2025.07.20, Vasárnap, 08:53
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

MioDátum: Szombat, 2014.01.18, 15:34 | Üzenet # 126
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Nem vártam semmit, hogy mondj vagyis jó lenne hallani, hogy te se de hát csak nem kerül ilyenre sor.* - Mások vagyunk, ez nem baj. *Teszem még hozzá, majd amikor mondod az ajánlatod rad pillantok.* - Mar mint? Szóval, ha tartom ígéretem, hogy nincs más... akkor járnál velem?*Kérdezzem zavartan*

MioDátum: Szombat, 2014.01.18, 15:38 | Üzenet # 127
Yaoista
- Én sem hiszem, hogy baj lenne. *Persze az egy dolog volt, hogy mit gondolok.* - Meg ha jól kijövünk, ilyesmi... *Bólintok rá.* - Akkor talán... *Mondom végül, hiszen azért elég sok minden benne volt ebben a helyzetben és valahol féltettelek, hiszen téged mégse akarnak levadászni, én meg azért jóval nagyobb veszélybe voltam, ettől is nagyon féltem.* - Nem tudom mi lesz addig. *Mondom komolyan.* - De egy kavarás, akárkivel és ugrott minden.

MioDátum: Szombat, 2014.01.18, 15:44 | Üzenet # 128
Yaoista
*Bólogatok hevesen*- Oké értem... de azért neked is viselkedned kell.*Jegyzem meg. Oké persze nálad nem kavarásról van szó, hanem a modorodról.* - Lehet végén én mondom, hogy nem kellesz bár azt nem tudom elképzelni.*Nevetek fel, láthattad oda vagyok érted* - Ja és bocsi, hogy blökiztelek nem gondoltam komolyan, csak jó húzni, meg őszintén féltékeny vagyok főnökökre... mert velük többet foglalkozol. *Motyogom és pandát babrálom.*

MioDátum: Szombat, 2014.01.18, 15:45 | Üzenet # 129
Yaoista
- Igyekszem, bár biztos fogok olyat mondani, amit magadra veszel. *Jegyzem meg, hiszen hozzam képest nagyon érzékeny vagy főleg a kritikámra. A bocsánat kérésre bólintottam, majd elmosolyodtam kicsit.* - Az a dolgom, hogy foglalkozzam velük. Mellesleg nem nekik vettem pandát. Tudod te milyen kínos volt? *Hát igen. Nem éppen az a fajta voltam, aki jól mutat egy játékboltban. Tőlem ez nagyon nagy dolog volt.*

MioDátum: Szombat, 2014.01.18, 15:48 | Üzenet # 130
Yaoista
- Igazából elég sokan szidtak már és szidnak is, de tőled különösen rosszul esik és lássuk be, durván be tudsz szólni. *Jegyzem meg.* - Na de ne is beszéljünk erről. *Mosolygok* - Jó tudom, tudom. *Bólintok, majd folytatásra elmosolyodom.* - Hanem nekem. *Mondom csillogó szemekkel* - Ajándék nagyon sokat jelent. *Mosolygok és most én fogom meg a kezed.* - Biztos vicces lehetett, na meg feldobtad boltosok napját egy ilyen helyes pasi, ment te. *Mosolygok és eszek de kezed nem engedemxd*

MioDátum: Szombat, 2014.01.18, 15:48 | Üzenet # 131
Yaoista
- Ezt tudom jól... de őszintén a főnök mellett ezt muszáj, különben nem tudnám valamennyire kordában tartani, hogy ne ölesse meg magát. *Sóhajtok egyet, ahogy Igorra gondolok.* - De igyekszem majd visszafogni magam. *Mondom végül és én is lezártnak tekintettem a témát. Elmosolyodo, halványan arra, ahogy csillognak a szemeid egy egyszerű macitól.* - Rájuk hoztam a frászt. Konkrétan megfagyott a levegő... legalább úgy csináltak, mintha ki akarnám őket rabolni. *Mesélem el magamhoz képest bőbeszédűen. Kezed nem zavart egy kicsit sem, finman cirógattam én is a te kezed.

MioDátum: Szombat, 2014.01.18, 15:49 | Üzenet # 132
Yaoista
- Igen tudom jól, ismerem.*Mosolyodom el.* - Oké, én is.*Bólintok.*- Szerintem nagyon vicces lehetett.*Nevetek fel majd és nagyon jól esik simogatásod viszont így nehezebben tudok vágni és egyik húst ki is küldöm a tányérról.*- Ohh de béna vagyok.*Nevetek fel és fel akarom venni de erre az italom borítom ki*- Ááá franc franc.... bocsánat*kapom el kezem és próbálom felitatni szalvétámmal, de közben fülig vörös vagyok*

MioDátum: Szombat, 2014.01.18, 15:50 | Üzenet # 133
Yaoista
- Neked tetszett volna, az biztos. *Értek ezzel egyet. Mikor kiküldöd a tányérról a húst, aztán az italt borítód ki, hát kész voltam tőled és csak mosolyogtam.* - Semmi gond... *Cirógatom meg az arcod és elvéve egy szalvétát én is segítek felitatni a kiömlött löttyöt.*

MioDátum: Szombat, 2014.01.18, 15:52 | Üzenet # 134
Yaoista
- Az biztos.*Kuncogok.* - Köszönöm..*Mondom ahogyan a segítesz és a simi nagyon jól esik.* - Köszi, hogy nem szólsz be nekem...*Motyogom, majd nagyot sóhajtok.* - Bocsi, hogy égetlek.*Motyogom inkább enni kezdek, de a kezem igen remeg szóval minden leesik a villáról.:D*

szela00Dátum: Szombat, 2014.01.18, 16:06 | Üzenet # 135
Yaoista
- Eddig is tudtam, hogy béna vagy. *Jegyzem meg sunyin.* - Most minek szóljak be érte? *Persze most tettem meg, de csak hogy piszkálódjak kicsit és nem is gondoltam komolyan.* - Ugyan... aranyos vagy. *Mosolyodom el és csak nézem, ahogy minden falat leesik a villádról, de nem jegyzem meg, hiszen láttam, hogy mennyire izgultál. Én teljesen nyugodtan kajáltam, mert nagyon finom volt. Mikor arra járt a pincér, kértem neked még egy italt, majd folytattam a kajálást.*

MioDátum: Szombat, 2014.01.18, 16:13 | Üzenet # 136
Yaoista
- Köszi, kár volt előre köszönetet mondanom.*Sóhajtok fel.* - Megtetted... így is gáz az egész nem kell tetézni.*Jegyzem meg, de ahogyan mondod, hogy aranyos vagyok elmosolyodom.* - Köszi...*Motyogom és próbálok több kevesebb sikerrel enni. Italt megköszönöm, majd amikor megjön beleiszok, de leiszom magam.* - Na jó én elásom magam.*Fogom fejem.* - Nem szoktam ennyire égő lenni, miattad van am.*Mutatok rád.* - Te tehetsz mindenről, mert teljesen megszédítesz.*Közlöm veled.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.01.18, 16:26 | Üzenet # 137
Yaoista
- Nem akartam, de ha már így megjegyezted a hiányát... *Mosolyodom el féloldalasan. Mikor már le is iszod magad, majdnem elnevettem magam, de lenyeltem, csak mosolyogtam rajtad.* - Ugyan... *De a folytatásra megcsóválom a fejem.* - Azt hiszem, akkor büszke vagyok magamra. Nem csináltam semmit, de te már kész vagy. *Veszek el egy újabb szalvétát és finoman felitatok valamennyi löttyöt a pólódról és megtörlöm a szád is.* - Ne izgulj ennyire... ez csak egy vacsora velem.

MioDátum: Szombat, 2014.01.18, 16:40 | Üzenet # 138
Yaoista
- Kellett nekem mondanom.*Mosolygok.* - Khmmm nos igen, de azért ne bízd el am magad.*Teszem hozzá, majd ahogyan letörölgetsz csak még vörösebb leszek.* - Pont, hogy rólad van szó, hogy veled vacsora csak ketten, ez olyan, mint egy álom.*Motyogom, majd lehúzom piát.* - Komolyan tényleg sokat beszélek.*Sóhajtok fel.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.01.18, 17:04 | Üzenet # 139
Yaoista
- Nem szokásom. *Mosolyodom el.* - Álom? *Kérdezek rá vissza és megráztam a fejem.* - Téged aztán egyszerű boldoggá tenni. *Mondom, de nem rosszból, hiszen én élveztem.* - Én már mondtam. *Jegyzem meg, de vigyorogva, hiszen nem zavart annyira. Nagyon kedveltelek egyébként, leszámítva az a pár dolgot, de hátha változik vagy én tanulom meg elviselni.* - Mit csinálnál akkor, ha most fognálak, hazavinnélek hozzám és megdugnálak? *Kérdezem kíváncsian.*

MioDátum: Szombat, 2014.01.18, 17:17 | Üzenet # 140
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok.* - Tudod jó látni mosolyogni.*Jegyzem meg.* - Igen, mert sose hittem, hogy ez megtörténik.*Mondom, majd csak felnevetek.* - Nos ilyen téren igen csak egyszerű vagyok, tudod nem sokan igyekeztek boldoggá tenni így alapból nincsenek nagy vágyaim.*Mondom de most semmi szomorúság nincs hangomba.* - Chh.*Nyújtok nyelvet, majd csak felnevetek, viszont a folytatás meglep nem kicsit.* - Ez most beugratós kérdés?*Kérdezlek, majd elmosolyodom.* - Nagyon kívánlak, de semmit nem akarok veled elsietni, mindent szépen sorjában. Különben ha megtennéd, akkor én gondolnám, hogy csak arra kellek.*

szela00Dátum: Szombat, 2014.01.18, 17:33 | Üzenet # 141
Yaoista
- Hát... mégis megtörtént. *A mosolyomra direkt nem reagáltam, hiszen amúgy tényleg nem szoktam.* - Értem... *Nem fűztem hozzá semmit, bár gondoltam, hogy akkor nem lesz nehéz dolgom. A nyelvnyújtásra elmosolyodom és örültem, hogy nevetsz.* - Nem az, kíváncsi vagyok. *Mondom őszintén, majd válaszod hallva, az azért jól esett.* - Helyes, ne becsüld le magad. *Mondom kedvesen. Ha azt mondod, hogy szétdobod a lábad és menjünk, akkor meglepődtem volna.* - Én komolyan gondolom Sergej ezt az egészet veled. *Mondom komolyan, és látszik, hogy nem viccelek.* - Ha már egyszer itt vagyunk, nem akarom elrontani. *Magyarázom, majd végigsimítok az arcodon. Utána tovább eszek csöndben.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.01.19, 21:45 | Üzenet # 142
Yaoista
- Igyekszem.*Mosolygok, majd ahogyan folytatod annyira jól esik és bele is pirulok.* - Én is komolyan gondolom veled.*Simítom az arcom kezedbe, majd én is tovább eszek, de közben téged nézlek folyamatosan.* - Nagyon szeretem a szemeid.... olyan szépek.*Mondom hirtelen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.01.19, 22:00 | Üzenet # 143
Yaoista
*Bólintottam, hogy te is komolyan gondolod. Én nem jöttem zavarba, hogy nézel, már megszoktam, hiszen mindig bámulsz. A szemeimre tett megjegyzésedre rád pillantok.* - Köszönöm. Bár a többség nem igazán örül, ha szembekerül velük. *Inkább azt szokták mondani, hogy félelmetes, mert annyira hideg, na meg mikor "intézkedek" elég csúnyán szoktak villogni kékjeim. Én is nézni kezdelek, a szemeid kémlelni csöndesen. Nem tudtam, hogy mit mondjak neked.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.01.19, 22:22 | Üzenet # 144
Yaoista
- Nem is értem miért.*Mosolyodom el, majd ahogyan te is nézni kezdesz, én zavarba vagyok.* - Nagyon jó helyre hoztál, ügyes választás.*Mosolygok édesen.* - A kaja is isteni.... már rég ettem ilyen finomat.*Mosolygok, majd vennék be egy falatot, de akkor leeszem magam.* - Komolyan nem hiszem el...*Morgok és ahogyan szalvétáért nyúlnék de túl nagy lendülettel és az lesz a vége, hogy az egész tányér az ölembe köt ki.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.01.19, 22:54 | Üzenet # 145
Yaoista
- Talán ide még sosem hoztam senkit. *Mondom elgondolkozva.* - Jó... a főnökkel és a nagyfőnökkel ettem itt korábban, de mással nem még. *Közben a szemem egy pillanatra se veszem le rólad.* - Örülök, hogy ízlik. *Mondom kedvesen, kicsit mosolyogva. Tényleg örültem, hogy jó kedved van. Mikor leeszed magad, csak udvariasan mosolygok, de ahogy az öledbe öntöttél mindent, hát nem bírtam tovább és elnevettem magam. Annyira aranyos volt, ahogy szenvedtél egész nap és ez volt az utolsó csepp. Szinte a hasam fogtam a nevetéstől, még a könnyem is kicsordult. Végre itt vagy egy randin velem, amit ezer éve vársz, erre csak édesen bénázol. El se hittem.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.01.19, 23:09 | Üzenet # 146
Yaoista
- Így még boldogabb vagyok.*Mosolyodom el.* -  Ez nem lep meg, de én vagyok a harmadik... és nem vagyok főnököd se.*Mosolygok. Ahogyan elkezdesz nevetni rajtam, igen csak nagyokat pislogok és nem is foglalkozom azzal, hogy csupa kaja vagyok, hanem veled együtt nevettek és közben olvadozom.* - Már nem is érdekel, hogy béna vagyok.... mert látlak nevetni.... tudod most még inkább oda vagyok érted.*Vallom be.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.01.19, 23:24 | Üzenet # 147
Yaoista
- Ha ezt nézzük, akkor te vagy az első. *Mosolyodom el. Nagyon jót nevettem rajtad. Teljesen kész voltam és örültem, hogy együtt nevettél velem.* - Bolond vagy. *Kuncogok még mindig, majd felállok és eléd guggolva letörölgetlek valamennyire.* - Gyere, menjünk ki a mosdóba. A maradékot elrakatom és hazaviszlek, jó? *Mosolyodom el.* - Nem szeretném, ha nagyon égned kéne. *Valahogy a mosolyom is felszabadultabb lett.*

MioDátum: Vasárnap, 2014.01.19, 23:34 | Üzenet # 148
Yaoista
- Sokat jelent.*Mosolygok.* - Igen tudom.*Kuncogok, majd ahogyan elém guggolsz igen csak zavarba ejtő.* - Köszönöm.... kedves vagy...*Simtok az arcodra.* - Oké.... de ugye maradsz nálam?? Nem akarom, hogy ilyen hamar vége legyen a randinak, mert akkor inkább égek itt tovább.*Jegyzem meg, de le se veszem ismét rólad a szemem. Nevetésed annyira jó látni és hallani, szinte beleborzongtam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2014.01.19, 23:54 | Üzenet # 149
Yaoista
*Elmosolyodtam az arcomra.* - Mi lenne, ha megnéznénk egy filmet? *Kérdezlek.* - Nem gondoltam, hogy na most hazaviszlek és én már megyek is haza. Ma szabad vagyok, akkor már kihasználom a dolgot. *Mosolyodom el és felállok, majd kinyújtom a kezem. Megfogom a tiéd és bekísérlek a mosdóba. Ott benedvesítek egy kéztörlőt és elkezdem a felsődről törölgetni a kaját.* - Kis béna... *Kuncogom el magam megint.*

MioDátum: Hétfő, 2014.01.20, 00:09 | Üzenet # 150
Yaoista
- Filmet?*Kérdezlek.* - Nagyon jól hangzik, csak vegyünk, majd valahol sütit vagy fagyit, ha már desszert kimaradt.*Mosolyok. Megfogom a kezed és úgy megyek utánad.* - Tudom, de nagyon megérte.*Mosolygok és ahogyan törölgetsz ismét csak elpirulok és halkan párszor felsóhajtok. Magam se hittem, hogy ilyen pirulós tudok lenni, de te vagy az egyetlen, aki ilyen könnyen kiváltja belőlem.*

Keresés: