Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.02.22, 01:39 | Üzenet # 1401 |
 Yaoista
| - Reméltem is. *Puszillak meg.* - Hát még mekkorák. *Tényleg teljesen el akartalak kényeztetni.* - Azt tudom, de azt is, hogy szeretnéd világgá kürtölni és valahol bánt, hogy én meg nem. *Cirógatom a pofid. Gondolok itt a szervezetre is és meg úgy mindenre.* - És ezek a randik, illetve eljárkálósok szerintem remek kompromisszumként működhetnek. *Magyarázom el neked, mire is gondoltam.* - Persze. *Bólintok. Én most nem voltam a vendég listáján Igornak, azt tudtam.* - Elviszlek, ha gondolod.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.02.23, 11:15 | Üzenet # 1402 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Na jó ezt nem tagadom.*Mosolyodom el.* - Hmm azért ez elég érdekes gondolat.*Jegyzem meg, mintha csak emiatt csinálnád.* - Oké, köszi.*Bólintok, majd kicsit elhallgatok.* - Nem kell csak azért elvinned randira mert ez egy kompromisszum.*Mondom hirtelen.* - Vagy ha csak közre játszik, akkor se és kérlek ne mond így, ez olyan csúnyán hangzik számomra.*Tudtam, hogy nem akarsz rosszat, de mintha egy üzlet lenne. Kussolok, te pedig cserébe, elviszel randira.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.02.23, 15:59 | Üzenet # 1403 |
 Yaoista
| *Picit elmosolyodom rajtad, de hagyom, hogy végig mond.* - Egyszer sem ezért vittelek el bárhová is. *Mondom komolyan és finoman az arcodra simítottam.* - És még csak közre sem játszik. *Ülök föl és adok egy puszit neked.* - Sajnálom, nem akartalak megbántani. *Csókollak meg lágyan, eléggé elnyújtom a csókot és hosszú perceken át kóstolgatom az ajkaid.* - Azért viszlek el, mert el akarlak és mert jól érzem magam veled. *Közlöm veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.02.24, 11:15 | Üzenet # 1404 |
 Yaoista
| *Figyelmesen hallgatlak és igen csak elszégyellem magam, de mielőtt bármit mondanék a csókodat hosszasan viszonozom.* - Ne haragudj édesem, én annyira egy idióta vagyok.*Motyogom.* - Tudtam legbelül, hogy nem azért viszel el, csak melletted annyira érzékeny vagyok és egy kis lúzer.*Sóhajtok fel.* - Egy érzékeny bolond kis idióta vagyok, de ez a gyagyás, nagyon szeret téged.*Mondom édesen és most én csókollak meg hosszosan.* - Nem akartalak megbántani én se.*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.02.28, 18:15 | Üzenet # 1405 |
 Yaoista
| - Nem haragszom egy kicsit sem. *Cirógatom meg a pofidat.* - Nem vagy lúzer, csak önmagad én pedig pontosan tudom, hogy milyen kis lökött és béna vagy. *Puszillak meg.* - Tudom. *Viszonozom csókod és közben magamhoz ölellek.* - Nem bántottál meg kicsit sem. Én is félreérthető voltam. *Cirógatlak finoman, majd újra megcsókoltalak. Kivettem a kezedből a cigit, elnyomtam, a sajátom is, majd átfordulva föléd kerülök és szenvedélyesen megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.02.29, 11:16 | Üzenet # 1406 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Nyugszom meg.* - Így jobban hangzik.*Kuncogok.* - Megnyugtató.*Suttogom és viszonozom a csókodat. Nem bánom, hogy elveszed a cigimet és hogy alád kerülök. Ugyanolyan szenvedéllyel csókollak, mint te engem és magamhoz ölellek. Tényleg nem tudtam veled betelni és egyre többet és többet akartam belőled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.03.05, 01:32 | Üzenet # 1407 |
 Yaoista
| - Engem nem olyan egyszerű megbántani. *Mosolyodom el egy picit. Kiélvezem a csókunk és hát falom is ajkaid rendesen. Lassan végigsimítok oldaladon. Nem akartam már szeretkezni veled, de tudtam, hogy mennyire élvezed, ha ezt csinálom és nekem is jó érzés volt simogatni a puha bőröd.* - Megyek, megcsinálom a fürdő. *Adok még egy puszit és otthagylak. Miután kész voltam, érted mentem és a kádba másztunk.* - Kellemes?
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.03.05, 02:21 | Üzenet # 1408 |
 Yaoista
| - Remélem nem is foglak vagy nem sűrűn.*Mert azért én is értettem hozzá, bár tény nem volt rám jellemző ez annyira. Jólesően sóhajtozom és persze én is simogatlak és csókollak folyamatosan.* - Rendben van.*Addig én is egy puszit és mint mindig most is nagyon élvezem, hogy így kicipelsz.* - Igen nagyon.*Helyezkedem el és a karod kezdem el cirógatni.* - Nagyon megfelelően tudod eltalálni a vízhőmérsékletét, ebben is profi vagy.*Nevetek fel édesen.* - Ez a nap is isteni, mint mindegyik veled.*Mosolygok, egyszerűen nem bírtam abbahagyni, tényleg sose éreztem még ilyet. Ez az igaz szerelem, amit irántad érzek, ebben biztos vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.03.05, 16:45 | Üzenet # 1409 |
 Yaoista
| *Kicsit elmosolyodom rajtad és adok egy puszit a buksidra.* - Én is jól érzem magam. *Cirógatom a pocakod. Csak a popcorn nem hiányzott az ágyba, de hát ez vagy te és én egyre jobban kezdem ezt elfogadni. Nagyon édes volt, hogy nonstop mosolyogtál. Annyira édes voltál. Finoman adok egy puszit az arcodra, majd megcsókollak.* - Olyan jó puha a bőröd... *Simítok rajtad végig.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.03.05, 17:48 | Üzenet # 1410 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolyodom el. A csókodat viszonozom hosszasan.* - Mint a baba popsi?*Kuncogok.* - Annyira jól esik, ahogyan hozzám érsz, tudod a lelkemet is cirógatod ezzel.*Mondom édesen.* - Én kis hercegem.*Kezdek el ismét a karodra szíveket rajzolgatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.03.26, 22:43 | Üzenet # 1411 |
 Yaoista
| - Még annál is. *Puszillak meg. Csak megcsóválom a fejem a rajzolgatásra. Kezdtem hozzászokni az ilyen bolondságaidhoz, sőt rájöttem, hogy ez egész aranyos benned.* - Nem fáj a feneked? *Kérdezem aggódva, hiszen nem igen fogtam magam ismét vissza. Teljesen el tudod venni az eszem, ha a szexről van szó.* - Lehet kicsit túlzásba vittem...
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.03.29, 11:24 | Üzenet # 1412 |
 Yaoista
| - Ohh, de kedves vagy köszönöm szépen.*Kuncogok.* - Kicsit zsibbad azért, de kibírom meg hát megérte nagyon is, mint mindig.*Mosolyodom el kajánul. Veled tényleg élveztem nagyon is az együttléteinket és mindig csak többet és többet akarok.* - Nem vitted egyáltalán és mindenhez két ember kell. Tudod jól, ha sok lett volna, akkor szólok és te akkor leálltál volna, szóval kérlek ne okold magad, jó?*Simogatom meg az arcodat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.04.05, 01:42 | Üzenet # 1413 |
 Yaoista
| - Jól van akkor. *Mosolyod nem igazán lepett meg.* - Ez igaz. *Cirógatom meg az arcod. Ha kértél volna, tényleg leálltam volna. Belecsókolok a tenyeredbe, majd az ajkaid. - Nem okolom magam, ne aggódj. *Mosolyodom el kicsit. Megfogom a kezed és adok rá egy puszit.* - Azért ott még nem tartok, hogy a szex miatt bűntudatom legyen. *Csókolok nyakadba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.04.05, 12:03 | Üzenet # 1414 |
 Yaoista
| *A csókodat örömmel viszonozom.* - Helyes, helyes.*Nevetek fel, ami nyögésbe megy át.* - Különben meg, én is nagyon kanos vagyok és nem bírom magam visszafogni.*Kuncogok.* - Főleg, ha rólad van szó, de ez csak azért van, mert nagyon jó vagy és dögös és nagyon nagyon szeretlek.*Fejtem ki édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.04.09, 00:36 | Üzenet # 1415 |
 Yaoista
| - Telhetetlen a feneked. *Mosolyodom el.* - Aranyos vagy. *Puszilom meg a buksid, olyan kis ütődött tudsz lenni.* - Szexmániás. *Puszilgatlak tovább, közben persze cirógatlak is.* - Azért most már tényleg pihentessük a popsid. *Mondom kedvesen, vigyázni akartam rád nagyon. Tudom, hogy te is akartad, de azért tényleg nem akartam túlzásokba esni. Holnap is lesz nap.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.04.09, 11:44 | Üzenet # 1416 |
 Yaoista
| - Igen tudom, de ez nem baj nem?*Kérdezlek meg, bár tudtam, hogy nem, de tőled akartam hallani.* - Köszönöm.*Puszillak meg én is.* - Igen az vagyok, bár ki beszél.*Vigyorgok és persze én is puszilgatlak és cirógatlak.* - Rendben van megbeszélve.*Csókollak meg.* - Köszönöm, hogy ennyire vigyázol rám.*Mosolyodom el.* - Akkor jöhet a pancsi, majd a tojásos melegszendvicsed? Imádom minden főztödet.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.04.10, 00:01 | Üzenet # 1417 |
 Yaoista
| - Egyáltalán nem. *Miért is lenne baj.* - Igyekszem. *Tényleg annyira édes voltál.* - Igen, jöhet a szendvicset. *Puszillak meg. Kimásztunk a kádból (már fürödtek xd) és persze herceg módjára viszlek az ágyig. Hozok törölközőket is és alaposan megtöröllek.* - Mindjárt adok ruhát. *Veszek elő neked és még fel is öltöztetlek majd én is belebújok egy alsóba.* - Kivigyelek a konyhába? *Bár sejtem mi a válasz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.04.10, 22:43 | Üzenet # 1418 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Király.*Nagyon szeretem a hasam ez tény.* - Tényleg annyira jó dolgom van.*Élvezkedem.* - Hülye lennék visszautasítani eme csábító ajánlatot.*Kuncogok édesen, majd kint csak figyelek miközben rágyújtok.* - Imádom nézni, ahogyan teszel veszel, nem mintha amúgy nem szeretnélek nézni.*Beszélem meg magammal.* - Különben szólj, ha segítsek.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 01:34 | Üzenet # 1419 |
 Yaoista
| - Valójában csak a fenekem lesed, nem? *Fordulok meg féloldalasan és eleresztek egy kis féloldalas mosolyt.* - Rendben de megvagyok. *Tovább csinálom a kaját és közben hallgatlak. Már fura lenne, ha csöndbe lennél. Mikor kész vagyok mindennel, megterítek és odaadom a hamit.* - Kérsz valamit inni? *Adok egy puszit a buksidra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 12:32 | Üzenet # 1420 |
 Yaoista
| - Túl jól ismersz.*Nevetek fel.* - Nem tehetek róla, annyira formás.*Kuncogok és a hát a mosolyodtól elpirulok. * - Istenem annyira jólképű vagy.*Olvadozom és persze utána tovább magyarázok.* - Hmm de jól nézz ki.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Most csak vizet köszönöm, tudod elég szomjas vagyok még egy szexi állat után.*Kacsintok rád és lehúzva megcsókollak.* - Imádlak.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 20:16 | Üzenet # 1421 |
 Yaoista
| - Már kezdelek kiismerni. *Mosolygok.* - Te meg szép. *Aranyos volt, hogy mennyire el tudsz tőlem olvadni.* - Remélem ízleni is fog. *Kis haspók voltál.* - Rendben. *Engedek neked, majd elkuncogtam magam.* - Kiszáradtál kis bolondom? *Adom oda. Ahogy megiszod, viszonozom csókod, majd adtam még egyet.* - Tudom. *Cirógatom meg a pofidat, majd leraktam a másik pohár vizet, ha esetleg evés közben kellene.* - Szólj, ha kérsz még valamit. *Cirógatom meg a pofid és én is enni kezdek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.04.11, 20:46 | Üzenet # 1422 |
 Yaoista
| - Elég jól megy.*Ami persze nem baj.* - Köszönöm.*Túrok bele a hajamba zavartan.* - Tuti biztos.*Hiszen remek szakács vagy.* - Köszönöm.*Meg is iszom az egészet.* - Igen ki ki.*Kuncogok és a csókodat viszonozom.* - Köszönöm és szólok.*Csókolok a tenyeredbe, majd enni kezdek.* - Isteni finom.*Eszem jóízűen, tényleg nagyon imádom a te hamijaid.* - Nagyon ügyes vagy, simán beállhatnál Igorhoz.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.04.12, 21:38 | Üzenet # 1423 |
 Yaoista
| *Jó volt nézni, hogy mekkora étvággyal ettél.* - Örülök, hogy ízlik. *Mosolyodom el és én is enni kezdek.* - Már így neki dolgozok. *Kuncogok.* - De köszönöm. *Jól esett a bókod.* - Legközelebb te főzöl nekem. *Azért én is szerettem azt a kaját, amit te csináltál nekem.* - Van csokid is. *Teszem hozzá, hiszen tudom, hogy szereted és azt is, melyiket.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.04.13, 10:45 | Üzenet # 1424 |
 Yaoista
| - Én is.*Kuncogok.* - Na jó ott a pont.*Nevetek fel.* - Rendben van és mit szeretnél? Kivételesen ne azt mond, hogy mindegy, mert szeretnék a kedvedbe járni.*Cirógatom meg az arcodat.* - Csoki?*Ragyognak fel a szemeim és egy csókot is kapsz.* - Mondtam én, hogy te vagy a legjobb köszönöm.*Eszek tovább, de ismét csak folyton mosolygok és nem a csokin van a hangsúly, hanem hogy így törődsz velem és kedveskedsz folyton.* - Szedek repetát jó?*Már be is faltam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.04.17, 12:03 | Üzenet # 1425 |
 Yaoista
| - Pedig tényleg mindegy, mert bármit csinálsz, isteni finom. *Mosolyodom el és belecsókolok a tenyeredbe.* - De akkor... valami húst. *Bár ezzel nem szűkítettem le valami nagyon a dolgokat.* - Igen, csoki. *Bólintok és nagyon aranyos volt és még a csókod is viszonozom. Nagyon aranyos volt, ahogy mosolyogtál, már ezért megérte.* - Persze. *De felállok és hozok én neked.* - Kíméld a popsikád. *Puszilom meg a buksid és én is belapátolom és szedek még.*
|
|
| |