2025.07.20, Vasárnap, 05:50
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

MioDátum: Csütörtök, 2018.04.05, 12:08 | Üzenet # 1626
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Ez igaz, te sose kérdőjelezed meg.*Nem rosszból mondom.* - Ez igaz, nálam csak a bénasággal kell vigyázni.*Nevetek fel.* - Mondjuk én?*Kérdezem édesen.* - Tudom, hogy nincs okom féltékenynek lenni, de jobban bírom, ha más pasikat nem dicsérsz.*Bököm ki végül.* - Elvégre csak orvos vagyok.*Mosolyodom el.* - Te nálam sokkal talpraesettebb  és életrevalóbb vagy.*Cirógatom meg az arcodat.* - A többiről nem is beszélve.*Nevetek fel.* - Értem, azért ez megnyugtató.*Nem vagyok benne biztos, hogy sose fog elgurulni a gyógyszer Fumionál.* - Ez így van.*Bólintok.* - Sose láttam még olyan szörnyű sérüléseket és a legrosszabb, hogy szándékosan okozták.*Míg így se tudjuk, hogy miken ment keresztül.* - Igen.*Bólintok, majd a szövegedre felnevetek, amit a csókodra hagyok abba.* - Nincs ellene kifogásom, de komolyan beszélek. Kicsim nem tudsz mindig megvédeni.*Mondom a csók után.* - Hiába ismerem úgy az emberi testet, mint a tenyeremet, ha nem jutok az ellenfél közelébe, akkor cseszhetem.

szela00Dátum: Szombat, 2018.04.07, 23:25 | Üzenet # 1627
Yaoista
- Ahhoz meg már kezdünk megedződni. *Mosolyodom el féloldalasan.* - Lehet. *Puszillak meg.* - Szóval csak téged dicsérjelek? *Cirógatlak finoman.* - Az lehet. *Bár te is megállsz a saját lábadon.* - Engem is megnyugtat. *Ismerem be. Én sem voltam benne biztos, hogy sose fog bekattani Fumio.* - Erről én nem tudok sokat, de ha te mondod, elhiszem. *Csókollak meg finoman.* - Dehogynem és meg is foglak. *Ezt nagyon komolyan mondtam neked.* - Az a helyzet, hogy alapvető fogásokra meg tudlak tanítani, bár azokat tudod, viszont... az én technikám nagy részben a testi adottságomra épül épp úgy, mint az Uramnál vagy a főnöknél. *Egyikünk sem egy csöpp ember és volt erő az öklünkbe.* - Lehet jobban járnál, ha megkérnéd az Uramat vagy Fumiot. *Cirógatlak folyamatosan.* - Ne érts félre, szívesen gyakorlok veled, csak neked mások az erősségeid.

MioDátum: Csütörtök, 2018.04.12, 11:31 | Üzenet # 1628
Yaoista
- Igaz igaz fejlődőképesek vagytok.*Nevetek fel.* - Vagy inkább igen.*Sokkal magabiztosabb vagyok veled kapcsolatban.* - Azt nem mondtam, de nincs ellene kifogásom.*Csókolok a tenyeredbe.* - Bár ne lenne igazam.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Tudom, hogy utálod amikor ezt mondom, de nagyon édes vagy.*Csókollak meg.*  - Tudom, hogy bármi áron megvédenél, efelől semmi kétségem nincsen, de érted miről beszélek.*Cirógatom meg az arcodat.* - Ohh ez igaz.*Ebbe bele se gondoltam.* - Fumiot biztos, hogy nem mert magától nem szívesen tenné és azért nem akarom, mert Diablo megkéri.*Akkor inkább nem tanulok.* - Majd beszélek vele, ha van ideje akkor tanítson.*Ez j ötlet.* - Tudom kicsim és nem is baj, mert te nagyon nagyon visszafognád magad.*Kuncogok, amivel nincsen baj.* - Az ellen nincs kifogásom, hogy a padlóra vágjál egyszer - kétszer vagy akár többször.*Vigyorodom el kajánul.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.04.30, 23:15 | Üzenet # 1629
Yaoista
- Tetszik, hogy jobban bízol magadban. *Puszillak meg. Ezt úgy vettem, hogy lassan tényleg elengeded magad mellettem.* - Ahha, szóval csak téged dicsérjelek. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Az a fontos, hogy segítettél neki. *Te végig kedves voltál hozzá, az más, hogy ő egy beképzelt barom.* - Csak nem értem, miért lennék az. *Mondom csókod előtt.* - Értem, amit mondasz, csak nem akarok rágondolni. *Hiszen, ha nem tudlak megvédeni, az azt jelenti, hogy én már nem vagyok az élők sorába vagy nem voltam melletted, amikor ott kellett volna lennem.* - Az a helyzet, hogy szerintem hozzá irányítana az Uram. *Puszillak meg.* - Nagyjából egy alkat vagytok... neked a nagy fegyvered az anatómia, amihez inkább gyorsnak és pontosnak kell lenni, nem erősnek, ami Fumiora jellemző, ezért veszélyes. Hiába vagyok nála fizikailag erősebb, ha nem tudom elkapni vagy követni a mozdulatait. *Magyarázom és közben cirógatlak.* - Szóval szerintem spórolsz egy kört, ha tőle kérdezed meg rögtön. *Puszillak meg.* - Ez csak egy tanács volt, attól tanulsz, akitől szeretnél. *Teszem hozzá.* - Szerinted visszafognám magam? *Húzom föl a szemöldököm.* - Túl magabiztos vagy. *Harapok a nyakadba.* - Azt megteszem elég sokszor szerintem. *Csapok a fenekedre.*

MioDátum: Péntek, 2018.05.04, 23:11 | Üzenet # 1630
Yaoista
- Akkor jó, nekem is.*Nem csak mondom, hanem valóban így van. Jó hatással vagy rám.* - Nos, ha már ennyire mondod, akkor miért is ne.*Kuncogok édesen.* - Igen.*Ez a dolgom és szívesen tettem.* - Elég, ha én értem.*Neked mondhatom, hiszen úgyse értesz velem egyet, ami nem baj.* - Tudom kicsim én sem.*Beszélni se kell róla. Tisztában vagyok vele, ha egyszer még is megsérülök, akkor azt sose bocsátanád meg magadnak.* - De az nagyon nem lenne jó ötlet, hiszen tudod milyen Fumio és nekem se lenne hozzá sok kedvem.*Húzom el a számat.* - Értem, értem.*Bólogatok.* - Fumiotól?*Nézzek igen csak döbbenten és furcsán rád.* - Kizárt, hogy magától belemenne vagy cserébe megkérne, hogy tanítsam én is, de azt nem lehet, na meg sose kétlem, hogy ő szívességet kérne tőlem.*Nem úgy ismertem meg.* -  Igen tudom és köszönöm.*Puszillak meg.* - Megértem, hogy miért őt mondod, de ő az utolsó, aki szívesen segítene nekem.*Sóhajtok fel.* - Ilyen szempontból igen, mert nem akarnád, hogy sérüljek és hasonlók. Most őszintén nincs igazam?*Ezt nem rosszból kérdezem, de annyira féltesz, hogy nem engednéd el magad.* - Nem is kellett volna téged megkérnélek, de hát te jutsz mindig elsőre eszembe.*Mondom édesen.* - Nem is.*Nyögök fel.* - Most ezt magadra vetted? Durci van?*Pimaszkodom.* - Nagyon helyes.*Kuncogok, majd ismét megcsókollak.* - Még alszok rá párat.*Erre a döntésre jutottam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.05.06, 22:03 | Üzenet # 1631
Yaoista
*Megcirógatom az arcod, hogy te sem akarsz rá gondolni.* - Igen, tudom és megértem. *Amúgy sem örültem volna, ha a szabadidőd nem velem töltöd.* - Nem lehet? *Kérdezem értetlenül.* - Nem tudom, hogy segítene-e magától. Valahogy... másnak tűnik mostanában. *Nem tudtam jobban megfogalmazni.* - Ez igaz. *Mondjuk Dibalo kérésére sose mondana nemet.* - Hát... talán. Egy kicsit... *Be kell ismernem, hogy mivel tudom, milyen károkat tudok okozni egy-egy ütésemmel, tényleg visszafognám magam.* - Ezt én nem bánom. *Puszillak meg.* - Nem, nincs durci. Miért is lenne? *Kérdezek vissza, nem értettem.* - Ahogy érzed kicsim. *Csókollak meg hosszan.*

MioDátum: Vasárnap, 2018.05.06, 22:39 | Üzenet # 1632
Yaoista
- Diablo megtiltotta, hogy Fumionak vagy Igornak megtanítsak olyan vágásokat, amiből elég egy és az illető meghal. Azt mondta, hogy rájuk nézve nagyon veszélyes kombó lenne, bár ha nem mondja se tettem volna meg. Igaz utána tudnának nézni, de könyvből mégis más.*Felelem.* - Nekem az eszem a fegyverem.*Nevetek fel, de van benne igazság.* - Igen ez igaz, de szerintem felém nézve ez nem számít.*Úgy jött le.* - Na látod és ez így van rendjén.*Puszillak meg.* - Akkor félreértettelek, vedd úgy hogy semmit se mondtam.*Mondom.* - Azt megbeszéltük.*Suttogom az ajkaid közé és a csókodat viszonozom.* -  Te kivel szeretsz edzeni a legjobban?

szela00Dátum: Hétfő, 2018.05.07, 00:38 | Üzenet # 1633
Yaoista
- Értem, előre az Uram. *Bólintok egyetértően, viszont így elgondolkoztam egy pillanatra.* - Ne vedd sértésnek... az nincs megtiltva, hogy te tanulj harcművészetet? *Kérdezek rá egyenesen.* - Lényeges más. *Könyvből mégse lehet mindent úgy megtanulni.* - Igen, az okos buksid. *Puszillak meg.* - Mire gondolsz? *Kérdezek rá. Nem értettem, hogy mi nem számít.* - Igazad van. *Mosolyodom el egy picit.* - Rendben. *Hagyom rád a dolgokat.* - A főnökkel vagy az Urammal. Igazából a főnökkel szinten tartani jó, az Uramtól pedig mindig tanulok valami újat.

MioDátum: Péntek, 2018.05.18, 12:12 | Üzenet # 1634
Yaoista
- Jogos a kérdés, de nem hinném. Alapjáraton nem vagyok egy veszélyes fajta, a két fiúhoz képest meg főleg nem.*Felelem.* - De majd amikor feljön témába kiderül, hogy szabad e vagy sem.*Kuncogok.*  - Őszintén szerinted van rá esély, hogy nem engedi?*Mert én semmit nem látok.* - A te szádból még jobb hallani.*Mosolyodom el.* - Azt mondtad, hogy másként viselkedik Fumio, ami jogos, de felém nézve ez nem fog nagy változást hozni, bár aláírom, hogy nem lekezelő mostanság.*Azért nem felejtek.* - Őszintén nem is fájt, hanem bosszantott és felhúzott, ahogyan bánt velem. Tudtam volna vele nagyon szemét is lenni és úgy lenézni, hogy csak na.*Morgok.* - Tudom el kéne engednem, de annyian lenéztek az életem során, hogy erre igen csak érzékeny vagyok.*Ez nem is fog változni.* - Mindig is szerettem nézni, ahogyan edzettek, bár idő után csak téged néztelek és olykor már a gondolataim máshol jártak.*Nevetek fel.* - Mondjuk ezzel nem mondok újat.*Kuncogok.* - Lenyűgöző technikád van.*Teszem hozzá minden elfogultság nélkül.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.06.03, 21:09 | Üzenet # 1635
Yaoista
- Ez igaz, de ezzel te is az lennél. *Elmélkedem hangosan.* - Ez igaz. *Puszillak meg.* - Igen, van. *Vágom rá, nem is kell gondolkoznom rajta.* - Tőle már az is nagy változás, nem? *Bár én nem nagyon beszéltem vele, tekintve, hogy egyikőnk se tépi a száját folyamatosan.* - Figyelj kicsim. *Simítok az arcodra.* - Teljesen normális, ha ez bosszant és zavar. Engem is zavar, ha nem bánnak velem tisztelettel. *Puszillak meg. Ezért is bosszantottál régen annyira.* - Merre jártak? *Kérdezem érdeklődve.* - Egyébként valóban nem. *Ismerem be. Mindig majd' lyukat égettél belém a tekinteteddel.* - Köszönöm. *Csókollak meg.*

MioDátum: Csütörtök, 2018.06.07, 22:26 | Üzenet # 1636
Yaoista
- Én?*Döbbenek le, erre a válaszra nem számítottam.* - Ismét igazat adtál.*Kuncogok.* - Ezt most te se gondolod komolyan.*Még mindig teljesen el vagyok ámulva a válaszodtól.* - Oké régen meg volt az esély, hogy totál bekattanjak, de aztán a legjobb helyre kerültem.*Még ha morbidul is hangzik, de engem akkor is ti mentettek meg.* - Oké, igaz.*Értek egyet.* - Igen?*Pillantok rád, majd elmosolyodom.* - Te mindig tudod, hogy mit mondjál.*Csókollak meg.* - Különben sose néztelek le, csak bosszantani akartalak, mert úgy legalább figyeltél rám.*Tény nem a legjobb módszert választottam.* -  Arra, hogy milyen jó lenne, ha engem tepernél le, csak szexuális értelemben.*Vigyorgok, nem mintha nem tudnád a választ.* - Csak magadnak kicsim.*Suttogom az ajkaid közé és a viszonozom a csókodat.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.06.17, 01:29 | Üzenet # 1637
Yaoista
- Persze. Amíg tisztában vagy vele, hogy nem vagy képes valamire, addig meg se próbálok. Ha már tudod, hogy meg tudod tenni, megteszed, ha lehetőséged adódik rá. *Magyarázom neked türelmesen.* - Például, ha valaki nekem jönne, gondolkodás nélkül ugranál, pedig te fontosabb vagy a szervezetben, mint én. *Egyáltalán nem voltál tisztában, hogy mennyit érsz a szervezetnek.* - És ha valami történik velem? Nem kattannál be? *Kérdezem komolyan. Csókod viszonozom, majd elmosolyodom egy nagyon picit.* - Ezt jó tudni. *Jegyzem azért meg.* - Sejtettem. *Gyűrlek magam alá most is.* - És szeretnéd, ha letepernélek most? *Megmarkolom a farkad közben.*

MioDátum: Kedd, 2018.06.26, 00:44 | Üzenet # 1638
Yaoista
- Ebben van valami.*Így nem gondoltam végig.* - Persze, hogy neki ugranék.*Vágom rá rögtön.* - Miért lennék fontosabb? Nem nézem le magam és nem azért, mert elfogult vagyok, de szerintem te fontosabb vagy.*Egy orvost még mindig könnyebb találni, legalábbis úgy gondolom.* - Oké, de bekattannék és erről még ennyire se beszéljünk.*Kérlek meg.* - Értelek Seime és igazad van részben, de nekem is. A családban jelenleg én vagyok az, akitől a legkevésbé kell tartani.*Nem tudsz kötekedni se.* - Diablo szava lesz, úgyis az utolsó.*Kevés esély látok arra, hogy nemet mondjon.* - Nem volt nehéz dolgod.*Kuncogok.* - Naná, hogy szeretném.*Nyögök fel a markolásra.* - Hülye lennék nemet mondani.*Vigyorodom el, miközben átkarolom a lábaimmal a derekad, így húzva le egy csókra.* - Jobban örülnél, ha nem vennék leckéket?*Erre azért kíváncsi vagyok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2018.07.30, 02:55 | Üzenet # 1639
Yaoista
- Bármilyen helyzetről is van szó, mindig az orvos a legfontosabb. Lehet én vigyázok a főnökre és az Uramra pedig Fumio... de ha te nem vagy, akkor valljuk be, már rég nem tudnák teljesíteni a feladatunk. Ha megsérülök és nincs olyan, aki ellásson, le kell cserélni, ezáltal nem vagyok stabil pont. Az ilyen jellegű állandó változás pedig nagyon veszélyes. Nekem már nagyon jó dinamikám van a főnökkel, összeszoktunk, hiszen olyan, mintha az öcsém lenne. Más nem tud úgy harcolni az oldalán, mint én, mert nem ismerik minden rezdülését. Nekem elég egy pillantás és tudok mindent. *Végig cirógatlak, ahogy magyarázok neked nyugodt hangon.* - Nem egy olyan sérülésem volt már, ami nélküled a kispadra ültetett volna. Ezzel nagyon is tisztában vagyok. *Tudtam, hogy milyen zseniális orvos vagy. Valahol sajnálatos is, hogy egy maffiaszervezetnek dolgozol. Biztos voltam benne, hogy a normális életben nagyon sokra vitted volna.* - Ezért nem változtatjuk a testőrei összetételét sem. Könnyen felborulhat a csapatdinamika. *Ezekről veled nem nagyon beszéltünk, hiszen a stratégiával neked nem kell foglalkozni.* - Mikor magunkkal viszünk, te nem harcolni jössz elsősorban, hanem életet menteni. *Szögezem le. Ezért van, hogy csak nagyon durva esetbe viszünk téged is. Nem veszíthet el téged a szervezet.* - Sajnálom, nem fogok többé. *Puszillak meg.* - Ez igaz. *Bár én annyira nem bántam.* - Még szép, hogy hülye lennél. *Simítok végig combodon csókod közben.* - Nehéz kérdés... *Kicsit elgondolkozom, majd megcsókollak.* - Örülnék, ha jobban meg tudnád magad védeni, de nem akarlak kitenni egy kemény kiképzésnek. *Foglalom össze gondolataim. Lehúzom rólad a felsőd és végigsimítok mellbimbódon.* - Így nem tudok mozogni, kicsim. *Utalok a lábaidra és neked dörgölöm a farkad egy szenvedélyes csók közben.*

MioDátum: Szerda, 2018.08.15, 22:19 | Üzenet # 1640
Yaoista
*Mint mindig iszom a szavaidat.* - Így már értem, hogy miért mondod.*Ezt így sose gondoltam végig.* - Azért én még mindig úgy gondolom, hogy te fontosabb vagy de teljesen megértem amit mondasz. Élesben is, de edzésen is láttam, hogy mekkora összhangban vagytok Igorral és ez a többiekről is elmondható. Igazad van, ha valaki kiesik főleg ha rólatok van szó, akkor borul minden.*Megoldanátok, ahogyan máskor is tettétek, ha kellett, de ne legyen rá szükség főleg, hogy ha ez megtörténik, annak komoly oka van.* - Sose felejtem el, amikor először elismerték a munkámat.*Emlékszem vissza.* - Megérte az a sok tanulás és gyakorlás.*Nevetek fel.* - Semmi baj.*Puszillak meg én is.* - Van tehetségem hozzá.*Vigyorgok és a csókodat viszonozom.* - Látod ezt se gondoltam végig.*Sóhajtok fel.* - Nem vagyok benne biztos, hogy menne.*Bizonytalanodom el.* - Leginkább miattatok akarom fejleszteni magamat, hogy ha úgy alakul akkor megtudjam védeni magam és ne rám kelljen figyelni.*Vallom be.* - Tudom, hogy butaság, de nem akarom, hogy valami azért alakuljon rosszul vagy éppen sérüljön meg, mert rám kell figyelni.*Fejtem ki a gondolataim, aminek nyögés lesz a vége.* - Ezen könnyen segíthetünk.*Nyögök az ajkaid közé és a csókodat hevesen viszonozom. Engedek a szorításon és én is neked dörgölöm a farkamat.* - Most már tudsz mozogni.*Harapok az ajkaid.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2018.11.25, 23:53 | Üzenet # 1641
Yaoista
- Igen, eléggé borulna. *Értek veled egyet. Persze a többiek is jók voltak, de mi együtt nőttünk fel.* - A többiek mégse látták a pelenkájába csinálni. *Vigyorodom el kicsit, tőlem szokatlanul.* - Mindig jó munkát végzel. *Puszilom meg a pofidat.* - Van bizony. *Láttam, hogy elbizonytalanodsz és csak megcsóválom a fejem.* - Kemény lenne, de képes vagy rá. *Ebben én nem is kételkedtem.* - Ez kedves édesem, de hiába tudnád magad megvédeni... akkor azzal foglalkoznék, hogy téged megmentselek. *Csókollak meg jó hosszan. Ahogy hagysz mozogni, a nyakadba harapok.* - Igen, most már tudok. *Nem is húzom sokáig és a végén már benned is vagyok. Hosszan szerettelek, többször a csúcsra juttatlak és persze én is elélvezek jó párszor. Még a fürdőben is elkaplak, majd csak pihenünk. Megbeszéljük, hogy másnap megnézzük a főnök mit szólna a kiképzésedhez. Reggel hamarabb keltem, mint te és a nyakadba csókolok.* - Jó reggelt. *Suttogom a füledbe. Összekészülődve elmentünk a nagyfőnökhöz. Amúgy se ártott, ha ránézel Fumio sebére is.*

/Főház/

MioDátum: Hétfő, 2020.02.03, 00:08 | Üzenet # 1642
Yaoista
- Igen, ez nem egy átlagos hely.*Tudom, hogy nem csak attól különb, ahol Fumio volt, hanem sok másik helytől is.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Mondom, majd igen csak meglepsz.* - Ez aztán a meglepetés.*Mosolyodom el boldogan.* - Igen engedi.*Te is tudod, hogy ilyenkor számomra is a munka az első. Nagyon jól érzem magam és persze kiélvezem, hogy cicázhatok.* - Mondtam már, hogy azt is imádom benned, hogy tele vagy meglepetésekkel?*Kérdezlek és megcsókollak.* - Nagyon jó ötlet.*Mondom a csók után.* - Mikor megyünk? Igor szerinted rendben lesz?*Kérdezlek.* - Különben mit szólsz Fumiohoz?*Kérdezlek, majd elmesélem, hogy mi is volt.* - Azt hiszem, így rendben leszünk, de ha még se, akkor marad Diablo.

szela00Dátum: Hétfő, 2020.03.02, 23:39 | Üzenet # 1643
Yaoista
- Ezt még éppen nem. *Mosolyodom el kicsit és persze csókod viszonozom.* - Igor rendben lesz. *Kivételesen biztos voltam benne.* - Akár délután. Az estét már ott tölthetnénk. *Végülis belefért az időnkbe.* - Ha összepakoltunk, akkor indulhatunk. *Mosolyodom el.* - Meglepett engem is. Nem számítottam rá, hogy ilyet mond. *Értek veled egyet.* - Majd figyelj azért. *Cirógatom meg az arcod.* - Most normális volt akkor? *Feltételeztem nem volt semmi gond, hiszen múltkor csak úgy puffogtál rajta, hogyan beszélt veled.*

MioDátum: Kedd, 2020.03.03, 00:19 | Üzenet # 1644
Yaoista
- Akkor ideje volt.*Nem mintha nem dicsérnélek folyton, de ami igaz, az igaz.* - Akkor jó, neked elhiszem.*Látszik, hogy meg is nyugszom.* - Akkor menjünk délután.*Kezdek is felpörögni.* - Benne vagyok, de mi lenne, ha előtte innánk egy kávét?*Kérdezlek.* - Különben vezethetek én is vagy felesbe, nem kell neked mindig.*Mindig te szoktál vezetni és ez nem is zavar, csak akartam hogy tud.* - Szerintem ezen mindenki meglepődött.*Kuncogok.* - Mindenképpen.*Csókolok a tenyeredbe.* - Aggódsz?*Kérdezlek.* - Igen most teljesen normális volt, ilyen jól még sose beszéltünk el és az eddigiekhez képest nagyon sokat beszélt.*Látszik, hogy még mindig nem hiszem el.* - A cicát is megkaptam ismét.*Mosolygok édesen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2020.03.15, 20:13 | Üzenet # 1645
Yaoista
- Ez egy nagyon jó ötlet. *Mosolyodom el.* - Megfőzöd? *Kérdezem kíváncsian és megcsókollak.* - Szeretek vezetni, de jó lenne, ha cserélnénk félúton. Kicsit fáradt vagyok. *Ismerem be.* - Igaz. *Értek veled egyet.* - Egy kicsit igen. *Azért neked nem volt soha olyan kemény edzésed, mint nekem vagy Igornak. Nem tudom, hogy fogod bírni.* - Meglepő. Lehet feloldódott. *Elmélkedem.* - És még csak nem is kérted. *Cirógatlak meg.* - Jó lesz ez a kis pihenés azért.

MioDátum: Vasárnap, 2020.03.15, 21:32 | Üzenet # 1646
Yaoista
- Szerintem is.*Kuncogok.* - Persze.*Felelem és a csókodat viszonozom.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Cirógatom meg az arcodat.* - Figyelj, ha gondolod akkor mehetünk holnap is és akkor ma alszol egy nagyot vagy akár aludhatnál a kocsiban is és csak én vezetnék.*Bár biztos vagyok benne, hogy erre nemet mondasz.* - Egy kicsit én is vagyis leginkább attól, hogy nem fogom a legjobban bírni, de tényleg igyekezni fogok.*Mondom komolyan.* - Az is biztos, hogy az elején megmozdulni se tudok majd utána.*Biztos durva izomlázam lesz.* - Kitudja lehet, hogy egy igazi ninja veszett el bennem.*Nevetek fel.* - Igen, Diablo és talán Igor is jó hatással van rá.*Hiszen az utóbbi időben elég jóban lettek.* - Pontosan.*Ettől csak még jobb.* - Szerintem is és főleg neked. Mit szólnál, ha most Seime napokat tartanák? Mindent én csinálnék és neked csak pihenned kell és semmi mást tenned. Mit szólsz? Szeretnélek most én elkényeztetni téged.*Cirógatom meg az arcod.*

szela00Dátum: Péntek, 2020.03.20, 23:27 | Üzenet # 1647
Yaoista
- Nem, szeretnék már ma menni. *Nagyon jól esett, hogy ennyire kedves vagy.* - Majd ott alszunk egy nagyot a friss levegőn. *Cirógatom meg az arcodat.* - Nem is fáradt vagyok, inkább kimerült... nem volt egyszerű időszak ez most. *Sóhajtok egy nagyot.* - Attól ugye tudod, hogy szex lesz? *Kérdezek rá, mert gondoltam azt nem felejted el.* - Hát az a ninja jól rejtőzködik. *Piszkálódok kicsit, de adok egy puszit is.* - Szerintem is. *Bár még aggódtam az Uramért.* - Hm, tetszik a terv. De azért a ruháimat bepakolom én, oké? *Simul az arcom a kezedbe és finoman bele is csókolok.* - De a többiben benne vagyok teljes mértékig. Vacsorát is te főzöl? Bár rendelhetünk is valamit.

MioDátum: Szombat, 2020.03.21, 00:43 | Üzenet # 1648
Yaoista
- Akkor ma megyünk.*Nekem tényleg mindegy volt.* - Megbeszélve.*Mosolyodom el és az arcomat a kezedbe simítom.* - Az biztos, most aztán főleg kimerítő volt.*Általában sosem egyszerű és ez most csak fokozódott.* - Néha a hercegeknek is meg kell pihenni.*Cirógatom most meg én az arcodat.* - Mertem remélni, azért igényeim vannak.*Vigyorodom el.* - Mivel nagyon nagyon jó vagy, ezért vállalnod kell a felelősséget.*Csókollak meg.* - Mert egy nagyon ügyes ninja.*Kuncogok. Nem veszem magamra, hiszen vicc az egész.* - Na jó, pedig szívesen bepakoltam volna.*De persze nem leszek erőszakos.* - Nem hittem, hogy ilyen könnyen belemész, de nagyon örülök neki. Szívesen főzöm, szóval nem fogunk rendelni.*Mosolygok és megölellek.* - Az lesz, amit csak szeretnél.*Csókolok a nyakadba.*

szela00Dátum: Szombat, 2020.03.21, 21:02 | Üzenet # 1649
Yaoista
- Édes vagy... *Csókolok a tenyeredbe.* - Mármint... nem most, most egyértelmű. Hanem amikor az izomláztól mozdulni se tudsz. *Jegyzem meg mellékesen.* - Azzal nem lesz gond. *Csókod még el is nyújtom egy kicsit.* - Igaz. *Nagyon aranyos volt ez a ninja dolog.* - Ezt nem bízom rád... még a végén elrakod az egész ruhatáram, na meg én tudom, hogy mi van ott. *Csókollak homlokon.* - Ha már te is tudod, akkor rád hagyom. *Ebből is látszik, hogy nem csak most tervezek menni veled.* - Nem vagyok semmi jónak elrontója. *Mondom kedvesen.* - Rendben. *Akkor te főzöl.* - Tényleg édes vagy... *Ölellek magamhoz szorosan.*

MioDátum: Szombat, 2020.03.21, 21:45 | Üzenet # 1650
Yaoista
- Köszönöm.*Kuncogok.* - Ohh értem, nos lehet kezdetben, csak feküdni fogok, de igyekezni fogok. Különben az izomlázra nem árt rá edzeni,nem igaz?*Vigyorodom el.* - Arról nem is beszélve, hogy a számmal se lesz baj.*Incselkedek.* - Na jó van benne valami és valószínűleg ez lenne vége, mert nem tudnék dönteni.*Nevetek fel, majd a folytatással meglepsz.* - Oké, ez jól hangzik.*Pirulok el.* - Helyes.*Mosolygok.* - Már úgyis régen mondtad.*Kuncogok.* - Annyira jó így*Suttogom és megcsókollak.* - Na de csinálom a kávékat.*Nagy nehezen elválok tőled és a konyhába megyek.* - Nem vagy éhes?

Keresés: