Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 02:30 | Üzenet # 51 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Miért érzem úgy, hogy én is téma vagyok.*Sóhajtok fel. Nem vagyok hülye, azt is tudom, hogy neked is beszél rólam és pl. a drogot is tudod.* - Semmit se tudsz.*Mondom és rágyújtok.* - Tudom, hogy csak apám kedvért viselkedsz így velem, de erre nincs szükségem szóval miatta, nem kell udvariaskodnod.*Közlöm.* - Te is jössz velünk igaz? Bár miért is ne jönnél, mindenhol ott vagy. Mond csak a mester ágyába is beférkőztél már?*Kérdezem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 02:41 | Üzenet # 52 |
 Yaoista
| - Tudod jól milyen, nem bír magával. Fumiot miért nem bírja azt se értem.*Sóhajtok fel.*- Kölyköt sokszor nem értem.*Mondom.* - Én teljes mértékben különben most nem lenne itt. Tudom merész húzás volt, de kiérdemelte a bizalmam.*Mondom komolyan.* - Megértelek, de elég ha bennem bíztok és én tudom mit csinálok. Emellett, ha baj lenne vele, én magam intézkednék, de erre biztos nem fog sor kerülni.*Jelentem ki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 02:44 | Üzenet # 53 |
 Yaoista
| - Ebben biztos lehetsz. *Mondom minden kertelés nélkül.* - Illetve mikor ideértünk, Seime beszélni akart apáddal Nickről. *Mondom el, végülis úgy is megtudod.* - A mester kért meg, hogy legyek udvarias, de nem csak ezért. *Teszem azért hozzá.* - Igen, megyek. *A további megjegyzésre nem tudtam, hogy hogyan reagáljak.* - Nem feküdtem le a mesterrel, nem történt köztünk semmi. *Mondom komolyan és őszintén. Erre viszont nem panaszkodhattok, hogy hazudok.* - Sajnálom, ha zavarlak, de a mester kérése, hogy menjek én is.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 02:49 | Üzenet # 54 |
 Yaoista
| - Fumiot szerintem azért nem kedveli, mert magával van. *Mondom őszintén.* - Gyakran én sem. *Vallom be.* - Bízom a döntésében. *Mondom komolyan.* - És az is megnyugtató, hogy Ön meg is tudja állítani. *hajtok egy nagyot. Attól féltem, hogy egyszer csak bumm, tombolni támad kedve.* - Természetesen uram. *Tényleg megbíztam benned teljesen. Soha nem jutna eszembe kérdőre vonni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 02:50 | Üzenet # 55 |
 Yaoista
| - Valóban? Remek, bár nem lep meg.*Morgok, nagyon reméltem tartja magát, amit mondtam neki, bár biztos vagyok benne.* - Meg én vagyok kis főnök.*Gondolom ezért is. Azt tényleg bírom benned, hogy mindig egyenes vagy és őszinte.* - Még nem.*Mondok csak ennyit.* - Ez van nincs mit tenni én se megyek szívesen.*Sóhajtok egy nagyot, majd csak nézlek.* - Meg kell hagyni egy igazi szépség vagy és profi gyilkos. Vicces tényleg nem szabad a külső alapján ítélni.*Jegyzem meg.* - Tudod én nem vagyok benne biztos, hogy apám nyakát ne vágnád e el egyik pillanatban.*Közlöm veled és az arcodra simítok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 03:01 | Üzenet # 56 |
 Yaoista
| - Én is gondoltam erre, sőt biztosan.*Sóhajtok fel.* - Tényleg egy nagy gyerek.*Mosolygok.* - Elég ennyi.*Mosolygok.* - Legalább ne uramozzál.*Jegyzem meg vigyorogva.* - Iszol valamit?*Kérdezlek.* - Van még dolgod? Apropó drága csemetém merre van?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 03:01 | Üzenet # 57 |
 Yaoista
| *Csak bólintottam.* - Nem. Az nem érdekel, ha valaki főnök. *Mondom komolyan. A még nem-re nem reagálok túlzottan, hiszen én se tudtam. Meg kellett hagyni, hogy nem hagyott hidegen a mester.* - Én nem vagyok családtag. Nem érzem úgy, hogy helyem lenne a találkozón. De a mester kívánsága. *Mondom komolyan. A bókra nem nagyon reagálok.* - Ilyennek képeztek és neveltek. *Mondok ennyit. Én nem szerettem így élni, de mást nem ismertem és nem kockáztathattam a húgom életét. Fontolgatom mit válaszolhatnék és az arcomra nem reagálok különösebben, tisztában voltam vele, hogy a külsőm mindenkit vonz.* - Csak olyan embert ölök meg, aki ártani próbál nekem vagy a húgomnak. *Mondom komolyan.* - Vagy ha parancsot kapok a mestertől. Egyetlen esetben fordulnék a mester ellen. Ha ártani akarna a húgomnak. *De ezt nagyon komolyan mondtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 03:12 | Üzenet # 58 |
 Yaoista
| - Ezen viszont szerintem segíteni fog Nick. *Mondom őszintén.* - Ő azért jobban érti a helyzetet, még ha nem is tudja pontosan mi történt. *Hallgatok el pár pillanatra.* - Igyekszem. *Mosolyodom el.* - Nem, köszönöm. Mára nincs, úgy tudom, de ez Igortól is függ. *Magyarázom.* - Én Nicktől jövök, még ott volt nem rég. Szerintem hamarosan befut.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 03:13 | Üzenet # 59 |
 Yaoista
| - Akkor mégis mi? Ne mond azt, hogy kedvelsz, mert az kizárt.*Jelentem ki.* - Ő annak tart.*Mondom.* - Olyan vagy, mint egy robot.*Jegyzem meg, majd csak végighallgatlak.* - Vicces olyan higgadt tudsz lenni, amíg el nem kezdesz gyilkolni.*Mondom.* - Apám nem ártana a húgodnak és neked se ha nem adsz rá okot, mert ha igen akkor ő maga ölne meg.*Mondom komolyan.* - Szemmel tartalak. Igaz jobb vagy nálam és ezt belátom, de nekem is meg vannak az eszközeim.*Jegyzem meg.*
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2014.01.06, 03:16 |
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 03:22 | Üzenet # 60 |
 Yaoista
| - Igaz.*Mosolyodom el.* - Nála van? Mik vannak. Alakulnak a dolgok, de kíváncsi vagyok mi is történt. Remélem, hogy magától elmondja és akkor nem kell kutatnom utána.*Jegyzem meg.* - Neked senki nincs a láthatáron? Sergej nem tetszik?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 08:50 | Üzenet # 61 |
 Yaoista
| - Az túlzás, hogy kedvellek, mert nem. *Mondom őszintén.* - Inkább egyfajta tisztelet. *Gondolkozom el. Tényleg nem csak azért voltam udvarias, mert kellett vagy a mester miatt.* - Van szabad akaratom. Nem vagyok robot. *Ezt kicsit sérelmeztem.* - Gyilkolni is tudok higgadtan. *Hiszen bizonyos fokig ehhez kellett egy higgadtság.* - Ezt tudom jól, elmondta ő is. *Bólintok, hiszen ezzel tisztában vagyok.* - A húgomnak akkor sem ártana, hiszen ő nem tehet semmiről. Azt se tudja mi folyik itt és ez így van rendjén. *Meg akartam óvni ettől a mocsoktól.* - Értem és megértem. *Nem féltem tőled és attól sem, hogy szemmel tartasz.*
- Uram... *Sóhajtok egyet.* - Akármi is történt, vagy akármit is tud meg. Először hallgassa végig Igort, kérem. *Ritka, mikor én ennyire komolyan kérek valamit.* - Nincs senki. *Sergejen nem kicsit lepődök meg, majd sóhajtok egyet.* - Sergej... az egy külön történet. Alapvetően tetszik, de képtelen vagyok megbízni benne, anélkül pedig nem működik semmi sem. *Válaszolok őszintén.* - Nem hiszem, hogy bármi lenne köztünk a jövőben. Na meg hozzátartozik, hogy többen jártak a seggében, mint ahány éves Ön. *Jegyzem meg, kissé pimaszul, bár nem szándékosan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.01.10, 19:04 | Üzenet # 62 |
 Yaoista
| - Rendben de már nem kezdődik jól.*Fogom a fejem.* - Mert meg se próbálsz bízni benne. Nézd nagy a szája de megbízható, tudod jól, hogy akkor nem lenne a családba, de persze a te dolgod. Én csak örülnék neki, ha lenne melletted valaki és boldog lennél.*Mosolyodom el.* - Nem tudhatod.*Teszem azért hozzá.* - Héé azért ne beszélj így róla. Oké sokat szexel, de Igor még többet és róla még se mondasz semmit vagy talán azért mert nem őt dugják vagy ő Igor?*Kérdezlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.01.10, 19:22 | Üzenet # 63 |
 Yaoista
| - Értem.*Bólintok.* - Nos más véleményen vagyunk.*Célzok itt a higgadtságra és a robotra.* - Ja ja.*Bólintok. Ő nem de én képes vagyok beszélni hugicádnak, ha úgy alakulnak a dolgok.* - Mindenesetre ha én leszek a főnök, akkor minden megváltozik szépségem.*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.01.10, 19:36 | Üzenet # 64 |
 Yaoista
| - De próbáltam. Tényleg. Viszont az agyamra megy és aggódok, hogy kifecseg valamit. Nem szándékosan, véletlenül. *Abban biztos voltam, hogy direkt nem kotyognál.* - Tudom és ez nagyon kedves Öntől. *Mosolyodom el én is.* - Elnézést. *Kérem bocsánatot a szóhasználatért, de amúgy komolyan gondoltam. - Igor szemszögéből úgy vagyok vele, hogy inkább így vezesse le a feszültséget, minthogy kicsináltassa magát. *Sóhajtok. Persze ez kifogás volt. Igazából csak azért idegesített, mert tetszettél nekem..*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.01.10, 19:48 | Üzenet # 65 |
 Yaoista
| - Valóban. *Értek egyet. Én nem tekintettem magam robotnak, hiszen az a saját döntésem, hogy követem a mestert, A végére nem tudtam, mit felehetnék.* - Nem érdekel velem mi történik. *Mondom végül. - Amíg a húgom biztonságban van és megkapja a kellő kezeléseket. *Szerettem volna neki mindent biztosítani és nem érdekelt, hogy mennyi mocskon kell magam átásni. Ebből viszont látszott, hogy mennyire szeretem. Igazából ő volt az életem egyedüli értelme.* - Amíg őt nem bántod, nem érdekel mit művelsz velem.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.01.10, 20:04 | Üzenet # 66 |
 Yaoista
| - Na jó ebben van valami.*Sóhajtok fel.* - Fiam ezek csak mind kifogások.*Mosolygok.* - Igazad van, tényleg jobb, de azért ne ítéld el Sergejt se. Igaz szereti a sexet, de törődésre is vágyik. Tudod jól, hogy milyen élete volt vele se volt kegyes a sors.*Mondom komolyabban.* - Különben meg nagyon bejössz neki, csak így mutatja ki, mint az oviba.*Nevetek fel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.01.10, 20:16 | Üzenet # 67 |
 Yaoista
| - Nem akarlak téged se bántani vagyis megölni csak ha kell, de akkor se fogok sírni utánad.*Mondok csak ennyit.* - Na jó én lépek igazából csak kicsit basztatni akartalak, de nem jött össze, tanulnom kéne Sergejtől.*Vigyorgok.* - Apámékat üdvözlöm és üzenem neki, hogy holnap benézzek hozzá. Na pá.*Intek és elindulok vissza.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.01.10, 20:39 | Üzenet # 68 |
 Yaoista
| - Ebben biztos voltam. *Mondom a sírásra, az elejét nem igen hittem el. Meglepődtem, hogy csak fel akartál idegelni, de hát nem meglepő.* - Átadom, viszlát. *Köszönök el. Nem értettem, hogy miért utálsz ennyire, hiszen neked nem ártottam. Édesanyádról tudtam, de én nem gondoltam, hogy ez számítana. Nekem eszembe se jutott bármi ilyesmi.*
- Nem kifogások, tények. Közlöm makacsul, azért belém is szorult nem kevés.* - Nem ítélem el. Az ő dolga, de akkor tőlem se várjon többet. Ha ő maga nem becsüli magát, akkor én miért tenném? *Kérdezem egyszerűen, nekem ez így jött le. Mindegy ki volt neked, csak dugjon meg.* - Tudom jól... egyikőnknek se volt valami egyszerű és most sem az. *Sóhajtok.* - Lehet jobban örülnék, ha nem így lenne. *Morgom, de csak mert kissé zavarban voltam. Nem tudtam mit kezdeni ezzel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.01.10, 20:49 | Üzenet # 69 |
