Seime-Sergej
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| A hidegvérű és a pattogós
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.03.22, 22:43 | Üzenet # 1651 |
 Yaoista
| - De, pontosan. Átmozgatlak. *Puszillak meg.* - Az is el fog fáradni a sok szövegelésbe, vagy abba sose fárad el? *Kérdezlek piszkálódva, de kedves voltam veled. Persze ha tényleg teljesen kikészülnél, sosem másznék rád.* - Na látod. *Cirógatlak finoman, ahogy ölelsz.* - Most miért pirultál el? *Kérdezlek meg kedvesen.* - Pedig folyamatosan az vagy. *Csókod viszonozom és csak ölellek magamhoz.* - Akkor jó... *Simogatom a hátad tovább.* - Rendben. *Engedlek el és követlek a konyhába. Leülök és csak hallgatlak.* - Nem, most nem. Bár később lehet az leszek.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2020.03.24, 19:12 | Üzenet # 1652 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Remélhetem, hogy számíthatok rá.*Vigyorgok.* - Az sosem, de ezt már tapasztalhattad.*Nevetek fel.* - Azért, mert a jövőről beszélsz.*Ez nagyon sokat jelent számomra.* - Számodra biztosan.*Mosolyodom el.* - Akkor csinálok szendvicset az útra, legalább nem megy tönkre, ami a hűtőben van. *Fel is rakom a kávét, majd elkezdem csinálni a szendvicseket, már nagyon otthonosan mozgok nálad. Amint elkészül a kávé, töltünk magunknak és eléd teszem.* - Egészségedre.*Megpuszillak és tovább tevékenykedek, elég jó szendvicseket dobtam össze, nyilván közben folyamatosan magyaráztam, mint mindig.* - Kész vagyok.*Be is csomagolom és rendet teszek.* - Te feladatod, hogy ne felejtsük itt.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2020.04.01, 18:59 | Üzenet # 1653 |
 Yaoista
| - Igaz. *A szövegbe sosem fogsz belefáradni.* - Eddig is beszéltünk róla, nem? *Puszillak meg.* - Rendben, jó ötlet. *Hagylak kibontakozni. Örültem, hogy ilyen jól érzed magad nálam.* - Köszönöm. *Kevergetem kicsit és puszidon elmosolyodom halványan. Mire kész leszel én megiszom a kávémat.* - Rendben. *Csóválom meg a fejem és adok egy apró csókot.* - Összerakom a ruháimat, nálad is meg kellene állni, igaz? *Hiszen azért nincs még itt annyi ruhád.* - Olyat hozz, amit ott hagyhatunk, hogy ne kelljen mindig mindent vinni. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2020.04.02, 00:22 | Üzenet # 1654 |
 Yaoista
| - Igen tudom, de attól még zavarba ejtő.*Magyarázom.* - Igen, igen.*Bólintok.* - Rendben van, igyekszem önmagamhoz képest gyors lenni.*Vigyorgok. Amíg elkészülsz megkávézom, majd amikor végzel már megyünk is hozzám. Tényleg elég gyorsan elkészülök és el is indulunk. Darabig te vezetsz, majd félúton helyet cserélünk.* - Nagyon jó vezetni.*Állapítom meg, persze továbbra is magyarázok.* - Különben nem szeretnél lejönni Igorral?*Kérdezem hirtelen.* - Szerintem jót tenne neki a társaságod és van mit bepótolnotok.*De ez csak egy ötlet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2020.04.03, 19:41 | Üzenet # 1655 |
 Yaoista
| *Miután összekészültünk és már te vezettél, csak kényelmesen döglök melletted.* - Máskor is vezethetsz. Én csak megszokásból ülök mindig a volán mögé. *Cirógatom meg az arcod.* - Szeretek vezetni, de nem zavar, ha nem én vezetek. *Teszem hozzá, hogy mire is gondolok pontosan. A kérdésed kissé meglep és elgondolkoztat.* - Nem lenne rossz. *Mondom végül.* - Most jót fog tenni neki a magány, de utána lehet megkérdezem. Egyébként is régen töltöttem vele időd. *Mindketten le voltunk foglalva.* - Kicsit hiányzik. *Ismerem be.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2020.04.03, 22:41 | Üzenet # 1656 |
 Yaoista
| - Benne vagyok. Én meg megszokásból vagy az anyósülésre vagy hátra ülök és csak ritkán vezetek társaságban.*Egyedül meg kevesebbet közlekedek, főleg most, aminek csak örülök.* - Pont ezért mondtam, mindkettőknek jót tenne.*Neked is szükséged van, az efféle kikapcsolódásra.* - Azt megértem kicsim.*Rég voltatok már együtt.* - Addig majd én edzek sokat és próbálok regenerálódni.*Nevetek fel.* - Szerintem akkor majd a főházban leszek. Igazából tök sok dolog eszembe jutott és persze a legfontosabb, hogy várlak vissza.*Mondom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2020.04.04, 21:44 | Üzenet # 1657 |
 Yaoista
| - Ilyenek ezek a berögződések. *Mosolyodom el kicsit.* - Igen, igazad van. *Nem is tagadom, hogy a kapcsolatunknak is jót tenne, ha eltöltenék egy kis időt együtt.* - Rendben. Vedd is komolyan. Az Uram nem fog kímélni és szerintem Fumio sem az a fajta. *Örültem, hogy mi lett a beszélgetés vége.* - Milyen dolgok? *Kérdezem érdeklődve.* - Ebben biztos voltam. *Cirógatom meg az arcodat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2020.04.04, 22:10 | Üzenet # 1658 |
 Yaoista
| - Valóban, olykor ezért is kell változtatni.*Örülök, hogy mondtam a vezetést, mert magadtól úgysem tetted volna.* - Ezt úgy szeretnem hallani.*Kuncogok.* - Tudom és nem is akarom, mert annak semmi értelme nincsen, ha csinálom, akkor azt rendesen akarom tenni. Az ilyen dolgokat sose szoktam félvállról venni, sőt inkább túlhajtom magam, bár itt úgyis kidőlök, ha nem bírom.*Nevetek fel.* - Lovagolok, cicázok amennyit szabad, játszok a fiúkkal, természetesen sokat beszélgetek.*Kuncogok.* - Olvasni szeretnék a harcművészetről, szeretném hasznosítani a tudásomat az emberi testről. Csinálok majd gyógykrémeket, mert fogyóban vannak és próbálok valami újat kitalálni, tudod tanultam természetgyógyászatot is.*Sorolom fel.* - Bár ezek hosszabb folyamatok lesznek.*Jó ideje nem csináltam semmi újat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.04.05, 16:51 | Üzenet # 1659 |
 Yaoista
| - Ha sok olyat mondasz, akkor sokat mondom. *Aranyos volt, ahogy örültél magadnak.* - Azért ne vidd túlzásba se. Könnyű megsérülni, bár úgy is figyelni fognak rád. *Ezért nem is aggódtam igazán.* - Csak akkor gyakorolj, ha veled az Uram vagy Fumio, esetleg én. *Akkor azért kisebb eséllyel sérülsz le.* - Tudom, hogy ismered az emberi testet, de vigyázni kell. Én is sérültem már meg, pedig gyakorlott vagyok. *Bár ezzel tisztában vagy.* - Csak ne hagyd, hogy taperoljanak. *Jegyzem meg morogva.* - Elvihetnéd Nérót is kicsit. Nem volt rá sok időm mostanában. *Sajnáltam a lovamat.* - Jól hangzik. *Örültem, hogy nem leszel azért magad alatt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2020.04.06, 17:12 | Üzenet # 1660 |
 Yaoista
| - Jogos.*Kuncogok.* - Nem fogom, nem akarok gondot okozni, amúgy is előbb dőlök ki.*Nevetek fel, de tényleg komolyan fogom venni.* - Meg se fordult a fejemben, vigyázni fogok magamra.*Kedves vagy hogy féltesz engem.* - Igen tudom, ne aggódj nem lesz baj.*Figyelni fogok magamra.* - Nem fogom hagyni, engem csak te taperolhatsz.*Kuncogok, olyan kis édes vagy.* - Mindenképpen, de szerinted engedni fogja?*Simogatást hagyja, de még sosem lovagoltam rajta.* - Meg majd mehetnénk együtt is, ahogyan beszéltük.*Még sosem lovagoltunk kettesben.* - Izomlázra jó sok krémet csinálok.*Nevetek fel.* - Majd valami finom hamival foglak várni.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2020.04.07, 19:33 | Üzenet # 1661 |
 Yaoista
| - Ez igaz. *Nem voltál rossz kondiban, de tudtam, hogy milyen egy ilyen edzés.* - Helyes. *Cirógatom meg az arcod.* - Fogok aggódni, de megnyugtat, hogy vigyázol magadra. *Hiszen a párom vagy, normális, ha aggódok érted.* - Pontosan. *Mosolyodom el egy picit, hiszen így volt. Más nem nyúlhat hozzád bizonyos helyeken.* - Szerintem igen. Nála úgy működik, hogyha hagyja magát neked, hogy felnyergeld, akkor azt is, hogy lovagolj rajta. Ha azt sem engedi, akkor nem. Simogatásra viszont mindig vevő. *Látszott, hogy nagyon szeretem.* - Persze. Azt megbeszéltük. Ha hosszabb időre jövünk ide, akár el is hozhatjuk őket. A környéken van lovarda. Ott tudnak rájuk vigyázni és ki tudjuk hozni őket ide is. *Magyarázom nyugodtan.* - Hajrá. *Biztos nagyon ki leszel eleinte.* - Aranyos vagy. Szeretem a főztöd.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2020.04.07, 21:32 | Üzenet # 1662 |
 Yaoista
| - Akkor úgy mondanám, hogy olyan sokat ne aggódjál, bár igaz rólam van szó.*Nevetek fel.* - De emellett jó kezekben leszek.*Persze nálad vagyok a legjobb kezekben.* - Értem, akkor most már ezt is tudom. Rendben, akkor ha nem engedi, marad a simogatás. Tudod senkit se szoktam kihagyni, csak ugye egyesek nem engedik.*Célzok Démonra.* - Aztán majd apuci kiengeszteli.*Hiszen én még se tudlak pótolni, ahogyan senki más se.* - Rendben jól hangzik, biztos ők is élveznék.*Ennyi utat simán kibírnak.* - Én meg szeretek neked főzni, na meg azt is, amikor te főzöl nekem.*Hiszen nagyon ügyes vagy.* - Mikor voltál lent utoljára Igorral?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2020.06.30, 02:48 | Üzenet # 1663 |
 Yaoista
| - Azért aggódok, mert a szeretőm van. *Cirógatom meg az arcod.* - Igen, tudom. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Szerintem fogja engedni, mert látott már velem. *Teszem hozzá, hogy azért tudd, mire számíts.* - Valóban. *Démon az külön kategória volt.* - Igen, majd viszek neki sok almát a kedvencéből. *Nagyon szerettem a lovam, csak kevés időm volt rá.* - Néró volt már itt, imádta a vizet. Alig lehetett éjszakára visszavinni a karámjába. *Csóválom meg a fejem a picit.* - Teljesen jó. *Édes volt, ahogy ezt mondtad.* - Nagyon rég... szerintem idén még nem jutottunk el. A drogügyletei rengeteg időnket felemésztett, ráadásul dühös is voltam rá miatta. Ennyi haszna volt Nicknek, hogy azzal leállt. *Jegyzem meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2020.08.25, 22:59 | Üzenet # 1664 |
 Yaoista
| - Oké te nyertél.*Mosolyodom el kissé zavartan.* - Akkor jó, de ha mégse nem veszem magamra.*Kuncogok.* - Rafinált vagy és nagyon kedves.*Édeset kivételesen nem teszem hozzá.* - Azt elhiszem, szerintem az én kicsikém is imádni fogja, na meg bírja Nérót is. Jó ízlése van, ahogy a gazdájának is.*Nevetek fel.* - Ez is.*Még mindig nem vagyunk egy véleményen.* - A lényeg, hogy most már nincsenek ilyen ügyei és mint beszéltük jót fog neki tenni és neked is. Van mit bepótolnotok.*Tényleg rég voltatok kettecskén.* - Még a végén Igor féltékeny lesz rám, hogy el van hanyagolva miattam.*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2020.09.05, 20:25 | Üzenet # 1665 |
 Yaoista
| - Helyes. *Mosolyodom el.* - Néha ki kell engesztelnem. *Kicsit lágyabban mondom, mégis csak a lovamról volt szó.* - A te lovad mindenkit bír. Olyan, mint Orion. *Tényleg barátságos volt, sosem volt vele baj.* - Ch. *Ennyit reagáltam a visszaszólásodra. Nem akartam Nickről beszélni.* - Igen, van. *Azért tényleg hiányzott Igor.* - Nem hinném azért, bár ki tudja. Lehet megjegyzi. Bár azt inkább el tudom képzelni, hogy rám lesz féltékeny miattad. *Cirógatom meg az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2020.09.05, 21:16 | Üzenet # 1666 |
 Yaoista
| - Nem lesz nehéz dolgod.*Látszik, hogy mennyire szereted.* - Igen, meg mint én.*Nevetek fel. Csak megcsóválom a fejemet, de nem folytatom a témát, én se akarok róluk beszélni.* - Szóval akkor most fordul a kocka.*Nevetek fel, persze csak viccelek.* - Belegondolva mi is régen lógtunk együtt és azért hiányolom a hülye fejét, de mellette mégse tűnt fel a hiánya, értesz?*Nem tudom másként megfogalmazni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2020.09.07, 23:58 | Üzenet # 1667 |
 Yaoista
| - Szereti játszani a sértődöttet. Néha olyan, mint egy nagy gyerek. *Csóválom meg kicsit a fejem.* - Most már valóban. *Hiszen én korábban azt hittem nem bírsz.* - Igen, értelek. *Cirógatom meg az arcodat.* -Elfoglaltak voltunk mindannyian, még időnk se volt hiányolni a másikat. *Sóhajtok fel.* - Bár jó volt együtt lenni, miután hazajöttünk Párizsból. *Látszott, hogy a nagyfőnök is hiányzott nekem.* -Beszéltük az Urammal, hogy valamikor elmegyünk mi is vacsorázni ketten. Rég töltöttünk el időt, ami azt illeti nagyon rég. *Valahogy a drogok és akciók között nem volt sok szabadidőnk, na meg neki ott volt Fumio állandó istápolásra.* - Talán kicsit lenyugszanak a kedélyek és úgy is maradnak.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2020.09.28, 22:23 | Üzenet # 1668 |
 Yaoista
| - Azért a néha enyhe kifejezés.*Nevetek fel.* - Ahogy mondod.*Értek egyet.* - Valóban nagyon jó volt, többször kéne ilyet csinálni.*Szeretem amikor így összegyűlünk.* - Igen valóban, menjetek és pótoljatok.*Cirógatom meg a pofidat.* - Én is elégé sőt nagyon is lefoglaltalak, de azért igyekszem osztozkodni rajtad.*Nevetek fel.* - Tényleg nem leszek szomorú, hogy nem minden percben velem vagy.*Jegyzem meg komolyabban.* - Jó lenne, mindenkire ráfér.*Bizakodó vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2020.09.30, 23:25 | Üzenet # 1669 |
 Yaoista
| - Igen. *Értek veled egyet.* - Néha maradhatunk mi is ott. *Nem kell mindig a másiknál lennünk. Csak belecsókoltam a tenyeredbe szavaidra. de nem mondtam semmit. Valóban volt mit pótolnunk.* - Nem csak én voltam lefoglalva, hanem a főnök is Nick miatt, az Uram is Fumio miatt, szóval mindenki a saját kapcsolatával. *Fel se tűnt, hogy elmondom Diablot, hiszen mindent mindig tudni szoktál és nem vagyok hozzászokva, hogy előtted nem beszélhetek valamiről. Igornál már edzett vagyok, de te teljesen más voltál. Már elengedtem magam melletted, főleg ha csak ketten voltunk.* - Az biztos. *Sóhajtok egy nagyot gondterhelten.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2020.10.01, 00:07 | Üzenet # 1670 |
 Yaoista
| - Benne vagyok.*Részben az is az otthonom, ahogyan neked még inkább.* - Igen igen.*Bólogatok automatikusan.* - Majd szóljál, ha éhes vagy.*Mondom, majd kezdenek leesni a dolgok.* - Komolyan most ez úgy hangzott, mintha Diablo és Fumio kavarna.*Nevetek fel.* - Bár azért tényleg furcsa köztük a kapcsolat.*Elmélkedem és igen láthatod hogy igen csak kattog a buksim.* - Basszus ez az amit nem akartál elmondani? Ők járnak?*Pillantok rád döbbenten.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2020.10.27, 23:55 | Üzenet # 1671 |
 Yaoista
| - Most még nem, de köszi. *Mosolyodom el. Mikor megszólalsz, akkor kapcsolok. Hirtelen nem is tudom, hogy mit mondjak. Tagadjam vagy se. Sóhajtok egy nagyot, majd hátra dőlök és a hajam is hátra simítom gondterhelten.* - Ezt nem igazán lett volna szabad elmondanom. *Jegyzem meg neked.* - Nem járnak... még. Az Uram szeretné, de Fumio... az Fumio. *Biztos érted, hogy mire gondolok.* - De kedvelik egymást és találkozgatnak. Múltkor, mikor a krémet főzted Igornak, láttam őket csókolózni. *Magyarázom neked.* - Nem vagyok hozzászokva, hogy előtted nem beszélhetek valamiről. *Mondom gondterhelted.* - A főnök nem tudhatja meg. Az Uram akarja elmondani, ha komolyra fordul közöttük, de egyenlőre nem. *Sóhajtok egy nagyot.* - Basszus... hogy ennyire az ujjad köré csavarj...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2020.10.28, 22:19 | Üzenet # 1672 |
 Yaoista
| - Rendben, majd szóljál.*Mén én is elvagyok. Furcsa, hogy csendben vagy de a folytatás még jobban ledöbbent.* - Ezt nem mondod komolyan?*Döbbenek le még inkább és még félre is kell állnom.* - Basszus még jó hogy megtudtam állni. Oké én kérdeztem rá, de nem hittem volna, hogy tényleg ez az igazság.*Még hirtelen azt se fogom fel, hogy rám mit mondtál.* - Így viszont már mindent értek.*Kicsit elhallgatok és emésztem a dolgokat.* - Még jó, hogy te láttad meg őket és nem is Igor, ha tényleg összejönnek, elég hosszú menet lesz, mire Igor elfogadja, még ha most már másképpen is áll hozzá.*De ez még a jövő zenéje.* - Nem fogom elmondani és Diablonak se, még ha ugye sokat fecsegek akkor is figyelni fogok.*Legalább most látni fogod, hogy tudom tartani a számat, néha úgy érzem, még ha nem is rosszból, de ebben még a mai napig kételkedsz.* - Szóval ennyire az ujjaim köré csavartalak.*Esnek le a szavaid.* - Én ennek örülök és annak is, hogy nem vagyok hozzászokva, hogy előttem nem beszélsz valamiről.*Cirógatom meg az arcodat.* - Meg kell hogy mondjam azért Diablo is tud választani, bár tény az érzelmeknek nem lehet parancsolni.*Ismét elhallgatok egy picit.* - Aggódom érte, mert bár azt mondtam, hogy képes Fumio a szeretetre, nem tudom hogy egy kapcsolatra is képes lenne e. Ezért is kérdezted ezt is?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2020.10.28, 23:35 | Üzenet # 1673 |
 Yaoista
| *Meglep, hogy azért félre állsz, de inkább, minthogy baj legyen.* - Hát ez van. *Hallgatok el én is.* - Igen, ezt beszéltük az Urammal is. *Ott a pokol elszabadult volna.* - Rendben. Köszönöm. *Bár lehet majd később én mondom el Diablonak. Elmosolyodom, ahogy megismétled, amit mondtam neked.* - Igen, ez egy jó dolog. *Simul az arcom a kezedbe és egy puszit is adtam rá.* - Igen, nem aprózta el. *Az már biztos, hogy ízlése volt.* - Igen, ezért... az ilyenekben te jobb vagy. *Magyarázom az okás.* - Én is aggódok érte és szerintem nem képes Fumio egy normális kapcsolatra, ez megmondtam az Uramnak is. Mielőtt lejöttetek erről, beszélgettünk. *Teszem hozzá.* - De ne legyen igazam... *Tényleg aggódtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2020.10.31, 11:37 | Üzenet # 1674 |
 Yaoista
| - Ezt nem kell megköszöni kicsim.*Cirógatom meg az arcodat.* - Azt mondod? Na jó egy kicsit tényleg jobb vagyok.*Kuncogok.* - Mit mondott rá Diablo?*Kérdezem kíváncsian.* - Az biztos, hogy nem lesz egyszerű és utána se ha összejönnek.*Sóhajtok fel kissé gondterlhelten.* - Nekem se.*Itt azért egy véleményen vagyok veled, nem úgy mint Nicknél.* - Apa és fia nem tagadhatja le egymást.*Nevetek fel.* - Nem hittem volna, hogy Diablo is tud figyelmetlen lenni, de ez tetszik mert így annyira nem tűnik tökéletesnek.*Nevetek fel.* - Mondjuk megértem ilyenkor még nehezebb józanul gondolkozni.*Mosolyodom el édesen.* - Na megyek tovább.*Még adok egy csókot és indulok.* - Téged zavarna ha összejönnének?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2020.10.31, 23:56 | Üzenet # 1675 |
 Yaoista
| - Ez tény. *Mosolyodom el egy nagyon picit.* - Várni fog rá. Sokat változott az elmúlt időszakban és reménykedik, hogy talán ebben is fog tudni, de... vannak gondok és nem csak érzelmi területen. *Teszem hozzá.* - Fumio nem igazán értelmezi a testi vágyat és az Uram kicsit odavan, de semmi komoly még. *Nyugtatlak meg.* - Javasoltam, hogy talán töltsön el egy kis időt másokkal is. *Fontos volt ez is.* - Én is meglepődtem. *Mondom a figyelmességre. Csókod viszonzom és kényelembe helyezem magam.* - Nem, engem egyáltalán nem. Aggódnék, hogy mi lesz, főleg a főnök miatt, de egyébként szeretném, ha boldog lenne. *Teszem hozzá lágy tekintettel.*
|
|
| |