2025.07.20, Vasárnap, 14:13
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

MioDátum: Vasárnap, 2017.02.05, 21:31 | Üzenet # 1526
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Ohh tényleg olyan hülye vagyok.*Csapom meg a buksimat.* - Ennek örülök.*Mosolygok és követve példád, én is rágyújtok.* - Igen tudom jól, de ugye nagyon sok időnk van és ez benne a legjobb.*Hiszen én tényleg életem végéig veled akarok lenni és remélem te is.* - Van amit megszeretnél nézni?*Kérdezlek kíváncsian.* - Ne csak az én kedvemre tegyünk.

szela00Dátum: Hétfő, 2017.02.06, 00:24 | Üzenet # 1527
Yaoista
- Ne csapkodd a buksid, különben még hülyébb leszel. *Pimaszkodok veled kicsit, mert nem gondoltam komolyan. Elismertem a tudásod nagyon is.* - Igen, ez így van. *Én még nem tudtam meddig tervezek, nem voltam benne biztos, hogy szerelmes vagyok, de tényleg nem küzdök az érzéseim ellen, ami már teljesítmény.* - Nekem nincs semmi. ez az utazás tényleg a tiéd. *Pillantok rád.* - Szeretném, ha jól éreznéd magad. *Kicsit lágyabban szólalok meg.*

MioDátum: Kedd, 2017.02.07, 12:13 | Üzenet # 1528
Yaoista
- Igaz, milyen jó, hogy figyelmeztetsz.*Nevetek fel.* - Annyira tudtam, hogy ezt mondod.*Sóhajtok fel.* - Jól érzem magam tudod jól kicsim.*Mosolyodom el.* - De azért legközelebb, akkor is az lesz, amit te akarsz.*Komolyan is gondolom.* - Engem még senki nem kényeztetett el ennyire, mint te. Ne értsél félre, hiszen nem lehet okom panaszra, mióta a családhoz kerültem, de ez mégis más. Sose hittem, hogy ezt megfogom, majd tapasztalni. Nem egy ember mondta, hogy egy ilyen kis senki, mint én, úgysem fog semmit elérni és egyedül fog megdögleni és senkije nem lesz és ezt sokszor el is hittem.*De akkor se törődtem bele ebbe az állapotba.* - De nem lett igazuk semmiben.*Mondom ezt kicsit hangosabban, majd végül elmosolyodom.* - Azt én se hittem volna viszont, hogy ennyire jó lesz minden és egy ilyen csodás párom is lesz.*Mondom igen csak boldogan.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.02.12, 14:34 | Üzenet # 1529
Yaoista
- Akkor jó. *Azért tényleg nagyon igyekeztem.* - Majd te kitalálod, hogy hova viszel. Csöndben hallgatlak végig és igazából meg tudnám ütni azokat, akik azt mondták neked, hogy semmit sem érsz és egyedül döglenél meg. Finoman, feltűnés mentesen végigsimítottam a kézfejeden.* - Most már minden rendben lesz. *Eddig is így volt, de most még jobban. Tényleg szerettem veled lenni. Bár én még nem éreztem magam szerelmesnek, rettentő fontossá váltál a számomra.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.02.12, 21:46 | Üzenet # 1530
Yaoista
- Megbeszélve.*Mosolygok.* - Igen most már minden.*Bólintok és egy pillanatra megszorítom a kezedet, de el is engedem.* - Különben ne aggódj, nem szomorodom el, ha ezeket mesélem.*Nyugtatlak meg. Csodás telik ismét a nap, mint mindig amit veled tölthetek. Egy kis időre megkérlek, hogy váljunk szét, hiszen az estére kitaláltam mivel is leplek meg, persze nem árulom el. Visszaérve a szállodába megkérlek, hogy menj a hálóba és ott várj. A fürdőben levetkőzök, majd felveszem, amit vettem. Egy plüss cicafület, szintén plüss farkincát, ami egy bőrtangához rögzítek, plusz még van egy nyakörv is, amit a nyakamra teszek. Minden fekete, kivéve a piros csengettyű, ami a nyakörvön van. Elégé izgulok és zavarba is vagyok. Elkészülve bemegyek hozzád.* - Megengeded, hogy ez a cica játsszon veled?*Kérdezlek és elindulok feléd a cicafarkam simogatva.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.02.12, 23:25 | Üzenet # 1531
Yaoista
- Akkor jó. *Ezt sose tudtam eldönteni, hogy neked rossz érzés-e mesélni. Nagyon jól elvagyunk egész nap, igyekeztem végig a kedvedre tenni. Mikor el szeretnél válni, kicsit meglepődök, de csak adok egy puszit. Én visszamentem a szállodába és inkább ledőltem még. Miután visszajöttél és a hálóba küldtél, csak tettem, amit kértél. Hát mindenre fel voltam készülve, de erre a látványra nem. Felállok az ágyról és odamegyek hozzád. Picit elkuncogtam magam és megcsengettem a nyakőrvődön lévő csengettyűt.* - Hihetetlen vagy. *Azért tetszett.* - Élvezem, ha egy cica játékos. *Hagytalak kibontakozni.*

MioDátum: Hétfő, 2017.02.13, 00:02 | Üzenet # 1532
Yaoista
*Először nem tudom hova tenni a kuncogásod, de a folytatásra megnyugszom.* - Érted bármit, még sose csináltam ilyet.*Motyogom.* - Akkor jó, ezt nagyon fogod élvezni.*Vigyorodom el és megcsókollak vadabbul.* - Kárpótollak, bár alapból már be akartam öltözni neked még mielőtt beszéltünk róla, akkor is.*Vallom be. Elmegyek veled az ágyig, amire rálökve, rád mászva csókollak tovább.* - Van valami kívánságod gazdám?*Lehelem búján füledbe és bele is nyalok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.02.13, 08:39 | Üzenet # 1533
Yaoista
- Kis perverz. *Azért bejött a dolog. Hagytam, hogy irányíts és elmosolyodom kicsit, ahogy az ágyra löksz.* - Rád bízom, hiszen te játszol most. *Suttogom vissza és megcsókollak, de azért közben a kezem már a popsidon volt. Tényleg rád akartam hagyni, legalább te is szórakozol.* - Mit szeretne ez a játékos kismacska? *Csapok finoman a fenekedre.*

MioDátum: Szerda, 2017.03.01, 13:04 | Üzenet # 1534
Yaoista
- És még finoman fogalmaztál.*Vigyorgok.* - Igen én, ez nagyon jól hangzik.*Kuncogok.* - Mindent megtudsz.*Harapok az ajkaidra, majd lemászok rólad és elmegyek a zacskóhoz, amiből két kötelet veszek elő.* - Először bilincset akartam, de ezek emellett döntöttem.*Vigyorgok és visszamászok rád.* - Ez a játék része és az ágy pont megfelelő rá.*Csókollak meg, majd kikötözöm két oldalra a kezeid.* - Ezt mindig is kiakartam próbálni, nagyon szexi.*Nyalok végig az ajkaimon. Természetesen a felsődtől előtte megszabadultam.* - Akkor játszunk.*Kapsz még egy csókot, majd a nyakad kezdem szívogatni.* - Annyira finom vagy.*Haraplak meg.* - És tökéletes.*Nyalok végig a felsőtesteden, majd az egyik mellbimbód kezdem el szopogatni.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.03.06, 00:50 | Üzenet # 1535
Yaoista
*A kőtélen kellően meglepődtem, de nem tiltakoztam egy kicsit sem.* - Na meg a bilincsből könnyen szabadulok. *Mosolyodom el egy kicsit, hiszen azt megtanultam, hogyan kell. Hagytam magam neked teljesen.* - Tetszik, látom. *Azért nem volt semmi a tekinteted.* - Hajrá. *Suttogom ajkaidra és hevesen csókoltalak. Nyakamra halkan felsóhajtok néha.* - Édes vagy. *Puszilom meg a buksid. Mellbimbómra megremegtem egy nagyon picit, nem voltam hozzászokva, ha ott kényeztetnek, de nem szóltam és igazából jól esett, de nem voltam hajlandó nyögni rá, viszont a hatása megvolt.*

MioDátum: Szerda, 2017.03.08, 12:12 | Üzenet # 1536
Yaoista
- Az meg a másik, bár lehet, ebből is.*Kuncogok.* - Az nem kifejezés.*Kinek ne tetszene, ez a látvány. Nem tudom, hogy most miért vagyok édes, de rád hagyom.* - Milyen édes reakció, hangot nem adsz ki, de reagálsz rá.*Markolok finoman  a farkadba és nem érdekel, ha morogsz az édesre.* - Imádlak.*Csókollak meg, majd visszatérek a mellbimbóidhoz és finoman szívogatom és harapdálom, ki akarok egy kis hangot csikarni belőled.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.12, 00:13 | Üzenet # 1537
Yaoista
- Nem is fogok. *Morgom, mert hát az milyen férfiatlan már. Jó, tőled nem, tőled rettentő édes, ahogy nyöszörögsz, de részemről elég gáz lenne. Farkamra sóhajtottam egyet. Továbbra se adtam ki hangod, legfeljebb is sóhajtottam egyet halkan, de kibírtam.* - Ha annyira imádsz, folytatod. *Lihegem halkan és hát most már rendesen dudorodott a nadrágom.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.12, 18:22 | Üzenet # 1538
Yaoista
*Kuncogok rajtad, annyira édes és makacs vagy.* - Hmm talán a nacid kezd kényelmetlen lenni?*Simítok végig a farkadon.* - Mindjárt szétpattan az anyag.*Vigyorgok, tényleg igen csak élvezem a helyzetet.* Esetleg tudok rajta segíteni.*Kigombolom a nacidat és a fogammal húzom le a cipzárt, majd végül leszedem a nadrágodat, de az alsót még nem.* - Jobb így ugye?*Nyalok végig a farkadon, az anyagon keresztül.* - De még nem ez következik.*Csókollak meg ismét és most a felsőtested kezdem csókolgatni és szívogatni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.12, 21:45 | Üzenet # 1539
Yaoista
- Eléggé. *Ezt beismertem, mert már tényleg nyomott a cipzár. Reméltem, hogy megszabadítasz tőle és szerencsére így is lesz. Elég szexi, ahogy lehúzod rólam.* - Igen. *Na a farkamra azért nyögtem egyet halkan.* - Ezt sejtettem... *Pedig már voltak pillanatok, mikor megremegett a farkam. Halkan morrantam egyet a csókolgatásra, de még meglehetősen türelmes voltam. Kíváncsi voltam, hogy mit hozol ki a helyzetből.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.12, 23:23 | Üzenet # 1540
Yaoista
*Elvigyorodom, de már nem sokáig húzom az agyadat és a farkadat is kezelésbe veszem.* - Milyen kemény és forró már.*Nyalok végig rajta párszor, majd a makkodat kezdem el szopogatni és a tekintetemet, nem veszem le rólad.* - Neked tényleg szép a farkad és finom is.*Kuncogok és rendesen elkezdelek szopni, közben az ujjaim is benyálazom, majd az egyiket feldugom magamnak, amire felnyögök.* - Remélem, hogy eddig tetszik.*Mosolygok és tovább szoplak és tágítom magam, majd elválva a farkadtól megcsókollak. Megfordulok, hogy a fenekem legyen feléd és végül feldugom magamnak a cicafarkamat. biggrin * - Kezdelek kiengesztelni?*Kérdezlek, azért kissé elpirulva, majd szopni kezdelek ismét.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.03.13, 00:59 | Üzenet # 1541
Yaoista
- Csodálkozol? *Lihegem és halkan morgok, ahogy nyalogatsz és szopogatsz. Csak megcsóváltam a fejem erre a szép farok dologra, de rád hagytam. Jobban felnyögök, mikor végre rendesen szopsz. A látvány se semmi. Teljesen bele is feledkezek. Kőkeményen meredezek, de nem szóltam még mindig semmit. Csókodra szinte tépem a szád.* - Engedj el... most. *Közlöm veled egy ragadozó tekintetével.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.03.15, 19:53 | Üzenet # 1542
Yaoista
