Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 01:39 | Üzenet # 101 |
 Yaoista
| *Türelmesen várom, hogy kikászálódj, majd mikor beütöd a fejed, elmosolyodom, de nem mondok megint semmit.* - Jól vagy? *Simítok a fejedre, hogy megnézzem nem vérzik-e vagy valami, majd elengedlek. Bezárom a kocsit, majd előre engedlek. Beérve odamentem egy pincérhez és lemondtam, hogy két főre foglaltam asztalt. Bevezetett minket egy félreeső kis asztalhoz, de látszott, hogy ismernek és nem először vagyok itt. Még a széket is kihúzom neked, azért a kimértség valahol ott volt bennem.* - Foglalj helyet. *Mondom, majd leülök én is veled szembe, közben nézem, ahogy a macit öleled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 01:50 | Üzenet # 102 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Igen jól köszi.*Mosolyodom el. Olyan jól esett, hogy ilyen kedves vagy velem, sose hittem, hogy ezt megtapasztalom. Körbenézzek bent, majd amikor még széket is kihúzod ismét zavarba jövök.* - Köszönöm.*Mosolyodom el. Macika az ölembe volt.* - Tetszik nagyon hangulatos.*Mosolygok édesen.* - Köszönöm, hogy elhúztál.*Mosolygok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 01:58 | Üzenet # 103 |
 Yaoista
| - Örülök. *Mondom, de nem mondok többet, nem nagyon tudom mit mondjak.* - A tegnap után ez volt a minimum. *Mondom komolyabban. Igaz, hogy a történtek miatt hoztalak el, de nem volt kényszer, hogy ez randi is legyen. Elgondolkozva nézlek és közben megjön a pincér, aki hoz nekünk két étlapot.* - Parancsoljanak. Esetleg inni mit hozhatok? *Kérdezi miközben én már mondom.* - Mit szeretnél? *Kérdezek rá, én kikértem egy kis whisky-t.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 02:12 | Üzenet # 104 |
 Yaoista
| - De nem csak azért ugye?*Kérdezlek kicsit félve. Elveszem az étlapot és én is kérek egy whiskyt. Pincér nézz egyet macira azért.XD* - Tudsz valamit ajánlani?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 02:17 | Üzenet # 105 |
 Yaoista
| *Miután kikértük az italt, lelép a pincér.* - Én még rosszat itt nem ettem, attól függ, mit szeretsz jobban. *Kicsit elhallgattam, nem tudtam, hogy hogyan válaszoljam meg a kérdésed.* - Ki akarom deríteni, hogy miért lettem annyira dühös. *Mondom végül és közben az étlapot lapozgatom, de nem nézek ki belőle, mert kissé zavarban vagyok és nem tudom, hogy mit mondhatnék még.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 02:22 | Üzenet # 106 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok. Vártam a válaszodra, majd amikor felelsz bólintok.* - Értem... örülök, hogy itt lehetek még ha nem egy szokványos randi. Sose hittem, hogy ez meg fog történni.*Vallom be zavartan, majd elkezdem nézni az étlapot.* - Elküldtem utána azt a pasit.*Mondom halkan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 02:27 | Üzenet # 107 |
 Yaoista
| - Azt hiszem a mi helyzetünkben ez egész szokványos. *Mondom egy félmosollyal. Mikor a pasit említed, meglepődtem. Azon is, hogy elküldted és azon is, hogy elmondod nekem. Nem hittem, hogy ezzel is ennyire megbántottalak.* - A nagyfőnök azt mondja, hogy azért mész el mindenkivel, mert törődésre vágysz, de amúgy nem élvezed. *Mondom és rád nézek, de igen áthatóan.* - Ebben mennyi az igazság? *Lassan kinyújtom a kezem és megfogom a tiéd.* - Hogy van a sérülésed?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 02:32 | Üzenet # 108 |
 Yaoista
| - Igazad van.*Mosolygok, de utána igen meglepődöm vagyis, hogy beszéltél rólam, ami valamiért jól esik. Elfordítom a tekintetem, majd visszanézzek rád.* - Van benne igazság.... igazából tegnapi is úgy indult... tudom, hogy ez másnak furcsa és nem normális, de sose voltam százas.*Nevetek fel zavartan, azért látszik nem vagyok büszke mindig magamra emiatt. A kezemet, amikor megfogod az még inkább jól esik.* - Jobban van... a nyelvem fáj jobban, de hamar elmúlik majd.*Mosolygok és megcirógatom a kézfejed.* - Nem egyszer volt, hogy a sex után szószerint rosszul voltam...*Vallom be.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 02:39 | Üzenet # 109 |
 Yaoista
| *Nem értettelek és ez látszott rajtam. Mikor a sérülést mondod, csak bólintok.* - Akkor minek? Semmi értelme. Nem értelek. *Mondom egyszerűen. Már kezdtem sejteni, hogy miért mondta a nagyfőnök, hogy csak a ribancot látom benned, közben inkább voltál egy magányos gyerek, aki így hívja fel magára a figyelmet.* - Nem lett volna jobb egy állandó, mint sok idióta, akiknek nem is számítasz?
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 02:51 | Üzenet # 110 |
 Yaoista
| - Tudom.*Bólintok. Nem hittem volna, hogy ilyen komoly témáról lesz szó.* - Volt egy kapcsolatom, akkor nagyon szerelmes voltam, de a végén nagyon rosszul jártam és csalódtam ismét. Bár ez rég volt azóta nem igen találtam olyan embert aki érdekelne úgy igazán, csak kettő volt. Az egyik Igor a másik pedig te.*Vallom be.* - Magam se értem miért sokszor, de tényleg tetszel és oké nem legjobban közelítettem feléd, mert úgy tűnt biztos csak a sexet akarom, de nem.*Mondom komolyan, de zavartan. Kezed még mindig cirógatom.* - Elég hamar rájöttem, hogy amíg sexelek, akkor kicsit számítok az illetőnek. Persze nem mindig így volt és nem egyszer erőszakoltak meg vagy erőszakoskodtak velem, de abba belementem. Vicces, mert sexeltem pénzért.*Nevetek fel, de ebbe semmi boldog nincs.* - Megvetsz igaz?*Kérdezlek és el is engedem kezed.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 12:29 | Üzenet # 111 |
 Yaoista
| *Csöndesen hallgatlak, figyelve rád. Érdekelt, hogy mit mondasz.* - Nekem úgy tűnt, mintha inkább élveznéd, hogy kiakasztasz... a szex meg plusz. *Mondom válaszul, hiszen nem tudtam, hogy én tényleg tetszem neked, legalábbis eddig. Egyáltalán nem zavart a kezem. Végighallgattalak és nem tudtam, hogy mit mondjak neked. Nem vetettelek meg, de dühös voltam. A nevetésed zavart, hogy ennyire gúnyos.* - Sergej... nem vetlek meg. Sosem vetettelek meg. *Mondom komolyan.* - Azért nem bízok benned, mert folyton jár a szád mindenkinek és félek, hogy elkottyantasz valamit valakinek. Nem szándékosan, csak azért mert lökött vagy. *Teszem hozzá, közben nem tudtam hogy fogalmazzam meg a dolgokat.* - Inkább... dühít, hogy ennyire lekezeled magad. *Mondom végül.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 13:01 | Üzenet # 112 |
 Yaoista
| - Jó élvezem is ezt nem tagadom és azt se, hogy kívánlak.*Vigyorgok még.* - Tényleg? Pedig eddig azt hittem és igen hihető voltál, de örülök, hogy nem így van.*Mosolyodom el picit.* - Értem.... nos igen tényleg sokat beszélek.*Látom be.* - Egész életembe amíg ti nem jöttetek lekezeltek, én se tettem másként. Tudod még a volt párom se becsült... csak én hülye voltam és bedőltem neki.*Sóhajtok fel.* - A többiről nem is beszélve, de most nem akarom elrontani a hangulatot, hiszen ez egy randi, érezzük jól magunkat nem de?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 13:46 | Üzenet # 113 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam kicsit.* - Kis pimasz vagy. *De ez nem sértés volt, inkább kedveskedés.* - Tényleg... és tényleg nem is utállak. *Mondom komolyan. Kicsit elgondolkoztam az elhangzottakon, majd az állad alá nyúltam és kedvesen megcirógattam az arcod.* - Nem mások szablyák meg az értéked, hanem te magadnak. Ha lekezeled magad, mások is lefognak. Ha tiszteled magad, mások is tisztelni fognak. *Teszek hozzá ennyit, majd elhúztam a kezem és tovább néztem az étlapot, mintha semmit se tettem vagy mondtam volna.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 13:55 | Üzenet # 114 |
 Yaoista
| - De tetszik nem?*Kérdezlek mosolyogva.* - Ennek nagyon örülök..... most nagyon boldog vagyok.*Mosolyodok el és látszik, hogy tényleg mennyire jól esik. Amikor az arcomra simítasz rád emelem a tekintetem.* - Igazad van... talán még nem késő változtatni.*Mosolygok, majd picit hallgatok én is.* - Tudod most még inkább tetszel..... te egy nagyon remek pasas vagy.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 14:08 | Üzenet # 115 |
 Yaoista
| - Talán. *Mondok ennyit, direkt nem mondtam, hogy igen. Nagyon édes volt a boldog mosolyod, de nem mondtam semmit.* - Sosem késő. *Mondom még, majd a folytatáson meglepődök egy kicsit.* - Ezt nem mondanám, de köszönöm. *Mondom azért, én nem éreztem magam valami rendkívülinek. Nem hiszem, hogy azért, mert nem használlak ki, már valami nagyon remek ember lennék. Visszajött a pincér az italokkal és lerakta nekünk, majd felvette a rendelést és megint eltűnt. Én beleittam, közben elgondolkozva néztelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 14:30 | Üzenet # 116 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom a talánon.*- De én mondom.*Mosolygok, majd amikor ismét ketten vagyunk most kezdek zavarba nézlek.* - Van rajtam valami?*Kérdezlek, majd felemelem a poharam.* - Igyunk erre a szép estére.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 15:28 | Üzenet # 117 |
 Yaoista
| *Kicsit elmosolyodtam, rád hagytam a dolgot.* - Nincs semmi. *Én is felemelem a poharam és koccintok veled, majd ismét beleittam, de tovább néztelek. Nem tudtam, hogy hogyan viszonyuljak hozzád. Megértettem, hogy miért élsz úgy, ahogy és már nem is tartottalak ribancnak.* - Bocsánatot kérek azért is, mert lekurváztalak. *Mondom végül és beleittam újra.* - Nem volt igazam. *Fejezem be, hiszen így más volt a képlet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.13, 15:35 | Üzenet # 118 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok és koccintok veled és én is beleiszom. Én is nézlek, de zavartan, majd ahogyan ismét bocsánatot kérsz annyira jól esik.* - Nem haragszom.*Mondom őszintén.* - Nem tudom lesz e folytatása az estének, mert nem rajtam múlik, de már ez is sokat jelent. Már sokkal jobban érzem magam, mert tudod a te véleményed sokat számít.*Mondom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.01.14, 18:42 | Üzenet # 119 |
 Yaoista
| *Bólintok,hogy nem haragszol. Végighallgatlak, majd komolyan rád nézek.* - Tudod... pedig nagyon sok részről rajtad múlik. *Mondom, de látszik, hogy nem viccelek.* - Nem pedig rajtam. *Nézek a szemedbe igen áthatóan. Valahogy meg akartam veled értetni, hogy alapvetően érdekelnél, de én a játékra nem vagyok vevő.* - Mit vársz tőlem? De most komolyan... *Kérdezek rá.* - Sergej... csak egy pillanatig gondold végig fordítva a dolgokat. Ha azt csinálnám, mint te... Akarnál tőlem bármit is?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.01.15, 15:19 | Üzenet # 120 |
 Yaoista
| - Tőlem?*Kérdezem döbbenten, majd ahogyan elmondod a dolgokat elkomolyodom.* - Nem akarnék.*Suttogom halkan és egy darabig nem nézzek rád, majd igen.* - Viszont lásd be te se álltál hozzám a legkedvesebben sőt. A mai napig azt hittem, hogy utálsz még ha mások mondták is, hogy nem így van. Megmondtad, hogy simán megölnél és hasonlók és azért ez még mindig bennem van.*Jegyzem meg, hogy azért ne hidd, hogy ennyivel elintézted a dolgokat.* - Ami meg engem illet és mondtam is nem közelítettem legjobban hozzád és megértem és az is, hogy az jött le, hogy csak sex kell, de ez nem így van.*Mondom komolyan.* - Nagyon tetszel nekem és ha randiznál velem és adnál nekem esélyt én tényleg nem lennék mással, semmi értelembe se.*Mondom őszintén és igen csak zavartan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.16, 01:26 | Üzenet # 121 |
 Yaoista
| - Na látod. *Adod meg a választ.* - Ha parancsot kapnék rá, megtenném. *Mondom komolyan. Az egy másik kérdés, hogy mennyire készülnék ki utána.* - Nem akartam belemászni még jobban az amúgy is kellően bonyolult helyzetbe. *Mondom komolyan, hogy megértsd valamennyire, bár pontos választ én se tudtam, hogy miért viselkedtem veled úgy, ahogy, bár leginkább a dühöm és a féltékenységem vezérelt. Végighallgattalak ismét és kicsit én is meglepődtem, bár az arcomra nem ült ki.Csak megfogtam a kezed és megcirógattam, de nem mondtam semmit, mert már láttam, hogy jön a pincér.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.01.18, 15:06 | Üzenet # 122 |
 Yaoista
| *Felsóhajtok a válaszodra arra h na latom na meg a továbbira. Másra számítottam h mondasz valamit hiszen eddig nyúltabb voltál, nem értettelek. Ahogyan folytattad viszont az szíven szúr nem is kicsit. Most nem is érdekel hogy nem mondasz semmit a többire annyira sokkoltál. Én sose ölnélek meg meg ha parancsba kapom akkor se. Kezemre nem reagálok amikor pincér végezz, felállok.*- Kimegyek egy cigire.*Mondom az se érdekel h itt a kaja. Kimegyek a teraszra és rágyújtok, oda lett a jó kedvem.*
Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2014.01.18, 15:06 |
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.01.18, 15:21 | Üzenet # 123 |
 Yaoista
| *Nem tudtam, hogy mi a baj. Furcsa volt, hogy nem reagálsz arra, hogy megfogtam a kezed. Igazából csak a pincér miatt nem folytattam. Nem tetszett, hogy csak úgy leléptél. Sóhajtottam egyet, majd utánad mentem én is, hogy rágyújtsak. Odamentem hozzád és megálltam melletted.* -Valahol mindig tudtam, hogy nem csak szexet akarsz. *Mondom elgondolkozva, miközben szívom a szálat.* - Talán pont ezért akartalak távol tartani magamtól. *Mondom inkább magamnak. Elnyomtam a cigit, bár nem szívtam végig, igazából csak ki akartam jönni hozzád. Nem vártalak meg, visszamentem és bent vártalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.01.18, 15:28 | Üzenet # 124 |
 Yaoista
| *Amikor megjelensz meglep főleg a folytatása. Tényleg tele voltál meglepetéssel. Jó hallani de meg mindig bennem van amit mondtál de hát mások vagyunk. Elszívom cigit majd visszamegyek.*- Én parancsra se tudnálak megölni.*Mondom végül majd elmosolyodom*- Nagyon jól nézz ki. Jó étvágyát. *Kezdek el enni.Nem akartam elrontani a randit*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.01.18, 15:29 | Üzenet # 125 |
 Yaoista
| *Nem tudtam milyen reakciót vársz arra, hogy te nem tudnál megölni.* - Neked is. *Majd hozzáfogtam én is, de téged figyeltelek. Nem tudtam, hogy mi legyen. Akartam is meg nem is ezt az egészet. Annyi bonyodalommal járt volna veled lenni. Viszont az előbb is olyan boldognak tűntél csak annyitól, hogy nem utállak.* - 1 hónap. *Szólalok meg végül.* - Ha egy hónap alatt nem változik semmi, akkor kölcsönösen elfelejtjük a másikat.
Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2014.01.18, 15:31 |
|
| |