közé és hol gyorsabban és hol lassabban mozgok.* - Élvezed? Mond mit tegyek, hogy még jobb legyen?*Kérdezlek igen kéjesen.* - Hogy szereted a legjobban Seime?*Nyalok végig a nyakadon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.08.11, 22:32 | Üzenet # 353 |
 Yaoista
| - Mondod te. *Nyalok végig a nyakadon és csókod viszonozom.* - Te is engem. *Igencsak lihegek, ahogy mozogsz, mert nagyon ügyes voltál.* - Nagyon jó vagy kicsim. *Suttogom ajkaidra.* - Így a legjobb, ahogy most vagyunk. *Suttogom a füledbe.* - Mindegy, hogy hogyan, a fontos, hogy veled. *Mondom őszintén a szemeidbe és finoman visszadöntelek és lassan mozogtam, de határozottan, egy pillanatra se gyorsítottam.* - Más nem számít. *Csókollak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.08.12, 21:59 | Üzenet # 354 |
 Yaoista
| - Tény én is az vagyok.*Kuncogok.* - Ennek örülök.*Mosolygok. Ahogyan beszélsz a kezdeti csábosságom el is tűnik és igen csak zavarbaj jövök.* - Tényleg megőrjítesz.*Suttogom az ajkaid közé és a csókod viszonozom és szorosan ölellek. A kicsi szívem megint igen csak vert. A szavaid nagyon jól esnek és olyan jó hallani is, hogy érzel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.08.12, 23:05 | Üzenet # 355 |
 Yaoista
| *Meg is lepődtem, hogy eltűnt a nagy szád és a perverz éned átvette a kiscica.* - Örülök. *Suttogom én is és kiélvezem a csókunk. Nyakad kóstolgatom finoman és tovább ostromlom tested. Kezdek a határomon lenni, de mindenképpen szerettem volna, ha előbb te mész el. Szerettem volna, ha élveznéd az együttlétünk, főleg az előző után.* - Többet nem lesz olyan, mint az előbb. *Ígérem meg neked a füledbe suttogva. Nem akartalak használni, nem egy tárgy voltál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.08.12, 23:54 | Üzenet # 356 |
 Yaoista
| *Oda meg vissza vagyok tőled és ismét már nem sok kell, hogy elélvezzek.* - Igen tudom édesem.*Odafordítva az arcod megcsókollak forrón.* - Ahhh nem fogom bírni.... ismét elmegyek...*Nyögöm az ajkaid közé és pár lökés után el is élvezzek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.08.14, 11:50 | Üzenet # 357 |
 Yaoista
| *Csókod viszonozom és el is nyújtom és ahogy elélvezel, nekem se kell több. Mélyen beléd élvezek. Kicsit lihegek, majd óvatosan kihúzódom belőled és lefekszek melléd. Odahúzlak magamhoz és finoman cirógatlak.* - Jól vagy? Nem fáj? *Nem a mostani kör miatt kérdeztem, hanem az előző miatt. Finoman simogatom az oldalad és adok egy puszit a buksidra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2014.08.14, 14:23 | Üzenet # 358 |
 Yaoista
| *Amikor elmész ismét felnyögök. Rögtön bújok hozzád és én is simogatlak.* - Jól vagyok, sőt istenien és semmi se fáj.*Mosolygok és adok egy csókot.* - Ne aggódj.*Cirógatom meg a pofid.* - Mi lenne ha fürdenénk, majd vásárlás főzés és hamika? Mert már kezdek éhes lenni megéheztem a sextől meg tudod haspók vagyok.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.08.14, 23:07 | Üzenet # 359 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Adok egy puszit a buksidra, majd viszonozom a csókod.* - Nem szoktam aggódni. *Persze érted állandóan.* - Amit szeretnél. *Majd csak mosolygok rajtad, aranyos voltál. Felülök, majd kimegyek a fürdőszobába, hogy csináljak fürdőt. Mikor kérsz, visszamegyek hozzád.* - Kész. *Veszlek fel a karjaimba és kiviszlek, majd bemászok mögéd a kádba és kényelmesen hátradőlök. Ahhoz képest, hogy nem rég vagyunk együtt, többet fürödtem veled együtt, mint a többiekkel összesen, ez alól csak az exem kivétel.* - Jó a víz? *Ölellek át egyik karommal és finoman pocakod simogatom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.08.15, 12:32 | Üzenet # 360 |
 Yaoista
| - Annyira nem.*Mosolygok.* - Jó, de nekem fontos, hogy neked is jó legyen.*Mosolygok. Várlak az ágyban, majd amikor kiviszel bár zavarba vagyok én élvezem a helyzetet. Kényelmesen elhelyezkedek és neked dőlök.* - Igen nagyon jó és hogy együtt vagyunk még jobb.*Mosolygok és a karod simogatom.* - Remélem holnap hamar végzünk és minden oké lesz és mehetünk. Nagyon nagyon várom szerintem, majd aludni se tudok.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.08.15, 22:26 | Üzenet # 361 |
 Yaoista
| - Nekem akkor jó, ha neked az. *Mosolyodom el. Tudtam én, hogy tetszik a dolog zavarod ellenére.* - Ennek örülök. *Bólintok és közben nézelődök.* - Nem hiszem, hogy minket sokáig ott fogna a nagyfőnök. Szerintem inkább a főnöknek és Nicknek vagy mint aggódnia. *Legalábbis nekem ez volt a véleményem.* - Dehogynem, aludd ki magad. *Puszilom meg a buksid.* - Remélem tudunk maradni pár napot. *Tényleg el akartalak kapatni kicsit, hogy élvezd a dolgokat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.08.16, 14:05 | Üzenet # 362 |
 Yaoista
| - Nekem meg, ha neked.*Mosolyodom el.* - Csak nem lesz vészes vagyis most nem Igor kereste bajt kivételesen. Azt meg tudta, hogy Nick megfogja tudni a dolgokat, bár tényleg a legrosszabb módon tudta meg.*Sóhajtok fel.* - Elbeszélget velük, de szerintem minden rendben lesz.*Nagyon reméltem.* - Majd próbálok mindenképpen.*Mosolygok.* - Igen nagyon jó lenne és szerintem összejön is, de ha mégse ígérem nem fogok annyira elszomorodni.*Jegyzem meg és hátrafordulva megcsókollak hosszasan.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2014.08.17, 19:19 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 18:41 | Üzenet # 363 |
 Yaoista
| *Csak egy puszit adok válaszodra.* - Igen, kivételesen nem. *Sóhajtok egy nagyot.* - Szerintem így sincs rendben semmi. *Még mindig nem csattantam ki a boldogságtól Nick miatt.* - Helyes. *Cirógatlak finoman.* - Úgy is el fogsz, de nem baj. Te már csak ilyen vagy. Majd valahogy felvidítalak akkor is. *Szerencsére amilyen könnyen elszomorodsz, olyan könnyen fel is tudlak vidítani. Csókod szenvedélyesen viszonozom és finoman hajadba túrva vonlak még közelebb.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 19:28 | Üzenet # 364 |
 Yaoista
| *Nem mondok semmit, mert úgyse értünk egyet és mára már ezt kiveséztük és még nem egyszer lesz téma.* - Pontosan. *Mosolygok és addig csókollak amíg el nem fogy a levegőnk, majd visszahelyezkedem.* - Akkor majd a nagyfőnök után menjünk hozzám holmiért, mert akkor tudjuk mi kell, este meg pucéran alszom.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 19:44 | Üzenet # 365 |
 Yaoista
| - Majd én összepakolok neked, hogy még véletlen se legyen ötleted, bár már kicsit elárultam. *Mosolyodom el kicsit.* - Gondolom a macidat hozni akarod, igaz? *Kérdezem, bár nem értettem meg teljesen ezt a macimániád, de nem bántam. Kicsit lökött, kicsit furcsa, de ez voltál te.* - Azt sejtettem amúgy, hogy túl sok ruha nem fog kelleni. *Csókolok a nyakadba és kicsit meg is szívom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 20:36 | Üzenet # 366 |
 Yaoista
| - Hmm ez még jobb meg én feleslegesen hoznék cuccokat, mint egy csaj tudod.*Nevetek fel.* - Mindkettő pandát ez alap.*Mondom tökre természetesen.* - Nem hát, bár azért te csak öltözz, majd fel, mert ruhában is tökre jól nézel ki anélkül meg főleg és nem akarom, hogy nagyon csorgassák nyálukat szóval jobban a kelleténél szóval érted. Értem én, hogy nem mondhatom, hogy ne nézzenek, pedig jó lenne.*Magyarázok és picit felnyögök a nyakamra.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2014.08.17, 21:07 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 21:06 | Üzenet # 367 |
 Yaoista
| *Hirtelen megfogom a farkad.* - Pedig úgy tűnk nem vagy csaj. *Közlöm és finoman simogatni kezdelek.* - A nagyot is? *Lepődök meg, hiszen az tényleg nagy.* - Kis bolondom... csak azért néznek, mert kíváncsiak ki az a kis csacsogó tündérke mellettem. *Suttogom ajkaidra, majd érzem, hogy lassan megkeményedsz.* - Lehet téged is be kéne csomagolnom. *Csókolgatom a nyakad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 21:13 | Üzenet # 368 |
 Yaoista
| *A farkamra felnyögök hangosabban mivel hirtelen ér.* - Nem, de ezt enélkül is tudtad.*Motyogom.* - Seime a kezed ott maradt.*Sóhajtozok.* - Persze.... de mondtam is. Tesók és így nem unatkoznak és vigyáznak egymásra nem magányosak.*Mondom édesen.* - Tündérke?*Pirulok el.* - Jó rám is... de nem csak azért.*Nyögve beszélek.* - Ahh azt teszel velem, amit akarsz.*Farkam a kezednek nyomom és a fejem jobban oldalra billentem és a popsim farkadnak kezdem simítani.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 21:33 | Üzenet # 369 |
 Yaoista
| - És? *Suttogom a füledbe és belenyalok.* - Hát erre nem tudok mit mondani. *Vallom be őszintén. Nem zavart, ha ezen múlik, hozzuk a macikat.* - Az bizony. *Nyalok végig a nyakadon, majd szabad kezemmel hátrafordítom az arcod és megcsókollak. Gondoltam, hogy nem nagyon kell ösztönözni, hogy élvezd a helyzetet, mert nagyon buja voltál.* - Ülj a farkamba. *Suttogom és abbahagyom a simogatásod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 21:50 | Üzenet # 370 |
 Yaoista
| - Tudod te azt.*Mondom a kezedre.* - Nem is kell.*Kuncogok.* - Ez tetszik.*Célzok a tündér becenévre na meg minden tettedre. A csókod most igen csak vadul viszonozom.* - Oké.*Szembefordulok veled és megfogva a farkad ráereszkedem, mire hangosan felnyögök.* - Hogy nem bírsz magaddal.*Vigyorodom és megcsókolva mozogni kezdek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 22:28 | Üzenet # 371 |
 Yaoista
| - Mit kéne tudnom? *Kérdezek vissza.* - Kicsi bolond tündérkém... *Suttogom füledbe. Ahogy beleülsz farkamba azért én is nyögtem egy kisebbet.* - Te hibád... túl szexi vagy. *Közlöm veled és finoman popsidra csapok, ahogy mozogni kezdesz. Csókjaid folyamatosan viszonozom és én is mozogni kezdek. Kezdtél egyre jobban magadba bolondítani, bármennyire is ellenálltam a dolgoknak, főleg a legelején. Nagyon szkeptikus voltam, nem hittem, hogy ki fogunk jönni, de közben rájöttem, hogy csak egy szeretetéhes kiscica vagy, akinek elég pár kedves szó és már dorombol is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 23:03 | Üzenet # 372 |
 Yaoista
| - Hogy felizgulok.*Felelem.* - Igen... bolond tündérke.*Mosolyodom el.* - Nálad nem szexibb de szép kivágás.*Vigyorgok és a csapást még élvezem is. Jobban felnyögök, ahogyan te is mozogni kezdtél.* - Tudod ilyenkor.... el se.... hiszem hogy mennyire nagy önkontrollod van.... nem baj ha ilyenkor elveszíted...*Lehelem az ajkaid közé és finoman az ajkaidra harapok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 23:41 | Üzenet # 373 |
 Yaoista
| - Tudom, de ezzel hol a gond? *Kérdezem vigyorogva.* - Relatív. Magamra nem izgulok fel. *Suttogom ajkaid közé.* - Hidd el... még most is visszafogom magam. *Harapok nyakadba. Csókod nagyon jól esett és kis harapásod is. Közénk simítva farkad is izgatom újra és közben mozgok folyamatosan. Igazán el akartalak kényeztetni, hogy kiélvezd a szexet és a törődést.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.08.17, 23:57 | Üzenet # 374 |
 Yaoista
| - Sehol.*Mosolygok.* - Én felizgulnék a helyedbe.*Kuncogok.* - Tényleg? Kíváncsi tettél... milyen is amikor teljesen előbújik a vad és perverz éned.*Mondom búján és fel is nyögök.* - Ahh nagyon jó vagy..*Nyögöm és hevesebben kezdek mozogni és erősebben a farkadra szorítok.* - Isteni vagy...*Kezdem el a nyakad harapdálni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.08.18, 00:52 | Üzenet # 375 |
 Yaoista
| - Azt gondoltam. *Nevettem el magam.* - Majd talán megtapasztalod. *Suttogom a füledbe és finoman mozgok benned.* - Te is kicsim... *Főleg, ahogy hevesebben kezdesz mozogni. Az már biztos, hogy tudom, a tengerparton is végig szexelni fogunk.* - Ez jó... *Nyögöm férfiasan és én is gyorsabban kezdek benned mozogni.* - Finom vagy. *Csókollak meg szenvedélyesen és finoman hátradöntelek és erőteljesebben kezdek benned mozogni, de tartalak, nehogy a vízbe köss ki.*
|
|
| |