2025.07.20, Vasárnap, 17:40
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

MioDátum: Szerda, 2016.08.10, 11:37 | Üzenet # 1476
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Akkor morcos vagy, de megértem.*Én is az lennék, na meg ki nem lenne az.* - Rendben.*Mosolyodom el, annyira édes vagy, hogy most is csak rám gondolsz.* - Oké, de nem fogok elaludni vagy ha igen tényleg ébresszél fel jó keménye.*Vigyorodom el. Követlek, majd csak elmosolyodom.* - Kárpótolni foglak egy olyan műsorral, hogy csak na.*Bár még magam se tudom, hogy mivel, de tényleg kiakartalak engesztelni.* - Ahh nincsen semmi baj.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókod, majd kihúzom az ujjadat és megfordulok, hogy én legyek felül.* - Kőkemény vagyok és elég tág és én is nagyon kívánlak, arról nem beszélve, hogy ez a minimum a tegnapi után.*Mondatom végére ráülök a farkadra, mire fájdalmasabban felnyögök, de az élvezet nagyobb.* - Jól vagyok..*Mondom mielőtt kérdeznéd, majd megcsókolva mozogni kezdek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.14, 13:25 | Üzenet # 1477
Yaoista
- Hát abban biztos lehetsz. *Tuti felkeltelek.* - Reméltem is. *Eléggé ki voltam, de vannak előnyei is a dolognak. Hagytalak irányítani és kicsit elmosolyodom.* - Azért ne okozz magadnak fájdalmat. *Cirógatom meg a pofid, majd felnyögtem egy nagyobbat, ahogy magadba fogadsz.* - Rendben... *Simítok a popsidra és megmarkolom. Hagytalak, hogy élvezd a farkam.* - De szűk vagy... biztos minden oké? *Kérdezek rá, de én nem mozgok, tetszett a dolog nagyon.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.14, 14:58 | Üzenet # 1478
Yaoista
- Nem okozok.*Mosolyodom el.* - Igen, jól vagyok.*Bólintok, majd kicsit várok. Megcsókollak még hosszasan, majd kiegyenesedve elkezdek mozogni.* - Kárpótolom az éhes farkad.*Vigyorodom el kajánul és erősebben rászorítok.*- Mintha most még keményebb lenne.*Nyögöm és még hevesebb leszek, majd erősebben végigkarmolok a hasadon, majd nyávogok is egyet nevetve.* - Most ez a kiscica felfal téged.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.14, 16:57 | Üzenet # 1479
Yaoista
- Oké. *Elhittem, hogy jól vagy. Csókod ki is élvezem rendesen és hagylak tovább.* - Jól teszed. *Azért a szorításra morrantam egyet, mert nagyon jó volt.* - Te pedig még szűkebb. *Már magában a látványod is nagyon izgató volt, iszonyat erotikus voltál. Karmolásodra kicsit felszisszenek, de jól esett, viszont ott maradt a nyoma, amit kicsit se bántam.* - Hajrá cicám. *Lökök egyet váratlanul, majd átfordulok veled.* - Bár nem vennék rá mérget... *Kezdek el benned mozogni. Keményeket lökök, de nem durvultam és okoztam fájdalmat.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.14, 17:09 | Üzenet # 1480
Yaoista
- Valóban.*Kuncogok.* - Annyira imádom a morranásod, olyan szexi.*Csak még jobban beindít, na meg a látványod is.* - Azért annyira nem bánom.*Nyögök fel és veled együtt mozgok.* - Isteni vagy...*Csókollak meg vadul és így a hátadon karmolok végig.* - Nem baj, ha jobban vadulsz falj fel.*Harapok erősebben az ajkaidra, de még élvezhetően.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.08.18, 21:08 | Üzenet # 1481
Yaoista
- Te kérted... *Harapok nyakadba, majd erősebben mozogtam, de továbbra se akartalak annyira kikészíteni, hogy aztán ne tudjunk sehova máshova menni. Kár lenne érte. Majd estére még kiélem magam. Addig szeretkeztem veled, míg el nem élveztünk mindketten. Melléd heverve pihegtem.* - Azért ez jól esett... *Cirógatom a pofid és odahúzlak magamhoz.* - Fürödjünk? *Markolom meg a feneked.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.21, 15:25 | Üzenet # 1482
Yaoista
*Mint mindig fantasztikusat szeretkezünk.* - Igen nekem is.*Mosolygok és hozzád bújok.* - Jól esne, mert kissé tele vagyok az anyagoddal.*Vigyorgok.* - A popsim jól lakott, már a csak pocimat kell teletömni és mehetünk is vissza a mennyországba, de akkor nem végig és akkor még tudunk sétálni Párizs utcáin.*Mosolygok.* - Meddig maradunk?

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.21, 20:25 | Üzenet # 1483
Yaoista
- Pedig még visszafogtam magam. *Markolom meg popsidat. Felállok és felveszlek a karomba.* - Rendben, megbeszéltük. *Puszillak meg.* - A héten, aztán vissza kell mennünk. *A fürdőszobában leraklak és engedek vizet, majd bemászok veled együtt. Magamhoz ölellek és finoman cirógatlak.* - Akkor mossuk ki rendesen. *Emelem fel a lábad és benyomom az ujjam finoman.* - Nehogy bent maradjon bármi is...

MioDátum: Vasárnap, 2016.08.21, 22:00 | Üzenet # 1484
Yaoista
- Akkor, majd este nem fogod, mert nem akarom, hogy visszakeljen.*Sóhajtok fel a markolásra.* - A héten? Tényleg? Jujj az nagyon jó.*Csillannak fel a szemeim.* - Akkor még sok mindenre van idő.*Mondom boldogan.* - Annyira, de annyira te vagy a legjobb.*Csókollak meg.* - Igen igen mossuk.*Bólintok és az ujjadra felnyögök.* - Ne is, mert az nem lenne jó, de csak óvatosan, mert tudod, hogy felizgulok hamar.*Csókollak meg ismét és cirógatlak közben.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.08.21, 23:52 | Üzenet # 1485
Yaoista
- Igen, tényleg. *Egy-két napnál azért többet szerettem volna.* - Bizony. *Puszillak meg.* - Ezt hallottam már. *Nagyon édes vagy.* - És az kit zavar? *Csókollak szenvedélyesen, majd teeeljesen véletlenül végigsimítok gyönyörpontodon.* - Nem rakom be... *Közlöm veled, de azért ujjazni elkezdelek, másik kezemmel pedig a farkadra fogok és simogatlak.* - Olyan szexi vagy. *Csókolok a nyakadba, majd az ajkaid kényeztetem.* - Alaposan kimosom. *Nyitom szét kicsit az ujjaim, hogy befolyjon a víz.* 

MioDátum: Hétfő, 2016.08.22, 12:43 | Üzenet # 1486
Yaoista
- És még sokszor is fogod hallani.*Kuncogok.* - Engem nem.*Kuncogok, ami hangosabb nyögésbe megy át.* - Az se zavarna.*Hiszen bármikor lennék veled.* - Te aztán értesz a fürdetéshez, dejá vum van.*Kuncogok és én is a farkadra simítok.* - Ahogyan te is.*Csókollak hevesen.* - Igen most ki jó alaposa.*Nyögök fel.* - Olyan furcsa érzés.*Remegek meg. Egyik kezemmel simogatlak, míg a másikkal a hajadba túrva hevesen falom az ajkaid.*

szela00Dátum: Szerda, 2016.08.24, 12:45 | Üzenet # 1487
Yaoista
*Farkamra sóhajtottam egy jó nagyot.* - Nem tetszik? *Kérdezem két csók között. Néha finoman rászorítok farkadra, miközben folyamatosan gyönyörpontod dörzsölöm. Az én tagom is kőkeményen meredezett és hát elég ügyesen csináltad, amit csináltál.* - Ez jó... *Harapok ajkaidra és jobban magamhoz húzlak, hogy össze tudjuk fogni farkainkat.*

MioDátum: Csütörtök, 2016.08.25, 10:44 | Üzenet # 1488
Yaoista
- Azt nem mondtam.*Kuncogok. Igen csak élvezem a tevékenységed és ennek hangot is adok.* - Igen nagyon finom.*Bújok jobban és úgy simogatlak tovább.* - Imádom, ahogyan hozzám érsz és csókolsz.*Csókollak meg ismét, majd megszívom a nyakadat kicsivel jobban.* - Csak az enyém vagy és senkinek nem adlak.*Nyalok a füledbe.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.09.10, 23:14 | Üzenet # 1489
Yaoista
*Gondoltam azért imádod, mert én tényleg foglalkozok veled. Figyelek arra, hogy mi esik jól és mi tetszik neked. Leveszem farkadról a kezem és lassan beléd nyomtam még egyet.* - Csak óvatosan... *Suttogom a füledbe és finoman ismét széthúzom a popsid, de nagyon figyelek, hogy ne okozzak neked még véletlenül se fájdalmat. Teljesen beléd nyomom ujjaim utána.* - Sejtettem. *Mosolyodom el picit. Nyakam most nem zavart, mert nem dolgozunk, de egyébként ezért később szólni fogok.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.09.11, 00:07 | Üzenet # 1490
Yaoista
- Igen csak óvatosan.*Nyögök fel.* - Tényleg nagyon jó így fürdeni.*Nyögdécselem és közben persze izgatlak folyton. A nyakad után az ajkaidat veszem birtokba. Kicsit még bírom, majd végül elélvezzek.* - Asszem nem lettem tiszta.*Kuncogok. Neked dőlök, de téged még izgatlak, igen csak lihegek.* - Kicsit majd pihenjünk még, aztán mehetünk.*Suttogom füledbe.*

szela00Dátum: Hétfő, 2016.09.12, 00:33 | Üzenet # 1491
Yaoista
- Belül igen. *Mosolyodom el, hiszen alaposan kimostalak. Jól esett, hogy izgattál még és hát nem is kellett sok, hamar elmegyek.* - Annyit pihenünk, amennyit szeretnél. *Puszillak meg és finoman cirógatlak.* - Sok időnk van még. Van más is, amit meg szeretnél itt nézni mindenképpen? *Hiszen kár lett volna elpazarolni az időnket.* - Ha visszamentünk, nem tudom mennyi szabadidőm lesz. *Sok múlik a főnökön.*

MioDátum: Szerda, 2016.09.14, 11:24 | Üzenet # 1492
Yaoista
*Amikor elmész még picit simogatlak, majd elengedem a farkad.* - Oké, de tényleg nem akarok sokat, hiszen itt vagyunk Párizsba, vétek lenne piheni.*Kuncogok, de komolyan gondolom.* - Igen igen, mindenképpen szeretnénk sétálni meg hát a legfontosabb dolgokat megnézni, meg enni és kávézni.*Lelkesülök be.* - Seime kérlek ne beszéljünk arról, hogy mi lesz, ha visszamegyünk jó? Csak élvezzük a pillanatot, hogy csak ketten vagyunk és nyugalom van.*Cirógatom meg az arcodat és megcsókollak.* - Önzően hangzik, de kiakarom élvezni, hogy csak az enyém vagy...

szela00Dátum: Kedd, 2016.09.20, 00:02 | Üzenet # 1493
Yaoista
- Azért nem rossz veled pihenni sem Párizsban. *Mosolyodom el picit.* - Rendben. *Bólintok, ez tényleg a te utad volt. Picit megcsóválom a fejem, majd adtam egy puszit.* - Rendben, amit szeretnél. *Öleltelek magamhoz és közben finoman simogattalak.* - Nem vagyok hozzá szokva az ilyesmihez, de figyelek magamra. *Utalva arra, hogy ne is gondoljak a munkára. Csókod viszonozom, majd arcodra simítok.* - Nekem tetszik ez az önzőség.... *Csókollak meg most én téged.*

MioDátum: Péntek, 2016.09.23, 12:25 | Üzenet # 1494
Yaoista
- Veled se.*Nevetek fel.* - Igen tudom és bocsánat, hogy ennyi kérésem van, én meg semmit se teszek érted, pedig mondom folyton, hogy mond.*Motyogom és csak bújok.* - Tényleg? Mert, ha sok vagyok, akkor tényleg mond.*Suttogom az ajkaid közé és hosszasan viszonozom a csókodat.* - Annyira szeretlek.*Bújok hozzád még jobban.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.10.08, 23:33 | Üzenet # 1495
Yaoista
- Semmi baj... ez az út a kéréseidről szól. *Puszilom meg a buksidat.* - Igen, tényleg. Ezt úgy mondod, mintha nem szólnék egyébként... *Teszem hozzá.* - Tudom. *Néha még ugyan voltak kételyeim, de már sokkal kevesebb, mint eleinte. Minél többször mondod én annál jobban elhiszem. A viselkedésed rettentő édes és elcsavarod a fejem.* - Merre szeretnél ma menni? *Kérdezem kedvesen.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.10.09, 23:32 | Üzenet # 1496
Yaoista
- Na mintha csak ez az út szólna róla.*Mosolyodom el.* - Na jó ez igaz, de tudod, hogy milyen zizzent vagyok alapból és melletted meg főleg, mert elveszed az eszemet teljesen.*Fejtem ki édesen* - Akkor még egy kis pihi és aztán fedezzük fel a várost.*Elkezdem sorolni, hogy miket szeretnék megnézni.* - Mindenképpen kell, majd kávézni Szajna partján.*Leszek egyre izgatottabb.* - Meg, amiket te szeretnél megnézni.*Csókollak meg.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.10.15, 12:01 | Üzenet # 1497
Yaoista
- Élvezed, nem? *Mosolyodom el kicsit.* - Nem volt sosem, amit elveszek. *Piszkállak kicsit, de közben a nyakadba csókolok.* - Rendben. *Puszilom meg a fejed is. Mióta itt vagyunk, sokkal többet szeretgetlek. Látszott rajtam, hogy nyugodtabb vagyok. Csöndben hallgatlak mi mindent szeretnél és közben csak cirógatlak.* - Megbeszélve. Akár ebédelhetünk is egy kisebb étteremben, aminek van terasza. *Mondom ötletnek.* - Én igazából már voltam itt régebben. *De nem folytatom és reméltem, hogy nem is kérdezel rá, hogy kivel.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.10.16, 19:14 | Üzenet # 1498
Yaoista
- Persze.*Nevetek fel.* - Milyen kis viccesek vagyunk.*Csaplak meg játékosan, de persze értem a viccet. Tényleg feltűnt, hogy még többet szeretgetsz, amire persze amúgy sincs panaszom, amikor kettesbe vagyunk, de most ezen is túl teszel.* - Ez nagyon jó ötlet.*Mosolygok, de a folytatásra el is tűnik, sejtettem, hogy kiről van szó. Nem értettem, hogy ezt most miért kellett megosztanod veled. Nincs rá okom, de akkor is féltékeny vagyok rá és olyan sokszor feljön, ami nem tetszik, sőt ez még enyhe kifejezés. Azt hittem ez az út csak rólunk szól, de ő mindenhova befurakszik, de persze ezt nem mondom, mert úgyse értened még.* - Most már másszunk ki, mert teljesen szétáztam.*Nézek meg a kezeim. Nem fogom hagyni, hogy ez elrontsa a dolgokat, csak kicsit vette el kedvem, de úgyis hamar feldobódom.*

szela00Dátum: Szombat, 2016.10.22, 16:17 | Üzenet # 1499
Yaoista
- Ugye? Szerintem is. *Mosolyodom el picit, tudtam, hogy te is csak szórakozol. Észrevettem én a hangulatváltozást, de egyenlőre nem mondtam semmit.* - Rendben. *Puszillak meg. Kimásztam és magam köré tekertem egy törölközőt, majd segítettem neked is. Alaposan bebugyoláltalak és a karomba vittelek be a hálóba, ahol törölgetni kezdtelek. Pár percig nem szólaltam meg, végül leültem melléd az ágyra és a kezed kezdtem törölni.* - Figyelj Sergej... Lehet voltam itt mással és valószínű megyünk még olyan helyre, ahol voltam vele. *Ez elég egyértelmű volt.* - De egy dolgot ne felejts el. Nem azért hoztalak ide, mert vele itt voltam. Azért hoztalak el, mert veled itt akarok lenni... Disneyland csak a plusz. *Csókollak homlokon gyöngéden.* - Ráadásul majd egyszer kérdezd meg a főnököt, hogy vele hogy bántam és veled hogy bánok... *Jegyzem meg, mert hát én ilyenről nem beszélek, de érted sokkal többet megtettem.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.10.30, 21:02 | Üzenet # 1500
Yaoista
- Igen igen.*Kuncogok. Természetesen hagyom neked magam, de továbbra is csendben vagyok. Némán hallgatlak végig, majd csak elmosolyodom végül és megcsókollak.* - Túl jól ismersz már.*Mondom a csók után.* - Igazad van és tudom, hogy butaság, de akkor is nehéz, de igazad van.*Komolyan gondolom, az más, hogy attól még a gondolataim megmaradnak.* - Nem kérdezem meg, majd te elmondod, ha akarod.*Az mégis más és úgy az igazi.* - Szerintem azért megértesz engem, hiszen nekem meg ott van Igor még ha másként is.*Hiszen nekünk másféle kapcsolatunk volt, de mégis féltékeny vagy, ami nem zavar.*

Keresés: