2025.07.20, Vasárnap, 21:04
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

MioDátum: Vasárnap, 2016.04.17, 22:15 | Üzenet # 1426
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Remélem tudod, hogy nem vagy egyszerű eset.*Nevetek fel.*- Oké, akkor valami húst.*Bólintok, majd kitalálom.*- Köszönöm szépen.*Mosolygok, majd tovább eszek.* - Na és mond csak a csokit megehetem az ágyban? Igyekszem nem leenni, de tényleg.*Mondom édesen.* - Most nem azért, mert szeretlek, de szerintem te főzöl a legjobban.*Tényleg így gondoltam.* - Mondjuk tény, hogy könnyű dolgod van velem, mert mindenevő vagyok. Az árvaházban sok furcsaságot ettem.*Nevetek fel.* - Tudod, amúgy nem bánom, hogy beraktak oda, mert akkor sose kerültem volna be a családba és téged se ismertelek volna meg. Lehet, hogy lett volna egy normális családom és ugyanúgy orvos lettem volna,  de mellette egy unalmas és szürke életem lett volna és sose ismertem volna meg, hogy milyen igazán szerelmesnek lenni.*Mosolyodom el. Tény, hogy a múlt sok nyomott hagyott bennem, de mellette igyekszem pozitív lenni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.04.24, 15:29 | Üzenet # 1427
Yaoista
- A jelenlegi ágyneműnek már mindegy igazából... *Ezzel meg is engedem. Megcirógatom a pofid erre a főzés dologra és csak hallgatlak.* - Ez édes gondolat. *Mondom mosolyogva. Csodáltam a lenyűgöző optimizmusod.* - Mindig meglep, hogy mennyire jól tudsz állni a dolgokhoz. *Jegyzem is meg neked, miközben eszek.* - Én örültem volna, ha a családom nem ebe a közegbe van. Akkor még élnének. *Mondom végül.* - Tisztelem és szeretem az Uram, mintha csak a második apám lenne. Hálás vagyok, amiért befogadott, mikor nem maradt semmim. *Eszek tovább.* - De régebben, főleg az első évben, pokolian hiányoztak. *Mára már elfogadtam és felnőttem. Nem volt más választásom.* - Nekem sosem lesz gyerekem. *Jelentem ki váratlanul.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.04.24, 17:38 | Üzenet # 1428
Yaoista
- Igaz.*Vigyorgok.* - Köszönöm.*Mosolyodom el.* - Ezt is köszönöm és igyekszem és már egyre könnyebb megy, mivel remek dolgom van.*Mondom édesen.* - Megértelek kicsim.*Simítok a kezedre. Nem lep meg, hogy így gondolod, én is így lennék vele, valószínűleg, ha lett volna családom, de nem bánom, hogy így alakult.* - Normális esetben senki sem vágyik ilyen életre.*Jegyzem meg.* - Pedig remek apuka lennél. Elképzeltelek egy kis hercegnővel.*Lelki szemeim előtt látom.* - Nagyon édesek lennétek.*Kuncogok.* - Különben Igort úgymond egy normális családban nem tudnám elképzelni, szerintem akkor is rossz fiú lenne.*Vigyorgok, de nem rosszból mondom.* - Én szívesen vállalnék egy gyereket, de tudom erre nincs esélyem, de az biztos, hogy mindent megadnék neki.*Hiszen én tudom, hogy milyen ha úgy nősz fel, hogy nincs senkid.* - Tudod olykor megkeresném a rossz akaróimat, akik azt mondták, hogy semmire nem fogom vinni. A képükbe vágnám, na most legyen nagy a szád.*Mondom komolyabban.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.04.24, 19:30 | Üzenet # 1429
Yaoista
- Igen, ebben van valami. *Tényleg nem sokan akarnak így élni.* - Köszönöm... de nem akarok senkit kitenni annak, amit én éltem át. *Ezt nagyon komolyan vettem, komolyabban, mint bármit.* - Valószínű. *Azért erre elmosolyodom egy kicsit.* - Igazából te nagyobb gyerek lennél, mint maga a kölyök. *Jegyzem meg, de alig bírom ki, hogy ne mosolyogjak rajta.* - Ha úgy érzed, hogy tenne, tedd azt. *Simítok az arcodra.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.04.24, 19:59 | Üzenet # 1430
Yaoista
- Megértem. Szerinted, akik ezt teszik, ezzel hibáznak?*Hiszen te a szüleid is úgymond kitettek ennek és Diablo is Igort és így tovább.* - Na jó van benne valami, de legalább megérteném őt gyerekként*Nevetek fel.* - Talán, majd egyszer, hiszen megtudnám őket találni, de most teljesen jó így. Nem akarom őket látni.*Mondom, majd adok egy csókot.*  - Még a végén bekattanok és kinyírom őket.*Vigyorgok, bár te meg Igor előbb tennék meg.* - De csak viccelek.*Hiszen igazából az exem volt, aki igazán bántott.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.04.26, 01:17 | Üzenet # 1431
Yaoista
- Nem, nem hibáznak. Hoznak egy saját döntést és annak megfelelően cselekszenek. Sosem voltam dühös azért, mert ide születtem. *Csak jó lett volna, ha élnének.* - De nem érzem azt, hogy ezt nekem tovább kéne adnom. *Teszem hozzá.* - Rendben. *Csókod viszonozom és megcirógatom az arcod.* - Tudod, hogy erre esélyes sincs. *Hiszen ha megengednéd, már rég szétszedtük volna mindet.* - Mindketten tudjuk, hogy nem. *Jegyzem meg és adtam egy csókot.*

MioDátum: Kedd, 2016.04.26, 19:54 | Üzenet # 1432
Yaoista
- Értem.*Bólintok.* - Megértelek.*Bólintok.* - Azt mondta nekem egyszer Diablo, hogy ő azért tanult és lett szállodája, hogy ne csak úgymond egy maffiózó legyen, bár szerintem ő tényleg nagyon emberséges és sok mindenben Igor, inkább nagyapjára hasonlít. Őszintén elején igen csak rettegtem tőle, de mára jóban vagyunk a Papival.*Kuncogok.* - Igen.*Bólintok, majd a csókodat viszonozom.* - Már mint mire gondolsz? - Hogy viccelek vagy kinyírnám őket?

szela00Dátum: Kedd, 2016.05.03, 01:20 | Üzenet # 1433
Yaoista
- Igen, ezt nekem is mondta az Uram. *Bólintok, majd elmosolyodom kicsit.* - Igen. *Értek veled egyet.* - Úgy értettem, hogy simán megölnéd őket. *Magyarázom és megfogva az állad, megcsókolnálak.* - Bár ha így történne, ott lennék és vigyáznék rád. *Mosolyodom el kedvesen. Tényleg fontos voltál nekem.*

MioDátum: Kedd, 2016.05.03, 12:38 | Üzenet # 1434
Yaoista
- Értem.*Bólintok és a csókodat viszonozom.* - Ez kedves és azért elégé abszurd nem? Én ölők, de te vigyázol rám.*Nevetek fel, majd adok egy csókot utána pedig még gyújtok két cigit és egyet neked adok.* - Bár én kevesebbszer ölők, mint ti ugyebár, én inkább a vallatásban veszek részt.*Vagyis én kínzom meg az illetőt.* - Azt hittem nehezebb lesz és az elején valóban így volt, de nem annyira, mint gondoltam, de azóta már annyira se, na meg ezeket az embereket nem is sajnálom. Tisztában vagyok vele, hogy a családban, mindig fizikailag, mind a harcművészetben és a fegyverek terén is én vagyok a leggyengébb, de nálam jobban, senki se ismeri az emberi testet és én egyetlen jó vágással végzek az illetővel.*A tőrökkel sokkal jobban bánok, mint a fegyverekkel.* - Mondjuk az más, hogy könnyen leszerelhető vagyok és aztán cseszhetem.*Nevetek fel.* - Ezért se vagyok ott a bevetéseken, na meg az gáz, ha a doki is kidől.*Kuncogok és tényleg csak akkor vagyok ott élesben, ha nagyon muszáj.* - Bár az valóban igaz, hogy a haláltól nem félek.*Titeket mindennél jobban féltelek, de magamat nem és ez első perctől így volt mióta ide kerültem.* 

szela00Dátum: Kedd, 2016.05.31, 01:32 | Üzenet # 1435
Yaoista
- Ez a maffia. *Nyugtázom a dolgokat.* - Azért nem vagy, mert nem akarunk belekeverni... mégis ki rakna össze minket, ha veled történik valami? Na meg téged ki fércelne össze?? *Kérdezem, hiszen nem volt más jelenleg szűk családban, aki orvos lett volna.* - Én azért nem örülnék, ha meghalnál... *Simítok az arcodra. Régen sosem mondtam ezt neked, sőt még azt is kifejtettem, hogy örülnék, ha elpatkolnál, bár már akkor se gondoltam teljesen komolyan.* - Vigyázunk rád... *Csókollak meg gyöngéden.*

MioDátum: Kedd, 2016.05.31, 12:43 | Üzenet # 1436
Yaoista
- Így van.*Bólintok.* - Nos igaz, meg ugye én saját magamra is veszélyt jelentek.*Kuncogok.* - Tudom.*Simul a tenyeredbe az arcom.* - Mióta itt vagyok, de akkor nem teljesen és nem mindig, de mióta veled vagyok, azóta igen is szeretek élni és nagyon sokáig akarok, hiszen veled szeretnék megöregedni, ha a következő életünkben találkoznánk, akkor is téged szeretnélek, mindig csak téged.*Mondom igen csak szerelmesen.* - Igen.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Én is próbálok a magam módján, rád vigyázni, az életemet adnám érted.*Mondom komolyan.*

Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2016.06.01, 11:33

szela00Dátum: Szerda, 2016.06.01, 11:02 | Üzenet # 1437
Yaoista
- Ez meg a másik. *Mosolyodom el. Kicsit nehezen ment, hogy kövessem, amit hablatyolsz, de nagyon édes volt.* - Aranyos vagy... *Puszilom meg a pofidat.* - Erre sosem lesz szükség. *Mondom komolyabban és magamhoz szorítalak. Sosem engedném, hogy miattam vagy értem meghalj.* - Nem engedném... *Egyre jobban beloptad magad a szívembe.*

MioDátum: Szerda, 2016.06.01, 11:09 | Üzenet # 1438
Yaoista
- Meg őszinte.*Kuncogok. A reakciód viszont nagyon édes és jól esik, de nem mondom.* - Ne alakuljon így a helyzet soha, de érted bármit megtennék.*Suttogom és megcsókollak.* - Na, de ne is beszéljünk ilyenekről.*Puszillak meg.* - Komolyan tényleg annyira jóképű vagy, nem bírok betelni a látványoddal.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.06.04, 00:01 | Üzenet # 1439
Yaoista
*Csak sóhajtok egy nagyot.* - Tudom... *Mondom halkan, bár nem örömmel. Ha nem ilyen közegbe lennénk, örülnék neki, de nem akartam, hogy értem kockáztasd a saját életed.* - Rendben. *Szövegedre csak megcsóválom a fejem, majd gyöngéden megcsókollak.* - Te meg ilyen kis bolond... *Csókollak meg újra és újra.*

MioDátum: Szombat, 2016.06.04, 12:42 | Üzenet # 1440
Yaoista
*Tudtam, hogy nem örülsz ennek, de nem volt mit tenni.* - Ennyire zavar, ha bókolok?*Kérdezlek és a csókodat viszonozom.* - Ezt tényleg napi szinten százszor elmondod.*Kuncogok, bár nem zavar, de néha úgy gondolom, hogy nem veszel komolyan és ezzel tudod le a dolgokat, pedig én csak őszinte vagyok.* - Nem bírsz betelni az ajkaimmal, mi?*Kuncogok és most én csókollak meg téged.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 19:38 | Üzenet # 1441
Yaoista
- Nem zavar különösebben. *Na jó, mikor édes vagyok, az kicsit igen, de kibírom.* - Mert az vagy. *Mosolyodom el egy picikét. Veled rettentő közvetlen voltam, legalábbis ha kettesben voltunk.* - Nem és nem is akarok. *Semmi kifogásom a csókod ellen. Végigsimítok rajtad közben és megmarkolom a feneked.* - Sőt... úgy veled nem tudok. *Suttogom ajkaidra és tovább csókollak.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.05, 23:33 | Üzenet # 1442
Yaoista
- Attól függ mit mondok mi?*Nevetek fel.* - Tudom tudom.*Kuncogok.* - Nagyon helyes.*Harapok finoman az ajkaidra.* - Így még jobban tetszik.*Vigyorgok és csak csókollak és csókollak.* - Mond csak melyik testrészem tetszik a leginkább? Már ha van ilyen és nem imádod mindegyiket ugyanúgy.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.06.06, 00:54 | Üzenet # 1443
Yaoista
- Hát... igen, de ha olyat mondasz is, kibírom. *Sóhajtok fel egy nagyot.* - Ez nehéz kérdés. *Elmélkedem. Finoman megcsókollak, majd a nyakadba harapok. Végigsimítok a hátadon, a fenekeden, a combodon... mintha feltérképezném az egész tested.* - Igazából nem tudnék választani, de ha mégis kellene... akkor... *Fogom meg a kezeid és adok rájuk egy csókot.* - A kezeid... *Pillantok rád.* - Mert ezeknek a kezeknek köszönhetem én is az életem. *Hiszen volt már, hogy súlyosan megsérültem.*

MioDátum: Hétfő, 2016.06.06, 12:39 | Üzenet # 1444
Yaoista
- Igyekszem nem olyat mondani.*Sóhajtok fel én is, most erre mégis mit mondjak.* - Gondolkozzál csak nyugodtan.*Kuncogok, ami nyögésbe megy át és a térképezésre is sóhajtozom.* - Akkor?*Pillantok rád, kíváncsian, de a folytatásra nem számítok és igen csak elvörösödöm. Hirtelen meg se tudok szólalni, csak megcsókollak és hozzád bújok.* - Köszönöm.*Suttogok ennyit csak végül, magam se tudom miért, de teljesen meghatódtam.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.06.08, 01:59 | Üzenet # 1445
Yaoista
- Ugyan. *Mosolyodom el. A reakciód annyira édes volt, imádtalak érte. Csókod viszonozom,majd magamhoz ölellek.* - Nagyon édes vagy... *Suttogom füledbe és magamhoz szorítalak.* - Nehogy elpityeredj... *Adok egy puszit az arcodra.* - Azt hittem a feneked mondom, mi? *Próbállak megnevettetni.* - Bár nem tagadom pont jó... *Markollak meg.*

MioDátum: Szerda, 2016.06.08, 12:00 | Üzenet # 1446
Yaoista
- Köszi.*Motyogom.* - Pedig mindjárt azon vagyok.*Nevetek fel.* - Azt bizony.*Kuncogok, különben nem és tudtam, hogy csak viccelsz.* - Örülök, hogy tetszik és szerintem is pont neked való.*Kuncogok.* - Tényleg annyira kedves vagy, csak még jobban beléd szerettem.*Vallom be.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.12, 15:37 | Üzenet # 1447
Yaoista
- Hát ebbe biztos voltam. *Mosolyodtam el.* - Nem vagyok kedves, csak őszinte... *Puszillak meg és elmosolyodom kisit, annyira édes voltál tényleg. Pár nap múlva összeszedtük magunkat és elvittelek arra a bizonyos "kirándulásra". Én csomagoltam neked össze, hogy ne sejts meg semmit.* - Izgulsz? *Kérdezem már a becsekkolásnál.* - Eddig tudtam rejtegetni, hova megyünk, bár ez még úgy sem egész.* - Mit szólsz? *Ülünk le a gépre. Párizs azért elég jól hangzik. Én aludtam is az úton, de hagytam, hogy ölelgess vagy bújj. ez a te utad volt és boldoggá akartalak tenni.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.06.12, 22:15 | Üzenet # 1448
Yaoista
- Meg kedves is.*Számomra az vagy, bármit mondasz. Nap további része is nagyon jól telik, ahogyan a többi is. Nagyon örülök, hogy elengednek minket és egyre izgatottabb vagyok.* - Igen nagyon.*Bólintok és persze semmit nem árulsz el, csak a reptéren tudom meg a dolgokat.* - El se hiszem, hogy eljuttok Párizsba és ez még csak kezdett.*Mosolyodom el boldogan.* - Még kíváncsibb lettem és hogy köszönöm, hogy elviszel mindig is el akartam jutni.*Puszillak meg lopva. Én nem tudok aludni túlságosan izgatott vagyok. Finoman bújok persze, ha már megengedted pedig azért ilyet nem szoktál engedni közösségben, de most kihasználom.* - Itt vagyunk végre.*Mondom már amikor leszállunk és ki is jutunk.* - Akkor most merre??*Kérdezlek csillogó szemekkel.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.06.20, 23:41 | Üzenet # 1449
Yaoista
*Nem haragudtam a pusziért és csak picit elmosolyodtam.* - Igen, itt. *Édes vol, hogy mennyire izgatott vagy.* - Először is a szállodába, hogy lepakoljunk. *Szépen fogok egy taxit és elmondom, hova kell menni. Egy nagyon szép családias panziót választottam, nem kellett a feltűnés. Sosem lehettünk elég óvatosak. Kikértem a szobánkat is és simán lepakoltunk.* - Elfáradtam. *Kuncogok és adok egy puszit.* - Nos.. vannak még meglepetéseim... az egyik az holnap reggel... most pedig gondoltam még sétálhatnánk egyet. *Cirógatom meg a pofid. Föl le sétáltam veled és még azt is hagytam, hogy az utcán bújj. Másnap reggel egy csoás reggelivel ébresztelek és finom csókokkal.* - Most időben kell kelni, de neked megéri. *Puszillak meg. Én is eszek veled egy keveset.* - Kényelmesen öltözz. *Én is csak egy farmert és egy pólót kaptam fel, de azért így is jól festettem. Nem mondtam meg hová megyünk, már csak a bejáratod látod.* - Remélem tetszik... 

MioDátum: Kedd, 2016.06.21, 10:59 | Üzenet # 1450
Yaoista
- Logikus.*Nevetek fel. Útközben és nézelődök és a szállás is nagyon tetszik, engem nem érdekel a luxus.* - Én meg nagyon pörgök.*Kuncogok.* - Benne vagyok.*Meg is csókollak és hát igen csak élvezem a napot. Este azért hamar kidőlök és csak rád ébredek reggel.* - Így a legjobb kelni.*Mosolygok és megcsókollak.* - Izgalmasan hangzik.*Megreggelizek, majd megköszönve elkészülök. Egy pólót és egy térdnadrágot veszek fel, úgyis jó idő van.* - Nagyon jól nézel ki.*Csókollak meg még egyszer és elindulunk, de amikor odaérünk, hát alig hiszek a szememnek.* - Ez most komoly??*Igazából is felejtettem, hogy itt is van, mert nem hittem, hogy te eljönnél.* - Ez ugye nem álom?*Csípem meg magam és tényleg még kissé be is szédültem így leülök a földre. biggrin * - Elhozott a szerelmem a Disneylandbe.*Motyogom, majd hirtelen felpattanok.* - Menjünk.*Térek vissza és megragadom a kezed, majd kapcsolok.* - Nagyon szépen köszönöm Seime, tényleg te vagy a legjobb.*Adok egy röpke csókot.* - Bocsánat nem bírtam ki.*Utána már el is indulok.* - Gyere gyere.*Hívlak és belépve csak még jobban felpörgök.* - Nem is tudom hol kezdjük, erre egy nap nagyon kevés szóval okosan kell csinálni.*Ennyire még nem pörögtem, pedig amúgy sincs erre panasz.*

Keresés: