2025.07.20, Vasárnap, 20:49
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

szela00Dátum: Kedd, 2016.06.21, 23:46 | Üzenet # 1451
Yaoista
- Igen, komoly. *Bólintok és elmosolyodom rajtad egy ici-picit.* - Nem, nem álmodsz, ne csipked magad. *Simogatom meg a fejed. Aranyos voltál, bár kicsit kínos volt a helyzet.* - Menjünk. *Meglepett a válaszod* - Ezért az arcért megéri. *Cirógatom meg az arcod, de éppen csak.* - Nyugi... ha szeretnéd, holnap is eljövünk, oké? *Nyugtatlak meg, szerettem volna, ha kiéled magad rendesen. El se hittem, hogy valaki ennyire tud pörögni.* - Merre menjünk? *Kérdezem, gondoltam, te azért jobban tudod a járást és jobban ismered az ilyen helyeket.*

MioDátum: Szerda, 2016.06.22, 00:16 | Üzenet # 1452
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Nekem meg főleg.*Mosolygok ezerrel.* - Köszönöm.*Tényleg nagyon sokat jelent.* - Nos nem is tudom.*Kezdem el nézni a tájékoztatót, amit kaptam.* - Vidámparkban is nehéz volt dönteni, itt meg főleg.*Tőröm a kis buksimat.* - Tudod édesem, te tényleg egy fantasztikus férfi vagy és még enyhén fejezem ki magam. Elhozol ide, csak azért, hogy a kedvembe járjál, azért erre nem sokan képesek.*Tényleg nagyon boldoggá teszel.* - Te vagy az én hercegem.*Mondom nagyon édesen.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.06.23, 21:44 | Üzenet # 1453
Yaoista
- Azt sejtettem. *Csak türelmesen vártam, hogy eldöntsd, mit szeretnél.* - A lényeg az, hogy boldog vagy. *Én aztán tényleg igyekeztem, mert azt akartam, hogy olyan jól érezd magad, amennyire csak lehet.* - Beöltözni nem fogok. *Közlöm veled, mielőtt eszedbe jutna, vagy megfordulna a csöpp kis buksidba.* - Ha akarsz, hajrá de én tuti nem. *Oké, hogy herceg vagyok, de azért na.*

MioDátum: Péntek, 2016.06.24, 10:43 | Üzenet # 1454
Yaoista
- Veled mindig az vagyok.*Ezt tényleg így van, ha csak otthon vagyunk és boldog vagyok, mert veled vagyok.* - Tudod, amíg nem mondtad eszembe se jutott, de most, hogy mondod.*Kuncogok.* - Megértettem és persze, hogy nem kell, bár egyszer egy szerepjátékhoz.*Vigyorodom el kajánul.* - Akkor először, csak nézzünk körül.*El is indulunk és én végig csak mosolygok, nézelődök és magyarázok, mint mindig csak most még jobban pörögve. Érdekes látványt nyújtunk, itt meg főleg, de engem nem érdekelt.* - Őszintén el is felejtettem, hogy van itt Disneyland, mert meg se fordult a fejembe, hogy elhozol. Tényleg tele vagy meglepetésekkel, sose hittem, hogy elfogok jutni ide.*Mondom édesen és a szemeim megdörzsölöm.* - Nem fogok sírni, csak olyan boldog és meghatott vagyok.*Suttogom.*- Tényleg végérvényesen beléd szerettem.*Pirulok el.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.07.02, 23:12 | Üzenet # 1455
Yaoista
- Csoda... azt hittem, ezzel akarod kezdeni. *Valahogy erre készültem.* - Ahhoz talán. *Úgy is rávennél.* - Rendben. *Megyek veled minden felé és hagylak kibontakozni. Igazából inkább volt olyan, mintha a kisöcsém hoznám el, de láttam, hogy mennyire élvezed és számomra ez volt a legfontosabb.* - Örülök, hogy meg tudtalak lepni. *Vannak dolgok, amiket felnőtt fejjel is be lehet pótolni, ha gyerekként kimaradt.* - Jól van... *Simogatom meg a fejed.* - Sejtettem. *Mosolyodom el rajtad egy nagyon kicsit.* - Rettentő édes vagy. *Nem bírtam ki, hogy ne mondjam.*

MioDátum: Hétfő, 2016.07.04, 13:29 | Üzenet # 1456
Yaoista
- Szerintem titkon te akarod, csak rám kened.*Nevetek fel, persze csak viccelek.* - Én is beöltözök, aminek csak szeretnél.*Kacsintok rád.* - Te mindig megtudsz.*Mosolygok.* - Köszönöm.*Pirulok el édesen.* - Most lesz egy felvonulás nézzük meg.*Oda is megyünk és persze elő is veszem a telefonomat.*- Ez nagyon jó, egy mese karnevál.*Nevetek fel. Integetek és csak úgy kattogtatom a mobilom, majd olyan történik, ami nem számítok. Odajön hozzám egy Plutónak (első gondolatXD) öltözött emberke és átkarol, én meg teljesen kész vagyok.* - Csinálj képet kérlek.*Adom oda a mobilt, majd amikor megteszed, tovább megy, de én csak mosolygok.* - Idejött hozzám, hát komolyan mondom ezt nem hiszem el.*Olyan vagyok, mint egy kisgyerek, többen meg is mosolyognak.* - Jujj de jó lett, ugye?*Kérdezlek a képet nézve.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.07.04, 22:42 | Üzenet # 1457
Yaoista
- Rendben. *Megyek veled és néztem, ahogy folyamatosan fényképezel.* - Igen. *Én persze rád figyeltem és a boldogságtól ragyogó arcod. Nem is érdekelt, hogy a többi ember mit gondolhatott. Ez tényleg a te napod volt, sőt az egész kiruccanás neked szólt.* - Ige, igen. *Veszem el és meg is csinálom a képet. Kész vagyok rendesen.* - Igen, nagyon jó lett. *Mosolyodom el picit.* - Hasonlítasz rá. *Piszkálódok kicsit, de nem komolyan persze.* - Szeretnél valamit venni? *Kérdezem.*

MioDátum: Kedd, 2016.07.05, 17:16 | Üzenet # 1458
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok és felcsillannak a szemeim.* - Igen szeretnénk meg kell majd szuvenír is, de ha már most megvesszük őket, akkor cipelni kell, szóval majd a végén.*Úgy egyszerűbb.* - Igornak kéne venni egy cicafület, ha van, ha már úgyis macska.*Nevetek fel.* - Figyelj, azért játékokra felülsz velem?*Kérdezlek kíváncsian, hiszen azt a vidámparkba is megtetted és persze nem gyerekjátékokra gondolok.*

szela00Dátum: Kedd, 2016.07.05, 22:22 | Üzenet # 1459
Yaoista
- Rendben. *Te voltál a főnök.* - Rendben. Ki fog készülni. *Bár tőled úgy is elnézné.* - Fel, fel. *Bólintok. Tudok én neked egyáltalán nemet mondani, mikor így nézel rám? Túl édes voltál és képtelen voltam rá.* - Mire szeretnél? Bármire felülök veled. *Most egyszer kibírtam, ha ez téged boldoggá tesz.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.07.07, 11:14 | Üzenet # 1460
Yaoista
- Igen tudom jól, de három okom is van, hogy miért kap: Első: Ez veheti büntinek, a sok hülyesége miatt, kettő: Ő egy macska és jól fog neki állni és három: ajándéklónak ne nézd a fogát.*Fejtem ki édesen, de komolyan gondolom.* - Természetesen mást is kap.*Teszem hozzá.* - Diablonak is veszek valami jelmezt.*Kuncogok.* - Magamnak is veszek, majd minden félét, de nyugi nem fogom hordani utcán nyugi.*Teszem hozzá.* - Nagyon szépen köszönöm.*Simítok egy pillanatra az arcodra.* - Mindenre természetesen.*Nevetek fel.* - Utána majd eszünk és megnézzünk még ezt - azt és hát este van egy záró tűzijáték és ha lehet szeretném azt is megnézni.*Motyogom.* - Utána pedig téged szeretnélek.*Kacsintok rád.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.07.10, 23:12 | Üzenet # 1461
Yaoista
- Értem, értem. *Mosolyodom el.* - Rendben, kis rosszcsont. *Úgy se tudnálak róla lebeszélni, na meg tőled igazából ez a normális.* - Oké... *Mondjuk azt reméltem, hogy nem várod el, hogy egy Micky jelmezbe letámadjalak. Azért az elég fura lenne.* - Nem kell... *Nem azért tettem, hogy megköszönd, hanem, hogy boldog legyél.* - Rendben. *Elmosolyodtam rajtad egy kicsit.* - Mindent megnézhetünk kicsim. *Bólintok.* - Ez is megoldható. *Most én simítok végig feltűnés mentesen a kézfejeden.* - Nos akkor merre főnök? Döntsd el. *Nekem teljesen mindegy volt.*

MioDátum: Hétfő, 2016.07.11, 16:35 | Üzenet # 1462
Yaoista
- Csak amennyire kell.*Kuncogok.* - Tudom, de mondtam olyan automatikusan jön.*Mosolyodom el.* - Tényleg te vagy legjobb.*Vagy megköszönöm vagy ezt mondom.XD* - Hmmm ez a megszólítás nagyon tetszik, szerintem jobban illik rám, mint Igorra.*Nevetek fel, majd jöttek is a hullámvasutak. Igaz sorban kellett állni, de megérte. Végigmagyarázok és persze a játékokon üvöltök, bár ezzel nem vagyok egyedül, hiszen elég parásak. Jó darabig elvagyunk, majd leülünk enni és csak sikerül választanom.* - Annyira jó minden. Te is élvezed?*Kérdezlek azért, mert tényleg jó játékok vannak.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.07.11, 23:11 | Üzenet # 1463
Yaoista
*Én csak hallgatlak és hagyom magam mindenre felvinni. Azért kicsit nekem is tetszik, bár rettentő furán érzem magam.* - Most próbálj meg ne leenni. *Jegyzem meg azért, nem tudtam kihagyni. Én hamar választottam azért, legalábbis hozzád képest.* - Igen... *Főleg azt, hogy veled vagyok és látom ezt a boldog mosolyod.* - Tudod csak úgy ragyogsz. *Szinte teljesen kivirultál.*

MioDátum: Kedd, 2016.07.12, 12:19 | Üzenet # 1464
Yaoista
- Oké igyekszem.*Kuncogok.* - Ennek nagyon örülök.*Hiszen nekem meg ez a legfontosabb, hogy boldog legyél.* - Igen, de ez nem csak azért van, mert itt vagyunk, hanem mert veled vagyok itt.*Hiszen ha csak valamelyikünknél vagyunk is nagyon boldog vagyok.* - Tényleg napról - napra egyre boldogabb vagyok, erre tényleg nincsenek szavak.*Mondom édes mosollyal.* - Legközelebb én leplek meg valamivel.*Tudom nem vártad el, de kiakartam találni valami jót.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.07.24, 22:09 | Üzenet # 1465
Yaoista
- Édes vagy. *Bár tudtam, hogy valóban így gondolod.* - Ez is volt a célom. *Ez az egész arról szólt, hogy boldog legyél.* - Nem szükségest, de nem fogok nemet mondani. *Azért ezt hozzá tettem, mert egyrészt tudtam, hogy makacs vagy, másrészt a kedves se akartam elvenni.* - Örülök, hogy jól érzed magad... tudod kicsit aggódtam, hogy soknak fogod érezni ezt a meglepetést. Bár kezdek rájönni, hogy nálad nincs olyan. *Somolygok egy kicsit.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.07.24, 23:01 | Üzenet # 1466
Yaoista
- Majd este leteszteled mennyire lettem ismét édesebb.*Kuncogok.* - Nagyon helyes.*Mosolygok.* - Most tényleg azt hitted, hogy ez nekem sok?*Nézek rád döbbenten.* - Nos ez igaz mivel veled van és belőled sosem elég.*Mondom édesen. Hami után kicsit még pihenünk, majd jöhet a többi játék és mivel holnap is jövünk, így nem vásárlok.* - Még pont jó helyre ültünk.*Mondom már, amikor a tűzijátéknál a fűre ülünk.* - Mindjárt kezdődik.*Már csak azt sajnáltam, hogy nem bújhatok hozzád.* - Tudom nem várod el, de tényleg nagyon köszönöm, hogy elhoztál és miattam mindent kibírtál.*Nagyon sokat jelent. Igaz még nem szeretsz, de ezek a gesztusok nagyon sokat számítanak. Pár perc múlva kezdődik is a műsor amit fülig érő szájjal és ragyogó szemekkel nézzek.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.07.27, 01:24 | Üzenet # 1467
Yaoista
*A pihenés azért jól jött, de aztán hagytam magam tovább rángatni az összes létező játékra.* - Igen. *Főlök hátra.* Csak érezd jól magad. *Mondom kedvesen. Amikor meglátom az arcod, hogy hogyan nézed a tűzijátékot, én is elmosolyodom kicsit. Felültem és kicsit jobban meléd ültem. Lassan a kezedért nyúltam és ugyan eltakarva, de megfogtam. Tudtam, hogy ezt szeretnéd.*

MioDátum: Szerda, 2016.07.27, 11:10 | Üzenet # 1468
Yaoista
- Azzal nincsen gond, mert nagyon jól érzem magam.*Mosolyodom el, majd ahogyan megfogod  kezem, attól csak még jobban elmosolyodom és kicsit el is pirulok, az ilyen kis gesztusok nagyon sokat számítanak, főleg hogy csak miattam csinálod.* - Köszönöm.*Suttogom és finoman megszorítom a kezed. A tűzijáték is csodás, majd amint végzünk elindulunk a hotelba. Nagyon elfáradtam, de persze még össze akartam bújni veled.* - Ismét egy csodás nap veled.*Mondom édesen a lift előtt már, majd amint belépünk neki nyomlak és megcsókollak.* - És most akkor neked is élvezetessé teszem a napodat.*Suttogom az ajkaid közé.* - Már hiányzott a csókod.*Legszívesebben egész nap csókolnálak és ölelnélek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.07, 03:13 | Üzenet # 1469
Yaoista
- Örülök. *Mondom a liftnél. Kicsit meglepődtem azon a csókod, de tetszett a dolog.* - Azt sejtettem... *Húzlak magamhoz a fenekednél fogva és egy fullasztó csókkal fogom be a szád.* - Milyen heves valaki ma... *Nyalok végig a nyakadon, kívántalak eléggé.* - Most a felnőttek játéka jön, igaz? *Simítok végig a csípődön. Az emeletre érve elengedlek, de amit a szobában vagyunk, ismét ajkaidnak estem.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.07, 19:13 | Üzenet # 1470
Yaoista
*Igen csak kiélvezem a csókot.* - Nem csak ma.*Kuncogok, ami nyögésbe megy át.* - Igen bizony.*Kuncogok. Követlek be és a csókodat viszonozom. Igen hamar lekerülnek a ruhák és az előjátékig nincs is gond, sőt még pár percig a szexel sincsen gond, de sajnos végül kitör rajtam a fáradság így szépen arra lehetsz figyelmes, hogy bealszok alattad, álló farokkal, úgyhogy bennem vagy és még horkolok is. biggrin *

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.07, 19:53 | Üzenet # 1471
Yaoista
*Mikor hát már tényleg belemelegednénk és meghallom, hogy te horkolsz, kész vagyok.* - Ezt nem hiszem el... *Nézek végig rajtad. Sóhajtok egy nagyot és kihúzom a farkam. Kimegyek a fürdőbe és kiverem magamnak, mégis mi mást tennék. Visszaérve téged betakartalak és lefeküdtem melléd. Kicsit nehezen, de elaludtam én. Morcos voltam, nem tetszett ez a dolog. Reggel persze hamarabb keltem, mint te, amire megint morgós lettem.* - Komolyan... mormota. *Motyogom és kimegyek a fürdőbe.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.07, 20:37 | Üzenet # 1472
Yaoista
*Automatikusan hozzád bújok és persze lelankad a farkam és nagyon jót alszom, de reggel úgy kelek, hogy ismét merev vagyok. biggrin *- Ohh banyek...*Motyogom, ilyen se most történt velem.* - Kicsim hol vagy?*Szólalok meg és elkezdelek keresni.* - Jó reggelt..*Megyek mögéd és hátulról átölellek és érezheted, hogy kemény vagyok.* - Hogy aludtál?*Kérdezlek, majd leesnek a dolgok.* - Basszus elaludtam?*Kérdezlek vörös fejjel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.07, 20:40 | Üzenet # 1473
Yaoista
- A fürdőben. *Szólok vissza.* - Neked is. *De nem fordulok meg. Éreztem, hogy kemény vagy.* - Kanosan... *Jegyzem meg, hiszen oké, kivertem, de azért na. Az messze van tőled.* - Igen, eléggé. *Fordulok feléd.* - Még egyszer se mentem el és kidőltél. Hogy fogsz ezért kárpótolni? *Kérdezem kíváncsian, hiszen ezért azért jár valami extra kiszolgálás.* - Hm? *Simítok a pofidra.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.07, 21:01 | Üzenet # 1474
Yaoista
- Bocsánat csak annyira elfáradtam, kérlek ne haragudjál.*Azért elég nagy bűntudatom van és igen csak égőnek érzem magamat.* - Ahogyan csak szeretnéd és amennyiszer csak szeretnéd.*Mondom igen csak komolyan, majd megcsókollak.* - Először is leszoplak és majd mond, hogy mivel engesztelhetlek ki.*Azzal le is térdelek eléd és el is kezdelek kényeztetni. Persze mindig megteszem, amit kérsz, de most meg főleg.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.08.10, 00:40 | Üzenet # 1475
Yaoista
- Nem haragszom... *Na jó, kicsit igen, de nem is harag volt.* - Jó válasz. *Bólintok. Tetszett, aranyos voltál. Csókod viszonozom, majd azért kicsit meglepődtem.* - Rendben... *Simítok a fejedre. Hamar kemény lettem, hiszen tényleg kívántalak.* - Nem megyek még messzire, csak este. *Gondoltam rád. Mivel ma is megyünk mindenfelé, nem akartam, hogy fájjon a feneked.* - De este... nem érdekel ha alszol is... *Simítok az álladra.* - Elég lesz... *Húzak fel, majd bemegyek veled a hálóba és rádöntelek az ágyra.* - Teljes műsort kérek és légy kreatív. *Harapom me a nyakad. Popsidra simítva finoman benyomtam egy ujjam.* - Ne haragudj, de nagyon kívánlak... *Csókollak meg.*

Keresés: