Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.05.05, 12:37 | Üzenet # 1076 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Ugyan ne nekem köszönd.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Simogatlak tovább.* - Igyekszem..*Kuncogok, majd leguggolva a nacid is leveszem.* - Tökéletes.*Vigyorgok és leveszek rólad mindent.* - Tényleg nem vagy ember.*Közlöm veled édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.05.05, 20:24 | Üzenet # 1077 |
 Yaoista
| -*Hagyom, hogy levedd a nadrágom.*- Olyan kicsinek tűnsz így. *Jegyzem meg, de nem rosszból.* - Pedig hidd el, az vagyok. *Húzlak fel és én is elkezdem a nacid kigombolni, mi egyéb, végül lehúztam rólad.* - Iszonyat jól nézel ki. *Közlöm veled. Bemászok a vízbe, majd intek a fejemmel.* - Gyere kincsem. *Mosolyodom el kicsit. Ahogy beszálltál, a pocid kezdem cirógatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.05.06, 10:46 | Üzenet # 1078 |
 Yaoista
| - Pont hozzád való.*Mondom édesen.* - Vannak pillantok, amikor elhiszem....*Vigyorodom el pimaszul. Felállok és persze, hagyom hogy levetkőztessél.* - Köszönöm.*Pirulok el.* - Megyek.*Be is mászok és hozzád bújok.* - Jó lett?*Kérdezlek és adok egy csókot.* - Majd én is megyek akkor veled az étterembe jó? Bár lehet mégse és lenne alkalmad Nickkel összebarátkozni.*Elmélkedem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.05.06, 12:59 | Üzenet # 1079 |
 Yaoista
| - Szemtelen vagy. *Közlöm veled, mert tudtam, hogy mire gondolsz. A nyakadba csókoltam és a pocidat kezdem cirógatni.* - Igen, nagyon jó. *Sóhajtok fel és viszonozom a csókod.* - Inkább gyere. *Ezt komolyan gondoltam.* - Nem nagyon akarok kettesben maradni Nickkel. *Ismerem be.* - Mit beszéltetek az erkélyen tegnap? *Kérdezek rá egyenesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.05.06, 21:40 | Üzenet # 1080 |
 Yaoista
| - Csak amennyire kell.*Vigyorgok.* - Sejtettem és akkor megyek.*Nem fogok erősködni.* - Vártam mikor kérdezed meg.*Jegyzem meg, majd mindent elmesélek.* - Ezért vagyok most más véleményem.*Sóhajtok fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.05.06, 22:05 | Üzenet # 1081 |
 Yaoista
| - Köszi. *Puszillak meg, örülök neki, hogy jössz.* - Hát, azt hittem felhozod magadtól. *Tényleg azt hittem, hogy elmeséled. Csöndesen hallgattalak és azért kicsit morogtam, majd felsóhajtok.* - Értem... *Tényleg úgy voltam vele, hogy Nick gyenge ehhez.* - Csak lehúzza a főnököt... *Morgom, főleg a tegnapi miatt, hogy nem hozzád jött.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.05.06, 22:12 | Üzenet # 1082 |
 Yaoista
| - Tudtam, hogy morogni fogsz, de nem akartam eltitkolni.*Teszem hozzá.* - Ezt nem mondanám, csak neki ez új túlságosan is, amiért nem lehet hibáztatni, bár tényleg nem kéne bele szólnia a dolgokba, ezt aláírom.*Mondom komolyabban.* - Reménykedem azért, hogy kitart, mert félek attól, hogy ha szakít vele Nick, Igor akkor megkattan ismét.*Sóhajtok fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.05.06, 22:35 | Üzenet # 1083 |
 Yaoista
| - Hát... nem is tudom. *Nekem akkor is sok volt, amit lezavart neked.* - Na legalább ebben egyet értünk. *Bólintok. A folytatáson kicsit elgondolkozom, hogy mit is feleljek.* - Nem tudom... azt ígérte, hogy többet nem lesz olyan, mint régen, de... nem tudom, hogyan fog reagálni a veszteségre, ha bekövetkezik. *Aggódtam én is.* - Ezért elleneztem ezt az egészet az elejétől kezdve. *Jegyzem meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.05.06, 22:43 | Üzenet # 1084 |
 Yaoista
| - Sok mindenben csak Nikcről nem annyira.*Jegyzem meg.* - Igen megígérte, de nem biztos, hogy tudná is tartani.*A kérdés, hogy mennyire fog kiborulni.* - Édesem akkor se tilthatod meg, Igor nagyfiú és mellette, ha most Nick nem marad meg, te is tudod, hogy más nem lesz. Milyen szomorú, ha ember egyedül éli le az életet.*Gondolok itt a szerelemre.* - Nagyon szurkolok nekik, mert nem szeretném szomorúan látni őket.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.05.06, 23:58 | Üzenet # 1085 |
 Yaoista
| - Igaz. *Tényleg egész jól kijöttünk, ami eléggé meglepett.* - Bevallom neked, nem hittem, hogy ilyen jól megleszünk. *Pusziltalak meg.* - Tudom, de ha megkattan, akkor vigyázok rá. *Ezt komolyan is gondoltam.* - Én nem akartam megtiltani, egy pillanatig se. *Jegyzem meg.* - Én csak azt szerettem volna, ha valaki olyannal van, aki ezt tudja kezelni. *Igazából nem azzal volt bajom, hogy volt valakije, inkább a személlyel volt gondom.* - Tudom. *Sóhajtok egy nagyot.* - Ezért próbálkozok barátkozni a gondolattal én is, de... nem tudom, hogy fogja-e bírni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.05.07, 10:46 | Üzenet # 1086 |
 Yaoista
| - Ezen nem lepődöm, de én se hittem vagyis inkább azt nem, hogy te ennyire elfogsz engem viselni.*Kuncogok, de komolyan gondolom.* - Igen, de ez akkor se megoldás.*Akkor se lehetsz mellette mindig.* - Ő is szerette volna, mindenki más, de az érzelmeknek parancsolni.*Jegyzem meg.* - Ne legyen igazunk és bírja, te meg majd idővel megbékélsz Nickkel és minden jó lesz..*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.05.07, 22:33 | Üzenet # 1087 |
 Yaoista
| - Nem vagy olyan vészes, mint amire készültem. *Piszkálgatlak kicsit, mert nem gondoltam komolyan.* - Tudom, hogy nem megoldás. *De nem sok választásom lett volna.* - Igen, elég nehéz. *Hiszen nekem se volt könnyű parancsolni, de muszáj volt.* - De kis optimista vagy... *Mosolyodom el egy picit rajtad. Igazából ezt kedveltem benned, hogy próbálsz pozitív maradni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.05.08, 11:04 | Üzenet # 1088 |
 Yaoista
| - Köszi.*Kuncogok. Bólogatok neked.* - Igyekszem az lenni, ahogyan tettem mindig az életbe vagyis próbálkoztam.*Mosolyodom el.* - Majd minden kiderül idővel, nem is akarok rajta kattogni, mert megfájdul a fejem.*Nevetek fel, hogy oldjam a helyzetet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.05.08, 11:38 | Üzenet # 1089 |
 Yaoista
| - De megérte, nem igaz? *Puszillak meg kedveskedve.* - Igen, az pedig nem lenne jó, ha a kis buksid fájna. *Puszilgatom a fejed.* - Most amúgy is sokat kell használnod. *Gondolok én itt Igor sérülésére.* - Szóval hogy is volt a masszázs dolog? *Kérdezem kíváncsian, azért szerettem, ha kényeztetnek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.05.09, 11:39 | Üzenet # 1090 |
 Yaoista
| - Igen meg.*Mosolyodom el.* - Nem bizony.*Nevetek fel.* - Pontosan, de tudod csak akkor használom, ha kell.*Kuncogok.* - Úgy, hogy kimászunk és megkapod.*Mosolygok. Kicsit elvagyunk, majd amikor végzünk mindennel belebújok mackós boxeromba, majd olajat viszek magammal és elhelyezkedve rajtad masszírozni kezdelek.* - Jól esik?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.10, 19:54 | Üzenet # 1091 |
 Yaoista
| - Igen, vigyázol, el ne kopjon. *Puszilom meg a buksid.* - Rendben. *Kimásztam veled, miután kiáztunk. Törölközés után én is belebújtam egy alsónaciba, a te macijaidon meg se lepődtem már.* - El se hiszem, hogy ilyet gyártanak felnőtt férfiaknak. *Jegyzem meg, de nem rosszból. Hozzád illett. Jól esően felsóhajtok a masszírozásra, nagyon finom volt.* - Igen, nagyon jó... rég volt. *Nagyon ügyesek voltak a kis kezecskéid. Kiélveztem rendesen a helyzetet. Délután még eszünk, majd az étteremhez megyünk, hogy felvegyük Nicket. Látszott rajta, hogy tiszta ideg és örült, hogy ma nem sokáig volt.* - Sziasztok. *Köszön, mikor beszáll, én csak bólintottam.* - Ezt neked hoztam. *Persze két adag volt benne, neked és Seimének.* - Remélem ízleni fog... *Ez volt a békeajándékod én pedig elindulok a rezidenciára.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.10, 20:28 | Üzenet # 1092 |
 Yaoista
| - Igen igen.*Kuncogok.* - Aki keres az talál.*Nevetek fel.* - Meg nem vagyok olyan nagy darab.*Vigyorgok.* - Akkor jó.*Mosolygok és tovább dolgozok rajtad. Elvagyunk, amíg nem kell menni Nickért.* - Ohh köszönjünk.*Mosolygok.* - Az biztos.*Mosolygok útközbe dumálunk vagyis mi Nickkel, majd megérkezünk.* - Szia Igor. Hogy érzed magad?
/Főház/
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.08.16, 22:50 | Üzenet # 1093 |
 Yaoista
| - Ez a természetes, nem? Hiszen a párom vagy. *Puszilom meg a kis buksidat. A gyógypuszidra halkan elkuncogtam magam.* - De máris jobb. *Húzlak oda és megcsókoltalak, nem zavart a krém íz.* - Tényleg nem a legfinomabb. *Mosolyodom el, de azért tovább csókoltalak. Pár nap alatt én tényleg rendbe jöttem, csak pár karcolás maradt még meg, a foltjaim szépen sárgultak. Hol nálad, hol nálam voltunk és én nyugodt voltam veled. Nem foglalkoztam Nickkel vagy Igorral, az ő dolguk volt.* - Min gondolkozol? *Kérdezek rá, mikor elbambultál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.08.20, 11:57 | Üzenet # 1094 |
 Yaoista
| - Igen a párod.*Mosolyodom el nagyon boldogan és édesen.* - Akkor jó.*Kuncogok és a csókod viszonozom, mint mindig.* - Nem, de a csókod igen, szóval mér nem is éreztem az ízét.*Mosolygok és viszonozom az újabb csókjaid. A következő napokban egyre jobban leszel, ahogyan a többiek is és végül nem beszélsz Igorral, ami nem is baj, persze én átjárok hozzájuk, de amúgy olyan, mintha nem is egy helyen lettünk volna. Pár nap múlva elmentünk és hol nálad vagy nálam voltunk. Egyik nap éppen nálad vagyunk és igen csak bambulok ki a fejemből.* - Éppen az utazásról álmodozom.*Mondom édesen, majd az öledbe mászva megcsókollak.* - Nagyon jó lesz, majd mindenkinek hozok szuvenírt.*Mondom édesen, majd mindent elmondok, amire gondoltam és be nem áll a szám.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.22, 11:54 | Üzenet # 1095 |
 Yaoista
| - Igen? Kigondoltad már, hova viszlek? *Kíváncsi vagyok, hogy mire gondoltál, mivel leplek meg.* - Bizony. *Puszilom meg a buksidat. Már kezdtem eléggé megkedvelni a pletykálásodat. Egész aranyosan csicseregtél, legalábbis ilyenkor.* - Édes vagy. *Mosolyodom el kicsit, majd elkapva a derekad, odarántalak magamhoz. Finoman megcsókollak utána.* - Azért néha levegőt is vegyél.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.08.22, 12:13 | Üzenet # 1096 |
 Yaoista
| - Nem jöttem rá, de nem baj, mert így tényleg meglepetés lesz és abban biztos vagyok, hogy nagyon jó lesz, hiszen veled leszek.*Mondom nagyon édesen.* - Köszi.*Kuncogok és persze a csókod ellen nincs kifogásom.* - Ehh bocsika megint sok voltam mi?*Nevetek fel zavartan.* - Tudod, hogy betudok indulni.*Motyogom, de inkább megcsókollak.* - Megint te fogsz becsomagolni nekem?*Nem bírtam csöndbe maradni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.08.23, 20:50 | Üzenet # 1097 |
 Yaoista
| - Hidd el, ezt még nélkülem is élvezni fogod... *Hiszen én nem terveztem, hogy minden vacakra felüljek meg ilyesmi. Nincs azaz isten...* - Nem voltál sok, csak még a végén elharapod a nyelved. *Puszilom meg a buksidat. Nagyon gyöngéden bántam veled.* - Gondolom, mivel én tudom, hogy milyen ruhák kellenek. *Csókolok a nyakadba és érzékien szívogatni kezdem.* - Valami kifogásod ellene?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.08.23, 22:29 | Üzenet # 1098 |
 Yaoista
| - Jujj de izgi, ne is mondj többet, mert már nagyon nagyon kíváncsi vagyok.*Mondom izgatottan.* - Mondom én, hogy te a vagy a lovagom.*Mosolygok.* - Igen igen.*Kuncogok és a nyakamra felnyögök.* - Semmi.*Mosolygok és éppen megcsókolnálak, mire az ajtón dörömbölnek és már rossz sejtésem van és szerencsére beigazolódik. Kimegyek Igor hangjára és amit mond, azért ledöbbent mégis, hiszen reménykedtem.* - Igor Seime nem hibás.*Bár tudtam a falnak beszélek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.08.23, 23:10 | Üzenet # 1099 |
 Yaoista
| - Te amúgy is mindig kíváncsi vagy. *Simogatom meg a fejed.* - Csak elhagytam a lovamat. *Puszillak meg. Meglepődök a dörömbölésre, de nem volt nehéz kitalálni, hogy ki az. Meglepődök viszont, hogy ahogy nyílik az ajtó, én úgy csapódok a falnak.* - Mi a fasz bajod van? *Ragadom meg a karját, de aztán rá is jöttem.* - Egy szóval nem mondtam neki, hogy szakítson veled. *Közlöm már higgadtabban.* - Mert veszélyes rád, rám és az egész szervezetre. Nézz magadra! *Közlöm veled.* - Szétszórt vagy, nem figyelsz... *Ebbe bele se köthetett.* - Sergej, lehet jobb lenne, ha most elmennél... *Nem akartalak elküldeni, de most sanszosnak láttam egy verekedést és nem akartalak belekeverni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.08.23, 23:26 | Üzenet # 1100 |
 Yaoista
| - Csak telebeszélted minden szarral fejét.*Üvöltök tovább.* - Változtam volna megmondtam, de te esélyt se adtál rá és elvetted tőlem.*De itt már a fájdalom is kihallatszik és nem csak a düh.* - Igen jobb lenne vagy talán.*Elhallgattok és magamhoz húzom.* - Vagy inkább gyere velem, hiszen Seime megmondta, hogy lemondana rólad rólam nem de?*Kérdezem gonoszkásan.*
- Igen igen.*Mondok mindkettőre még.* - De akkor se ő mondta neki, hanem ez Nick döntése volt.*Mondom, bár nem csodálom, hogy nem bír épp ésszel most főleg gondolkozni.* - Nem szeretnék.*Motyogom, de a folytatásra lefagyok.* - Ne legyél már seggfej és minket ne kavarj bele. Elhiszem, hogy ki vagy, de ne mondj ilyeneket, mert ezt nem tűröm el.*Lépek el.* - Tudod, hogy imádlak és szeretlek, de mint csak barát és ez nem fog változni.
|
|
| |