2025.07.20, Vasárnap, 14:40
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.03.30, 14:10 | Üzenet # 1551
Yaoista
- Tényleg. *Bólintok és azért a mosolyod édes.* - Szeretnéd? *Nézek fel rád, ahogy odamászol. Lassan végignyalok a farkadon, majd makkod szopogatom, de nem sietem el a dolgot. Játszottam veled pont úgy, ahogy az előbb te velem.* - Milyen nedves. *Harapok rá finoman.* - Mozgasd magadba a farkad. *Forgatom nyelvem a makkod körül.*

MioDátum: Kedd, 2017.04.04, 12:44 | Üzenet # 1552
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Igen szeretném.*Bólintok és a nyalásodra felnyögök, azért én is fel vagyok izgulva.* - Élvezed mi?*Vigyorgok, de nem bánom, hogy szórakozol a végén most úgy is én nyerek.* - Milyen nedves lesz még.*Nyögök fel és úgy teszek, ahogyan mondod.* - Olyan szexi vagy, ilyet máskor is csinálhatnánk.*Alapból nagyon vonzó vagy és ez most csak tetézve van.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.04.07, 19:17 | Üzenet # 1553
Yaoista
- Te is, nem? *Nyalom meg a szám szélét.* - Igaz. *Szopogatlak folyamatosan.* - De legközelebb én kötlek ki téged. *Közlöm veled. Akkor aztán nem menekülsz. Bekapom a farkad és nagyon lassan szopni kezdelek, de szinte kínzóan. Óvatosan és finoman mozgatom a fejem, mad abba is hagyom és tovább nyalogatlak. Kíváncsi voltam, hogy meddig bírod.*

MioDátum: Péntek, 2017.04.07, 21:44 | Üzenet # 1554
Yaoista
- Az nem kifejezés.*Vigyorgok.* - Nem bánom, sőt biztos voltam benne.*Édes kínzás lesz, de nagyon is élvezni fogom.* - Ahh remélem tudod, hogy most a játék lényege, hogy meddig bírod, így hogy ki vagy kötve.*Közlöm veled.* - A végén lehet, hogy én engedlek el előbb, de arra kevesebb az esély.*Közlöm veled, majd elmászva megcsókollak és én kezdelek el szopni, de úgy hogy a popsim feléd legyen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.04.09, 00:12 | Üzenet # 1555
Yaoista
- Érdekes játék. *Vigyorgok kicsit. Rád hagytam az elszántságod. Mivel a popsid felém volt, külön élveztem a látványt.* - Még mindig jó. *Harapom meg kicsit a bőröd. A cicafarkad eligazítottam a számmal, majd elkezdtem nyalogatni bejáratod. Szép lassan betoltam a nyelvem a farkad mellett és kényeztettelek. Néha csak golyóid vettem a számba, de sosem hagytam abba egy pillanatba se a tevékenységem. Az őrületbe akartalak én is kergetni.*

MioDátum: Hétfő, 2017.04.10, 18:12 | Üzenet # 1556
Yaoista
- De tetszik nem?*Vigyorodom el.* - Akkor jó.*Kuncogok és nem hittem, hogy kényeztetni kezdesz, de nagyon élvezem.* - Még mindig isteni vagy.*Nyögöm, még egy kicsit így vagyok, majd ismét megfordulok. Kihúzom a cicafarkamat és a fenekem a farkadhoz simítom.*- Szeretnél bennem lenni?*Suttogom búján füledbe.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.04.14, 12:41 | Üzenet # 1557
Yaoista
- Persze. *Nagyon élveztem a helyzetet.* - Tetszik? *Reméltem is, hogy élvezed. Kicsit csalódott leszek, ahogy elfordulsz. Azért nyeltem egyet, ahogy megérzem bejáratod.* - Még szép. *Ez nem volt kérdés. Kicsit megemelem a csípőm és a bejáratodnak nyomom a farkam.* - De szerintem te jobban. Nedves vagy, csak úgy remeg a lyukad. *Nem fogom megadni neked azt az örömet, hogy csak én akarjam és kérjem.*

MioDátum: Kedd, 2017.04.18, 12:23 | Üzenet # 1558
Yaoista
- Mint mindig.*Vigyorgok.* - Helyes.*Kuncogok, ami hangosabb nyögésbe megy át.* - Ohh valóban?*Vonom fel a szemöldököm.* - Rossz válasz.*Közlöd veled és feljebb csúszva a pocidon helyezkedem el.* - Túl makacs vagy.*Csókollak meg.* - De mint mondtam, nem fogok veszíteni.*Elkezdem simogatni a farkamat és a cicafarkamat is mozgatom magamban, miközben le se veszem rólad a szemem, de nem érek hozzád. Nem kell sok és a mellkasodra élvezek.* - Ez jól esett.*Vigyorgok és még a spermámból le is nyalok egy kicsit, hogy fokozzam a helyzetet.* - Akkor én most rágyújtok.*Odasétálok az ablakhoz kinyitom és a párkányra ülve rágyújtok, a cicafarkam azért kihúztam előtte.* - Milyen szép minden kivilágítva, bár te még jobban festesz.*Vigyorodom el.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.04.23, 00:46 | Üzenet # 1559
Yaoista
*Azért meglepődtem, hogy nem ültél a farkamba.* - Nem is. *Tényleg makacs voltam és csókod falánkan viszonozom. Egyre keményebb leszek, ahogy játszol magaddal. Mikor elmész, azért nyeltem egyet, rettentő szexi volt az arcod.* - Azt látom. *Sok jött ki. Nyalásodra szinte megremegett a farkam. Felhúztam a szemem a cigire, de csak elvigyorodom.* - Legalább adj egy slukkot nekem is. *Már azért lihegtem rendesen, de nem kértem, hogy had menjek el.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.04.23, 19:06 | Üzenet # 1560
Yaoista
- Tényleg nagyon nagyon makacs vagy.*Csóválom a fejemet. Odamenve beleszívok a cigimbe, majd a füstöt a szádba fújom.* - Inkább fekszel kikötve fájdalmasan merev farokkal, mintsem hogy azt mond, hogy üljek bele? A végén azt fogom hinni, hogy nem is kívánsz.*Sóhajtok fel és a cigit odanyújtom, hogy beletudjál szívni.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.04.27, 14:26 | Üzenet # 1561
Yaoista
*Ahogy a számba fújod, be is szívom és lassan kifújom. Mielőtt még elhajoltál volna, kicsit megemelkedtem és megcsókoltalak.* - Szerinted ilyen merev lennék, ha nem kívánnálak? *Kérdezem és beleszívok a cigibe, ahogy odanyújtod. Kicsit még csöndbe vagyok, majd elmosolyodom picit.*- Hajolj ide... *Kérlek meg. Finoman kóstolgatni kezdem az ajkaid, végül pedig kaptál egy szenvedélyes és hosszú csókot.* - Benned akarok lenni. *Suttogom a füledbe és megszívom a nyakad.*

MioDátum: Péntek, 2017.05.05, 11:32 | Üzenet # 1562
Yaoista
- Nem tudom.*Motyogom a csók után. Odahajolok, ahogyan kéred. Hagyom neked magam és a csókodat viszonozom hosszasan. Amint végre mondod, hogy bennem szeretnél lenni, annak nagyon megörülök. A nyakamra felnyögök és még mindig mosolygok.* - Már kezdtem feladni..*Vallom be.* - Amiért végül jó fiú lettél, most megkapod a méltó jutalmad.*Vigyorgok. Adok még egy csókot, majd feléd mászva egy mozdulattal a farkadba ülök.* - Szinte felnyársalsz.*Nyögök fel és rögtön mozogni is kezdek.* - A farkad szinte ég.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.05.21, 22:12 | Üzenet # 1563
Yaoista
- Hamar feladod. *Mosolyodom el kicsit.* - Gyere kincsem. *Már nagyon ki voltam egyébként. Csókod szenvedélyesen viszonozom, majd hangosabban felmorranok, mikor végre benned vagyok.* - Sergej... *Lihegem elégedetten és én is mozogni kezdek veled egyszerre.* - Neked is a feneked. Nedves és forró. *Isteni érzés volt.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.05.28, 19:46 | Üzenet # 1564
Yaoista
- Mert kezdett nem vicces lenni a játék.*Motyogom.* - Mint mindig.*Csókollak meg forrón.* - Nagyon nagyon szexin festesz.*Mérlek végig, most főleg nem tudok betelni a látványoddal.* - Kiengesztellek már?*Kérdezlek és hevesebben kezdek el mozogni.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.06.06, 23:07 | Üzenet # 1565
Yaoista
- Engedj el. *Kérlek meg. Magam alá akartalak gyűrni és úgy szeretkezni veled. Akartalak minden porcikámmal.* - Magamhoz akarlak ölelni. *Nézek rajtad végig és vártam, hogy elengedj. Közben azért lihegtem és morogtam rendesen, mert annyira mélyen voltam benned.* - Kezdesz. *Vigyorgok az engesztelésre.*

MioDátum: Csütörtök, 2017.06.08, 00:46 | Üzenet # 1566
Yaoista
*Már elakartalak engedni, de ezek után főleg.* - Hmm és mégis mit kell tennem, hogy teljesen kiengeszteljelek?*Kérdezlek és közben kioldozlak.* - Nem fáj?*Kérdezem meg azért és kapsz mindkettő csuklódra egy- egy puszit.* - Most már te vagy a főnök.*Csókollak meg hosszasan.* - Élveztem ezt a felállást, de a legjobb, amikor érezhetlek minden értelemben.*Mondom édesen.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.06.10, 21:41 | Üzenet # 1567
Yaoista
*Ahogy végre szabadok a kezeim, rögtön végigsimítok az oldaladon, a hátadon és szorosan ölellek.* - Nem, kicsit sem. *Mosolyodom el a puszidra.* - Szóval szabad kezet kapok? *Markolom meg a popsid. Egy mozdulattal átfordulok veled és közben szenvedélyesen csókollak.* - Vigyázz mit kívánsz. *Húzom egy féloldalas mosolyra a szám, majd nyakadnak esve mozogni kezdek benned. Keményen, mélyeket lökök, de azért vigyázva, hogy ne okozzak fájdalmat és élvezd rendesen.*

MioDátum: Hétfő, 2017.06.12, 11:03 | Üzenet # 1568
Yaoista
*Érintésedre jobban felnyögök, sokkal jobb így.* - Igen azt.*Mosolygok és a csókodat viszonozom.* - Ezt a kívánságod sose bánnám meg.*Rosszat úgyse tennél nekem, csak jót.* - Így sokkal jobb, de azért máskor is kifoglak kötözni.*Kuncogok.* - Annyira jó vagy.*Csókollak meg és veled együt mozgok.* - Teljesen kitöltesz.*Szorítok rá a farkadra.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.06.12, 22:20 | Üzenet # 1569
Yaoista
- Már ha megengedem. *Persze megengedtem volna, na meg foglak még én is kikötözni és az őrületbe kergetni.* - Te is. *Szívom meg a nyakad. Bár kicsit bosszantott, mert tudtam honnan van ekkora tapasztalatod. Felnyögtem, ahogy még jobban rászorítasz farkamra.* - Ügyes... *Lihegem. Hosszasan szeretkezek veled, nem is egy pózban. Nem hagytalak menekülni, csak mikor már mondhatni nem állt fel a farkam.* - Azt hiszem kicsit túlzásba estem. *Nézek rajtad végig és finoman az arcodra simítok.*

MioDátum: Szerda, 2017.06.14, 12:06 | Üzenet # 1570
Yaoista
- Úgyis megfogod, de ha kell, akkor amíg alszol fogom megtenni.*Vigyorgok.*  - Az orvosi címemmel nem élnék vissza.*Az első ötletem meggondolandó.* biggrin - Akkor jó.*Nyögök fel még jobban. Mint mindig nagyon jó veled, azért rendesen lefáradok. Sose fogjuk magunkat vissza, de most főleg belendültünk, amit nem bánok egyáltalán.* - Nem estél, tudod leállíthattalak volna.*De nagyon édes tőled, hogy mindig figyelsz rám.* - Szóval kiengeszteltelek?*Csókolok a tenyeredbe.* - Jól megdolgoztál.*Lihegek azért erősen, de igen csak elégedett fejet vágok.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.06.17, 23:35 | Üzenet # 1571
Yaoista
- Úgy is megengedem, tudod jól. *Azért valljuk be, eléggé a tenyeremen hordozlak, nem lehet okod panaszra. Finoman simogatlak még azért lihegve.* - Igaz... *De azért én szerettem rád figyelni.* - Ki bizony. *Puszilom meg a buksidat.* - Bizony. *Simítok a popsidra és végighúzom ujjam a bejáratodon.* - Teli a popsid az ondómmal. *Nyalok végig ajkaidon, majd hosszan megcsókoltalak.*

MioDátum: Hétfő, 2017.06.19, 21:18 | Üzenet # 1572
Yaoista
- Igen tudom.*Na nem mintha én nem engedném meg neked.* - Akkor  jó.*Puszillak meg én is, az érintésedre meg kicsit felnyögök.* - Igen jól telenyomtad.*Vigyorgok és a csókodat hevesen viszonozom.*- Óvatosan nyúlkáljál, ilyenkor még érzékenyebb vagyok.*Suttogom az ajkaid közé.* - Minek öltözzek be legközelebb?*Neked bárminek beöltöznék.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.06.23, 09:25 | Üzenet # 1573
Yaoista
- Majd játszunk olyat is, hogy én kötözlek ki. *Kicsit perverz lesz a fejem. Az biztos, hogy nem fogok kegyelmezni és az őrületbe foglak kergetni minden lehetséges módon.* - Tudom. *Csókollak tovább és finoman simogatlak.* - Hm, nem is tudom... lepj meg. Igazából be se kell öltöznöd, csak akkor csináld, ha élvezed te is. *Ölelem át a derekad, nem akartalak ismét felizgatni.* - Bár ahogy elnéztem a jelenetet, nagyon is tetszett neked is. *Simogatom meg a pofid.* - Remélem jól érezd magad. *Puszillak meg ismét.* - Lassan mennünk kell haza. *Csókollak meg.* - De van egy ötletem... mi lenne, ha minden évben eljönnénk ide egyszer?

MioDátum: Hétfő, 2017.06.26, 20:55 | Üzenet # 1574
Yaoista
- Benne vagyok.*Tudtam jól, hogy nem fogsz kímélni, de azt is, hogy rosszat se fogsz tenni, inkább édes kínzás lesz.* - Azt hittem, hogy van valami kívánságod.*Bármit kérdezek, alig mondasz valamit.* - Nem tenném, ha nem élvezném, már sose lesz ilyen.*Múltban ez volt a jellemző.* - Ki ne élvezné, ha egy ilyen dögös pasi van kikötözve?*De ez csak amolyan költői kérdés.* - Nagyon, nagyon nagyon jól és ezt még szorozd meg a végtelennel.*Mondom édesen.* - És te?*Kérdezlek.* - Igen tudom.*Suttogom az ajkaid közé, de most nem vagyok letörve, mint szoktam.* - Komolyan?*Lepődöm meg.* - Jól hangzik, de mehetnék mindig valami új helyre, de azért még ide is, meg felkeresni mindegyik Disneylandet.*Lelkesülök fel.* - Ebben a legjobban az hangzik, hogy minden év és együtt.*Csókollak meg most én.* - Legjobb, akkor is az otthonodban volt.*Oda beengedtél nagyon sokat jelent.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.06.27, 16:03 | Üzenet # 1575
Yaoista
- Hm.... mondjuk egy kötény tetszene. *Azért abban megnéztelek volna, az jó lehet.* - Helyes. *Cirógatom meg a pofidat.* - A lényeg az, hogy te igen. *Meg én is, bár az mellékes.* - Örülök, hogy boldoggá tettelek. *Szorítalak magamhoz.* - Én is nagyon jól éreztem magam. *Jó volt így látni kicsit, ilyen felszabadultan.* - Úgy gondoltam, hogy ide mindig eljönnénk, máshova meg mikor kedvünk tartja. *Puszillak meg.* - Mondjuk amolyan.. évfordulós nyaralás. *Magyarázom meg neked, hogy mire is gondoltam pontosan.* - Rendben. *Mosolyodom el, érted megtettem volna.* - Sejtettem. *Viszonozom is a csókod.* - Oda bármikor mehetünk tényleg. *Puszillak meg.* - Szeretek ott lenni. Mindig megnyugtat.

Keresés: