2025.07.20, Vasárnap, 04:56
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 16:42 | Üzenet # 76
Yaoista
*Mikor kijössz, rád pillantok.* - Természetesen, mi gond lenne? *Kérdezek vissza.* - Rendben. *Önkéntelenül is reagáltam az érintésedre, kicsit simult az arcom, nem úgy mint Igornál. Nem tudtam, mit reagálhatnék, de végül elmosolyodtam halványan.* - Itt járt Igor. Üdvözöl és azt üzeni, hogy holnap benéz. *Adom át, hiszen nem akartam felesleges feszültséget köztetek.* - Minden rendben volt Seimével? *Kérdezem érdeklődve.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.01.12, 16:51 | Üzenet # 77
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Amikor meghallom csengőt nem igen örülök neki de úgy vagyok, hogy jobb ha kinyitom. Alsó még van rajtam és szerencsére nem vagyok még felizgulva annyira, de látszik, hogy nem alvás miatt kócos a hajam, hiszen a csóknyomok elárultak.* - Mindjárt jövök.*Kuncogok, majd otthagyom a hálóba és kimegyek.* - Nyitom.*Mondom, majd kinézzek, amikor meglátlak meglep nagyon. Kinyitom az ajtót.*- Szia... hát te?*Nézzek döbbenten.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 17:29 | Üzenet # 78
Yaoista
*Kicsit idegesen várok rád z ajtóba. Mikor mondod, hogy nyitod, még mindig nem tudtam, hogy mit mondjak neked.* - Szia... *Végignéztem rajtad és hát nem volt nehéz kitalálni, hogy rosszkor jöttem.* - Chh... és én még bocsánatot akartam kérni... közben csak nekem van igazam, hogy csak egy ribanc vagy. *Nem tudom miért, de szarul esett na meg féltékeny voltam, de ezt be nem ismertem volna.* - Komolyan... miért nem állsz ki a sarokra? Még keresnél is rajta. *Jegyzem meg.* - Látszik, hogy nem volt senki, aki megneveljen... *Vágom hozzád gonoszul, de csak azért, mert én is sértett voltam.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.01.12, 17:34 | Üzenet # 79
Yaoista
- Tessék??*Döbbenek le, elsőre, hogy azért jöttél utána pedig a folytatáson. Hirtelen meg se tudok szólalni, de ahogyan folytatod egy igen nagy pofont adok neked, mire felszisszen, hiszen fáj a sérülésem.* - Takarodj innét!! Mégis mi a franc bajod van neked?? Ennyire utálsz tényleg?? Mit ártottam neked??*Üvöltök rád, de igen fájdalmasan, már a szemem is könnyes most aztán tényleg messzire mentél.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 17:54 | Üzenet # 80
Yaoista
*Ahogy felpofozol, ökölbe szorul a kezem és majdnem visszaütök, de végül lehiggadok. Most nem láttam, mit csinálok, mert dühös voltam és a könnyeid se fogom fel.* - Az a bajom, hogy egy kibaszott idióta ribanc vagy. Megyek is, nehogy elkapjak tőled valami betegséget. *Fordítok neked hátat.* - Még jobb is, hogy nem látja senki mi lett belőled. *Utalok itt a családodra, na meg arra, hogy egy kurvának tartottalak. Nagyon dühös voltam. Tényleg bocsánatot akartam kérni. El akartalak hívni valamerre, erre... Te megint csak kefélsz.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.01.12, 18:03 | Üzenet # 81
Yaoista
*Szavaid egyre jobban fájtak, ehhez képest a testi fájdalom semmi nem volt. Már megszólalni se tudok, ami tényleg nagy szó. Becsukom az ajtót, akkor már folynak a könnyeim.* - Hééé minden oké?*Kérdezi srác.* - Kérlek menj el....*Suttogom de nem nézek. Rákérdez biztos e, de miután igent mondok felöltözve elmegy.* - Még hogy kedvel...*Suttogom és lecsúszok falmentén. Elérted a célod, mert csak egy ribancnak éreztem magam, ahogyan mondtad.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 18:37 | Üzenet # 82
Yaoista
*Nagyon dühös voltam és féltékeny és azt se tudtam, hogy mitől, amitől csak még dühösebb lettem. Nagyon mérges voltam rád és magamra is és az egész világra. Eljöttem tőled és a kocsimhoz érve rágyújtok, de remegett a kezem.* - Azaz idióta kis ribanc... faszom... *Beülök a kocsiba és sóhajtok egyet. Beindítom a kocsit, majd elviharzok a nagyfőnökhöz vissza. Jó pár percig még kint várok és szálról, szálra gyújtok.* - Picsába... *sóhajtok, majd bemegyek. Ott talállak a kanapén Fumioval, de már rám van írva, hogy mindjárt robbanok.* - Tudja Uram, nekem volt igazam. *Mondom, de fel-le járkálok, ami nálam csak akkor van, ha tényleg ideges vagyok, ráadásul akkor vagy csak ilyen udvariatlan.* - Fenébe... a rohadt életbe... csak dugatni tudja magát...

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 19:59 | Üzenet # 83
Yaoista
*Hazamegyek és hót ideg vagyok. Nem tudtam, hogy mi a fenét csináljak. Tomboltam, a lakásom bútorai kicsit megjárták. Mikor lehiggadtam és kitisztult a fejem, már nagyon bántam, amit mondtam.* - Fenébe... *Bocsánatot akartam kérni mindenért. Reggel szépen felöltöztem, majd lementem a boltba. Vettem a kedvenc csokidból és elindultam hozzád. Becsöngettem a hozzád, mikor odaértem.* - Sergej nyisd ki, én vagyok... *Mondom, és zajt hallok, de nem nyitod ki, így sóhajtok.* - Kérlek... hoztam neked csokit is.

MioDátum: Vasárnap, 2014.01.12, 20:14 | Üzenet # 84
Yaoista
*Alig alszom éjszaka valamit, annyira ki vagyok miattad. Másnap amikor jössz éppen mesét nézzek a kanapén összekuporodva. Egy macis alsó van rajtam és egy atléta. Kócos vagyok, de nagyon édesen festek. Csengőre most nem reagálok, majd amikor meghallom hangod megrezzenek.* - Sergej nincs itthon.*Szólok ki de a csokira felcsillannak szemeim. Odamegyek és kinyitom az ajtót és elveszem a csokit. Gondoltam becsapom az ajtót de nem teszem végül.* - Gyere be.*Megyek nappaliba és visszaülök. Betakarom magam és elkezdem enni a csokit. Még sose vettél nekem, azt se tudtam, hogy tudod melyik kedvencem, de gondoltam megkérdezted. Nem szólok semmit csak várok, hogy megszólalj.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 20:24 | Üzenet # 85
Yaoista
*Csak sóhajtottam egyet, gondoltam előbb-utóbb ki kell jönnöd. Mikor végül csak kinyitod az ajtót, meglepődök. Odanyújtom a csokit és végigmértelek. Bemegyek utánad. Az előszobába kilépek a cipőmből, majd ahogy látlak, elmosolyodom kicsit. Érdekes volt egy harminc éves férfit macis alsóba látni, miközben mesét néz és csokit majszol, de nagyon aranyos voltál.* - Szeretnék bocsánatot kérni. *Mondom komolyan, majd odamegyek hozzád és leültem melléd.* - Nem akartam durva lenni és nem volt igazam, csak dühös lettem. *Nem tudtam, hogy mit mondjak.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.01.12, 20:32 | Üzenet # 86
Yaoista
*Nem akarok hinni a fülemnek. Amióta ismerlek sose kértél bocsánatot.* - Komolyan mondod?*Kérdezlek, majd amikor odaülsz rád pillantok.* - Miért lettél? És miben nem volt igazad?*Kérdezlek, hiszen két dolgot is hozzám vágtál.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 20:38 | Üzenet # 87
Yaoista
- Komolyan. *Válaszolok. Nem gondoltam, hogy visszakérdezel. Nem válaszoltam, kicsit elhallgattam, nem akartam neked hazudni.* - Nem tudom miért lettem dühös. *Mondom komolyan, mert tényleg nem tudtam.* - És a családodban biztos nem. *Válaszolok, a ribancra nem tudtam mit mondani, mert nagyon zavart, hogy mindenkivel összefekszel. Megint elhallgattam, majd rád pillantottam, végül kicsit elfordítottam a tekintetem. Miután lehiggadtam igazat adtam a nagyfőnöknek, talán ideje lenne kideríteni, hogy miért vagy rá ilyen hatással.* - Nem akarsz eljönni velem vacsorázni valamikor? *Kérdezem kicsit zavartan.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.01.12, 20:51 | Üzenet # 88
Yaoista
- Értem.*Bólintok. Amikor elmondod miért is kérsz elég is az, bár a ribancság se esik jól, de igaz, hogy sok mindenkivel sexelek. Türelmesen várok és most hallgattok viszont ahogyan mondod vacsit hát hinni se akarok fülemnek. Ez nap tényleg tele volt meglepetésekkel. Elsőre meg se tudok szólalni, majd elmosolyodom.* - Mondjuk ma este? Mielőtt meggondolnád magad.*Mosolyodom el édesen, és én is zavarba vagyok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 20:57 | Üzenet # 89
Yaoista
*Türelmesen várom a válaszod. Mikor visszakérdezel, csak bólintok.* - Nem fogom. *Nem gondoltam, hogy így fogsz reagálni, egy dolgot, viszont nem bírtam ki, hogy ne mondjam.* - Egyébként szexi az alsónadrágod. *Jegyzem meg elfojtva egy mosolyt.* - Hová szeretnél menni? *A kedvedben akartam járni, hogy jól érzed magad. Ez egyfajta bocsánatkérés volt még. Nem akartam, hogy rosszul érezd magad.* - 6-ra érted jövök, rendben?

MioDátum: Vasárnap, 2014.01.12, 21:07 | Üzenet # 90
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolyodom el, majd az alsómra elpirulok.* - Khmm köszi.*Nevetek zavartan.* - Nem is tudom, ahova viszel. Lepj meg.*Mosolygok és igen izgatott vagyok.* - Nem akarlak kidobni, de a készülődés sokáig tart nálam és azt se tudom, hogy mit vegyek fel.*Fogom fejem, ismét a régi vagyok, bár azért bennem vannak még dolgok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 21:54 | Üzenet # 91
Yaoista
- Rendben. *Bólintok, látom, hogy feldobódtál, aminek örülök, bár nem mutatom ki.* - Nyugi... *Jegyzem meg, de azért édes voltál.* - Hatra jövök. *Ismétlem meg, majd egyik karommal hirtelen magamhoz húzlak és pár pillanatra kicsit félszegen megölellek, majd elengedlek. Felállok és egy szó nélkül ott hagylak. Nagyon zavarba voltam én is.* - Legyél kész! *Szólok még vissza az ajtóból, majd leléptem. Nagyon ideges voltam, nem tudtam mit kezdjek veled. Szép estét szerettem volna.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.01.12, 22:08 | Üzenet # 92
Yaoista
- Bocsi.*Mosolygok.* - Oksa.*Bólintok, majd amikor kicsit megölelsz hát tényleg nem hittem el, hogy rólad van szó, de már megérte amiket hozzám vágtál.* - Kész leszek... szia.*Mosolygok. Elmajszolom csokit és emésztem dolgokat, majd amikor felfogom, hogy tényleg nem álom. Készülődni kezdek. Alapból sokáig készülök de most főleg. Mindent ezerszer felpróbálok, amíg megtalálom a tökéletest. Belövőm hajamat parfüm és minden ami kell. Még jobban néztem ki, mint máskor. Elkészültem pontosan 6ra.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.01.12, 22:57 | Üzenet # 93
Yaoista
*Én most a szokottnál lazábban öltözködök. Csak egy egyszerű ing és egy sötét farmer van rajtam, nem öltöny, mint általában. Valahogy nem gondoltam, hogy az illene egy ilyen estéhez. Egy is eldugott étterembe foglaltam asztalt neked. Hozzád menet megláttam egy játékboltot, ahol kint volt a kirakatba egy pandamaci. Nem tudom miért, te te jutott róla eszembe. Elmosolyodtam és megálltam, majd megvettem, gondoltam nevetni fogsz és tetszeni fog. Utána mentem hozzád és pontosan hatkor becsöngettem a macival a kezembe. Mikor kinyitottad az ajtót, nem mondtam semmit, csak kinyújtottam a kezem, benne a macival.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.01.12, 23:06 | Üzenet # 94
Yaoista
*Amikor csöngetsz rögtön kinyitom.* - Szia..*Mosolygok macira nagyokat pislogok, majd elveszem.* - Nagyon szépen köszönöm.*Ölelem magamhoz, majd adok egy puszit az arcodra.* - Mehetünk.*Mosolygok és becsukom az ajtót de a macit hozom.* - Kedvenc csokim és maci... nem is hittem, hogy ezeket tudod.*Mosolygok, mert gondoltam macikról hallottál.* - Nagyon jól nézel ki, ma még inkább.*Mérlek végig.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 00:31 | Üzenet # 95
Yaoista
*A puszira zavarba jövök és meg se szólalok. Csak elindulok, és meglepődtem, hogy hozod a macit, de rád hagytam. Végülis kis lökött voltál, de jól állt.* - A macival csak ráhibáztam. *Mondom úgy mellékesen, hiszen igazából csak az alsónacid miatt vettem.* - Kösz... *Nem tudtam mit mondjak neked.* - Te is... *Simítok végig az arcodon csak úgy mellékesen, majd kinyitom neked a kocsiajtót. Miután beszálltál, beszálltam én is, és indítottam a motort. Látszott rajtam azért, hogy ahhoz képest, hogy milyen nyugodt szoktam lenni, most mégis izgatott vagyok és kicsit ideges.*

MioDátum: Hétfő, 2014.01.13, 00:37 | Üzenet # 96
Yaoista
- Nagyon jól, de akkor gondolom az alsóm miatt. Imádom a mackókat.*Nevetek fel édesen, amikor te is megdicsérsz és az arcomon is végigsimítasz elpirulok és tényleg úgy éreztem, hogy ez egy randi, sőt érdekellek, bár beleélni nem akartam magam, hogy lehet, hogy csak bűntudat miatt csinálod.*- Köszi.*Mosolygok, majd beülök. Látom mennyire más vagy és ez tetszik, hiszen sokszor tud idegesíteni a kimértséged. Az övemet próbálom bekötni de annyira izgulok, hogy nem megy.* - Franc..*Morgok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 01:05 | Üzenet # 97
Yaoista
- Igen, amiatt. *Mosolyodtam el kicsit féloldalasan. Látom, hogy bénázol, így egy piros lámpánál odanyúlok és határozott mozdulattal oda nyúlok és már kattan is az öv a helyén, de nem mondok semmit, nem akartalak zavarba hozni.* - A macit miért hoztad? *Kérdezem, csak hogy mondjak valamit, nem mintha zavart volna, csak nem értettem.*

MioDátum: Hétfő, 2014.01.13, 01:15 | Üzenet # 98
Yaoista
- Köszi.*Mosolyodom el és örülök, hogy kivételesen nem szólsz be.* - Hogy lásson ő is mindent.*Nevetek fel, majd adok neki egy puszit.* - Meg ő is randi része.*Mondom de amint kiejtem számon elvörösödöm.*- Vagyis vacsora.... szóval érted.*Nevetek fel. Még ennyire zavarba se voltam előtted.*

szela00Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 01:18 | Üzenet # 99
Yaoista
*Felhúztam a szemöldököm a válaszodra, erre nem gondoltam. Mikor a randit mondod, aztán visszakozol, elmosolyodtam egy kicsit.* - Ez az. Ha csak vacsorázni akartam volna veled, akkor nem egy étterembe vinnélek. *Mondom komolyan, de nagyon élveztem a zavarod, hiszen még csak nem is én hoztalak zavarba, hanem te saját magad. Lassan megérkezünk az étteremhez. Nagyon egyszerű, de szép hely volt. Leparkoltam, majd kinyitottam neked a kocsiajtót, miután kiszálltam.* - Megjöttünk.

MioDátum: Hétfő, 2014.01.13, 01:26 | Üzenet # 100
Yaoista
*Amikor azt mondod randi, akkor boldogan elmosolyodom.* - Ennek nagyon örülök.*Mondom édesen. Amikor megérkezünk, nagy nehezen kinyitom biztonságiövet, de ahogyan kiszállok beverem fejemet kocsiba.* - Aucs.*Fogok fejemre. Nem hittem el, hogy ilyen béna vagyok.* - Szép..*Mosolygok.*

Keresés: