Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.06.27, 16:52 | Üzenet # 1576 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Rendben, akkor egy kötény, úgyis kéne egy új.*Összekötöm a kellemest a hasznossal.* - Igazad van és különben is nekem van a legszexibb pasin a világon.*Tudom neked túlzás, de tényleg így gondolom.* - Mióta együtt vagyunk boldoggá teszel.*Puszillak meg.* - Ennek nagyon örülök édesem.*Cirógatom meg az arcodat.* - Ohh értem.*Bólogatok, majd elvörösödöm.* - Ez jól hangzik nagyon, ilyenem se volt még sose.*Csak még jobban vigyorgok, ha ezt még lehet fokozni.* - Igen egyetértek és ott csak tényleg ketten vagyunk.*Csókollak meg.* - Tudom, hogy nem szereted, ha folyton megköszönöm a dolgokat, de nem tudok másként tenni. El sem tudod képzelni, hogy milyen sokat jelent, hogy ennyi mindent megteszel értem. Néha még mindig azt hiszem, hogy álmodom.*Nevetek fel.* - Egyre jobban beléd esek.*Csókollak meg ismét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.02, 15:16 | Üzenet # 1577 |
 Yaoista
| - Édes vagy. *Már nem mondom, hogy túlzol, hiszen teljesen mindegy.* - Akkor jó. *Annak csak örültem, ha boldog vagy.* - Hát most lesz. *Csodálkozom, hogy nem fáj az arcod a vigyorodtól.* - igen. *Na meg nekem az a hely nagyon fontos.* - Igazából csak azt szeretném, ha megértenéd, hogy ez normális. *Csókod viszonozom és közben ölellek magamhoz.* - Egy normális kapcsolatban tudod igyekszik az ember a másikat mindig feldobni. *Puszillak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.07.02, 17:30 | Üzenet # 1578 |
 Yaoista
| *Édesre csak kuncogok.* -Már egyre jobban kezdem megérteni és ezt csak neked köszönhetem.*Bújok hozzád.* - Nekünk ez nagyon jól megy vagyis szerintem. Te hogy gondolod?*Kérdezlek.* - Haza menve felkeressük Igort? Szerintem már lenyugodott és biztos, hogy neked is hiányzik, nem?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.02, 19:36 | Üzenet # 1579 |
 Yaoista
| - Akkor jó, ha érted. *Szerettem, ahogy bújsz hozzám.* - Hasonlóan. *Puszillak meg.* - Hiányzik nagyon... de szerintem először csak te menj hozzá. Nem tudom, hogy ő mennyire bír jelenleg. *Nagyon bántott a dolog.* - Szerinted is miattam szakított vele Nick? *Még nem kérdeztem tőled, hogy mit gondolsz erről.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.07.02, 21:43 | Üzenet # 1580 |
 Yaoista
| - Örülök.*Puszillak meg én is.* - Jól van édesem, akkor előbb én megyek és most már tényleg beszélek, azzal a csökött fejével. Nem szabad így bánnia veled, aki a barátja és a bátyja is egyben.*Mondom komolyabban.* - Micsoda? Dehogy ne viccelj. Oké lehet, hogy nem most szakítottak volna, de így végződött volna. Nézd kicsim tény nem beszéltél Nickkel a legszebben és kedves se voltál, de semmiről se hazudtál. Kérlek ne emészd magad, jó?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.03, 20:51 | Üzenet # 1581 |
 Yaoista
| - Rendben. Köszönöm. *Puszillak meg. Látszott, hogy bánt és hiányzik, de nem akarok olajat önteni a tűzre.* - Rendben. *Bólintok.* - Nem emésztem magam, csak érdekelt a véleményed. Én sem érzem úgy, hogy rajtam múlt volna, hiszen elvileg annak mindegynek kéne lennie, hogy én mit mondok. Az ő kapcsolatuk. Engem se érdekelne, hogy rólad mit mondana a főnök. *Csókollak meg.* - Szerinted lesz még köztük valami? Bármennyire is gyűlöltem, a főnök boldognak tűnt.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.07.03, 21:38 | Üzenet # 1582 |
 Yaoista
| - Ezt neked nem kell megköszönöd.*Cirógatom meg az arcodat.* - Egyetértek.*Ugyan így vélekedek, mint te.* - Bár a főnök rólam úgyse mondana rosszat.*Kuncogok, ezt muszáj volt lecsapnom.* - Szeretik egymást, bár Igornak nem esett le, de biztos vagyok benne, hogy szerelmes. Senki mással nem lesz, olyan boldog, mint Nickkel.*Ezt te is tudod.* - Nem most, de szerintem összefognak jönni vagyis én szurkolok nekik.*De nekem ugye Nick is a barátom.* - Szerinted?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2017.07.10, 00:12 | Üzenet # 1583 |
 Yaoista
| - Rólad nem is lehet... kis pletykás. *Húzom egy féloldalas mosolyra a szám.* - Nem tudom, hogy szerelmes-e. *Mivel még nem láttam így a főnököt, de ezt rád hagytam. Én nem tudtam eldönteni, hisz lassú voltam én is.* - Tudom. *Morgom halkan, nehezen ismertem be, na meg Nick még mindig nem volt a kedvencem.* - Hát... nehéz kérdés. Nem nagyon értek az ilyesmihez. *Cirógatom közben a buksid. Eszembe jutott az Uram és Fumio is, de te arról nem tudtál, pedig érdekelt volna, mit mondasz.* - A lényeg, hogy az Uramnak igaza volt velünk kapcsolatban. *Puszillak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2017.07.11, 12:42 | Üzenet # 1584 |
 Yaoista
| - Hééé nem vagyok pletykás, ha kell tudom tartani a szám.*Ez tényleg így van.* - Oké többet beszélek a kelleténél és kíváncsi természetű vagyok, de a fecsegésemmel sose akarok rosszat.*Motyogom.* - Kérdezd meg Diablot, hogy szerelmes e fia.*Biztos vagyok benne, hogy igent fog mondani.* - Minden kifog derülni.*Csak tippelgetni tudunk.* - Remélem minden jól alakul.*Nagyon szurkoltam nekik.* - Az lenne a legjobb, ha Diablo és találni valakit, megérdemelné nagyon. Szerinted lesz még valaki az életében?*Pillantok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2017.07.11, 16:14 | Üzenet # 1585 |
 Yaoista
| - Tudom. *Aranyos volt, ahogy magyarázkodtál.* - Igaz, az Uram az ilyenekbe jó. *Könnyen átlátott bármelyikünkön, ami sokszor nagyon hasznos volt, máskor bosszantó.* - Igaz. *Nem mondtam többet a témára. Kérdésed meglepett és hirtelen nem is tudtam, hogy feleljek neked, végül csak megszólaltam.* - Szerintem az Uram szeretné, ha lenne mellette valaki a későbbiekben. *Ennyit mondtam, többet nem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2017.07.14, 12:47 | Üzenet # 1586 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Diablo szinte mindenben jó.*Vagyis én így látom.* - Kit tudnál mellette elképzelni? Azt mondta, hogy több nő nem lesz az életébe, ami olyan szép gondolat.*Mosolyodom el.* - Gondolom valaki, aki hasonló körben van.*Az más, ha másként alakul, mint Igornál vagy anno nálad.* - Lehet Fumio lesz az.*Nevetek fel, de csak viccnek szánom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.16, 14:22 | Üzenet # 1587 |
 Yaoista
| - Igen. *Reméltem, hogy a jövőben én is leszek olyan jó, mint az Uram. Csöndben hallgatlak, majd csak felszalad a szemöldököm. Nem hittem, hogy ennyire beletrafálsz, még akkor sem, ha vicc.* - Az Asszonyom senki sem helyettesítheti. *Nagyon lágyan mondtam, hiszen én is anyámként szerettem.* - Mikor elhunyt, az mindenki számára súlyos csapás volt. *Én is hibáztattam magam és nagyon megviselt.* - Nem hiszem, hogy Fumio képest lenne ilyen érzelmekre, még akkor sem, ha az Uram esetleg szemet vetne rá. *Aggódtam is miattuk.* - Szerinted? Fumio tudna bárkit is szeretni? Véleményem szerint a húgát is csak azért védi ennyire, mert úgy érzi, ezt kell tennie. Nem szeretetből, kötelességből. Ha nem kötné össze őket a vér, hiába lett volna ott a lány, nem foglalkozott volna vele. *Legalábbis én így láttam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2017.07.16, 22:36 | Üzenet # 1588 |
 Yaoista
| - Igen tudom.*Bólintok.* - Nagyon sajnálom, hogy nem ismerhettem meg.*Mindenkitől csak jót hallottam róla.* - Szerinted milyen lenne, úgy minden ha Ayu asszony élne?*Akkor lehet, hogy én se lennék itt vagy legalábbis nem feküdtem volna le Diabloval. Ha ezen múlna minden, akkor inkább én ne legyek itt, de ő éljen.* - Nem is tudom.*Gondolkodom el.* - Nem ismerem annyira, de egyre nyitottabb.*Nem hinném, hogy ez csak a macska miatt lenne.* - Szerintem,ha nem lenne képes szeretetre, akkor egy állattal se tudna, így bánni.*Még ha ez egy furcsa gondolat is.* - Rossz körülmények között volt ő is, csak másként. Úgy vélem, hogy szereti a húgát.*Erre a megállapításra jutok.* - Szerintem csak most kezdi felfogni, hogy milyen valahova tartozni és számítani. Elején nem mondtam volna, amikor idekerült, de tényleg nem csak egy érzéketlen gyilkos. Azt nem tudom, hogy Diabloval lenne idővel komolyabb köztük, de sose lehet tudni. Azt se mertem remélni, hogy lesz köztünk valami, erre egy pár lettünk.*Mondom boldogan és meg is csókollak.* - Bárkit is talál, csak legyen boldog.*Ennél többet nem kívánok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2017.07.16, 23:14 | Üzenet # 1589 |
 Yaoista
| - Milyen lenne? Nehéz kérdés. *Elmélkedem.* - A főnök nem kezdett volna drogot árulni és sokkal nyugodtabb lenne. Szerintem ugyanúgy velünk lennél, csak máshogy keveredtél volna hozzánk. Sokkal hamarabb megértetted volna mennyit érsz, mert az Asszonyom elmagyarázta volna neked. Nem tudom, hogy egyébként mi lenne. A főnök étterme meglenne és szerintem sokkal hamarabb összejött volna Nickkel... Tudod az Asszonyomnak volt egy nagyon különleges tulajdonsága. Mindenkit békére tudott bírni. Mi is, nem számít hányszor vesztünk össze a főnökkel, csak odajött hozzánk, leült közénk és kibékültünk. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Ebben igazad van. *Bólintok a macskára.* - Ebben van valami. *Végül is nem mondtál butaságokat.* - Igen, szerintem is ez számít. *Puszillak meg.* - Egyébként, ha az Asszonyom élne, mi már rég együtt lennénk. *Cirógatlak finoman.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2017.07.17, 12:07 | Üzenet # 1590 |
 Yaoista
| - Igorral én is így vagyok és velünk is.*Mosolygok, majd csak tovább hallgatlak figyelmesen.* - Tényleg nagyon különleges nő lehetett.*Ritka az ilyen.* - Látod tudok mondani, olykor okos dolgokat.*Kuncogok.* - Gondolatolvasó vagy, mert erre gondoltam én is.*Nevetek fel.* - Annyit szeretnék még hozzáfűzni, hogy nem vagy hibás te se.*Ismertelek jól és tudom, hogy hibáztatott magadat.* - Egy szörnyű tragédia, ahol csak azok a mocskok hibásak csak.*Nálatok senki sem.* - Most már fentről vigyázz a családra.*Még ha bolondság is, így gondolom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2017.07.20, 22:12 | Üzenet # 1591 |
 Yaoista
| - Az volt. *Mosolyodom el egy kicsit, bár szomorú volt. Annyira szerettem, akárcsak a saját szüleim.* - Sokat köszönhetek neki. A szüleim halála után sokszor rémálmom volt. Az Asszonyom csodásan énekelt. Minden egyes rémálmomnál ott virrasztott velem és énekelt nekem, amíg vissza nem aludtam. Az Uram is mindig megvárta, amíg nem merültem újra álomba. *Sokat jelentett számomra.* - Az eszemmel tudom, hogy egyikőnk se hibás, de a szívem nem így gondolja. Talán ez így van rendjén. *Puszillak meg.* - Megfizettek érte. *Nem sokan maradtak életben közülük.* - Igen, figyel ránk.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.07.29, 11:28 | Üzenet # 1592 |
 Yaoista
| - Mégis csak a fiuk vagy te is.*Simogatom meg a pofid.* - Megértelek kicsim.*Én is így gondolkodnám.* - Igen így van.*Csókollak meg. Még pihenünk, majd ismét elmegyünk sétálgatni. Jól telik a többi nap is és mindenre jut idő, még csodaországba is visszajutunk és be is vásárlok. Nem örülök, hogy haza kell már menni, de minden percét megérte.* - Nagyon jól éreztem magam.*Mondom, amikor már otthon vagyunk.* - Menjünk a főházba?*Érdeklődöm és közben pakolom ki a rengeteg holmit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.07.29, 13:12 | Üzenet # 1593 |
 Yaoista
| *Picit elmosolyodom, jól esett, amit mondtál. Nagyon jó volt így lenni veled. Az öröm, a boldogság a tekinteteden, mindent megért. Mindent megvettünk, amit csak szerettél volna, kíváncsi voltam, hogy mennyire fog kiakadni a főnök.* - Örülök neki. *Puszillak meg.* - Előbb szerintem fürödjünk le, aztán készítsd össze kinek mit hoztál és mehetünk. *Csókollak meg.* - Spórolhatnánk a vízzel. *Csókolok a nyakadba Nem akartam most szexet, hiszen azért most rengeteget csináltuk, de mikor kettesben voltunk, igyekeztem kimutatni, hogy sokat jelentesz számomra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2017.07.29, 13:31 | Üzenet # 1594 |
 Yaoista
| - Oké jó ötlet.*Bólintok és viszonozom a csókodat.* - Vicces lesz.*Kuncogok.* - Hmm jó ötlet, óvjuk a környezetet.*Nevetek fel. Én se mászok rád, de attól még jó együtt fürdeni. Összepakolok és miután elkészülünk elindulunk, de azért Diablonak szóltunk előtte.* - Remélem mindenkinek fog tetszeni az ajándék.*Mondom, majd megérkezve bemegyünk.* - Sziasztok.*Köszönök.*

/Főház/
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.01.21, 23:58 | Üzenet # 1595 |
 Yaoista
| - Rendben. *Hagytam, hogy nyiss, láttam mennyire vártad. Olyan bolond voltál azzal a kulccsal.* - Persze. Márha Néró hagyja még, hogy felüljek rá. *Mosolyodom el picit.* - Szerintem már nagy a sértődés, rég lovagoltam. *Ülök le, de rajtad csak mosolygok. Édes, ahogy fel vagy pörögve még így is. Én is átöltözök, amíg odavagy.* - Ó, de. Hatalmas. *Puszilom meg a buksid.* - A bor jó ötlet. *Értek veled egyet.* - Nem gondoltam, hogy ennyire zavarba jön. *Ismerem be én is.* - Igen... csak nem tudom, hogy ez jó-e. *Nem tudtam még mindig eldönteni, hogy jól meglesznek-e az Urammal.* - Hát, nehéz kérdés. Igor bocsánatot kért tőlem. *Nagy vonalakban elmesélem, hogy miket beszéltünk.* - Lehet nem volt teljesen igazam Nickkel kapcsolatban, de még mindig veszélyesnek tartom. *Jelentem ki.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.01.22, 00:44 | Üzenet # 1596 |
 Yaoista
| - Ugyan megfogja engedni, hiszen nem lehet rád haragudni hosszútávon.*Puszilak meg.* - Kiengeszteled hamar.*Nagyon édes vagy, de ezt kivételesen nem mondom.* - Ajjajj most akkor vegyem ki?*Kérdezlek nevetve.* - Hozom is.*Így teszek és öntök is.* - Én se, de nagyon élveztem.*Nevetek fel.* - Már mint mire gondolsz?*Nem értelek, hogy ebben mi nem jó.* - Már éppen ideje volt, de látod ő se bírta már, hogy haragban voltatok.*Éppen ideje volt lépnie. Figyelmesen hallgatlak és elégé meglepsz.* - Azt mondtad hogy lehet tévedtél? Jól hallottam?*Pimaszkodom.* - Összetartoznak és ez most is megmutatkozott, bár tény nem tudom őket követni, hiszen most is mintha együtt lennének, csak nem mondják ki.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2018.01.23, 23:02 | Üzenet # 1597 |
 Yaoista
| - Aranyos vagy. *Cirógatom meg a buksidat.* - Szerintem viszek neki a kedvenc almájából. *Elmélkedem.* - Elég akkor, ha lejárt. *Mosolyodom el egy picit.* - Köszönöm. *Fogadom el a bort és kényelembe helyezem magam.* - Láttam, hogy te is zavarba jöttél, mikor odaadta a macskát. *Jegyzem meg azért és finoman cirógatni kezdelek.* - Arról most nem beszélhetek, megígértem az Uramnak, de majd mindent megtudsz később, oké? *Csókollak meg lágyan.* - Sosem tudunk sokáig haragudni egymásra. *Annál jóval szorosabb a kapcsolatunk.* - Most hagyd abba. *Morgom, de nem olyan komolyan, szimplán a büszkeségem volt nagy.* - Valami olyasmi... *Sóhajtok egy nagyot.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2018.01.24, 14:28 | Üzenet # 1598 |
 Yaoista
| *Aranyosra csak elmosolyodom.* - Örülni fog.*Nagyon várom, hogy együtt lovagoljunk.* - Megnyugodtam.*Viccelődöm tovább.* - Az igaz, de nálam ez nem újdonság.*Nevetek fel.* - Ohh igen erről már volt szó.*Nagyon kíváncsi vagyok, de tiszteletben tartom.* - Rendben.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Az a jó.*Mosolygok, majd felnevetek. Nem hittem, hogy így fogsz morogni.* - Oké oké.*Puszillak meg, azt már nem is mondom, hogy milyen kis édes vagy.* - De majd minden kiderül. Filmezünk?*Kérdezlek, közben megcsörren a mobilom.* - Diablo az.*Ritkán szokott telefonálni. Felveszem és láthatod, hogy nem jó híreket kapok.* - Fumiot meglőtték.*Mondom, amikor lerakom.* - Nem tudok többet, mindjárt itt vannak.*Előkészülök mindennel és hamarosan be is futnak. Köszönök és Fumioval félrevonulok. Régen láttam ennyire ki Diablot.* - Először is adok fájdalomcsillapítót.*Lefertőtlenítve karod így is teszek.* - Igyekszem a lehető legkevesebb fájdalommal csinálni.*Többet nem mondok, nem tudom, hogy mennyire akar beszélni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2018.01.24, 21:11 | Üzenet # 1599 |
 Yaoista
| *Nem értettem, hogy miért védesz meg, mikor tényleg igazat beszélt. Ez is olyan dolog volt, amit nem akartam, hogy tudj rólam. Biztos voltam benne, hogy sejted, öltem olyanokat, akik nem érdemelték meg, de akkor sem szerettem volna, ha így hallod meg, pedig ez még nem is olyan szörnyű eset. Voltak sokkal rosszabbak. Csak lehajtom a fejem szavaidra, mert én nem éreztem magam jobbnak annál, mint amit ez a fickó mond rólam. Igazat adtam neked. A roppanásra felüvölt a csávó, én továbbra se rezzenek. Lihegett kicsit, de mikor a farkába eresztesz a golyót, akkor rettentő fájdalmasan felvonyított én pedig csak néztem. Nem volt sem döbbentem, sem bármi más az arcomon. Alig fogtam fel, hogy értem ilyen messzire mész. Egyszerűen képtelen voltam felfogni.* - Jól vagyok. *Szólalok meg halkan, de továbbra sem lehetett semmit sem leolvasni az arcomról, még a puszidra se reagáltam igazán. Úgy voltam vele, hogy ezek után már nem leszel velem olyan, mint eddig. Hagytam, hogy irányíts és a segítség jól jött, bár ha nagyon akartam volna, ment volna anélkül is. Mikor már Seimééknél vagyunk, csak köszönök és hagytam magam Sergejnek. Csak bólintok egy aprót, hogy próbálja óvatosan csinálni, de tudtam, hogy a golyót ki kell szedni.* - Kibírom. *Mondom azért ennyit. Végig szinte egy hangom nincs, nyilván a fájdalom csillapító is segített meg a magas fájdalom küszöböm. Csak azt láthatta, hogy meg-meg remegek néha. A szokottabbnál is csendesebb voltam. Csak néztem magam elé és gondolkodtam.* - Mennyi idő, míg begyógyul annyira, hogy ne lehessen észrevenni? *Kérdezem meg végül, hiszen amíg látszódik, nem mehetek a húgomhoz ismét.*

|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2018.01.24, 23:08 | Üzenet # 1600 |
 Yaoista
| - Filmezhetünk, jó lenne. *Szépen elhelyezkedünk és finoman simogatlak, amíg meg nem csörren a telefonod.* - Az Uram? *Lepődök meg. Ahogy elmondod, hogy mi történt, rögtön elővettem neked mindent, ami csak kellhet. Szerencsére nem kellett semmiért átugrani hozzád, így már készen várhattuk őket. Én is köszöntem, majd amint kéred az italt, töltök.* - Parancsoljon. *Rakom le. amint kiittad, töltöttem újra.* - Sajnálom. *Felálltam egy pillanatra és hoztam neked egy tiszta inget, hiszen nem volt rajtad.* - Tessék. Most már jó kezekben. *Nem tudtam, hogy mit mondhatnék.* - Nem hittem, hogy így fognak felbukkani az alcsoportok vezetői. *Elmélkedem.* - Szerintem ez nem az Ön hibája, Fumio is figyelhetne, hogy mit mond. *Kissé dühös voltam, nem szerettem, ha csúnyán beszélnek rólad.*
|
|
| |