 Yaoista
| - Persze.*Kuncogok, olyan kis édes voltál.* - Az a baj, hogy te csak egy ribancot látsz benne és semmi mást.*Csóválom a fejemet.* - Igen tudom, de neki sose volt családja, mi vagyunk azok. Nem mondom, hogy ez mentség a viselkedésére, de valamit meg is értek és te sok mindent nem tudsz róla, de szerintem mesélne.*Jegyzem meg.* - Nézd Seime én nem szólok bele csak egy fő, hogy ne nagyon gyilkoljátok egymást, mert nem akarom, hogy vér folyón, azt meg ne akarjátok, hogy én szedjelek szét titeket.*Mondom komolyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2014.01.10, 20:58 | Üzenet # 70 |
 Yaoista
| - Mert úgy viselkedik, mint egy ribanc. *Eléggé végletekbe gondolkodtam. Csöndesen hallgattalak és megértettem, de mégse értettem vele teljesen egyet. Bólintottam, hogy nem szólsz bele, hiszen tudtam, hogy nem azért mondod.* - Igyekszem. *A végére azért nyeltem egyet.* - Erre nem fog sor kerülni. *Mondom komolyan, hiszen ezt nem akartam, hogy gond legyen és neked kelljen megküzdened a helyzettel.* - És.. vér sem fog folyni... olyan sok. *Nagy részben igazából Sergejen múlt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.01.10, 21:10 | Üzenet # 71 |
 Yaoista
| *Felsóhajtok és inkább nem mondok semmit.* - Remélem, mert ha én közbe vágok, abban nem lesz köszönet.*Mondom komolyan.* - Seime elég legyen!*Morranok kicsit rád.* - Elég fejfájást okozz nekem a fiam nem kell, hogy még ti is.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.01.11, 19:56 | Üzenet # 72 |
 Yaoista
| - Ezzel tisztában vagyok, és nem akarom megvárni azt a pillanatot. *Mondom komolyan, hiszen szerettem az életem azért. Tudtam, hogy ugyan nem ölnél meg, de keményen megszivatnál később.* - Velünk ne foglalkozz, mi elintézzük egymást között. De őszintén szólva azt hiszem ez a figyelmeztetés már kissé elkésett. *Köhintek egyet zavartan.* - Mindegy is. *Sóhajtok egyet.* - Engedelmével én mennék, még beugrok ahhoz a lökötthöz. *Mondom, volt egy kis bűntudatom a történtek miatt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 16:23 | Üzenet # 73 |
 Yaoista
| - Helyes.*Bólintok.* - Eddig is mondtam csak nem sok sikerrel, de rendben rátok hagyom és remélem ez így is marad.*Mondom komolyan.* - Helyes és béke legyen.*Mosolygok, majd amikor elmész én is kimegyek.* - Minden rendben?*Kérdezem Fumiot és leülök mellé.* - Menjünk, majd vacsorázni jó?*Simítok az arcodra.* - Fumio..*Suttogom érzékien neved.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 16:27 | Üzenet # 74 |
 Yaoista
| *Ki akartalak verni a fejemből még csak nem is akartam rád gondolni.* - Még hogy szerelmes chh.*Morgok magamba igazából magamnak se akartam bevallani, hogy ez így van. Haza érve iszok egy italt és nem sokra rá már meg is érkezik a partnerem, akivel rögtön egymásnak essünk vagyis én neki, de nincs kifogása ellene.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 16:34 | Üzenet # 75 |
 Yaoista
| *Nagyon mart a bűntudat, mert tudtam, hogy most aztán elszaladt velem a ló. A nagyfőnöktől elköszönve először hazamentem és átöltöztem, majd hozzád indultam, de nem igazán volt ötletem, mit is mondjak neked. Gondoltam majd improvizálok valamit. Hozzád érve kiszállok a kocsiból és becsöngetek hozzád. Sejtettem, hogy nem vársz engem, de abban biztos voltam, hogy a bocsánatkérés jól fog esni, hiszen még sose tettem.*
|
|
| |