Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.01.28, 23:55 | Üzenet # 1601 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Én is.*Sóhajtok fel.* - Ohh köszönöm és az italt is.*Nem szokott előfordulni, hogy modortalan legyek.* - Lemosom először vért.*Így is teszek, majd visszamenve felveszem az inged.* - Én se elhiheted, legszívesebben az összeset eltörölném a föld színéről.*Szorul ökölbe a kezem.* - Ne is mond. Mindig, amikor azt hiszem, hogy legalább erről leszokik, akkor benyög egy ilyet.*Ismét sikerült ezzel megbántanod.* - Nem tudom mit tehetnék még, hogy ténylegesen felfogja, hogy én más vagyok. Ilyenkor, annyira tehetetlennek érzem magam.*Pedig utálom ezt az érzést.* - Sajnálom, hogy megzavartunk titeket. Látod, ha Igorral nincs semmi, majd az apja ad nektek munkát.*Nevetek fel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.01.29, 00:18 | Üzenet # 1602 |
 Yaoista
| *Lenyűgöző, de egyben ijesztő, hogy milyen magas a fájdalom küszöbe* - Amíg nem szedem ki a varratott, addig nagyobb kötésed lesz. Gyorsan gyógyulnak a sebeid, ha minden jól megy, akkor másfél - két héten belül kiszedem. Utána is kell még kötözni, de elég lesz kisebb. Pihentetned kell és nem szabad megerőltetned.*Bár ezt tudja magától is.* - Adok mindent, ami kell.*Gondolom a gyógyszert úgyse fogja bevenni magától, de majd Diablo szemmel tart.* - Adok teát is, bár nem olyan finom, mint amiket hoztam, de segíteni fog.*Mosolygok rá biztatóan.* - Fumio, ha rosszul éreznéd magad, akkor nyugodtan hívjál fel, bármikor.*Ne történjen meg, de ezt szerettem volna, ha ezt tudja.* - Esetleg van még valami sérülésed?*Kérdezem, amikor végzek karoddal.* - Nagyon ügyes voltál.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.01.29, 00:52 | Üzenet # 1603 |
 Yaoista
| - Értem. *Szóval két hétig nem mehetek a húgomhoz.* - Igyekszem. *Az erőltetést nem tudtam megígérni, hiszen edzeni mindenképpen akartam.* - Köszönöm. *Mondom a gyógyszerekre, bár fájdalomcsillapítót úgy se nagyon leszek hajlandó bevenni.* - Nem számít az íze. *Gondoltam gyógytea, az sose finom, de azt legalább hajlandó vagyok rendesen fogyasztani. Kicsit elhallgattam, majd felpillantottam.* - Köszönöm, de nem hiszem, hogy szükség lesz rá. Volt már lőtt sebem. *Tudtam mire kell figyelni. Az meg se fordult a fejembe, hogy más miatt mondanád.* - Nincs semmi, de kérlek majd nézd meg Diablo kezeit. Nem tudom, hogy sérült-e. *Miatta sokkal jobban aggódtam, mint magam miatt.* - Nekem nincs más. *Ez is elég volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.01.29, 01:04 | Üzenet # 1604 |
 Yaoista
| - Semmiség. *Tényleg apróság volt.* - Csak tessék. *Még törölközőt is vittem neked tisztát.* - Megértem. *Már csak a személyes érzéseid miatt is, hisz én is így érzek azok iránt, akik Sergejt bántották. Csöndesen hallgatlak és elgondolkozom* - Nem vagyok benne biztos, hogy valaha teljesen meg fogja érteni, de talán idővel... Tudja Uram, én még mindig aggódok Önért. *Ismerem be. Kicsit elhallgatok, majd csak megszólalok.* - Remélem megtalálja a boldogságát. *Nagyon szerettem volna, ha boldog leszel.* - Ugyan, semmi fontosat nem csináltunk és az a fontos, hogy senki nem sérült jobban. *Megkönnyebbültem kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.01.29, 01:05 | Üzenet # 1605 |
 Yaoista
| - Diablo úgyis figyelni fog rád.*Jegyzem meg.* - Igen tudom.*Hangulatot próbáltam oldani.* - Rendben.*Csak jót akarok neked, de ennél többet nem tudok tenni.* - Megfogom mindenképpen.*Magamtól is megtenném.* - Akkor adok még egy injekciót és végeztünk.*Így is teszek.* - Kész vagyunk.*Veszem le a kesztyűt.* - Összeszedek mindent, ami kell.*Valahogy úgy érzem bármennyi idő telik el, bármit teszek, nem fogsz velem nagyon két szónál többet beszélni.* - Nem rosszból, de ilyen normálisan még sose köszönted meg, hogy leápoltalak.*Kezdetben még meg se köszönted.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.01.29, 01:22 | Üzenet # 1606 |
 Yaoista
| *Egy nagyon picit elmosolyodtam arra, hogy figyelni fog.* - Köszönöm. *Örültem, hogy megnézed. Diablo fontosabb volt, mint én.* - Rendben. *Hagytam a szurit is, nem ellenkeztem egyszer sem.* - Rendben. *Elhallgattam, majd szavaidra rád pillantok, majd előre.* - Nem tudok veled mit kezdeni. *Ismerem be és komolyan is gondoltam.* - Én nem tudok ilyen lenni. *Nem ellened irányult, sőt sokat enyhültem már, de még idő kellett, hogy képes legyek veled is beszélni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.01.29, 01:30 | Üzenet # 1607 |
 Yaoista
| *Feltűnt az a mosoly, hiszen eddig nem tetted vagyis előttem nem.* - Nincs mit.*Biccentek.* - Nem tudsz velem mit kezdeni? Bocsi, de ezt nem igazán értem.*Nézek rád értetlenül.* - Miért milyen vagyok én?*Kíváncsi vagyok, hogy milyennek látsz.* - Nem kell válaszolnod, ha nem akarsz.*Jegyzem meg.* - Csak úgy megállapítottam a dolgokat, nem kell velem törődnöd.*Nem rosszból mondom.* - Amilyen voltál, ahhoz képest kedvesebb vagy velem.*Nem is olyan régen ki voltam arra, hogy milyen lekezelő voltál, pedig semmi okod nem volt rá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.01.29, 01:47 | Üzenet # 1608 |
 Yaoista
| *Törülközőt is megköszönöm.* - Sajnos én is így vagyok vele.*Azért nem adom fel, bár a többi rajta múlik.* - Igen tudom jól Seime.*Kuncogok, megsimogatom meg az arcodat.* - Attól félsz, hogy hoppon marad igaz?*Benne van a pakliban.* - Köszönöm, én is nagyon remélem.*Most már nem vagyok annyira ideges.* - Sokkal nyugodtabb vagyok.*Ez neked is köszönhető.* - Szerintem a szöszi nem így gondolja vagyis neki minden fontos, amit veled csinál.*Nevetek fel.* - Igen, de ennek se szabadot volna megtörténnie.*Hibásnak tartom magam.* - Edzenem kell, az utóbbi időben elhagytam magam.*Leszámítva a múltkori edzést Fumioval.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.01.29, 01:53 | Üzenet # 1609 |
 Yaoista
| *Elgondolkoztam, hogyan fogalmazzam neked, végül arra jutottam, hogy úgy mondom, ahogy Diablonak is mondtam.* - Nagyon sok vagy. *Nem tudtam még kezelni az energiamennyiséged.* - Nekem főleg. *Hiszen én alig beszéltem, többnyire csak hallgatok. Amilyen extrovertált vagy, én annál sokkal introvertáltabb.* - Diablo sokat beszélget velem, sok időt töltünk együtt. Rengeteg mindent tanít meg nekem. Bennem sokáig nem tudatosult, hogy bántó a viselkedésem. Sosem zavart senkit a beszédem. *Minden Diablonak volt a köszönhető. Nélküle csak még zárkózottabb lennék. Senki nem tanította meg, hogyan kell viselkedni, megköszönni dolgokat. Nem tudhattad, hogy milyen hatalmas dolog már az is, hogy így hagyom magam ellátni. Ez is a bizalmam egy formája, amit nem egyszerű kiérdemelni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.01.29, 02:04 | Üzenet # 1610 |
 Yaoista
| - Nem egészen. *Ez nem egy olyan kapcsolat, ahol arról lenne szó, hogy mégsem jött össze.* - Attól tartok, hogy Ön beleszeret és ha még sem képes Fumio a kapcsolatra, akkor sem engedné el az érzéseit. *Igazából attól féltem, hogy magányos leszel.* - Ennek örülök. Öntsek még? *Kérdezem az alkoholra.* - Ez igaz, de csak filmet néztünk. Azt tudjuk később is nézni. *Mosolyodom el egy picit.* - Szívesen edzem Önnel, ha lehet. Mindig van mit tanulnom. *A nyomodba se voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.01.29, 02:11 | Üzenet # 1611 |
 Yaoista
| *Úgy vagyok vele, hogy nem válaszolsz, de tévedek.* - Ezt már másoktól is megkaptam, bár ennyire nem volt kihangsúlyozva.*Csak, hogy sok vagyok.* - Valóban elégé különbözők.*Pedig a múltunkban van jó pár egyező. Figyelmesen hallgatlak és meglep, hogy ennyit beszélsz és ami fontosabb, hogy ilyen személyesen dolgokat osztasz meg velem.* - Nem bántottál meg, inkább azt mondanám, hogy idegesített a lekezelő viselkedésed és hogy mennyire fent hordtad az orrod.*Sose bírtam az e fajta viselkedést.* - Nem tudom, hogy mik történtek veled, de az meg van, hogy a múltad igen csak rossz volt, sőt biztos, hogy az enyém ahhoz képest leányálom.*Pedig minden volt, csak az nem.* - Az egyik legnagyobb különbség kettőnk között szerintem az, hogy én örültem, hogy végre tartozok valahova, számít a létezésem és szeretnek, még rólad ez nem volt elmondható.*Utóbbi időben kezdett ez megváltozni nálad.* - Pedig az elején nagyon meghúztam magam és messze voltam a nagyon soktól.*Nevetek fel.* - Bár nem tudom, hogy mennyire érdekel, de nem bántottál meg ezzel.*Tisztában vagyok vele, hogy milyen vagyok és azzal is, hogy mi sosem leszünk barátok és még csak a félék se.* - Örülök, hogy Igorral milyen jóban lettél, bár ez elsősorban nem rajtad múlott.*Hiszen Igor volt ellenséges.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2018.01.29, 02:15 | Üzenet # 1612 |
 Yaoista
| - Igen ez simán megtörténhet. Nem hinném, hogy fogok még találkozni valakivel, aki ennyire felfogja kelteni az érdeklődésem.*Vagy ő vagy senki.* - Egy picit köszönöm, te nem iszol?*Kérdezlek.* - Valóban és megyünk is lassan.*Legyetek csak kettesben, nekem is van beszédem Fumioval.* - Megbeszéltük, de elvárom, hogy ne legyél kíméletes.*Vigyorgok.* - Eljön az idő, amikor lenyomsz.*Kacsintok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.01.29, 02:25 | Üzenet # 1613 |
 Yaoista
| - Értem. *Tudtam, hogy az Asszonyom helyét nem veheti el senkit. Pontosan láttam, mennyire tudsz szeretni, ezért féltettelek.* - Én nem most. Majd Sergejjel. Ideges lesz úgy is. *Ugyan bírtam az alkoholt, de úgy azért meghittebb.* - Csak nyugodtan. *Nem kell sietnetek.* - Sosem. *Nem kíméltelek egyszer sem.* - Nem hiszem. Erre előbb-utóbb csak Fumio lesz képes. *Sóhajtok egy nagyot megadóan. Beláttam, ha valaki jobb nálam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.01.29, 02:36 | Üzenet # 1614 |
 Yaoista
| *Tényleg ritkán beszéltem veled, mert mindig megrohamoztál.* - Értem. *Bár nekem nem tűnt fel, hogy úgy viselkedtem, hiszen én csak az őszintét mondtam. Csak hallgattam a történtekre, nem akartam róla beszélni. Így is többen tudták a dolgaim, mint én akartam. Nem mondtam semmit a családra. Én másképp gondolkodtam végig. Bólintottam, hogy eleinte nem voltál sok.* - Értem. *Nem érdekelt különösebben, de Diablo jobban szerette a békességet.* - Furcsa még nagyon is. *Szinte ijesztő is. Sebezhető lettem. Miután összeszedted a dolgokat, kimentünk a nappaliba. Már be voltam kötözve, szerencsére vissza tudtam venni a felsőm, de a pulóverem csak rám volt terítve.* - Kész. *Csak ennyit mondtam és csendben vártam, hogy Sergej megnézzen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.02.02, 18:40 | Üzenet # 1615 |
 Yaoista
| *Nem is értem, hogy minek meséled és beszélek egyáltalán veled, amikor hidegen hagyj.* - Gondolom.*Nem tudok neked mit mondani, ami azért elég ritka.* - Különben nem kell velem Diablo mit viselkedned.*Jegyzem meg. Nincs szükségem senki megjátszott kedvességére..* - Te nem sérültél meg?*Kérdezem meg kint a nagyfőnököt.* - Szerencsére nem.*Mondja, majd elmondok neki mindent, amit Fumionak is.* - Köszönöm szépen.*Cirógatja meg az arcomat.* - Semmiség.*Biccentek, elköszönve elmennek. Rendet teszek, megmosom a kezemet és visszamegyek hozzád.* - Folytatjuk a filmet?*Nem kérdezzek rá a dolgokra, úgy vagyok vele, hogy ez se tartozik rám.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.02.02, 19:03 | Üzenet # 1616 |
 Yaoista
| - Rendben van.*Bólintok.* - Ez nem olyan biztos. Tény, hogy most jobb nálad, de neked is van még hova fejlődnöd.*Ami persze nem baj.* - Idővel, majd kiderül. Az is meg lehet, hogy sose lesztek nálam jobbak.*Viccelődöm, mert azért mégis csak én vagyok a rangidős és az idő engem se fog kímélni idővel. Telefonálok egyet, hogy jöjjenek el értünk, sose vezetek ha iszok. Seimének esélyt se adok, hogy haza vigyen, tudom ez lenne az első kérdése. Meg is érkeznek a fiúk, Sergej mint mindig remek munkát végzett. Végezve meg is érkeznek értünk, így elköszönve elmegyünk. Úton nem szólok hozzád, csak a fiúkkal beszélek, hogy mit intéztek. Odaérve felmegyek veled a szobámba.* - Mindjárt jövök.*Elmegyek a tiédbe és hozok váltóruhát neked. Nem érdekel, ha azt mondod nem kell segíteni, az ellenkezőjét teszem. Utána átöltözök én is.* - Csinálok teát.*Így is teszek, amikor kész visszajövök és hozok bort is magamnak.* - Hogy érzed magad?*Mindenre kérdezem.* - Hogy voltál képes azt mondani??*Még csak meg se akarom ismételni.* - Megint összehasonlítottál, azokkal a férgekkel.*Morgok.*

Főház
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2018.02.02, 23:10 | Üzenet # 1617 |
 Yaoista
| *Miután elköszönünk, csak magamhoz ölellek.* - Mindjárt. *Cirógatom a pofid, majd lágyan megcsókollak.* - Mond, mi jár abban az aranyos kis buksidban? *Látom, hogy valami rosszul esett vagy legalábbis nem úgy alakult, ahogy szeretted volna.* - Fumio megint szemét volt? *Kérdezek rá egyenesen.* - Szeretnéd tudni mi történt? *Gondoltam érdekelhet, de furcsa volt, hogy nem kérdezted meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2018.02.02, 23:40 | Üzenet # 1618 |
 Yaoista
| - Rendben.*Bólintok és a csókodat viszonozom, ettől már ismét jól érzem magam.* - Túl jól ismersz.*Mosolyodom el.* - Nem volt szemét.*Elmondom, hogy mi történt.* - Igazad van felesleges jártatom a számat.*Sóhajtok fel.* - Jól vagyok, ettől nem fogok összetörni.*Nem állunk egymáshoz közel.* - Igen, csak azt hittem, hogy ez se tartozik rám és megígértem, hogy nem kérdezzek róluk.*Még ha fordul a kíváncsiság, akkor se.* - Diablot régen láttam ilyen feszültnek.*Legutóbb, amikor mentettek az összecsapásra.* - Nem szeretem így látni.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.02.04, 00:32 | Üzenet # 1619 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Örültem, hogy nem volt veled szemét, mert azt mindig a lelkedre veszed.* - Értem. Szerintem kedves, hogy próbálkozol. *Puszillak meg.* - De lehet ő szimplán nem képes ilyesmire. Nem a te hibád az, ahogy viselkedik veled. *Vigasztallak kedvesen.* - Akkor elmondom. *Mindent elmeséltem, amit nekem a nagyfőnök, persze azt kihagytam, hogy miért is sétáltak.* - Ezért volt feszült. Én is rég láttam ilyennek az Uramat, de megértem. *Simítok az arcodra.* - Én is megölnék mindenkit, aki csak valaha hozzád ért úgy, ahogy nem kellene. *Morgom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.02.04, 20:01 | Üzenet # 1620 |
 Yaoista
| - Ismersz milyen vagyok, de nála tényleg nem fogok.*Akar valamit, majd ő lép.* - Köszönöm, te mindig tudod mit kell mondanod.*Puszillak meg.* - Pedig képes rá csak velem nem tud mit kezdeni. Nem várhatom el mindenkitől, hogy imádjon.*Nevetek fel.* - Ez szörnyű basszus. Nem csodálom, hogy ezek után nem velem akart társalogni.*Ki lehetett nagyon még ha nem is látszott rajta.* - Ezzel én is így vagyok, de ez ne történjen meg.*Csókollak meg.* - Azért durva Diablo rég ment ilyen messzire. Nagyon para tud lenni ilyenkor, főleg ha még tökre nyugodtan is beszél hozzád.*Rázz ki a hideg.* - Te jól vagy? Bármi történik Diabloval tudom, hogy megvisel.*Ami nagyon édes.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2018.03.17, 23:45 | Üzenet # 1621 |
 Yaoista
| - Akkor lehet csak idő kell neki. *Próbáltalak biztatni, mert tudom, hogy számodra mennyire fontos, hogy kedveljenek a körülötted lévők.* - Szerintem amúgy sem beszélget túl sokat senkivel sem, egyedül az Urammal. Legfeljebb még a főnökkel, de az se gyakori, de legalább megenyhült a légkör. *Sokkal jobb volt így. Hosszan viszonozom csókod.* - Csak egyszer találkozzak velük... az lesz az utolsó napjuk. *Kicsit még csikorgott is a fogam és magamhoz szorítalak.* - A családjára mindig is figyelt az Uram. *Azt még se mondhatom neked, hogy a szeretőjét védi.* - Igen, jól vagyok. Örülök, hogy ő nem sérült meg. Jól dolgozik Fumio. *Hiszen ez volt a feladatunk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.03.18, 18:05 | Üzenet # 1622 |
 Yaoista
| - Meg lehet.*Úgyis kiderül majd.* - Igorral már meglepően sokat beszél vagyis úgy mondanám, hogy Igor vele. Kíváncsi vagyok, hogy mi történhetett mi ez a éles váltás nála.*Ami sokkal jobb, de mégis furcsa.* - Egyáltalán miért utálta annyira Fumiot?*Már ha van rá értelmes magyarázat.* - Tudom kicsim.*Cirógatom meg az arcodat. Nagyon jól esik a törődésed, de remélem, hogy nem fog ez a pillanat bekövetkezni, nem akarok azokkal az alakokkal találkozni.* - Ez igaz, de azért kicsit érdekes, hogy ennyire kiakadt. Néha úgy gondolom, hogy Diablonak bejön Fumio.*Elmélkedem.* - Akkor jó.*Puszillak meg.* - Ebbe sose lehetett belekötni.*Értek egyet.* - Erősebbnek tartod magadnál?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2018.04.01, 00:03 | Üzenet # 1623 |
 Yaoista
| - Nem tudom pontosan, de örülök, hogy végre nem annyira ellenséges a hangulat. *Néha már fárasztó volt.* - Nem tartja jogosultnak arra, hogy a családhoz tartozzon. *Nem nagyon akartam belemenni, mert tisztában voltam vele, hogy mennyire jók az ilyen érzékeid.* - Jól megértik egymás az Urammal és még én is látom, hogy Fumio milyen szép. Bár szerintem ezt mindenki látja. *Bólintok egyetértően, hogy ritka, ha ennyire kiborul az Uram.* - Szerintem ha veled van és ugyanez történik, akkor ugyanúgy kiborul. *Cirógatom meg az arcodat.* - Valóban nem. *Bólintok mellé.* - Érdekes kérdés. Inkább úgy fogalmaznám meg, hogy képzettebb. Fizikailag valószínűleg erősebb vagyok, de a harci képességei lenyűgözőek. Szemtől szembe ő győzne, ez nem kétség. Nagyon gyors, pontos, hajlékony és tapasztalt. A mozdulatait nem lehet lemásolni, egyedülálló. Látszik, hogy egész életében küzdenie kellett. Nekem is volt kiképzésem már gyerekként is, de van egy olyan sejtésem, hogy az semmi volt ahhoz képest, amin ő mehetett át.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2018.04.01, 11:11 | Üzenet # 1624 |
 Yaoista
| - Az a legfontosabb és maradjon is így.*Mindenkinek jobb a békesség.* - Ohh erre rájöhettem volna magamtól.*Nevetek fel picit.* - Sokan nem tartották, sőt megmerem kockáztatni, hogy te se.*Engem is Diablo hozott, így ez meg se fordult a fejemben, még ha más is volt a helyzetünk.* - Engem se tartottatok jogosultnak az elején, de szerintem ez így van rendjén. A nagy különbség, hogy még ti bíztatok Diablo döntésében, Igor csak azért is ellenséges volt.*Csóválom meg a fejemet.* - A lényeg, hogy már nincs így.*Más nem számít.* - Igen valóban szép.*Motyogom, bár kicsit fura a te szádból hallani.* - Meg lehet, de ez sose történjen meg.*Simítom a pofim a kezedbe.* - Lehet csak én képzelek bele többet, nem lenne új.*Nevetek fel.* - Jó, hogy mindenkire így vigyázz.*Mosolyodom el. Figyelmesen hallgatlak, majd csak megcsókollak.* - Szeretem, hogy elismered, ha valaki esetleg képzettebb nálad.*Hiszen az ego nagyúr tud lenni, de ilyen szinten nem jellemző rád.* - Csak nem lesz erre példa, mert az már rég rossz.*Meg is borzongok a gondolatra.* - Egyedül Diablo tudná akkor leállítani?*Kérdezlek, te ehhez jobban értesz.* - Biztos sok szörnyűségen ment keresztül.*Bigyesztem le az ajkaim.* - Seime tanítanál?*Kérdezem hirtelen.* - Oké ritka, ha ott vagyok élesben, de sose lehet tudni. Tudok egy - két fogást, de azért az édes kevés. Mit mondasz?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2018.04.02, 01:38 | Üzenet # 1625 |
 Yaoista
| - Valóban nem, de én nem kérdőjelezem meg az Uram döntéseit. Okkal hozta magával, bár nem értem, hogy miért. *Ismerem be én is.* - A te eseted más egy kicsit. Te nem vagy egy robbanótöltet. *Puszillak meg.* - Szerintem is ez a fontos. *Igazából csak azért mondtam, hogy szép, mert kíváncsi voltam, hogyan reagálsz.* - Lehet szép, de nekem tudod más az esetem. *Cirógatom meg a pofidat.* - Igen, nagyon jó. *Értek egyet veled.* - Te is okosabb vagy nálam bizonyos dolgokban. *Bár ezt már mondtam neked.* - Hát, ő sem golyóálló és ha többen megyünk ellene, szerintem legyőznénk, de egy-egy ellen csak az Uram. *Értek egyet.* - Nem tudok részleteket, csak azt, amit te. Sőt, van egy olyan érzésem, hogy a sérüléseiből te többet kiláttál. *Értetted a dolgod nagyon is.* - Tanítani? *Lepődök meg.* - Szívesen a padlóhoz váglak egyszer-kétszer. *Mosolyodom picit el és megcsókollak.*
|
|
| |