- Nem.*Vigyorgok, a reakciód pedig mindent visz és még csak most lendültem be.* - Várj végig gondolom.*Állok le egy kicsit.*  - Nem.*Közlöm veled vigyorogva, majd kapsz egy csókot.* - Csak most kezdek belendülni.*Leülök veled szembe és úgy mozgatom magamban a cicafarkat és a farkam is simogatom.* - Szóval kezdelek kiengesztelni?*Kérdezlek ismét.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.03.15, 22:59 | Üzenet # 1543
Yaoista
- Ezt még nagyon megbánod. *Lihegem. Nem gondoltam komoly fenyegetésnek, de még én is fogok veled játszani. Csókod viszonozom azért és vártam, hogy mi lesz a vége. Nézem, ahogy izgatod magad és hát a tekintetemben ott van, hogy mennyire rád ugranék és széttépnélek most darabokra.* - Még jobban kezdenél, ha közben leszopnál. *Vigyorgok.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.03.16, 01:59 | Üzenet # 1544
Yaoista
- Tudom, de megéri.*Vigyorgok. Úgysem fogsz olyat tenni, amit nem élveznék, csak egyszerre lesz gyötrő és élvezetes.* - Tudod a tekintetedtől csak még keményebb és nedvesebb leszek.*Nyalok végig az ajkaimon, még jobban hergelve téged.* - Hmm talán lehet róla szó.*Hajolok oda a farkadhoz és végig is nyalok rajta, majd végül szopni kezdelek, de igen csak ráérősen és a farkincám mélyebbre nyomom.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.03.16, 20:58 | Üzenet # 1545
Yaoista
*Tényleg nem bántanálak sosem, de azért úgy meg foglak még kínozni, hogy könyörögni fogsz nekem.* - Nagyon keményen meg fogod kapni. *Nem akartalak elengedni.* - Tetszik. *Morrantam egyet a szopogatásra. Nem is akartam, hogy siess, de azért így jobb volt. Nézem, ahogy mélyebben nyomod beléd a cicafarkad.* - Engem képzelsz? *Vigyorgok.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.03.17, 00:19 | Üzenet # 1546
Yaoista
- Imádom, amikor keményen megkapom.*Vigyorgok.* - Igen, de meg se közelíti a szintedet, nem mintha más farok megelőzné a tiedet.*Kuncogok, de komolyan gondolom.* - Most megnézzük, hogy meddig is bírod ki.*Vigyorodom el ördögien és a makkod szopogatom csak, a tekintetem, pedig le se veszem rólad.*  - Múltkor te nyertél, most én fogok.*Közlöm veled.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.19, 14:02 | Üzenet # 1547
Yaoista
*Elmosolyodom azért.* - Az igazi mégis csak jobb. *Vigyorgok.* - Játszani szeretnél? *Kérdezem kíváncsian.* - Tudod jól, hogy sokáig bírom. Csak el ne fáradjon a kis szád. *Nagyon erotikus látványt nyújtottál az tény. Még senki nem volt ennyire feslett velem az ágyban, mint te.* - Aha. *hagyom rád a nyerést, úgy se engedlek.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.19, 15:49 | Üzenet # 1548
Yaoista
- Sokkal jobb, össze se lehet hasonlítani.*Kuncogok, de tényleg így van.* - Imádok játszani, főleg veled.*Vigyorodom el.* - Kimondta, hogy végig szopni foglak?*Vonom fel a szemöldökömet.* - Megmondtam, hogy ne becsülj le édesem.*Közlöm veled és megcsókollak, majd a farkadon csak végignyalok és az egyik combod kezdem el szívogatni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.19, 17:16 | Üzenet # 1549
Yaoista
- Sejtettem. *Tudtam, hogy most nagyon ki fogod élvezni a helyzetet.* - Akkor hogy megyek el előbb? *Kérdezlek vigyorogva, hiszen múltkor ez volt a tét.* - Nem becsüllek, elhiheted. *Csókod hevesen viszonozom, farkamra megremegek, majd combomra szintén. Nagyon meredezett a farkam, tényleg kőkemény voltam.* - Senki nem húzott fel még ennyire, mint te. *Lihegem.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.03.23, 13:01 | Üzenet # 1550
Yaoista
- Megoldom.*Vigyorgok.* - Akkor jó.*Azért ez sokat számít még a szexben is.* - Tényleg?*Pillantok rád és igen boldogan elmosolyodom.* - Ennek nagyon örülök.*Mondom édesen.* - Most leszophatnál te.*Mászok feléd és a farkam a szádhoz tartom, persze kőkemény vagyok már. biggrin *

Keresés: