2025.07.20, Vasárnap, 01:40
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Seime-Sergej
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.01.02, 20:00 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
A hidegvérű és a pattogós biggrin

MioDátum: Vasárnap, 2020.11.01, 19:33 | Üzenet # 1676
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Azon hogy várni fog, elmosolyodom.* - Akkor ez nem csupán fellángolás.*Hiszen akkor nem várna rá.* - Basszus azért nem irigylem, szóval hogy még a testiség se megy neki, azért az durva.*Így még nehezebb várni.* - Értem, hát nem csodálom.*Ki ne lenne oda.* - Ezek után gondolom azt mondta, hogy nem fog még szexelni se eljárni.*Ellentétje lepne meg.* - Persze azt én is szeretném, csak úgy voltam vele, hogy őt nem akarod mellé és ezt most nem rosszból mondom.*Ezzel megleptél.* - Az a fő, hogy minden alakuljon jól és majd utána foglalkozunk Igorral, majd én is beszélek a hülye fejével.

szela00Dátum: Hétfő, 2020.11.02, 01:28 | Üzenet # 1677
Yaoista
- Nem, nem az. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Nem tudom, hogy miken mehetett keresztül Fumio, hogy ennyire nem reagál a teste. *Elmélkedem hangosan és nagy vonalakban elmesélem, amit neked is Diablo, hogy nem áll fel neki meg ilyenek.* - Ehhez azért nem kis trauma kell. *Itt vagy te, rengeteg mindenen átmentél és ilyen gondod még sincs.* - Talán fog találkozni másokkal is, de nem fog eljárni. Most nem randira gondolok, csak a többiekkel. Kis külön töltött idő néha jót tesz. *Magyarázom neked is.* - Nekem alapvetően nincs bajom Fumioval. *Sosem volt.* - Aggódtam eleinte, mert kezelhetetlen volt, de más gondom nem volt. *Teszem azért hozzá.* - Ha az Uram boldog vele, engem nem zavar. Tudom jól, hogy az Asszonyom senki sem helyettesítheti és mindig szeretni fogja. Erről is beszéltünk. Nem gyászolhat örökké. *Elmondom neked röviden azt a beszélgetésünket.* - Igen, majd akkor kell foglalkozni a főnökkel, ha ott tartunk. Addig pedig kiderül. *Sóhajtok egy nagyot, majd az egyik kezemmel a combod kezdem simogatni.*

MioDátum: Hétfő, 2020.11.02, 22:28 | Üzenet # 1678
Yaoista
- Bele se akarok gondolni.*Suttogom, majd csak némán végighallgatlak.* - Szerintem neki egyáltalán nem volt jó élménye szex terén, így meg tudom érteni, hogy nem reagál. Nekem hiába volt rossz tapasztalatom, azért az sokkal kevesebb.*Az más hogy ennyinek se kellett volna történnie.* - Neki az egész élete egy trauma volt, amíg ide nem került. Egyrészt megértem a viselkedését, de mellette mégse.*De erről már beszéltünk, na meg kezd változni a helyet.* - De mellette Diablot is megértem, hogy szüksége van a testiségre.*Elég nehéz helyzet.* - Azt gondoltam, hogy ennyire azért elfog járni, bár szerintem mostanság ezt se tette nagyon. Én is szívesen elmegyek vele.*Ilyen már nagyon régen történt.* - Ebben van valami, de ugye van az a idő, amikor nem így vélekedik az ember.*Főleg egy kapcsolat elején. Úgy érzem, hogy ezzel a mondattal magadra is céloztál, ami nem zavar.* - Azt hittem, hogy nem kedveled vagy inkább mondjam úgy hogy közömbös számodra?*Talán ez a megfelelő szó rá.* - Ezzel én is így vagyok.*Inkább nem teszem hozzá hogy Igoréknál még se ezt gondoltad.* - Örök szerelme marad.*Mosolyodom el.* - Nem bizony, azért még előtte az élete.*Nagyon megérdemli a boldogságot.* - Összefogunk és esélye se lesz ellenünk.*Idővel beszokta látni, ha téved.* - Azért kicsi megkönnyebbültél, hogy elmondtad?*Kérdezlek, a simogatásra pedig csak jólesősen elmosolyodom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2020.11.09, 22:13 | Üzenet # 1679
Yaoista
- Gondolom te azért jobban bele látsz a dolgokba a hegei miatt. *Nekem csak hegek voltak, de te azért jobban tudhattad, hogy hogyan is lehet olyan sérüléseket szerezni.* - Ennek azért örülök. *Nem kérdeztem sosem, hogy pontosan mennyiszer is volt ilyen, de örültem neki, hogy több a jó, mint a rossz élményed.* - Ez egy egész pontos megfogalmazás. *Értek veled egyet.* - Rég láttam így az Uramat. *Mondom halkan és egy picit elmosolyodtam.* - Előtted a lehetőség. *Cirógatom meg a pofidat.* - Valóban, de mivel náluk még... talán kapcsolatról se beszélhetünk, így nem hiszem, hogy gond lenne. Mi azért mások vagyunk. *Teszem hozzá. Persze hiányoztak a többiek, de nem bántam, hogy most csak veled vagyok.* - Igen, inkább közömbös. Nincs vele már különösebb bajom, de nem ismerem, így nem tudom azt mondani, hogy utálom vagy kedvelem. *Magyarázom meg, mire is gondoltam.* - Igen... *Nagyon lágy hangos suttogom.* - Be fogja látni a főnök is, ebben biztos vagyok. *Előbb-utóbb csak.* - Talán. Kicsit szégyellem magam, hogy így elszóltam magam, de jó, hogy nem csak én és Nick tudjuk.

MioDátum: Szerda, 2020.11.11, 20:40 | Üzenet # 1680
Yaoista
- Igen elég sok mindent letudok úgymond olvasni, de pontos részleteket én se tudok.*Az biztos, hogy nagyon sokat szenvedett.* - Tudom, hogy azt mondtad, hogy nem fogsz kérdezni, de ha meggondolnád magad, akkor nyugodtan tedd fel.*Előtted nincsenek titkaim. Csak bólogatok, majd elmosolyodom.* - Mondjuk Fumio biztos féltékeny lenne, még ha maga fel se fogja.*El is mesélem, hogy mit szólt még be nekem anno.* - Így már értem, hogy miért is tette.*Féltékenységet megtudom érteni.* - Igen egyetértek.*Bólintok.* - Értelek, bár neked elég sok mindenki közömbös.*Elmélkedem.* - Én pedig sose voltam az, az más hogy eleinte nem kedveltél, de valamit mindig kiváltottam belőled.*Nevetek fel.* - Mondjuk az biztos, hogy ez a felállás határozottan jobban tetszik.*Mosolyodom el.* - Ugyan emiatt ne szégyelld.*Cirógatom meg a kezedet.* - Na várj Nick is tudja?*Erre se számítottam.*

szela00Dátum: Péntek, 2021.01.01, 00:57 | Üzenet # 1681
Yaoista
- Ha van valami, amit elszeretnél mondani, majd elmondod, mikor akarod. *Mondom kedvesen és megfogva a kezed, odahúzom az ajkaimhoz és adok rá egy apró csókot.* - Érdekes. *Elmélkedem.* - Nem gondoltam, hogy tényleg féltékeny lehet. *Magyarázom meg, mire is gondoltam pontosan.* - Szóval ezért szólt be neked. *Kicsit megcsóválom a fejem.* - Lehet még jót is tenne nekik, ha Fumiot féltékennyé tenné az Uram. *Mondom hirtelen.* - Okkal nem szívesen kerülök senkihez közel. *Annak is volt oka, hogy téged nem vállaltalak fel úgy, mint Igor Nicket.* - Az biztos, hogy tehetséged van hozzá, hogy felidegelj. *Be kellett ismerni, ez nem egy egyszerű feladat.* - Élvezed, mi? *Morgom picit, de nem rosszból, csak nem voltam hozzászokva.* - Igen. Nem tudom pontosan, hogy ő hogy tudta meg, de őszintén... ha valóban komolyra fordul a dolog az Uram és Fumio között, még nagy segítség lehet. *Ezt be kellett ismernem.* - Valahogy tud hatni a főnök józan eszére úgy, ahogy mi nem.

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.07, 20:53 | Üzenet # 1682
Yaoista
- Igen ezt már megbeszéltük.*Mosolyodom el én is.* - Én se gondoltam róla, meg ahogyan sok mindent mást se. Meg kell hagyni, hogy sok változáson ment keresztül és ez még fejlődni fog.*Legalábbis én úgy vélem.* - Már előtte is beszólt, de ez is közrejátszott, meg ugye lenézett.*De ezeket tudod.* - Azt gondolod? Mert ha csak összevesznek rajta az nem jó, meg most akkor velem tegye féltékenyé? Nem zavarna?*Kérdezem kíváncsian.* - Igen tudom, de engem már egészen közel engedtél.*Mosolyodom el boldogan.* - Még most is sokat felidegellek?*Mert biztos van rá eset, de kérdés hogy mennyiszer.* - Mire gondolsz?*Kérdezem értetlenül.* - Azért az fura, hogy ő is tudja, oké jóban vannak, de azért meglepő vagy lehet lebukott ott is?*Teszem fel a költői kérdést.* - Ez igaz, de előtte meg kifog akadni, hogy senki nem szólt neki róla.*Természetesen utána jól fog jönni Nick.* - Mégis csak a szerelme, még ha nincs is vele tisztában és ez különleges erőt ad.*Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Szerda, 2021.02.10, 22:24 | Üzenet # 1683
Yaoista
- Ebben igazad lehet. *Tényleg sokat változott az utóbbi időben.* - Legalább bocsánatot kért. *Cirógatom meg az arcodat.* - Szerintem csak rájönne, hogy mi az a féltékenység. *Magyarázom, hogy mire is gondoltam.* - Dehogy. *Vágom rá.* - Nem veled, valaki mással. Nem akarom az Uram kezét rajtad látni. *Morgom halkan. Persze nem ölelésre vagy ilyesmire gondoltam, de veled csak ne flörtöljön Diablo.* - Talán. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Nem. Ami azt illeti, egy kicsit sem. *Ismerem be. Nagyon is élveztem a társaságod.* - Arra, hogy elszóltam magam. *Biztos voltam benne, hogy tetszik a fordított helyzet.* - Majd kérdezd meg tőle. *Úgy is fogtok találkozni, ebben biztos voltam.* - Az biztos. *Bólintok is egy aprót.* - Majd rájön. *Én se ismertem be, hogy szerelmes vagyok, pedig igencsak elcsavartad a fejem.*

MioDátum: Szerda, 2021.02.10, 23:30 | Üzenet # 1684
Yaoista
- Egyre többször mondod, hogy igazam van.*Kuncogok, azért ezt le kellett csapnom.* - Igen.*Simítom a pofimat a kezedbe.* - Ebben van valami.*Bólintok, majd csak felnevetek.* - Helyes válasz, én is így gondoltam csak tőled akartam hallani.*Vigyorodom el.* - Annál talán kicsit jobban nem?*Kérdezlek mosolyogva azért már nagy önbizalmam van ilyen szinten.* - Akkor jó.*Sóhajtok fel megkönnyebbülten.* - Máskor ne ijesszél meg kis mocsok.*Csípek finoman a karodba.* - Ohh értem, hát igen ritka eset vagyis még nem is történt ilyen.*Most már te is átérzed milyen a másik oldalon lenni.* - Igazából boldog is vagyok hogy megosztottad velem.*Jól esik hogy nem tudsz előttem titkolózni.* - Megfogom, úgyis fogunk majd találkozni.*Várom már.* - Egyszer biztos és a legjobb lenne ha ismét együtt lennének.*Én még mindig szorítok nekik.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.28, 22:27 | Üzenet # 1685
Yaoista
- Ez csak egy ideiglenes állapot. *Mosolyodom el az igazad dologra.* - Remélem tudod, hogy ezt sose engedném. *Jegyzem meg mellékesen.* - Talán egy kicsit. *Mosolyodom el.* - Őszintén szólva, még soha nem történt velem ilyen. *Sóhajtok egy nagyot.* - Gondolkoztam már rajta, hogy elmondom neked, de nem tudtam, hogy az Uram mit szólna hozzá. *Nem rossz dolog, ha te is tudod.* - Figyelj, erről már akartam veled beszélni... remélem tudod, hogy csak azért, mert én nem bírok valakit, te nyugodtan lóghatsz vele, oké? Mármint biztos lesznek még ilyen emberek az életünkben és nem akarom, hogy azt hidd, haragudnék, ha találkoznál vele. *Elébe akartam menni a fura gondolataidnak.* - Szerintem még nincs vége köztük. *Sóhajtok egy nagyot és megcirógatom az arcod.* - Szerintem idővel egymásra találnak majd újra. *Ha utálom is beismerni, csak rájuk kellett nézni, hogy mennyire szerették egymást.*

MioDátum: Péntek, 2021.04.09, 16:50 | Üzenet # 1686
Yaoista
- Megijednék, ha nem így lenne.*Nevetek fel.* - Igen tudom és remélem te pedig azt tudod, hogy sose tennék ilyet.*Sose csalnálak meg.* - Még a látszat kedvéért se.*Teszem hozzá.* - És ez fordítva is igaz.*Nem mintha ettől tartanom kéne.* - Ennek nagyon örülök.*Mosolyodom el boldogan.* - Akkor ez is velem történt meg először.*Nekem ez is sokat jelent.* - Ugyan megértelek, hogy miért nem mondtad el.*Nincsen ezzel semmi gond.* - Most ha rákérdeztem volna nála, akkor biztos hogy nekem is elmondja.*Ahogyan Nickkel tette. Figyelmesen hallgatlak, majd csak elmosolyodom.* - Rendben van.*Cirógatom meg az arcodat.* - Ugye én meg a fura gondolataim.*Nevetek fel.* - Mondanom se kell, hogy rád is vonatkozik, bár nem mintha te annyira barátkoznál.*Nevetek fel, ezt le kellett csapnom.* - Én nagyon remélem, hogy így lesz.*Csókolok a tenyeredbe.* - Jó lenne ha ismét olyan boldog lenne Igor, mint amikor Nickkkel volt.*Azt is tudom, hogy ez nem most lesz.* 

szela00Dátum: Hétfő, 2021.11.01, 18:08 | Üzenet # 1687
Yaoista
- Tudom. *Már tényleg tudtam, hogy nem fogsz megcsalni.* - Ezt is tudom. *Cirógatom meg az arcod.* - Óh, nem kell félned. *Mondom kedvesen.* - igen, veled. *Bólintok egy aprót.* - Tudom, hogy melletted nem kell annyira figyelnem. *Nagyon feszültem voltam sokszor, nehogy elszóljam magam, de nálad ettől nem kell félnem.* - Ebben biztos vagyok. *Tudtam, hogy amúgy elmondta volna neked az Uram.* - Te meg a fura gondolataid. *Csóválom meg a fejem, de kedveskedően.* - Nem viszem túlzásba. *Értek egyet. Nicskre és Igorra nem mondok semmit.* - Ha másnem, majd te felvidítod Igort. *Ebben biztos voltam.* - De mint mondtam, ennek még nincs vége.

MioDátum: Hétfő, 2021.11.01, 18:39 | Üzenet # 1688
Yaoista
- Akkor jó.*Bár ebben nem kételkedtem, de a megerősítés mindig jó.* - Helyes.*Csókolok a tenyeredbe.* - Jól gondoltam.*Kuncogok.* - Biztosan nagyon nehéz lehetet.*Mellettem az lehetsz aki vagy és nem kell titkoloznod.* - Azok vannak bőven.*Látom rajtad, hogy nem rosszból mondtad.* - Mindent megfogok tenni, de ehhez most én is kevés vagyok.*Sóhajtok fel szomorkásan.* - Igen.*Bólintok egyetértően.* - Most az a legfontosabb, hogy te is pihend ki magad.*Cirógatom meg a combodat.* - Néha neked is le kell állnod.*Ismerlek és tudom hogy azért számodra ez nehéz, de én meg nem fogom annyiban hagyni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.11.14, 20:48 | Üzenet # 1689
Yaoista
- Nem volt könnyű. *Ismerem be és közben téged figyellek. Érdekes, hogy merre sodor az élet.* - Az biztos. De ettől vagy te, te és amíg el tudom oszlatni azokat a fura gondolataid, amik kételyből születnek, addig minden rendben. *Cirógatom meg az arcod finoman.* - Lehet, de sokkal több, mint a semmi. *Mosolyodom el.* - Kifogom. *Ígérem meg.* - Tudom, csak nehéz. Nem akarom magára hagyni a főnök te. *Dőlök közben hátra kényelmesen.* - Azt se szeretném, ha te hanyagolva éreznéd magad. *Ismerem be.* - Bár veled álltalában lazítok. *Teszem hozzá, hiszen nem munka veled lenni.* - Sőt, igazából nagyon is pihentető tud lenni a társaságod. Mindig el tudod terelni a figyelmem. *Ami nagyon jó volt, mert engem aztán nehéz volt lelőni.*

MioDátum: Péntek, 2021.11.19, 19:53 | Üzenet # 1690
Yaoista
- Elhiszem.*Cirógatom meg az arcodat.* - Örülök, hogy így gondolod és teljes mértékben egyetértek.*Mosolyodom el és az arcomat a kezedbe simítom.* - Mindig eltudod és kétlem, hogy ez változni fog.*Te is nagyon jó hatással vagy rám.* - Igen.*Értek ismét egyet.* - De ettől még nem hagyod magára, na meg most beszéltük, hogy majd lesztek kettesbe.*Hiszen az utóbbi időben keveset voltatok együtt és van mit megbeszélnetek is.* - Nem fogom és annyi időt úgyse fogunk külön tölteni.*Csak amíg Igorral leszel, azt meg kifejtettem már, hogy mit is fogok csinálni.* - Most már pihentető, nem úgy mint előtte.*Nevetek fel.* - Örülök, hogy így vagy vele, bár azért agyilag meg talán testileg is letudlak fárasztani.*Nevetek fel, ezt nem hagyhattam ki.* - Azt kell, hogy mondjam nagyon jó hatással vagyunk egymásra.*Ez boldogsággal tölt el.* - Mostantól tényleg bevezetjük, hogy én is vezetni fogok, felváltva fogjuk csinálni.*Jelentem ki.*

szela00Dátum: Szombat, 2021.12.04, 17:53 | Üzenet # 1691
Yaoista
*Aranyos, ahogy az arcod a kezembe simítod.* - Ez igaz. *Mosolyodom el halványan.* - Akkor jó. *Tényleg igyekeztem gondoskodni rólad a privát életünkben, ha már nem szeretem közszemlére tenni.* - Előtte bosszantó volt. *Ismerem be.* - Teljes mértékben. *Értek veled egyet. Azért nagy szó, hogy lépést tudsz velem tartani az ágyban is.* - Valóban. *Bólintok is mellé.* - Nekem nincs vele gondom, ha te is vezetsz. Igazából csak megszokás. *Bárkivel megyek bármerre, általában én szoktam vezetni, kivéve talán az Uram mellett nem.* - Zavar, ha alszok egy keveset? Eléggé ki vagyok merülve. *Kérdezlek mosolyogva.*

szela00Dátum: Szombat, 2021.12.04, 21:04 | Üzenet # 1692
Yaoista
- Ezzel tisztában vagyok és még direkt rá is tettem még egy jó nagy lapáttal.*Ezt is csak azért, hogy figyeljél rám.* - Örömmel hallom.*Mosolyodom el.* - Ahogyan nekem is, hogy nem én szoktam vezetni, de akkor ezen változtatunk.*Ahogyan meg is beszéltük.* - Dehogy kicsim, aludjál csak.*Adok egy puszit is.* - Majd szólok, ha megérkeztünk.*Azért beütöm még a pontos címet. Hagylak is pihenni és csak akkor szólok, amikor megérkeztünk.* - Ébresztő édesem.*Cirógatom az arcodat.* - Megérkeztünk.*Amikor felébredsz adok egy csókot is.* - Szia..*Mosolyodom el.* - Jót aludtál? Ha gondolod még folythatod.*Egyáltalán nem zavart volna.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.06.12, 21:11 | Üzenet # 1693
Yaoista
- Oké, köszi. *Mosolyodom el egy picit. *Előtte lediktáltam a címet, nehogy a világ másik felén kössünk ki. Ez tőlem hatalmas dolog, hogy ennyire biztonságban érzem magam melletted, hogy simán elalszok így és rád hagyom a dolgokat. Mikor elkezded cirógatni az arcom, laposakat pislogok majd csókod viszonozom.* - Hát akkor nem egy kevés lett. *De látszik, hogy nagyon jót tett és sokkal kipihentebb vagyok, mint előtte.* - Szia. *Mosolygok én is egy kicsit.* - Igen. *Ülök fel kicsit jobban.* - Majd ha kipakoltunk és megjártuk a boltot. *Adok egy apró csókot és kiszállok. Nyújtózkodok egy jó nagyot, majd a csomagtartóhoz mentem.* - Mit szeretnél majd enni? *Kérdezlek, miközben veszem ki a holmijaink.* - A szüleimnek szeretnék majd elmenni virágot venni. *Teszem hozzá. Nagyon ritka volt, ha itt vagyok, akkor ne legyen a sírokon virág.*

szela00Dátum: Péntek, 2022.06.17, 21:44 | Üzenet # 1694
Yaoista
- Nem, de ezzel nincs is baj.*Néha neked is kell pihenned* - És rád is fért.*Teszem hozzá.* - Rendben van.*Bólintok.* - Hmm nem is tudom, majd a boltba kitalálom, de ha van valami ötleted, akkor mondjad.*Bár biztos vagyok benne, hogy úgyis rám hagyod.* - Oké, én is szeretnék venni.*Mondom és segítek bepakolni.* - Még mindig nagyon tetszik.*Mosolyodom el.* - Ha egyszer majd összeköltözünk, akkor így képzelném el.*Persze miközben mondom, kissé el is pirulok. Igaz szinte minden nap együtt alszunk, de azért egy külön otthon teljesen más.* - Valahogy úgy alakult, hogy nem kertes házba költöztem, bár Igornál na meg a főházba is kihasználom.*Egy saját vagyis veled egy közös még jobb lenne.* - Akkor már medence is kéne.*Kuncogok.* - Meg egy hintaágy is.*Szinte már a szemeim előtt látom.* - Bocsi, kicsit elkalandoztam.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2022.07.04, 18:33 | Üzenet # 1695
Yaoista
- Igazából nekem sincs. Lehet csak hideget kéne venni, aztán rendeljünk vacsit. Majd holnap főzünk valami finomat. *Elmélkedem hangosan.* - Édes vagy. *Mondom kicsit lágyabban.* - Örülök. *Tényleg örültem, hogy jól érzed magad itt. Csöndben hallgatlak.* - Én nem feltétlen gondolkoztam kertes házban, de mindenképpen olyan helyen, ahol van zöld. *Gondolok itt akár egy füvesített teraszra, aminek igazából ugyanúgy kert funkciója van.* - Nem vagyok benne biztos, hogy illene az életritmusunkhoz. *Magyarázom.* - Nem baj, jó hallani, hogy mire vágysz. *Mosolyodom el kicsit és adok egy finom csókot.* - Ha úgy alakul, hogy összeköltözünk... *Kezdek bele, hogy ne érts félre.* - A biztonságod az első nekem. *Simítok az arcodra.* - Amit egy olyan helyen, aminek van saját biztonsági rendszere és megbízható emberi, sokkal jobban tudok garantálni. *Technikailag én voltam a harmadik ember a családban. Nagyon veszélynek vagyok kitéve és ezt tudod te is.*

szela00Dátum: Kedd, 2022.07.05, 19:14 | Üzenet # 1696
Yaoista
- Nagyon jó ötlet.*Értek egyet.* - Ugyan.*Mosolyodom el.* - Na látod erre nem gondoltam.*Sóhajtok fel egy kicsit.* - Akkor jó.*Mosolyodom el és a csókodat kicsit elnyújtom.* - Látod, te mindig figyelsz a részletekre.*Megfogom a kezeidet.* - Lehet, hogy nem olyan lesz, mint amilyenek elképzeltem, de veled leszek és csak ez számít. Költözhetnék álmaim otthonába, de ha te lennél ott, akkor semmit se érne. Nekem az a otthon, ahol te is ott vagy és ha az egy kis lyuk lenne, az se érdekelne.*Mondom édesem.* - Szóval meg is beszéltük.*Csókollak meg.* - Akkor menjünk-?

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.08.28, 22:53 | Üzenet # 1697
Yaoista
- Akkor ez eldöntve. *Nyugtázom.* - Igen. *Főleg, ha számomra fontos emberekről van szó és te nagyon fontos voltál. Elmosolyodom egy kicsit szavaidra és adok egy puszit.* - Rendben, de azért, amit lehet, szeretnék teljesíteni. *Kicsit csöndben maradtam.* - Tudod, a főnök és az Uram is házban lakik. Nem azt jelenti, hogy nem szeretnék egy házat... *Fordulok feléd.* - Csupán azt jelenti, hogy az a ház még nem létezik és fel kell építeni. Addig szerintem nem olyan rossz üzlet mondjuk egy szép penthosue lakás, füves terasszal, medencével, szép kilátással. *Csókollak meg most én.* - Mehetünk. Szeretnél még vezetni vagy sétáljunk? *Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szerda, 2022.09.07, 22:27 | Üzenet # 1698
Yaoista
- Igen.*Bólintok.* - Tudom kicsim, de velem vagy és számomra minden teljesítve van.*Cirógatom meg az arcodat. Ahogyan kifejted a dolgokat a szívem nagyot dobban és el is pirulok.* - Tetszik az ötlet, de nem kell ilyen messzire menni csak ha te szeretnéd.*Mondom a csók után.* - Én tényleg tök boldog vagyok egy hintával is.*Mondom édesen.* - Persze semmi jóra nem mondok nemet, de tudod hogy nem vágyom a luxusra.*Ezt már megtapasztalhattad.* - Menjünk most gyalog, de ha megyünk majd messzebbre vagy majd haza, akkor szívesen vezetnék, ha te is benne vagy.*Cirógatom meg az arcodat.* - Akkor menjünk.*Fogom meg a kezed és el is indulunk. Tudtam, hogy itt még sétálhatunk így.* - Megengeded hogy most én fizessek? És persze a közös lakásnál vagy majd háznál, ott már ez nem is lesz kérdés.*Jegyzem meg komolyabban.*

szela00Dátum: Szombat, 2022.10.08, 20:02 | Üzenet # 1699
Yaoista
*Elmosolyodom egy picit arra, amit mondasz és az arcomra.* - Ha nem szeretném, nem mondanám. Nem ma vagy holnap tervezem, de mindig úgy képzeltem, hogy a saját házamban élek majd a párommal. *Egy helyen, amit kialakítunk mindkettőnknek.* - Neked elég egy plüssmaci is. *Kuncogok halkan és adok egy csókot.* - Tudom. *De attól én meg akartam neked adni, mert megérdemled.* - Akkor séta. *Értek egyet.* - Rendben, ha szeretnél vezetni. *Nem zavart, tényleg megszokásból vezettem általában én. Nekem eszembe se jutott elengedni a kezed, nem szégyelltelek, az emberek pedig nem érdekeltek. Kérdésedre sóhajtok egyet.* - Legyen... *Egyezek bele.* - Mármint mire gondolsz? *Kérdezlek kíváncsian.* - Én arra gondoltam, hogy akkor lehetnénk egy kasszán. *Feleslegesnek tartom külön.* - De persze ha te nem szeretnéd, akkor nem kell.

szela00Dátum: Szombat, 2022.10.08, 22:04 | Üzenet # 1700
Yaoista
- Oké ott a pont, de hát ismersz.*Túrok zavartan a hajamba.* - Nekem nagyon tetszik ez a jövőkép.*Mosolyodom el.* - Igaz, de leginkább úgy mondaná, hogyha te ott vagy akkor a többi már részletkérdés.*Most én adok egy csókot.* - Igen nagyon szeretnék.*Szívesen is teszem.* - Szuper.*Azt hittem, hogy nehezebb dolgom lesz.* - Hát hogy mégis csak közösen leszünk ott.*Felelem, majd a folytatásra gen csak elvörösödöm.* - Én szeretném, ez nagyon jó ötlet. Közös kassza.*Ismétlem meg nagyon édesen. Ez is olyan boldogsággal töltött el. Amikor beérünk a városba úgymond ott akkor elengedem a kezedet.* - Te mit szeretnél majd venni?

Keresés: