Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 22:01 | Üzenet # 26 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Akkor utána kinyírom magamat.*Mondom.* - Elviszem neked, komolyan ekkora problémát.*Mondom, de fel is szisszenek a nyelvem miatt. A ki tudjára nem mondok semmit.* - De bámullak, de tudod így többet lehet látni belőled. Meglepőek a tetkóid erre mindig is rájövök, bár gondolom nem kötöd az orromra, hogy miért pont ezek, hiszen közöm semmi.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 22:17 | Üzenet # 27 |
 Yaoista
| - Ne legyél hülye. *Mondom komolyan.* - Hagyjad. *Ahogy felszisszensz, egy kicsit sajnáltam már, hogy így elöntött az ideg, de ez nem látszott rajtam, nem is mondtam semmit.* - Ennek örülnöd kéne, nem? *Nézek rád. Megjegyzésedre, csak visszafordulok és lerakom a rongyot, már hellyel-közzel megszáradtam valamennyire.* - Az anyám és az apám miatt. *Válaszolok, de elsőre csak ennyit.* - A szüleim még a nagyfőnök apjának dolgoztak. Meghaltak egy tárgyalás alatt. *Fejezem be, bár nem mentem részletekbe, magamhoz képest még így is sokat mondtam.* - Nem vagyok olyan érzéketlen, mint hiszed. *Teszem hozzá, de ezt is ridegen mondom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 22:33 | Üzenet # 28 |
 Yaoista
| - Ez nem hülyeség.*Mondom komolyan.* - Oké.*Bólintok.* - Örülök, de ha felizgulok verhetem ki magamnak*Sóhajtok fel, azért sokkal jobban vagyok már. Ahogyan elmondod, hogy mit ábrázol vagyis alig mondasz valamit, mégis nagyon sokat.* - Őszinte részvétem.*Mondom együtt érzően, erről már hallottam.* - Igazad van, visszaszívom, csak én mindig azt tapasztalom.*Jegyzem.* - Én se vagyok olyan szörnyű alak, mint hiszed.*Mosolyodom el picit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 22:50 | Üzenet # 29 |
 Yaoista
| - De igen, az. Az élet mindenhogy ajándék. Egy idióta vagy, ha eldobod. *Közöltem az álláspontom.* - Tudod hol a mosdó, nem? *Kérdezem meg azért, bennem is volt egy kis piszkálódhatnék.* - Köszi, bár már régen volt. *Gondoltam, hogy tudtál valamit, de nem fűztem hozzá semmit. Ez nyílt titok volt a szervezeten belül.* - Mert feleslegesen jártatod a szád. *Jegyzem meg azért is.* - Előtted a lehetőség, hogy bebizonyítsd. *Én nem mosolyogtam, miért is tettem volna. Visszaültem melléd és újra rágyújtottam egy cigire. Kicsit voltam csak láncdohányos.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 22:57 | Üzenet # 30 |
 Yaoista
| - Én dolgom, nem tartozik rád.*Mondom. Na igen az életet igen csak könnyelműen veszem.* - Kiverem előtted is simán.*Vigyorodom el. A köszire csak biccentek.* - Ez vagyok én és senki kedvéért nem fogok változni.*Mondom komolyan.* - Minek bizonyítsak? Vagy kedvelsz így vagy nem.*Vonom meg a vállam, majd csak nézzem a felsőtested.* - Annyira szép.*Simítok végig rajta.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 23:05 | Üzenet # 31 |
 Yaoista
| - De a főnököt összeszedni már az én dolgom. Ebből kifolyólag ez is. *Mutatok rá az összefüggésre.* - Engem nem zavar. *Mondom könnyedén, hiszen tőlem amúgy csináltál, amit akartál.* - Nem is kell. *Mondom komolyan. Kérdésedre feléd fordulok.* - Azért nem kedvellek, mert jár a szád olyan dolgokban, amiben nem kéne. Annyit kéne csak bizonyítanod, hogy megbízható vagy. *Közlöm veled. Nem kértem egyébként sokat.* - Bár attól még nem biztos, hogy kedvelnélek. *Teszem hozzá, de legalább nem aggódnék. Mikor végigsimítasz a felsőtestemen, megfogtam a csuklód igen erősen, bár nem szándékosan most.* - Ne érj hozzám. *Közlöm veled.* - Ribancokkal nem kezdek ki.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 23:16 | Üzenet # 32 |
 Yaoista
| - Oké ebben igazad van.*Bólintok.* - Tudom leszarnád.*Sóhajtok fel.* - Még egy valami amibe egyetértünk.*Vigyorgok.* - Mint mondtam ilyen vagyok. Sose beszélek olyanról, amiről nem kéne. A nagyfőnök és Igor megbízik bennem és nekem ez éppen elég.*Mondom komolyan, majd a csuklómra felszisszenek, mivel a sérült kezem és a fájdalom kihat. Amikor még le is ribancozol a szabad kezemmel pofon váglak.* - Kibaszott nagy seggfej vagy, aki még farkát se képes használni.*Morgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 23:22 | Üzenet # 33 |
 Yaoista
| - Ha neked ennyi elég, akkor ennyi. *Nem direkt szorítottam most meg a kezed, néha elfeledkeztem az erőmről. A pofonra viszont már rendesen megszorítottam a csuklód, még az én ujjaim is pirosak lettek.* - Képes vagyok használni, de olyan lyukra nem izgulok, amiben már járt a fél város. *Hajolok közel hozzá, alig van köztünk egy centi.* - Nem vagyok seggfej, csak őszinte... csak neked ez nem tetszik. *Engedlek el, de úgy, hogy szinte ellöklek a kanapé másik végébe.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 23:44 | Üzenet # 34 |
 Yaoista
| - Arról nem tehetek, hogy te nem bízol meg bennem.*Mondom, majd jobban felszisszenek.* - Eressz el.*Morgok.* - Chhh ez nem igaz és persze én ribanc vagyok, de mások nem, akik nálam is többet dugnak.*Célzok itt Igorra.* - A viselkedésed nem tetszik.*Morgok és mélyen a szemedbe nézzek, amiben mindig elveszek főleg ilyen közelről.* - Nem tudsz te semmit...*Morgok és beszólnék még, ha nem jelenne meg a nagyfőnök.* - Nem hiszem el, tőletek zeng az egész ház ismét.*Sóhajt fel.* - Miért van az, hogy sose bírtok magatokkal?*Pillant ránk.* - Bocs főnök.*Mosolygok édesen, odamenve üdvözlöm.* - Szörnyűek vagytok. Veled mi történt? Kezed is és furán beszélsz.*Közli velem és rád pillant.XD* - Tudod milyen béna vagyok forró teát ittam aztán nem bírtam a nyelvem leforráztam és ahogyan elejtettem a kezemet is leöntöttem.*Nem akarok hazudni ez amolyan füllentés.* - Attól vörös is a nyakad is.*Simít rá, majd csak felsóhajt.* - Nem is akarom tudni.*Fogja fejét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 23:53 | Üzenet # 35 |
 Yaoista
| - De, pontosan te tehetsz arról, hogy nem bízok benned. *Közlöm veled, hiszem ki más tehetne erről.* - Igor így vezeti le a feszültséget. Még mindig jobb, mintha mindenkit összeverne. *Mondom komolyan.* - Azt hiszed érdekel? *Kérdezem, de olyan flegmán és cinikusan, hogy csak na.* - Te se. *Vágom vissza. Mielőtt folytathatnánk, megjelenik a nagyfőnök. Rögtön fölállok és meghajolok egy kicsit.* - Elnézést uram. *Kérdek bocsánatot. Odaléptem én is és köszöntöm. Nem reagáltam semmit a nagyfőnök pillantására, tény volt, hogy hazudsz, de én nem szóltam közbe. Azt mondasz, amit akarsz. Ha kérdezi és tudni akarja, akkor majd elmondom.* - Nickről szeretnék önnel beszélni. *Mondom ismét a lényegre tapintva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.05, 23:59 | Üzenet # 36 |
 Yaoista
| *A főnököt követve már hallom, hogy a két idióta megint öli egymást. Nagyon untam őket, de soha nem szóltam egy rossz szót sem. A beszélgetést csak csöndesen hallgatom, meghúzódva a háttérbe. Én nem tartoztam ebbe a családba igazán, hiszen nekem fizettek, amiből a húgomra vigyáztam. Ő volt az első számomra, más nem számított. Mindenről volt tudomásom, ami itt zajlik, hiszen mindig a főnökkel voltam, kivéve, ha valakit el kellett tennem láb alól. Ha valaki velem találta magát szembe, sosem élte túl. Számomra az emberi élet, vagy megölni valakit semmit sem jelentett. Közvetlenül a főnök mögött álltam kicsit lemaradva.* - Elintézzem? *Csak ennyit kérdeztem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 00:04 | Üzenet # 37 |
 Yaoista
| - Menjünk gyere. Nem kell köszönöm, te csak maradj itt Sergejjel.*Mondom, majd bemegyek veled az irodámba.* - Ugye tudod jól, hogy nem szeretem, ha ölitek egymást. Ez sose fog változni?*Kérdezlek és leveszem zakóm, majd rád terítem.* - Ülj le.*Mondom és leülök melléd.* - Én is aggódom a fiam miatt.*Kezdek bele.* - Valamiről lemaradtam?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 00:07 | Üzenet # 38 |
 Yaoista
| - Te vagy bizalmatlan.*Közlöm veled.* - Azért mondod, mert Igorról van szó.*Jegyzem meg és csak morgok neked. Amikor a főnök kérdezget direkt nem mondom el, de hát nem hülye és ismer minket.* - Jobb is.*Mosolyodom el, majd ahogyan elmentek megnézlek titeket.* - Meg kell hagyni nagyfőnök rohadt jó pasi.*Jegyzem meg vigyorogva.* - Szia te szépség gyere csücs le mellém.*Paskolom meg a kanapét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 00:17 | Üzenet # 39 |
 Yaoista
| - Tudom, sajnálom. Csak a nem megfelelő szavakat használta, de figyelmezettem. *Mondom komolyan.* - Nem rajtam múlik. *Teszem hozzá.* - Köszönöm. *Mondom a zakóra. Nem tudtam, hogy hogyan kezdjek hozzá* - Semmi érdemleges. *Megkért a főnök, hogy ne beszéljek, így nem beszélek.* - Arra lennék kíváncsi, hogy ön mit gondol Nickről. *Mondom komolyan.* - Láttam a papírokat és találkoztam vele. Szerintem veszélyes Igorra.
*Csak bólintottam és ennyiben hagytam. Mikor elmentek és meghallom Sergejt, rápillantok, de még inkább kifejezéstelenebb az arcom, mint Seimenek. Engem tényleg ilyennek neveltek. Senkiben nem bíztam, egyedül a mesterben. Csak neki engedelmeskedtem, mást meg se hallottam.* - Nem érdekelsz. *Közlöm tele arroganciával. Nem értettem, hogy mit akarsz tőlem. Jó, mondjuk mikor idekerültem te varrtad össze nem egy sebem. Tele voltam különböző hegekkel, bár az arcomon egy se volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 00:26 | Üzenet # 40 |
 Yaoista
| - Ismered Sergejt, hogy milyen legalább te próbálj meg viselkedni. Te mindig olyan higgadt vagy, de ő mégis képes felhúzni.*Mosolyodom el picit.* - Azért örülnék, ha a dokink egyben maradna.*Jegyzem meg, de itt mosolygok.* - Lemerem fogadni, hogy történt valami és úgyis kifogom deríteni.*Mondom komolyabban.* - Szimpatikus gyerek és jó hatással lehet Igorra, de igen veszélyes. Szemmel kell tartani, mert nagyon kíváncsi és nem csak rá, hanem ránk nézve és veszélyes tud lenni. Kedvelem őt és a bátyát is, de ha dolgok elfajulnak, sajnos szegény Chris egyedül marad.*Mondom ridegen.* - Szemmel tartod te is ugye?*Simítok az arcodra.*
- Bocs, hogy hozzád szóltam.*Sóhajtok fel. Másfél év alatt alig sikerült veled valamit beszélnem, nem mintha többieknek többet sikerült volna leszámítva a nagyfőnököt.* - Mondjuk azért köszöni megtanulhatnál.*Jegyzem meg azért.* - Faszom ebbe a napba.*Morgok tovább.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 00:33 | Üzenet # 41 |
 Yaoista
| - Próbálok, de van, hogy nem megy. *Mondom komolyan, persze azt láttam, hogy jól szórakozol rajtam.* - Én megígértem Igornak, hogy hallgatok, kérdezze tőle. *Mondom végül. Nem akarok spicli lenni.* - Igen, én is így gondolom. Ha bármi veszélyt megérzek a részéről, megölöm. *Mondom változatlan hozzáállással.* - Természetesen uram. *Bólintok.* - Számíthat rám, mint mindig. Vigyázok Igorra, mint eddig. Csak azt sajnálom, hogy a drogról nem tudom lebeszélni... az életével játszik. *Sóhajtok.* - Bár nem engedem egyedül sehova.
*Nem reagáltam a cinizmusra, hidegen hagyott. Nem vágytam a társaságotokra, így nem is figyeltem rád túlzottan.* - Olyan embernek nem köszönök, akit nem tisztelek. *Mondom csuklóból. Engem a húgom tartott is és a mester. Minden más csak másodlagos. Máshol is kapnék ilyen munkát. Lehet szarabb helyen, de nem halnék éhen. Tényleg nem figyelek rád, olyan vagyok, akár egy jégcsap.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 00:47 | Üzenet # 42 |
 Yaoista
| - Tudom és azért mondom neked, mert veled könnyebb kicsivel, mint azzal a lököttel.*Mosolyodom el.* - Igen tudom és ezért nem is haragszom.*Mondom.* - Helyes, tudom, hogy rád mindig számíthatok, nem hiába vagy te a fiam testőre, hiszen nagyon megbízom benned.*Mondom őszintén, majd a drogra felsóhajtok.* - Nem tudom mit lehetne tenni, de nagyon veszélyes alakokkal üzlettel, ez a gyerek még egyszer sírba visz.*Sóhajtok fel.* - Vigyázz magadra is oké? Nagy a baj szólj nekem.*Mondom komolyan, úgy tekintek rád szinte, mintha a fiam lennél.* - Mikor fogsz végre tegezni? Parancsba adjam?*Mosolyodom el picit.* - Héten menjünk el ebédelni vagy vacsora, rendbe? Kapcsolódj ki néha.
- Túl sokat képzelsz magadról ahhoz képest, hogy milyen kis friss husika vagy.*Jegyzem meg de már semmi kedvesség nincs a hangomba, azért te teljesen más vagy, mint Seime.* - Attól még, hogy nagyfőnök a szárnyai alá vett, ne hidd, hogy különb vagy.*Vágom hozzád.* - Na elmegyek ahol szívesen látnák inkább.*MorgokXD*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 01:10 | Üzenet # 43 |
 Yaoista
| - Nem is értem, hogy Igor mit kedvel rajta. *Sóhajtok egyet gondterhelten. Örültem, hogy nem haragszol rám.* - Igyekszem is. *Mondom komolyan.* - Köszönöm a bizalmat. *Mondom komolyan.* - Mondhatok neki akármit. *Sóhajtok fel én is.* - Nem szeretném egyszer a hulláját hazahozni. *Mondom őszintén és az aggodalom kiütközik a hangomon.* - Természetesen. *Bólintok.* - Sajnálom, megszokás. Szerintem soha. *Engedek el egy féloldalas mosolyt, ami tőlem csodaszámba ment.* - Köszönöm a meghívást, örömmel elfogadom. *Mondom komolyan, tényleg nagyon szerettem és tiszteltem a nagyfőnököt. Apám helyett apám volt.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 01:16 | Üzenet # 44 |
 Yaoista
| - Lehet, hogy itt új vagyok, de ha akarnálak, egy perc sem kéne, és könyörögnél a halálért. *Mondom rezzenéstelen arccal. Kezdtél idegesíteni, ha bár én még nyugodtam voltam, mit itt bárki, de azt nem bírtam, ha a képességeim megkérdőjelezik.* - Nem azért vagyok különb, mert a mester mellett vagyok. Azért vagyok különb, mert jobb vagy itt szinte bárkinél. *Mondom nemes egyszerűséggel. A végére nem is reagáltam, hiszen engem aztán nem érdekelt hova mész.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 01:23 | Üzenet # 45 |
 Yaoista
| - Én is kedvelem. Nézd tényleg néha tud idegesítő lenni, de mellette hűséges és remek orvos, a fiamat is megmentette, ahogyan már másokat is, meg engem megnevetett. Túl szigorú vagy vele, kedvel téged.*Mosolygok.* - Kiérdemelted.*Mondom.* - Azt nem élném túl. Beszélek fejével és megteszek továbbra is mindent. Szereti a veszélyt túlságosan is, talán Nick mellett lehiggadna, talán droggal is felhagyna.*Mondom reménykedve.*- Oké nem erőltettem...*Mosolyodom el.* - Helyes.*Borzolom meg a hajad.* - Különben mi a helyzet? Utazásra felkészültél? Előre félek.*Sóhajtok fel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 01:25 | Üzenet # 46 |
 Yaoista
| *Erre felnevetek.* - Ezt beszoptad, mert se neked és másnak se könyörögnék az életemért.*Mondom komolyan.* - Túlságosan sokat képzelsz magadról.*Vágom hozzád, majd az irodához megyek és bekopogok.* - Főnök én most megyek.*Köszönök el* - Seime.*Biccentek és ki is jövök.* - Na csá.*Pillantok rád, majd elmegyek és elindulok Nickhez bár nem legjobb így vezetni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 01:54 | Üzenet # 47 |
 Yaoista
| - Ez igaz, hogy jó orvos. Dehogy kedvel. Csak szereti szívni a vérem. Nagy különbség. *Mondom komolyan. Mikor bejön Sergej, csak biccentek neki.* - Tudom. Ezért igyekszem ennyire vigyázni rá. Tartok tőle, hogy Nick pont az ellenkezőjét fogja elérni. Félek, hogy nem fog lehiggadni egy kicsit sem. Nem tudom. *Hiszen a drogot letagadtad előtte.* - Nick miatt nem fogja abbahagyni. *Úgy éreztem, ennyit mondhatok, de többet nem akartam.* - A megszokás nagy úr. *Mondom végül. A hajam borzolására nem mondtam semmit.* - Minden rendben és igen, fel. Előre örülök, hogy négy napig össze leszek zárva Sergejjel. *Sóhajtok fel.* - És Önnel minden rendben? Fumiot is hozza? *Kérdezem meg.*
*Csak egy lenéző pillantást kapsz, nem hatsz meg.* - Azt mondtam a halálért. Az életet nem kívánnád utána. *Jegyzem meg csak úgy mellékesen. Én nem köszöntem, ahogy elmentél. Csak leültem az egyik fotelba. Csöndben vártam a mesterre és közben elgondolkozom. Nem tudtam, hogy mik a tervei a mesternek velem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 02:06 | Üzenet # 48 |
 Yaoista
| - Mindkettő igaz és ezt rajtad kívül mindenki tudja.*Vigyorgok. Sergejnek biccentek, majd kissé gondterhelten hallgatlak.* - Kíváncsi vagyok. Nem szeretek utána nyomozni, de ha muszáj nincs mit tenni. Nem tudom remélem nem lesz most igazad.*Mondom komolyan, majd elmosolyodom.* - Igen minden köszönöm, csak aggódok, hogy Igor ne rendezzen balhét.*Sóhajtok fel.* - Persze jön velünk ott a helye. Talán benne se bízol?*Kérdezlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 02:11 | Üzenet # 49 |
 Yaoista
| *Igen hamar apámhoz érek. Köszönök, aki az utamba kerül, majd elindulok be, ahol meglátlak téged.* - Hello Fumio.*Köszönök neked igen ridegen. Elejétől kezdve nem kedveltelek, nem bízom benned, arról nem is beszélve, hogy ismertem apám és tudtam, hogy bejössz neki.* - Apám hol van?*Kérdezlek és leülök melléd.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 02:22 | Üzenet # 50 |
 Yaoista
| *Mikor meglátlak, bólintok.* - Szia. *Köszönök én is. Tudtam jól, hogy nem kedvelsz.* - A mester Seimével beszélget az irodában, megkért, hogy itt várjam meg. *Válaszolok egyszerűen. Nem tudtam, hogy miért tartasz ennyire megbízhatatlannak, hiszen az előző gazdám sem hagytam el, csak mikor már meghalt. Akkor én már nem éreztem árulásnak.* - Tudok valamiben segíteni? *Kérdezem udvariasságból, mivel megkért apád, hogy veled ne legyen azért bunkó.*
- Ugyan. *Legyintek.* - Most én se szeretném, ha igazam lenne. *Mondom őszintén, hiszen fontos nekem Igor.* - Mivel kapcsolatba rendezne? *Kérdezek rá.* - Mármint... Fumiot leszámítva. *Kérdéseden elgondolkozom.* - Nem tudom, hogy bízhatok-e benne. De Ön bízik benne. *Kerülöm ki a választ. Tényleg nem tudtam eldönteni. Abban biztos voltam, hogy fecsegni nem fog senkinek és a rendőrségnek se fog köpni.* - Fogalmazzunk úgy, hogy elég veszélyesnek tartom, hiszen senkire se hallgat, csak Önre... és láttam, hogy mit tud művelni egy emberrel. *Teszem még hozzá.*
|
|
| |